תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כאשר ניסיתי להדליק את המחשב היום קרה דבר מוזר לפני שעתיים המחשב היה תקין, כיביתי אותו והלכתי עכשיו שאני חוזר ומנסה להדליק אותו הוא נלדק לכמה שניות, עובר את ה BOOT (הספיקר עשה ביפ אחד) ואז המחשב התכבה ונכנס ללופ כזה מתכבה ונלדק ברצף בלי הפסקה * כל פעם שהוא נדלק הוא עושה את הביפ היחיד (שמציין שהכל תקין) ואז נכבה ! ניסיתי קודם כל לפרק את כל הסטיקים של הזיכרון + כל חיבורי ה SATA שמתי סטיק אחד של זיכרון בסלוט הראשון - אותו בעיה חיברתי סטיק אחר של זכרון בסלוט 2 - אותו בעיה שמתי ג'אמפר במטרה לאפס את הביוס - אותו בעיה (חשוב לציין שראיתי שהביוס התאפס בגלל שהלוגו של הביוס הופיע במקום ה פוסט הרגיל של ה "TAB") הוצאתי את ה CMOS לכמה שניות והופה, המחשב נלדק ! למישהו יש מושג מה הבעיה …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה: הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנה היו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדר שאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבה יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה??? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : 4 GB RAM מעבד : AMD Phenom II X4 965 3.4GHz יש לי 2 כרטיסי מסך (CrossFireX) 1. Gigabyte Radeon HD 6850 2. Sapphire Radeon HD 6850 מערכת הפעלה : win 7 64 bit לפני יום הכל עבד אצלי רגיל במחשב הוא יותר למטרת גיימינג אז המשחקים עבדו לי חלק.. מאתמול המחשב פתאום ניהיה לי עגלה לא יודע מה קרה... התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, הוצאתי תכרטיסי מסך ניקיתי אבק, חיברתי רק כרטיס אחד לבדוק אם הוא עדיין עובד לאט וכן הוא עובד לאט.. לדוגמא : אני מנסה לשחק splinter cell conviction ושמתי את ההגדרות על Meduim והמשחק בקושי זז לי זה הכל נתקע, במשחק Dirt 3 זה גם קצת נתקע לי ולפני שהמחשב נדפק המשחק עבד לי חלק... אני לא מבין מה קרה למחשב עשיתי כל דבר אפשרי לנסות לתקן אותו והוא …
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן יש לי מארז לנקול 58, די חדש.יש לי בעיה חוזרת שהלחצן הפעלה כל הזמן נדחף פנימה מתוך ההתקן שלו, ככה שהפלסטיק (שעליו אני לוחץ) כבר לא מגיע או מחייב לחיצה ממש חזקה כדי להפעיל את המחשב. מה שאומר שאחת לכמה זמן (קצת..) אני צריך לפתוח את המארז כולל הפאנל הקדמי לדחוף אותו למעלה (עד הקליק כשהוא חוזר למקום) לסגור ולחכות עוד כמה ימים. זה די מעיק. ברור לי שגוש דבק מגע אמור לפתור את העניין, אבל חשבתי אולי למישהו יש רעיון יותר אלגנטי מזה... אני מקווה שלא אכפת לכם שאני מוציא קצת קיטור, אבל לא ברור לי איך חברה כזאת עם כל השם של ליאן לי והכל עושה מארז עם לחצנים כאלה מצ'וקמקים (הם באמת מצ'וקמקים) ועלובים שבקושי מחזיקים משהו. הוספתי שתי תמונות קטנות שמראות את ההבדל בין טוב לרע. תודה רבה.…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, היום שיחקתי ב-COD6. לאחר שעה, המסך קפא עם במצב ששיחקתי והקול חזר בלופים קטנים. יותר מאוחר, שיחקתי TF2 כ-10 דקות. צצה אותה בעיה. יש לכם אולי מושג מה יכול לגרום לבעיה? אני יודע שהכרטיס מסך שלי בעייתי ואני הולך להחליף אותו בקרוב, אך יש לי תחושה שגם המעבד קשור לבעיה. תודה, דור.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, פתחתי כבר נושא לגבי הבעיה... ניסיתי לעדכן BIOS ולכבות C3,С6 REPORT. כל מה שעשיתי,חלק מזה פתר את הבעיה לחלק מהאנשים. אבל הבעיה חוזרת על עצמה... אשמח אם תעזרו לי בנושא. המפרט: Core i3 2120 Asus P8P67 B3 Sapphire ATI HD 5770 1GB 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Enermax 500
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב יחסית חדש (מפרט בפרופיל), שפרמטתי אותו לפני בערך כחודש ובשבוע האחרון הוא התחיל לעבוד ממש לאט. זה קורה בזמן גלישה, צפייה בסרטים או סתם עבודה על המחשב. (דווקא בזמן משחק הוא עובד סבבה...) כשאני נכנס לTask Manager כתוב לי שהPhysical Memory הוא בסביבות ה97% כשרק הפייר פוקס פועל(וברקע כמובן האנטי וירוס וכו')... ניסיתי לסרוק לווירוסים\spyware וזה לא מצא כלום, בנוסף הרצתי Tuneup גם לא עשה שום דבר... למישהו יש רעיונות??? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שאני שומע שירים כשהוא מחובר למטען הכל טוב ואין בעיות אבל שאני מנתק פתאום המחשב נתקע ומתחיל להיות בעיות בסאונד הוא עושה מין רעש מעצבן כזה יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול שאין לי דריבר עליו... אני צריך דריבר לכרטיס קול זה מפרט של המינבורד: http : //www . siz.co . il /my / zgnmkwwwimzj . png בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הנוסטלגי JOEY THE PASSION משחק כלפים של יוגיהו כשאני נכנס למשחק מסך המחשב מוציא לי הודעה : NOT OPTIMUM משהו כזה ו RECOMMENDED MODE 1920*1200 60HZ וזה מה שיש לי רק שאני נכנס למשחק הוא משתנה ואני רואה מסך שחור עם ההודעה ( לא יכול לשחק במשחק) מה לעשות? ישלי WIN 7 32BIT
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. התקנת מחשב חדש שנעשתה לאחרונה. המחשב עובד כראוי. אבל פעמיים כבר קיבלתי קפאון טוטאלי. רק Reset החזיר את המחשב לפעולה. לאחר ה Reset האחרון, ולפני שנטען Windows, המערכת ביצעה בדיקה של מערכת הקבצים [?]. האם יכול להיות שיש קשר לדברים? נראה שהבדיקה תיקנה את מה שהייתה הבעיה. אבל אולי לא? האם אולי יש תוכנה לבדיקת בריאות ותקינות חומרת המערכת? בדיקת הדיסק, כרטיס המסך? כל הדרייברים עדכניים ופעילים כראוי [אני חושב] תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, המחשב מסרב לעלות. לאחר לחיצה על כפתור ה ON יש ביפ אחד(כפי שהיה תמיד) ואז המחשב נתקע בבדיקת זכרון-רואים רק MEMO ואפילו לא את כל המילה MEMORY. אחרי כמה ניסיונות של הדלקה וכיבוי זה עבר את בדיקת הזיכרון ואז נתקע. ניסיתי עם זכרונות אחרים,ספק אחר ועדין אותה בעיה. יש הצעות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מצטרף לשאלה שעלתה כאן לאחרונה מצד משתמש אחר. אני פתחתי שרשור חדש מהסיבה שאצלי הבעיה היא לא בדיוק אותו הדבר (לא רציתי גם לגנוב לו את הדיון) ועם כותרת יותר אינפורמטיבית. אני מקווה שהמומחים בפורום יתנו לי פתרון מוצלח ואולי יעזרו בדרך לעוד אנשים עם הבעיה שלי. מפרט המחשב -- מעבד E2200 שני סטיקים של זיכרון קינגסטון 1GB+2GB לוח אם ג'יגהבייט GIGABYTE GA-73VM-S2H מערכת הפעלה - חלונות וויסטה 64 ביט אולטרא (חוקי!) מעודכנת. כרטיס המסך מובנה. מארז ארנמקס לגונה. המחשב בעבר היה עם OC אבל מזה חודשים רץ בסטוק. משמש כשרת ומחשב מדיה והגישה אליו דרך הרשת עם remote desktop בכל פעם שהוא עשה בעיות חיברתי אותו למסך לצורך הבדיקות. לאחרונה המחשב עשה מספר בעיות שהלכו והחמירו עם הזמן -- בחלק מהפ…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מצב מוזר מאד במחשב של אחי. מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום. ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל. איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי מקלדת אלחוטית של A4tech (שקר כלשהו..) שהמקלט שלה מחובר באמצעות USB. בעת ההפעלה מחדש אני נדרש לבחור בין מספר מערכות הפעלה,הבעיה - שהמקלדת לא מזוהה ולא מאפשרת לי לבחור. יש לציין שחיבור מקלדת באמצעות החיבור הסגול כן עובד. קיימת דרך כלשהי שלא תצרוך ממני מקלדת נוספת?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. האם צפויות בעיות בלוח האם הזה [תמונה]? אני לא רוצה לבזבז זמן בניסיון להפעיל אותו ורק אח"כ לגלות שלא היה סיכוי מלכתחילה. תודה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי פנטיום 4 ישן ואני רוצה לנסות לגרום לו לעבוד. המחשב הגיע ללא ספק כוח והמעבד היה מחוץ לסוקט. הפרדתי את המעבד מהקירור, יישרתי את הפינים וחיברתי את המעבד לסוקט(נראה לי שזה עבד בסדר) ואת הקירור מעל(ללא משחה טרמית בנתיים - אני רק רוצה לבדוק שהכל בסדר). אחרי כן חיברתי את הספק. המחשב נדלק אבל יש ביפ ארוך והוא בעצם לא עולה, ניסיתי לנתק את כל רכיבי החומרה חוץ מהמעבד וזיכרון(יש כמה, כל פעם ניסיתי אחד אחר בסוקט אחר) אך עדיין יש ביפ ארוך. איך אני יכול להתקדם מכאן? הגיוני שהחוסר במשחה טרמית גורם לבעיות אפילו אם זה ל-5 שניות? תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח כשנתיים. לפתע, אתמול כשהדלקתי אותו הוא עשה רעש כרגיל, אבל מההתחלה המסך לא הראה שמשהו קורה. לא הBIOS, לא התחלת הווינדוס, לא כלום. חיברתי את המסך למחשב הנייד שלי כדי לבדוק אולי הבעיה היא המסך, אבל הוא עבד כמו שצריך. איך אני יכול לזהות מהי התקלה? איך להבחין בין אם זו תקלה של הכונן קשיח, או הלוח אם? אשמח לכל עזרה אפשרית בהקדם!! תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים בתעתי אתחול למחשב ומאז לוקח לו איזה כמה דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה אנא עזרתכם , יש לציין כי זה מערכת ברשיון. ואני לא מעוניין לפרמט ישר. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
[table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 אולטמייט ואין לי בכלל תיקיה של קבצי minidump אני יודע שזה אמור להיות ב C/windows/minidump אבל זה לא שם .איפה זה יכול להיות ? או שצריך להגדיר שזה יצור בכלל ?!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-