עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, קיימת אצלי בעיה של חוסר אפשרות לשלוט בעכבר ובמקלדת באותו זמן אחרי זמן מסויים שאני משתמש בו. זה קורה במשחק מסויים,משהו שלעולם לא קרה לי בו במחשבים אחרים. ולאחר כמה זמן, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת,מופיעה שגיאה של זיכרון. לא מזמן פירמטתי שהבעיה הייתה, ועכשיו היא חזרה שוב. אין לי בעיה של זיכרום ראם, מאחר ואני מניח שאני לא משתמש בהרה ממנו באותו זמן. וגם מבחינת הדיסק הקשיח, יש לי הרבה מקום, שגם ממנו הרבה פנוי. הבעיה מאוד מטרידה וקורה כבר תקופה ארוכה,אז מקווה שתוכלו לעזור לי מהר.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by dj_horse,

אני מנסה להעתיק קובץ במחשב מנקודה אחת לנקודה אחרת, והאנטיווירוס 360 מתריע על ווירוס בקובץ. שכיביתי את האנטיווירוס שהפעלתי את התוכנית,נראה כי הכול עובד ואין שום בעיות. רציתי לדעת מה הסיבה שהאנטיווירוס יכול לזהות קובץ כאיום גם אם הוא לא בהכרח יכול להיות איום,והאם יש דרך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. יש לי את הנייד הזה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10253&perur=2&t=1&c=583 שאני מחבר את הנייד למסך טלוויזיה כדי לצפות בסרטים הם פשוט מקרטעים לי, אפשר לשים לב לתקיעות קטנות ולאגים מציקים כאלה. אני משתמש ב- VLC PLAYER ויש לי מקודדים CCCP. המחשב חדש ובקושי מותקן עליו משהו. למה הקרטועים האלה קורים? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by rgb00,

שלום וחג שמח, כשאני מפעיל את המחשב, הוא מציג את ההודעה המצ"ב. דיסק ההתקנה של windows לא מציג את האפשרות repair your computer כמו שכתוב בהוראות, אלא מתחיל כבר לעשות copying windows files (כמובן ביטלתי מיד). (אם זה עוזר, צרבתי על דיסק את ERD Commander 6.5 X64). תודה! INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY Intel Desktop Board DH67BL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X DVD LG DVDRW GH-24NS50 X24 M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 ANTEC SONATA III SEASONIC S12II 430W ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by TAMIRRR013,

בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Sickp,

יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by G.H.O.S.T,

בקצרה: מחברים את המחשב למסך, מדליקים את המחשב, והמסך שחור. כאילו המסך לא מקבל אות מהמחשב - לא עולה שומדבר. בדקתי את כל החיבורים, גם בתוך המחשב. (יש לציין שהכבל והמסך בסדר, שניהם בשימוש עם מחשב אחר ועובדים בסדר גמור) הערכות לגבי מה נדפק יתקבלו בברכה (:

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. Started by vwgolf,

אני טכנאי מחשבים שמתקן לחברה גדולה מאוד מחשבים והם הביאו לי מחשב דוס שצריך לסדר. יש לי את התוכנה שלהם על דיסק קשיח שכאשר אני מחבר אותו הוא עולה אבל אני חייב להעשות לו העתק לדיסק קשיח נוסף. אם אני רק מעתיק את הקבצים זה לא עוזר התוכנה לא עולה לבד. נסיתי לעבוד עם תוכנות גוסט שונות אבל זה לא עזר לי. הבנתי שאני חייב לעשות אותו דיסק קשיח עם בוטבל אבל אני לא יודע איך עושים זאת. המערכת הכי ישנה שעבדתי איתה הייתה 3.11 וגם אותה אני לא ממש זוכר. תודה מראש, לירון.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by YTZ,

אהלן, כנראה בגלל כיבוי בזמן פעולה או הדלקה, אחד הקבצים של ווינדוס נדפק - בעת טעינת WINDOWS מוצג מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להתקין BARTPE ל-USB ולעשות ממנו בוט - כיביתי בביוס כל התקן בוט אחר מלבדו והוא עולה יפה עד לרגע שהוא מציג מסך טעינה - ואז עושה ריסטרט מחדש. הוא תקוע במעין BOOTLOOP. לפני שאני מתחיל לפרמט, יש אופציות נוספות? המחשב של אמא ויש שם הרבה מסמכים חשובים.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by rjjb7,

שלום, חיברתי לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400SG את יציאת הVGA לצג מחשב רגיל ובנוסף (על אותו כרטיס, אותו סלוט) גם את הטלויזיה שלי דרך כבל HDMI. בהתחלה הכל רץ כמו שצריך, שיחקתי בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך ושיכפלתי את התצוגה. אולם, לפי מס' שבועות התנתק בטעות כבל הHDMI מחיבור הכרטיס מסך וכשחיברתי אותו שוב (גם אחרי ששיחקתי בהגדרות כמו בהתחלה) הטלויזיה מסרבת להציג את שכפול המסך. אציין שרואים מצוין בחיבור הVGA דרך הצג הרגיל של המחשב. ניסיתי להחליף יציאה בטלויזיה מHDMI1 לHDMI2 וזה לא עובד. תוכנת מנהל ההתקן של NVIDIA אצלי במחשב מציינת שהיא אכן מזהה את הטלויזיה אבל משום מה אני לא מצליח לראות תמונה בטלויזיה, כך שאני משער שככל הנראה הבעיה טמונה שטלויזיה ולא באיזושהי הגדרה במחשב. …

• 6 תגובות
    • 17.7k צפיות
  12. לפני כשבוע פירקתי את הלפטופ בשביל לנקות אותו ונתקלתי בחיבור של הCD שהוא SATA בדיוק כמו של ההרד דיסק, כן זה הגיוני השאלה הנשאלת אם יש סיכוי לבטל את הCD ובמקומו להכניס הרד דיסק נוסף? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by unc0mm0n,

אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. שלום לכם חברים יקרים, הורדתי טריאולוגיה של שודדי הקראיביים באיכות HD 1080p בגודל של 36.65 GiB ההורדה הגיעה ל100% והסתיימה נכנסתי לסרט והמחשב נתקע לכמה דקות והנגן BSPLAYER הראה לי הודעה שגיאה כאילו אין סרט משמע הקובץ שוקל 0KB זה מה שרשום במאפיינים שהוא לא שוקל כלום. איך יכול להיות דבר כזה? ואיך אני מפעיל את הסרט לעזאזל חראם לקח לי 3 ימים להוריד אותו! הקישור ממנו הורדתי את הטריאולוגיה של שודדי הקראיביים: http://thepiratebay.org/torrent/6129895/Pirates.Of.The.Caribbean.Trilogy.2003-2007.1080p.BluRay.x264-HD (אין שום בעיה עם האתר הורדתי מלא פעמים סרטים מצויינים כמו טריאולוגיית שר הטבעות על 1080p איכות HD ועבד לי פיקס) יבורך מי שיוכל לעזור לי עם זה...

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  15. Started by sapartil,

כל קליפ שאני שומע ביוטיוב חייב להתקע כמה פעמים במהלך השיר. זה קורה לי גם ב XP PRO וגם עם גוגל כרום. מישהו יכול להסביר לי מה שאני יכול לשנות במחשב עצמו(הגדרות למינהן) כדי שהקליפ יטען מהר יותר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mazoneli,

שלום הלך לי המאוורר של הצאקרה 250mm, איפה ניתן הארץ להשיג מאוורים כאלו גדולים ? תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי שלשום זיכרון למחשב שלי 1GB שמתי אותי במחשב וכשאני בא להדליק הוא נדלק אבל המסך לא לאחר המחשב המעבד שלו הוא E4300 והלוח MSI 7173 שאמור להיות תומך בכרטיס זיכרון שקניתי כי הוא אותו דגם של מה שהיה לי במחשב מה לעשות? וגם באתר של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 2GB שזה בדיוק מה ששמתי תודה לעוזרים ויש להדגיש שאני יודע לשים זיכרונות במחשב ומה שקניתי עובד אבל בנפרד. ואם זה ביחד עם הכרטיס שיש לי כאילו שני כרטיסים על הלוח אז המחשב לא עולה בכלל וגם הכרטיס זיכרון הוא בדיוק אותו דגם כמו הקודם כך שהמחשב צריך לקרוא אותו סליחה על כל החפירה אבל פשוט זה משהו שאני חייב לסדר

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by LM10,

שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום, קניתי לא מזמן [שבועיים] מחשב חדש . עכשיו הבעייה היא שאני מריץ עליו משחקים והכל והכל בסדר אבל נגיד אני משאיר משחק על פאוס והמחשב נכנס למצה המתנה הוא נתקע עד שאני לוחץ קונטרול-אלט-דליט הוא לא משתחרר... מה יכולה להיות הבעייה???

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by dman1991,

קניתי מחשב חדש עם חלקים יחסית חדשים, וכשאני נכנס למשחקים לא עוברת דקה והוא פשוט נכבה לי בפרצוף,, יכול להיות שהמעבד מתחמם? המפרט שלי: AMD ATHLON II X2 260 DDR 3- 2G NVIDIA GeForce 9500GT

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by moravia_moti,

שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  25. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים