עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyalkrembo,

שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ntntnt23,

יש לי בעיה ,כל הזמן שאני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן השמאלי הוא עושה לי דאבל קליק . עוד דבר- גם שרוצה להשחיר משהו בשביל להעתיק, אז זה מרקד כזה ואני לא מצליח להעתיק . יש לציין שלפעמיים הבעיה נפתרת מעצמה, אבל זה חוזר. אולי זה וירוס? מחקתי את דרייבור העכבר והתקנתי מחדש- לא עזר. העכבר, Razer DeathAdder . איך אפשר לפתוח את העכבר? אני לא רואה ברגים.

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  3. שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by ranfis,

אתמול בערב סגרתי את המחשב שלי כרגיל והכול עבד יפה וחלק לא התקנתי שום דבר ולא נעליים היום בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא פשוט לא נידלקת בדקתי חיבור חשמל והכול והיה בסדר פתחתי את המארז כי חשבתי אולי הלחצן שלו נידפק , ניסיתי להדליק דרך הכפתור על הלוח אם וגם כלום לא עזר הלכתי פירקתי את הסוללה מהלוח אם בדקתי אותה גם תקינה חיברתי אותה מחדש ואז אמרתי לעצמי שאני ינסה שוב להדליק והמחשב נידלק אבל מאז הוא פשוט מאוד איטי הרבה פעמים ניתקע לכמה דקות לא כל הדברים עובדים חלק מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. i7 870 מותקן בלוח H55-USB3 של ג'יגבייט, הכל by default והטמפרטורה שלו גבוהה בטירוף. זה עם קירור Mugen 2 במצב פסיבי, מעבד 960 עם אותו קירור ובאותו מארז בקושי הגיע ל50 מעלות. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. לפעמים שאני משחק באמצע משחק לדוגמא NBA 2K11 אז פתאום המשחק יכול לקרוס באמצע...זאת אומרת שהמסך הופך לשחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. המפרט של המחשב שלי: INTEL DUAL CORE E6750 3GB RAM RADEON 4850 SAPPHIRE OVERCLOCK 10%+קירור של ZALMAN על הכרטיס עצמו,ככה שקשה לי להאמין שהכרטיס מסך מתחמם לרמה כזאת שבגלל זה המחשב צריך לעבור ריסטרט. יש פתרונות? תודה!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  10. בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  12. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kellycobain,

היי. היום קיבלתי את כרטיס הקול החיצוני שרכשתי. כרטיס קול של חברת midiplus audiolink pro. הכרטיס מתחבר למחשב באמצעות יו אס בי. קראתי את העלון ונאמר שם לחבר את הכרטיס באמצעות היו אס בי , לחכו תשהמחשב יזהה התקן יו אס בי ואז להכניס את הדרייבר. משום מה המחשב לא זיהה את הכרטיס גם אחרי שאיתחלתי את המחשב עדיין, הוא לא זיהה אותו. התקנתי את הדרייבר בכל זאת הדלקתי את הכרטיס, שנכנסתי להגדרות צלילים ושמע הכרטיס מזוהה שם, השם שלו מופיע שם, אבל את המיקרופון שחיברתי לא שומעים. דבר נוסף שקרה הוא שלא ניתן לגעת בעוצמה של הקול , זאת אומרת שאני לוחצת על האייקון של הרמקול , העוצמה נראית באפור, שאי אפשר לשנות אותה... בבקשה? מישו?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE ספק - גנרי דפוק G-PRO לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם : החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי ש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eli710,

הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by tiktoka,

שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. Started by osherav,

שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. שלום, בימים האחרונים החלה אצלי תופעה חדשה ומוזרה בעת שמיעת סאונד. יש "טיקים", הפרעות ורעשים בשמיעת מוסיקה. כמו התקתוקים שהיו בפטיפונים פעם. זה קורה באמצעות כל תוכנה (למשל Winamp ו- Windows Media Player) ובניגון כל סוג קובץ (למשל רדיו אינטרנט ו- קבצי Flac או Mp3). נראה כי זה קורה בעיקר כאשר המחשב מבצע פעולות/במעט מאמץ, אך לא תמיד. מדובר בכרטיס קול OnBoard על לוח DS3L של Gigabyte. שמחובר באמצעות כבל אופטי. ניסיתי לעדכן Driver אך ללא הועיל. היכן עוד יכולה להיות טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Roman286,

ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. התקנתי מחשב ישן מחדש, עם חלונות 7. כחלק מסט העדכונים הראשוני עודכן גם דרייבר כרטיס המסך (מסוג nVidia 7600 GS). לאחר ביצוע ה-reboot המסורתי, בעת עליית המחשב מחדש לאחר הופעת הלוגו הצבעוני של ארבעת הריבועים שהופכים לאחד ולפני הופעת מסך הכניסה (הקשת הסיסמא) אני מקבל BSOD, עם ציון הדרייבר nvlddmkm.sys. אם אני נכנס ל-safe mode המחשב עולה. אני מסיר את ההתקנה של הדרייבר של nVidia והמחשב עולה באופן רגיל, אך כל ניסיון עדכון גורם לתהליך דומה. לא ניתן לעבוד ללא העדכון, מכיוון שהרזולוציה אינה תקינה והשפעות דומות. ניסיון התקנה ועבודה קצרה על Windows XP, עבר בהצלחה מלאה. יש למישהו מושג כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by Sango,

גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by afars,

שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Art Tatum,

הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by RonCohen,

יש לי נייד IBM וחשבתי איך לנסות להחיות אותו אבל הוא פשוט לא זז המפשט שלו לפי מה שאני מוציא מהראשונים זה 256mb ram 40hhd. וגם עוד 500gb חיצוני הדגם שלו IBM R50e

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים