עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?

2. Started by toys in space,

הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by unfacedman,

התקנתי בVirtual PC XP Mode (יושב על WIN 7 64) מודם USB של DYNAMODE מדגם M56EXT-USB-N. בהפעלת חייגן המודם משמיע צליל של חיבור-קו, אך אינו משמיע כל חיוג שהוא. החייגן מנסה לחייג כשכל הזמן נמשך צליל הקו עד להחלפתו בצליל המעצבן המורה על הצורך לסגור שפופרת\לנתק המודם. למה הוא לא מחייג?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by sapartil,

כשאני לוחץ "התחל" לא מופיע הלחצן "הפעלה" או "RUN" מערכת ההפעלה שלי היא microsoft windos xp proffessional גרסה 2002 איך מוצאים את הלחצן הפעלה או RUN ?

• 20 תגובות
    • 13.5k צפיות
  6. Started by eli710,

הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by אלוש,

אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by ramit02,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא מסויים, קצת פרטים לפני תיאור הבעיה : מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz לוח אם : asus p5b delux זיכרון : 2X 1GB כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה, המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע. התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה. החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,. אשמח לעזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by Director,

אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by airforce,

שלום רב, בכל אתחול אני מקבל מסך שחור שבו מתבצע הליך הDisk check ובמהלכו נמחקים לי קבצים של מערכת ההפעלה. בדיקות למציאת וירוסים סוסים טרוינים רוגלות וכו לא העלו דבר. לפעמים בעת הפעלת המחשב מופיע לי מסך כחול ואחריי זה מסך שחור שבו כתוב Startup fix (או משהו כזה). עד כה פרמטתי את המחשב מעל 12 פעמים (כולל דיסקים שונים ומקוריים של Windows 7) והבעיה חוזרת ללא הרף. לאחרונה איני מצליח להתקין את המערכת ההפעלה בעת הכנסת הדיסק לCDROM אין Boot הCDROM כן עובד וקורא דיסקים, (במצב שבו מערכת ההפעלה עובדת), אך בעת האתחול הוא אינו קורא דיסקים. כששוחחתי עם הטכנאי הוא אמר לי לנתק את הHard disk המשני ולעבוד רק עם אחד אך זה לא עזר. וכעת לטענתו מדובר בזיכרונות. ושאלתי היא: האם החלפת הזיכרון תפט…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benfree,

שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by ikehgl,

הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]

16. Started by Art Tatum,

הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ntntnt23,

יש לי בעיה ,כל הזמן שאני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן השמאלי הוא עושה לי דאבל קליק . עוד דבר- גם שרוצה להשחיר משהו בשביל להעתיק, אז זה מרקד כזה ואני לא מצליח להעתיק . יש לציין שלפעמיים הבעיה נפתרת מעצמה, אבל זה חוזר. אולי זה וירוס? מחקתי את דרייבור העכבר והתקנתי מחדש- לא עזר. העכבר, Razer DeathAdder . איך אפשר לפתוח את העכבר? אני לא רואה ברגים.

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  18. Started by yadin,

שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by yadin,

שלום יש לי מחשב שבעברו היה נתקעה יודעים קפוא לאחר ניקוי יסודי של המחשב המחשב הפסיק להיתקעה ועכשיו הוא מתכבה לגמרי לבד אם אני משחק הוא מסוגל להתכבות כך סתם עעזרה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Oranl,

אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  23. יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חברי הפורום היקרים, היום הדלקתי את המסך שלי מדגם samsung syncmaster t220p ולהפתעתי הלא נעימה התחלתי לראות עיוותים בתצוגה, עוד בשלב ה boot ועלית המערכת. התיאור הכי טוב לעיוותים הוא שאיזורים במסך עם ריכוז של צבע שחור מופיעים במעין גוון ירקרק ומרדצד. רוב הגוונים חוץ משחור מוצגים יחסית בסדר (ישנן מריחות של צבע ורוד פה ושם שכנראה גם קשורות לצבע מסוים אחר) המחשבה הראשונה שלי היתה התחממות של המסך/כרטיס מסך - אך המחשב הודלק זה עתה לאחר 3 ימים בו היה כבוי! הוא עוד לא הספיק אפילו להתחמם יותר מידי.. מן הסתם שנסיתי reset, כיבוי והדלקה, הוצאה מהחשמל וכיוצא בזה. ניסתי לבדודד את הבעיה לכרטיס המסך או למסך עצמו : כשניתקתי את כבל ה DVI מהמחשב המסך המשיך לרצד בצבע הירוק שאמור להיות שחו…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by asafbd,

טעות בקטגוריה ...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.