עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by proevo4ever,

אהלן חברים, בעבודה אנחנו רוצים לאפשר RemoteFX ב HYPER-V . בכל מקרה על מנת לעשות זאת המעבד צריך לתומך באופציה של HYPERTHREATING ו EPT בכל אופן יש תוכנה של מייקרוסופט שנקראת COREINFO.EXE לבדוק את הנושא. הקטע המוזר הוא שכאשר ה - HT עובד ה EPT כביכול מכובה ושאני מכבה אתה HT פתאום ה EPT נדלק. איך אפשר להפעיל אותם ביחד? המעבדים בוודאות תומכים ב-2 הפוקנציות העלאתי פה קישור תמונה עם ה COREINFO http://s13.postimg.org/9qgemuvzr/EPT.png

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ranici,

[move] שלום, [/r][/move]בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנן שגיאות על קריאת הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב התמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- BIOS ? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעות רעיונות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yadinS,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי ‏‏

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Teknik,

שלום לכולם, היום באמצע משחק המחשב ביצע ריסטרט בפתאומיות. אני חושד בספק. ולפי מה שהבנתי אחרי גיגול קצר לגבי המתחים, ראיתי שטווח חריגה המתחים החיוביים פלוס מינוס 5% ופלוס מינוס 10% למתחים שלילים(תקנו אותי אם אני טועה) ולפי מה שמתואר בתוכנה החריגה גדולה יותר בכולם למעשה. אני מבין שהתוכנה יכולה להציג נתונים לא נכונים\מדוייקים. מה דעתכם ? שבוע הבא יהיה לי אופציה לבדוק עם psu tester ,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yarozen,

שלום לכולם, מזל ביש מכה בי לאחרונה. החלפתי מארז מחשב לSONATA III מלפני שבוע ומאז הבעיות באות בצרורות. הכרטיס מסך Leadtek 8800gts 320MB שבק חיים (כרגע בהחלפה בחנותת אני עם כרטיס חלופי בינתיים) עכשיו הפסיק לעבוד לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם. מדובר בלוח אם של אינטל DP35DP. ניסיתי להתקין את הדרייברים של SIGMATEL שמגיעים עם הCD של הMOTHERBOARD לא עזר, ניסיתי גם דרייברSIGMATEL חדש מהאתר של אינטל לא עזר. שידרגתי BIOS ושידרגתי CHIPSET דרייברים - לא עזר. הוצאתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר עשיתי DISABLE ואח"כ ENABLE לAUDIO דרך הBIOS - לא עזר דרך DEVICE MANAGER לא רואים שום התקן עם סימן קריאה, פשוט כאילו הוא לא קיים ולא שחסר דרייבר. שאני מנסה להתקין את הדרייבר של SIGMATEL אני מקבל ה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1.78 GB פנוי כשבפועל יש לי רק 100 MB פנויים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by miki77,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב כול שנייה שאני ניכנס לאינטרנט או למשחקים יש לי שגיאה כזואת "internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי-הנוחות" אוקיי נסתי לתקן לא הצליח לי עבר יום יומיים הכנסתי דיסק פרימוט למחשב הפעלתי מחדש אוקיי ואחר כך לא הצליח לפרמט כתוב כזה ABORT:10014 Cannot open" 1:3\GHOST\ MAL YHEB"

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי. הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר). >איפסתי את הגדרות הביוס > ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו. יהודים רחמו נס!!! :-*

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם רכשתי מסך lcd LG 1953tr, יש לי כרטיס מסך Radeon x550 שיש לו יציאה אנלוגית DVI. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס והתקנתי את הדריבר של המסך (הדריבר הדיגיטלי). הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש בחיבור ה-DVI מופיעה הודעה כמו בכותרת ואני יכול לעבוד רק עם החיבור האנלוגי. מערכת ההפעלה היא XP pro אשמח להתייחסות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maphisto,

טוב אז לאחר החלפת הלוח לאסוס הבקר של advansys מעלה את הביוס שלו וכותב error enit 15 fail משהו כזה . הוא בגלל זה לא מעלה את הדיסקים שלי. ניסיתי לתת לא בביוס את IRQ11 שהוא רוצה כל כך. גם התקנתי מחדש וניסיתי בכמה סלוטים. הצעות , הארות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ewingum,

לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sluq,

טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Torian,

שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shortboarder,

אז ככה....מידי פעם יש לי איזה בעיה מין קראש כזה שקורה לי מידי פעם,גם במחשקים וגם בווינדוס אני מקבל מסך BSOD ומה שכתוב בו הוא כזה IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL מי שהיה לו את זה מכיר את זה,ומי שלא ,אז ספק. איך פתרתם את זה(למי שהיה את זה אם בכלל)???? קודם כל עשיתי פוררמט,לא עזר,שיניתי דריבירים לכרטיס מסך,בוא נגיד אני חושב עזר קצת,אבל לא ממש. תודה מראש נתי. ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium. הם יושבים על לוח DFI Lanparty ut ultra-d בסטוק. אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים. הרצתי ממטסט וקיבלתי עשרות אלפי שגיאות במבחן 8 - Modulo 20 - ones and zeros. לעומת זאת, הם רצים יופי בסינגל צ'אנל. יש למישהו איזשהו מידע בנושא, אולי אפילו פתרון? מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהקונפיגורציה של הדואל צ'אנל אמורה לעבוד? תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zzroni,

שלום. מחשב פנטיום 3 500mhz אני שם זיכרון 1 של 128mb > מזוהה נכון. כאשר אני מוסיף עוד מקל זיכרון של 128mb אז הביוס מזהה 192mb ביחד. כל אחד לחוד מזוהה נכון > 128mb. כשאני שם מקל אחד של 128mb ואחד של 64mb >הביוס מזהה רק 128mb. ה-64mb לבד עובד טוב. בקיצור - הביוס מוריד 64mb מהזיכרון. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by עומר פסח,

היי, תמיד כשאני מדליק את המחשב יש רעש נורא חזק של אחד המאווררים ולאחר דקה בערך הרעש פשוט מפסיק.במקרה אחר כשאני מכבה את המחשב ומדליק ישר אז זה לא קורה. בנוסף, ניקיתי את המחשב מאבק בדגש על המאווררים ועדיין יש רעש. המאוורר גם לא נתקע בדפנות או משהו,הוא מסתובב חופשי. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון לרעש. נ.ב המחשב בן שנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. דרך אגב אני חדש עזבתי את"פ" בגלל ששמעתי מה הם עשו לכם תוכלו להיכנס שמה לפורום חומרה וליראות מה כתבתי להם אם הם לא מחקו את זה יש לי כרטיס מסך tnt 2 אני יודע זה כרטיס ישן אבל אני רוצה לימשוך אותו עוד קצת עידכון הביוס ישפר את הביצועים? ועוד דבר אחרון אולי תוכלו לשנות את הרזולוציה כי היא ממש מעצבנת

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DrDevil29,

שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sharon500,

אהלן, יש לי בעיה עם מחשב של חבר. הלוח הוא D915PSY של אינטל ויושב עליו כרטיס מסך של ATI X300. המחשב עצמו מתחיל לעבוד כאשר לוחצים על הכפתור, החלקים מקבלים זרם. אין תמונה על המסך (פוסט) ואין צפצוף של הלוח (דבר שנהוג בלוחות של אינטל). חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלפתי ועדיין אין פוסט. מה יכולה להיות הבעיה.? אני מנסה לעשות פוסט פשוט רק לראות שהמחשב עולה, לכן ניתקתי את ה HDD, DVD, Floppy ושאר הירקות. ניסיתי להגיע לפוסט גם בלי הזכרונות ועדיין כלום. אני חשוב שהלוח הלך, מה אתם אומרים? חשוב לציין המאוררים מסתובבים, וכולם מחוברים ללוח והמנורה שעליו דולקת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים