תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום המחשב שלי פתאום החליט שלא בא לו לעבוד. הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק, עשה את ה"ביפ" הרגיל ונכבה אחרי שניה. ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר, ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרון וזה עדיין לא עבד. ניסיתי לשחק עם הזכרונות (להוציא חלק, להחליף מקומות) ולא עזר. ניסיתי אפילו להדליק את המחשב עם ג'אמפר במקום הכפתור וזה לא עבד. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? המפרט שלי הוא: מעבד: Intel Celeron D 2.8GHz לוח אם:Gigabyte 8-IG1000-G זכרונות: 2*256MB ועוד 1*512MB DDR400 מחברה לא מוכרת ספק ג'נרי. תודה לכולם. בינתיים אני עובד על לאפטופ עתיק (פנטיום MMX עם 32MB RAM וWindows 98) לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה הוא מצפצף. כל פעם הוא נעצר בציפצוף אחר. פעם אחת הוא עולה ונופל אחרי כמה דקות. הייתה פעם אחת שהוא עלה אז עידכנתי את הביוס- זה לא עזר הוא נעצר בכמה דברים כל פעם משהו שונה הוא מצפצף ציפצוף ארוך של 2 שניות אחד ארוך עם שניים קצרים בסוף או שהוא לא עושה את הביפ הקטן הזה בסוף ה memory test איך אני יודע מה הלך? הלוח אם? הזיכרונות? או במעבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי היום דיסקים ריקים של DVD לצריבה של חברת Silverline. בעת הכנסת הדיסק לצורב, Nero מזהה שניתן לצרוב רק ב-2X במקום ב-8X כפי שהדיסקים תומכים. 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. האם זוהי בעיה של איכות הדיסקים, על איזו חברה/ות חברה אתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי צורב דיוידי של אלג'י , לאחרונה קנניתי כבל מתאם מ IDE לUSB .. חיברתי את הצורב לכבל . ועכשיו הוא נהייה ''צורב USB '' חיברתי לחיבור המלוקס שלו גם חשמל והצורב עובד. אבל כשאני מחבר אותו למחשב (מע' XP ) המחשב אומר שיש אפשרות לעבוד על 2.0 .. וזהו הוא לא נותן לי לעבוד איתו.. אני מאוד רוצה לפרמט את ה EEE שלי אך ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השיגעון התחיל לפני כחצי שעה. העכבר שלי קפא על המסך. בהתחלה חשבתי שכל המחשב נתקע אבל הכל המשיך לעבוד כולל המקלדת (גם היא וגם העכבר משדרות למקלט אלחוטי שמתחבר לכניסת יו-אס-בי) אז עשיתי ריסט למחשב. המחשב עלה והעכבר עדיין היה תקוע וכל השאר עבד. ניסיתי להחליף כניסת USB אבל זה לא עזר. הוצאתי את הסוללות מהעכבר לכמה שניות, החזרתי אותן ועשיתי איפוס בין המקלט לעכבר (יש כפתור כזה על שניהם) - העכבר עובד... ושוב נתקע אחרי 5 דקות. עשיתי את התהליך שוב ושוב העכבר חזר לחיים רק בשביל להתקע אחרי כמה דקות שוב. מה לעשות? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו... תודה רבה! ~עדכון!~ מצאתי מה גורם לו להתקע - ברגע שאני מגלגל את הגלגלת (הכפתור האמצעי) העכבר נתקע... מה עושים במצב כזה? ~עדכון2~ זאת לא הגל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום המחשב שלי מותקן עם עם כונן WD800JB. ה ג'מפר מחובר ל Cable Settings ומחובר לקצה הכבל. כעת, ברצוני להוסיף כונן WD1600AAJB חדש - מהאריזה. הג'מפרים מקונפגים ל Cable Select והכונן מחובר לאמצע הכבל. המחשב לא עולה יותר: מגיע למסך הכחול לפני ה BIOS ונתקע שם. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש חמורה במחשב שלי... (וניגמרה לי האחריות עליו!!) בשבועיים האחרונים הוא עובד באיטיות לא נורמלית (4 דקות עד שוינדוס עולה לדוגמא) וזאת למרות שמבחינת חומרה הוא איכותי ביותר, טוב הנה המפרט: מחשב נייד dell inspiron E1505 dual processor Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Memory Available Memory 71.39 % Page File Size 1.5078Mb Available Page File 23380 % Virtual Memory 2047.8Mb Available Virtual Memory 97.98 % Memory Slot 1 [DIMM_B] 1024Mb Memory Slot 2 [DIMM_A] 1024Mb Drive Type Drive Size Total A…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי שתי חשבונות על הווינדוס שלי (ווינדוס 10) שלי הוא חשבון מנהל ועוד חשבון של אחד מבני המשפחה שלי. הבעיה היא שהחשבון השני צורך עוד ועוד שטח וסותם את המחשב ... השאלה שלי היא - האם יש דרך כלשהי ליצור הגבלה על שטח השימוש והאחסון של המשתמש השני במחשב ? וא"כ איך עושים את זה ? (חשוב שהוא יוכל להמשיך להשתמש בתוכנות המתוקנות על המחשב) אודה מאוד על תשובה מפורטת ככל הניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus prime z270-a שמחובר לרסיבר ישן של דנון ב-5.1 דרך חיבור spdif אופטי. הדרייברים של הכרטיס קול חסומים לסראונד במשחקים וכאלה בגלל זכויות יוצרים כאלה ואחרות, אבל ניתן להתגבר על ההגבלה הזאת בעזרת מודים שונים (כבר עשיתי את זה ועבד בעבר). לאחרונה עשיתי ריסט למחשב שלי (כמו פרמוט רק בלי מחיקה של הקבצים), וכמובן שהיה צורך להתקין מחדש את הדרייברים עם המוד. התקנתי מוד אחד (כנראה גרסה יחסית ישנה) והיה לי סאונד משלושת הרמקולים הקדמיים ואחד מהרמקולים האחוריים כמו שצריך. הבוקר התקנתי מוד חדש https://github.com/AlanFinotty1995/AAFRealtekMod/releases והבעיה היא שעכשיו אני שומע סאונד מהסנטר, שמאלי קדמי, שני האחוריים אבל הימנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד ASUS N550JV כאשר אני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל הוא אומר לי שיש לי את ההכי מעודכן. אם אני נכנס לאתר של אינטל יש שם אפשרות לעשות סריקה על המחשב ולבדוק אם יש דרייברים חדשים יותר, שם הוא כן מראה לי שיש דרייבר חדש ושצריך לעדכן. ניסיתי התקנה ידנית והצלחתי ואני רואה את השינוי אך ברגע שהוא עושה חיפוש לדרייברים מעודכנים הוא מחזיר לי את הדרייבר הקודם... כאילו עושה DOWNGRADE לדרייבר.. זה מוזר ולא נתקלתי בזה... השאלה זה למה זה רוצה לעדכן את זה ... כשאני עם הדרייבר הישן יש לי קריסות מדיי פעם עם התקלה הזאת : driver irql not less or equal igdkmd64.sys ואחרי שעדכנתי וזה היה זמנית עם החדש לא משנה מה עשיתי הכל עבד חלק... אשמח לרעיונות. תודה וחג שמח !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש לי 3 אפשרויות לבחירת מערכת הפעלה להעלאה (Windows 10, Remix, Easeus). התפריט הוא של Windows 10. איך אני מבטל אותו? אין לי מחיצות שמכילות מ"ה. מצורפת תמונה של msconfig וניתן לראות שלא קיימות מערכות הפעלה מקבילות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי G3-V8200 ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה אבל אני לא מוצא את הדיסק אם התוכנה מישהו יודע לינק לתוכנה??? ניסיתי להשתמש ב-ASUS Live (עוד תוכנה שאפשר לראות טלוויזיה) אבל זה נותן לי את זה : video decoder detecting occurs error the reason could be : (1) your display card dosent have video decord (2) your monitor or monitor driver is not proper desigh for i2c bus control זה עבד לי כבר גם אם התוכנה הזאת וגם אם התוכנה שאני מחפש אבל החשב זה לא. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש ואין חיבור Parallel שזה מה שיש למדפסת. יש איזה שהיא דרך לעקוף זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 1.5 A עם לוח SG-71 ABIT ושאחותי שיחקה עליו היא אמרה שהוא נתקע ומאז שמנסים להדליקו יש ביפ ארוך שנעצר לשניה ואז ממשיך עוד פעם לכמה זמן וממשיך במעגל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות איתחול למחשב אבל אין BOOT לדיסק וגם לא מצליח להיכנס ל BIOS אין לי כונן דיסקטים כדי ליצור BOOT. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני חייב לעשות איתחול למחשב. תודה לעוזרים נ.ב. אני יודע איך להיכנס לBIOS אבל מישום מה זה לא ניכנס, אני לוחץ DEL כל הזמן אבל לא קורה שום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-