עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi.hagit,

יש לי פנטיום 2 אם 40 גיגה ורציתי להוסיף לא עוד 80 גיגה אבל הוא לא מוכן לזהות לי אותו המחשב שלי בנוי כך שיש לי פנטיום 2 350 הרץ 512 sdrm לוח אם אסוס p2b ואין לי מושג למה הוא לא מוכן לזהות לי אותו התיעצתי אם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שצריך דריבר ללוח אם בשביל שהוא יוכל לזהות לי אני לא יודע אם זה הגיוני[בקיצור אנשים עיזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tzvikaboom,

היי מחשב עולה וינדוס 7 מתחיל לעלות רגיל אחרי כמה דקןת פשוט נתקע העכבר לא מגיב רק כיבוי והוצאה מהחשמל של כמה שעות עזרו ועכשיו כבר לא עוזר כלום ניסיתי להחליף זכרון לא עזר נואש כבר מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eliezer,

הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by APchiii,

שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. :'( יש לי 128 DDR של חברת SAMSUNG מסוג 2100 ו 256DDR מסוג 2100 של חברת LD שקניתי שלשום ב 450 שקל! עכשיו עשיתי בדיקה וקבלו יש לי 128 מגה פנוים והמחשב לא רוצה להפעיל ייותר שום דבר ושום דבר לא עובד! רק אם אני סוגר דפדפן אחד או שניים אז רק משהו עובד! אך על פי שכותב לי שיש לי 128 פנוי!!! תראו בתמונה המצורפת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Teknik,

שלום לכולם, היום באמצע משחק המחשב ביצע ריסטרט בפתאומיות. אני חושד בספק. ולפי מה שהבנתי אחרי גיגול קצר לגבי המתחים, ראיתי שטווח חריגה המתחים החיוביים פלוס מינוס 5% ופלוס מינוס 10% למתחים שלילים(תקנו אותי אם אני טועה) ולפי מה שמתואר בתוכנה החריגה גדולה יותר בכולם למעשה. אני מבין שהתוכנה יכולה להציג נתונים לא נכונים\מדוייקים. מה דעתכם ? שבוע הבא יהיה לי אופציה לבדוק עם psu tester ,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מקווה שאני במקום הנכון יש לי בעיה שניקיתי את המחשב מאבק, פירקתי את הקירור של המעבד (frezzer xtream) וגם את הקירור של הכרטיס מסך מרחתי משחה טרמית, ושמתי ספריי אנטי סטטי על כל הלוח של המחשב כדי שלא ידבק אבק אחרי 20 דקות חיברתי את המחשב מחדש והוא לא נדלק בספק כוח מאחורה יש נורה כתומה דולקת וכתוב על הספק שכשהנורה הכתובה דולקת הוא במצב סטנד ביי stand by מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ofekppp,

לסגור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

10. שלום רב, המחשב שלי הפסיק לזהות את הסורק , המדפסת והפקס ולידם מופיע משולש צהוב, יתכן שבטעות מחקתי קובץ חיוני ? מה עושים ? בתודה אברהם avisat66@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ewingum,

לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Heretheparty,

שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zivoshri,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת. בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים. בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה) ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך המובנה למסך ועדיין זה קורה. אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה. מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה: https://youtu.be/uD3o_DEFQgU …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://img145.imageshack.us/img145/5773/63607343cz2.jpg חברה איך אני משנה את הזה ל80 הירטס? ד.א מדובר במחשב הנייד החדש שלי גDELL 1500 תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guy31,

הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב יחסית ישן אבל הוא עושה בעיות מוזרות ה beep בהפעלת המחשב לא קורה ובגלל זה המסך נשאר שחור זה קרה לי פעם וזה היה מסתדר לאחר שעה של מנוחה למחשב אבל עכשיו זה פשוט לא עובד רציתי לשאול אם למישהו יש מושג

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Loui1410,

כשאני משחק במשחקים, אחר כמה זמן, המחשב מתחיל לצפצף כתוצאה מהתחממות. לדוגמא, כשאני ב- Need For Speed Underground 2, המחשב מגיע ל-75 מעלות... וכשאני בווינדוס ולא משחק במשחקים המחשב מגיע לטמפרטורה 55 משהו כזה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)... המערכת שלי היא: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Winchester לוח-אם: Abit AN8 nForce4 כרטיס מסך: Gainward Geforce 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E זכרון: Kingston 1GB (512x2) DDR 400Mhz CL3 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM SATA עד איזה טמפרטורה צריך המחשב להגיע כשאני במשחקים כמו NFS Underground 2? ועד איזה טמפרטורה כשאני בווינדוס? נכנסתי ל- Abit EQ (תוכנה שבאה עם מעבדי Abit) ושם ראיתי שהמאווררים SYS ו- AUX 1 מסומנים באדום, אז אני לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by אמיר גולן,

אני מנסה להתקין כרטיס מסך GTX 1650 super במחשב שמכיל כרטיס מסך מובנה חלש בלוח האם (המחשב נרכש למטרה משרדית ואני משדרג אותו לגיימינג) אין לי כבלים פנויים לחבר את הכרטיס לספק הכח. הכבל שיוצא מכרטיס המסך כבר מחובר לחלקים אחרים במחשב. איך אני יכול להיות בטוח שאם אני מנתק את הכבל מחלקים אחרים אני לא גורם נזק למחשב? יש דרך יותר בטוח לחבר את הכרטיס לספק הכוח?

21. Started by KEY-Tech,

היי חברה. יש לי צורב של RICOH דגם MP7240A, לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות לי בעיות בצריבה ולכן אני רוצה לשדרג לו את ה firmware. הורדתי את התוכנה והכל אבל כשאני רוצה להריץ את העידכון הוא נותן לי את השגיאה הבאה "Cannot change Drive to Up Mode". לי אין מושג מה הבעיה ואני מקווה שלכם יש מושג. בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by N N C,

בעקבות ארועים אחרונים לקחתי את הכרטיס קול שלי לטקס השכבה בפח הזבל שם הוא מצא מנוחה לעד... אך כרגע על מנת שאני לא ישאר נטול סאונד בכלל (אני יתאבד במקרה כזה) הצלחתי להשיג כרטיס קול ISA מדגם opti audio 16, ואני מחפש דרייבר בשבילו לוינדוס אקס פי ללא הצלחה למרות שוינדוס אקס פי זיהה אותו בלי בעיות דרייברים הוא לא מצא אולי תוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eran1243,

שלום, מחר מגיע אליי SSD חדש ואני מפרמט את המחשב. לפי המדריך הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 כתוב להעביר למצב AHCI רק אם אין מערכת הפעלה מותקנת כלל. אבל,אין לי איך לעשות את זה בגלל שאני עושה REINSTALL WINDOWS,ולפי ה FAQ באתר של מיקרוסופט - אין אפשרות רק להסיר את ווינדוס,אלא רק REINSTALL. כותב המדריך הזהיר ממעבר ל AHCI כאשר יש מערכת הפעלה מותקנת ואמר שיגרום למסכים כחולים - אז אוכל להמנע מזה ובכל זאת לעבור ל AHCI אם אני לא יכול רק להסיר את הווינדוס? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים