תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ואי אפשר מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל... אני יודע שזה הפעם המי יודע כמה שפותחים ת'רד כזה.. עברתי על הת'רדים האחרים וניסיתי לבדוק מקרה דומה לשלי אך לא מצאתי. הבעיה: מידי פעם, לאחרונה קורה יותר, באמצע משחק או שימוש רגיל במחשב, עולה לי מסך כחול וקורס כמובן ישר אחרי. אני בטוח שחום זה לא הבעיה, הקירור במחשב מעולה. יכול להיות שזה בעיה של תוכנה חדשה שמותקנת? בעיה נוספת שהייתה לי ולא קרתה למען האמת הרבה זנו היא רעש שמגיעה מה HD שנשמע כמו קליק ואחרי זה היא פתאום מאיצה לכמה שניות ואז משתתקת שוב, מה לעשות עם זה? ישר להחליף או שיש בדיקה שאפשר לעשות? הHD עובד טוב ולא איטי בכלל. המחשב חדש (3 חודשים) כך שיש לי אחריות על הכל עדיין. אם יש צורך בפרטים נוספים תגידו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכל קרה כשחזרתי לתומי והדלקתי את המסך ונגלה לעיני הדסקטופ עכשיו קטוע מעט כשהמסך כולו יותר ימינה ובצד שמאל יש שוליים שחורים וכשהמסך כולו קיבל גוון ירוק. ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לנתק את המסך מהחשמל, ניסיתי להכנס להגדרות (עשיתי שם ריסט להגדרות זה פתר את הצבעים אבל לא את החיתוך של התמונה, וגם כשהדלקתי מחדש את המסך זה חזר למצב ההתחלתי).. המסך התחיל להתנהג מוזר לקח לו יותר זמן להדלק מהרגיל (יותר זמן על הלוגו של SAMSUNG [דגם T240]), אחרי זה בסריקה שלו אחר INPUT הוא נתקע על DIGITAL (אני משתמש בחיבור DVI). ניסיתי לחבר למסך VGA וHDMI, הVGA לא עבד, הHDMI עבד בהתחלה מעולה ולאחר מכן זה לא זיהה אותו, הוא דילג על הINPUT כאילו אין. לקחתי מסך אחר וחיברתי עם ANALOG ובאמת ראיתי את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד כבר 5 שנים. פועל ופעל ללא רבב כל השנים מלבד בעיה שולית. טעינת אקרוניס מ CD נתקעת פעם ב 3 נסיונות. לקראת גמר האחריות דל החליפו את הכונן ונראה שזה תוקן. אבל זה לא תוקן. לא נורא אפשר לחיות עם הבאג הזה. לפני כשנה עברתי לאקרוניס מ USB והתופעה המשיכה גם איתו. התכתבות עם אקרוניס לא הניבה שום פיתרון. לפני כחודש בגלל עזרה למישהו הרצתי בדיקת זכרון (המובנית בחלונות) ונמצא סטיק עם שגיאות של קיגסטון. הוא הוחלף לי במסגרת האחריות מייד בלי שום טענות (נרכש ב E-MEMORY וראה זה פלא - אין יותר שום בעיה באתחול של אקרוניס. המסקנה שלי - בדיקת זכרון שווה את ההשקעה. גם במחשב שעובד בלי שום בעיות ואין שום חשד בזכרון שלא לדבר על מחשב עם תקל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 2 אם 40 גיגה ורציתי להוסיף לא עוד 80 גיגה אבל הוא לא מוכן לזהות לי אותו המחשב שלי בנוי כך שיש לי פנטיום 2 350 הרץ 512 sdrm לוח אם אסוס p2b ואין לי מושג למה הוא לא מוכן לזהות לי אותו התיעצתי אם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שצריך דריבר ללוח אם בשביל שהוא יוכל לזהות לי אני לא יודע אם זה הגיוני[בקיצור אנשים עיזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ארועים אחרונים לקחתי את הכרטיס קול שלי לטקס השכבה בפח הזבל שם הוא מצא מנוחה לעד... אך כרגע על מנת שאני לא ישאר נטול סאונד בכלל (אני יתאבד במקרה כזה) הצלחתי להשיג כרטיס קול ISA מדגם opti audio 16, ואני מחפש דרייבר בשבילו לוינדוס אקס פי ללא הצלחה למרות שוינדוס אקס פי זיהה אותו בלי בעיות דרייברים הוא לא מצא אולי תוכלו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב עם 4 מסכים. 2 כרטיסי מסך כמו שמופיע במפרט המחוברים כל אחד ל-2 מסכים. הבעיה היא שהמחשב זז נורא לאט, למרות שלפי מנהל המשימות אין עומס על רכיב מסוים (CPU, זיכרון פנימי, GPU). זיכרון פנימי 4*8GB. מה אני צריך לשפר כדי להגביר את הביצועים? השימוש הוא מסחר בבורסה. אני לא חושב שזו דרישה יותר מדי גבוהה כמו משחקים. תודה מראש אלופים, בן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום! יש לי מחשב נייד acer דגם aspire 5612zwlmi. כשאני מפעילה את המחשב, שומעים רעש כמו "שלג לבן" מהטלוויזיה. שמקשה עליי להוציא אותו מהבית..... זה נפסק ברגע שמערכת ההפעלה עולה (עולה ממש, לא נטענת). יש למישהו רעיון מאין זה יכול להגיע? תודה מראש, נוי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן פנטיום 3 xp sp2 256 ram וusb1.1 הארד דיסק הנייד שלי לא מזוהה על המחשב ואם הוא מזוהה אז המחשב כותב שיא אפשר לקרוא ממנו. אך אצל חברים עם מחשבים חזקים יותר אין בעיה. הוא מזהה אצלי חומרה אך לא מצליח לקרוא והבעיה מופיעה רק כאשר אני מנתק אותו (אם אני מפרמט ולא מנתק אז אין בעיה ) תודה אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך אשר תומכים ב-SLI, 1. Gf 7300GT 256M 2. GF 8600GT 512M כמו כן יש לי לוח אם עם שני תושבות לכרטיסי מסך, השאלה, האם חיבור שני כרטיסי המסך, יאפשרו לי לעבוד עם SLI? מה היתרונות לגבי משחק הסימלטור טיסה, בעבודה עם SLI?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם , יש לי בעיה , המחשב שלי התחמם לטמפ' דיי גבוהה , כי כל ישום שהדלקתי שמעתי שהמאוור התחיל להסתובב יותר RPM וגם הטמפ' עלתה .. הטמפ' הייתה בגבול שי 45-55 ... אז הורדתי את הגוף קירור של המעבד , הורדתי את המשחה התרמית הישנה , ושמתי חדשה של ZALMAN . המשחה פוזרה לכל אורך המעבד אך כשהפעלתי ראיתי שהטמפ' של המעבד הוא 88 -90 , למרות שהפעלתי את המחשב , הכל עובד נורמאלי! לא נתקע אפילו טיפה , וגם משחקים עובדים נורמאלי לגמריי והמחשב לא נכבה בעצמו . הגוף קירור אכן נוגע במעבד ככה שאני לא מבין מה יכול לעשות את הבעיה הזו ? אולי ה סנסור של הטמפ'? תודה לעוזרים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים עבר "קצת" זמן מאז שהרכבתי נייח ואני צריך עזרה. קצת על המפרט: לוח אם-gigabyte aorus elite ax z790 מעבד-13900 כרטיס מסך-4090 קירור-arctic liqued freezer 420 rgb איחסון-m.2 sumsung 990 2tb זיכרון-g skill ddr5 32gb מארז- corsair 7000d airflow אני משקשק מלעשות טעות ורציתי חוות דעת ועזרה בעיקר בחיבורים של הכבלים השונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מפרט המחשב מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר הרצה של CHKDSK מידע רב הולך לעיבוד כולל פגיעה בקבצי מערכת ההפעלה. לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שבקרי ה SATA שלי פגומים. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). יש לי שתי שאלות: 1. ישנן עוד אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה ומה כדאי לבחון בנוסף? 2. ישנה אפשרות להתקנת כרטיס SATA PCI\E ? ואם כן - ישנה המלצה על כרטיס ספציפי? כל עזרה בעניין תהיה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב הבעיה שלי היא כזאתי המחשב של עבדה שלי פתאום איתחל את עצמו ומאז אין תצוגה. אז ככה המחשב עולה יש את התצוגה של הלוגו של הלוח אם, אפשר להיכנס לביוס הכל בסדר, מופיע החלון של חלונות שטוען אותו ואז המסך נכבה ומופיעה ההודעה . video mode not supported אבא שלי לא עשה שום שינויי בהגדרות ולא שיחק עם כלום, המחשב איתחל את עצמו ולאחר מכן זה המצב, המסך הוא Hyundai L90D + והכרטיס מסך אני לא סגור עלי נראה לי זה geforce 7900 GX2 אשמח לקבל עזרה ולשמוע רעיונות ככה שאוכל לסדר את הבעיה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום זכרון נוסף למחשב, שהוא מחבר אותו בלבד או את הקודם שלו בלבד ומנסה להפעיל את המחשב נשמע צפצוף אחד ארוך מאוד מישהו יודע מה יכול להיות? לוח אם של MSI
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי הארדיסק מחבר כדי להתקין לו עליו ווינדוז. אחרי שהוצאתי והחזרתי לו את ההארדיסק גיליתי שבהפעלה, המחשב דורש ממני לבחור את אחת מההתקנות. הווינדוז האחרונה שהתקנתי היא זו שעולה בדיפולט (העליונה) ולאחר 30 שניות נבחרת אוטומטית וכמובן שההארדיסק לא נמצא במחשב ועולה מסך שגיאה, שמאלץ אותי לעשות ריסטרט ולהמתין עד שיעלה מסך הבחירה. איך אפשר למחוק את הרישום שלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת. בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים. בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה) ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך המובנה למסך ועדיין זה קורה. אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה. מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה: https://youtu.be/uD3o_DEFQgU …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-