עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by airforce,

שלום רב, בכל אתחול אני מקבל מסך שחור שבו מתבצע הליך הDisk check ובמהלכו נמחקים לי קבצים של מערכת ההפעלה. בדיקות למציאת וירוסים סוסים טרוינים רוגלות וכו לא העלו דבר. לפעמים בעת הפעלת המחשב מופיע לי מסך כחול ואחריי זה מסך שחור שבו כתוב Startup fix (או משהו כזה). עד כה פרמטתי את המחשב מעל 12 פעמים (כולל דיסקים שונים ומקוריים של Windows 7) והבעיה חוזרת ללא הרף. לאחרונה איני מצליח להתקין את המערכת ההפעלה בעת הכנסת הדיסק לCDROM אין Boot הCDROM כן עובד וקורא דיסקים, (במצב שבו מערכת ההפעלה עובדת), אך בעת האתחול הוא אינו קורא דיסקים. כששוחחתי עם הטכנאי הוא אמר לי לנתק את הHard disk המשני ולעבוד רק עם אחד אך זה לא עזר. וכעת לטענתו מדובר בזיכרונות. ושאלתי היא: האם החלפת הזיכרון תפט…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן שמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל: Plugged in, not charging למה זה?? זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק. ייתכן שהמטען של המחשב נדפק? הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by yadin,

שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by sapartil,

כשאני לוחץ "התחל" לא מופיע הלחצן "הפעלה" או "RUN" מערכת ההפעלה שלי היא microsoft windos xp proffessional גרסה 2002 איך מוצאים את הלחצן הפעלה או RUN ?

• 20 תגובות
    • 13.4k צפיות
  6. אהלן חברים.. מקווה שתוכלו לעזור קצת פרטים לפני שמתחילים: מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit כרטיס מסך: ATI RADEON HD 4350 מסך ראשי: של CHIMEI דגם CMV 938D כאשר בהגדרות בכרטיס רשום לי CMC 19AW. המסך מחובר בחיבור DVI. מסך שני: LCD של PANASONIC דגם TH-L32X20M מחובר למחשב בחיבור HDMI. כשאני מבצע שיכפול של השולחן עבודה לשני המסכים מה שנקרא : Duplicate desktop on 1 and 2 אני רואה בשני המסכים. אך כשאני מנסה לבצע הרחבה כלומר לראות את השולחן עבודה מתפרש לשני חלקים אני לא מצליח מה שנקרא Extend Desktop. מה שקורה שאני תמיד ראוה במסך הראשי ולא בLCD . ניסיתי בכמה רזולציות ולא מסתדר לי. וניסיתי גם לעשות את הLCD מסך ראשי וגם לא רואים כלום... פשוט מסך שחור מקווה שתוכלו לעזור לי. אופק

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by yadin,

שלום יש לי מחשב שבעברו היה נתקעה יודעים קפוא לאחר ניקוי יסודי של המחשב המחשב הפסיק להיתקעה ועכשיו הוא מתכבה לגמרי לבד אם אני משחק הוא מסוגל להתכבות כך סתם עעזרה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. אהלן חברי הפורום היקרים, היום הדלקתי את המסך שלי מדגם samsung syncmaster t220p ולהפתעתי הלא נעימה התחלתי לראות עיוותים בתצוגה, עוד בשלב ה boot ועלית המערכת. התיאור הכי טוב לעיוותים הוא שאיזורים במסך עם ריכוז של צבע שחור מופיעים במעין גוון ירקרק ומרדצד. רוב הגוונים חוץ משחור מוצגים יחסית בסדר (ישנן מריחות של צבע ורוד פה ושם שכנראה גם קשורות לצבע מסוים אחר) המחשבה הראשונה שלי היתה התחממות של המסך/כרטיס מסך - אך המחשב הודלק זה עתה לאחר 3 ימים בו היה כבוי! הוא עוד לא הספיק אפילו להתחמם יותר מידי.. מן הסתם שנסיתי reset, כיבוי והדלקה, הוצאה מהחשמל וכיוצא בזה. ניסתי לבדודד את הבעיה לכרטיס המסך או למסך עצמו : כשניתקתי את כבל ה DVI מהמחשב המסך המשיך לרצד בצבע הירוק שאמור להיות שחו…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by asafbd,

טעות בקטגוריה ...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Oranl,

אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO N500 ויש לי בעיה: היה לי ווינדוס ויסטה מותקן עליו. רציתי לשדרג לווינדוס 7 אז עשיתי ריסטרט אבל עם הדיסק של ווינדוס 7 בכונן והעלתי את המחשב דרך הכונן. נכנסתי למקום של השדרוג (שהחומר הישן לא יימחק מהמחשב) והוא רשם לי הודעה שבשיל לשדרג ווינדוס קיים צריך להיכנס לווינדוס ואז רק להכניס את הדיסק ולהתחיל את תהליך השדרוג ולכן יש לעשות ריסטרט ולהפעיל את המחשב דרך הויסטה. לחצתי על כפתור האיקס ועשיתי ריסטרט ומה שקורה זה כזה דבר: המחשב מראה לי את המסך של הביוס (ואומר לי ללחוץ על כפתור אם אני רוצה להיכנס להגדרות הביוס ) ואחרי שניה הוא פשוט מראה לי מסך שחור, בלי סמן מהבהב בפינה בלי כלום - פשוט מסך שחור (במקום שיופיע הלוגו של הווינדוס..). ניסיתי לשנות בהגד…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by Vissor,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by chatin,

התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Enable,

פרמטתי את המחשב ומאז התחילו לי צרות בכונן C, בכונן יש לי בערך 20 גיגה בשימוש אבל המחשב כל הזמן מתריע לי שאין מקום ויש פחות מ 100 מגה ושאני עושה קליק ימני על כונן C ואפשרויות אז אני באמת רואה שאין מקום ובתוך הכונן הנפח הכולל של כל הקבצים הוא 20ג'גה. ניסיתי לראות אם יש תיקיות מוסתרות או שאולי ה SYSTEM RESTORE יוצר נקודות שיחזור כל הזמן ואפילו עשיתי סריקה לוירוסים ועדיין הבעיה ממשיכה, לא משנה כמה אני מוחק דברים מהכונן אחרי 10 דקות הוא מתחיל להתמאלות לבד. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]

19. יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by benfree,

שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. אוקיי אז חבר הביא לי דיסק להתקין את COD MW שיחקתי בו,ואחרי כמה זמן נעלמה תמונה: us_smoke_grenade_burnt_c ככה זה רושם בקונסולה,שהוא לא מוצא את התמונה הזאתי. יש אפשרות לתקן את זה,או שחייב להתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח mosheallon2011
    Started by אורח mosheallon2011,

בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by GetRich,

בעיה מוזרה.. כשאני עומד יחף על הרצפה ונוגע במארז של המחשב אני מקבל זרם חשמלי. זה קורה גם כשהוא לא דלוק, ברגע שהספק מחובר לחשמל אני מתחשמל. יש למישהו מושג/רעיון מה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים