תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה המותקנת:windows 10 מקורית גרסת מערכת ההפעלה, כולל סיביות (ביט):windows 10 home 64 bit תיאור התקלה: היי, אני סטונדט למדעי המחשב,חלק מהקורסים דורשים ממני לתכנת בשפת C על ממשק לינוקס הורדתי VMWARE Workstation pro v15.0.3 פתחתי מכונה וירטואלית חדשה מבוססת Ubuntu 20.10 (לינוקס). פעמים רבות כשאני מריץ את המכונה אני מקבל מסך כחול ואיתו השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area המסך הכחול קורה ממש לאחר לחיצה על מקש Power on this virtual machine אפשר לראות את המכונה מתחילה לעלות ואחרי 5 שניות מקבל את המסך הכחול מידי פעם המכונה מצליחה לעלות ללא בעיות, אך ברוב במקרים לצערי היא לא ואני מוצא את עצמי עושה לא מעט ריסרטים למחשב (פוגע בו) על מנת להצליח לעלות את המכונה אש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחר מגיע אליי SSD חדש ואני מפרמט את המחשב. לפי המדריך הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 כתוב להעביר למצב AHCI רק אם אין מערכת הפעלה מותקנת כלל. אבל,אין לי איך לעשות את זה בגלל שאני עושה REINSTALL WINDOWS,ולפי ה FAQ באתר של מיקרוסופט - אין אפשרות רק להסיר את ווינדוס,אלא רק REINSTALL. כותב המדריך הזהיר ממעבר ל AHCI כאשר יש מערכת הפעלה מותקנת ואמר שיגרום למסכים כחולים - אז אוכל להמנע מזה ובכל זאת לעבור ל AHCI אם אני לא יכול רק להסיר את הווינדוס? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f . לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק. האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה? כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד של WD ששימש אותי עד עכשיו ועליוי מותקנת המערכת הפעלה עם כל הקבצים והדברים האחרים שלי. הבאתי הרד דיסק אחר (סיגייט משומש אבל עובד) שיחובר בנוסף לישן שלי. יש כבל שיוצא מהלוח אם ובקצה שלו מחובר ההרד דיסק המקורי עם המערכת הפעלה (ה-WD). חיברתי את הסיגייט למחבר האמצעי בכבל (אני חושב שזה נקרא SLAVE) וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני להכניס דיסק BOOT לכונן הקטן. ניסיתי לחבר את הסיגייט לבד ואז עולה לי מסך שחור ששואל אותי איך להפעיל א הווינדוס (safe mode, normally, last good known...) כשאני מחבר רק את הWD הכל עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני אספר לכם את הסיפור שלי ... קניתי זיכרונות חדשים למחשב , היה לי 4 גיגה קניתי עוד 4 גיגה נוספים אותו כרטיסים אותו חברה ועכשיו יש לי 8. כשבאתי להרכיב אותם לא היה מקום איך להכניס אותם ולא היה מקום בכלל לכרטיסים כי המאוורר של המעבד הפריע, החלפתי מאוורר שיותר נותן מרחב לזכרונות ... עד פה הכל בסדר. אחרי שעה שעתיים קפץ מסך כחול ואתחל את עצמו. המשכתי לעבוד עליו ואחרי עוד שעה משהו כזה עשה אתחול לבד. עשיתי פרמוט לא עזר.. לקחתי את המחשב לטכנאי ...עשה לי עדכון לביוס... הוא אומר שאחרי יום שלם שהמחשב היה דלוק הוא לא אתחל ... אבל התברר שיש בעיה אחרת ... כשניסה להריץ 3DMARK הוא אומר שהמחשב נתקע כל פעם אחרי מאמץ של חצי שעה פחות או יותר... הוא עשה את זה כמה פעמים ונתקע כל הז…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך יום הוא יוצר קבצים של ג'יגה + אני מניח שזה בזכות טיפשותי שביטלתי את האנטי וירוס לכמה ימים. עשיתי בינתיים סריקה מלאה של ADAWARE במשך 6 שעות וזה לא הסתדר מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני מדגם creative sound blaster x-fi 5.1הכרטיס מחובר באמצעות usb למחשב וממנו יוצא חיבור אופטי spdif למערכת קולנוע.הורדתי והתקנתי דרייבר אבל בכל זאת משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד...הייתי שמח לעזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , בניתי אותו בפעם הראשונה ,ועכשיו כשאני מנסה להדליק הכל נדלק אבל המסך מרא שאין סיגנל ? מה הבעייה ? סתכלו במפרט שלי בשביל איזה חלקים יש לי . חיברתי את המסך דרך ממיר מVGA לDVI אולי זאת בעייה ? ניסיתי שתיים שונים גם לא עובד . עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מס' דקות כשאני משחק ב- Age Of Empires 3 התמונה מיטשטשת, המסך נהיה שחור ואני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה: 0x00000116 nvlddmkm.sys בדקתי אם זה קורה גם במקס פיין 3 והכול רץ שם חלק. ניסיתי להחליף מס' סוגים של דרייברים לכרטיס מסך ועדיין הבעיה נמשכת. מה אני מפספס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה וגם כרטיס בנפרד שאני מפעיל משחק הוא אומר לי שחסר דרייבר אבל שאני מרכיב את הצג על הכרטיס מסך שנשלף הכול עובד השאלה שלי כזאת ממה שאני יודע ברגע שמרכיבים על לוח אם כרטיס מסך נשלף הוא מבטל את המובנה לחלוטין לא? גם אם אני יחבר למובנה מסך אני לא אמור לראות כלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי כרטיס זיכרון במחשב (לנובו AIOׂ), הדלקתי את המחשב והוא מראה לי כמו מקודם - שיש רק 8 ג"ב זכרון. [המחשב תומך בעד 16 ג"ב]. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-