תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את MBPROBE והוא התחיל לצפצף לי על vccp2 2.26 vbat0.08 אין לי משוג מה שני אלה מישהו יודע מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה הבעיה היא במעבד amd athlon xp 1800..... הורדתי תתכונה speed fan 4.11 מי שמכיר אותה זה עוד יותר טוב מי שלא הינה לינק http://www.almico.com/speedfan411.exe קיצר הטמפרטורות שרשומות לי שם הם temp1: -55 temp2: 46 temp3: 68-70 hdo 36 ונראה לי שהבעיה המרכזית היא במאורר מכיוון שהמהירות שלו היא בערך 2000 אז כמה שאלות... האם באמת הבעיה היא במאורר? אם כן איך אני מתקין חדש ועוד עצות ועוד תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועל החלון להיסגר והמחשב נתקע למשך כמה דק' עד שמשתחרר אחים תעזרו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים טובים הפעלתי היום המחשב ורציתי לכנס לכונן E (מחיצה) ואז המחשב מודיע לי כי הכונן לא מפורמט והאם לפרמט. הכונן היה פעיל ויש בו חומר . למה המערכת דורשת ולא מזהה את התחולה הכונן יש לי מערכת XP PRO הHD בעל נפח גדול והמהירות 7200 מי יכול לתת לי הסבר למה זה כרה ומה לעשות בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, בעבודה אנחנו רוצים לאפשר RemoteFX ב HYPER-V . בכל מקרה על מנת לעשות זאת המעבד צריך לתומך באופציה של HYPERTHREATING ו EPT בכל אופן יש תוכנה של מייקרוסופט שנקראת COREINFO.EXE לבדוק את הנושא. הקטע המוזר הוא שכאשר ה - HT עובד ה EPT כביכול מכובה ושאני מכבה אתה HT פתאום ה EPT נדלק. איך אפשר להפעיל אותם ביחד? המעבדים בוודאות תומכים ב-2 הפוקנציות העלאתי פה קישור תמונה עם ה COREINFO http://s13.postimg.org/9qgemuvzr/EPT.png
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מהיום הראשון שקניתי את המחשב שמתי לב שאני מקבל מסך שחור בין כמה פעולות שאני עושה. לדוגמא: כשלוחצים קליק ימני על קובץ ששוקל הרבה אני מקבל מסך שחור לשנייה ואז רואה את התפריט שאמור להיפתח. זה קורם גם פה: מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מסך שחור לשנייה > ואז מגיע לפתריט של המתקדם... בעיה נוספת זה שבSA (רק במשחק הזה) כשיחקתי על רזולוציה של 1024X768 קיבלתי אחרי 10 ד' של משחק מסך כחול כזה (נו אתם יודעים) והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה ריסט....וב800X600 זה לא קורה עוד בעיות עם זה: במשחק מנג'ר למי שמכיר...קרה לי פעם אחת שהטעינה נעשתה ממש לאט וזה רשם לי שלא נשאר עוד זיכרון ושבדקתי בתהליכים זה הראה שזה השתמש ב900 ומשהו אלף זיכרוון | ועכשיו - נמאס לי...התקנתי מנ…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה תקלה בגרפיקה, אני נכנס למשחק דרך האייקון של המשחק וזה עושה לי צבעים לא נכונים, בהירים מידי וגם קונטרסט חזק מידי, בקיצור צבעים משובשים כאלה, אומנם כשאני נכנס למשחק דרך Nvidia experience הצבעים מסתדרים והמשחק עובד רגיל, ניסיתי למחוק את הדרייבר של Nvidia ולהתקין מחדש אחרי שהורדתי גירסה מעודכנת מהאתר וזה לא עזר, במשחקים אחרים עובד רגיל גם במשחק Horizon New Dawn היה לי משהו דומה אבל זה הסתדר מעצמו. מפרט: I7-770K 4.2GHz Max Tutbo לוח אם - GA-Z270X-Gaming7-Gigabyte כרטיס מסך - Nvidia Gforce GTX 1080 TI Turbo זיכרון פנימי - 230 GB ssd + 4TB ssd זיכרון פנימי - 49GB בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה, בחודש האחרון, מדיי פעם, ללא כל סיבה ברורה, בסביבת וינדואס, המחשב (מהמארז) מוציא צליל ארוך ומוזר, אולי מהביפר, מעיין "טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" שנעצר וזהו.. וזה מופיע פעם במלא זמן, לא בתבנית קבוע, בצורה רנדומאלית ולא ברורה, הטמפרטורות תקינות לחלוטין, מעבד I7 920 ב35 מעלות IDLE 40-45 מעלות ב LOAD, כרטיס מסך 260GTX נראה בסדר, אני לא ממש זוכה לשחק מאז שאני סטודנט אז לא ברור........ גם שהמחשב נכנס ל SLEEP פעם אחת, אז פשוט שמעתי את הצפצוף הזה......... כאשר שום מארברר והכל דומם במחשב כיאילו הוא כבוי... ממש מוזר הלוח הוא GIGA BYTE EX58 UD3R אני לא הצלחתי למצוא שום פתרון ברשת, למישהו יש מושג מה זה לעזזאל ? ואיך פותרים את זה ? תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ואני מתקשה להבין האם הבעיה היא בכרטיס מסך, ספק או לוח אם. תאור הבעיה: לפעמים המסך נדלק ולפעמים לא ברגע שמפעילים את המחשב, עושה רושם כאילו הוא לא מקבל סיגנל מכרטיס המסך. יש לציין שבזמן קורת הבעיה אני לא בטוח שהמחשב בכלל מתחיל להפעיל את המערכת הפעלה (זה נראה כאילו לא קורה כלום חוץ מלשמוע את המאוורירים), רק לאחר שאני עושה כיבוי ובפעלה מספר פעמים המסך בסוף נדלק והכל עובד כרגיל .... אני אשמח לעזרתכם אני פשוט לא יודע מה עשוי להיות החלק התקול ... כרטיס מסך או ספק או לוח אם :\ יש רעיונות... במידה וצריך זה המפרט שלי : [table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td]CASE CM|RC-922M-KKN1-GP BK RT[/td][/tr][/table][table][tr][td]MB GIGABYTE GA-P55A-UD4P P55 RT [/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר בחלק מהפורומים יש בעיה לא יכול לרשום הודעה לא נותן לי וגם עריכה מתקדמת לא עובד לי הכול משותק
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. יש לי כאן מחשב עם החומרה הבאה: AXP1800 + TT V11 Gigabyte nForce2 board - GA-7N400-L1 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L1.htm 256mb OCZ PC2700 WD 40JB Liteon 52x32x52 Sapphire R9100 Compucase 6A19 מסך Hyundai Q17 מחובר ב-DVI מערכת הפעלה WinXP Home מקורית + Service PK1 יש לי שני מחשבים כאלה, סה"כ דיי זהים (לאחד כונן קשיח של Seagate וכונן CD של LG). בזמן האחרון שניהם משום מה התחילו להציג את הלוגו של Windows בצורה מעוותת כאשר המחשב עולה (אי אפשר לזהות את הלוגו - רק את הצבעים) לאחר שפרמטתי אחד מהם התופעה נשארה כשהיתה.. ולכן אני מניח שזו אינה בעיית תוכנה, אלא חומרה. האם נתקלתם בזה בעבר? מה עלי לעשות כדי לבדוק את הגורם לבעיה? אם אחד מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי די הרבה בעיות והמחשב זחל אז החלטתי לפרמט את C,בקיצור פירמטתי והתקנתי XP פרו ואת כל הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך\קול,ללוח אם,עדכנתי DX, התקנתי SP,בקיצור מה שצריך לעשות. א-ב-ל,כל דבר שפוט לא רץ טוב,תוכניות כל הזמן עושות כל הזמן לפי הווינדוס פעולות לא חוקיות וככה גם משחקים,פתאום פיפ"א עושה פעולה לא חוקית שרוצים לשחק בו,ככה גם ספלינטר סל,Enclave בכלל לא רוצה לעלות.. תוכנות שאני צריך לעבוד איתן פשוט לא עולות כמו Traktor DJ Studio ובקיצור הכל מעודכן והכל לא עובד!!!מצב מוזר זה נכון... אז אם למישהו יש תשובות או כל דבר שיוכל לעזור לי... (DX9,DETONATOR 43)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Epox8rda+ ואני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח , בהתחלה הוא פועל כמו שצריך , רק שאחרי שעה של משחק בערך פתאום הסאונד ניהיה על הפנים... ויש המון רעשים והפרעות.. זה לא בעיה ברמקולים , כי זה קורה גם באוזניות... ושחברתי Sound blaster live זה לא קרה.. בכל מקרה , הלוח כרגע באובר קלוק 166fsb למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-