תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מה ניתן לעשות? בדקתי שאין שום ריח שרוף בתוכו וכמו כן ניתקתי אותי מהשקע לחצי שעה והחזרתי ולא ועבד HELP!!! דרך אגב זו המכרכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Cooler Master CM 690 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר מחפש לה פיתרון זמן רב. כאשר אני רוצה לשמור כל קובץ שהוא (וזה לא משנה אם זה באינטרנט או בשימוש בוורד) אני לא מצליח לראות את שאר הקבצים כדי שתבינו למה אני מתכוון תסתכלו בתמונה שאני מצרף ותבינו על מה אני מדבר. כשאני בא לשמור אז כל המסך של השמירה הוא אפור מישהו יכול לעזור לי? תודה [ATTACH=CONFIG]6082[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ? המחשב שלי פתאום הפסיק לעבוד , ניסתי להחליף ספק אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?? האם הבורד נדפק ?? לפעמים כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה המאווררים זזים קצת ממש קצת .. תודה ***** עדכון : ניתקתי הכל חוץ מהספק והמעבד אבל עדיין אין תגובה המחשב לא עולה .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין. המעבד והלוח חדשים לגמרי (וגם הRAPTOR). המחשב עובד פצצה, 3.12@2.4. את הזכרונות החדשים עוד לא קיבלתי אז אני בינתיים משתמש בישנים (ראו מפרט). המחשב רץ נהדר, הטמפרטורות של הלוח והמעבד לא עולות על 25-26 מעלות. הרצתי עליו PRIME95 למשך שעה ועדיין - אלה הטמפרטורות והוא לא נתקע באמצע. אולם, כל פעם שאני עובד עליו, אחרי שעתיים שלוש של עבודה המחשב נתקע. הכל קופא - עכבר,מקלדת... נתקע לחלוטין. ניסיתי גם להשאיר אותו דלוק כששום אפליקציה לא רצה ברקע - והוא עדיין נתקע אחרי שלוש ארבע שעות. החזרתי את המעבד ל2.4 ועדיין אותה בעייה. עדכנתי BIOS - ועדיין הבעיה קיימת. החזרתי את הגדרות הBIOS להגדרות ברירת המחדל (עדיין בלי OC כמובן) והבעייה נמשכת. המעבד והלוח לא מתחממים (אני…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נכבה באופן רנדומלי ופתאומי ללא שום שגיאה או בלו סקרין ואז נדלק חזרה אוטומתית. שללתי את האפשרות לבעיה בספק בשל העובדה המחשב לא נכבה במאמץ אלה באופו רנדומלי. הוא יכול להיכבות שהוא לא עושה כלום, שרק שומעים מוזיקה, או שמשחקים משחק. תודה ממש גדולה למגיבים!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה ומעצבנת: לחיצה על כל מקש ממקשי האותיות והספרות שבמקלדת (אלחוטית של קומפק) מנמיכה את הווליום במערכת (ויסטה) וכמובן שזה מצב בלתי אפשרי. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול (SB 24 LIVE!) עם כל מה שמסביבו ללא שינוי. מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לעזור? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רואה את הכוננים , עשיתי restart הסרתי והוספתי את הכוננים ושום דבר לא עוזר .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לצרוב את הביוס דרך תוכנה יעודית של ASUS דרך הוינדוס וזה רשם לי שגיאה בצריבה לאחר שהתבצעה המחיקה של הביוס, כתוצאה מכך המחשב לא עולה כלל. הלוח אם שלי הוא P4S533-VM. סוג הביוס הוא: SST MPF 39SF020A 70-4C-NH 0218063-A הייתה עליו מודבקת מדבקה עם הכיתוב: D4 PSVM6 1008 מהן האפשרויות שלי ? האם אפשר בכל מקרה לצרוב את הביוס באיזו מעבדה במחיר סביר ? אני גר בפתח תקווה. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי לוח אם והפאנל הקדמי לא עובד(usb עובד אודיו לא). בדקתי בספרי ההוראות וכנראה יש שינוי כלשהו בחיבור של הפינים. השמאלי של הישן והימני של החדש. איך אני צריך למקם את הפינים בחדש? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שרץ עליו Windows NT (2000), אני צריך לעשות IMAGE שלם לכל מערכת ההפעלה עם כל הקבצים וכל ההגדרות ולהעתיק אותם להארדיסק אחר שיהיה מחובר בו זמנית למחשב. בסיום שאוכל לנתק את הארדיסק שאליו עשיתי IMAGE ופשוט לחבר במחשב אחר עם אותה חומרה בדיוק. המלצות לתוכנה שתומכת ב-Windows 2000 ושאפשר למצוא באינטרנט? ניסיתי כבר עם Acronis. בבקשה לא לשאול למה ככה ולמה ככה - אי אפשר לשדרג את מערכת הפעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזיכרון על 78% במנוחה חוץ מטורנט לא פועל שומדבר מישו נתקל בבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף שלום לכולם צריך עזרה דחוף! יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה של המחשב הלפטופ , שמדליקים אותו , נדלק המסך , והוא נחצה לשניים . צד אחד כחול , וצד אחד אפור. ולא מתקדם האלה, נשאר ככה לא עולה ווינדוס ולא שום דבר למישהו יש מושג מה הבעיה? ממה היא נובעת? המסך? מעבד? זיכרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי מרמקולים של קריאטיב (SBS120) לJBL CREATURE 2 והתחילה לי תופעה מוזרה, בלילה אני מעביר את המחשב (win 7 ultimate מפרט בפרופיל) לsleep והרמקולים מתחילים להוציא מעין פצפוצים סטטים כאלו, וזה ממש מפריע, השתקה של הרמקולים משתיקה גם את הרעשים. (רק השתקה פיזית, לא השתקה של הצליל במחשב) הדבר לא קרה לי מעולם עם הקראייטיב. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתופעה, או יותר חשוב איך אפשר לטפל בה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגן הבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקביל בטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלום אשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-