תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הזיכרון על 78% במנוחה חוץ מטורנט לא פועל שומדבר מישו נתקל בבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיביתי אותו והדלקתי, קיבלתי מסך שחור. כיביתי, ניתקתי את כל הכבלים, לחצתי קצת על הכפתור של ההדלקה ואז חיברתי שוב הכל והדלקתי, הפעם הכל עבד טוב. הבעיה היא שהדלקתי אותו הבוקר והוא שוב עושה לי את זה, רק שעכשיו לא עזר מה שעשיתי. מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי G3-V8200 ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה אבל אני לא מוצא את הדיסק אם התוכנה מישהו יודע לינק לתוכנה??? ניסיתי להשתמש ב-ASUS Live (עוד תוכנה שאפשר לראות טלוויזיה) אבל זה נותן לי את זה : video decoder detecting occurs error the reason could be : (1) your display card dosent have video decord (2) your monitor or monitor driver is not proper desigh for i2c bus control זה עבד לי כבר גם אם התוכנה הזאת וגם אם התוכנה שאני מחפש אבל החשב זה לא. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רסיבר של הרמן קרדון ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לממיר ולטלוויזיה עם כבלים hdmi אשמח לעזרה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב מתיקון , והחליפו לי לוח אם . כתוצאה מכך התקנתי מחדש Win XP , והייתי צריך להוריד מחדש דרייברים , עידכונים וכו' . הדבר הראשון שעשיתי הוא כמובן להגדיר את החיבור לאינטרנט , ולהתחיל להוריד עידכונים ודרייברים . לאחר מכן , נכנסתי לאתר גיימר , והוא עבד חלק והכל , אבל אחרי בערך שעה , האתר נדפק לחלוטין . כל עמוד באתר שנכנסתי אליו שהיה קשור לפורומים , או לאינדקס , פשוט לא עבד והציג לי את צבע הרקע בכל העמוד . כמו כן , כאן ( HWZone ) , הוא לא מציג לי את התפריט הראשי ניסיתי להכנס ולהוריד עידכונים לווינדוס , אבל גם לאתר של העידכון הוא לא מוכן להכנס לי ! האפשרות האחרונה שחשבתי עליה היא לנסות להגדיר למחשב הורדת עידכונים אוטומטיים , אבל כל מה שהוא רושם לי זה …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שם ת'דיסק עשיתי BOOT FROM CDROM אני מחכה ולא קורה הרבה... אז זה פתאום רושם שזה בודק את החומרה של המחשב שלי נהיה מסך שחור ושוב לא קורה כלום עד שאני נכנע.... הוא פשוט לא נכנס להתקנה יש למשהו רעיון ? המחשב הוא AMD2500 עם לוח אפוקס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא מזהה את הרמקולים/אוזניות שאני מחבר אליו במקום זאת,הוא מזהה התקן אחר http://img824.imageshack.us/f/76124650.png/ עזרה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו
-
מקלדת אלחוטית מחוברת למחשב נייד. לא מתפקדת בכלל. ערב שיתי את כל הפעולות הבסיסיות, ניתוק, הפעלה מחדש, הוצאה והכנסת החיישן וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רואה את הכוננים , עשיתי restart הסרתי והוספתי את הכוננים ושום דבר לא עוזר .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה במחשב כאשר אני משחק במשחק DEALTA FORCE DOWN BLACK HAWK DOWN מתבצע לי מסך כחול יש שגיאה וריסט? רציתי בבקשה לקבל פיתרון ומתחנן לעזרה אני כבר למעלה משבועיים עם הבעייה המציקה ולא מוצא פיתרון אשמח לקבל עזרה מצוות המומחים כאן בפורום השגיאה היא: STOP 0x0000008e עשיתי בדיקה עם memtest לזכרונות (3 כרטיסים זהים של 512MB) ויצא הכל תקין. מישהו מומחה עשה הרצה לכרטיס מסך שלי HD3650 תחת מאמץ אמר הוא תקין לחלוטין. פרטים נוספים:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מסך lcd LG 1953tr, יש לי כרטיס מסך Radeon x550 שיש לו יציאה אנלוגית DVI. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס והתקנתי את הדריבר של המסך (הדריבר הדיגיטלי). הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש בחיבור ה-DVI מופיעה הודעה כמו בכותרת ואני יכול לעבוד רק עם החיבור האנלוגי. מערכת ההפעלה היא XP pro אשמח להתייחסות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק קשיח חדש וניסיתי להתקין עליו את נמערכת הפעלה אבל המחשב קופא עם תחילת ההתקנה... החלפתי זיכרון ואין שינוי.. מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-