תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, להלן שתי תמונות טמפרטורת המעבד, יש לציין כי המחשב נמצא בממ"ד ללא מזגן, יש לי שני מאווררים מכניסים ואחד מוציא. תמונה ראשונה כאשר המחשב במצב מנוחה ואני לא פותח שום חלון. http://imageshack.us/photo/my-images/687/screenhunter01jul191308.gif/ תמונה שנייה כאשר אני פותח מספר חלונות אינטרנט, האם הגיוני שהטמפרטורה תעלה בכ"כ הרבה? http://imageshack.us/photo/my-images/713/screenhunter02jul191312.gif/ בנוסף, בתוכנה everest תצוגת מהירות מאוורר ספק הכוח נעלמת לסירוגין ומתח 12V מציג 2.37V צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: מהירות המאוורר(power supply) מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. במתחים מול מתח של 12V מופיע מ…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ה removewat ביטל לי את הזיוף תוכנה אבל שהפעלתי מחדש ראיתי שאני לא יכול להשתמש באינטרנט אין לי סאונד ועוד כמה דברים אבל בגדול אני לא יודע מה קרה למחשב!!! גם שחזור מערכת אני לא מצליח לעשות!! אני חייב עזרה...
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סימון - [בעיה עדיין לא נפתרה] שלום, יש לי כרטיס מסך Inno3D Nvidia GeForce 9400 GT - 1GB. רכשתי אותו לפני שנתיים. אתמול אחרי שבוע שלא הדלקתי את המחשב, אחרי שהגיע למסך הBOOT לWindows המסך נהפך לשחור ולאחר ריסט, המסך לא הראה דבר. אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וחיברתי את הכבל של המסך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח אם, המחשב פועל תקין. הבעיה היא שהכרטיס מסך לא עובד. חיברתי שוב אחרי שבדקתי שהנגדים לא התפוצצו או התנפחו או משהו נשרף ואני לא מוצא שום רמז לבעיה מדוע יש בעיה עם הכרטיס מסך. בדקתי אותו במחשב אחר וגם שם לא עובד הכרטיס מסך - זאת אומרת המסך לא מראה דבר. אני שוב אדגיש למקרה שלא מבינים, המחשב נדלק, יכול להיות הוא עובד ויכול להיות לא (אני לא שומע צפצפוים כלל חוץ מהרעש ש…
-
- 4 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הי מבלי אזהרה קיבלתי מסך כחול..מעד כמה שהספקתי לקרוא היה שם משהו שקשור לזיכרונות וירטואלים..האמת שקיבלתי כמה אזהרת זיכרון וירטואלי נמןך מספר פעמים בחודשים האחרונים ונראה לי די תמוה כיון שאני משתמש ממוצע (גלישה וזהו ,אפילו מוסיקה בקושי שומע) בלי שום תוכנות מיוחדות..אגב מאז שהתקנתי את גוגל כרום החלו האזהרות.. והם מופיעות פעם בחודש רק בשימוש עם הכרום אגב... בקיצור מסך כחול הופיע וחלונות סירבו לעלות ..לא זיהה הארד דרייב....אחרי הדיכאון הראשוני וההבנה שכנראה הלך הארד דיסק החלטתח להוציא את הסלוטים של הזיכרון ולנקות אותם..ניקיתי והחזרתי והמחשב זיהה את הארד דרייב, אבל סירב להעלות את חלונות בתואנה של טעות בקריאת ההארד דרייב.. הגעתי לביוס..הגדרתי אופציה אופטימלית..וראה זה פלא , המ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מצב התחלתי- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה לאחר שנה- מחשב א':8800GT מחשב ב':HD4650 לאחר חצי שנה- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה השינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם. הצעדים שנעשו עד עכשיו: החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסים התקנת דריברים מעודכנים איפוס הביוס למישהו יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום. שמי אופיר. אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב. לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה. הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן. הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים ש…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
המחשב אומר שרק מעבד אחד זה פועל והמעבד שלי זה מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים לא משנה התבלבלתי נכון בתוכנה Everest Home Edition 2.20 איפו בודקים טמפרטורה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-