עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Pc_freak,

כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי בחדר יחסית הרבה מוצרי חשמל מערכת קולנוע שני מחשבים טלוויזיה בלא בלא בלא קיצר קצת עמוס עכשיו מה שקורה זה שהמחשבים עושים בעיות ויש תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה במחשבים שמחוברים בחדר הזה המחשב לא מראה תמונה ונדלק ונכבה ונדלק ונכבה לבד בלי הפסקה (קרה עם שני המחשבים) שני המחשבים שונים לגמרה אחד מהשני ומחוברים יחד עם שאר החדר על רשת של שקעים ומפצלים שמחוברים בסופו של דבר על אותו כפתור בלוח חשמל כשקרה לי התקלה עם המחשב הראשון הלכו לי שני כרטיסי מסך (HD 6950) ועכשיו כשזה קורה במחשב שני אני מבולבל .... משהוא הורס לי אותם אין לי מושג מה אבל זה פוגע בשניהם וזה למה אני חושב על החשמל שהם מקבלים (אולי יש עומס יתר? ) בנוסף לזה יש לי מכשיר של YES (MAX HD) שאם ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sagigi21,

היי. לאחרונה החלה בעיה במחשב של דוד שלי ולכן אל תתיחסו למפרט הנוכחי של המחשב שלי. הבעיה היא בבקר ה-USB של המחשב שבכל מה שאני עושה פשוט לא עובד. העכבר והמקלדת כן עובדים אבל כל השאר פשוט לא עובד טוב,במיוחד הארד דיסק חיצוני שאני מחבר והוא לא מזהה. ניסיתי הכל,למחוק ולהתקין מחדש דרך מנהל ההתקנים, ולמרות זאת הוא טוען שההתקן לא עובד כראוי... השתמשתי אפילו בתוסף של מיקרוסופט FIX IT...,הוא מזהה את הבעיה, מנסה להתקין מחדש את ההתקן ועדיין זה לא מצליח. אודה מאוד לכולם על העזרה מראש. שגיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by erezb84,

שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by daniell13,

<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LeftRight,

כשאני מבצע הפעלה מחדש או הדלקה לצורך העניין, לוקח המון זמן עד שהמחשב מגיע למסך הlogin של הוינדוס. הboot נהיה איטי יותר אחרי התקנת SSD חדש. האם למישהו הייתה בעיה דומה? GA-880GM-u2h זה הלוח אם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by YARONGT,

טוב שמעו יש לי בעיה שניסיתי לתקן כל היום אני יסביר: הדלקתי את המחשב השתמשתי בו אחרי בערך 15 דקות פתאום הוא קפא ממש קפה רואים הכל אבל שום דבר לא זז אז הייתי צריך לעשות אתחול ידני כיביתי והדלקתי והמחשב לא מראה כלום נכבה ונדלק נכבה ונדלק בלי סוף ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lib16,

כנראה הבעיה היא במעבד amd athlon xp 1800..... הורדתי תתכונה speed fan 4.11 מי שמכיר אותה זה עוד יותר טוב מי שלא הינה לינק http://www.almico.com/speedfan411.exe קיצר הטמפרטורות שרשומות לי שם הם temp1: -55 temp2: 46 temp3: 68-70 hdo 36 ונראה לי שהבעיה המרכזית היא במאורר מכיוון שהמהירות שלו היא בערך 2000 אז כמה שאלות... האם באמת הבעיה היא במאורר? אם כן איך אני מתקין חדש ועוד עצות ועוד תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מנסה לעזור לחבר. כאשר המחשב שלו עולה מייד עם האתחול (לפני הופעת Windows) מופיעה ההודעה Disk Read Erro, press ctrl+alt+delete to restart computer. הרעיון הכמעט טרויואלי אומר שמהו בדיסק לא תקין. מדובר בדיסק של Western Digital 200Gb מסדרת ה-JB (עם ה-cache המוגדל). מערכת הפעלה - Windows XP Prof. הורדתי והפעלתי את תוכנת הדיאגנוסטיקה של WD ולאחר בדיקה מקיפה, לא נמצאה אף שגיאה. בדקתי גם עם chkdsk אך גם כאן שום שגיאה לא הופיעה. ניסיתי עם תוכנות אחרות לגשת לדיסק, כאשר אני מאתחל מ-CD או דיסקט ובמקרה זה אין כל בעיה לגשת לדיסק ולקרוא ממנו כל חומר. כבר מחקתי מחיצות, פרמטתי, התקנתי הכל מחדש והתקלה חזרה. נקודה רלוונטית. חבר שלי אמר לי שהתקלה חזרה כאשר הוא ניסה לעדכן את האנטי וירוס ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1.78 GB פנוי כשבפועל יש לי רק 100 MB פנויים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי, מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה. העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב. התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98. יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם. האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rosesr,

להמנע מחשמל סטטי? שמרכיבים מחשב זה חשוב שלא יהיה חשמל סטטי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Or ei,

אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by itayze,

אני לא רואה את הכוננים , עשיתי restart הסרתי והוספתי את הכוננים ושום דבר לא עוזר .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Killer-Storm,

STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by icebreak,

המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ).... עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)... השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Blue Eyes Devil,

שלום אנשים, יש לי בעיה שמאד מתסכלת אותי. ברשותי דיסקים צרובים מכמה סוגים, בעיקר של TDK שחלקם העליון צבוע לבן ועוד סוג אחד לפחות שאינו צבוע, שהכוננים במחשב החדש שלי אינם מצליחים לקרוא אותם. אציין שזהו מחשב חדש מאד עם לוח אם של PCI-Ex 925XE ,ASUS , פנטיום 4, מעבד 3.0 ג'יגה 64 ביט, 1 ג'יגה של DDR2, ספק כח של ANTEC TRUE POWER 430W, צורב DVD של NEC ו- DVD ROM של טושיבה. בכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב, בעיקר של TDK, הכוננים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים למחשב, נתקעים ובקושי מסוגלים לקרוא אותו, גם דיסק נוסף מפירמה אחרת הוא לא הצליח לקרוא ולהעתיק ממנו. אציין רק שהמחשב הישן שלי, פנטיום 3, כן הצליח לקרוא אותם ולהעתיק מהם קבצים כך שאין שום בעיה עם הדיסקים האלה והם תקינים. ניסיתי להת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Loui1410,

כשאני משחק במשחקים, אחר כמה זמן, המחשב מתחיל לצפצף כתוצאה מהתחממות. לדוגמא, כשאני ב- Need For Speed Underground 2, המחשב מגיע ל-75 מעלות... וכשאני בווינדוס ולא משחק במשחקים המחשב מגיע לטמפרטורה 55 משהו כזה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)... המערכת שלי היא: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Winchester לוח-אם: Abit AN8 nForce4 כרטיס מסך: Gainward Geforce 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E זכרון: Kingston 1GB (512x2) DDR 400Mhz CL3 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM SATA עד איזה טמפרטורה צריך המחשב להגיע כשאני במשחקים כמו NFS Underground 2? ועד איזה טמפרטורה כשאני בווינדוס? נכנסתי ל- Abit EQ (תוכנה שבאה עם מעבדי Abit) ושם ראיתי שהמאווררים SYS ו- AUX 1 מסומנים באדום, אז אני לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ORrrr,

אני לא יודע אם זה נורמלי או לא למרות שלפי smart הכל תקין ואני לא בטוח שזה הרעש שהוא עשה כל הזמן אבל בזמן האחרון הדיסק מוציא רעש חרישי כזה ומעצבן ביותר אני לא יודע בדיוק למה להשוות את הרעש ואין לי מיקרופון בשביל להקליט.. אם אפשר תתארו לי רעשים שהארד דיסק מוציא כשהוא לא תקין כשאני אדע אם לממש אחריות או לא.. הדיסק הוא WD600JB תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי בעיה , שאני מפעיל את המשחקים : Gta3 \ C&C generals \ mafia אני רואה רק את הרבע העליון השמאלי של המסך... זאת אומרת.. כל הרבע הספציפי הזה.. מרוח על המסך.. אני יכול להוזיז את העכבר לחלקים האחרים שאני לא רואה.. ולנסות להמר איפה הכפתורים... למישהו יש מושג? אם זה עוזר. התקנתי את ati refresh rate fix \ catalyst 3.2 המחשב שלי : amd 1900mhz radeon 9700 pro 512mb windows XP תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by OgANDi_BoY,

היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.