עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=class: cms_table, width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. איך אפשר למנוע ממנו להתחמם כל כך? יש איזה משהו בהגדרות של המחשב אולי שצריך לשנות שיכול לעזור לו?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי בעיה מוזרה התקנתי מדפסת חדשה הכל עובד יופי חוץ מדבר אחד אני לא רואה אותה כשאני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה את ההתקן של הפקס אבל אני לא רואה את ההתקן של המדפס ואז אני לא יכול להגדיר אותה כברירת מחדל המדפסת עובדת במחשבים אחרים וגם דרך האופיס למיניהם אני רואה את המדפסת שם ויכול להדפיס היא פשוט לא הדיפולט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shiran Gamliel,

היי אני מנסה לפתוח את האקסל ואת האופיס וישר מקבלת הודעה של להמתין עד להתקנת תוכנית התקנה ולאחר מכן רושם ללא הצלחה ונסגר אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ilanb0,

אני יודע שיוטיוב וגוגל נלחמים אחת בשנייה בקשר לנדון - זו חוסמת וזו מתחכמת ומפרסמת אפשרות חדשה. אני עומד בפני טיסה ארוכה ורוצה לשמור כמה הרצאות מיוטיוב לטאבלט שלי לצפייה במהלך הטיסה. מה הדרך העדכנית כיום לבצע זאת?

5. Started by itamariluz,

שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיה באתר בחלק מהפורומים יש בעיה לא יכול לרשום הודעה לא נותן לי וגם עריכה מתקדמת לא עובד לי הכול משותק

7. הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DudiD,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GB המחובר למחשב באופן קבוע. כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנס התהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב. הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש. (לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%, לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49). הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2. בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by orelh94,

אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by David_Beckham,

הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by עומרי קורש,

בזמן התקנת תוכנה מופיע לי השגיאה הזו Registry import: .The specified file is not are registry script You can only import binary registry files from within the registry editor אשמח לעזרה

12. Started by mega1234,

המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by udi80,

מחשב ניתקע בwindows vista עושה פריז פתיאום יש לי מחשב אם ddr3 דיסק טרה ספק 600w כרטיס מסך 4850 של ati מה יכול להיות הבעיה ולוח x48

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hike101,

שלום רב. לא בטוח שזו בעיית חומרה, אני עדיין מנסה לאתר את התקלה. אולי מישהו ממכם נתקל בזה בעבר. התופעה היא, שבזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר. המחשב ממשיך לעבוד, כלומר אני יכול להמשיך להקליד פקודות ולהזיז את העכבר וכדו' אבל המסך שחור לחלוטין למספר שניות. המסך לא נכבה והמחשב לא מבצע פעולות מיוחדות. האם מישהו נתקל בתופעה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by יוספי,

במידה ואני מוריד מכאן מהאתר של מיקרוסופט ווינדוס 10. אני יכול להתקין אותו על המחשב שלי ללא אקטיבציה לתקופת ניסיון של 30 יום? מה קורה לאחר ה 30 יום? לא אקבל עידכונים ממיקרוסופט או שהווינדוס לא יפעל? ובמהלך ה 30 יום אני אקבל עידכונים באופן שוטף ממיקרוסופט? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ralf7253,

חשבתי להתייעץ כאן לפני שאני פותח את הספק לראות אם יש קצרים או שמשהו נפוח. המחשב קורס בעיקר בזמן מאמץ וללא שום התרעה(אין BSOD ואין DUMP FILE), דבר מוזר נוסף הוא שניסיתי להריץ Sensor test דרך realtemp והמחשב קרס. אוסיף לציין שההארד דיסק התפגר לאחרונה( נתן אותותיו כבר הרבה זמן כך שאני לא בטוח שקשור),המערכת ההפעלה והמשחקים על הSSD. אשמח לרעיונות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by user1552,

http://www.addictivetips.com/windows-tips/clear-past-notification-icons-in-windows-7/ יש לי סמלים של תכנות שהוסרו הבעיה שצריך להתעסק פה ים ערכי הרג'סטרי זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shaielgali12,

הורדתי את התכנה prime 95 בשביל oc אבל זה מראה כתב חרטומים אין לי מושג למה זה לא מראה לי באנגלית

19. Started by liorgadidi,

שלום.! אני צריך לנטרל את הפייר וול שלי. יש לי את התוכנה אימיול (אני יודע שזה נגד חוקי הפורום לדבר על תוכנות שיתוף וכאלה אבל אני לא נכנס לתוכנה עצמה אלה לבעייה שלי שקשורה בזווית מסוימת לתוכנה-אנא התחשבו) כל פעם שאני נכנס אליה היא אומרת לי שאני צריך להוריד את הפיירוול מעליה או משהו כזה וזה וההסבר שם איך להוריד לא מובן. יש לי מערכת הפעלה xp באנגלית שאני נכנס ל control panel אני לא רואה שם שום דבר שקשור לאבטחה של ווינדווס או של הפייר וול. אני צריך שתעזרו לי בנושא זה. בתודה מראש ליאור .ג.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by saarxee,

היה לי קודם לכן WINDOWS 7 מאז שרכשתי את המחשב ומלפני יומיים בערך התקנתי WIN8.1 64BIT, כעקרון הוא עובד טוב אבל לא ממש מהר כמו שאמור לעבוד.. מישה יודע למה? מפרט: I3 2100 4GB RAM זה מוזר האמת, המחשב נקי, התקנתי בינתיים רק כמה תוכנות בודדות ו-2 משחקים והוא לא הכי מהיר בפעולתו הכללית.. קצת מזייף לפעמים. אולי צריך לשדרג זכרון ראם? למרות שבמנהל המשימות הזכרון לא חנוק וגם המעבד לא.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JonyPony,

לידידה שלי יש מחשב נייד בלי כניסת SERIAL והיא רוצה לחבר אליו מדפסת HP שיש לה רק יציאת SERIAL. היא קנתה ב130 שקל כבל SERIAL-TO-USB אבל זה עדיין לא עובד. HELP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, בעת העריכה בתוכנת Sony Vegas 11 מופיעה לי השגיאה הבא: Extra Information File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\gpu_video_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\svfx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\vst_grovel.log File: C:\Users\user\Desktop\Untitled.veg Problem Description Application Name: Vegas Pro Application Version: Version 11.0 (Build 371) 64-bit Problem: Unmanaged …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש ברשותי כרטיס X800, של MSI. כשאני ניגש לאופציה הTV-OUT וצופה בסרט בטלוויזיה, מופיעים שני פסים, שיורדים על גבי המסך ושוב מתחילים מלמעלה לרדת, וחוזר חלילה. הטלוויזיה עצמה תקינה, בצפיה רגילה הכל תקין. חבר טען שאולי זה קשור לחשמל, בקיר, במחשב או בספק, או חיבור של ארקה או משהו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה? מה עושים לפתור אותה? המחשב חדש לחלוטין, ספק טוב ואיכותי, ואני משתגע מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by דןזט,

היי האם אוכל לבצע סטרימינג של משחקים ממחשב חזק לטלוויזיה באמצעות הרשת האלחוטית הביתית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים