תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אתמול קיבלתי את המחשב מתיקון , והחליפו לי לוח אם . כתוצאה מכך התקנתי מחדש Win XP , והייתי צריך להוריד מחדש דרייברים , עידכונים וכו' . הדבר הראשון שעשיתי הוא כמובן להגדיר את החיבור לאינטרנט , ולהתחיל להוריד עידכונים ודרייברים . לאחר מכן , נכנסתי לאתר גיימר , והוא עבד חלק והכל , אבל אחרי בערך שעה , האתר נדפק לחלוטין . כל עמוד באתר שנכנסתי אליו שהיה קשור לפורומים , או לאינדקס , פשוט לא עבד והציג לי את צבע הרקע בכל העמוד . כמו כן , כאן ( HWZone ) , הוא לא מציג לי את התפריט הראשי ניסיתי להכנס ולהוריד עידכונים לווינדוס , אבל גם לאתר של העידכון הוא לא מוכן להכנס לי ! האפשרות האחרונה שחשבתי עליה היא לנסות להגדיר למחשב הורדת עידכונים אוטומטיים , אבל כל מה שהוא רושם לי זה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם במציאת לינק להורדה. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. זה מחשב נייד דגם טושיבה.תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלם לי הקול במחשב של קומפאק מדגם EVO N115,ניסיתי להתקין דרייברים מגרסאות שונות למחוק את ההתקן ולהתקין ידנית ושום דבר לא עובד,במנהל התקנים לא מצויינת שום בעיה פשוט אין קול דרך הרמקולים הפנימיים ולא דרך יציאת האוזניות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בזמן התקנת תוכנה מופיע לי השגיאה הזו Registry import: .The specified file is not are registry script You can only import binary registry files from within the registry editor אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שהוא לפעמים אחרי שאני RESTART למחשב מה-WINDOWS הוא עושה שלושה צפצופים קצרים ונכנס למצב של STANDBY ולפעמים אפילו שאני מדליק אותו הוא עושה זאת. זה אינו דבר קבוע וזה קורא לפעמים. הרצית במשך לילה שלם את MEMTEST86 והוא לא גילה לי שום בעייה בזיכרון, כמו כן בדקתי את החיבורים של המחשב והכל תקין, הרצתי אפילו FANSPEED לבדוק טמפ' של ה-HD והמאווררים והכל תקין, לא נרשמה שום חריגה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התכנה prime 95 בשביל oc אבל זה מראה כתב חרטומים אין לי מושג למה זה לא מראה לי באנגלית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה חייב עזרב בצורה נואשת.... יש לי לפטופ Asus Laptop TUF F17 FX706HM עם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® RTX 3060 (https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/2021-asus-tuf-gaming-f17/helpdesk_download/?model2Name=FX706HM) אני משתמש בWIN11 ולפני תקופה התחילה לי תקלה מוזרה ביותר שמתי לב שכשאני משחק בCALL OF DUTY המשחק פשוט לא זז והגרפיקה מקרטעת עד 0 בדקתי וראיתי שמתאם התצוגה הוא לא מוגדר לזה של NVIDIA אלא INTEL המובנה בלוח אם, וכי הכרטיס מסך משום מה לא מזוהה לא עזר הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים מNVIDA , גם במנהל ההתקנים הכרטיס מסך נעלם זה ניפתר רק אחרי שעשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך USB מקובץ שדרוג שהורדתי מהאתר של ASUS - BIOS…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רואה את הכוננים , עשיתי restart הסרתי והוספתי את הכוננים ושום דבר לא עוזר .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את Crysis 1 בהגדרות מקסימליות (Very High) ולא מצליח להגיע אפילו ל60 פריימים בשביל V-Sync. ניסיתי לשחק עם הAA, יש עד x16Q - רק כשאני מוריד לx4 אני מתחיל לגרד את ה60FPS וגם זה לא ממש יציב כדי לנעול אותו ב V-Sync. מפרט: 4790K 32GB RAM GTX770 - 4GB רזולוציה: 2560x1080 אני עושה משהו לא נכון? משחק מ2007 לא אמור לרוץ חלק לגמרי על מפרט כזה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לפעמים כשאני נכנס לביוס המחשב פשוט קופא ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. הבעיה קיימת אך ורק בביוס. לוח האם שברשותי P43 -ES3G של gigabyte. מה יכול לגרום לתקלה? אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה לפתוח את האקסל ואת האופיס וישר מקבלת הודעה של להמתין עד להתקנת תוכנית התקנה ולאחר מכן רושם ללא הצלחה ונסגר אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רסיבר של הרמן קרדון ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לממיר ולטלוויזיה עם כבלים hdmi אשמח לעזרה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף התחדשתי במחשב חדש המפרט החלקי: Asrock z68 pro3 anter trio 650W msi r6950 twin frozr iii Samsung F3 1000gb יש לי כמה שאלות שנוגעות להרכבה: 1. אני ממש לא מבין לפי המדריך של הלוח אם איך לחבר את הכבלים הקטנים של PWR, RESET וכאלה.. אם אני לא מחבר משהו נכון, יש מצב לנזק או שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחבר נכון? 2. על הכרטיס מסך יש 2 חיבורי PCI-E של 6 פינים. האם אני צריך לחבר את שתיהם לספק? כי לפי הוראות התקנה לא כתוב שבכלל צריך לגעת בהם וזה נשמע לי מוזר... 3. יש הבדל בין אם אני אחבר את הכונן קשיח ליציאה של SATA2 או SATA3 בלוח? 4. המארז CM370 בא עם מאוורר אחד מאחורה וזהו? איפה כדאי להתקין בוא מאוורר נוסף? תודה לכם מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-