עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי מערכת חדשה, הלוח הוא h87 hd3 והוא מזהה לי את הssd והסידירום בלבד, למרות שהhdd עבד לפני רבע שעה עם המערכת הישנה ללא כל בעיה האפילו לא הוצא מהמארז בזנן התקנת הלוח ושאר הרכיבים, ההארדיסק הוא sata2 של סמסונג

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tomer03,

זאת הפעם הראשונה שנרשמתי לאתר..בדכ הסתפקתי בלקרוא בפורומים וללמוד מבעיות של אחרים. הפעם לא מצאתי בשום פורום את אותה בעיה! אז ככה המסך של asus mw221c והכרטיס מסך הוא hd4870 הבעיה היא שכשאני נכנס למשחקים מסוימים כגון alone in the dark//assian creed ועכשיו גם mirror edge שהמסך נהיה חצוי בצדדים,מין 2 פסים שחורים אחד מלמעלה ואחד מלמטה,כך שהתמונה לא ניפרסת לכל אורך המסך.. זה לא בעיה בהגדרות הגרפיות כי כבר ניסיתי את כולם,ואף את כל הרזולוציות! במסך לא ניתנת אפשרות למתיחת התמונה כי זה DVI וזה ממש מעצבן! על mirror edge ממש לא בא לי לוותר..אז מה ניתן עוד לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rosesr,

להמנע מחשמל סטטי? שמרכיבים מחשב זה חשוב שלא יהיה חשמל סטטי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shloosh,

הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amir.o,

אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controller אני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by OgANDi_BoY,

היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מני מור,

שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי

10. Started by Galperez5,

יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RDS,

לאחרונה המחשב נכבה לי באופן אקראי... חשדתי בספק הכח החלש והחלפתי לאחד איכותי... הבעיה המשיכה, אז חשדתי בכרטיסי הזיכרון... בניסיון לפתור הבעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי הזיכרון, במחשבה שהוא יוצר את הבעיות, אך כשניסיתי להדליק את המחשב המאווררים עבדו, והמחשב לא עלה... לא היו אורות בעכבר והמסך לא הראה סימני חיים... הבעיה נשארה גם לאחר שהחזרתי את כרטיסי הזיכרון למצבם הקודם. מה כדאי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עשיתי בדיקת עם ATITOOL לגילוי ארטיפקטים אחרי דקה שתיים היה רשום שלא נמצאו טעויות אבל היה רשום שיש בעיה עם כמה פיקסלים ועל התמונה היה צבע צהוב בכמה נקודות הטמפרטורה הגיעה ל 82 מעלות כרטיס מסך GIGABYTE X800XL קירור פסיבי מארז טוב עם איוורור טוב

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avishi,

יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Wolf-Net,

שלום, חזרתי מחו"ל וצלמתי מספר תמונות במצלמה הבעיה היא שאני מחבר את המצלמה למחשב דרך ה- USB והמחשב מזהה שיש לי DV Camera אבל חסר לו DRIVE כדי שיעבוד. הבעיה שגם אין לי את הדיסק של התוכנה לקחת ממנו את ה- DRIVE וזה בעיה. תוכלו בבקשה לתת לי איזה אתר של DRIVE של סוג של המצלמה שלי - JVC DVP3 . תודה רבה זאביק 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי המחשב שלי נראה לי בתהליך גסיסה קודם כל הוא עושה לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. שנית - היום פתאום הוא קפא באמצע שיר וכמה חלונות בFF\IE וקצת אחרי זה חזר לעצמו נראה לי זו בעיית חום אבל אין לי כך כך מה לעשות בנידון - מעבד AXP 1800 - החלפתי לו מאוורר למקורי של AMD (משומש) והלוח חם כי החדר חם...מזגן לא עוזר מי יודע מה אגב מוזר סגרתי את אחד הIE בTASK MANAGER והמחשב פתאום דפק ריסט

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, ניסיתי להתקין הארדיסק חדש, חיברתי את כל החיבורים, הדלקתי את המחשב והתצוגה הפכה למשובשת(ראו תמונה). ניסיתי לנתק את כל ההארדיסקים, לנסות כל פעם סטיק זכרון אחר, הוצאתי וניקיתי את כרטיס המסך(8800GTS), וכלום לא עזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור. תודה! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ben060,

מה עושם סה"כרציתי לעשות פרמוט[[ http://img328.imageshack.us/my.php?image=imgp2233pk4.jpg הנה קישור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tzach-Ziv,

שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??! תודה לעזורים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בעיקרון זה כרטיס קול מובנה , אבל אני פתחתי את המארז של המחשב וראיתי שאפשר לנתק את כרטיס הקול מלוח האם (הוא מולבש על הלוח אם עם כמה פינים). השאלהנ שלי האם בכלל ניתן לרכוש כרטיס קול כזה שבעיקרון הוא נחשב מובנה ? בילבל אותי כלהעיניין כי חשבתי "כרטיס קול מובנה" לא ניתן להפריד מהלוח אם וכעת התברר לי שכן ניתן... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by M07,

שלום אז ככה אמתול ראיתי שבמחשב שלי נדלקה הנורה האדומה למטה במארז אז כמו שאני יודע כיבתי את המחשב והידקתי את הרכיבים , וכשהדלקתי שוב המחשב פשוט לא עלה לי. היום שוב ניסתי והמחשב ציפצף לי ציפצוף חצי שנייה הפסקה וככה 3 פעמים אחרי כמה שניות הוא שוב התחיל אבל עשה בדיוק ככה ברצף בלי הפסקה. אז לפני מה שהבנתי זה הוא הזיכרונות או הכרטיס מסך מה אני עושה ? ולא להגיד לי BIOS RIPER ולעזוב אותי וכל זה כי אין לי ממש מושג אז תסבירו לי הכל בסדר סידרתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sababag,

היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Jack_g,

במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by idoyi,

עשיתי עידכון לדרייבר האחרון של הכרטיס מסך ועכשיו במשחקים יש לי תקיעות (בניד פור ספיד אנדרגראונד 2)... זה יכול להיות שבמחשב כזה המשחק הזה יעשה בעיות??? יכול להיות שמשהו אחר במחשב לא תקין או מספיק טוב??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avihy_1989,

שלום קיבלתי היום מחשב חדש ויש לי את הספק מהדגם Seasonic psu active 620w pfc 80 הוא עושה רעש כמו של עליה וירידה ככה זה חוזר חלילה זה נורמאלי או שזה חריג ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים