עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pure perfection,

מה קורה ? המחשב שלי פתאום הפסיק לעבוד , ניסתי להחליף ספק אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?? האם הבורד נדפק ?? לפעמים כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה המאווררים זזים קצת ממש קצת .. תודה ***** עדכון : ניתקתי הכל חוץ מהספק והמעבד אבל עדיין אין תגובה המחשב לא עולה .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MAOR,

התקנתי הארד דיסק חדש בנוסף להארד דיסק אחר אני עובד איתו כבר יומיים והורדתי השארתי אותו פתוח כל היומים והוא עבד חלק ! רק היה לי פעמיים מסך כחול (שלא ממש שמתי לב לתוכן) אבל היה רשום בו VXD למה זה יכול להיות קשור ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים ברצוני להעביר נתונים בין 2 מחשבים ניידים שלא באופן של הקמת רשת ביניהם. האם יש כבל מתאים שפותר את העניין? או איזושהי תוכנה שגורמת לכבל USB לפתור את הבעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??

5. בגללו קורס לי המחשב. פעלתי לפי המדריך של Milk-Inc מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635 הינה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי פה בעיה קשה באופיס2000, כל אחת מהתוכנות של האופיס, אחרי שאני פותח אותה אחרי כמה שניות היא נסגרת בלי הודעה. זה קורה בכל התוכנות של האופיס ללא יוצא מן הכלל, בנתיים אני משתמש באופיס97 אך זה לא פתרון הגיוני מספיק. בוא נגיד ככה, זה לא ממש המחשב שלי, המנהל שלי ביקש שאני אסדר לו את זה ואני לא ממש מצליח. התקנה מחדש ל אופיס2000 לא באה כ"כ בחשבון כרגע. אם מישהו מכם מכיר את הבעיה או נתקל בה אי פעם ויוכל לעזור לו אז אני והבוס שלי נודה לו מאוד. תודה מראש לכל העוסקים במלאכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kozimus,

שלום ושנה טובה לכולם! ברשותי לוח אם של EVGA את הדגם ניתן לראות בצד. ללוח קיימות 4 חיבורי SATA שתיים היו תפוסות עם HD אחת עם צורב ,לאחר הוספת HD נוסף גיליתי משהו מוזר ה HD לא נראה ב BIOS וכמובן גם לא ב WIN אז עשיתי הצלבה עם החיבור של הצורב והHD מזוהה ופועל כמו שצריך אבל הצורב לא מזוהה בBIOS אבל איך שהוא הוא עובד בWIN ללא שום בעיה. זה לא היה מפריעה לי ,אבל לא ניתן לעלות שום דיסק BOOTABLE לפני הWIN כי הצורב לא מזוהה בBIOS. האם יש מה לעשות או שאין מנוס מלקנות כרטיס הרחבה PCI TO SATA? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחפש נייד לעבודה משרדית . דגש על משקל מינימלי, גודל 13.3 מכס' ועדיף פחות , וזמן סוללה. מראה, עיצוב וכו' לא חשובים לי. מה שכן, הוא צריך להיות מסוגל להחליף ביעילות את הנייח שלי במקרה וישבוק חיים. כלומר להתחבר בhdmi למסך, ושיהיו לו לפחות 2 חיבורי usb מסורתיים. 1. מתלבט בין ה- ASUS - UX331UAL קל המשקל הזה , אבל שמצריך תשלום גבוה מאוד עבור הרחבת אחריות, לבין ההעדפה שלי למשהו סולידי אבל יקר יותר של דל 2. (ראיתי גם מחשבים שעונים לדרישות עם מעבד מדור 10 שאפילו מתומחרים נמוך יותר ואני לא מבין איך זה.. ) 3. מישהו יודע אם יש עדיין בעיה עם מלאים בחנויות ? 4. ואם מדברים על אחריות, ראיתי ביקורות נוראיות על השירות של אסוס בארץ, ומאידך הבנתי שגם השי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by max74,

מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by D.A.Y.C,

שלום. על המחשב נייד שלי שלי (Aspire 5733) יש סיסמה על bios האם יש דרך לאפס את הסיסמה? ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שפותחים את המחשב ומשחקים שם קצת. יש דרך לאפס בלי לפתוח את המחשב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Idan-h,

שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולכם. אני מחפש את העצה כי אני כבר נואש! יש לי מחשב שעל פניו היה אמור להיות מכונת עבודה. (מתעסק באנימציה ווידאו) המפרט: מעבד - Q6600 לוח - GIGABYTE GA-P35-DS3P (מעודכן ביוס אחרון F6) זכרונות- Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX 800MHZ X2 (שני סטיקים. 4 ג'יגה סה"כ) כרטיס מסך - 8600GT 3 הרדיסקים SATA לא ברייד מ. הפעלה - XP PRO 32 SP2 ידוע לי שמערכות הפעלה 32 BIT לא אידיאליות לעבודה עם 4 ג'יגה זכרון ובהחלט אני מתכנן בעתיד לעבור ל 64 BIT ואף גיליתי לאחרונה על אריזת הזכרונות שקניתי שכתוב שהזכרונות מהסדרה מתאימים למערכות הפעלה 64 BIT וCORSAIR לא ממליצה לשימוש ב32 BIT. למרות זאת אני עדיין לא משוכנע שזה קשור לבעיות המוגזמות שאני סובל מהם. המחשב אצלי כבר חודשיים. ומאז אלה א…

15. קוראת לי תופעה מוזרה מאוד ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). מפעם לפעם המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. בהתחלה חשבתי כי מדובר בדיסק בעייתי, הדיסק החשוד הוחלף אך התופעה ממשיכה. יש איזה כיוון לגילוי מקור הבעייה?

16. Started by r_y,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3.5 (amd athlon 3000, wd80 sata+wd320sata, board gygabyte nfarce 3 chip) . למחשב מחובר צורב בחיבור ide ועכשיו כשחיברתי צורב נוסף(פיוניר) בממשק sata המחשב מתחיל לעלות אך נעצר ורושם "verifying dmi pool" ואינו ממשיך להעלות את מערכת הפעלה., בביוס בקרי ה sata פעילים. ניסיתי לחבר את הצורב החדש לשני בקרי sata שונים אך זה לא עזר. כשאני מנתק את הצורב החדש המחשב עולה רגיל. תודה מראש על העזרה ???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by OR007,

קודם כל מי שלא מבין בנושא שלא יגיב וסתם יסבך אותי בדברים שהוא לא בטוח בהם CMOS CHECKSUM-ERORR - DEFAULTS LOADID PLEASE ENTER SETUP MENU TO SET CLOCK RATIO זה הארור שהוא נותן לי . ! מלפני כמה ימים נשרף לי ספק בעקבות זה שאחי בטעות הוריד לי את המתג בספק מ-230 ל-115. נתתי את המחשב לטכנאי בשביל לבדוק אם נשרף הלוח אם והזכרונות והמעבד, והוא אמר שלא ושהוא רוצה לדבוק יותר לעומק והוא התחיל לרצות ממני הרבה כסף אז בסוף לקחתי את המחשב ולא שילמתי ;D . היום קניתי ספק חדש. חיברתי אותו ואז הפעלתי את המחשב וקיבלתי את הארור שכתבתי למעלה. ועכשיו לסיבות: קראתי באיזה שהוא מקום שיכולים ליהות כמה סיבות לארור שנוגע ל-CMOS: 1. בעייה בספק כח 2. בלוח אם 3. בבטריה נראה לי מוזר שככה פצאום נגמרה או נ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by M07,

שלום אז ככה אמתול ראיתי שבמחשב שלי נדלקה הנורה האדומה למטה במארז אז כמו שאני יודע כיבתי את המחשב והידקתי את הרכיבים , וכשהדלקתי שוב המחשב פשוט לא עלה לי. היום שוב ניסתי והמחשב ציפצף לי ציפצוף חצי שנייה הפסקה וככה 3 פעמים אחרי כמה שניות הוא שוב התחיל אבל עשה בדיוק ככה ברצף בלי הפסקה. אז לפני מה שהבנתי זה הוא הזיכרונות או הכרטיס מסך מה אני עושה ? ולא להגיד לי BIOS RIPER ולעזוב אותי וכל זה כי אין לי ממש מושג אז תסבירו לי הכל בסדר סידרתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mrbig,

הי אני מנסה ליצור רשת ביתית - ולא מצליח להתחבר או להתנתק מהרשת - האופציה היחידה שיש לי היא להכניס סיסמה (מסתבר שהמחשב שאני עובד עליו יצר מתישהו קבוצה בייתית ואין לי שום אפשרות לראות את הסיסמה ) אני פשוט לא רואה את המסך שבו ניתן להתנתק או לשנות סיסמה מצורף צילום מסך שבו ניתן לראות את מספר האפשרויות המצומצמות שלי ברשת הביתית לעזרה אודה..

20. Started by sollito,

שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגן הבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקביל בטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלום אשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אוקיי, אז הנה הסיפור: מחשב חדש - קניתי לפני כחודש וחצי: AMD ATHLON XP 2500+ ABIT NF7-S ספק כוח HEC 300AR-T המחשב עבד כחודש וחצי מצויין - שיניתי קצת את התכולה למאווררי לדים, הוספתי קתודה, אבל לא נראה לי שזה קשור, פתאום היום באמצע עבודה הכל נכבה והוא עושה מעיין אזעקה כזאת, ללוח אם עובר חשמל, אני יודע את זה ע"פ הנורת LED שדולקת, בדקתי אם החיבורי חשמל למארז טובים - והם כן, שום דבר לא התנתק, אבל שמתי לך שהלו אם שלי לפני כשבוע-שבועיים - הNorthbridge fan שלו לא עבד - יכול להיות שהוא לא עבד מלכתחילה, אני לא זוכר, למישהו יש מושג מה קרה או איך אפשר לתקן? היום יום שבת - אז רק מחר אני יוכל להתקשר לPCH, תודה רבה! נ.ב. אם הלוח-אם דפוק - לא סביר שהוא לקח את המעבד איתו - נכון? ואם הספק כ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by malkano,

שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 6847761,

שלום וברכה, נגנב לי המחשב הנייד לפני כמה שעות, המשטרה שאלה אם אני יודע מה הIP של המחשב.. אין לי. מה שיש לי זה teamviewer מותקן על המחשב הגנוב, בהנחה שהגנב מספיק טיפש לפתוח את המחשב ושאני יהיה מספיק זריז להתקין לו תוכנה קטנה מבלי שישים לב , אני מחפש תוכנה שבמינימום תשלח לי מייל עם כל הפרטים המזהים של המחשב IP, MAC ADRESS. ובמקסימום גם תשלח לי תמונה של הברנש... יש למישהו רעיון? ניסיתי לשוטט ברשת ודי נאבדתי... ובאופן כללי, יש דרכים אחרות? לאבד תקווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ohyaeli,

שלום, המחשב שלי לאחרונה קיבל מכה קלה ולאחריה החליט לא להדלק יותר. נורית החיווי על הלוח אם דולקת, החלפתי ספק ושום דבר לא קורה. לפעמים יש סיבוב של עשירית שניה של המאווררים ולאחר מכן הם לא זזים יותר. מעבר לזה כלום לא קורה, אין ציפצוף גם מהרמקול. השאלה שלי היא האם דבר כזה יכול להיגרם מזיכרונות תקולים? או סלוט תקול? ואם לא (כנראה שלא) אז רוב הסיכויים שהתקלה היא הלוח אם? תודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ozking,

אהלן חבר'ה, לפני כמה ימים עבדתי על המחשב, ולפתע המחשב קפא - והופיעו פסים ירוקים עליו. הדבר כבר קרה לי בעבר, אבל לאחר reboot הכל חזר לקדמותו. כעת - כשאני מעלה את המחשב, עוד במסך הראשון (שבו ניתן להכנס ל-BIOS) - יש פסים ירוקים על המסך, וכמובן שלאחר מכן בעליית מערכת ההפעלה - יש פסים ירוקים ולא רואים טוב. המחשב ישן, לפני 6 שנים~: AMD 5600+ 2 GB RAM Geforce 8800 GTS האם הכרטיס מסך נשרף? יש אפשרות שזאת בעיה אחרת? איזה כרטיס מסך יהיה תחליף דומה במחיר שיצדיק את הקנייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים