תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי. אני משתמש בMacBook Pro 16" 2019 למחשב יש 4 חיבורי USB-C. אני אובססיבי לשולחן נקי מכבלים, ולכן הייתי רוצה למצוא פתרון שיאפשר לי להוציא כבל אחד מתוך המחשב, אל מאחורי השולחן, לאיזשהו USB-C HUB שירכז הכול. מה שאני צריך שם זה - חשמל, כדי שהמחשב יישאר בטעינה באופן קבוע ללא צורך בחיבור נוסף - חיבור HDMI למסך 1 - חיבור למסך 2 (עדיפות לMini Display port או USB-C, אבל אפשר גם חיבור אחר שיצריך ממני עוד מתאם בדרך) - לפחות 3 חיבורי USB 3 עבור מקלדת ועכבר וכוננים חיצוניים - עדיפות לחיבור USB-C אחד לפחות לשימוש כללי. מה דעתכם? אופציה שחשבתי עליה שיכולה להתאים לכל מה שאני צריך, זה אולי המוצר הזה: https://www…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור רשת ביתית - ולא מצליח להתחבר או להתנתק מהרשת - האופציה היחידה שיש לי היא להכניס סיסמה (מסתבר שהמחשב שאני עובד עליו יצר מתישהו קבוצה בייתית ואין לי שום אפשרות לראות את הסיסמה ) אני פשוט לא רואה את המסך שבו ניתן להתנתק או לשנות סיסמה מצורף צילום מסך שבו ניתן לראות את מספר האפשרויות המצומצמות שלי ברשת הביתית לעזרה אודה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק קשיח חדש וניסיתי להתקין עליו את נמערכת הפעלה אבל המחשב קופא עם תחילת ההתקנה... החלפתי זיכרון ואין שינוי.. מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם אוכל לבצע סטרימינג של משחקים ממחשב חזק לטלוויזיה באמצעות הרשת האלחוטית הביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התחילו כל מיני בעיות במחשב הנייח שלי (מערכת הפעלה 8.1, לאחר עדכון מערכת 8 שנרכשה כשדרוג לווינדוס 7). לאחר BOOT וכניסה לשולחן העבודה - העכבר נע ועובד אך לוקח זמן רב לתגובתיות מן המערכת (מדובר בכונן קשיח 128 C400 SSD). בשימוש בדפדפן IE יש לעיתים קרובות תקיעות (מסך לא מגיב, העכבר נע), ולעיתים הוא לא מצליח לפתוח דף חדש וטוען שיש בעיות בתקשורת על אף שאין. הבעיה הכי חמורה הופיעה כאשר במשחק CS:GO פתאום הופיע מסך כחול וכניסה לריסט. ההודעה הייתה: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ללא פירוט מעבר לכך. הרצתי כלים לבדיקת זיכרון וכונן קשיח - לא נמצאו בעיות. כן נמצאו קבצים corrupt שהמערכת לא הצליחה לתקן בעצמה (untitled2 - קובץ מצורף). לפני שאני קובע שזה בעיה בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי קודם לכן WINDOWS 7 מאז שרכשתי את המחשב ומלפני יומיים בערך התקנתי WIN8.1 64BIT, כעקרון הוא עובד טוב אבל לא ממש מהר כמו שאמור לעבוד.. מישה יודע למה? מפרט: I3 2100 4GB RAM זה מוזר האמת, המחשב נקי, התקנתי בינתיים רק כמה תוכנות בודדות ו-2 משחקים והוא לא הכי מהיר בפעולתו הכללית.. קצת מזייף לפעמים. אולי צריך לשדרג זכרון ראם? למרות שבמנהל המשימות הזכרון לא חנוק וגם המעבד לא.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי (PHILIPS 227EL) למחשב (כרטיס מסך: HD7950 Sapphire) דרך VGA המסך שלי כותב את ההודעה הזאת UNSUPPORTED VIDEO FORMAT מה זה אומר? ולמה זה ככה? ואיך מתקנים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבחנתי כי משהו סאונד של מחשב השתנה אז התקנתי הבוקר דרייבר חדש לCreative Audio driver אחרי שהסרתי את הקודם דרך התוכנה. כרטיס הקול בנוי על הלוח מדגם G1.Assassin 2 ועברתי על ההגדרות ופתאום אני מבחין שיש לי רק 2.1 במקום 5.1. עברתי על כל ההגדרות של הWindows 7 וגם של Creative ולא הצלחתי לשנות את זה. בנוסף עברתי על כל החוטים (הכל מותקן בצורה הנכונה ועבד מצויין עד לא מזמן). הרמקולים אף הם של Creative ובקושי יש להם 3 שנים. תמונה שמעידה (אני מאמין) שכל החובורים מחוברים למחשב. הבעיה נפתרה על ידי הסרה, ניקיון Registry. אפשר להסיר תודה וכל טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז יש לי מחשב בן 3 שנים (וחודש) המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black בקיצור לאחרונה, התחילה לי בעיה מוזרה ,אני חושד שזה הכרטיס מסך. קרה לי מספר פעמים באמצע ששיחקתי בBF3 שהמשחק פתאום קפא (הסאונד נתקע) והמסף הפך לכתום כולו. (פעם כתוב ופעם צבעים אחרים) עכשו זה קרה לי רק במחשב חשבתי שאולי זה מאמץ יתר של הכ.מ (למרות שהורדתי הגדרות והכל והמשחק רץ די חלק) אבל לאחרונה זה התחיל לקרות גם סתם ככה, כבר מספר פעמים קרה לי שכשהדלקתי את המחשב הוא פשוט הציג מסך אפור לגמרי ופתרון היחיד היה לכבות ולהדליק מחדש. פעם אחת הוא גם ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה התקנתי מדפסת חדשה הכל עובד יופי חוץ מדבר אחד אני לא רואה אותה כשאני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה את ההתקן של הפקס אבל אני לא רואה את ההתקן של המדפס ואז אני לא יכול להגדיר אותה כברירת מחדל המדפסת עובדת במחשבים אחרים וגם דרך האופיס למיניהם אני רואה את המדפסת שם ויכול להדפיס היא פשוט לא הדיפולט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש רכשתי כמה חלקים חדשים במחשב כרטיס מסך leadteck 7300gt ולוח אם של ASRock P4i65GV ומאז אני סובל מבעיה בדרייברים. הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הדרייברים של nvidia החדשים ביותר בהפעלת הוידאו המחשב נתקע והוידאו לא מתנגן, עשיתי פורמט והתקנתי וינדוס אחר ויסטה ואקס פי וכל פעם אותה בעיה, בויסטה דווקא הבעיה נפתרה איכשהו אבל מדי פעם הייתי מקבל חלונות כחולים והייתי מקבל שגיאה שיש לי בעיה בוידאו קונטרולר מה שגרם לי לחזור לאקס פי (ראוי לציין שבויסטה הדרייברים לכרטיס מסך שונים מלאקס פי). בכל מקרה אני לא מצליח להבין במה הבעיה, אמרו לי שזה לא יכולה להיות בעיה בחומרה, מה שגם די מוזר כי אמרו לי שהלוח אם של אסרוק מצליח לעבוד רק עם הכרטיס מסך הזה (7300gt). האם זאת בכל מקרה יכו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ךי בעיה רצינית כבר מס' חודשים אך לא הייתי בבית כדי לטפל בה. המחשב שלי עושה רסטרט כל פעם שאני מפעיל מחק שאני משחק בו הרבה (eve-online), ובצורה אקראית באחרים כמו GTA:SA. אני ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, ווינדוס חדש רק עם דרייבר, ועדיין עושה ריסטרטים. ניסיתי את ההמלצה של ה FAQ פה - לסמן שלא יעשה reboot אוטומטית, ויעשה קובץ dump. הוא לא עשה כזה גם הייתי בחנות, ושמתי כ. מסך אחר ל 10 דקות - והכל עבד בסדר! החזרתי את שלי - והכל עבד פתאום. אז שיחקתי בבית 3-4 שעות, ואז שוב restart. מאז הוא לא נכנס למשחק שוב פעם. נגמרו לי הרעיונות, חוץ ממחשב חדש, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר, כי החומרה הזאת עדיין מספקת, אם רק אפשר למצוא ולתקן את הבעיה איכשהו? מפרט: Asus P4T533-…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה.. הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מי שלא מבין בנושא שלא יגיב וסתם יסבך אותי בדברים שהוא לא בטוח בהם CMOS CHECKSUM-ERORR - DEFAULTS LOADID PLEASE ENTER SETUP MENU TO SET CLOCK RATIO זה הארור שהוא נותן לי . ! מלפני כמה ימים נשרף לי ספק בעקבות זה שאחי בטעות הוריד לי את המתג בספק מ-230 ל-115. נתתי את המחשב לטכנאי בשביל לבדוק אם נשרף הלוח אם והזכרונות והמעבד, והוא אמר שלא ושהוא רוצה לדבוק יותר לעומק והוא התחיל לרצות ממני הרבה כסף אז בסוף לקחתי את המחשב ולא שילמתי ;D . היום קניתי ספק חדש. חיברתי אותו ואז הפעלתי את המחשב וקיבלתי את הארור שכתבתי למעלה. ועכשיו לסיבות: קראתי באיזה שהוא מקום שיכולים ליהות כמה סיבות לארור שנוגע ל-CMOS: 1. בעייה בספק כח 2. בלוח אם 3. בבטריה נראה לי מוזר שככה פצאום נגמרה או נ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-