תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש ויש לי את הספק מהדגם Seasonic psu active 620w pfc 80 הוא עושה רעש כמו של עליה וירידה ככה זה חוזר חלילה זה נורמאלי או שזה חריג ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס 7 הכל עבד כשורה אבל מטעמי נוחות החלטתי לפרמט ולהתקין XP, הפורמט עבר בהצלחה אך כאשר אני מתחיל להתקין הוא מראה לי מסך כחול עם השגיאה: 0X0000000Aׁׂ )0X00000010, 0X0000002, 0X00000000ׂ) 0X8051AA58 IRQL NOT LESS OR EQUAL אז נאלצתי להתקין שוב ווינדוס 7 ושוב הכל פועל כשורה. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לעשות על מנת להתקין ווינדוס XP? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרכבתי היום את המחשב החדש E8400 על ג'יגבייט DS3L הכל עבד כמו שצריך עד שהחלטתי משום מה שאאני צריך עדכון BIOS אז הורדתי מהאינטרנט והתקנתי כנראה חודש אחורה או משהו לא מתאים בREVISION , בקיצור המחשב לא עולה לא כלום !!! ....בהתחלה פשוט עשה מאין ראונד לא ניגמר של ריסטרטים עד שהוצאתי את הבטריה לאיפוס הביוס ..ואז הוא רק המשיך לדלוק (לפחות הפסיק עם הריסטארטים בלי הפסקה כל 3 שניות ) ניסיתי את שיטת הג'אמפר ....אותו דבר מחשב דולק אין סיגנל בכלל עם המסך ...כ-ל-ו-ם ! מת ! מה עוד אפשר בכלל לעשות ? אני משתגע כבר שעתיים על זה מחשב חדש ! תמיד אני אומר לאחרים :"לעזזל במחשבים ,אם זה עובד , אל תגעו" הסנדלר הולך ייחף תושיעו אותי ! רק אל תגידו לי שצריך להחליף לוח .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש מפחיד אותי. ... לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפני יום העצמאות אבל בערב יום העצמאות הלכתי למסיבת רשת ולקחתי את המחשב החזרתי את המחשב הביתה ואז יצאתי שוב שחזרתי אמנם הייתי קצת שיכור אבל הרכבתי את המחשב וברגע שהדלקתי אותו שמעתי קולות מוזרים בוקעים מן המארז.. הזזתי אותו קצת הקולות נחלשו, כיביתי את המחשב הזזתי אותו קצת שמאלה והקולות נפסקו. אז הייתה איזה הפסקה של שבוע בקולות הם הופיעו פה ושם אבל נפסקו או לבד או ע"י הזזה קטנה של המארז. ביומיים האחרונים הם חוזרים יותר on & off כזה.. וה ממש מדאיג אותי ואני חושש שההארדיסק שלי הולך להתפגר זה או הארדיסק או אחד מן המאווררים נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שנקנה בארה"ב לפני כמה שנים. מדובר ב hp pavilion dv6707us עם מערכת הפעלה win 7 ultimate 64 bit. למען האמת קניתי אותו ביד2 ממישהו שנראה לי שהתקין את הווינדווס לבד ולא ידע כ"כ איך להתעסק כי לא היה מנהל התקנים למתאמי תצוגה . בעצם אף פעם לא השתמשתי במיקרופון עד שאתמול התקנתי סקייפ וגיליתי שהמיקרופון הפנימי (ויש כזה) לא עובד (המצלמה כן עובדת). יש איזה בקר קול nvudia mcp67 high definition audio ניסיתי לעדכן את מנהל ההתקנים שלו ללא הועיל (hp נותננים את המנהל התקנים של vista 64 bit ואין של win7 וניסיתי ויש עם זה בעיות). הבעייה שמערכת ההפעלה מתכחשת לקיומו של המיקרופון ואין לי מיקרופון מוצג בשום מקום (גם לא במיקסר של ווינדווס). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב Lenovo Y700 בערך חצי שנה, מחשב חדש. בשבוע וחצי האחרון התחיל רעש ממש מוזר שנמשך לשנייה (אולי של חשמל?), לרוב שמחברים משהו לUSB כמו את העכבר, לפעמים זה קורה סתם באמצע עבודה עם המחשב. הנה סרטון של הבעיה: אשמח אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1. המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור. חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר. כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד. **כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').*** כרטיס מסך:gainward geforce 2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי צורב AOpen CD-RW 32x 12x 48 CRW3248 (הצורב "בן" קצת יותר משנה) הוא עבד מצויין אבל אם המחשב היה דלוק יותר מיום יומיים אז היו בעיות אבל קטנות המגש לא יצא או שהוא לא הרגיש את הדיסק, אז איתחלתי את המחשב והוא עבד מצויין. אתמול היתי צריך לצרוב דיסק אני מכניס דיסק ריק והצורב לא מרגיש אותו, איתחלתי את המחשב והוא עדיין לא מרגיש (הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח) כך הבנתי שזה רציני. נזכרתי שלפני יומיים כשעבדתי במחשב הצורב התחיל לנסות לקרוא את הדיסק (ידעתי לפי המנורה על הצורב ובחלונות XP יש עכבר מיוחד כשהוא קורא מהדיסק) הבעייה שלא היה דיסק בתוך הצורב ולא עבדתי עם שום תוכנה הקשורה באופן כלשהו לצורב (כמובן שלא שיחקתי עם הכפתורים על הצורב). יש לי אניטיוירוס 2003 של סינמטק …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מרופא מנתח דיסק שיווקי עם קבצים בסיומות שאני לא מצליח לקרוא במחשב. ניסיתי באמצעות המדיה פלייר - לא מצליח. איך אני צופה בקבצים הללו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברגע שאני מנסה לנגן קבצי קול מדיה פליי מאומר שיש בעיה וWINAMP אמר שכרטיס קול לא מזוהה... התקנתי דרייבר גם מהדיסק וגם מהאתר של INTEL הכרטיס קול הוא Intel High Definition Audio Realtek ALC888
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה של המחשב הלפטופ , שמדליקים אותו , נדלק המסך , והוא נחצה לשניים . צד אחד כחול , וצד אחד אפור. ולא מתקדם האלה, נשאר ככה לא עולה ווינדוס ולא שום דבר למישהו יש מושג מה הבעיה? ממה היא נובעת? המסך? מעבד? זיכרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB .... לכרטיס מסך יש שתי יציאות DVI אבל הן קצת שונות אחת מהשנייה .... בקיצור, חיברתי כבל אחד למסך מחשב ורואים הכל כרגיל והכל טוב ויפה ככה : וכבל שני חיברתי לטלוויזיה אבל בטלויזיה אני רואה משום מה צבע מוזר מאוד ושונה מהצבע הרגיל שאמור להיות : ( טלויזיה PANASONIC) ניסיתי לבדוק בהגדרות של התוכנה NVIDIA אולי הצבעים שונים בין המסכים אבל בדקתי ואותם ההגדרות על שני המסכים.... אשמח לקבל פתרון לבעיה שלי ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הבהיל אותי- הרגע פתחתי את כונן C, ואני רואה שם משהו כמו 1000 קבצים בסיומת IDX! כולם נוצרו ב03\1\6 בשעה 14:34 בדיוק! מה זה לעזאזל, והאם אתם מכירים אתר שבו ניתן לברר על סיומות של קבצים?! תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם זה לפורום וינדוס, הרי זה לא בעיה בוינדוס, אז שמתי את זה פה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-