עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by r_y,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3.5 (amd athlon 3000, wd80 sata+wd320sata, board gygabyte nfarce 3 chip) . למחשב מחובר צורב בחיבור ide ועכשיו כשחיברתי צורב נוסף(פיוניר) בממשק sata המחשב מתחיל לעלות אך נעצר ורושם "verifying dmi pool" ואינו ממשיך להעלות את מערכת הפעלה., בביוס בקרי ה sata פעילים. ניסיתי לחבר את הצורב החדש לשני בקרי sata שונים אך זה לא עזר. כשאני מנתק את הצורב החדש המחשב עולה רגיל. תודה מראש על העזרה ???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by or_cohen,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש הכול טוב ויפה, התקנתי כמה משחקים בווינדוס XP ומשום מה כל המשחקים מGTA 2 ועד COD4 וGTA המקורי IV , לאולם בעיות רציניות בגאפיקה, רואים פסים משונים, טישטושין, וב-IV הגעתי למצב שהייתי צריך לעשות ריסטרט כל המחשב נתקע עם טישטושים מפחידים חשבתי הוא כבר נשרף. התקנתי ווינדוס 7 , מכיוון שיש בו DIRECTX 11 מובנה והווינדוס מעדכן דרייברים והכול, כל הדרייברים שלי פועלים שמתי תהכי חדשים והכול פועל טוב, אבל שוב בעיות בכל המשחקים, ניסתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל לא עוזר. דרך אגב הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 240GT של NVIDIA. זיכרון 2.GB RAM - מעבד 3GHRZ INTEL I3 CORE בקיצור הכול חדש במחשב הוא לא מחשב של גיימרים אבבל בהחלט אמור לעמוד במשחקים פשוטים כמו GTA …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nargsi,

ערב טוב , זה שאלה בשביל חבר שלי. אני מצטט אותו שלום לחברי HWzone, יש לי בעיה במשחק black ops II כאשר אני מזיז את העכבר ישנו דיליי קטן ומציק... זה כמעט בלתי אפשרי לשחק ככה ואין לי מושג איך לפתור את זה. WIN10 64 BIT בעיית FPS זה לא, יש לי מחשב חזק. שמעבר לדרישות המומלצות. תודה רבה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום למרות המדריך המושקע עשיתי טעות והברגתי את הברגים הארוכים גם לגוף המארז כמובן שלא נכנסו עד הסוף ולאחר מלחמה איתם הבנתי את הטעות והחלפתי לברגים הקטנים . ואז הבחנתי טיפה שמנוניות על אחד הברגים האם פצעתי את הרדיאטור והכל הלך או שיש סיכוי שלא קרה כלום האם אפשר לבדוק נזילה שכל כבוי או רק שמערכת עובדת יש נזילה. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by godisme171,

היום ניקיתי את המחשב פירקתי את כל החלקים וניקיתי אחרי שהחזרתי הכל למקום וחיברתי את כל הכבלים אני מדליק את המחשב והמקלדת והעכבר לא עובדים ניסתי כמה פעמים ואחרי זה עבדה המקלדת עכשיו העכבר לא עובד אז חיברתי אותו לUSB בינתיים? תעזרו לי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי צורב 48*24*48 עם win xp והמחשב שלי לא מזהה אותו. אני בטוח שחיברתי את כל החיבורים כמו שצריך אז זה לא זה. עזרה בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי 2 כוננים, כל אחד 2 טרה, אפשר שיהיה לי כונן אחד בגודל 4? איך עושים זאת?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liav_n,

שלום לכולם, עדכנתי את השעון (לדוגמה) לשעה 13:30 כשאני מפעיל את הwindows לאחר העדכון, עולה המערכת והשעון מציג את השעה הנכונה. בהפעלה מחדש נוספת או לאחר זמן מה, הwindows מתחיל את ספירת הזמן שוב מהשעה 13:30 והbios בשלו.. עומד... לוח האם בשימוש פחות מחודש וה bios שומר את שאר ההגדרות בצורה טובה (תאריך, סדר boot וכו'..) כך שאני בספק אם זו בעית סוללה, מפרט: מעבד intel i7 4770k לוח אם: Asus maximus vi gene זכרונות: corsair 2x4GB DDR3 אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dagish,

שלום לכולם!! עזרתכם חשובה לי עד מאוד!!!!! המחשב שלי עושה ריסטרטים באופן פטאומי בזמן האחרון לכל פעם שזה קורה מופיעה לי הודעה שאומרת oc fail check your oc setting. הריסטרטים קורים בדרך כלל כאשר אני עובד על משחקים כבדים כמו PES6 או שאני עובד עם הצורב/CD שלי. בחיפוש בגוגל מצאתי 2 גורמים משותפים: לוח אם של ג'יגה בייט (כמו שיש לי ) overclocking - אין לי מושג מה זה אומר. אני מניח שזה קשור לטמפרטורת המעבד. הטמפרטורה הממוצעת של המעבד שלי היא 42-47מעלות כאשר יש לי 2 מאווררים 1 על הלוח והשני בחלק האחורי של המארז(המאווררים נקיים!!!) בכל מקרה לפי שהייאוש מגיע ואני אצטרך לפנות לכל מעבדות המחשב הנוראיות. עזרה!!! מה לעשות!!!!?????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:

12. היי , הצורב שלי לא מזהה את הדיסקים הללו של 100 דקות 900 מגה, מישהו יש לו עידכון , ניסיתי באתר היצרן ובכמה מקומות נוספים אין.., הצורב הוא Yamaha 2100 , תודה, לא להפנות אותי סתם לדריברים כללים רק מי שניסה ויודע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני רוצה לעבור דירה ולפרסם את הדירה בה אני כרגע גר, אך אני רוצה לפרסם מפרופיל שלא שלי כי אני לא רוצה שכל מי שמכיר אותי יידע שאני עובר. ניסיתי לפתוח פרופיל חדש אבל אחרי שניסיתי להצטרף ל-2-3 קבוצות של דירות להשכרה ולפרסם מודעה, פייסבוק חסם את הפרופיל (למרות שאימתתי אפילו עם מספר טלפון). איפה אני יכול לקנות פרופיל פייסבוק שעובד ושלא ייחסם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום וחג שמח לכולם!!!! המחשב של אחי עבד איטי החלטתי לפתוח את המחשב כדי לנקות את האבק מבפנים וזהו לא עשיתי שום דבר חוץ מזה . ניקיתי אבק מהמאווררים ומהמאוורר של המעבד כלומר הוצאתי קודם כל את המאוורר ואז ניקיתי את האבק לא הוצאתי שום רכיב ממקומו סגרתי את המארז ורק הסי די רום והמאווררים עובדים המסך לא נדלק בכלל וכאשר אני מנסה לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על הכיבוי הוא לא נכבה גם בבקשה חברים תעזרו לי לפתור את הבעיה ממש לא נעים לי מאחי... תבורכו כל העוזרים....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב לכולם . קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/ המפרט שלו הוא: מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3 דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz ספק כוח 600 w Silverstone ומארז על הנייר אני מבסוט עליו ממש השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?) אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07 בבקשה עזרה מכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yanivle32,

הדלקתי היום את המחשב , מסך שחור עם חלונית קטנה בצד ימין administrator system 32 אין אייקונים רק ב alt ctrl delte אני יכול להפעיל task manager אותו דבר ב safe mode מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofir123,

שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אתמול שמתי לב בפעם הראשונה שהדיסק הקשיח שלי מתנהג ממש מוזר! דבר ראשון שהסתכלתי בנתונים ב"מחשב שלי" (כונן 40 ג'יגה) ראיתי שבכונן D יש רק 3 ג'יגה פנויים ובכונן C יש רק 1.5 פנויים, עכשיו העניין הוא שאני יודע ובודק כל יום את המחשב ויודע בדיוק כמה מקום יש לי פנוי תמיד! קיצר בדקתי בתוכנות מזדמנות וסימנתי את כל הקבצים(כולל המוסתרים) בכונן D ובדקתי בדיקה פשוטה במאפיינים שהראתה על שימוש של 22 ג'יגה מתוך 29 שיש בכונן הזה ואותו דבר בכונן C שהראה 5.5 ג'יגה בשימוש מתוך 10 ג'יגה בכונן חיפשתי ולא מצאתי מה יכול לגנוב לי את הזכרון ועוד כל כך הרבה ג'יגות נגנבו! בדקתי וירוסים תוכנות ריגול,כלום!!!! ואז!!! שמתי לב שהמחשב התחיל לעשות רעשים של חריקות חוזרות בקצב של שלשות (חרקקק...…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by coperl,

קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by animated,

אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

זה הבהיל אותי- הרגע פתחתי את כונן C, ואני רואה שם משהו כמו 1000 קבצים בסיומת IDX! כולם נוצרו ב03\1\6 בשעה 14:34 בדיוק! מה זה לעזאזל, והאם אתם מכירים אתר שבו ניתן לברר על סיומות של קבצים?! תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם זה לפורום וינדוס, הרי זה לא בעיה בוינדוס, אז שמתי את זה פה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים