תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי טורנט מאיזשהו אתר רוסי, ועל הדרך הותקן לי טולבר של mail.ru בדפדפן ועוד 3 תוכנות (תמונה מצורפת). חיפשתי את תיקיית המקור של התוכנות, והווינדוס הפנה אותי ל-explorer.exe בתיקייה של הווינדואוס. האנטיוירוס כל הזמצן מקפיץ לי הודעה על איום, אבל לא הצלחתי להסיר אותו. יש איזשהו כלי להסרת הדבר הזה? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מהיום הראשון שקניתי את המחשב שמתי לב שאני מקבל מסך שחור בין כמה פעולות שאני עושה. לדוגמא: כשלוחצים קליק ימני על קובץ ששוקל הרבה אני מקבל מסך שחור לשנייה ואז רואה את התפריט שאמור להיפתח. זה קורם גם פה: מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מסך שחור לשנייה > ואז מגיע לפתריט של המתקדם... בעיה נוספת זה שבSA (רק במשחק הזה) כשיחקתי על רזולוציה של 1024X768 קיבלתי אחרי 10 ד' של משחק מסך כחול כזה (נו אתם יודעים) והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה ריסט....וב800X600 זה לא קורה עוד בעיות עם זה: במשחק מנג'ר למי שמכיר...קרה לי פעם אחת שהטעינה נעשתה ממש לאט וזה רשם לי שלא נשאר עוד זיכרון ושבדקתי בתהליכים זה הראה שזה השתמש ב900 ומשהו אלף זיכרוון | ועכשיו - נמאס לי...התקנתי מנ…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי היה אצלי 7300GT, אחר"כ הוא עבר לאבא שלי. יום אחד ראיתי שהטמפ' גבוהה, אז רציתי להחליף למשחה חדשה, אבל דבר שלא ידעתי הוא שהמשחה שיש לכרטיס היא משחת דבק טרמי. קיצר ניקיתי ושמתי אחר, אבל אחרי זה התחילו להופיע ארטיקפטים נדמה לי, הזנחתי את הבעיה הזאת ומאז אבא שלי משתמש במובנה. הוספתי תמונה של המסך של אבא שלי. אז יש מצב איכשהו להציל את הכרטיס, אני רוצה לשים כמה משחקים במחשב שלו...? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוחלף לי ssd בנייד והותקן ווינדוס חדש... האינטרנט עובד כרגיל אבל כשאני מנסה להוריד את גוגל כרום הוא תקוע על מסך 'ממתין להורדה' למרות שאת פיירפורס כן הצלחתי להוריד... הבעיה אצלי או בגוגל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כמה מערכות וידאו- למי שיודע אלה מחשבים מאוד חזקים, מרובי הארד דיסקים עם כרטיסי עריכה, ועולים יקר מאוד. אחד מהם עושה בעיה: לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, מעבד 820, ספק אנרמקס 420, כרטיס מסך X800GTO2, וגם 7 הארד דיסקים גדולים של 250. המחשב עד עכשיו לא עשה שום בעיה דומה- למשל כשאני כניס את אחד הדיסקים קשיחים, שהוא במגירה נשלפת, גם בעדינות- המכשב נכבה כאילו נפל החשמל. מכה קטנטנה עם היד/רגל/כסא, מכה שלא אמורה אפילו לנדנד אותו- הוא נופל גם. לאחר מכן הוא לא יידלק, עד שאני מוציא את החשמל, פורק את הלוח מחשמל, ואז מחבר ומדליק שוב. זה לא היה בעבר, בעבר יכלתי לבעוט בו. כבר ניתקתי את כל החוטים וחיברתי חזרה-לא ממש עוזר. מישהו נתקל בזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב ל-hibernate והבוקר הוא לא נדלק. מאחורי הספק יש כפתור כבה\הדלקוכשהפתור על דלוק, יש אור קטן שבוקע מהכתפור. האם זה בכל זאת הספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הרכיבים החדשים שקניתי. מדובר ב: מעבד core i7 920 לוח אם deluxe asus p6t זכרון 3X2GB OCZ DDR3 הארד דיסק WD 1TB EADS כרטיס מסך Sapphire radeon 4870hd ספק כח hec cougar 550w מארז coolermaster cm690 חיברתי את כל הרכיבים ולאחר הפעלת המחשב אין ביפים ולא רואים כלום במסך. גם נסיון לביים תקלות (כמו למשל ניתוק כרטיס המסך מלוח האם, או ניתוק הזכרונות ונסיון להפעלת המחשב) לא גרם לביפים. מישהו יודע מה הפתרון? --- 05.03.09 --- עריכה: פתרון נערך לשם תיעוד, למקרה שאחרים יתקלו באותה בעיה. הבעיה שלי נפתרה. אבא שלי לקח את המחשב לחברים שלו מהעבודה. הם חיברו אותו והוא מיד עבד (בלי לשנות כלום). כשהמחשב חזר הביתה הוא עבד גם אצלי. לא ברור מה הייתה התקלה, אבל …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב , זה שאלה בשביל חבר שלי. אני מצטט אותו שלום לחברי HWzone, יש לי בעיה במשחק black ops II כאשר אני מזיז את העכבר ישנו דיליי קטן ומציק... זה כמעט בלתי אפשרי לשחק ככה ואין לי מושג איך לפתור את זה. WIN10 64 BIT בעיית FPS זה לא, יש לי מחשב חזק. שמעבר לדרישות המומלצות. תודה רבה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר ימים יש לי את ההודעה המעצבנת הזאת. עשיתי חיפוש מורחב בגוגל והסיבות האפשריות הן ככה: אין מספיק כוח לספק boot sequence power mode של דיסק הקשיח חומרה עם דפקט סוללת bios אני חייב לציין שהכל התחיל כאשר הוספתי 2 מודולים של זיכרון למחשב שלי. המערכת מזהה את כל הזיכרון ועובדת כמו שצריך. ניסיתי: bios חדש boot sequence שונה הוצעת סוללה של bios ל-10 דקות שיניתי סדר של זכרונות בתוך הslots שלהם שום דבר... יש דרך לתקן את זה? אם הבעייה היא בזיכרון אז למה הוא לא דופק את כל המערכת?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1. אני מנסה להתקין אותו על Windows XP. התקנתי המון דרייברים בגרסאות שונות עבור אותו צ'יפ (C-Media CMI8738/C3DX) וכולם עבדו באותה צורה: 1. הסרתי כל זכר לדרייבר סאונד הקודם, גם מספריית (SYSTEM32/ReinstallBackups) וביצעתי ריסטארט. 2. המחשב עולה ומזהה כרטיס לא מוכר ומבקש דרייברים. 3. אם אני לוחץ Esc בשלב הזה, המחשב רץ בסדר. אין קול, אבל הוא רץ. 4. כשאני מתקין את הדרייבר, ההתקנה עוברת חלק. 5. המחשב מבקש לבצע ריסטארט. 6. המחשב עולה, נכנס לדסקטופ, ואז קופא ל- 2-15 דקות. הקפיאה הזאת נורא משונה. העכבר זז, אני יכול להפעיל יישומים פשוטים - למשל notepad או taskmgr; אבל כשזה מגיע לתוכנות כבדות כמו SiSoft Sandra או Media Player, הן…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רק לפני כמה ימים גיליתי שכשאשר בזמנו לפני חודש קניתי מחשב חדש קבלתי רק 5 כבלי sata III ובעצם בלוח יש לי 6 כניסות !(חצופים) למזלי מהמחשב הישן שלי נשארו לי כמה כבלי sata II ,לקחתי את אחד מהם וחיברתי איתו את אחד הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. מה ההבדל בינהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לחבר שני כונני מערכת (שניהם NVMe - M2 ולמעשה זהים, evo 970) בתצורה קצת לא שגרתית: כונן אחד מחובר על הלוח אם, וכונן מחובר עם NVMe m2 pci adapter המטרה היא שיהיו שני כוננים מערכת נפרדים, וכאשר אני רוצה לקחת את המשני שבהם איתי, אני שולף את הadapter והמחשב יעשה בוט מהכונן שיושב על הלוח אם. זה אמור לעבוד, אך ברגע שאני מחבר את המתאם ונכנס לWINDOWS - בוט מהכונן הראשי, כלומר זה שלא על המתאם. WINDOWS קורס ומופעל מחדש מיד עם הכניסה לWINDOWS. בוט מהכונן המשני בכלל לא מצליח, במקום להכנס למערכת הפעלה שהתקנתי שם, הוא פותח מסך כחול עם BOOT SELECTOR ושתי האפשרויות שם מובילות בחזרה לבוט מהכונן שיושב על לוח האם. מה בדיוק …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 260GTX(של GAINWARD,אם זה משנה),כשהוא מחובר ללוח ולספק המחשב לא נדלק.במצב הפוך המחשב נדלק.האם הבעיה היא בספק או שהלך הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מסך E228WFP של DELL לפני כ3 חודשים. בחודש האחרון אני התחלתי לשמוע רעש סטטי שיוצא מהמסך, בעיקר כשהוא כבוי. מישהו נתקל בדבר הזה? יש למישהו מושג מה עושים? עוד דבר, אני ניסיתי ליצור קשר עם המעבדת שירות של DELL בארץ. נראה לי קוראים להם CPM אך לא עונים לי שם בטלפון. מישהו יודע איך אני יכול ליצור איתם קשר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-