תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עדכנתי את השעון (לדוגמה) לשעה 13:30 כשאני מפעיל את הwindows לאחר העדכון, עולה המערכת והשעון מציג את השעה הנכונה. בהפעלה מחדש נוספת או לאחר זמן מה, הwindows מתחיל את ספירת הזמן שוב מהשעה 13:30 והbios בשלו.. עומד... לוח האם בשימוש פחות מחודש וה bios שומר את שאר ההגדרות בצורה טובה (תאריך, סדר boot וכו'..) כך שאני בספק אם זו בעית סוללה, מפרט: מעבד intel i7 4770k לוח אם: Asus maximus vi gene זכרונות: corsair 2x4GB DDR3 אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב בהדלקת המחשב. המחשב נדלק, מאווררים עובדים המודם קיבל מתח, אבל לא היתה תצוגה במסך. מכיוון שהמחשב עדיין תחת אחריות, לקחתי אותו למעבדה, שם איבחנו את הבעיה כתקלה בלוח האם והחליפו אותו (לדגם אחר). לאחר התיקון המחשב לא זיהה את המודם (מודם USB בתשתית ADSL של בזק) התקנת תוכנת המודם לא מצליחה (מתקבלת הודעה על בעיות בהתקנה) בתמיכה של בזק אמרו לי להחליף מודם. גם את המודם החדש המחשב לא זיהה ולא ניתן להתקין את התוכנה שלו. בתמיכה הטכנית של החברה, אמרו לי, כי לאחר החלפת לוח אם יש להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. האם זה נכון? איך אוכל להפעיל את המודם ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? האם יתכן כי לא ניתן להתקין את תוכנת המודם מכיוון שההסרה שלה לא היתה תקינה? אם כן, מה אוכל לעשו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי פאוור מנג'מנט אין בעיה. i5 4G P55 intel אחת לכמה שעות פתאום מחשב מכבה עצמווכשאני מעלה אותו עולה לי המסך שבו אני צריך לבחור start windows normally בדקתי מהירות של CPU FAN והוא עומד על 1350 כשהסימון שלי מופיע על מתחת ל1500 כלא תקין מצד שני חום בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia עם כבל חשמל שמתחבר לכרטיס מהספק כוח בנוסף לחשמל שהכרטיס מקבל מהלוח אם. לפני כחודשיים כשקניתי את המחשב שלי - בעת הפעלת המחשב קפץ חלון שמודיע לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל - זה היה כי בהתחלה כבל החשמל הנוסף לא היה מחובר. אחרי שחיברתי הבעיה הסתדרה והמחשב עבד בלי בעיות עד היום. היום בזמן שהשתמשתי במחשב קפץ לי שוב אותו חלון מלפני חודשיים שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שכבלי החשמל מחוברים כמו שצריך. הדלקתי את המחשב וההודעה לא הופיעה. בסך הכל ההודעה הזאת הופיעה לי פעם אחת מאז שחיברתי את הכבל חשמל. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי או שמא זאת יכולה להיות סתם "קפיצה" בחשמל בבית שגרמה לכך? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart. זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart. זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart. כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ). זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת......... מישהו אולי יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר בלוח אסוס P5KPL-CM בעל 4 חיבורי SATA ואחד IDE חיבור ה IDE תפוס ע"י קשיח+צורב ע"מ לחבר קשיח IDE נוסף נרכש מתאם SATA TO IDE בוצעו החיבורים אך בביוס הקשיח לא מזוהה (הקשיח נבדק וזוהה כשחובר במקום הצורב ב IDE) האם יש הוראות מסוימות לחיבור המתאם או ג'ימפורים מסויימים שיש להקפיד עליהם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב יחסית ישן (בן 8 בערך) שניתן ע"י מכר משפחה, לדבריו המחשב עובד. במחשב כרטיס מסך מובנה בלבד, יציאת VGA. במסך שיש לי כרגע יש רק יציאת DVI לכן קניתי מתאם DVI TO VGA. חיברתי והדלקתי את המחשב, שומעים שהמחשב נדלק (הCD עובד למשל כשלוחצים על הכפתור) - אבל לא מתקבל שום אות למסך. המסך פשוט שחור מת (הוא תקין 100%, אני כותב ממנו שורות אלה דרך מחשב אחר). יש לי חשד אחד: המתאם DVI TO VGA שיש לי הוא נקבה-זכר, כלומר תצורת החיבור היא: המתאם מחובר ישירות למסך, ואליו מתחבר כבל VGA שמתחבר למחשב. אולי הייתי צריך לקנות מתאם זכר-נקבה (כלומר הפוך), ולחבר את המתאם לכרטיס מסך (לא למסך עצמו) ולהשתמש בכבל DVI בחיבור למסך? לכאורה שתי האופציות נראות אותו הדבר כי שתיהן ישימות מבחינה פיזית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן פנימי סמסונג EVO850 חדש (נכון, יש כבר יותר חדש. הוא נקנה לפני המון זמן ולא היה בשימוש מעולם) מנסה לחבר אותו עם מתאם SATA של שקר סיני כלשהו (MAIWO) למחשב לנובו IDEAPAD330. המחשב לא מזהה. בניהול דיסקים הוא מופיע ונעלם לסירוגין. בשניה שהוא כן מבליח כתוב שהוא לא מוקצה / לא מאותחל. אבל עיקר הבעיה שהוא בכלל לא יציב אלא בא ונעלם כל הזמן. ולכן א"א בכלל להתחיל לטפל בו. אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם!!!! המחשב של אחי עבד איטי החלטתי לפתוח את המחשב כדי לנקות את האבק מבפנים וזהו לא עשיתי שום דבר חוץ מזה . ניקיתי אבק מהמאווררים ומהמאוורר של המעבד כלומר הוצאתי קודם כל את המאוורר ואז ניקיתי את האבק לא הוצאתי שום רכיב ממקומו סגרתי את המארז ורק הסי די רום והמאווררים עובדים המסך לא נדלק בכלל וכאשר אני מנסה לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על הכיבוי הוא לא נכבה גם בבקשה חברים תעזרו לי לפתור את הבעיה ממש לא נעים לי מאחי... תבורכו כל העוזרים....
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לוח אם של אינטל B850GB וניסיתי לעשות לביוס עדכון, הלכתי לפי כל השלבים ואחרי הריסט זה נתקע לי במסך של הביוס והוא כתוב שיש לי איזה בעיה בCMOS אז ניסיתי לעשות Bios Recovery, פתחתי את המחשב ושיניתי את הגמפארים של הביוס לRecovery הדלקתי את המחשב עשיתי את הRecovery ואז עשיתי ריסט ושיניתי את הגמפאר למצב הרגיל והדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ואולי גם שאר הדברים אני לא יודע. אז ניסיתי לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא עובד, ניסיתי לשים במחשב שלי כרטיס מסך אחר ולא עובד, ניסיתי לנתק הכל ולהוציא את כל הכרטיסים ולא..... שום דבר לא עובד........ אז מה אני עושה? מה הבעיה מישהו יודע? דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט כל שעה בערך כבר הרבה זמן חשבתי שאולי זה מערכת הפעלה וזה לא חשבתי שזה ספק כוח והחלפתי אותו ומה שנותר לי לדעת עם זה טמפטורה או משהו אחר שאתם חושבים לפי הSpeedFAN הטמפרטורה : Core 0: 40 Core 1: 34 Core 2: 38 Core 3: 36 המפרט של המחשב שלי הוא Q6600 Geforce 8600 2G ram
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ששיפרתי את ביצועי המחשב ע"י העברת חלונות לדיסק SSD שהוספתי, אני מתכנן להחליף את מעבד I3 במשהו חזק יותר. המחשב ולוח האם בני כמה שנים טובות ולא הצלחתי למצוא באתר של אינטל טבלאות compatibility שמתאימות ללוח האם. מצ"ב פירוט מעבד ולוח אם קיימים, ופרטי CPU פוטנציאלי שאוכל לרכוש. - האם לדעתם ניתן להחליף אחד לאחד את המעבד? - האם תהיינה למעבד החדש דרישות קירור אחרות ממה שמותקן? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
קודם כל, אם זו לא הכתובת, נא להעביר למדור המתאים. לא ידעתי לאן לשייך את השאלה הזו. יש לי כבל לחיבור הטלויזיה למחשב. מבובר בכבל לחיבור AV (הטלויזיה היא CRT ללא כניסות מוצלחות יותר), כאשר למחשב הוא מחובר ע"י מתאם לS-VIDEO. עד לפני כמה חודשים הוא היה מחובר ל6600GT, והכל היה בסדר. אחרי זה שדרגתי ל8800GT, ואתמול ניסיתי לחבר את הטלויזיה. כלום לא עובד. שמתי לב שבמתאם יש רק 4 פינים, בעוד שליציאת הS-VIDEO בכרטיס המסך יש "מקום" ל8. אני לא זוכר איך זה היה בכרטיס הקודם (הוא כבר לא אצלי) - אבל זה הגיוני שהסטנדרט של החיבור השתנה ואני צריך מתאם עם 8 פינים, או שזו בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של מחשב פנטיום 3, חיברתי לו צורב ופתאום הCD הרגיל נסגר מיד כשאני פותח אותו. יכול להיות משהו בג'ימפור לא תואם? לפני כן הכל היה תקין.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3.5 (amd athlon 3000, wd80 sata+wd320sata, board gygabyte nfarce 3 chip) . למחשב מחובר צורב בחיבור ide ועכשיו כשחיברתי צורב נוסף(פיוניר) בממשק sata המחשב מתחיל לעלות אך נעצר ורושם "verifying dmi pool" ואינו ממשיך להעלות את מערכת הפעלה., בביוס בקרי ה sata פעילים. ניסיתי לחבר את הצורב החדש לשני בקרי sata שונים אך זה לא עזר. כשאני מנתק את הצורב החדש המחשב עולה רגיל. תודה מראש על העזרה ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחי קנה מסך חדש מדגם LG FLATRON L1515S (דק - למי שלא מכיר), וכשהוא מחבר אותו למחשב, מתקבלת השגיאה שבכותרת. כרטיס המסך שמותקן במחשב הוא ATI RADEON 9200. מערכת ההפעלה Windows XP Pro SP2, אבל בתופעה קיימת גם כשמדליקים את המחשב (במילים אחרות - גם לפני עליית מערכת ההפעלה), כך שלא נראה לי שזה קשור למערכת ההפעלה/דרייבר. אז בעצם השאלה שלי היא: למה זה כן קשור?? יש לציין שהמסך עצמו עובד טוב במחשב שלי (אני כותב בעזרתו עכשיו ). לי יש כרטיס מסך מיושן יחסית של NVIDIA RIVA TNT2. מישהו נתקל? יש איזה 'טריק' שאני לא יודע עליו שיגרום לזה לעבוד, או אולי משהו בכרטיס מסך לא תקין? ??? בתודה מראש, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הנייד שלי גורם לי לכאבי ראש מטורפים, וגורם לי אפילו לראות מטושטש אחרי כמה זמן, גם שאני מחבר את הנייד שלי למסך מחשב רגיל זה קורה, לעומת זאת שאני מחבר אני המחשב הנייח שלי לאותו מסך מחשב לא קורה לי כלום, אין לי כאבי ראש וטשטוש, הכול תקין, המסך הוא באותה רזולוציה עם שני המחשבים(הרזולוציה ששני המחשבים ממליצים עליה), אבל שאני עם הנייד כל האייקונים והכול רחוק מאוד וקטן, ואם אני משנה את הרזולוציה אז זה מתרחב ומטשטש ולא נראה טוב בכלל. כמו כן שמתי לב לעוד משהו מוזר, שאני משנה את ההגדרות בשני המחשבים, הולך ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display ואז משנה את זה ל- 125% כדי להגדיל את האייקונים ואת הטקסט של המסך, בנייח הכול נראה תקין, אבל שאני עושה את זה עם הנייד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קטע זה יהיה אם מישהוא יקנה SSD וישתמש עם FAT32 ........ בהזדמנות זאת (אולי לא קשור לפורום הזה) אני מחפש תוכנה לבדיקת זכרונות וכאשר אני בודק זכרונות האם לחבר את כולם ביחד או לבדוק אחד אחד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-