תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי בעיה (עדיין יש לי) להפעיל את המשחק RED ALERT2 שאלתי על זה בתמיכה של EA הם ביקשו את המפרט שלי, ואמרו לי שזה לא עולה בגלל המעבד שלי, שהוא עם HT, והמשחק לא תומך בזה. לפני שאני מחליט לבטל את זה, אני רוצה לדעת כמה זה באמת עוזר לי, ובמה. ואחר-כך, אם אני מחליט לבטל את זה איך אני עושה את זה? ניסיתי לבטל את זה בביוס, וזה לא עזר, יש איזשהי דרך לבטל את זה בוינדוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי וינדוס 10 מקורי שמותקן לי על כונן 110 גיגה כבר כמה שנים טובות, השטח בכונן מתחיל להיגמר ואני מעוניין להעביר את כל הוינדוס עם כל התוכנות שהותקנו על כונן C כברירת מחדש לכונן חדש. לטובת העניין הקצתי מחיצה 200 גיגה של כונן SSD NVME חדש וכמו שאמרתי אני מחפש דרך להעתיק את הכל כולל הכל לכונן החדש ושהוא יהיה כונן C מעכשיו. רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן האם כל הקבצים שאינם של וינדוס אך נמצאים בכונן C כמו למשל Program Files וכאלה יוכלו לעבור כך שלא ארגיש בהחלפה בזמן השימוש במחשב? לאחר ההחלפה אני מתכנן לפרמט את הכונן שעכשיו משמש ככונן C תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi זאת תמונה שלו לצורך העיניין: הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא. המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לוח אם של אינטל B850GB וניסיתי לעשות לביוס עדכון, הלכתי לפי כל השלבים ואחרי הריסט זה נתקע לי במסך של הביוס והוא כתוב שיש לי איזה בעיה בCMOS אז ניסיתי לעשות Bios Recovery, פתחתי את המחשב ושיניתי את הגמפארים של הביוס לRecovery הדלקתי את המחשב עשיתי את הRecovery ואז עשיתי ריסט ושיניתי את הגמפאר למצב הרגיל והדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ואולי גם שאר הדברים אני לא יודע. אז ניסיתי לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא עובד, ניסיתי לשים במחשב שלי כרטיס מסך אחר ולא עובד, ניסיתי לנתק הכל ולהוציא את כל הכרטיסים ולא..... שום דבר לא עובד........ אז מה אני עושה? מה הבעיה מישהו יודע? דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי שלום מישהו יכול לעזור לי איך מאפסים סיסמת כניסה למחשב בלישאני יודעת מה הסיסמא אשמח אם תעזרו לי כי זה דופק אותי בכל חור שאני רוצה להכנס אליו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פ 2 ישן וניראה לי שהסוללה בלוח האם חלשה שאלתי היא אם אני מחליף את הסוללה איך אני מעדכן את הביוס? בבקשה לפרט צעד צעד ותודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשחבר שלי מפעיל את המחשב לא מופיע לו כלום על המסך. המחשב עצמו נדלק (וגם יש את הצפצוץ הזה שיש כשמפעילים את המחשב). הוא אומר שהמסך והחיבורים שלו למחשב בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה הגדרות של הצבעים וכשאני רוצה להחליף אז אי אפשר יש שם רק 32 ביט ו 16 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , הצורב שלי לא מזהה את הדיסקים הללו של 100 דקות 900 מגה, מישהו יש לו עידכון , ניסיתי באתר היצרן ובכמה מקומות נוספים אין.., הצורב הוא Yamaha 2100 , תודה, לא להפנות אותי סתם לדריברים כללים רק מי שניסה ויודע
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רציתי לשדרג מחשב נייד שאני מאוד אוהב ב SSD ששכב ולא עשה כלום (MX100 256GB). חיברתי אותו והוא זיהה והכל היה טוב ושרציתי לפצל אותו לכונן C ועוד משהו אז בטעות עשיתי לו דליט בבחירה של איפה להתקין את המערכת הפעלה ועכשיו בהתקנה זה לא מזהה אותו בכלל. יש לציין שבמחשב נייח כלשהו זה כן מזהה את ה SSD הזה. מישהו יודע איך משחזרים את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים, כל אחד בגודל של 500GB, מדגם ST3500320AS. כאשר שניהם מחוברים ב-Raid 0. לוח האם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R. מערכת ההפעלה המותקנת: Microsoft Windows XP Service Pack 3. ה-Windows מותקן על Partition בגודל של 80GB. כאשר אני מנסה לפרמט את ה-Partition שנותר (שהוא בגודל כ-850GB) דרך ה-Disk Management, הפירמוט נתקע באמצע (המחשב לא מגיב). אוסיף שחיכיתי כשעה אחרי שהמחשב נתקע (האחוזים של הפירמוט לא התקדמו), ועדיין הוא היה תקוע. דבר נוסף: כאשר התקנתי את ה-Windows, וניסיתי לפרמט דרך ההתקנה את כל ה-1TB, כדי להתקין עליו את ה-Windows, הפירמוט נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הR9 290 ומארז NZXT Phantom 410. ואחרי שחיברתי את המחשב והדלקתי אותו שמתי לב שהשימוש בדיסק מגיע ל50%+ ושזה ממש תוקע את המחשב ובכללי כל המחשב שלי חדש (אצלי חודש) חוץ מהכונן קשיח שנמצא אצלי בערך 6-7 שנים. הגיע הזמן לשדרג גם אותו?. ובמארז הגיעו לי כמה כבלים שבחיים לא ראיתי תמונה חיברתי רק את הmolex וסגרתי את המחשב. מישהו יכול להגיד לי למה הכבלים האלה?.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדר רדיו הרבה פעמים וקורה לי הרבה פעמים שפתאום השיר קופץ בשניה, וזה לא קרה בעבר וזה גם קורה לי שאני לא משדר שאני סתם שומע שירים ובכלל הווינאמפ נעשה איטי וזקן כזה אבל לא עשיתי שום שינויים במחשב, לא הפצצתי ת'הרדדיסק פתאום וזה גם לא קורה בעומס, זה קורה בכל מצב.... בבקשה זה חשוב, אני משדר ואסור שזה יקרה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-