תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
Athlon 64 4000 NF-M2S AM2, nForce 6100 1GB 400W TruePower אני לא יודע איך להסביר,אבל אנסה. מה גורם למחשב לא לעביר סינגל למסך, או להדליק את המסך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעייה? זה רושם לי במסך הכחול BAD_POOL_CALLER למעלה. ביטלתי את האתחול האוטומטי בשביל לראות מה זה רשם.. אם מישהו יודע תודה... הבאתי פה את הקבצי דאמפ שאולי מישהו יוכל לדעת כי אני לא מבין בזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.! אני צריך לנטרל את הפייר וול שלי. יש לי את התוכנה אימיול (אני יודע שזה נגד חוקי הפורום לדבר על תוכנות שיתוף וכאלה אבל אני לא נכנס לתוכנה עצמה אלה לבעייה שלי שקשורה בזווית מסוימת לתוכנה-אנא התחשבו) כל פעם שאני נכנס אליה היא אומרת לי שאני צריך להוריד את הפיירוול מעליה או משהו כזה וזה וההסבר שם איך להוריד לא מובן. יש לי מערכת הפעלה xp באנגלית שאני נכנס ל control panel אני לא רואה שם שום דבר שקשור לאבטחה של ווינדווס או של הפייר וול. אני צריך שתעזרו לי בנושא זה. בתודה מראש ליאור .ג.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר פירוק כל הרכיבים התברר שהלוח אם כנראה מקצר את ההפעלה של המחשב (הלוח חובר למעבד בלבד וקירור על השולחן , כולל ספק כמובן) , המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה , הבדיקה גם נעשתה עם מעבד נוסף. בנוסף כנראה הבעיה נובעת מהתושבת של המעבד , אשר גם היא נוקתה בזהירות בעזרת כהל. האם ניתן לתקן את הבעיה או שאין טעם וכבר כדאי לרכוש לוח אם חדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב והמחשב עלה והכול בסדר כשה המסך נדלק אני רואה WINDOS 7 BUILD 7601 THIS COPY OF WINDOWS IS NOT GENUINE ואני לא יודע מזה ואיך פותרים את זה והמסך שלי שחוק ואני לא יכול לשים כלום מישהו יכול לעזור לי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לאחרונה יש לי בעיה הורדת קבצים או משחקים (בהודה ישירה או דרך לאנצ'ר). הורדה פשוט לוקחת שעות וימים לפעמים, ולא תמיד מצליחה לרדת או יורדת בצורה תקינה. בבדיקה מהירות אני מקבל הורדה של 95 ( יש לי 100 מגה של בזק) אשמח לעזרתכם בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני להעביר נתונים בין 2 מחשבים ניידים שלא באופן של הקמת רשת ביניהם. האם יש כבל מתאים שפותר את העניין? או איזושהי תוכנה שגורמת לכבל USB לפתור את הבעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן פנימי סמסונג EVO850 חדש (נכון, יש כבר יותר חדש. הוא נקנה לפני המון זמן ולא היה בשימוש מעולם) מנסה לחבר אותו עם מתאם SATA של שקר סיני כלשהו (MAIWO) למחשב לנובו IDEAPAD330. המחשב לא מזהה. בניהול דיסקים הוא מופיע ונעלם לסירוגין. בשניה שהוא כן מבליח כתוב שהוא לא מוקצה / לא מאותחל. אבל עיקר הבעיה שהוא בכלל לא יציב אלא בא ונעלם כל הזמן. ולכן א"א בכלל להתחיל לטפל בו. אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו שאני שם את זה על הרזולוציה 1024 768 אז זה פועל רק על התדר של 60 וכשזה פועל אז זה מראה עיוותים של דבריפ כאלה פסים לבנים מה זה הבעיה בכרטיס? תודה על העזרה ...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi זאת תמונה שלו לצורך העיניין: הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא. המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לוח אם של אינטל B850GB וניסיתי לעשות לביוס עדכון, הלכתי לפי כל השלבים ואחרי הריסט זה נתקע לי במסך של הביוס והוא כתוב שיש לי איזה בעיה בCMOS אז ניסיתי לעשות Bios Recovery, פתחתי את המחשב ושיניתי את הגמפארים של הביוס לRecovery הדלקתי את המחשב עשיתי את הRecovery ואז עשיתי ריסט ושיניתי את הגמפאר למצב הרגיל והדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ואולי גם שאר הדברים אני לא יודע. אז ניסיתי לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא עובד, ניסיתי לשים במחשב שלי כרטיס מסך אחר ולא עובד, ניסיתי לנתק הכל ולהוציא את כל הכרטיסים ולא..... שום דבר לא עובד........ אז מה אני עושה? מה הבעיה מישהו יודע? דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נייד לנובו דגם 130-15 פשוט לקראת סוף הבטריה נכבה וכשהטענתי לא נדלק רק לאחר זמן ואח"כ עבד רגיל ופתאום לא נדלק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. על המחשב נייד שלי שלי (Aspire 5733) יש סיסמה על bios האם יש דרך לאפס את הסיסמה? ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שפותחים את המחשב ומשחקים שם קצת. יש דרך לאפס בלי לפתוח את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כל יציאות ה USB לא מתפקדות. יש חשמל (האור דולק) אבל זה לא קורא שום דבר. לא עכבר ולא כרטיס רשת חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של מחשב פנטיום 3, חיברתי לו צורב ופתאום הCD הרגיל נסגר מיד כשאני פותח אותו. יכול להיות משהו בג'ימפור לא תואם? לפני כן הכל היה תקין.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-