עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הדרייבר של REALTEK כשאני מפעיל מוזיקה או כל קולשהו זה נישמע קטוע\רועד הלוח של DFI INFINITY וכל כמה זמן הדרייבר של הכרטיס קול עולה לי ומראה לי שמשהו בחיבור איפה שהרמקולים לא בסדר אבל לא נגעתי בשום חיבורים ויש לי את המחשבר כבר איזה חודש וחצי והוא לא עשה לי את הבעיה הזאת גם המחשב זז לאט את המפרט אפשר לראות ''מפרט מחשב'' זה הכל קורה לי אחרי שאני מפעיל את האימיול אבל אפילו כשהיה לי פנטיום 4 עם 512 זיכרון זה לא עשה לי ככה נ.ב גם אחרי שאני מכבה את האימיול הבעיה נמשכת

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pooo,

יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח דביר
    Started by אורח דביר,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips

6. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, הופיעה לי בעיה מואד מוזרה במחשב(וינדוס 10, 64 ביט). כשאני צופה ביוטיוב ובחלק גדול ממשחקי המחשב הכל עובד פיקס. לאחרונה שמתי לב שכשאני מריץ סרטים או סדרות מסוימות, יש לי מוזיקת רקע והכל..אבל אני לא שומע דיאלוג, וזה נכון לגביי משחק אחד ספציפי(Far Cry Primal). הקטע העוד יותר מוזר הוא שכשאומרים בסדרות למשל 'בפרקים הקודמים', אני שומע את כל הסאונד והכל..אבל כשמתחיל הפרק, פוף הוא נעלם. למישהו יש רעיונות? נ.ב. הבעיה מופיעה אך ורק דרך החיבור הישיר למחשב(רמקולים). כשאני משתמש באוזניות ובDAC חיצוני הכל עובד.

7. Started by Street_Fighter,

אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lartzi,

קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HaimTS,

שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי , הצורב שלי לא מזהה את הדיסקים הללו של 100 דקות 900 מגה, מישהו יש לו עידכון , ניסיתי באתר היצרן ובכמה מקומות נוספים אין.., הצורב הוא Yamaha 2100 , תודה, לא להפנות אותי סתם לדריברים כללים רק מי שניסה ויודע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי פה בעיה קשה באופיס2000, כל אחת מהתוכנות של האופיס, אחרי שאני פותח אותה אחרי כמה שניות היא נסגרת בלי הודעה. זה קורה בכל התוכנות של האופיס ללא יוצא מן הכלל, בנתיים אני משתמש באופיס97 אך זה לא פתרון הגיוני מספיק. בוא נגיד ככה, זה לא ממש המחשב שלי, המנהל שלי ביקש שאני אסדר לו את זה ואני לא ממש מצליח. התקנה מחדש ל אופיס2000 לא באה כ"כ בחשבון כרגע. אם מישהו מכם מכיר את הבעיה או נתקל בה אי פעם ויוכל לעזור לו אז אני והבוס שלי נודה לו מאוד. תודה מראש לכל העוסקים במלאכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם רכשתי מסך lcd LG 1953tr, יש לי כרטיס מסך Radeon x550 שיש לו יציאה אנלוגית DVI. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס והתקנתי את הדריבר של המסך (הדריבר הדיגיטלי). הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש בחיבור ה-DVI מופיעה הודעה כמו בכותרת ואני יכול לעבוד רק עם החיבור האנלוגי. מערכת ההפעלה היא XP pro אשמח להתייחסות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by domuzy,

הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TiGeRGuY,

היי שבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך NX6600 VTD128E. הכרטיס תומך VIVO אך כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה VIVO אני מקבל שגיאה. (שגיאה מספר 10 שאומרת שההתקן לא יכול להתחיל). על הבעיה קראתי רבות ברחבי הרשת. יש אותה בהמון כרטיסי VIVO. קראתי גם שהבעיה היא בתאימות הדרייבירם של הכרטיס מסך לדייברים של ה VIVO ולרבים הוצע להתקין דרייברים ישנים יותר. הבעה היא שהדרייברים הישנים הם מיימי ה GF 4 ולא יתמכו הכרטיס שלי. ניסתי להתקין דרייברים ישנים/חדשים/שילובים שונים ושום דבר לא עזר. יש הצעות? פתרונות? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:17:08 אולי בכל זאת?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by law89,

היי חברה. 1. מה הדרך הכי טובה לנקות מאווררים של מחשב? לפרק אותם? ספריי לחץ אוויר? מה בנוגע לחלקים אחרים? האם ניתן להשתמש בספריי לחץ אוויר? 2. שמתי את היד בטעות היכן שהיתה המשחה טרמית. זה נראה לא כל כך טוב כרגע. עד כמה זה מסובך לבצע תיקון? קודם צריך להוציא איך שהוא את מה שיש שם כרגע? ושאלת בונוס - האם מישהו נתקל בתקלה בוינדאוס 11 שכשהוא נכנס לראות תמונות, אם לוחצים על האיקס כדי לסגור את החלונית, לא קורה כלום?

17. Started by yanivle32,

הדלקתי היום את המחשב , מסך שחור עם חלונית קטנה בצד ימין administrator system 32 אין אייקונים רק ב alt ctrl delte אני יכול להפעיל task manager אותו דבר ב safe mode מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ilanb0,

קיבלתי מרופא מנתח דיסק שיווקי עם קבצים בסיומות שאני לא מצליח לקרוא במחשב. ניסיתי באמצעות המדיה פלייר - לא מצליח. איך אני צופה בקבצים הללו?

20. שלום , אני מוסיף תמונה מישהו יודע במקרה למה הhd1 מתחמם והמחשב חדש ?

21. Started by parlux,

שבוע טוב!!. נהרס בלוח האם כניסת PCI-E X16, יש בלוח 2 כניסות PCI-E אחד X8 השני X16. הסלוט של ה- X16 נהרס, כנראה חוסר מגע של אחת מהרגליות, עשיתי ניקיון של עם ספריי מגעים יבש ומברשת שיניים בעדינות ועדיין לא עובד! אני משנה את הכרטיס מסך לחיבור PCI-E X8 השני שיש לי (PCI-E X8), יש תצוגה והכל עובד!! רק שהבצועים ירודים, ה FPS גבוהה ואין שינוי אבל המשחקים לא רצים חלק. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף כניסה נוספת של PCI-E X16 למחשב? ראיתי דברים דומים של הוספת כניסות PCI-E למחשב אבל הם בקטגוריה של כריית ביטקוין. ((( אני רוצה להוסיף חיבור PCI-E X16 לשימוש של משחקים וניצול מקסימלי מהכרטיס. האם המחבר של הכריית ביטקוין מתאים לי וזה יעשה את העבודה? ))) לינק למחברים …

22. Started by ori24,

המחשב שלי כל כמה דקות,כל חצי דקה-דקה, אין זמן מוגדר נתקע, נתקע זה אומר שהנורית של הדיסק קשיח דולקת ועד שהיא לא נכבית התקיעה לא משתחררת. בזמן הזה אני יכול להזיז את העכבר. התקיעות זה בזמן הגלישה באינטרנט שאז הדפדפן קפוא או גם שאני עושה חיפוש בווינדוס או סתם פותח אפליקציה, אין משהו קבוע, זה יכול להתקע וזה יכול לפעול טוב. לפעמים זה תקיעה מלאה ולפעמים זה תקיעה קלה שבה הכל זז איכשהוא. הורדתי SEATOOLS ,מדובר בדיסק קשיח מכאני של SEAGATE מלפני כמה שנים. בבדיקת סמראט הכל עובר טוב, עשיתי אח"כ בדיקה עצמית קצרה וזה נפל לי ולאחר מכן עשיתי FIX ALL. בהתחלה דרך הFIX ALL שעשיתי תיקון ארוך זה הגיע ל80 אחוז ואז נפל ואח"כ שעשיתי F…

23. האייפד שלי לא מתחבר לאינטרנט, מזהה את הוויפיי באופן תקין, מקבל מיילים, אך כשפותחת את הספארי מתקבלת הודעה ״ safari אינו יכול לפתוח עמוד זה כי הוא לא הצליח להתחבר לשאת באופן מאובטח״, מה עושים?

24. Started by Itay Kligerman,

צהריים טובים לאחרונה יש לי בעיה הורדת קבצים או משחקים (בהודה ישירה או דרך לאנצ'ר). הורדה פשוט לוקחת שעות וימים לפעמים, ולא תמיד מצליחה לרדת או יורדת בצורה תקינה. בבדיקה מהירות אני מקבל הורדה של 95 ( יש לי 100 מגה של בזק) אשמח לעזרתכם בנושא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי ווינדוס 10 במחשב השני. כשאני מפעיל אותו הוא לא עולה ומופיעה השגיאה: The boot selection failed because a required device is inaccessible נתקלתי בתוכנה Easy Recovery Essentials. https://neosmart.net/EasyRE/ זאת תוכנה טובה לתיקון ה-boot? יש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.