עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם.. אתמול פירקתי את המחשב והוצאתי את הגוף קירור של המעבד שנראה כך : לאחר שחיברתי אותו חזרה פיתאום הוא הפסיק להסתובב (המאוורר עצמו) אז החלטתי להוציא אותו...וניקיתי את המשחה טרמית שמרוחה עליו וגם על המעבד (e6650) שנראה כך : לאחר שניקיתי את המשחה טרמית והוצאתי את הגוף קירור...הדלקתי את המחשב וקיבלתי את התוצאה הבאה : מצורף סרטון המחשה http://www.megaupload.com/?d=3PUFHPK6 תודה רבה לכולם על העזרה ...

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by udi80,

יש לי לוח של gigabyte ud9 יש לי בעיה אם usb 3 כל פעם שאני מתקין אוות הוא לא מצליח לתקין אוות וזה מה שהוא מראה לי מה אני צריך לעשות הוסרתי ותקנתי מחדש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אהלן, יש לי בעיה קצת מוזרה כשאני רואה סרטים ב- HD בחיבור לטלוויזיה FULL HD 32 אינץ'. כשהסרט (בד"כ באיכות 720p) מופעל במחשב, אין שום בעיה, הכל עובד חלק. ברגע שאני מעביר את החיבור לטלוויזיה, הסרטים נהיים מקוטעים קצת, כאילו כל כמה שניות יש עצירה מסויימת שגורמת לזה שכל תנועה של המצלמה נראית לא חלקה ומפריעה בעין. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות בדרייבר של ATI - יש לי כרטיס מסך HD4850 - אבל ממה שראיתי שום דבר לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת ויכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Sickp,

פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by papiron,

היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי

6. אני מעונין להגדיל זכרון פנימי במחשב נייח שלי. מה חשוב לבדוק לפני?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בזמן האחרון אני מקבל בלו סקרינס בתכיפות יחסית גבוהה. הם לא קורים כאשר אני מבצא פעילות מסויימת או במשחקים, אבל יכול להיות שהם נוטים לקרות דווקא כשאני מחליף משתמשים בווינדוס (צריך לשים לב יותר טוב למתי הם קורים בעתיד). בכל מקרה, התקלה קשורה לדרייבר שרשום בכותרת (dxgkrnl.sys), שהבנתי שהוא קשור לכרטיס המסך (HD4850). התקנתי מחדש את הדרייברים החדשים וזה לא עוזר, אני עכשיו מתקין גרסא ישנה יותר. חיפוש בגוגל לא מניב לי תוצאות מובנות כל כך.... פרטים בתמונה מצורפת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... עריכה: שימוש בדרייבר ישן יותר לא עוזר. אני מחזיר לחדש. הסברה שזה קשור לחשבונות המשתמשים מתחזקת אצלי, זה קרה שוב כשהחלפתי משתמש וחזרתי לשלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם MSI 945gzm3 v1.0 בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה. רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק. הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס. שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל. שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub. כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI. חשדתי שזה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן, אני כבר כמעט כשנה מוצא את עצמי מכבה את המחשב לבד לאחר הדלקתו מחדש עם לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER. לפני כל המקרה הנ"ל, היו כמה שינוים, החלפת מסך לחדש + לפני החלפת המסך יום בידיוק, נשרף הספק. אחרי המקרה הנ"ל, החלפתי את הספק ועדיין המחשב עלה לבד, ניסיתי להוציא זכרונות לבדוק אולי איכשהו הזכרון נמשך יחד עם הספק, לבסוף גיליתי שלאחד מהזכרונות אין חצי שן אוקיי, הלכתי לאייבורי שמהם רכשתי את הזכרונות, ה"טכנאי" במעבדה אמר לי שזה קרה בשל הכנסת זכרון הפוך ולא נכון (לא ידוע איך אפשרי לדחוף ולנעול זכרון הפוך כשיש מחיצה בין החריץ של הזכרון לבין הסלוט) אוקיי, לאחר אותה ה"בשורה" חזרתי לבית, הכנסתי את הזכרון לסלוט, בסופו של דבר המחשב עלה, ככל הניראה במילימטרים ספורים ישנו מגע ב…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by adomi,

קניתי כרטיס gts 450 oc ואני מרגיש שהתגבר לי הרעש של המאווררים מהמחשב. זה רעש לגיטימי של מאווררים לא נשמע לי משהו חריג, אבל יכול להיות שזה התגבר בכלל שעל הכרטיס עצמו יש מאוורר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by ARIK1984,

יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ofir1900,

שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…

13. המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה כל פעם אחרי פירמוט אני מתקין תוכנות שדרושות הפעלה מחדש כגון: כרטיס קול מסך אינטרנט אחרי זה המחשב לא עולה הוא רושם לי ntldr is missing ואני חייב לעשות repair למה זה קורה איך מבטלים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by HAIM511,

שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן

16. Started by Chaosruler,

בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …

17. Started by XpdX,

המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by xDJoker,

שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?

20. שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט קצת איטי והיות הוא ממש איטי וכשאני גולש דרך מחשב אחר בבית הוא טס. יש אפשרות שיש לי תוכנה על המחשב שגורמת להאטה של הדפדפן או האינטרנט במחשב עצמו? אתמול בלילה התקנתי אנטי-וירוס חדש בשם Bitdefender 2012, יכול להיות שהוא קשור לעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by White Eagle,

שלום, המחשב שלי בן 4 חודשיים ושמתי לב שכשאני מדליק אותו אחרי זמן ממושך שבו הוא היה מכובה (כל הלילה לדוגמה) הוא רועש מאוד לשתי דקות בערך ואז הוא נרגע והרעש עובר. זה המפרט שלי: Intel DP67BA Intel Core I7 2600K Gigabyte GTX570 DDR3 1333MHz 8GB (4GBx2) Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W תודה מראש לעונים.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by Sasha_S,

שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]

23. Started by daniell13,

<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by X-ShaY,

הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Sheva,

שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים