עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק מסוג SATA בערך שלוש שנים בנפח 40 ג'יגה מחובר למחשב והכל בסדר, קיבלתי לא מזמן הארד דיסק מסוג IDE גם של 40 ג'יגה ורציתי לחבר אותו למחשב להגדיל את כמות הדיסק שלי. ההארד דיסק מסוג SEAGATET, מספר דגם ST340014A לפי הכיתוב מאחורי ההארד דיסק במצב סלייב פשוט לא צריך את הג'אמפר. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק מופיע לי לפני ההפעלה של הווינדוס מסך כחול כזה שמבקש ממני לעשות ריסטר או לבדוק את ההארד דיסק: Chkdsk /f התמונה של השגיאה: http://i25.tinypic.com/2zdxfzo.jpg ניסתי לבדוק גם אם יש משהו בביוס לגבי זה אבל לא ראיתי שום דבר, יש לי לוח אם מסוג: D946GZIS עכשיו השאלה שלי האם אני לא מחבר נכון את ההארד דיסק? או שיכול להיות שהוא פשוט תקול? אשמח לתשובה.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by ac1240,

שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by Hen7,

שלום רב, יש לי לוח אם של Gigabyte מסוג G41M-COMBO ובתוכו יש לי 2 סטיקים של ראם מסוג KVR800D2N6 של ג'יגה אחת לכל אחד. מכיוון שיש לי מערכת של 64 ביט ועוד שני סלוטים פנויים אני רוצה להגדיל קצת את הזיכרון לאזור של ה4-6 אבל הידע שלי בנושא נחלד מאוד בשנים האחרונות. רציתי לשאול את המבינים כאן בפורום איזה עוד סטיקים של ראם אני יכול לקנות ולהוסיף ומה האופציה הכי טובה שיש לי, אני יודע שלא כל סטיק של ראם מתאים לכל סוג של לוח אם ושהרבה מהם לא מסתדרים אחד עם השני, מכיוון שהידע שלי די אפסי בזה אשמח אם המומחים כאן ייתנו לי שם ואישור, כדי שלא אקנה שום דבר בטעות שאחרי זה לא יתאים. תודה רבה. עריכה - אופס התכוונתי לפתוח את הטרד בפורום של 'מעבדים, לוחות אם וזכרונות', אם אפשר בבקשה להעביר, מת…

7. אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד

8. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Matan107,

אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. אהלן לכולם.. עשיתי קצת גוגלינג וחיפשתי אולי משהו שיוכל לעזור לי והגעתי לפורום הזה וראיתי שנפתחו נושאים כאלה בעבר, אבל בלי פיתרון, אז הבנתי שאינטרנט הזה של סלקום ושל חברות אחרות לא בידיוק האידיאלי למשחקי רשת לגיימרים וכו', האינטרנט שלי בspeedtest נושק ל3מגה הורדה ולפי אינטרנט רגיל זה לא אמור לתת פינגים במשחקי רשת כמו counterstrike וכרגע אני עומד על 50-80 והשאלה הגדולה - יש פיתרון ממשי ומיידי? או לזרוק את זה לפח ולקנות אינטרנט נורמלי? תודה מראש, שחף (ד"א אם עשיתי משהו לא לפי החוקים פה של הפורום סליחה מראש )

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by light7,

שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, ברשותי מסך VP930 שקניתי בזמנו בממון רב. עבד יפה מאוד עד שלאחרונה התחיל לקרטע. הבעיות עברו מספר גלגולים (בעיות צבעים שלא ברור לי אם היו באמת או לאו - אחי השתמש בו והיה נדמה לי שהבעיה נפתרה בזמנו) כשכרגע לוקח לו זמן בלתי מבוטל להתחיל לעבוד (10-20 דק'), אע"פ שלאחר מכן עובד כייאות. אפשרי שמדובר בספק כוח שמסיים את חייו, שכן השקע בחדר שבו הוא היה מחובר בעייתי והיה מתנתק\סובל מבעיות מגעים לאורך השנים האחרונות. בכל מקרה - האחריות עליו פגה ולפני שאני זורק אותו רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות בנדון, האם מישהו מכיר מעבדות שיהיו אולי מוכנות לטפל בו בירושלים? האם יש משהו שאפשר לעשות בעצמי? אם יש צורך בעוד מידע, אשמח לספק. תודה מראש, יונתן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by civic,

שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. אהלן, המחשב החדש של סבתי הגיע היום, DELL VOSTRO 3550 עם מעבד I3. מחשב נחמד בסה"כ. מיהרתי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE מדיסק מקורי שברשותי, בתחילה התקנתי גרסת 64BIT ולאחר מכן 32, מחשד שאולי משהו באחד הדיסקים תקול - כיוון שאע"פ שהמחשב עולה ומציג את שולחן העבודה, WINDOWS לא התקין דרייברים עבור רבים מההתקנים במחשב - כ. רשת\אלחוטי, מצלמה, כרטיס גרפי, USB (?!) - אני לא יכול לחבר DOK או אפילו עכבר כי המחשב לא מזהה אותם. יכול להיות שההתקנה של WINDOWS 7 פשוט לא מכילה את הדרייברים המתאימים? או שיש משהו לא בסדר במחשב ועליי להתקשר לחנות? תודה מראש, יונתן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  18. שלום חברי הפורום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה. "סימפטומים:": 1. כשהוינדוס היה מותקן המחשב היה נתקע במהלך סרט (בדר"כ אך לא רק) - קופא לגמרי ואי אפשר יותר לעשות כלום חוץ מכבות אותו. 2. ניסיתי לפרמט אך גם זה ללא הועיל. במקרה אחד אחרי הטעינה של הקבצים (Windows XP) המחשב לא המשיך אחרי ההפעלה מחדש, כשניסיתי להתקין וינדוס 7 הוא נתקע כבר בחלק של Loading Files. 3. המחשב גם הרבה פעמים לא עושה בוט אחרי שמדליקים אותו/מפעילים מחדש, וצריך לכבות אותו לדקה שניים ורק אח"כ הוא עושה בוט. אשמח לכל ניסיון לעזרה או רעיון. תודה, עידן.

19. שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...

20. יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Grumpy,

ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מאוד מעיקה על המחשב שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות. זה יכול לקרות בבו הרגע שאני מדליק את המחשב, וזה יכול לקרות לאחר שעה או שעתיים של עבודה, או כאשר אני מפעיל משחק. הכרטיס מסך שלי בזמן רגיל (idle) מגיע מטמפ' של 50 עד 55 מעלות לערך. בזמן עבודה הוא אינו עובר את ה-80. לפי דעתי, הבעיה היא כנראה לא מהתחממות המחשב מאחר ואני מנקה את המחשב לפחות פעם בחודש מבפנים. המפרט שלי הוא: QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 NVIDIA GeForce GTX 285 (1024 MB Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אני לא מבין בחומרה ברמת הטכנאי, אני באמת רוצה לדעת מהו הגורם לבעי…

22. יש לי דיסק 1 טרה עם מערכת הפעלה XP. אני רוצה להעתיק את המחיצה של הXP בגודל 20 גיגה לדיסק אחר שהתפנה לי בגודל 320 מגה. על הדיסק שהתפנה היתה מותקנת מערכת WIN7 . איך אפשר להעביר את הXP לדיסק 320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by sharlly,

יש לי לפטופ של אסוס כבר שנתיים. והוא מחובר למסך חיצוני דרך חיבור ה HDMI. לפני שבוע באמצע שאני על על המחשב המסך החיצוני החשיך. חשבתי שאולי המסך החיצוני מת (כי הוא כבר הרבה מאוד זמן אצלי ) ניסיתי לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בסלון (LCD של LG בת שנה) בעזרת חיבור ה HDMI . המחשב מראה סימנים שהוא קולט את הטלוויזיה (המסך נכבה ונדלק בלפטופ) אבל הטלוויזיה רושמת שאין אות. בדקתי מה קורה עם הקול של החיבור. שמתי שיר בלפטופ ופתחתי דרך ה control panel את הבקר של הקול.... והוא מראה שהמחשב מחובר לטלוויזיה ושהוא ברירת מחדל ושהוא שולח נתונים לטלוויזיה.... הבעיה שאין שום קול שיוצא מהטלוויזיה. מה עוד אני יכול לעשות?? יש מצב שהחיבור נישרף??

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. [table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת. המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד ח…

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  25. המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים