תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד שלי התקנתי את כל הדרייברים כולל הWIFI ושאני מדליק את הWIFI אז הוא לא מחפש רשתות מערכת הפעלה XP SP3
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר אוזניות לפאנל הקידמי (לוח אם אינטל DH67BL - דרייברים של realtek). כאשר אני מחבר את האוזניות לפאנל הקידמי אין זיהוי אוטומטי שהן חוברו, בעוד בחיבור מאחור, כן קיים זיהוי. בבדיקת סאונד בתוך התכונה של realtek, הסאונד נשמע מצוין, אך השמעת מוסיקה מכל מקור נשמעת רע מאד ובווליום נמוך מאד. ההרגשה הנה של הגדרה שגויה כביכול, אך בצעתי reset להגדרות (ולא שנגעתי בהן בעבר) בכל מקום שמצאתי. יש למישהו מושג כיצד ניתן לשמוע מוסיקה כמו שצריך באוזניות בפאנל הקידמי. (למען הסר כל ספק בפאנל האחורי, השמיעה באוזניות מצויינת וכך גם בתוכנת הבדיקה של realtek בפאנל הקידמי). המון תודה!
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - גם לא עבד. הוא או…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
זה היה ככה מאז שקניתי את המחשב, לפניי יומיים קיבלתי קריזה אבל לא הצלחתי לפתור את זה... המסך שלי הוא SAMSUNG 2333T,הכרטיס מסך HD5850 גרסת הEXTREME, הרזולוציה עומדת על 1680X1050 על 60HZ. הבעיה היא בעיקר בקטעים שהתנועה מהירה יש לי כמו שני פסים קטנים באמצע המסך שזזים בדיליי כזה לעומת שאר המסך. עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך עשיתי את זה עם DriverSweeper ולא עזר, את הקצב רענון אני לא יכול להעלות, מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף. בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם. בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neo יש דרך לבדוק את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש. לוח אם מסוג GIGABYTE דגם H61M-S2V-B3 הכל עובד מצויין מלבד החיבור אודיו הקידמי במארז. בדקתי את החיבור בפנים והכל בסדר. אין שם מה להתבלבל כי המחבר יש לו רק כיוון אחד(מאחר וחסר פין באחת השורות ניתן לחבר רק בכיוון אחד) ניסיתי לבדוק האם קיימת איזושהי אופציית לשינוי בביוס גם זה לא. להארכתי נשאר רק הדרייבר. כמובן שהחיבור האחורי כן עובד. מצורפת תמונה של האפשריוית היחידות שתוכנת הדרייבר נותנת לשינוי. בשתי האפציות למעלה (אודיו) כשאני מסמן לא עוזר שום דבר. קשה לי להאמין שהצד השני של המחבר בתוך המארז זה שהולך לצד הקידמי, אותו בעצם גם לא רואים אפילו כששולפים את כל הפנל הקידמי, לא תקין. כמו כן החיבור USB הקידמי עובד . אנא עזרו לפתור תופעה …
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא כל כך יודע איך לתאר את הבעיה אבל המסך קופץ ומרצד אם זאת המילה, בזמן שאני גולש בדפדפן וצופה בסרטים כל זה קורה רק שהדרייבר מותקן. כשאין דרייבר התופעה לא קיימת. מדובר ב HD 5870
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום. הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית). ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש... חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך. אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי. *פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא…
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אחי שם במחשב שלו סיסמא ושכח אותה לכן הייתי צריך לאפס אותה (לא היה לי כוח להשתמש בטייבלס) הורדתי תוכנה מאתר הורדות מוכר שנחשב אמין (לא אגיד את השם אבל הוא אמין). שחזרתי את הסיסמא בינתיים מעולה, פתאום אחרי שהמחשב עשה ריסטרט אחרי השחזור סיסמא הוא הראה לי משתמש חדש בשם Administrator (למי שלא הבין יש לי עכשיו שני משתמשים פעילים). מאז יש לי בעיות באינטרנט האינטרנט איטי (ממש איטי במיוחד במשחקי מחשב). לאחר שהבאתי את חבר שלי שמבין רוסית (התוכנה ברוסית) הוא אמר לי שכתוב שם שזה מתקין לי וינדוס חדש על המחשב. למישהו יש שמץ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו / מוחק את המע' הפעלה או הדברים שהוא עשה? קראתי את הספר של מארק משהו ב0day עם systeminternals לא מצא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, אני שי, חדש בפורום, ויש לי בעיה במחשב (ממש מפתיע לאור העובדה שאני מפרסם נושא בתמיכה טכנית). כאשר אני משחק במשחקים באופן רנדומלי המחשב עושה ריסטרט. בדיוק שדרגתי את המחשב מאחר שההארד דיסק הקודם קרס (הוא פשוט החליט שאי אפשר לזהות אותו בשום מקום). אחרי שההארד דיסק קרס שדרגתי לשני הארד דיסקים של 1TB של סמסונג (מן הסתם שגם ביצעתי פרמוט על הדרך) בנוסף, שדרגתי את הכרטיס מסך (מצמד של Radeon 4850 של ATI לכרטיס GeForce GTX 560 TI של NVidia). חשוב לציין שהייתה לי את הבעיה עוד לפני השדרוג! עקבתי אחרי ההנחיות שלכם בפורום והרצתי בדיקה של MemTest, אבל אח שלי (הגאון) נבהל מהמסך הכחול שהוא כיבה את המחשב באמצע. בכל מקרה, הספקתי לצלם תמונה לפני כן עם השגיאות (מצורף בקובץ Winrar) בנו…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, היה ברשותי כרטיס מסך GT9500 שיום אחד החליט שהוא לא עובד וכתוצאה מכך הנורה של המסך הבהבה ונאלצתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה של הלוח אם שעבד בלי בעיה עם אותו הכבל... ישר הבנתי מהסיפור שהבעיה זה הכרטיס מסך שהלך והלכתי לקנות חדש... הבאתי היום את הHD6450 שכשחיברתי אותו עלה והכל טוב ויפה + התקנתי את הדרייבר החדש שמתאים לו מהאתר של AMD, אך אחרי שעשיתי ריסט שוב חזרה התקלה!!! הנורה של המסך הבהבה והמחשב עלה כרגיל ולא נתקע (אפילו שמעתי את הטעינה של הווינדוס)... מפה הבנתי ש: א'. כנראה שלא הייתי צריך להחליף את הכרטיס מסך, הבעיה היא אחרת... ב'. שאני צריך דרייבר יותר ישן... ג'. צריך לבדוק את הספק כח, ואכן החלפתי לאחד חדש שהיה לי בבית ועדיין אותן הבעיות אז שמתי דרייבר י…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן המכיל את החומרה הבאה, ורציתי לדעת למה אני לא מצליחה להתקין עליו OS X64 CPU Intel® Pentium® Processor E6300 2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 MothaBoaD ABIT IL9 PRO http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 . If It Matters The GPU On It Is GeForce 9500GT Anyway אז ככה לפני כחודש סיימתי קורס של תחזוקת מחשבים, ואוטוטו אני אמורה להתחיל MCITP. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש יותר (מבוסס I5K), וחשבתי לעצמי שיהיה יותר נוח להשתמש במחשב הישן ל MCITP. ניסיתי להתקין עליו את WIN7 X64 והמחשב הודיע לי שאינו י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-