עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by no nick,

קבלתי הודעה מהתוכנה של ntune והיא נראית ככה: לא הבנתי מה הבעייה שלו ומה אני אמור לבדוק, אולי מישהו יכול לעזור לי בזה..? תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  3. אהלן. הגיע אלי היום כרטיס זיכרון לסלולרי minisd 2gb. הכרטיס נרכש במזרח הרחוק אם זה משנה, והפלאפון שאני משתמש בו הוא nokia6280. הכנסתי את הכרטיס לפלאפון ועד כאן הכל טוב - גם שאני בודק בהגדות של דרך הפלאפון רשום שהוא 2GB מה שאומר שזה לא זיוף. הבעיות מתחילות שאני מנסה להעביר קבצים דרך הUSB. אחרי החיבור של הUSB למכשיר אני לוחץ דאבל-קליק על האייקון של הפלאפון דרך המחשב שלי, ומופיעה ההודעה הבאה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/1.jpg?t=1229460813 אני לוחץ על " format disc" ואז מופיעה ההודעה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/2.jpg?t=1229460814 ואחרי לחיצה על start - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/3.jpg?t=1229460815 וכאן זה נגמר, כש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itaysk,

היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by YarYar,

יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט. כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט. הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה). מה אפשר לעשות? הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by oceans68,

מחשב חדש E6600 לוח GYGABITE DS4 - 2GB זיכרון. כרטיס 7600GS 512GB הרד דיסקים 160+320GB SATA 2 נקנה לא מזמן. לא עבר שינויים או O.C מעביר אותו OCCT: פעם אחת עוברות 5 שעות ואז CRASHED פעם 29 דקות ואז CRASHED פעם 11 דקות ושוב CRASHED ופעם 10 שעות ואז CRASHED. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לעומת זאת הרצתי PRIME95 כל הלילה ולא היתה לו שום בעייה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by ido-nava,

מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by yonatan.cohavi,

Windows לא מכבה את המחשב היא רק עושה ריסטרט. לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-HD3H-B3 מ. הפעלה: Windows 7 SP1 ספק: FSP 600W SILVER מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור

10. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shaihac,

יש לי בעייה מוזרה המחשב מבצע ריסטים ומאתחל תעצמו מחדש אחרי כל ריסט מפעיל תעצמו מחדש הוא לא נכבההה אלא מאתחל ועוד דבר שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים הוא מבצע ריסטים לכמה שעות.. אבל שהמחשב עומד הוא רק מגיע למסך של הביוס הוא מאתחל תעצמו שוב ושוב ויש לציין שהטמפרטורה טובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Xstyle,

יש לי תבעייה הכי מוזרה שיש אני לא יודע אם מישהו יצליח לעזור לי אני הסתבכתי אם זה 3 שעות ולא הצלחתי לסדר אז ככה התקנתי וינדוס חדש המחשב לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ניכנסתי לוהפסת חומרה הוספתי אותו ידכנית דרך גריביר חדש שהורדתי מאתר של MSI אחרי זה הוא זייה ליי את הקול כלומר התחיו להופיעה האיקונים של קול ב מנהל התקנים אבל הוא רושם סימן קריאה על אחד מיהם ניסתי להתקין כבר הכול הכול לא יודע מה לעשות למישהו יש אולי רעיון מדובר על לוח אמ RC410M של MSI

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by alon0052,

יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by marik,

שלום יש לי נייד של סוני ו בעייה כזאת : יש כפתורים במקלדת יש להם 2 אפשריות למשל כפתור M שהוא בעיברית גם צ וגם יש עליו 0 ואני לא מצליח להקליד M או צ רק מספר ס . כל המקלדת ככה איפה שיש מספרים איאפשר להקליד אותיות אלה רק מספרים . איפה ב הגדרות ניתן לשנות שמקלדת תעבוד רק אותיות ? תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by cKb,

אז ככה, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט VTXH, שיש לו יציאת קול דיגיטלית מסוג SPDIF, ורמקולים של ALTEC-LANSING, עם כניסה דיגיטלית, SPDIF. בקיצור, הכל מחובר, עם כבל איכותי (מחברים מזהב, לאוהבי האודיו...). הבעייה, שכרטיס הקול מוציא קול מ_ק_ו_ט_ע. שומעים - לא שומעים - שומעים - לא שומעים... בערך כל שתי שניות יש קיטוע. ניסיתי הכל, הורדתי דרייברים ועשיתי כל מה שלא חשבתם עליו. שום דבר. אז השאלתי מחבר שלי כרטיס קול live value, שיש לו יציאת קול דיגיטלית, הכנסתי אותו (וכמובן שניטרלתי את הכרטיס שעל לוח האם בהגדרות הביוס), הורדתי דרייברים מעודכנים ל XP, וכל מה שאתם רוצים. ו...נחשו מה - ב ד י ו ק אותה הבעייה. שומעים - לא שומעים... בערך כל שתי שניות יש קיטוע. עברתי על כל ההגדרות. הכל בסדר. …

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by d1v,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by tzooka,

הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.

21. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד שלי הוא מודיע לי לפני הפעלת Windows בנוסח " S.M.A.R.T Warning in Hard Disk 0 " ומודיע לי לגבות את הכונן הקשיח. ב - Everest בשדה "reallocated sector count" של SMART כתוב לי : Status: Pre-Failure - Imminent loss of data is being predicted Threshold : 50 Value: 17 Worst: 17 Data: 990 עד כמה המצב קשה ? והאם יש דרך לתקן את המצב ? או שההארד דיסק אבוד ?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  22. טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by Cartman,

שלום, לאחרונה התחילה לי בעייה באפליקציית הטלויזייה של ALL IN WONDER128. כאשר אני סוגר את הישום, התמונה נשארת על המסך והישום לא נסגר ("not responding"). לא ניתן גם לסגור את היישום תחת task manager. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל היא נתקלת בבעייה בהסרה (קובץ בשם "ctor.dll" חסר ומונע את המשך ההסרה). העתקתי את הקובץ מתיקיית ה SYSTEM לתיקייה של ATI ואז ההסרה פשוט נתקעת (גם ב SAFE MODE). כאשר פונים ל ATI הם חוזרים בדוא"ל קבוע שאומר "תתקין מחדש והכל יסתדר". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP1. הדרייברים של ATI הם העדכניים ביותר 6.13.3279.0. תוכנת המולטימדייה היא גירסה 7.2 (MMC). מישהו יודע אם יש UNINSTALLER ל MMC או לחילופין איך מסירים ידנית?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by tisan4us,

למה במחשב יש לי כשאני מפעיל תמחשב ndlr is missing prees ctrl+alt+del to reset ניסיתי להחליף ת'כבלים לא עוזר.. מה לעשות???

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by Shino,

כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.