עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoniby,

שלום, שוב בעיה בהארד דיסק, הפעם במחשב השני שלי כשעולה המחשב והוא מחפש אם מותקן הארד דיסק הוא לא מוצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by benor,

קניתי היום זיכרונות Samsung rdram 64X2 הוצאתי את הזיכרונות המדומים ובמקומם את החדשים עשיתי את זה בזהירות מירבית ובהבחנה רבה. הפעלתי את המחשב ואז לתדהמהתי הוא לא רצה לעלות המחשב כאילו יכל להידלק אבל ההרדיסק לא חשב... ניסיתי להחזיר את המקלות זיכרון המדומים אך ללא הועיל! מה לדעתכם הבעיה?? בדקתי אם ניתקתי בטעות חוטים וראיתי שהכל מחובר. יכול להיות שהזיכרונות היו פגומים ד"א קניתי אותם ב- Lamir

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום ;D שמעתי אצל הרבה אנשים שהם עושים צריבה מדיסק לדיסק והדיסק נדפק!!! יש לזה יתרון פשוט וקל!!! יש תוכנה בשם cdrwin שאני בטוח שרובכם מכירים אותה! עכשיו התוכנה הזאת מיעודת לצריבה cue/bin אבל יש לה גם צריבה מדיסק לדיסק חכמה! מה שהיא עושה זה: לוקחת את הדיסק המקור והופכת אותו לתמונה על הדיסק הקשיח ואחר כך צורבת מהדיסק הקשיח! הסיכוי נמוך שדיסק ידפק שהוא נצרב דרך הדיסק הקשיח ! היא תוכנה ששוקלת מעט מאוד! אבל היא תוכנה מעולה!! ככה אני צורב מדיסק לדיסק ולא נידפק לי אפילו דיסק 1! מי שרוצה אותה או לדעת פרטים עליה 127680243! תהנו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yot,

i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???

5. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by udi,

יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי חברים, חבר טוב בא להדליק את המחשב והמאווררים מתחילים להסתובב אבל נכבים, המסך לא נדלק כנראה הריסטרט קורה עוד לפני ואז שוב המאווררים נדלקים ונכבים. השערה שלי היא שהלך הלוח אם או הספק אבל אני לא באמת יודע. זה מחשב טיפה ישן, השאלה כמה כדאי להשקיע בתיקון או אם יש משהו אחר לעשות או שכבר עדיף לקנות מחשב חדש. אם קונים מחשב חדש הוא לא יודע עדיין אם זה יהיה מחשב משרדי או גיימינג מה יכול להשפיע על התקציב. צירפתי סרטון ותמונות. זה המפרט ככל שאנחנו יודעים לפחות: Intel i3 Geforce 730 (נקנה לפני שנה) Power supply: Sigma Motherboard: ASROCK https://streamable.com/y0y9b

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asafchik,

היי, לאחרונה קניתי שלושה מחשבים והרכבתי אותם לבד, בדיוק אותו דבר. שניים מהם עובדים מעולה, אבל לאחד מהם יש תופעת לוואי שאני לא בטוח שקשורה להרכבה, כי היא חלה בערך חודש אחרי הקניה. בעת כניסה לכל משחק (שזה מרגע הכניסה לכל משחק בערך, אפילו דיאבלו 3, שהוא לא כבד), עוד לפני שמתחיל המשחק (!) המאווררים שלו מתחילים לעוף באוויר, בזמן שהשניים האחרים נשארים בשקט מופתי גם לאחר שעות משחק ארוכות. עכשיו מילא זה היה מסתיים, מספיק שנכנסתי למשחק ל-2 דקות ויצאתי - המאווררים שנדלקו ימשיכו כך עד לא ידע. המחשב בכלל לא מתחמם, הוא לא מספיק אפילו לחשוב על חימום. בראונד ראשון של משחק הוא מניע למקסימום ומשם זה נשאר ככה. יותר מזה, הוא אפילו קר (!) במידה מסוימת בגל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yuval Hanan,

היי יש לי דונגל די ישן שאיתו אני מתחבר לרשת הביתית אבל העסק עובד לאט מה מומלץ לקנות כתחליף שיתמוך באינטנרט מהיר של הוט? יש לי בבית בקומה למטה הוטבוקס ובקומה למעלה יש איזה ממיר קטן יותר.

10. Started by Kaligula Imperar,

שלום שלום, התקנתי לאבי מחשב חדש הבוקר והוא מנסה להעתיק קבצים מהארד דיסק חיצוני למחשב והוא מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון. win10 8gb ram חיפשתי בד"ר גוגל ומצאתי רק את הדף הבא: https://www.thewindowsclub.com/out-of-memory-error-while-copying-files אשר הציע לבדוק ערכים ברג'יסטרי. הערכים אצלו נכונים. Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems רעיונות יתקבלו בברכה, בברכה, אוהד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד לאחרונה. יש לי את הלוח Asus Rog Strix B360-F Gaming, כשאני מדליק את המחשב אני שומע 4 צפצופים: אחד ארוך, 3 קצרים. לרגע נדמה שלא קורה כלום, אני לא רואה כלום קורה על המסך (כאילו אין POST בכלל) אבל מיד לאחר מכן אני רואה שמערכת ההפעלה (WIN11) עלתה, כאילו לא היה בכלל BOOT ולא טעינה של מערכת ההפעלה. ביררתי קצת ולפי מה שהבנתי כנראה יש איזו בעיה בגרפיקה המובנית של הלוח... חיברתי את המסך לחיבור ה-HDMi של הלוח, אבל כלום לא קורה במסך אבל אני שומע שמערכת ההפעלה עלתה כרגיל לפי הצליל. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך, תודה!

12. Started by iamnothere,

שלום לכולם, הורדתי טורנט מאיזשהו אתר רוסי, ועל הדרך הותקן לי טולבר של mail.ru בדפדפן ועוד 3 תוכנות (תמונה מצורפת). חיפשתי את תיקיית המקור של התוכנות, והווינדוס הפנה אותי ל-explorer.exe בתיקייה של הווינדואוס. האנטיוירוס כל הזמצן מקפיץ לי הודעה על איום, אבל לא הצלחתי להסיר אותו. יש איזשהו כלי להסרת הדבר הזה? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xDa,

שלום, יש לי שאלה,האם אפשרי לנגן בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות? מכיוון שיש לי אוזניות עם סאונד וירטואלי של 7.1 אז הן מגיעות עם USB.: אם זה חשוב האוזניות : (סתם משהו סיני אבל סבבה לגמרי) http://www.ebay.com/itm/310952283066?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT והרמקולים שלי הם Microlab Solo6C. האוזניות מאחורה בחיבור USB,והרמקולים בחיבור הרגיל של הירוק.. אז אני חושב שדיי מונע ממני לגרום לשניהם לעבוד יחד,כי בהגדרות של Realtek HD בחרתי שינגן משני הפלטים.. אבל אני חושב שזה לא עובד מכיוון שזה USB והשני זה סוג אחר.. אז לשאלה יש דרך לנגן את שניהם ביחד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rata,

יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by coperl,

הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

לפני כמה חודשים כרטיס המסך שלי החל להראות ארטיפקטים על המסך בזמן מאמץ. כמה חודשים לאחר שקניתי את המחשב(לפני שנה), הוספתי לו דיסק קשיח נוסף, WD 120JB, כלומר PATA. לא חשבתי על זה בזמנו, והאמת עכשיו אני גם לא בטוח, אבל יכול להיות שהארטיפקטים החלו זמן קצר לאחר שהוספתי את הדיסק הקשיח. לפני כחודש סוף סוף פיניתי לעצמי זמן לממש את האחריות של כרטיס המסך, ואחרי סיפור ארוך ומייגע עם החנות, החליפו לי את הכרטיס. כשהם החליפו את הכרטיס, הדיסק הקשיח השני לא היה מחובר לספק הכח. בדקתי את המחשב על המקום במעבדה, הרצתי עליו ATI TOOL במשך כמה דקות והכל היה תקין. כשחיברתי את הדיסק בחזרה לספק הכח, הכרטיס כמעט מיידית החל להראות ארטיפקטים בזמן מאמץ, ודקה בתוך משחק מחשב, המחשב נתקע, ובRESTART, המחש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tktur1,

אחרי הפרמוט המחשב מסרב להתקין לי את המערכת הפעלה.... מחיצה שונה אולי משהו? תודה מראש לכולם .. (סליחה על הגודל של התמונה..) כל עזרה תעזור אני די נואש... הבעיה מופיע לקראת סוף ההתקנה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מערכת הפעלה XP 32 SP3 לוחם אם asus m2n68-LA עליו כרטיס קול מובנה של Realtek שעבד מצוין. לאחרונה הותקן כרטיס מסך ATI HD3400 אולם מאותו רגע נוצררה התנגשות ואי אפשר להתקין דרייברים או להפעיל את הכרטיס קול המובנה. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by raiman1,

ניקיתי היום את המחשב מאבק ובמהלך הניקיון פירקתי והרכבתי את המעבד, כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב הרחתי ריח שרוף, המחשב נדלק אבל לא רואים כלום ובנוסף אין שום ציפצוף. השאלה שלי היא איך אני יכול לגלות מה נשרף?(לפי דעתי זה או המעבד או הלוח אם, אבל מה אני מבין???) יש לי עוד כמה שאלות: 1) אם הלוח נשרף האם יכול להיות שהוא שרף גם חלקים אחרים?? והאם המאווררים אמורים לעבוד אם הוא שרוף?(הם עובדים) 2) במצב כזה כשלא יודע אם הלוח שרוף האם זה בטוח להדליק את המחשב? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xlSnaK,

אוקיי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. אז איך אני עושה זאת ? צריך כבלים מיוחדים ? תודה [=

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.