עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RMN,

שלום לכולם כאן תוכלו למצוא מדריך מפורט להרכבת המחשב, עם המון תמונות. תהנו!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shevo,

שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by navk2,

הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי מחשב חדש מלפי כשבועיים מאייבורי הנה המפרט: לוח אם NEO-F MSI EP45-DS3L מעבד intel 2.33GH Q8200 4MB דיסק קשיח 16MB SATA II 500GB זיכרון 2048GB DDR3 כ.מסך 512MB Nvidia GeForce 9800GT מסך WIDE 22 DVI 5MS W2242T LG ספק כח JSP-TECH 500W 12CMF EZCOOL אחרי מספר ימים שהמחשב היה אצלי בבית הוא התחיל לעשות בעיות ולהתכבות באמצע משחקים, עבודה באינטרט וכו' אז החזרתי את המחשב לאייבורי כדי שיתקנו את הבעיה ולאחר מספר ימים אצלם במעבדה הם החזירו לי את המחשב ואמרו שהם העבירו את כל הבדיקות על המחשב העמיסו עליו תוכנות, משחקים וכו' ולא מצאו שום בעיה. אבל למרות מה שהם אמרו המחשב ממשיך להתכבות... ניסיתי להחליף מערכות הפעלה, לפרמט מחדש ושום דבר לא עוזר עדיין המחשב ממשיך להתכבות. אז מה יכולה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 5.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 500-570 ש"ח, שמעתי ולפיסקירות יוצא שה-logitech X-530 לא רעה. אבל אחרי בדיקה שלי אחרי התקנת הדרייור של הכרטיס קול והפיכת המצב במאפייני שמע ל-5.1 שזה לא עזר בכלל כלום לא קרה רק היציאה הירוקה עובדת לפליטת סאונד, השחורה והירוקה לא עובדת חיברתי עוד מע' רמקולים לשחורה כלום וגם לכתומה ועדיים כלום רק בירוקה, ומפה הבנתי שהשיטה להפוך את זה במאפייני שמע ל-5.1 בכלל לא עוזר וצריך את התכונה של קרייטיב שתיגש לדרייוור של הכרטיס ותפתח את היציאות האלו, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by YoShow,

אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avihwz,

בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Imbashama,

שלום ויום טוב, מכיוון שעזרתם לי פעם שעברה אני אנסה עוד פעם : לאחר הפסקת חשמל המחשב רושם את המסך הכחול הזה אחרי ה"סמל טעינה" של WINDOWS, מצב בטוח לא עבד וגם לא LAST KNOWN GOOD CONFIG הנה מה שרשום Unmountable_boot_volume Stop: 0x000000ED(0x80e68D98,0Xc00000006,0x00000000,0x00000000) תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח IP-35 PRO של אביט מעבד 6550, כ.מ.8800GTS וספק thermaltake 480 ללא אוברקלוק, במשך 4 חודשים המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של OCZ Platinum 1GB 800Mhz, אתמול החלטתי להוסיף לו עוד שניים כאלה- זהים ב100%. המחשב התחיל להתקע בשלבים שונים של העליה, כשהוא כן הגיע לווינדוס הוא התחיל לזרוק לי בBSODים, ניסיתי כמה ריסטים ואז ניכנתי לביוס וגיליתי שההגדרות הפכו פתאום מעצמן לUSER DEFIEND, אבל אותן הגדרות כמו שהיו קודם.. החזרתי אותן לDEAFULT- לא עזר, אותן בעיות, בסוף הדבר היחיד שעזר לי נכון לעכשיו זה להוריד את התדר ל667... שזה דיי מבאס בהתחשב בזה שהזיכרונות אמורים לעבוד ב800. שוב המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של אותו הזכרון בתדר 800! אם למישהו יש רעיון של משהו שאפשר …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hagai-,

יש לי בעיה כאשר המחשב קופא כל כמה זמן, ולאחר כחצי דקה כל הפעולות פתאום קופצות. המחשב גם נתקע לשניה-שתיים כאשר מתקבלת הודעה ב -ICQ או כאשר אני לוחץ על הכפתור למענה להודעה. אני מאמין שזה גם משפיע על העובדה שיש לי פתאום לאגים במשחק רשת היחיד שאני משחק כרגע והוא BLACK THORN, עד לפני יומיים שלושה הייתי משחק ללא בעיות, הפינג היה תמיד הכי גבוה (למי שמכיר את המשחק, 3 קווים ירוקים), אך ביומיים האחרונים אני נתקבל בלאגים עצבניים שפשוט אי אפשר לשחק (ושוב למי שמכיר את המשחק.. קווים אדומים.) התקיעות האלה בווינדוס חוזרות על עצמן וזה כבר משגע אותי, פשוט אי אפשר לבצע פעולות פשוטות מבלי שהמחשב יקפא למספר שניות ולעתים גם לפרק זמן של חצי דקה בערך. יש לי רשת ביתית, אבל גם כאשר ניתקתי את הכבל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by picasso,

שלום, יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATA מידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה. השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ? המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו. תודה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT והמאוורר שלו התחיל להרעיש לפני כחודש. ניסיתי לבדוק אם הכרטיס יוכל לתפקד ללא המאוורר, אך ראיתי שהוא מגיע ל-80 מעלות, אז כיביתי את המחשב, והשארתי את המאוורר מנותק מהכרטיס. יצאתי מהבית וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עובד, אבל אין תצוגה במסך. התברר לי שאחי בינתיים הדליק את המחשב (שנמצא אצלי בחדר) ואמר שמיד כשהוא הדליק אותו, לא הייתה תצוגה על המסך. אני מניח שכרטיס המסך נשרף בזמן הזה. קניתי כרטיס מסך חדש ATI Shapphire 5450 (על לוח אם Gigabyte K8NF-9, אני מקווה שזה מתאים אחד לשני). חיברתי את הכרטיס למחשב, אך עדיין אין שום תצוגה על המסך. לקחתי את המסך למחשב השני בבית (שעובד) - והוא לא עבד שם. לקחתי את המסך התקין מהמחשב השני למחשב שלי בחדר- גם לא עבד. מה שזה א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by benwin21,

אתמול המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה דקות שהוא פועל(קריסה: נתקע לאיזה דקה ואז נכבה). כל המאווררים עובדים כמו שצריך וניקיתי מהם אבק. דוד שלי אמר לי שאם המחשב עובד ב-safemode אז זה משהו במחשב עצמו ולא בחומרה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי? את כל התכנית שהורדתי לאחרונה מחקתי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים יש לי מחשב נייד של לנובו דגם yoga 500. לאחרונה המסך מהבהב ברגע שמנתקים את המטען מהשקע (המחשב עצמו נראה עובד כרגיל). אשמח לדעת האם זה סוללה או שזה יכול להיות משהו אחר?

18. היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by edeny79,

אהלן לכולם, רציתי לקנות כרטיס מסך חזק יותר בשביל לקבל יותר FPS במשחקים. עכשיו רציתי לדעת אם המחשב עצמו יעמוד בכרטיס חזק יותר,תודה לעוזרים. מחשב קצת חלש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Shmoolik,

אז ככה: באתי להוריד איזה קובץ מסויים ( כתובית לאיזה סרט אם זה עוזר ) ורציתי להוריד דרך האקפלורר , לחצתי רגיל ואז הפיע החלון של OPEN SAVE CANCLE MOREINFO ובחלון הזה מופיע למעטה תיבה קטנה שאומרת Allways ask before opening this type of file בטעות לחצתי עליה ואז ישר לחצתי על OPEN או SAVE , אפילו לא שמתי לב ומאז לא מופיע לי החלון הזה יותר וכל פעם שאני מנסה להוריד איזה כתובית אין לי את החלון , אז הקובץ יורד ישר ושהוא גומר מופיע החלון של WIN ZIP עם מה שיש בתוך הקובץ אבל הקובץ לא נשמר לי על המחשב! וזה דיי מעצבן שגם אין את החלון הזה . ואין לי מושג איך להחזיר אותו בחזרה אז בבקשה תעזרו לי :'( 10x

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וושבוע שעבר בדקתי את טמפרטורות במחשב והטמפ' של הchipset הייתה 51 במנוחה ו55 במאמץ! לעומת זאת המעבד במנוחה 30 ובמאמץ 45. המארז מאורר היטב והזרימה מעולה בו.. נ.ב הטמפ' היא ללא OC מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TiMOn,

כפי שרשום בכותרת ישנה בעיה בהתקני הUSB שלי אך לא בכולם. המודם, המדפסת והעכבר עובדים כראוי בכניסות USB, אך ישנם התקנים שלא מגיבים לחומרה כגון בקרי משחק, דיסק קשיח נייד וכו'... תמונה מצורפת: תודה מראש, מור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eliom,

בפורום XDA יש הסבר איך להתקין windows 7 על סמארטפון ZenFone 2 השאלה האם באמת אחרי ההתקנה יהיה אפשר להתקין עליו תוכונות כמו שמתקינים בדסקטופ? והאם זה בכלל מומלץ?ופה זה ההסבר. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/zf2-running-windows-7-using-kvm-t3153299 ואני לא מבין אנגלית.אין מדריך בעברית? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים