עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roiyak,

יש לי את המחשב Lenovo Y700 בערך חצי שנה, מחשב חדש. בשבוע וחצי האחרון התחיל רעש ממש מוזר שנמשך לשנייה (אולי של חשמל?), לרוב שמחברים משהו לUSB כמו את העכבר, לפעמים זה קורה סתם באמצע עבודה עם המחשב. הנה סרטון של הבעיה: אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sayaar,

היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Avidtor,

כבר המון זמן אני חווה קריעת מסך,ולא מצליח למצוא פתרון. הינה הדברים שעשיתי עד כה: 1-דרייברים מעודכנים של אנוידיה V353.82 2-בלשונית global setting ניסיתי לבחור את האפשרויות - vertical sync on \off\adeptive half refresh rate\adeptive\ 3-לGTX 970 מחוברים 4 מסכים בכולם יש קריעת מסך(פירוט מסכים למטה בחתימה) 4-הקריעה מתרחשת בהצגת סרטים רגילה וגם ביוטוב למשל(אין אפשרות לבדוק עם משחקים כרגע) 5-אם זה משנה-המסכים מחוברים בכבל DVI/DISP PORT/HDMI,כך שזה לא בעיה בכבלים. 6-מריץ WIN 7 עם עדכונים אחרונים 7- כל המוניטורים נמצאים על 60 הרץ(אין אפשרות אחרת לבחור) אשמח לעזרתכם ,תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום היום שהדלקתי את המחשב פתאום ראיתי שהמחשב מזהה רק כונן אחד במקום 2 אתמול הכל היה תקין והמחשב זיהה שתי כוננים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benor,

קניתי היום זיכרונות Samsung rdram 64X2 הוצאתי את הזיכרונות המדומים ובמקומם את החדשים עשיתי את זה בזהירות מירבית ובהבחנה רבה. הפעלתי את המחשב ואז לתדהמהתי הוא לא רצה לעלות המחשב כאילו יכל להידלק אבל ההרדיסק לא חשב... ניסיתי להחזיר את המקלות זיכרון המדומים אך ללא הועיל! מה לדעתכם הבעיה?? בדקתי אם ניתקתי בטעות חוטים וראיתי שהכל מחובר. יכול להיות שהזיכרונות היו פגומים ד"א קניתי אותם ב- Lamir

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by benchuk,

שלום,שמי בן. בעייתי היא כזאת.. לאחרונה חזרתי לשחק NFS:PS[משחק שאני זוכר שפעל לי טוב לפני חצי שנה פחות או יותר]. לאחר כחצי שעה בערך.. המשחק הפך שחור.. המשחק המשיך ברקע.. אבל המסך הפך שחור,וכאילו הנורה של המסך מהבהבת כאילו אני באיזהשהו מצב שהמחשב מכובה או משהו כזה.. בדקתי בפורומים השונים.. לא מצאתי פתרון לבעייה,בכל אופן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך,הדרייברים של המעבד [ AMD 5000 לא עדכנתי ] ניסיתי לשנות רזולוציה הכל דבר לא עוזר המסך עדיין הופך שחור ואין אופציה לצאת בALT + F4 או בALT +CTRL +DLT או שום דבר המסך הופך שחור ורק ריסטרט יכול לעזור. עזבתי את זה.. לאחרונה התקנתי משחק שחבר נתן לי לנסות, Company Of Heroes לאחר כמה דקות משחק במשחק הזה.. שוב המסך הופך שחור ושוב אות…

8. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. במהלך כל משחק, המשחק מתמזער לwindows (לא יוצא ממנו) על דעת עצמו..... הרצתי memtest לזכרון ואין בעיה, פירמטתי את המחשב, הרצתי spyware doctor וכלום אני לא מוצא את הבעיה ואובד עצות מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Or ei,

חיברתי את הלוח אם שלי לבד לספק והוא פשוט נשרף!!! מה יכולה להיות הביעה?? ספק זרם חשמל בבית? כי אני רוצה לקנות לוח חדש ואני לא רוצה שגם הוא ישרף......

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by doker,

ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה מה עדיף מה יפעל יותר טוב לינוקס או windows המחשב מיועד לעניני אינטרנט וכתיבה בוורד :yelclap: תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by harelbenharush,

שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by יהודיתד,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה ויסטה. העברתי אליו את ההרד דיסק הישן שלי שיש בו מערכת הפעלה XP וחומר חשוב שלי. פתחתי את הכונן כדי לראות את החומר שלי ואני רואה כל מיני תיקיות עם שמות מוזרים באנגכלית ולא את התיקיות שלי. החומר שיש לי בהרד דיסק הישן מאוד חשוב. מה עושים? מתחננת לעזרה, בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by stav_r,

שלום לכולם. לאחורה התחלה אצלי בעיה מזורה : המחשב עובד ונדלק , אבל המסך מראה כאילו אין אות ונכנס ל Power Save . המסך תקין בוודאות , חיברתי אותו למחשב הנייד והוא הראה תמונה. המחשב גם כן נראה תקין , עובר POST , הכרטיס מסך עובד וכל המאוורים מסתובבים. מה שכן שמתי לב שהחיבור של הכרטיס מסך נראה שבור ולא תקין. אבל מה שקורה שזה לפעמים הכרטיס מסך מחליט לשלוח אות והכל תקין ועובד זה קורה פעם ב ואם אני עושה ריסט זה כבר לא עובד. מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DJ-ARIK,

שלום! יש לאבא שלי במחשב הישן שלו כן כן 133 מגה ארץ 32 מגה בית מחולק ל4 כרטיסי זיכרון ממש ישנים קטנים כאלה בגודל של אצבע! קיצר עד היום היה לו במחשב 32 מגה בית כי הרי כל כרטיס הוא 8 כמובן אבל היום ניסיתי לחבר לפלוס כל ה 4 ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון של 64 מגה בית אחרי שהכנסתי אותו יכול להיות שהיתה התנגשות או משהו כי הכרטיסים הקטנים והכרטיס היותר גדול לא אותו חברה ובסופו של דבר במקום לקבל 96 מגה בית אני מקבל 16 מגה בית עלובים!!!! ואני לא מצליח להחזיר ל32 המקורי למרות שהוצאתי את הכרטיס הגדול יותר נראה כאילו מה שאני לא יעשה זה נשאר 16 ניסיתי לשנות כמה דברים בביוס אבל שום דבר אין תגובה זה נתקע ב 16 אני מניח שאתם יודעים משהו אולי הגדרות מסוימות כי אני לא מבין גדול במחשבי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Killer-Storm,

STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום ;D שמעתי אצל הרבה אנשים שהם עושים צריבה מדיסק לדיסק והדיסק נדפק!!! יש לזה יתרון פשוט וקל!!! יש תוכנה בשם cdrwin שאני בטוח שרובכם מכירים אותה! עכשיו התוכנה הזאת מיעודת לצריבה cue/bin אבל יש לה גם צריבה מדיסק לדיסק חכמה! מה שהיא עושה זה: לוקחת את הדיסק המקור והופכת אותו לתמונה על הדיסק הקשיח ואחר כך צורבת מהדיסק הקשיח! הסיכוי נמוך שדיסק ידפק שהוא נצרב דרך הדיסק הקשיח ! היא תוכנה ששוקלת מעט מאוד! אבל היא תוכנה מעולה!! ככה אני צורב מדיסק לדיסק ולא נידפק לי אפילו דיסק 1! מי שרוצה אותה או לדעת פרטים עליה 127680243! תהנו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by daniel11ryan,

experiencing

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by happyshasha,

שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Netanell2004,

שלום חברים, כבר כמה חודשים שאני דוחה את העדכון של windows 10 כי ברגע שהוא מסיים את העדכונים הוא עולה עם תופעה מעצבנת במיוחד. ברגע שאני פותח משהו במחשב שיש לו צבע שחור (סתם תמונה באתר\ ספוטיפיי) - נהיה לי עליו נקודות ירוקות מהבהבות ותוך כמה דקות זה מתפשט לכל מקום במסך ויכול לגרום להבהובים. ריסטרט או החלפת ערוץ בטלוויזיה (לאחר מהמחשב וחזרה אליו) - פותר את הבעיה זמנית, שחזור אחורה ללפני העדכון פותר אותה לגמרי - אבל מונע ממני לעדכן. במצב בטוח אין כלום. בזמן משחק אין כלום. יש לי מחשב בן פחות משנה, לוח אם של אסוס z170 כרטיס מסך של EVGA gtx 1070. ניסיתי: למחוק דרייברים של הכ. מסך ולהתקין מחדש (דרך 'מצב בטוח') לעצור את כל השיר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hilali-y,

בעבר כשהיה מערכת קבצים של fat16 אז היינו מחלקים את הדיסק הקשיח למחיצות מקסימום של 2gb כל מחיצה היום מאז שיש מערכות קבצים מתקדמות יותר כמו fat32 ו- ntfs ניתן לחלק את הדיסק למחיצות גדולות יותר. השאלה שלי מה הגודל המומלץ למחיצה כדי שהמחשב יעבוד בביצועים הטובים ביותר ואם בכלל זה משפיע על הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by -swap-,

הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR אני לא מבין אותכם אבל אתה סוגר תתריד ברור שאני יפתח עוד אחת לא? סתם בשביל הספאמ!?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים