תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה דרך שניתן בעזרתה לבדוק האם בקר המקלדת על הלוח תקין? לעיתים המחשב בעלייה לא מזהה את המקלדת ( נשמעים כל מיני ציפצופים כאילו מקלדת לא מחוברת ) ולכן מערכת ההפעלה לא עולה, נסיתי להחליף במקלדת חדשה אך עדיין הבעיה עדיין מתרחשת . כאשר המערכת עולה אין סימנים לכך שאולי הבקר לא תקין . אז רציתי לפני שאני מספיד את הבקר שעל הלוח ולפני שאני יקנה מקלדת usb לבדוק אם אכן הבקר תקין או לא ? נ.ב. הלוח לא באחריות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה). המערכת שלי: 32GB RAM in 2 chanell i7 885 super overclocked (SOC) Ti 2*NVIDIA GeForce 680 SLI WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB INTEL SSDSC2CT060A3 ATA…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים המחשב שלי כאילו נכבה (עושה משהו כמו ריסט) מעצמו באמצע עבודה... אני עושה משהו (כמו לכתוב הודעה בפורום) והמחשב עושה ריסט אבל לא עולה מחדש. הטמפרטורה שלי יחסית טובה למעבד (אינטל פרסקוט-48 מעלות בממוצע) למה זה קורה? מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שזה מהטמפרטורה למרות שהיא טובה יחסית למעבד? תודה מראש ליאור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה =) רציתי לדעת עם בעיות כגון אלה: http://www.youtube.com/watch?v=DXOX2ML05U0 קורות בגלל התחממות כרטיס המסך\המחשב? אם כן, אפשר בבקשה תוכנה חינמית ופשוטה שתוכל לבדוק לי את המעלות של רכיבי המחשב ואולי אפילו תשווה אותם לאחרים? חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי, אולי כדי שתוסיפו את זה לשם כי זאת נראית לי בעיה מאוד נפוצה תודה =)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שעה עבדתי במחשב ולפתע צבעים מוזרים הופיעו לי על המסך בכל מיני צורות ופסים..עד שהמחשב כולו נכבה. לא הבנתי מה קרה חשבתי שזה משהו שקשור לכרטיס מסך עד שנגעתי במחשב והוא היה רותחחחח. ראיתי שמאוורר הספק לא עובד :\ פתחתי את המחשב הוצאתי את הספק ופתחתי גם אותו שימנתי את המאוורר איפה שצריך (מתחת לפקק הגומי) וזה עדיין לא עובד :\ למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה? או שאני חייב לקנות חדש..ואם חדש אז איך אני מקרר את הספק בינתיים..ראיתי פה איפשהו פעם מישהו שהישתמש בשקית חלב קפואה ומגבת חח אבל אני חפש משהו קצת פחות מסוכן :] תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקט אני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכים אחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאן תוכלו למצוא מדריך מפורט להרכבת המחשב, עם המון תמונות. תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי וינדוס 10 והעכבר המובנה של המחשב לא עובד וגם לא מופיע בהגדרות של העכבר או במנהל התקנים, המקלדת עובד רק העכבר לא. עשיתי עדכון לוינדוס והעכבר עובד הבעיה שאחרי העדכון המחשב בקושי זז גם באתחול נקי אז החזרתי את המחשב לגרסא קודמת ללא עדכון והמחשב עובד מהר. הדגם של המחשב הוא lenovo ideapad 330 יש למישהו מושג איך אפשר לסדר שהעכבר יעבוד בלי לעשות עדכון לוינדוס? לא ניתן להתקין דרייבר גם אני מקבל הודעה שגיאה code 1. וינדוס 10, 64ביט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: באתי להוריד איזה קובץ מסויים ( כתובית לאיזה סרט אם זה עוזר ) ורציתי להוריד דרך האקפלורר , לחצתי רגיל ואז הפיע החלון של OPEN SAVE CANCLE MOREINFO ובחלון הזה מופיע למעטה תיבה קטנה שאומרת Allways ask before opening this type of file בטעות לחצתי עליה ואז ישר לחצתי על OPEN או SAVE , אפילו לא שמתי לב ומאז לא מופיע לי החלון הזה יותר וכל פעם שאני מנסה להוריד איזה כתובית אין לי את החלון , אז הקובץ יורד ישר ושהוא גומר מופיע החלון של WIN ZIP עם מה שיש בתוך הקובץ אבל הקובץ לא נשמר לי על המחשב! וזה דיי מעצבן שגם אין את החלון הזה . ואין לי מושג איך להחזיר אותו בחזרה אז בבקשה תעזרו לי :'( 10x
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי וינדוס חדש על המחשב, והתקנתי אופיס חוקי של סטודנטים כאשר אני כותב בוורד יש דיליי בין הלחיצה על האות לבין ההופעה שלה במסמך וורד אני מצרף סרטון שממחיש את הבעיה, תראו מתי אני עוזב את המקש ומתי האותיות מופיעות במסמך מישהו יודע אולי מה התקלה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפורום XDA יש הסבר איך להתקין windows 7 על סמארטפון ZenFone 2 השאלה האם באמת אחרי ההתקנה יהיה אפשר להתקין עליו תוכונות כמו שמתקינים בדסקטופ? והאם זה בכלל מומלץ?ופה זה ההסבר. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/zf2-running-windows-7-using-kvm-t3153299 ואני לא מבין אנגלית.אין מדריך בעברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ידעתי איזה פורום מתאים לנושא הזה אז אני אכתוב כאן זה מקרה חרום! אני עובד עם המחשב של העבודה של אחותי הוא מעפן פנטיום 3 800 מגה הרץ..... מעפן בקיצור יש לה את תוכנות ההגנה הבאות Ad-Aware SE Personal והאנטי וירוס: Symantec Client Security 2004 אני יודע שהוא מעפן אבל העבודה שלה התקינו את זה ואסור לי להתקין שום תוכנת אבטחה עכשיו עשיתי סריקה של וירוסים באתר של Symantec והוא מצא 11 וירוסים את הוירוסים הבאים: Today Downloader 4% (22) Trojan Horse 4% (19) WinFixer 2% (12) Infostealer 2% (11) Hacktool.HideWindow 2% (10) Adware.SpySheriff 2% (10) Adware.Hotbar 2% (10) Adware.Purityscan 2% (9) Infostealer.Lineage 2% (8 227 Others 78% Overall W32.Klez.H@mm 3% T…
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב שמפורט בצד ימין. בכל אופן פתחתי את המחשב עכשיו כדי להתקין עוד כרטיס זיכרון וגיליתי שיש 2 קבלים שנמצאים מאחורי המעבד שבראש שלהם יש קצת חלודה, לא נגעתי בהם. מדובר בלוח של PCPartner AP133AAS13 ישן. המחשב פועל מצויין, לא נתקע, אין הודעות כחולות. חשוב מאוד לציין שלא ראיתי שום קבל נפוח או נוזל, רק קצת מין חלודה על ראש 2 קבלים. השאלה שלי היא למרות שהמחשב פועל מצויין כעת, האם יש נזק ללוח והוא צפוי לקרוס בקרוב או שאפשר להירגע? תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן. מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בעל ידע לא קטן בהתקנות ורכיבים. עם זאת, אין לי ניסיון עם I3 וכרטיס מסך האונבורד שלו ואני מניח שמכאן הבעיה.. אז ככה, לוח של אינטל מדגם DH57JG. זכרונות 4G של מושקין, מעבד I3-540. העניין הוא שהתחלתי לבצע היום התקנה של W7, הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לשלב של בחירת שם היוזר הראשוני/שם המחשב - משם הגיע המסך PREAPARING YOUR DESKTOP ואז פתאום REBOOT עצמאי.. העניין חזר על עצמו מספר הפעלות כאשר ניסיתי לעשות אלימינציה, לשנות משתנים בביוס (הנחתי שמדובר בבעיה עם ה ONBOARD) והחלפתי את מיקומי הזיכרונות/ניסיתי לעבוד עם סטיק בודד וכהנה וכהנה. משלא התקדמתי לשום מקום, ניסיתי לחזור ל SETUP. המחשב התחיל לעשות את הריסטרט כבר בשלב ה WINDOWS STARTING. מאותה נקודה הוא לא חזר יותר לבעיה הר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-