עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי כולם, מעניין אותי לדעת אם רק אני חווה מלא דברים מציקים ומעצבנים לאחר התקנה של גרסה 1909. יש כמה דברים הזויים שהחלו לקרות רק בגרסה זו: 1. כשמתקבלת הודעה בוואטסטפ, מופיע פופאפ שקופץ ממרכז ההתראות שליד השעון, אבל כשלוחצים על ההתראה כלום לא קורה. בגרסה הקודמת זה פתח את האפליקציה והשיחה הרלוונטית. 2. פונטים בעברית מופיעים לי פתאום כמלבנים ריקים. זה קורה ב- Premiere pro עם כל פונט שהוא לא פונט עברי. זו לא היתה ההתנהגות בעבר (אז הופיע הטקסט בעברית באיזה פונט גנרי). גם foxit reader מחליף לי באופן שרירותי אותיות מסויימות במלבנים (גם בהדפסה במדפסת וגם בהדפסה כ- PDF), למרות שעל המסך הטקסט נראה תקין. לא ברור בכלל וגם התופעה מסתדרת לאחר restart למחשב. נראה כאילו י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום! לפני כארבעה חודשים קניתי מחשב חדש שהרכבתי לבד (לא הרכבתי פיזית אותו אלה בחרתי איזה חלקים אני רוצה) מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 לוח אם: Gigabyte ga-ep45-ds4 כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 זיכרון: A-DATA 4GB Gameing 800Mhz DDR2 ספק: FSP 700W מארז: Gigabyte 3D MARS מערכת: WINDOWS XP הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים כגון: GTA 4,CRYSIS WARHEAD,Assassin's Creed crysis,cod 5,cod 2 מה שקורה אני שם על גראפיקה וביצועים גבוהים ואז בכל המשחקים אחרי 10-40 דקת המשחק היה מאבד את הגראפיקה היו קופצים ריבועים מוזרים צבעים ורודים או מסך בהיר עד כדי לבן ולא יכלתי להמשיך לשחק עד שלא הייתי יוצא מהמשחק. בנוסף כמה פעמים בודדות היה יוצא לשולחן עבודה מהמשחק והיה מופיע מסך כחול ואז נעלם ו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי הגדרות בביוס לבחירת "סוג תקשורת" pio: mode1\mode2\mode3\mode4\auto לחיבור הראשון על הלוח אם יש שניים כאלה ולחיבור השני יש שניים כאלה ואחרי זה יש DMA: לאפשר (מצב auto) את ההאפשרות הזאת או לבטל אותה כמו באפשרות הראשונה יש שניים כמו זה לכול אחד מהחיבוריים על הלוח אם ועכשיו השאלה שלי ניסיתי לעשות את כול האפשרויות auto אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שאת ההר דיסק הוא הפך לי לpio mode ואת הסידי רום הוא הפך לי ל ulta dma ניסיתי לשנות את זה בכול מיני "משחקים" בביוס בהגדרה הזאת לבסוף עשיתי את ההגדרה של ההר דיסק בpio ל mode 4 ואת כל השאר ל auto את ה dma עשיתי "דיסאבייל" משום מה המחשב מעדיף לתת את הסוג תקשורת הזאת לסידי רום.. אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שהוא כותב במצב של ההר ד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום. לאחרונה התחיל לצאת צליל גבוהה ומאוד מעצבן מתוך המארז שלי, הצליל לפעמים מפסיק אבל מתחיל שוב אחרי כמה שניות. מישהו יודע מאיפה יכול לבוא הצליל הזה? גם אחרי שאני מכבה את המחשב הצליל ממשיך לכמה דקות אבל מפסיק אחרי זה, רק אם אני מנתק אותו מרשת החשמל הוא מפסיק. ??? תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שהצליל גם מתגבר כשהנורה האדומה דולקת )HD).

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפעמים תוך כדי עבודה בווינדוס פתאום המחשב מאתחל לבד בלי כל הודעה מוקדמת. יש מצב שזה משהו שקשור לטמפרטורת מעבד? האם הערכים של הטמפרטורות תקינים? כאשר פתחתי פיזית את מכסה המחשב הם ירדו כל אחד ב5-10 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON 2500 מצורפת תמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום בימים האחרונים המחשב שלי כאילו נכבה (עושה משהו כמו ריסט) מעצמו באמצע עבודה... אני עושה משהו (כמו לכתוב הודעה בפורום) והמחשב עושה ריסט אבל לא עולה מחדש. הטמפרטורה שלי יחסית טובה למעבד (אינטל פרסקוט-48 מעלות בממוצע) למה זה קורה? מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שזה מהטמפרטורה למרות שהיא טובה יחסית למעבד? תודה מראש ליאור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

שלום, אחרי שהתייעצתי פה לפני זמן מה לגבי פתרון לחיבור COM שני במחשב, הלכנו על האופציה הפשוטה ביותר וזה חיבור COM לחיבור אופציונלי בלוח אם והוצאה לבראקט חיצוני. בזמן חיבור הCOM ללוח אם נתקלתי בבעיה שאני רוצה לוודא שאנחנו לא עושים שטויות. חיבור COM הוא חיבור 9-10 פינים, תלוי אם יש פין חסר או לא, כאשר הפין שחסר הוא בעצם פין מספר 1. בלוח אם של המחשב הנ"ח נתקלתי בחיבור של 15 פינים, תמונה מצורפת. השאלה היא האם אני יכול להניח שפין מספר 1 זה הפין החסר פה ולהשאיר את שאר הפינים ריקים פשוט?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bar Naftali,

שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dor123,

קיבלתי את ההודעה הזאת, בשלב החמישי בעת הרצת chkdsk D: /f /r /x /b על מחיצת D של הדיסק הקשיח. האם זה אומר שהדיסק מתקרב לסוף חייו ועלי לגבות את הנתונים שבו ולהחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shmoolm,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בתקלה מוזרה מאוד שקרתה לי לאחרונה. התקלה באה ליידי ביטוי כאשר מערכת ההפעלה לא עולה (כאשר ב-Safemode הכל תקין) ולפעמים שהיא כן עולה אז המסך מהבהב ומציג מאין באגים. במשחקים הדבר מורגש הרבה יותר כאשר יש המון גליצ'ים מבחינה גראפית. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אך לאחר בדיקת מעבדה נראה שהכל תקין אצלו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס (כולל דריברים וגם פיזית הוצאה והכנסה) אך זה לא עזר..... חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור PCIE X4 במקום X16 שאליו הוא היה מחובר וכרגע זה נראה תקין... אני פשוט מנסה להבין האם הבעיה היא בלוח אם או אולי בספק או אולי למישהו יש השערה אחרת.... כרטיס מסך - Gigabyte HD7850 לוח אם - Gigabyte H77-d3h אם צריך פרטים נו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Harel258,

שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by OrBen91,

שלום חברים התקנתי וינדוס חדש על המחשב, והתקנתי אופיס חוקי של סטודנטים כאשר אני כותב בוורד יש דיליי בין הלחיצה על האות לבין ההופעה שלה במסמך וורד אני מצרף סרטון שממחיש את הבעיה, תראו מתי אני עוזב את המקש ומתי האותיות מופיעות במסמך מישהו יודע אולי מה התקלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tiger18,

מקבל שגיאה מספר 8024200D אחרי ניסיון להתקין עידכוניםמערכת ההפעלה win 7 ultimet 64 bit sp1ניסתי את כול ה microsoft fix למינהם ללא הועילמישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן. מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Killer-Storm,

STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by reiemaza,

הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ranrubin1,

שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 00Amir,

במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה

דיונים חדשים בפורומים