תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר כמעט חודש נלחם בתופעה מאוד מוזרה שהביוס לא שומר את הגדרות המכפיל ומשתמש במינימום X6. קודם כל הסיפור התחיל מזה שלוח אם שלי שהיה ב OC של 4GHZ במשך שנתיים, מת באמצע משחק ASSASSINS CREED האחרון, ומאז לא חזר לחיים. הלוח המדובר זה GA EP 45UD3P, (בעצם זה המפרט שמופיע בצד). לשמחתי הרבה מצאתי פה באתר מישהו שמכר לוח בדיוק כזה רק שאצלי היה REV 1.6 ואצל הבחור זה היה REV 1.0. הבחור טען שהלוח חדש ולא משומש, קניתי אותו, אחרי שפתחתי אותו בבית גיליתי שהוא לא היה כל כך חדש , כי היה אבק של איזה חודשיים לפחות על המוספטים. ולא היה לו בכלל ריח של מוצר חדש. אבל לא זה הבעיה. הרכבתי את הלוח, והרצתי לו בדיקת יציבות על STOCK עם LINX. בLINX שמתי לב שכל לופ שהוא עושה נמשך יותר מד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 ניסיתי להתקין את הדרייבר של המדפסת אך לא הצלחתי (בד"כ זה אמור להיות אוטומטי). חשבתי שפשוט אין דרייבר למדפסת במערכת ההפעלה הזו, מאכזב. אבל אז חיברתי את הנייד ובו המדפסת כן עובדת בלי בעיות, וגם בו מותקן ווינדוס 10... אותה בעיה עם ג'ויסטיק אלחוטי של לוגיטק. למישהו יש הצעות, פתרונות? ממש לא בא לי לפרמט או להחליף שוב מערכת הפעלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכנתי ביוס במחשב מסוג UL30JT של ASUS הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב נכבה אבל עכשיו הוא לא מוכן להדלק האם יש דרך לגרום לו לטעון את הביוס שוב מUSB?(שום דבר לא נדלק).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני ממש בבעיה עם המחשב (יש לי וינדוס 7 64 ביט) מחקתי אתמול קבצים זמניים של תוכנות אדובי (יש לי את כל התוכנות הכבדות)מהאפליקציה שלהם, ועכשיו שעולה לי המחשב אני מקבלת הודעה כזאת שצירפתי, העניין שהוא שגם ככה המקלדת והעכבר לא מגיבים תמיד שהמחשב עולה לוקח להם איזה 2 דקות עד לתגובה, ועכשיו זה כבר פי 5 או 6 מהזמן, היום לקח איזה 10 דקות עד שהמקלדת הגיבה בכניסה למחשב, הכל בסדר עם עכבר והמקלדת, הם חדשים יחסית וגם ניסיתי עכבר אחר אז זה לא קשור לעכבר, אבל מה שכן, העט עם הלוח טבלט שלי עובד ...ז"א בתזוזה של עט עם טבלט הוא כן מגיב בכניסה למחשב, אבל העכבר והמקלדת השונים לא מגיבים ולוקח להם זמן , כאילו שזה פקודה אחרת, , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, היום הורדתי את 3D Mark 06 Basic Ed, והפעלתי את התוכנה. ב Graphic Tests הוא מראה לי איזה 20fps ממוצע, וב CPU בין 0 ל 1 :-X תראו את המפרט שלי! זה לא אמור להיות ככה! למרות שנגיד במשחקים כמו Quake 4 אני יכול לשים הכל עם HIGH 1280X1024, חוץ מ AA שהוא X4 ולא X16 וזז חלק. כנ"ל לגבי BF2. הנה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/3DMark06_SCORE.jpg משהו לא בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה נראה שמאז שעברתי לחלונות 10, הדיסק קשיח עובד קשה יותר (אני לא זוכר אם לפני כן (חלונות 7) גם הייתה את הבעיה הזו. זה קורה בזמן העבודה עצמה. בעקבות חיפוש באינטרנט, ביטלתי 2 סרביסים: superfetch ו windows search אבל זה לא ממש שינה משהו. כשמסתכלים ב task manager הסיפיו די נמוך (במקרה הכי גבוה הוא מתחת ל 10%) ולכן זה לא נראה שאפליקציה מסויימת גורמת לזה אלא משהו אחר. יש לי 8GB RAM ו 15GB pagefile. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות או לפחות איך אפשר לגלות מה גורם לדיסק קשיח לעבוד שעות נוספות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, רציתי לקנות כרטיס מסך חזק יותר בשביל לקבל יותר FPS במשחקים. עכשיו רציתי לדעת אם המחשב עצמו יעמוד בכרטיס חזק יותר,תודה לעוזרים. מחשב קצת חלש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב בעיה עם משחק מסויים החלטתי לנסות לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, לאחר עדכון הדרייבר על הקיים, גירסה 7.2 ATI (ראדון) המצב לא רק שלא השתפר או לפחות ללא שינוי, אלא החמיר! עכשיו כשאני גולל את העמוד הוא עולה / יורד בגלים, כמו שקורה לפני שמתקינים דרייבר לכרטיס מסך פעם הראשונה. גם צפיה בסרטים היא על סף פריימים כמעט גלי. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים ולא עזר. מה הייתי צריך לעשות? לא להתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר? אגב, כרטיס מסך ASUS RADEON 9600PRO בממשק AGP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל שגיאה מספר 8024200D אחרי ניסיון להתקין עידכוניםמערכת ההפעלה win 7 ultimet 64 bit sp1ניסתי את כול ה microsoft fix למינהם ללא הועילמישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמישחק NEED FOR SPEED CARBON ב38 חלקים .. הבעייה שהוא מבקש מימני קוד בישביל ליפתוח אותו ואני לא יודע מה הקוד !!! מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחותי מחשב עם מעבד מובנה, המחשב הזה של אליט עם ה DURON 1400 עליו... עזבו עכשיו מה הוא שווה, או כמה הוא טוב - המחשב לא נותן לי להתקין XP, כאילו - הוא מגיע ל 7 דקות לסיום ושפשוט קופא, החלפתי הרדיסק וסידירום - הם לא הגורמים לתקלה... WINDOWS 98, עולה חלק. זיכרון 256 SDRAM, הלוח הוא K7SEM - ואין לי מושג מה התקלה הזאת!!! לכל המבין ויש מענה, שיבורך...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש שאמור להריץ כל משחק בלי בעיה. מסיבה שאני לא מצליח להבין, חלק מהמשחקים בקושי זזים (ממש פריים בי פריים עם שניה הפרש.. מזיז את העכבר וזה מגיב אחרי הרבה זמן), למשל gta V, Age of Empiries, Warzone. חלק מהמשחקים עובדים חלק - למשל Halo Infinity, red dead redemption, nba 2k 22. בנוסף, גם בלי קשר למשחקים, לפעמים יש מעין "קיפאון" רגעי, שבא לידי ביטוי בזה שהעכבר תקוע לחצי שניה או באמצע הקלדה המקלדת לא מגיבה וממשיכה להקליד את האות האחרונה מספר פעמים (כאילו המקש לחוץ קבוע) עד שמתשחרר. אני לא רואה קפיצות ב-cpu וב-memory usage. אני מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שלפני חודשיים בערך המחשב עשה איזה עדכון ופ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי כולם, מעניין אותי לדעת אם רק אני חווה מלא דברים מציקים ומעצבנים לאחר התקנה של גרסה 1909. יש כמה דברים הזויים שהחלו לקרות רק בגרסה זו: 1. כשמתקבלת הודעה בוואטסטפ, מופיע פופאפ שקופץ ממרכז ההתראות שליד השעון, אבל כשלוחצים על ההתראה כלום לא קורה. בגרסה הקודמת זה פתח את האפליקציה והשיחה הרלוונטית. 2. פונטים בעברית מופיעים לי פתאום כמלבנים ריקים. זה קורה ב- Premiere pro עם כל פונט שהוא לא פונט עברי. זו לא היתה ההתנהגות בעבר (אז הופיע הטקסט בעברית באיזה פונט גנרי). גם foxit reader מחליף לי באופן שרירותי אותיות מסויימות במלבנים (גם בהדפסה במדפסת וגם בהדפסה כ- PDF), למרות שעל המסך הטקסט נראה תקין. לא ברור בכלל וגם התופעה מסתדרת לאחר restart למחשב. נראה כאילו י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לפני כארבעה חודשים קניתי מחשב חדש שהרכבתי לבד (לא הרכבתי פיזית אותו אלה בחרתי איזה חלקים אני רוצה) מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 לוח אם: Gigabyte ga-ep45-ds4 כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 זיכרון: A-DATA 4GB Gameing 800Mhz DDR2 ספק: FSP 700W מארז: Gigabyte 3D MARS מערכת: WINDOWS XP הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים כגון: GTA 4,CRYSIS WARHEAD,Assassin's Creed crysis,cod 5,cod 2 מה שקורה אני שם על גראפיקה וביצועים גבוהים ואז בכל המשחקים אחרי 10-40 דקת המשחק היה מאבד את הגראפיקה היו קופצים ריבועים מוזרים צבעים ורודים או מסך בהיר עד כדי לבן ולא יכלתי להמשיך לשחק עד שלא הייתי יוצא מהמשחק. בנוסף כמה פעמים בודדות היה יוצא לשולחן עבודה מהמשחק והיה מופיע מסך כחול ואז נעלם ו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן פתחתי נושא על בעיה שהייתה לי עם הדיסק און קיי (פתחתי נושא חדש כי פחדש תנעלו לי אותו מקווה שזה בסדר) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550199.msg4693368#msg4693368 אז עשיתי אתחול והמחשב העביר את הקובץץ רגיל ולאחר כמה דקות נוצר אותו קובץ אבל כקיצור דרך,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR אני לא מבין אותכם אבל אתה סוגר תתריד ברור שאני יפתח עוד אחת לא? סתם בשביל הספאמ!?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-