עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שיר אור,

שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחרזהבאופן מוזר ביותר. מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב) שניים מהם לא מזוהים בכלל כשאני מחברת אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל כל פעם. מה זה? המחשב "שורף" כביכול את הנגנים? זה ענין של דרייבר? מה עלי לעשות?? מאתרסאנדיסק לא החכמתי הרבה. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yp3,

אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by infoman,

שלום . כמו שרשום למעלה רציתי לשאול שאלה לגבי sata שמתכוונים לזה הכוונה לארד דיסק או לכונן הטקליטורים ? ועוד שאלה sata צריך להתקין את הדרייבר שלו בזמן שאתה מתקין את הווינדוס או זה ביחד עם scis ? תודה רבה ...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים יש לי מחשב נייד של לנובו דגם yoga 500. לאחרונה המסך מהבהב ברגע שמנתקים את המטען מהשקע (המחשב עצמו נראה עובד כרגיל). אשמח לדעת האם זה סוללה או שזה יכול להיות משהו אחר?

6. Started by fox man,

אלהן אני גילי חדש בפורום מקווה להישתלב...!!!! אוקי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי פנטיון 3 1000 בן 3 שנים .. ובמחשב יש לי סידירום של סמסונג וצורב של קריאטיב.. הבעיה היא שאני מכניס את הדיסק לסידירום אז המחשב מתכבה ואז אני צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר... אותו הדבר גם הצורב.... והסידירום אצלי 3 שנים והצורב 2 יכול להיות שבאמת הם הפסיקו לעבוד?? אבל אני חושב שיש אז קצר הוא משהו.... בבקשה תעזרו לי כבר ניסיתי הכל הוצאתי הכנסתי... אני לא מבין כל כך בשמות של כבלים אז לפליז הלפפפ

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הבעיה הזאת התחילה כרגע בלי סיבה ברורה עד עכשיו שחקתי הכל בלי בעיה אני פותח משחקים הם עולים למסך מלא ואחרי חלקיק שניה מקטינים את עצמם ואני בדסקטופ ואני יכול לחזור אלייהם בלחיצה על האייקון שלהם בשורה תוכנות רצות אבל אז המשחק יחזור לדסקטופ אחרי אותו חלקיק שניה ואני לא מצליח להכנס למסך מלא התקנתי דרייברים מחדש הרצתי MALWAREBYTES לא מבין מאיפה זה התחיל פתאום ומה הסיבה חיפשתי בגוגל זה מוצא אנשים שמספרים אותו דבר אבל לא מצאתי פתרון עריכה " נראה ש MALWAREBYTES באמת מצא כמה דברים הורדתי אותם עשיתי ריסטרט ועכשיו המשחקים לא קופצים החוצה עריכה" אחרי שהורדתי את זה זה חזר שוב באתחול אחרי משהו בשם mobogenie כרגע הורדתי את זה ולא חזר דברים מעצבנים בשביל מה זה טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by OrBen91,

שלום חברים התקנתי וינדוס חדש על המחשב, והתקנתי אופיס חוקי של סטודנטים כאשר אני כותב בוורד יש דיליי בין הלחיצה על האות לבין ההופעה שלה במסמך וורד אני מצרף סרטון שממחיש את הבעיה, תראו מתי אני עוזב את המקש ומתי האותיות מופיעות במסמך מישהו יודע אולי מה התקלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי לפטופ עם ווינדוס 8.1 אחרי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב (עם מוזיקה מתנגנת ברקע) המסך נכבה והוא מוריד את הקול ממש נמוך אבל יש פה 2 קטעים מוזרים 1. גם שאני מזיז את העכבר והמסך נדלק הקול לא חוזר לעלות. 2. המספר של הווליום לא משתנה. זאת אומרת שאם אני שם את הווליום על מספר 20 (מתוך 100), המסך נכבה והמחשב מחליש את הווליום אבל שאני בא להרים את הווליום חזרה אני רואה שהוא עדיין נמצא על 20... וגם אם אני מרים אותו עד 100 זה עדיין חלש יותר מ100 "רגיל" מישהו מכיר את הבעיה הזאת? לא ממש הצלחתי למצוא משהו על זה בגוגל... תודה מראש עריכה: לא משנה פתרתי את זה. CONTROL PANEL SOUND COMMUNICATION TAB DO NOTHING

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לא גיימינג ולא עריכה. רק שימוש לעבודה בפיתוח.

13. שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by thenry,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-8SD SIS 645 CHIPSET טעיתי ונגעתי בהגדרות BIOS ועכשיו המחשב לא מעלה כלום. שיניתי את : Init Display First ממצב AGP ל- PCI - כאשר כרטיס המסך שלי מסוג AGP. וגם אפשרתי Top Performance אני רוצה לבצע אתחול ל-BIOS ולא מוצא את מקום הגימפור. נראה שאין לי את הפינים בהם אני צריך לבצע את הגימפור. כמו כן חבר נתן לי כרטיס מסך PCI וזה לא עזר. לינק לסרטוט הלוח: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1410 תודה למי שיעזור ... קשה בלי המחשב :'(

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Weihenstephan,

יש לי את הלוח אם הבא http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ אני משתמש בכרטיס קול המובנה Realtek® ALC898 דרך האופטי. הסאונד פצצה, אבל כשאני מחבר משהו לUSB או מנתק מהUSB אז יש נפילות ווליום, זה מחרפן אותי. כל פעם הסאונד נופל, אני צריך לצאת מהווינאמפ\אייטיונז ואז הווליום חוזר להיות רגיל. יש לי גם כרטיס של אסוס סונר D2X, אצלו אין נפילות ווליום אבל האיכות סאונד שלו חרבנה, אני מרגיש כאילו יש לו stuttering רציני.. כשאני משווה עם קבצי FLAC בין 2 הכרטיסים, אז מבחינתי הרילטק מתעלה על האסוס. כעיקרון אני רוצה לפתור את בעיית נפילות הסאונד במובנה, עדכנתי ביוס ללוח אם (הכי חדש) הותקנו דרייברים הכי חדשים.. ועדיין.. נפילות סאונד בחיבור יואסבי. עזרה? אפילו כשאני מחבר DAC חי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by T-Flash,

אהלן :D כבר שבועיים יש לי צפצוף מעצבן כשאני מדליק את המחשב...למשך 3-5 דקות... לא ממש צפצוף אלא יותר כמו חריטה חזקה על ברזל :-\ :P אני פוחד שיכול לקרות משהו למחשב : : :-[ למישהו יש רעיונות? תודה ;)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yot,

i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???

22. Started by kornov,

שלום וערב טוב לכולם. יש לי דיסק קשיח של Western digital SATA 160GB 8MB buffer הבעיה איתו שהוא משמיע רעש חזק ומעצבן של סיבוב מנוע. הדיסק קשיח פועל מצויין ומהר כרגיל אבל ברעש מאיין פיייייייייי שקצה ממש מעצבן ומפריע. יש למישהו אולי רעיון מה שה יכול להיות והאם ניתן לתקן את זה ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dr.Drek,

אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי ווינדוס 10 במחשב השני. כשאני מפעיל אותו הוא לא עולה ומופיעה השגיאה: The boot selection failed because a required device is inaccessible נתקלתי בתוכנה Easy Recovery Essentials. https://neosmart.net/EasyRE/ זאת תוכנה טובה לתיקון ה-boot? יש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? מפרט המחשב : דוגמה למחשב פחות עם חומרה חלשה יותר שמריץ את המשחק באופן רציף ושוטף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים