תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
זה המחשב : AMD am2 3800 Dualcore x64 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Corsair 1GB Kit PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X1024-5400C4 WD250 Sata2 PNY Geforce 7900GT 256 HEC 400WATT Compucase tower Floppy המחשב הזה נקנה לפני כ3 וחצי חודשים, זמן רנדומאלי לאחר שאני נכנס למשחק הוא או נתקע או עושה REBOOT על דעת עצמו, המחשב עלה לי הרבה ועד כה אין לאף אחד תשובה מספפקת בשבילי... חבל לי על הכסף אשמח לקבל עזרה ממישהו תודה, איל.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי 1 GB זכרון מעבד 2.8 DUAL CORE כ.מ GEFORE 6600 בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלי לאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקים לדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20 וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקים ניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובד האם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב התקף נוסטלגיה החלטתי להשמיש את ה486 הישן שלי אבל לאחר כמה בדיקה מסתבר שיש בעיה אם הכרטיס מסך אבל בגלל שהחיבור של הכרטיס הןא ISA נואשתי מלנסות לתקן/להחליף אותו במקום זאת אני תיחננתי להעביר את ה HDים מה486 למחשב החדש שלי (חיבור ATA) ולעשות דרכם BOOT במקרה בטוב או לגשת אליהם בWIN XP במקרה הפחות טוב אבל כאשר ניסיתי BOOT אומנם הלוח אם זיהה את הכונים(אחד של WD לא יודע נפח והשני של IBM נפח 524 MB) אהציג הודעת שגיאה שצריך סיסטם דיסק ואני לא יודע למה הוא מתכוון באפשרות השניה (דרך XP) הWIN לא זיהה את הכוננים מישהו יכול לעזור בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי. לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש. לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב ל…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע לי כאשר אני משאיר אותו דלוק לכמה שעות ללא פעילות ואחרי שאני חוזר ומזיז את העכבר על מנת לצאת מהסטאנד ביי אז מופע לי מסך שחור עם פסים בקצוות . יש לציין שאני משתמש בחלונות מילניום. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעת הפעלת ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה : Xmnt 2001 program not found - skipping AUTOCHEAK בעייה זו קרתה אחרי שניסיתי ליצור Partition חדש עם ה PartitionMagic 7.0 ולא הצלחתי :-\ גם לאחר ה Partiton Magic ( אם הוא הבעייה פה בכלל ) עדיין מתקבלת הודעת שגיאה זו. לכל הצעה, תגובה וכו... אני כיתבו בת'רד זה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, מדי זמן מסוים המחשב מעין נתקע אבל עדיין אפשר להכנס לחלק מהתיקיות ועדיין אפשר להזיז את העכבר. הבעיה שחוץ מ-2 הדברים האלה שום דבר אחד לא עובד, לא תוכנות, לא מוזיקה וכו', מה גם שאני עושה ריסטארט מהתחל --> כיבוי וכלום לא קורה. שלא לדבר על זה שALT+CTRL+DEL לא מעלה את הTASK MANAGER... קראתי הרבה הודעות דומות לזו ובאף אחת לא מצאתי תשובה לבעיה... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מסכי "מאג" דגם 786-FD , שקניתי בערך באותה התקופה, התקלה היא שאם המסך קר אז הוא נדלק, אבל אם משאירים אותו מחובר אז באיזה שהוא שלב המסך מחשיך ולא נדלק יותר, העברתי אותו לתיקון אצל טכנאי שהחזיר אותו ואמר שהוא לא יודע לתקן את זה. אם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה שיודעת לתקן "מאגים" ולא שוחטת, כלומר מהקבוצה של "יצאת צדיק". תודה מראש יוסי דבש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן כרום ובשלב מסויים הדפדפן נהיה איטי בטירוף. הומלץ לבטל כל מיני plugins אבל יש לי כולו איזה 4 פלאג אינים בכרום. אחד הפלאגינים הוא FLASH שאני צריך אותו בעיקר בשביל לצפות בסירטונים ביו טיוב או בסטרימינג בTWITCH. נראה לי שברגע שביטלתי את הפלאג אין של פלאש נעלמו כל ההאטות הנוראיות שהיו לי. השאלה היא, האם FLASH באמת עושה כל כך בעיות? או שמע יש לי "ווירוס בפלאש"? או גירסה עם ווירוס? אני יודע שהתקנות אוטמטויות של FLASH וJAVA הם אחת המקורות הכי גדולים להתקנת ווירוסים ותוכנות זדוניות בווינדוס לפחות. כבר קרה לי מזמן שאיכשהוא קיבלתי חלון להתקין JAVA וזה התקין לי ווירוס. יש מצב שבזמנו עוד השתמשתי בEXPLORER. זה היה די מזמן. האם הבעיה אצלי היא באמת הFLASH? ואיך אפשר להתמ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה לעוזרים. *למה לו להתאמץ ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת, בשלב החמישי בעת הרצת chkdsk D: /f /r /x /b על מחיצת D של הדיסק הקשיח. האם זה אומר שהדיסק מתקרב לסוף חייו ועלי לגבות את הנתונים שבו ולהחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מחשב לטלויזיה באמצאות כבל HDMI אני רואה בטלויזיה ר את הרקע של המחב ללא איקונים ולא רואים חוץ מזה שום דר אחר יש למישהו רעיון? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! המחשב שלי נכבה כתוצאה מהצגת מצגת באופיס כאשר הוא מגיע לשקופית מסוימת ופתאום המסך שחור ורשום no signal ואפילו כשאני בא ללחוץ על ריסט אין תגובה רק לחיצה ממושכת על כיבוי מכבה אותו ואז לוחץ שוב ומדליק אותו . המצגת כבדה (190MB) כי היא מכילה סרטון אבל כול זה קורה הרבה לפני שמוצג הסרטון לכן לא נראה לי שזו הסיבה כי במחשבים אחרים היא עובדת טוב . המחשב הוא פנטיום 4 המריץ WIN XP SP2 יכול להיות שצריך לבצע עידכון לווינדוס או שזה בעייה אחרת ? 3.3Ghz 1 GB זכרון תודה רבה !!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב נייד בhard shut down וכשניסיתי להדליק אותו מחדש קיבלתי מסך כחול:-( לא יודע מה לעשות, יש לי חומר חשוב עליו של הלימודים. הגיבוי של לנובו האחרון היה בסוף 2012. מה לעשות חברים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דיסק במחשב הנייד הזה. לא מצאתי באתר שלהם איזה ממשק יש לדיסק המקורי. איזה כונן SSD אפשר לשם על המחשב הזה בלי להסתבך עם מתאמים מיוחדים ? (המטרה להחליף דיסק עם מברג שענים ותו לא...) תודה, דני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת: היום הדלקתי את המחשב, אך להפתעתי במסך הטלויזיה אליו הוא מחובר היה רשום no signal. המחשב היה מחובר עד כה לכרטיס מסך חיצוני של ג'יפורס. ניסיתי לפרק ולחבר את הכרטיס מסך החיצוני, להדליק ולכבות, אך שום דבר לא עזר. חיברתי את הטלויזיה אל כרטיס מסך הonboard והייתה תצוגה. בשלב זה, תוך כדי שאני משלים עם זה שהכרטיס מסך החיצוני כנראה "הלך". הרכבתי לאט לאט את המארז בחזרה אך כשבאתי להדליק את המחשב - כלום לא קרה. כלומר - אני שומע את המאווררים (גם של המעבד) - אך שום דבר חוץ מזה. לא תצוגה, לא "ביפ" של הדלקת המחשב, אין תאורה של חיבור הETHERNET. ניתקתי את כל ההארדיסקים, את הזכרונות. אך המצב אותו דבר. אין אפילו רעשים רעשים של זכרון לא הוכנס / לא הוכנס היטב אני אובד עצות א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה "קטנה" כשאני מדליק את המחשב אין תמונה במסך אין כלום המסך נדלק (יש נורה ירוקה דולקת) אבל אין תמונה.לא בדיקת זיכרון ולא כלום פשוט ריק. החלפתי ספק כח כי גם הוא לא עבד בהתחלה. ואני חושב שיש בעיה עם הלוח ברגע שאני מדליק את המחשב אין צפצוף ואין כלום. המאוררים של הספק ושל המעבד עובדים. את כל החיבורים חיברתי כפי שצריך בזה אני בטוח ב 1000 אחוז. עשיתי בדיקה וניתקתי את כל הרכיבים כוננים הכל אפילו זיכרון הוצאתי ועדיין אין כלום אפילו לא צפצוף קל. רציתי לשאול איך אני יכול להיות בטוח שהלוח דפוק לפני שאני רוכש אחד חדש ואיך אני יכול לדעת שהבעיה לא מהמעבד דווקא.??? אשמח גם לקבל חוו"ד על תהליך הבדיקה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודש וחצי מחשב לנובו. איכות המצלמה קרובה לאפס. רעש אינסופי ורזולוציה שהופכת את שערי הלבן לעיסה. לאחר זמן לא רב הבחנתי שאיכות הרמקולים קרובה גם היא לאפס. משיטוט ברשת למדתי שחלק מהרוכשים (בחו"ל) מחזירים את המוצר חזרה לחנות לאחר שהמוצר הוחלף מספר פעמים (או הוחלפה מצלמה). התלונות ברשת הן על כל הסדרה כולל X1. בבנצ'מארקים ברשת המצלמה מקבלת ציון של 37 ויש המלצה חמה להשתמש באוזניות ולא ברמקולים. בזום פשוט שלא דורש איכות גבוהה קשה להבין את המשתתפים ומצד שני קל להסתתר. בלתי אפשרי להגיע ליצרן. טכנאי היה אצלי בבית (עם מצלמה חלופית) ואמר לי - זה מה שיש. המליץ לא להחליף מצלמה. כנ"ל אמר איש תמיכה שהשתלט על המחשב מרחוק (והגביר את עוצמת המיקרו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד של לנובו דגם yoga 500. לאחרונה המסך מהבהב ברגע שמנתקים את המטען מהשקע (המחשב עצמו נראה עובד כרגיל). אשמח לדעת האם זה סוללה או שזה יכול להיות משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-