תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי שתי בעיות מוזרות וחשבתי לרכז את שתיהן כאן. יש לי מצלמת INTEL CS630. במחשב הקודם שהיה לי, לא היו בעיות. במחשב החדש המצלמה נקלטת, אני רואה בעזרתה דרך האינטרנט או MSN. אבל כשאני מנסה לעשות CAPTURE ממנה ב-MOVIE MAKER לדוגמא, המחשב טוען שהיא בשימוש. מה לא ניסיתי... הבעיה השנייה היא במקרופון והיא די דומה. המקרופון מחובר למקום הנכון, אני שומע את עצמי בבדיקות סאונד, ובכל זאת כשאני מזמין אנשים לשיחות שמע במסנג'ר הם מקבלים את ההזמנה והיא מיד נדחית כאילו יש אצלי איזו בעיה. שתי בעיות מולטימדיה מוזרות שאולי תוכלו לעזור לי בהן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, הסאונד במחשב שלי לאחרונה ממש מוזר. אבל ממש! אלו הן לא הבעיות שיש לי במחשב: אין סאונד, הסאונד מעוות.. קורה, אבל זה לא המקרה ברגע זה. הבעיה מוזרה, אני לא יודע איך לתאר אותה ממש אבל אני אנסה: חסרים ערוצים בסאונד. בדקתי הרבה שירים והגעתי למסקנה שלפעמים חסרים ערוצים נמוכים ולפעמים גבוהים, כך שזה לא נותן לי סינדיקציה לשום דבר. זה התחיל כששמעתי את השיר האהוב עליי Highway Star של Deep Purple.. ואני שומע אותו באמת הרבה לאחרונה, כך שמיד שמתי לב לזה. אבא שלי אמר שזה שטויות, בדקתי המון שירים והחלטתי שזה לא. התחלתי מהקטן לגדול בסדרת הפתרונות שהעלתי. בהתחלה חשבתי איך זה התחיל. הקצה הזה לא הוביל אותי לשום מקום. ואז התחלתי לחשוד ברמקולים, אולי הזמן פשוט עשה את שלו.. …
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחרונה במחשב של אבי ישנן כמה בעיות די מוזרות הנגרמות כנראה מאמצעי הקלט במחשב (עכבר/מקלדת)... לפעמים קורה שזה פשוט נתקע והוא לא מצליח לכתוב, והוא מצליח ל"השתחרר" מהבעיה על ידי לחיצה על מקש ה-SHIFT, כאילו ה-SHIFT כבר לחוץ. קורה גם שלעיתים נשמעים צפצופים מהמחשב בזמן הקלדה, כשבאותו רגע ההקלדה נתקעת... זהו ממה שאני זוכר קורה, בעיות בהחלט מוזרות וניסיתי לפתור אותם כך: סריקות בעזרת תוכנות ANTI-SPYWARE ו-REGISTERY למינהן... ניקוי המקלדת מאבק החלפת העכבר הישן בחדש, כשאותו חדש היה אצלי במחשב (עד שהחלפתי ל-G5) ולי הוא לא עשה כל בעיות. (עכבר אופטי פשוט של MICROSOFT) מה אפשר לעשות? אני יכול לקנות עכבר חדש, אבל אני לא יודע אם זה יעזור... חשבתי שמקור הבעיה, הוא בחיבור ה-PS2, המקלדת …
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
משהו מוזר שמתחיל לקרות קניתי מסך נוסף למחשב(Dell U2518D),מאז שחיברתי אותו לכרטיס מסך בmDP יש הרבה קריסות של תוכנות בטענה שאין מספיק ראם אפילו הכרום לא טוען דפים בגלל שאין ראם אני עובד בעיקר עם פוטושופ ואילוסטייטור בו זמנית(לפני לא היו שום בעיות כאלו) המפרט שלי הוא: i7 6700k(לא בOC) 16 ram 1070 ti zotac amp
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן. מהיום יש לי בעיות מוזרות עם מקלדת ושלט XBOX. כשאני רושם משהו במקלדת, לפעמים כשאני לוחץ על מקש מסוים, המקלדת רושמת לי אותו כ-10 פעם. שלט XBOX360 שנקלט דרך reciever שגם מחובר בUSB למחשב, לפעמים פשוט "מת". הנורית שמרה ששחקן 1 מחובר עדיין דולקת, אבל אין שום קלט כשאני לוחץ על כפתורים. מה זה יכול לללללללללללללללללללהיות? (הנה בלי צחוק עכשיו רשם לי הרבה פעמים "ל") עריכה: שמתי לב שנורית NumLock לפעמים מתכבה ונדלקת לאחר שניה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תמיד היה לי את הבעיה הזאת אבל ממש בקטן עכשיו זה ניהיה ממש בגדול למשל אני משחק דיאבלו 2 ורק במשחקים זה קורה כל משחק שהוא לא משנה ברגע שאני מזיז את העכבר אני שומע חריטות של הארדיסק ממש חריטות כאילו הוא חורט שם באבנים מיצריות .... הכרטיס מסף מותקן הכרטיס קול מותקן והעכבר והמקלדת תמיד מזוהים אוטומטית...הרעש בהחלט לא מהרמקולים ...הוא בא בפירוש מהארדיסק חריטה שמשגעת אותי אני לא יכול לשחק שום דבר ...ושוב זה קורה במשחקים בלבד רק כאשר אני נכנס למשחקים עצמם...ורק כאשר אני מזיז את העכבר אם לא אז הוא שקט .. :'(
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קבצי וידאו המחשב כותב לי בחר אפליקצייה ושום אפליקצייה לא פותחת מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
הי, מחשב נייד עם ווינדוס 10 (לא באחריות). לא היו עדכוני תוכנה לאחרונה. המסך התחיל להבהב. כשמנתקים את המטען - המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד מסך חיצוני שמחברים ללפטופ - עובד תקין. יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לתקן? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי HD4870 של POWER COLOR. למי שמכיר, ניסיתי לעשות AA בMASS EFFECT 2 עם ATI TRAY TOOLS. יש לי גם RIVA על המחשב, אין לי CCC. מה שקרה זה שהתקנתי ועשיתי מה שצריך, עשיתי פרופיל בATT למשחק, שיניתי את הAA להכי גבוה ואת הAI CATALYST לHIGH. זה לא עבד, אז ויתרתי. כשהתחלתי לשחק רגיל, הכל היה בסדר גמור במשך רבע שעה, ופתאום המשחק קיבל מסך שחור. עשיתי ריסטרט, שיניתי הכל בחזרה בATT והסרתי אותו לגמרי. אבל עדיין, המשחק נותן מסך שחור ו/או ארטיפקטים כל רבע שעה של משחק. בדקתי להתחממות, והטמפרטורות בסדר גמור על 40% מאוורר (בערך 60-65). מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר לא יודע מה לעשות, הסרתי כל דבר אפשרי במחשב... האם רק RESTORE POINT זו הדרך היחידה? תודה לכל עוזר
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק CRYSIS 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - GIGABYTE X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - GIGABYTE 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון? אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש) ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב, עם לוח אם KN9 SLI. המחשב נקנה לפני כ-4 חודשים, בחנות שכנראה מבקשים לא להזכיר את שמה. חשוב לציין שהורץ memtest86 וגם עוד אפליקציות בדיקה לHDD, והכל נראה בסדר. תיאור הבעיה: המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. ניתן להשתמש במוניטור שמורידים באתר של חברת ABIT, ורואים שכשהמחשב מתחיל לצפצף רואים שהבעיה היא שהמתח גבוה מדי. כשמשחקים בכל משחק מודרני, וגם בכלי בנצ'מרק לתלת מיד, המתח מגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. רק אחרי 3-4 איתחולים זה מפסיק עם זה. אם המחשב כבוי מעל 20 דקות, המצב חוזר. הבעיה עלתה לפחות אצל עוד שני אנשים כאן: ההודעה הזו, מתארת בדיוק את הבעיה, רק שאצלי הוא נתקע ולא עושה ריסטרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה כשאני רואה סרטים או משחק משחקים הרבה זמן אז המסך שלי מתחיל להחשיך עד שהוא כמעט נכבה,כל זה קורה בערך ל-20 שניות ולאחר מכן המסך נהיה בהיר שוב פעם. הבעיה התחילה להיות לאחר שהוספתי את ה- RADEAON 9800 PRO שלי.... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחום כי אולי הכרטיס מפיץ יותר חום אבל אז שמתי מזגן בחדר והטמפ' של המחשב ירדה ב- 5 מעלות ככה שזה לא חום. לפי דעתי הבעיה היא מתח מהספק ??? הספק שלי הוא W400 סתם משהו ג'נרי המחשב שלי הוא AMD XP 2400+ ASUS A7V8X 1 GIGA RAM RADEON 9800 PRO SAPHERE 128 MB 256 BIT SBLIVE 5.1 DIGITAL LOGITECH Z-640 WD 80 GIGA 7200 RPM 8MB FLOPPY 1.44 NEC CDRW 9400A MAG "19 996 FS MICROSOFT WIRELESS MOSE AND KEYBOARD בקיצור מה אתם אומרים??? ***עריכה*** כן חשבתי ע…
-
- 46 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח 8kda3j ומעבד AMD ניוקאסל 3200+ בביוס המחשב כותב לי שיש לי 1.55 (ובפוסט 1.60) בVCORE של המעבד אבל בכל תוכנה (CPUZ AIDA32 וכו ) הוא כותב לי 3.0 +- ואף כותב לי שה12V שלי על 10 וכל מיני כאלה דברים עכשו , המחשב פועל בסדר גמור במשחקים (11000 3dmarks ב2003) אבל כשאני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני נתקע ב210 באס, לא מצליח לעבור את זה אני על קירור סטוק, אבל ניסיתי אפילו להצמיד מאורר גדול ומזגן למחשב ולא עזר השאלה היא, מה הולך כאן? האם כדאי לי לממש אחראיות? (הכוונה לא להגיד להם שהא"ק לא הולך.. חח, אלא להגיד להם שהמחשב מתחרפן ומראה לי נתונים שגויים מה שלאחרים הוא לא עושה) עריכה : אוקי, הורדתי גרסא מעודכנת של CPUZ והוא מראה לי שהללוטג בסדר, אז כנראה שפשוט כל שאר התוכנות…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-