תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת).. למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר. לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז, הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי). הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוות ל-2חיבורי ה-USB הקדמיים.. בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח.. אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב השבוע וצצו לי בעיות שונות כגון משחקים לא פועלים או אינם ניתנים להפעלה וגם חומת האש איני מצליח להקליט (נורטון) יש לי ווינדוס xp ושדרוג היה למעבד p4 2.4gh יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה-המחשב שלי מפסיק להגיב ...חשבתי שזה הזיכרון והחלפתי אותו בזכרון יותר איכותי ואותו דבר .. פשוט אולי שעה או יום או שבוע זה נתקע וזהו ... ובמשחקים מסוימים זה גם נתקע כל פעם שאני משחק בהם ובמשחקים מסוימים לא.. למישהו אולי יש מושג מה זה יכול להיות ? אולי יותר מדי חם לו?(המארז פתוח והטמפ. בעומס היא 60cpu+46mobo) ממה זה יכול להיגרם? אני לא עשיתי O\C HELP GOOD PEOPLE
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם מסוג Asrock z370 Gaming K6, מעודכן לBIOS האחרון ביותר. ללא אובר קלוקינג או שינוי פרט להמהרה של הזכרונות. השבוע החלפתי בין המעבדים והמחשב עלה כרגיל, הכל נראה בסדר גמור. כשבדקתי טמפ' ראיתי שה idle יושב סביב ה 35 מעלות. הרצתי Cinebench20 והטמפ' הסתובבו סביב ה98 מעלות אבל המחשב סיים את ההרצה והתוצאה היתה די מפתיעה לטובה (4841 ל 9900K למול 3280 של ה 8700K) מצד אחד נפלא אלא שכשהרצתי Prime95 המחשב קרס בערך אחרי עשרים דקות. המאווררים שלי נשלטים על ידי התוכנה של ASROCK ומכוונים להגיע לפעולה מקסימלית כבר ב 70 מעלות בערך. לדעתי הבעיה היא במתחים, הם מרגישים לי גבוהים מדי... מצרף פה תמונות של Hwmon ב IDLE ותחת עומס (Cinebench). מ…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיות יציבות עם המחשב שלי (מפרט בצד). המחשב עושה לעצמו ריסטרט, יוצא מתוכנות (הודעות שגיאה) ומתרסק. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בתוכנה, ופירמטתי את המחשב, אבל ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. *פתחתי את המארז וניקיתי אבק. *בדקתי טמפ'- והטמפ' תקינה (52). *פירמטתי-לא עזר. *חיפשתי קבלים נפוחים על הלוח אם- לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המקום, מאז שרכשתי את המחשב היו לי בעיות יציבות , הרצה של OCCT תמיד נגמרה בשגיאה כזאת או אחרת , היו לי מדי פעם גם מסכים כחולים (לעיטים רחוקות), פתרתי את זה פחות או יותר על ידי שינוי הגדרות הPWM בביוס , מAuto לPerf , בשלב הזה הצלחתי להריץ את OCCT בLinpack עם AVX ליותר מ20 דקות בלי שגיאה ובלי בעיה, החלטתי להחליף את הספק (הייתי צריך ספק למחשב נוסף בבית ,ובגלל שאני בכל מקרה מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בקרוב החלטי פשוט לקנות חדש- הישן רשום עדיין במפרט בצד) . הספק החדש הוא S12II 520W של Seasonic ,אחד הספקים המומלצים פה , אז אחרי שעות של פירוק הספק הישן וכל הכבלים במארז והתקנה של החדש (בעיקר מציאת מקום לכל הכבלים בספק הזה) הפעלתי את המחשב בלי בעיה והרצתי את OCCT לב…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר חומרה שמתקשרת דרך USB ומעבירה הרבה מידע לכרטיס תקשורת במחשב, ראיתי שיש לזה הרבה בעיות יציבות והחיבור מתנתק כל הזמן. האם זו בעייה ידועה עם חיבורי USB? האם יש דרך חומרתית או תכנותית לעזור לייצוב ה USB?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן חברים, שלשום הדלקתי את המחשב והמסך עלה עם ארטיפקטים המחשב המשיך לעלות עד לחלון WELCOME של הווינדוס ואז המסך ניכבה (כאילו מצב המתנה) , חשבתי בהתחלה ששוב זה חיבורים של הכרטיס מסך ללוח האם (AGP) ניתקתי חיברתי, אותו דבר בדיוק, למזלי יש לי עוד כרטיס לבדיקה, כרטיס GFORCE4 ישן, חיברתי אותו והמחשב עשה בוט, עלה, אז הוצאתי את הבעיה של הלוח אם מהשוואה. לקחתי את הכרטיס החדש יותר, פירקתי את הגוף קירור (סליחה על הביטוי המסריח של לידטק) שלקח המון זמן, ניקיתי את הליבה והזכרונות ושמתי משחה טרמית מחדש, (חשבתי אולי מתחמם או משהו) חיברתי הכל חזרה, ושוב עולה עם ארטיפקטים וניתקע, או שלא עולה בכלל (מסך כבוי) החיבורים הפיזיים בסדר, היום בבוקר אני עדיין עם הכרטיס GFORCE4 הישן והעלוב, הדלקתי …
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה כבר מגיע לי עד הסוף אני לא יכול יותר!!! הכל התחיל שהIE והאימייל לא עבדו לי... אז בדקתי חיפשתי בכנון של הWINDOWS ואני לא מוצא את SYSTEM32 ואז הורדתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת.... והנה זה הופיע אבל זה לא אמור להיות ככה!! בדקתי עם חברים ולהם אין את זה!! ובגלל זה גם נדפק לי הCMD, REGEDIT וכו'.... אז פירמטתי הכל עובד טוב אחרי כמה שבועות שוב אותו דבר הSYSTEM32 ננעלה.... פירטמתי שוב אחרי בערך חודש זה עוד פעם קרה!! פירמטתי שוב והנה החזיק לי לקצת יותר זמן ושוב זה קרה! עכשיו אני יודע איך לשמור על המחשב שלי, לא סתם השתמשתי בNOD32 + הגדרות יותר טובות והשתמשתי בNOD32 כל פעם! בהתחלה היה ליSYGATE ואז עברתי לOUTPOST ואז שוב חזרתי לSYGATE יש לי 3 תוכנות שעובדות REAL-TIME נגד MALWARE …
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון. מקפיץ לי הודעה בנוסח: זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר). מה זה אומר? שגיאה בזיכרון? לא מספיק זיכרון? תודה לעוזרים הערה: הזכרונות עובדים בDUAL CH.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות לאגים במשחקי מחשב כמו Left 4 dead, cs, css, bbc2, mw2 כל משחק בקיצור. עשיתי פורמט למחשב שלי כי חשבתי שזה אולי במקרה וירוס, אך הבעיה המשיכה, יש לי כרטיס רשת של Edimax וגם הראוטר של Edimax. כשאני משחק וגם אחי משחק זה עושה גם לו לאגים במחשק אבל כשהוא משחק לבד אין לאגים (ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס רשת). ההגדרות של המשחקים (למרות שזה לא קשור) הן ממש נמוכות. הפינגים קופצים פתאום אני משחק יש 'תקיעה' לשניה ופתאום יש לי פינג גבוהה. אם זה חשוב לציין החלפתי כרטיס מסך לא מזמן אז אני לא יודע ואם זה חשוב, ויש לי חשש שזה יכול להיות הספק כוח בגלל שהכרטיס מסך הקודם שלי נשרך איכשהו. מה דעתכם? בתודה מראש, YosdaBoy
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות התקלקל הכרטיס מסך שלי (innovision geforce 2mx 200). מיד השאלתי מחבר שהמעבד שלו נשרף MSI geforce 4 Ti 4600, הכרטיס פעל חלק. שלשום קיבלתי כרטיס מסך חדש - leadtek geforce 2mx 400. התקנתי את הדרייברים שעל הדיסק ואת התוכנה winfox. מאז, בכל פעם שהמחשב עולה מופיע לי המסך הכחול הזה: an exeption OE has ocured at ...... VxD VMM (01)..... לעתים המחשב גם נתקע. אני משתמש ב win98. האם מדובר בבאג בתוכנה winfox או בדרייברים? בתודה מראש, עדי רובין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי במחשב הבא: I7 920 Ex58-ud4p 3x 2 gb ddr3 7870xt HX850I 3x hdd לפני כשנה התקלקל לי ההארדיסק. קניתי אחד חדש ולמשך כשבוע המחשב עבד מעולה. לאחר כשבוע באמצע הלילה המחשב התחיל להכבות ולהידלק בלופים. היות וגם כאשר כיביתי את ה switch של הספק הוא המשך הסקתי שהספק התקלקל. השבוע קניתי ספק חדש (חזק משמעותית, לאט לאט אני קונה רכיבים למחשב חדש אבל זה יקח כמה חודשים) = hx850i. אתמול אחר פירוק כלל הרכיבים, החלפת משחה טרמית וחיבור של הכל מחדש, המחשב לא נדלק. ז"א, הוא כן נדלק אבל לא מגיע אפילו לשלב בו רואים משהו על המסך. מצורפות תמונות של הledים הדלוקים, לצערי לא ניתן להבין מהמדריכים של gigabyte מה הם אומרים.…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב בגלל כמה בעיוד ב win הכל עבד טוב ויפה ..אחרי שעתיים [ לא זמן מדויק ] בערך קיבלתי מסך כחול : error: 06 : 0200 : 0000084c error: 06 : 0200 : 00000843 אחרי זה המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט , מישהו יודע מה זה ?! איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה מאוד מוזרה, בהתחלה הופיע לי מסך כחול עשיתי ריסט המחשב לא עלה ניסיתי להעלות דרך הדיסק התקנה של הוינדוז ושוב המסך הכחול. אחרי זה פירמטתי הכל, עכשיו לאחר מכן היו לי כמה פעמים בעיות בבוט המחשב השמיע ציפצופים והראה 25 בצג של הלוח. עכשיו אחרי שהתקנתי את הוינדוז הכל היה בסדר עד שהיום ניהייתה בעיית סאונד מאוד מוזרה, הסאונד היה מעוות ניסיתי דריברים חדשים, לא עזר, הוצאתי את הפלאג של הרמקולים והכנסתי לכניסה אחרת של MIC או משהו כזה והמחשב נתקע, עשיתי ריסט ושוב אותה בעיה בבוט מספר 25 על הצג וציפצוף מחשב שוב ריסט אותו הדבר, אחרי זה נתקתי את הספק ושוב הפעלתי ושוב אותו הדבר, אחרי זה פתחתי את המחשב נגדעתי באזור הכבל של הדיסקט והמחשב עלה ובלי בעיית הסאונד. המחשב הוא זה שבחתימה + נוסף…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני יומיים רק קניתי מחשב, אין לי ידע בOC , אבל קראתי מדריכים והתחלתי להגדיר הגדרות , אח"כ העלתי את התדר מ3.3 ל3.5 , והמחשב עשה CHKDSK לבד , ואח"כ עשיתי ריסטרט וישר ניכנסתי לביוס וראיתי שהתדר ירד ל3.3. עשיתי LOAD OPTIMIZE כלומר הגדרות ברירת מחדל . ואח"כ המחשב התחיל לעשות כל מיני דברים מציקים ,פתאום האינטרנט לפעמים ממש איטי,או עם אני מתקין משהו הוא נתקע,או פתאום דברים עובדים קצת לאט. והמחשב לא אמור לעבוד ככה אף פעם כאשר המפרט שלי הוא : I5 2500K 4GB RAM P67A-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט מלא בפרופיל, אם זה משנה. המחשב בידיוק חזר מתיקון, ואני שוקל להודיע להם ולהחזיר שהוא חזר לא תקין, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה אומרות התקלות. 1. כשהמאוורר (TT V1) לא על מהירות גבוהה (פנציומטר), הוא עושה תקתוקים מעצבנים ומהירים. לפעמים זה מפסיק, אבל בוודאות כשאני מגביר את המהירות זה מפסיק וכשאני מחליש זה חוזר. 2. כשאני מכבה את המחשב, 2 מאווררים (אחורי ודלת, NZXT Nemesis) ממשיכים לזוז לאט (באחורי אני לא מצליח להחליט אם הוא באמת זז), ובמאוורר דלת עדיין דלוקים הלדים (גם, חלש יותר מהרגיל). גם המסך (LCD) ממשיך לפעול. ממה נובעות הבעיות, האם הבעיה השניה היא בעיה או שזה תקין, והאם זה הגיוני שהמחשב שוחרר מהמעבדה ככה? S: אני מעדיף לא לתקן כרגע - אלא להבין מה הבעיה בזמן שאני מודי…
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-