עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by קוני,

התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Or94,

שלום, יש לי כרטיס זכרון שהיה בפלאפון שלי (SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA) מסוג MICRO SD בגודל 32GB. שבוע שעבר הפלאפון כתב לי שהוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב הנייד שלי והמחשב זיהה אותו אבל לא יכולתי לגשת לקבצים שלו ולא יכולתי לראות כמה מקום פנוי בו. הבנתי שפורמט הקבצים שלו הוא RAW אז השתמשתי בתוכנה לשחזור של IBOYSOFT משהו כזה. התוכנה עבדה ושיחזרה חלק אבל לא סיימה ונתקעה באמצע ומאז הכרטיס לא מזוהה במחשב בכלל. ניסיתי כרטיס זכרון אחר עם אותו קורא והוא כן מזוהה. האם ניתן לעשות משהו?

3. יש לי "טיקים" כאלה כמו דפיקות כאלה "טיק" כזה קול מהרמקול כאשר אני לוחץ על DEL או ENTER או לפעמים סתם אל כפתור יש לי לוח EPOX 8KHA+ עם כרטיס קול מובנה AC97

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by wombat,

היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rafi1412,

האם זה אפשרי לנעול עם סיסמא את אחד הכוננים או יותר נכון את אחת המחיצות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מחשב (ספק+לוח אם+סטיק זכרון אחד) שמצליח לעשות boot בלי בעיות, כאשר הכרטיס מסך (ה-6800) לא מחובר והמסך מחובר לכרטיס OB. כשאני מחבר את הכרטיס מסך (ה-6800) ומדליק את המחשב, יש צפצוף ארוך ונוראי שלא מפסיק שיוצא מהרמקול שעל הכרטיס מסך והמחשב לא עושה boot והמסך נראה שחור לחלוטין (אפילו אם המסך מחובר לכרטיס OB ולא ל-6800). בעקרון יש איזה פאק ב-6800 שיש לו איזה קבל משוחרר למחצה (כאילו "מתנדנד" כזה, כי הוא מחובר רק בצד אחד) אבל גם אם אני לוחץ את הקבל לכרטיס בשביל שיהיה מגע זה עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה בשביל להצליח לעשות boot עם הכרטיס ולהשתמש בו בכל זאת... המוצא האחרון יהיה לנסות להלחים את הקבל הזה חזרה למקומו, אבל את זה אני רוצה לנסות רק אם כל דבר אחר (וכרגע אין לי שום רעיו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ovid,

אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nadav199,

שלום לכולם. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש.. בהתחלה התקנתי עליו Vista 32-Bit .. פעל כמו שצריך הכל טוב ויפה עד שהגיעו מסכים כחולים בזמן שאני עושה ריסטים למחשב. התחלתי לחקור אחר הבעיה ואז גיליתי שזה מגיע מהכרטיס מסך (שהוא לא מעודכן) עידכנתי ב21 אלף דרייברים ובכל מה שצריך ועדיין המשיך לעשות לי ריסטים, המחשב פשוט עשה ריסטים עד שהווינדוס עלה ואמר לי את השגיאה הבאה: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006A79010 BCP2: FFFFFA60024357E0 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Win…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים ..... את הסיפור המלא נשמור לאחר כך. כביכול בהדלקת המחשב יצא עשן מההארד דיסק (כך שאין הרבה ספקות מה מצבו). כרטיס הקול לא מזוהה, כרטיס הרשת לא מזוהה, כונן סידי לא מגיב, לא אסוס לא מעלה דבר ועושה צפצופים כמו מכונית משטרה ככל הנראה המעבד, הצורב, כ. מסך והזכרונות לא ניזוקו. מנסיונכם! האם ניתן להחיות את אחד מהחלקים הללו ע"י החלפת ג'מפר, איפוס כלשהוא או כל דרך שהיא ? אני ממש מדוכדך ולא מאחל לאיש לבלות סופ"ש ללא מחשבו היקר .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ברגע שאני מוריד קבצי txt למחשב שהם בעברית כשאני פותח אותם כל המילים בעברית מופיעות לי כאילו הם נרשמו כך: .äòéîåú ùäéä ìê òí àéùúê áìéìä ùðøöçä יש לי ווינדוס 7.. ניסיתי להוריד את כל הגרסאות של העברית דרך windows update.. יש לכם אולי איזה רעיון או פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RDS,

טוב תראו... אז המפרט שלי: AMD 3800X2 1G 667 1950P זה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by assaf990,

התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by FRT,

אני מנסה להפעיל את המחשב, אבל במסך הפתיחה הוא נכבה ונדלק שוב, ושוב נכבה... אין אפשרות להיכנס. מה אפשר לעשות? זה קרה אחרי שאיפסתי הגדרות רשת. המחשב הפעיל מחדש ומאז לא נותן לי להיכנס, אלא ממשיך כל הזמן להפעיל ולכבות. מה זה הבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by talkats,

שלום ושבוע טוב לחברי הפורום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי . מצורף המפרט שלו. כאשר וינדוס מותקן על הSSD. לאחרונה הוא התחיל לזוז לאט (ממש לאט) כלומר עיקר הבעיה היא בהדלקה ובכיבוי( הדלקה לוקחת כ5-8 דקות וכיבוי אותו הדבר) וכן הגעה ל MY COMPUTER ולתקיות דרך סייר ( 10-15 דקות זמן טעינה) חשוב לציין: 1 - שאני עובד עם תוכנות כבדות - אדובי למיניהן ו SOLIDWORKS- אבל הן עולות במהירות הרגילה שלהן ולא נתקעות והכל זורם במהירות התקינה שלהם כמו גם גלישה באינטרנט - כרום נפתח במהירות והכל זז בסדר. 2 - הבעיה בזמן טעינה קיימת גם כשהמחשב הרגע נדלק ואין אף תוכנה שפועלת ברקע. אשמח לקבל הצעות לפיתרון לניקוי המחשב או רעיונות / הסברים למה הטעינה של תיקיות והדלקה וכיבוי ככ איטיים- בהשוואה ללפני שנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xDa,

שלום, יש לי שאלה,האם אפשרי לנגן בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות? מכיוון שיש לי אוזניות עם סאונד וירטואלי של 7.1 אז הן מגיעות עם USB.: אם זה חשוב האוזניות : (סתם משהו סיני אבל סבבה לגמרי) http://www.ebay.com/itm/310952283066?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT והרמקולים שלי הם Microlab Solo6C. האוזניות מאחורה בחיבור USB,והרמקולים בחיבור הרגיל של הירוק.. אז אני חושב שדיי מונע ממני לגרום לשניהם לעבוד יחד,כי בהגדרות של Realtek HD בחרתי שינגן משני הפלטים.. אבל אני חושב שזה לא עובד מכיוון שזה USB והשני זה סוג אחר.. אז לשאלה יש דרך לנגן את שניהם ביחד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, המצב הוא כזה. התקנתי כרטיס מסך שני (PCI) במחשב שלי לצד ה geforce 2 GTS שמחובר ל AGP מן הסתם. הפעלתי מחדש את המחשב וXP מזהה את הכרטיס אבל לא מפעיל אותו, זאת אומרת אני רואה אותו במאפייני חומרה אבל ב device status כתוב This device cannot start. Code 10. כמובן שהכרטיס לא מציג שום דבר. הכרטיס עובד 100% כי כאשר שמתי בביוס שהמחשב יעלה מכרטיס PCI אפשר היה לראות את הביוס עולה והכול עד המסך של XP שבו פשוט ראיתי מסך שחור בלי כלום. ניסיתי להחליף סלוטים, לא עוזר. אם מישהו יכול לעזור אני הודה לו מאוד שכחתי: הכרטיס הוא ATI RAGE PCI

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dror12345,

שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by naorsa,

קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלה אחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים. windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט. שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר. אשמח לעזרה תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים