עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם כל פעם שאני מפרסם פוסט לדף שלי בפייסבוק הוא לא נותן לי להחליף את כותב הפוסט ממני לדף עצמו כמו שהיה קודם, בנוסף הוא לא מפרסם את הפוסט. מישהו מכיר?פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כפי שמבינים מהכותרת, מצאתי מסך 14 אינץ' של פיליפס ליד פח הזבל , עכשיו הוא בבית שלי ;D. אתם חושבים שיש סכנה לכרטיס מסך או למשהו אחר, אם אני אחבר אותו למחשב ??? נגיד שחיברתי והוא עובד (קשה לי להאמין), מה יכולים להיות השימושים בו (אין לי מחשב בלי)? אם אתם חושבים שזה קשור יותר לפורום גרפיקה ותלת מימד, תעבירו. תודה רבה, IP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GaMovie Power,

קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך שלי ה1660ti. בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להוריד את הדרייבר כי הגרסה של ווינדוס ( יש לי windows 10 64 bit ) לא תומכת בזה או יכולה להוריד את זה. הלכתי למנהל ההתקנים בדקתי בdisplay adapters וראיתי שכרטיס המסך שעובד כרגע הוא microsoft basic. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tomhalo,

שלום, אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד. המחשב נדלק, הכל מבחינה פיזית נראה עובד אבל המסך לא עולה ואין צפצופים מהמערכת. עשיתי קצת אלימינציה והבנתי שאין שום הבדל אם אני מוציא את הכ.מ, זכרונות , הארד דיסק, סידי רום וכו'. ניסיתי גם לעשות ריסט לג'אמפר, אין הבדל. איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בלוח אם או במעבד ? אם יש בעיה במעבד המחשב אמור לצפצף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by naorsa,

קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלה אחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים. windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט. שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר. אשמח לעזרה תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי חלונות 98 S בעברית וכאשר אני עושה שידרוג ל XP לא מופיעה לי ההודעה שאני יכול לעשות שידרוג רק מערכת שניה מבקש עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by meirbit,

שלום רב, יש לי מסך מחשב של סמסונג (GP02) מחובר למחשב נייד. אתמול בערב שהפעלתי את המחשב המסך לא התחבר לנייד והראה לי מסך שחור... לאחר הפעלה מחדש כמה פעמים, חיבור וניתוק של כבל ה HDMI וניסיון לחיצות על הכפתורים של המסך זה הצליח להתחבר לי לנייד. אבל המסך מחשב חורג מהגודל של המסך של סמסונג כלומר חלק מהמסך בקצוות אני לא רואה אותו (כגון למעלה כפתור סגירה (X) למטה ה TASKBAR הראה בקושי וגם בצדים אותו דבר)... נכנסתי לתפריט ובשורת תפריט של PICTURE היא ב DISABLE וגם שלחצתי על AUTO ADJUST הייה רשום שזה נעול. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ברשותי מחשב Dell T1500 (ווינדוס 8 חוקית כמובן). בהפעלת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: ahci port 0(sata-1) s.m.a.r.t. status bad, ושורה מתחת האפשרות ללחוץ על F1 להמשך Boot של מערכת ההפעלה. עכשיו ברור שמדובר ברכיב פגום שמחובר לפורט SATA הזה, וזה כמובן ההארד דיסק. אלא שהחלפתי כבר 3 הארד-דיסקים למחשב הזה (שניים מהם דנדשים מהניילון) - והשגיאה הזו לא נעלמת. יותר מזה, כשחיברתי את ההארד-דיסקים לפורטים SATA שונים על הלוח, אני מקבל את אותה השגיאה, רק בהתאם לפורט שאליו מחובר ההארד-דיסק. החלפתי גם כבלי SATA - כלום לא עוזר. מישהו יכול לנסות ולהבין מה פה קורה פה? זה לוח אם? זה BIOS (שמעודכן ונצרב באופן תקין)? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ברגע שאני מוריד קבצי txt למחשב שהם בעברית כשאני פותח אותם כל המילים בעברית מופיעות לי כאילו הם נרשמו כך: .äòéîåú ùäéä ìê òí àéùúê áìéìä ùðøöçä יש לי ווינדוס 7.. ניסיתי להוריד את כל הגרסאות של העברית דרך windows update.. יש לכם אולי איזה רעיון או פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by almog1620,

היי לכולם. האם כל מעבד 64 סיביות יכול לתמוך ביותר מ-4 ג'יגה ראם??? יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 מרובע ליבות משנת 2008 (קצת ישן אבל קיבלתי את המחשב בחינם ). אני רוצה שיהיה לו 8 ג'יגה ראם. כאמור הוא 64 סיביות אבל בכל זאת קצת ישן. האם יוכל להכיל 8 ג'יגה ראם??? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Bittersteel,

ערב טוב, במשך תקופה ארוכה הייתי מתחבר לרמקול חיצוני באמצעות רכיב bluetooth שהלוח אם תומך בו (z270i). היום פתאום אני לא מצליח להתחבר לרמקול, ואני רואה שאין לי יכולת לקלוט bluetooth במחשב :( מישהו מכיר את התופעה? ווינדוס 10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים, קניתי מחשב חדש זה המפרט מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan יש לי בעיה,כשאני משנה בב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן רכשתי היום מחשב חדש, כאמור בכותרת עם הארד דיסק חדש בלי מערכת הפעלה. בנוסף להארד דיסק הזה ביקשתי שיחברו לי גם את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלי שעליו מותקנת מערכת הפעלה WIN7. כשאני מדליק את המחשב החדש אני מקבל הודעה שלא ניתן להעלות את הווינדוס והוא מכניס אותי למסך של startup repair כמובן שהוא לא מצליח לעשות REPAIR והסיפור חוזר חלילה. אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על ההארד דיסק החדש ולהתשמש בישן כגיבוי עם כל החומר שיש עליו כבר- אני לא רוצה שישמש אותי כמאסטר ולא מעוניין שמערכת ההפעלה תפעל ממנו. מה עלי לעשות כדי להתקין מערכת הפעלה על החדש מבלי שינסה להפעיל את המערכת הפעלה מהישן? כמובן שיש לי דיסק התקנה. תודה רבה עומר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by orpa123,

המחשב בודק את הזיכרון של ה-GEFORCE ואחר כך אומר לי שיש לי בעיה עם הרום של הביוס. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sking,

היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן) אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל) כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין... הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bit מצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GB ניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי.. נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה ) תודה מראש! עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח א…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, מדובר במחשב נייח. זו פעם ראשונה ובודדה,שהפוסט והחלונות לא עולים/פועלים,ופשוט היה מסך שחור.כדי שיעלו הצטרכתי ללחוץ על ריסט. ד"א:היה ציפצוף,שאם אינני טועה - אומר,שהמצב תקין...?! מה זה אומר? האם זו בעיה בכלל?,מה עליי להסיק מכך? ו/או,שפשוט לא קרה דבר - ועליי לעקוב,שתופעה זו לא תחזור על עצמה? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bar Naftali,

שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים