עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לפני כחצי שנה קניתי מחשב נחמד בשביל שהיה לי למשחקים והוא פעל מצוין לא עושה בעיות עד שלפני שבועיים התחילו לצוץ לי נקודות אדומות על המסך בזמן שאני משחק משחקים או רואה סרטים הנקודות כול פעם זזות על המסך ומציקות מאוד בעין אז אם אפשר מישהו יכול לתת לי כיון מה לעשות ולעזור לי לפתור את הבעיהה בבקשה זה משגע אותי ולא בא לי לפרמט את המחשב סתם נ.ב הדרייבר מעודכן והמחשב עבר ניקוי של אבק השבוע

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orpa123,

המחשב בודק את הזיכרון של ה-GEFORCE ואחר כך אומר לי שיש לי בעיה עם הרום של הביוס. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

יש לי מחשב נייח עם ספק כוח איכותי של Seasonic ו-SSD שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אם באמצע משחק או שימוש במחשב אני מכבה אותו מכפתור ההדלקה שלו, זה יזיק לו באיזשהי צורה? ומה לגבי ניתוק פתאומי מהחשמל? תודה.

4. היי לאחרונה פירמטתי מחשב נייד של IBM, אחת הפונקציות שיש בו היא אינטנט אלחוטי שהוא כקולט ללא בעייה בכל מקום?(WiFi). אך לאחר הפירמוט איני מצליח למצוא רשתות כלל.. בבית יש אינרנט אלחוטי ואני לא מצליח לפתור את הבעייה.. מישהו יכול לעזור? היכן ניתן למצוא דרייבירים למחשבים ניידים של IBM R50E אני חושב.. דגם בן שנה.. התקנת והוינדוס לא פתרה את הבעייה באופן אוטומטי כמו כן גם הסאונד לא עובד.. מה שאומר שיש מספר ריכבים שלא מותקנים או שלא מופעלים? איך פותרים את הבעייה ובעיקר את בעיית האינטרנט..? מדובר בוינדוס XP... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ScrLk,

האמת שאין לי מושג איך זה קרה... אני כותב כרגע עם המקלדת הוירטואלית של ה- WINDOWS. אני יכול להגיד לכם רק שאין דרייבר ושאני לא מצליח לשים חדש מאלו שניסיתי להוריד. ד"א: ניסיתי מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה... יש לי מקלדת של מיקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard 1.0A. מי שמכיר את הבעיה או שיכול למצוא לי דרייבר או כל דבר אחר שיתאים אני אודה לו מאוד.. אם אתם רוצים לשאול על עוד פרטים שאולי יכולים לעזור - בבקשה תשאלו. ת-ו-ד-ה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי gtx 760 עד היום הייתי משחק cod aw על הגדרות מומלצות של geforce בלי בעיה פתאום יום אחד המשחק החליט לרדת ל15 fps!!! מה לעזאזל? כנ"ל אותה בעיה בעוד כמה משחקים. כאילו שהכרטיס מסך הפסיק לפעול או משו הבעיה קיימת רק במשתמש שלי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברכות לבביות, קודם כל ברצוני להגיד שלום רב לכולם מכיוון שזהו הנושא הראשון שלי וההודעה הראשונה שלי בכלליות בפורומים האלה. עכשיו לנושא, כרטיס המסך שברשותי הוא XFX 6800GT PCI-E והבעיה איתו שכפי הנראה הוא מתחמם הרבה מעבר לנורמל. אני יודע זאת עפ"י מספר דברים: א. קשה בכלל לגעת בו מרוב שהוא חם. ב. הדרייבר, שעד לפני כמה זמן היה אומר לי שחום הכרטיס הוא כ 60 מעלות צלסיוס טוען עכשיו שחומו 90 מעלות צלסיוס. כמובן שאם זה היה נכון הוא היה נשרף כבר, אבל לא מעניין אותי כמה הוא חם בדיוק, אלא היחס, שקודם לכן הוא היה קר יותר, ועכשיו הוא חם יותר. ג. חבר עם מפרט חומרה כולל כרטיס מסך גרוע בהרבה משלי מקבל ב Benchmark של TrackMania Nations על הפרטים הכי גבוהים כ 100 פריימים לשניה, בזמן שאני מקבל …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Peter Rabbit,

במארז חדש כבן מספר חודשים ספורים של fractal יש לי שני שקעי usb קדמיים שעבדו היטב. המחשב היה במעבדה וחזר. עודכן ביוס ועוד טיפול לא רציני כלשהו. מאז אחד מהשקעים הקדמיים לא עובד. ניסיתי עם חיבור מכשירים/כוננים חיצוניים שונים וכלום. לפני שאני חוזר למעבדה ומפנה אליהם את האפשרות שזה מעשה ידיהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by חופני,

שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!

13. זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי, אני שומע את ההרד דיסק שלי מתכבה ונדלק ואז כל המערכת קופאת, ואני חייב ללחוץ על כפתור ה RESET. לא שזה מפריע לי אבל כש WINDOWS חוזר הוא חוזר להגדרות המקור שלו עם כל התוכנות מותקנות אבל שום הגדרה לא נשמרת. והוא מציג שגיעה שהוא לא יכול לחזור להגדרות ה USER ולכן הוא חוזר להגדרות המקור, שזה גם פוגע בביצועים של ה WINDOWS ולכן נשאר רק פרמוט. יש לכם פתרון לבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. במסך הגדרות רשת מתקדמות - מתוך מרכז הרשת והשיתוף אני מנסה לשנות הגדרה "שתף קבצים באמצעות סיסמא" שלא יצטרך סיסמא, שומר שינויים, אולם השינויים לא חלים. אני נכנס שוב למסך הגדרות מתקדמות והמצב עומד כמקודם שצריך סיסמה. גם שאני מנסה להכנס ממחשב אחר תוך הקשת הסיסמה המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bennash,

כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה). המערכת שלי: 32GB RAM in 2 chanell i7 885 super overclocked (SOC) Ti 2*NVIDIA GeForce 680 SLI WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB INTEL SSDSC2CT060A3 ATA…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by godis,

שלום, המחשב שלי עושה לי בעיות.. הוא לא זז... הCPU נמצא כל הזמן כמעט על 100 וזה ממש מוזרר.. המפרט שלי: מעבד E6300 לוח: P5B-VM זיכרון: 1G KINGSTON 667MHZ X2 דיסק קשיח: wd 250 16mb זה לא הגיוני מה שקורה.. המחשב הזה אמור להיות חיהה.. אבל הוא לא זז לי.. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלפני כמה זמן אני איפסתי את הלוח אם . ויש מצב שזה שינה משהו בהגדרות של ה2 מעבדים.. מה אפשר לעשות? בבקשה תעזרו לי.. אני משתגע המחשב לא זז...=\\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כפי שמבינים מהכותרת, מצאתי מסך 14 אינץ' של פיליפס ליד פח הזבל , עכשיו הוא בבית שלי ;D. אתם חושבים שיש סכנה לכרטיס מסך או למשהו אחר, אם אני אחבר אותו למחשב ??? נגיד שחיברתי והוא עובד (קשה לי להאמין), מה יכולים להיות השימושים בו (אין לי מחשב בלי)? אם אתם חושבים שזה קשור יותר לפורום גרפיקה ותלת מימד, תעבירו. תודה רבה, IP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sking,

היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן) אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל) כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין... הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bit מצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GB ניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי.. נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה ) תודה מראש! עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח א…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. החלטתי לפרמט את המחשב. נכנסתי לביוס כדי להגדיר BOOT דרך ה-CD ואז שם קרתה לי תקלה. בטעות לחצתי על F8ואז קפצה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה- אבל היה כתוב משהו על Q-FLASH אז לחצתי N(o) כי לא ידעתי מה זה אומר. ואז הוא עשה לי ריסטרט והפעם במסך הראשון שמופיע בהדלקת המחשב אין מסך שחור רגיל אלא מסך <<POST של הלוח אם (GIGABYTE) . בכניסה לביוס הוא ביקש סיסמא.אחרי שהמחשב עלה הופיע לי כונן FLOPPY שאני מבין שזה מה שהלחיצה על No ב-Q FLASH עשתה. אני לא מצליח להחזיר את זה למצב הקודם.הוצאתי את הסוללת CMOS והסיסמא נעלמה רק לריסטרט אחד, בבא היא הופיעה שוב. מה עושים? בבקשה אני זקוק לעזרה זה ממש דחוף! עריכה: הוצאתי שוב את הסוללה ועכשיו זה בסדר (לעת עתה) השאלה עכשיו אין אני נ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SaXtoR,

לפני שלושה שבועות קניתי מחדש חדש(מפרט בצד), ועוד על ההתחלה המחשב התחיל לקפוא מדי פעם , אבל לא בתדירות גבוהה יחסית הכוונה לקפיאה : אם שומעים מוזיקה, השיר נתקע, העכבר קופא ולא זז, ואין מה לעשות חוץ מלעשות ריסט. (חשוב מאוד: העכבר לא דולק בכלל, כאילו הוא לא מחובר, אין לו את הלייזר האדום. כנ''ל לגבי המקלדת, היא לא מגיבה לכפתורים כמו CAPS LOCK והשאר. הNUM LOCK נשאר דלוק, אבל שאני מנסה לכבות אותה היא לא מגיבה) אני בד''כ נשאר כמה ימים עם המחשב דלוק, לא עושה אפילו ריסט אחד, והכל עובד חלק.. היום אחרי שבוע של ימים בלי ריסט(ובלי קפיאות) המחשב החליט לקפוא, בעבודה *בסיסית וקלה* של דפדפן(40 לשוניות, בסביבות 600-700 מגה ראם עם ניצול סי פיו זניח) ודברים קלים כמו מסנג'ר, בבילון, וJDOWNLOAD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז קניתי את כל החלקים הרכבתי הכל והדלקתי פעם ראשונה בשעה טובה והמחשב נדלק אבל מסך שחור שום דבר לא מופיע מה עושים? אני רוצה להתקין ווינדוס 7 אבל שום דבר לא עולה מישהו יודע מה הבעיה אולי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yaniv11,

שלום, יש לי לוח IC7 עם 2 זכרונות 2*256 DDR,עליו רץ XP. כשהמחשב עולה,בלי להפעיל כמעט כלום, נשאר לי בד"כ 60 מגה חופשי(אני משתמש ב- speedfan). המחשב בד"כ איטי ומדי פעם גם קופא,והעצבים שלי כבר לא עומדים בזה. כמה,לדעתכם,יעזרו לי עוד 2*256 (כדי להמשיך לעבוד ב- dual)? תודה על העזרה

25. Started by Makso Kikos,

אהלן נתחיל בזה שהרכבתי את המחשב לבד וזה לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב עכשיו לבעיה אני חווה סוג של בעית מתח? ניתוק usb במהלך העבודה מקלדת נדלקת ונכבת עכבר והסטיק של האנטרנט האלחוטי כתוצאה מתנתק לי הקישוריות לאינטרנט כל 3 דקות מחוברים לי גם 3 כוננים חיצוניים אבל אין איתם בעיה נראת לעין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים