תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום, יש ברשותי דיסק קשיח HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 יש לי אותו כשנה וקצת. עכשיו בזמן האחרון, הוא מתחיל להרעיש קצת, כל פעם שמתבצעת ממנו קריאה / כתיבה הוא משמיע טקטוקים קטנים. ראיתי בפורום אחר, אדם אחר עם אותו דגם דיסק ואותה הבעיה בדיוק, ולפי בדיקות שהוא עשה, הכל בסדר. בכל זאת, אני עדיין מודאג קצת, אני יודע שדיסקים של היטאצ'י מרעישים קצת יותר מאחרים. שאלתי היא, מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? ומה הם בכלל הרעשים האלה. (בנוגע להחלפה בחנות בו קניתי, זה קצת בעיה כי היא פשטה את הרגל או משהו, ואין לי בעצצם למי לפנות, יש איזה יבואן, משווק שאפשר לפנות אליו ?). תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!) אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה חודשים שאני דוחה את העדכון של windows 10 כי ברגע שהוא מסיים את העדכונים הוא עולה עם תופעה מעצבנת במיוחד. ברגע שאני פותח משהו במחשב שיש לו צבע שחור (סתם תמונה באתר\ ספוטיפיי) - נהיה לי עליו נקודות ירוקות מהבהבות ותוך כמה דקות זה מתפשט לכל מקום במסך ויכול לגרום להבהובים. ריסטרט או החלפת ערוץ בטלוויזיה (לאחר מהמחשב וחזרה אליו) - פותר את הבעיה זמנית, שחזור אחורה ללפני העדכון פותר אותה לגמרי - אבל מונע ממני לעדכן. במצב בטוח אין כלום. בזמן משחק אין כלום. יש לי מחשב בן פחות משנה, לוח אם של אסוס z170 כרטיס מסך של EVGA gtx 1070. ניסיתי: למחוק דרייברים של הכ. מסך ולהתקין מחדש (דרך 'מצב בטוח') לעצור את כל השיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להתחבר לשירות netflix לשם צפייה בשידורי וידאו באיכות גבוהה מהנייד לטלויזיה , בנייד אחד יש חלונות 10 גירסה ביתית (מעודכן) ובנייד השני חלונות 7 מעודכן האם הדפדפן בחלונות 10 מותאם יותר ואילו הדפדפו ב 7 ( IE11ׂ) לא נועד לתזרים מדיה באיכות FHD ? שאלה שניה יש לי גירסה , Build 1803 windows 10 home קראתי באתר microsoft שסיום השירות בעבור גירסה זאת מסתיים 12 לנובמבר 2019 .... ".....על המכשיר להתקין את העדכון האחרון כדי להמשיך לקבל תמיכה..." . מה זה אומר מבחינתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנת בו Windows OEM על SSD , אני רוצה להחליף לדיסק SSD יותר גדול, האם אני יכול להתקין את החלונות מחדש על אותו מחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בטלפון כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted. לאחר שנסיון repair באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אני אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בניהול דיסקים לא מתאפשרת ביצוע הרחבת מחיצה .וגם אם אני רוצה למחוק מחיצה d לא מתאפשר ???? ברור שמחיצה d רקה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש של w.d 800 jb עם 8 מגה בפר ה fdisk של win98 מזהה אותו כ-10gbבלבד. בחנות אמרו לי שאי אפשר להשתמש איתו עם win98 אלא רק עם xp למישהו יש אולי פיתרון ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה שיש לי לאחרונה סדרות של בעיות במחשב, ובמהלך שרציתי לשפר ביצועים של רכיב Plug and Play עם הדרייברים שעל תקליטור, הבחנתי שהכונן שלי, היחיד שלי, כלל אינו פועל! הLED שמצביע על פעילות הכונן אינו דולק כלל. כפתור הEject גם איננו פועל. אבל מה שמצחיק - לא פתחתי את המחשב ולא נגעתי בו. אז כבר מכאן זה נראה כתעלומה בעיניי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהכונן מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, ואני רואה אותו ב Device manager וכלל אין בעיה שם, ואפילו כתוב את האמרה הידועה the device is working properly. ממש מוזר לדעתי. פתחתי את מחסנית הדיסק בעזרת סיכה, ולא, לא שכחתי שם במקרה דיסק. אין שם כלום. שום כלום. ועד כמה שיכולתי לראות מבלי לפרק את הכונן לגמריי, לא היו עדויות לשום לכלוכים או הפרעות פי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי משהו קרה במחשב... כל מני קבצים בסיסטם 32 החלו להחסם ע"י האנטיווירוס ועכשיו כשאני נכנס ל2MOONS אני מקבל את ההתרעה הזאת: בנוסף האנטווירוס שלי ממליץ למחוק את הקובץ consmlss.dll שנמצא בSYSTEM32... אבל כל הזמן הוא חוזר... יכול להיות שהשתלטו לי על המחשב? יש לי קרספרסקי וחומת אש... איך זה קרה? עריכה: הנה כל הזמן מה שצץ לי באנטויווירוס: זה שלוש תמונות אחת על שנייה, כל אחד מהם קרה אחד אחריי השני וחסכתי תמונות... מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הבא http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ אני משתמש בכרטיס קול המובנה Realtek® ALC898 דרך האופטי. הסאונד פצצה, אבל כשאני מחבר משהו לUSB או מנתק מהUSB אז יש נפילות ווליום, זה מחרפן אותי. כל פעם הסאונד נופל, אני צריך לצאת מהווינאמפ\אייטיונז ואז הווליום חוזר להיות רגיל. יש לי גם כרטיס של אסוס סונר D2X, אצלו אין נפילות ווליום אבל האיכות סאונד שלו חרבנה, אני מרגיש כאילו יש לו stuttering רציני.. כשאני משווה עם קבצי FLAC בין 2 הכרטיסים, אז מבחינתי הרילטק מתעלה על האסוס. כעיקרון אני רוצה לפתור את בעיית נפילות הסאונד במובנה, עדכנתי ביוס ללוח אם (הכי חדש) הותקנו דרייברים הכי חדשים.. ועדיין.. נפילות סאונד בחיבור יואסבי. עזרה? אפילו כשאני מחבר DAC חי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-