תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שחיברתי לו הארד דיסק של 2.5 שמחולק לשתי מחיצות אחת של 1.19 ואחת של 1.8 בקיצור, רציתי לעשות את זה מחיצה אחת לפני שאני מתקין ווינדוס... אז נכנסתי ל FDISK מחקתי את כל המחיצות הישנות ואז יצרתי מחיצת PRIMERY חדשה, זה עשה כמה דברים ואז אמרתי לו SET ואז ריסטרט ופורמט ומה אני מגלה !?!? הוא עשה לי את ההארד דיסק 4 ג'יגה! ,התקנתי ווינדוס בכל זאת, חשבתי שהוא השתגע וזה יסתדר... אבל גיליתי ש 3 ג'יגה הוא מראה כחסומים ולי נשאר רק 800 מגה (200 ירדו בגלל ווינדוס) בקיצור אני ישר רצתי שוב לFDISK וניסיתי שוב ולא עבד, ניסיתי עוד כמה פעמים, אה !! נזכרתי, גם בפורמט הוא אמר לי TRYING TO FIX ALLUCATION UNITS או משהו כזה, ואז הוא הריץ מספרים וזה לקח כמה שעות לסיים כל פורמט בגלל זה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי לעתים לא מצליח לזהות את המקלדת בעת עליית המחשבוכתוצאה מכך מערכת ההפעלה לא עולה ורק ריסט פותר את הבעיה . ניסיתי להחליף מקלדת חדשה אך הבעיה עדיין נשארת. אודה לרעיונות לפיתרון ? יכול להיות שבקר המקלדת בלוח לא תקינה ? ( לוח asus cuv4x -c) הביוס מעודכן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ברשות לוח אם של אסוס מדגם p4sp mx ולראשונה עשיתי לו עדכון ביוס ע"י תוכנה של אסוס המיועדת לווינדווס ומשום מה היא לא הצליחה לגמור לי את העדכון ולא ביקשה הפעלה מחדש ולאחר יציאה מהתוכנה עשיתי הפעלה מחדש והתברר לי שהעדכון כשל כי המחשב לא עושה פוסט ולא עולה שום דבר על המסך הצ'יפ של הביוס הוא יושב בתושבת כך שאפשר לשלוף אותו האם יש דרך לשחזר ת'ביוס ???? בתודה מראש !!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה פירמטתי מחשב נייד של IBM, אחת הפונקציות שיש בו היא אינטנט אלחוטי שהוא כקולט ללא בעייה בכל מקום?(WiFi). אך לאחר הפירמוט איני מצליח למצוא רשתות כלל.. בבית יש אינרנט אלחוטי ואני לא מצליח לפתור את הבעייה.. מישהו יכול לעזור? היכן ניתן למצוא דרייבירים למחשבים ניידים של IBM R50E אני חושב.. דגם בן שנה.. התקנת והוינדוס לא פתרה את הבעייה באופן אוטומטי כמו כן גם הסאונד לא עובד.. מה שאומר שיש מספר ריכבים שלא מותקנים או שלא מופעלים? איך פותרים את הבעייה ובעיקר את בעיית האינטרנט..? מדובר בוינדוס XP... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. הפעלתי את המחשב בבוקר והספק עשהמן שריקה כזאת בצליל גבוה וחלש.. הנורה של ההדלקה נדלקה לשניה ואז נכבתה ואז שוב פעם נדלקה ושוב פעם נכבתה.. ככה לא הפסיקה ..כאילו המחשב נדלק וכבה בלי הפסקה.. אז פתחתי את הדלת של המארז וראיתי שכל פעם שהמחשב נדלק המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד ואז נכבה (כמו הלד של ההפעלה).. וגם הנורה שעל הלוח אם באותו אופן כמו המאוורר והלד.. גם שניסיתי לכבות אותו דרך לחיצה על הלחצן שוב כדי להפסיק את השרשרת הזאץ הוא לא נכבה.. אלא רק המשיך בלהלדק ולהכבות.. אז כיביתי אותו בעזרת הוצאת הכבל של החשמל מהספק.. אני חושב שזה בעיה של הספק אבל אני לא בטוח.. לכן העברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה על הלוח כדי לראות אם זה בעיה בכרטיס, אבל שום דבר לא השתנה.. יש להוסיף בערך …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני מס' ימים הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות של 2133 אבל בתוכנת בדיקה רשום לי 1066. מבחינת הדגם זה הדגם הנכון שהזמנתי משהו שכן שמתי לב אליו זה שרשום במפרט של הלוח אם 8 x 1.5V DDR3 והזכרונות הם 1.65V, זאת הבעיה? לבקש מהם שיחליפו לי את הזכרונות? זה המפרט של המחשב: Computer: GIGABYTE CPU: Intel Core i7-4820K (Ivy Bridge-E, S1) 3700 MHz (37.00x100.0) @ 1200 MHz (12.00x100.0) Motherboard: GIGABYTE X79-UP4 Chipset: Intel X79 (Patsburg) Memory: 16384 MBytes @ 1066 MHz, 11.0-11-11-36 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 Graphics: …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מותקנת לי ויסטה על המחשב ורציתי להתקין אותה שוב בגלל וירוס ולפני ההתקנה מחקתי בטעות את תקייה windows בכונן C ובגלל זה אני לא יכולה להתקין את הויסטה שוב, הוא מראה הודעת שגיאה בגלל שחסרים קבצים בתקייה של windows בכונן C ! השאלה שלי האם אני יכולה לשחזר את הקבצים שמחקתי בתקיית windows בכונן C למרות שהקבצים לא עברו אפילו לסל מחזור? יש לי רק 72MB בתקייה של הwindows בגלל שמחקתי. מה עושים? יש פיתרון לבעיה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההעלה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במערכת לינוקס המקורית יש SSD מסוג M2 בגודל 1TB עליתי עם LIVE CD על USB, ויצרתי קובץ IMG של הדיסק באמצעות DCFLDD העברתי את קובץ ה IMG למערכת אחרת ושחזרתי אל דיסק SSD חיצוני בגודל זהה. (1TB) השחזור סיים בהצלחה ובדקתי שתוכן הדיסק תקין וניתן לגשת לתיקיות. כאשר ניסיתי לעשות BOOT מהדיסק המשוכפל, התקבלה ההודעה הבאה: You are in emergency mode. After logging in, type "journalctl -xb" to view system logs, "systemctl reboot" to reboot מה פשר ההודעה הזאת ואיך אני ממשיך מכאן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי אחד ההתקנים ( מגיעים 2 כאלה במארז ) - > אחד למחשב ( ע"י כבל אתרנט רגיל ) ועוד אחד לראוטר ( גם כן כבל אתרנט רגיל ). לחצתי על 2 הלחצנים ( אחד בכל התקן ) כמו שצריך כדי לאפס הגדרות ובכדי שההגדרות יועברו להתקנים. כעת כל הנוריות עובדות כמו שצריך לפי הדף הוראות שמגיע עם זה - הוא מזהה רשת כמו שצריך . עכשיו - האם אני אמור להגדיר כאן רשת חדשה ? או שזה מגביר אות קיים של רשת קיימת ? תודה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה משהו מוזר מאוד מאוד מאוד קרה למחשב שלי! אני מדליק אותו הכל עובד נפלא ואז ההווינדוס XP מעלה את עצמו.. ואחרי זה הוא שואל האם לעשות בדיקת הזאתי להרד דיסק..אז נגיד אני נותן לו אחרי זה שהוא מסיים הוא הופך את המסך לשחור ואמור לעלות את הפתיח של הווינדוס שאתה בוחר משתמש אבל זה לא ככה! אחרי שהוא מסיים את הבדיקה המסך פשוט נכבה! כמו שהמסך נכבה אחרי שעתיים בערך בלי להשתמש במחשב.. פשוט הלד של המסך הופך לכתום והמסך נכבה ההרד דיסק ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך! ואני לא יכול לעשות שום דבר וניסיתי לעשות ריסט ולהעביר את הבדיקה של ההרד דיסק (יעני לא לעשות בדיקה), וניסיתי עם בלי, עם בלי.., ושום דבר לא עוזר! עכשיו יכול להיות שנדפק לי ההרד דיסק? כי לפני שפתחתי את המחשב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מדליק את המחשב ואני שומע שלושה צפצופים ולא רואים כלום מהמסך מה עושים ? וזה מאוד דחוףלי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שאני גומר את השימושים שונים במחשב בלילה אני מכבה אותו בצורה רגילה וזהו, עכשיו הבעיה מתחילה באמצע הלילה המחשב נידלק לבד נותן ציפצופים ומיתכבה מה גורם לזה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח מחשב נייח שנכבה לי כל הזמן, נכנסתי לביוס וראיתי שטמפרטורת מאוורר על 70 מעלות. החלפתי למאוורר מעבד חדש ועדיין לא עזר, גם הוספתי משחה טרמית. החלפתי ספק כוח לא עזר שמתץי מאווררי מארז חדשים ולא עזר מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שהחיישן טמפרטורה שבלוח האם דפוק וצריך להחליף לוח? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי החליט ביומיים האחרונים לכבות את עצמו כשאינו בשימוש זמן רב (בלילה ) - חוצפן ! אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי כמה זמן שהוא נמצא ב - idle הוא נכבה. מישהו יודע אם זאת תוכנה מסויימת שעושה את זה ,או משהו אחר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בין שנתיים בערך, בלי שום המהרות משום סוג, ומסך בין 5 בערך. בזמן האחרון המחשב פשוט נסגר בלי שום אזהרה ובלי הודעה.. בהתחלה חשבתי שזה המסך שנכבה, כי המחשב לא נסגר לגמרי, אבל בדקתי אם מסך חדש, והתופעה חוזרת גם עם המסך החדש. יש רעיונות מה יכול לגרום לזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-