עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

בחיבור מחשב חדש השתמשתי בכבלים של המחשב הישן. עושה רושם שהכל מתחבר כהלכה - העכבר והמקלדת מגיבים, כבל תקשורת מהבהב ומראה שהוא פעיל בסלוט שלו, אבל המסך - שחור. סוכם שתותקן מערכת הפעלה חלונות 11 ואני אדאג למפתח מוצר והחשבונית גם מראה שעבור ההתקנה של מערכת ההפעלה חויבו כמה עשרות ש"ח. הכבל של המסך הוא HDMI ומחובר תקין למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

2. Started by XEON123,

היי חברים, התקנתי ווינדוס 10 פרו 64 והכל בסדר חוץ מ-utorrent שלא נותן גישה זאת ההודעה שאני מקבל: בבקשה עזרתכם

3. Started by תושב העיר,

התקנתי ווינדוס 10 בצורה חוקית ואני לא רואה שום שינוי במערכת ההפעלה איך יודעים אם ווינדוס 10 פועל או לא ?

4. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omer.assraf,

שלום אנשים טובים, קניתי לי GTX 780 AMP של חברת ZOTAC, חיברתי אותו למחשב: 1- Q6600 G0 Overclock to 3GHZ 2- 4GB RAM 3- ספק כוח 550W הבעיה היא כך: הכל עובד סבבה לגמרי בהתחלה עד שהכרטיס מתחיל לשאוג עם המאווררים שלו בדקתי ואכן הגעתי לטמפרטורה של 80 מעלות. התגובה הראשונה שלי הייתה כמובן כמתבקש להיבהל. לאחר מכן אמרתי בו נראה מה יקרה אם אני אמשיך לשחק. אשמח לפרט מה ואחרי כמה זמן אם תשאלו אבל אני אחסוך. אחרי שהמחשב עש ריבוט לעצמו כמה פעמים עשיתי בדיקה עם תוכנה נחמדה FURMARK וגילית שכשהכרטיס מגיע ל80C הוא מפעיל מחדש את המחשב. הלכתי והבאתי מאוורר בייתי פתחתי את המארז שמתי את המאוורר קרוב והפעלתי על העוצמה הכי חזקה. פתחתי את FURMARK שוב והפלא ופלא הכרטיס מתייצב על 73 מעלות בעומס של 9…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, יש לי פה איזה מחשב ישן שאני צריך מידע מהHD שלו.. הוא החליט לא לעבוד פתאום. כשאני אני מדליק אותו יש תצוגה במסך ל3-4 שניות והוא נכבה. (בדרך כלל איך שמתחילה הטעינה של הווינדוס). ניסיתי לגשת לBIOS אבל גם שם , תוך 2-3 שניות נעלמת התצוגה .(הודעת NO SIGNAL על המסך). ניסיתי להחליף כבל , ולהשתמש במסך אחר והבעיה עדיין קיימת. האם מדובר בכרטיס מסך תקול? או שישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היום קניתי מחשב חדש עכשיו קניתי הארדיסק חדש והכל טוב ויפה את 2 הישנים שלי העברתי למחשב אחר מתוך 2 ההארדיסקים הינשים שלי פירמטתי רק 1 © ואילו את (g) לא פירמטתי התקנתי את המערכת הפעלה, הכל טוב ויפה עד שבדקתי מה עם כונן G הישן שלית בדקתי והוא לא זיהה אז עשיתי להארדיסק פארטישן ללא פורמט ועדיין הוא לא מזהה ומבקש פורמט ואני ממש חייב את החומר על הכונן הזה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AMITOC,

שלום לכם! נתקלתי בתקופה האחרונה במספר בעיות הקשורות למערכת הקבצים שלי. בעיה מספר אחת: כל פעם שאני מנסה בסנדרה לעשות "בדיקת-מהירות -העברת-קבצים" התוכנה קופאת ונתקעת עד למצב שצריך לסגור אותה ע"י הטסק מנגר. מה לעשות? חשוב לציין שזה קורה בהמון גרסאות של התוכנה. בעיה מספר 2: כאשר אני נכנס להגדרות של אקספלורר אני יכול למחוק את ה"קוקיז" אבל נסיון למחוק את שאר הקבצים גורם לחולן להתקע. סגירה ע"י הטסק מנגר של RNDLL22 פותרת את הבעיה אך עדיין כל פעם שאני מנסה זה חוזר על עצמו. בעיה מספר 3 (המוזרה ביותר): כאשר אני מוריד קובץ התקנה כל שהוא (משחק,דרייבר וכדומה) הקובץ מאבד לאחר תקופה מסוימת את האיקון שלו והופך לרקע לבן (תמונה מצורפת) חלק מהקצים לא נפתחים במצב החדש אך עדיין מופיע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rami Benbenishty,

אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .

13. Started by Revital Cohen,

מה הסיבה שהמחשב הנייד כבה מיד כשאני מנתקת את הבטריה ? למרות שהבטריה מלאה.. איך שאני מחברת את הבטריה לחשמל, המחשב עובד רצוף

14. Started by spoonybard,

היי, המחשב שלי התחיל לקרטע כשאני מפעיל משחקים skyrim u וGTA V או כל משחק עם עם הרבה פרטים על המסך. חשוב לציין שהמשחקים האלה היו עובדים בלי קירטועים בהגדרות גבוהות אבל רק לאחרונה אני נתקל בבעיה הזו. זה מה שעשיתי עד עכשיו: פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש מחקתי והתקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס מסך אבל עדיין הבעיה נשארת להלן המפרט של המחשב: שם מערכת ההפעלה ‏‏Microsoft Windows 10 Pro גירסה 10.0.17134 גירסת Build‏ 17134 יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת DESKTOP-VSNBF3P יצרן המערכת Gigabyte Technology Co., Ltd. דגם המערכת To be filled by O.E.M. סוג המערכת x64-based PC מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי דיסק DVD שמכיל 3 סרטים, הכונן DVD במחשב אומר שאין דיסק לעומתו בנייד דוקא כן נראה הדיסק והוא גם מצליח לקרוא אותו, למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני יודע שזו בעיית דרייברים/קצב רענון... קיבלתי FX5200 חדש מהקופסה (רק זמני, הלך לי הכרטיס המקורי שלי - בטיפול). הבעיה היא שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט). כשאני מוחק את הדרייברים ועובד עם דרייבר ברירת המחדל של WIN אז הכל בסדר (אבל אי אפשר לעבוד ככה... איטי ביותר). מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים, קניתי מחשב חדש זה המפרט מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan יש לי בעיה,כשאני משנה בב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז רצינו לעשות dual boot הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled). כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה. המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק. בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח. אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zwex35,

לפני כמה ימים המחשב הנייח שלי קפא באמצע עובדתי במחשב. עשיתי לו ריסט,ושניסיתי להדליקו מחדש-שמעתי את המחשב עולה עם המוזיקה של ווינדוס אך המסך שחור וכתוב NO SIGNAL. ניסיתי שוב פעם להדליק אותו ועכשיו הוא עושה צפירה קטנה בהתחלה..ויש רעש של מאוררים של הכרטיס מסך (8800GT). דבר זה כבר קרא לי בעבר אך עבר. ניסיתי להחליף כבל ניסיתי להחליף מסך-שום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן המחשב אצלי כחצי שנה, משום מה מהיום שאני מתחיל לשחק המחשב מצפצף לאחר כמה דק' כנראה שמגיע לטמפ כלשהי, אבל היא לא קריטית כרטיס המסך 67 מעלות במאמץ, ואין שום התראה על בעיית חום כלשהי, אני לא יודע מה לעשות משום מה שזה הופיע דווקא עכשיו. הצפצוף משגע - ממש BEEP BEEP שחוזר על עצמו כל שניה במקטעים של 2. כמו שעון יד מעורר. המחשב עם תצורת SLI ומעבד M4200 אין על זה כמעט כלום בגוגל, אבל ממה שראיתי נאמר לבדוק משהו בהגדרות של INTEL HD - הבעיה שכשאני מנסה להפעיל את זה דרך הקיצור - הוינדוס לא מוצא את זה כאילו זה לא מותקן. מבקש את עזרתכם, תודה עריכה - עכשיו מצאתי שאחד ה GPU מגיע ל 80 מעלות ואז הוא מתחיל לצפצף - האם 80 מעלות זה טמפ לא תקינה לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by klifOrd,

אני מנסה להתקין וינדוס על מחשב חדש לגמרי מdok ונתקלתי בבעיה, מסך ההתקנה של הוינדוס עולה, הוא נותן לי לבחור שפה אבל ברגע שהוא מנסה לטעון את הקבצים הוא מעלה את ההודעה הזאת: A required CD/DVD drive device driver is missing" or "A media driver your computer needs is missing ניסיתי כמה דברים שהועלו לאחר גיגול קצר אבל לצערי ללא הצלחה. כמו כן ניסיתי עם 3 dokים שונים וקיבלתי את אותה הודעה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by שיר אור,

שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחרזהבאופן מוזר ביותר. מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב) שניים מהם לא מזוהים בכלל כשאני מחברת אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל כל פעם. מה זה? המחשב "שורף" כביכול את הנגנים? זה ענין של דרייבר? מה עלי לעשות?? מאתרסאנדיסק לא החכמתי הרבה. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? 2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? 3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? 4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? 5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ranger04,

שלום, לאחרונה, במסגרת עבודתי, הגעתי למצב בו אני מעוניין שתיהיה גישה למחשב שלי מכל מקום כפי שנעשה משרת. כלומר, אני למעשה צריך שהמחשב הביתי ישלי יתפקד כשרת (לשליפת מידע מDB ועוד). מה הדרך לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.