תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההעלה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק תקינות של דיסק קשיח , וכמו כן שאר מרכיבי חומרה כמו זיכרון (או לוח)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ויש לי בעייה שה- USB2 לא עובד הגעתי למצב שפתחתי את המחשב כדי לראות מה רשום על הלוח, ואכן כתוב ליד החיבורים של ה USB שזה SUB2 אני לא מבין גדול בחומרה לדוגמה ה-DiskOnKey אני מזהה שזה לא עובד במהירות של 2.0 בבית ובעבודה כן וגם בכל פעם שאני מחבר משהו הWindows מודיע שזה לא חיבור מהיר (וניסיתי לחבר לכל חיבור שקיים במחשב) אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קצת קשה לנסח כותרת נורמאלית, אז אפרט כאן בתקווה שאשפי הפורום יבינו את הבעיה. בעבר צרבתי דיסק MP3 , ושמרתי את הצריבה , כלומר כל פעם הייתי מוסיף שירים, הדיסק אבד, והשירים מהמחשב נמחקו, אבל יש לי את הקובץ השמור בתוכנת בצריבה NERO בווינדוס 98 אבל הגרסה המשודרגת (SECOND EDITION) כבוד!!! אני רוצה לצרוב את השירים בדיסק חדש, אבל הוא דורש ממני את הדיסק המקורי שהשירים נצרבו בו, איך אני יכול לצרוב את אותה צריבה בדיוק לדיסק חדש, או לחילופין, להוריד את השירים מהתוכנת צריבה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי את השרקון REX3, חרא מארז, קניתי את הFD ARC MINI R2 כי נמאס לי. היום התפנתי להעברת המערכת למארז החדש, עבדתי על זה שעתיים, סידרתי את כל הכבלים יפה יפה ודחוס מאחורה, הכל נראה מדהים, הכל מחובר כמו שצריך, חיברתי לחשמל, האור הכחול בכפתור ההדלקה נדלק, לחצתי על הכפתור ו... כלום! ניסיתי להעביר את החיבור של הpowerswitch לפינים אחרים, כלום ניסיתי לחבר את הכפתור של המארז הישן, כלום ניסיתי להוציא את החיבור USB 3 הקדמי שאחד מהפינים בלוח האם התעקם ונשבר במהלך ההרכבה (יש סיכוי שזה יתפקד עם פין שבור כרגיל?) וכלום ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולנתק ממנו את החיבורים של הספק, כלום כלום כלום אין לי מושג מה לעשות ואני בלחץ אטומי... המחשב פשוט לא נדלק למרות שיש חשמל לפי הכפתור שדולק הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב לפתע הציג מסך כחול. הנה הדו"ח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002F02BDB OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\050211-28610-01.dmp C:\Users\Black965\AppData\Local\Temp\WER-36239-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement of…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תצוגת הודעות בגימייל קטנה בכדי לראותה חייב למתוח הדף,פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס מסך הוא:GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL והמסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL שיחקתי עד מאוחר בכמה משחקים כמו wow/league of legends אחרי שעה וחצי שלא שיחקתי פתאום ראיתי תמסך מתחיל לשנות צבעים כאילו הכרטיס הולך להשרף חשוב לדעת שאני בודק תמעלות כל הזמן והן לא קפצו או היו קרובות לבעייתיות עכשיו אחרי חצי דקה זה הפסיק אבל הפך תמסך לחצי רגיל וחצי צבע ירוק כזה חלש עם נקודות/קווים חיפשתי תבעיה לא ממש מצאתי תשובה אני יודע שבדר''כ זה הכרטיס מסך אבל אני לא יודע אם זה הבעיה יש לי תמחשב כבר שנתיים בערך הנה תמונה של בחור שיש לו את אותה הבעיה שעשה צילום בטלפון כל המסך - http://prntscr.com/7iizcv צד שמאל, ירקרק - http://prntscr.com/7ij06m צד ימין, רגיל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כחצי שנה קניתי מחשב נחמד בשביל שהיה לי למשחקים והוא פעל מצוין לא עושה בעיות עד שלפני שבועיים התחילו לצוץ לי נקודות אדומות על המסך בזמן שאני משחק משחקים או רואה סרטים הנקודות כול פעם זזות על המסך ומציקות מאוד בעין אז אם אפשר מישהו יכול לתת לי כיון מה לעשות ולעזור לי לפתור את הבעיהה בבקשה זה משגע אותי ולא בא לי לפרמט את המחשב סתם נ.ב הדרייבר מעודכן והמחשב עבר ניקוי של אבק השבוע
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה לי בעיות.. הוא לא זז... הCPU נמצא כל הזמן כמעט על 100 וזה ממש מוזרר.. המפרט שלי: מעבד E6300 לוח: P5B-VM זיכרון: 1G KINGSTON 667MHZ X2 דיסק קשיח: wd 250 16mb זה לא הגיוני מה שקורה.. המחשב הזה אמור להיות חיהה.. אבל הוא לא זז לי.. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלפני כמה זמן אני איפסתי את הלוח אם . ויש מצב שזה שינה משהו בהגדרות של ה2 מעבדים.. מה אפשר לעשות? בבקשה תעזרו לי.. אני משתגע המחשב לא זז...=\\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
live streaming, ללא השהיות בשל אגירה (buffering), והאם בכלל יש לכך משמעות? לא מעט מאיתנו צופים מדי פעם באירועי ספורט חיים דרך האינטרנט (כדורגל בעיקר) והתפפעה הזו חוזרת פעם אחר פעם - המחשב נעצר, מבצע אגירה, ואז ממשיך מהנקודה שבה הוא עצר. כלומר, עם הזמן ה- delay, בין האירוע לבין הרגע שבו הוא מוצד בבית, הולך וגדל. כמובן שיש גורמים נוספים שמשפיעים על איכות ההזרמה, כדוגמת רוחב הפס וכמות זכרון ה- RAM הזמינה. אז הינה הנתונים שלי: מערכת - win 10 1709 זכרון RAM - 16GB DDR3 1333MHz רוחב פס - 100Mbit אלחוטי (בפועל זה פחות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,פתחתי כמה פוסטים בכל פורום אפשרי שעלה בדעתי לגבי איטיות מוזרה של המחשב , אחרי שאספתי מספיק מידע ועניתי על מספיק שאלות ששאלו אותי , הנה הכל בסיכום: לאחרונה החלו אצלי בעיות של איטיות במחשב , במוקדם ובמאוחר גם ראיתי שזה הופיע כשאני משחק (נפילות FPS , דרופים) בהתחלה שקלתי כל מיני צעדים כמו קניית מחשב חדש וכו' , אבל לשימושים שלי - משרדיים ו COUNTER STIRKE הבנתי שזאת טעות בגלל שהמחשב שלי לפי מפרטו - אמור להספיק למעבר לכך. בהתחלה תהיתי אם הבעיה היא בכרטיס , לפני כמה זמן גליתי שהוא מתחממם והוספתי לו מאוורר בשל קירורו הפאסיבי . היום הוא עומד על 55* מעלות במנוחה . (הכרטיס - 8500GT). למרות הכל הדרופים והתקיעות למיניהם המשיכו , אח"כ - זיהיתי שיש בעיה עם המעבד. המעבד במנוחה…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי כרטיס nVidia Quadro FX 1100 תוך כדי עבודה (עבודה רגילה כמו גלישה שירים ... לא משחקים ... ) אני מקבל את ההודעה הזאת: לפי מה שאני מבין , הכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח מהספק כוח , אז הוא מוריד את הביצועים תוך כדי עבודה. זה אומר שאני צריך להחליף ספר כוח ? עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור , מה קרה פתאום ???? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה. המחשב לא נדלק לאחר כיבוי (shut down) אבל אם הוא רק במצב שינה (sleep) הוא נדלק. שלחתי את הספק כוח לחנות שקניתי אותו כי הוא עדיין באחריות - הכל היה תקין בבדיקה שלהם. גם בבדיקה שלי שעשיתי עם הספק על מחשב אחר לא היתה בעיה בהדלקת המחשב השני. פתחתי את המארז ושיחקתי עם החיבור 24 פינים של הלוח אם תוך כדי הדלקה - מדי פעם יש תיקתוק כאילו המחשב עומד להידלק אבל זה לא נדלק. לפעמים קורה שאחרי שאני מנתק לגמרי את החיבור 24 פינים של הלוח אם, המחשב מצליח להידלק. אגב כשהמחשב כן עובד אני לא רואה שום בעיה - לא מבחינת טמפרטורות של המעבד או הלוח אם, ולא מבחינת מהירות. מישהו מכיר בעיה כזאת? אני מתלבט אם לק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מפעילה אותו במצב בטוח הוא לא עושה ריסטרט-מצביע על בעיה במערכת ההפעלה? ביטלתי תאפשרות של הפעלה מחדש אוטומטית, אבל מופיע לי מסך כחול עם כיתוב... פתחתי תמארז, אולי יש משהו בולט, והדבר היחיד שחשבתי עליו אולי שזה שהמאוורר של המארז לא מחובר, אבל זה לא נראה לי הגיוני, איך הוא ניתק את עצמו? מצורפת תמונה של המאוורר הלא מחובר. יכול להיות שיש לי מאוורר נוסף למארז ואני לא יודעת ולא מבינה שזה הוא(לא אני בניתי תמחשב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה במחשב נייד Lenovo Y520 (דגם 80WK00B7IV) עם עכבר MiMouse של Xiaomi כאשר אני מחובר על מצב BT כאשר המטען מחובר למחשב העכבר מפסיק לעיתים לעבוד, או לקרטע במקרה הטוב... אך כאשר אני מנתק את המטען העכבר חוזר לפעולה והחיבור מתחדש במהרה. לא הצלחתי למצוא שום איזכור לכך בגוגל, אשמח אם מישהו ידע איך לטפל בבעיה כזו, או שאצטרך לבלוע רוק ולהמשיך איתו כך? תודה לעוזרי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול טכנאי החליף לי את הלוח אם ללוח אם חדש של GIGABYTE. הלוח אם נקרא : GIGABYTE 8VM800M-755 אממ ומשום מה החיבור של ה-USB שלי לא עובד. אני מחבר התקן USB כלשהו כמו הUSB של האנטרנט והUSB של הפלאפון והמחשב לא מזהה אותו, הוא כותב לי "התקן USB לא תקין". אני יודע שזה לא הוינדוס כי כבר פירמטתי, אז מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מודה שלא ידעתי באיזה פורום לפרסם את הנושא הזה אז אשמח אם יעזרו לי כאן או יגידו לאן זה מתאים ואעביר את זה. יש לי בבית שרת קטן של Synology שאני משתמש בו לגיבוי המחשבים, אך עם הזמן התחלתי להשתמש בו גם כשרת סטרימינג (בעיקר PLEX) ודי מהר הגעתי למסקנה שהוא לא מספיק חזק בשביל זה. אני רוצה להחזיר אותו לתפקידו המקורי, גיבויים, ולהקים שרת NAS מהמחשב הישן עם התוכנה TrueNAS שיהיה מיועד רק לסטרימינג מולטימדיה. הרכיבים שיש ברשותי הם: intel 4770 + Z87x-d3h + 16gb 1800mhz ddr3 רכיבים שאני מתכנן לרכוש: * מארז קטן יותר * ספק כוח חדש * קירור נמוך למעבד וכאן למעשה אני צריך ייעוץ. 1. כרטיס מסך - יש לי כ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במסך הגדרות רשת מתקדמות - מתוך מרכז הרשת והשיתוף אני מנסה לשנות הגדרה "שתף קבצים באמצעות סיסמא" שלא יצטרך סיסמא, שומר שינויים, אולם השינויים לא חלים. אני נכנס שוב למסך הגדרות מתקדמות והמצב עומד כמקודם שצריך סיסמה. גם שאני מנסה להכנס ממחשב אחר תוך הקשת הסיסמה המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-