עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by amir.o,

המחשב שלי החליט ביומיים האחרונים לכבות את עצמו כשאינו בשימוש זמן רב (בלילה ) - חוצפן ! אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי כמה זמן שהוא נמצא ב - idle הוא נכבה. מישהו יודע אם זאת תוכנה מסויימת שעושה את זה ,או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אלי ואנונו,

בניהול דיסקים לא מתאפשרת ביצוע הרחבת מחיצה .וגם אם אני רוצה למחוק מחיצה d לא מתאפשר ???? ברור שמחיצה d רקה לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. בימים האחרונים פתאום המחשב מתחיל לדפוק לי את הגרפיקה - טקסטים וסמלים נעלמים והתוכניות לא עובדות כ"כ. לפעמים סתם לא עובדות ולפעמים עם הודעת שגיאה שאומרת שהיישום הוא לא של win32. אין לי מושג ממה זה יכול לנבוע, יש לי כמה תוכניות שרצות ברקע תמיד כמו uTorrent, אימיול, ICQ, פיירפוקס ואאוטלוק אקספרס. ריסט פותר את הבעיה עד שהיא מופיעה שוב. הרצתי memtest למשך 9 שעות בלי שגיאה. צילמתי כמה סקרינשוטים בקושי רב - אם מישהו יודע מה זה לעזאזל זה ממש יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה הבחנתי כי משהו סאונד של מחשב השתנה אז התקנתי הבוקר דרייבר חדש לCreative Audio driver אחרי שהסרתי את הקודם דרך התוכנה. כרטיס הקול בנוי על הלוח מדגם G1.Assassin 2 ועברתי על ההגדרות ופתאום אני מבחין שיש לי רק 2.1 במקום 5.1. עברתי על כל ההגדרות של הWindows 7 וגם של Creative ולא הצלחתי לשנות את זה. בנוסף עברתי על כל החוטים (הכל מותקן בצורה הנכונה ועבד מצויין עד לא מזמן). הרמקולים אף הם של Creative ובקושי יש להם 3 שנים. תמונה שמעידה (אני מאמין) שכל החובורים מחוברים למחשב. הבעיה נפתרה על ידי הסרה, ניקיון Registry. אפשר להסיר תודה וכל טוב!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by FRT,

אני מנסה להפעיל את המחשב, אבל במסך הפתיחה הוא נכבה ונדלק שוב, ושוב נכבה... אין אפשרות להיכנס. מה אפשר לעשות? זה קרה אחרי שאיפסתי הגדרות רשת. המחשב הפעיל מחדש ומאז לא נותן לי להיכנס, אלא ממשיך כל הזמן להפעיל ולכבות. מה זה הבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום) הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד . מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by FraydiGo,

שלום. לאחר שניסיתי לעדכן את ווינדוס 7 (לווינדוס 8 ) ווינדוס חסם אותי כמנהל, כך אני חושבת לפחות, כי כל פעם שאני רוצה לעשות משהו כמו להוריד תכנה או לעשות כל דבר אחר שרק 'מנהל' יכול לעשות- אני מקבלת הודעה מבקרת משתמש שמבקשת ממני סיסמה בשביל לאשר את הפעולה אך הבעיה היא שבהודעה אין שום מקום לרשום את הסיסמה של המנהל וכתוב שההודעה נשלחה מהכונן הקשיח של המחשב, הווינדוס שלי לא חוקי, אז אני צודקת בכך שווינדוס השתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות דברים כמנהל? אם כן, יש דרך לעקוף את זה? או שצריך להתקין מחדש את ווינדוס (ואם זה יעזור להתקין מחדש)? ואם אתה לא חושב שזו הבעיה, אז מה כן? אשמח לתשובה, תודה רבה, פריידי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום שלום ובוקר טוב האמת שלא חשבתי לפתוח thread על זה כי די ויתרתי על הכרטיס, אבל שווה לנסות. אחי קיבל מחשב חדש, עם כרטיס קול מובנה, אבל ללא יציאת ג'ויסטיק (gameport). לכן, החלטתי להעביר את הכרטיס מהמחשב הישן שלו, לחדש, בשביל היציאה. הבעיה היא שבמחשב הישן היה לו win98, בחדש התקנתי לו xp. והווינדווס לא מזהה את הכרטיס. בדקתי את הכרטיס, על הצ'יפ הראשי כתוב AP6400 3D PCI V.2. על הכרטיס עצמו כתוב AV510 בצד השני של הכרטיס יש מדבקה של zoltrix חיפוש בגוגל הביא אותי ל-follow up מאוד מעניין. מסתבר שישראלי אחר חיפש דרייבר לכרטיס ולא מצא, לווינדווס 2000. ובסופו של דבר מישהו אכן נתן שם לינק לדרייברים לכרטיס הזה. הבעיה היא שהלינק הזה כבר שבור.. בדקתי ב-http://www.driverguide.co…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

אוקיי... קודם כל הייתה לי סיסמא בווינדוס ורציתי להוריד אותה, ניסיתי כל מיני אפשרויות ואי אפשר ניסיתי דרך מנהל חשבונות דרך הכל אבל אין אפשרות של מחיקת סיסמא... אני זכרתי שאם אתה מוציא את הסימוס (הבטרייה) אז הוא מוחק את הסיסמא, ושכחתי שזה של הסיסמא בביוס והוצאתי אותה ואז נדפק לי הביוס אי אפשר לשנות כלום. ואני לא יכול לעשות כלום הכתב שם מופיע לי באפור בבקשה עזרה! אני חייב דרך לאפס, להחזיר את ברירת המחדל דרך הביוס בתפריט שם. בבקשה עזרה אני אשמח מאוד למדריך אם תמונות... תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zinger777,

היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי אתמול הרמקולים שלי עבדו והיום הדלקתי את המחשב והרמקולים לא עובדים הדלקתי את הכפתור וזה מראה אור ירוק כמו תמיד איך אין סאונד הוצאתי וחיברתי את הכבל הירוק והוינדוס מראה שהרמקולים לא מחוברים מדובר על רמקולים 2.1 של לוג'יטק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fireskill,

שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ibo,

שלום. לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD מעבד: INTEL QUAD 9400 מערכת: XP PRO SP3 הבעיה: כל פעם שאני שומע סאונד מהמחשב (כל סאונד) אז הסאונד כל פעם "מקערטע" לי. כאילו אני משמיע דיסק עם שריטה. אך זה קורה לי בכל סאונד שאני שומע מהמחשב - גם סאונד שאני שומע מהאינטרנט. אני כבר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר - אך לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה.. המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו בלי שום אזהרה מוקדמת די הרבה בזמן האחרון.. הוא פשוט נכבה, ואחר כך אני לא יכול להדליק אותו למשך 10 דקות בערך, בנוסף לזה יש הרבה קפיאות שמצריכות את כיבוי המחשב (לא מסכים כחולים, התמונה המסך פשוט קופא) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?.. תודה ענקית מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idan oren,

השאלה שלי היא איך אפשר לחבר מספר מקלדות שיהיו כמו ג'ויסטיק ויתפקדו כמו זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם , המחשב שלי מרעיש , (רעש של מאוורר) (מחשב שמחובר לטלוויזיה ) 1.האם יש אפשרות להפוך את המחשב לשקט יותר ? אם כן איך ? 2. אם אין דרך , יש לי 2 מחשבים ללא שימוש , הם גם מרעישים קצת . יש חנות שאני יכול למכור לה את המחשבים ולקנות מחשב חדש בכסף הזה ? מחשב לטלוויזיה לא צריך חומרה חזקה , רק שמהחשב יהיה שקט. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מבוסס G2020 (פנטיום על בסיס IVY) בעל כרטיס מסך HD4000 מסורס (תומך OPENCL וDX11 וכו') עכשיו- הפיצר המעניין של QUICK SYNC לא אמור לעבוד במעבד הפשוט אלא רק בגירסאות הI5~I7. אבל משום מה כל התוכנות מראות לי את האופצייה כקיימת- איך אני מוודע סופית? לא יודע איך להשוות כי אין לי דרך ספציפית להשוואה. בנוסף מצאתי סימוכין גם באתר יפני: http://zigsow.jp/portal/own_item_detail/229252/ כניראה אינטל בטעות הפעילה פיצ'ר זה בדריבר האחרון- מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DORAZABI,

הדלקתי את המחשב כרגיל התמונת חלונות של ווינדוס 10 הופיעה לשניה והתחלפה למשו עם נקודות... ניסיתי שוב ריסטרט וזה לא השתנה.

24. Started by Fire_Trooper,

יש לי בעיה קצת מוזרה... כשאני מדליק את המחשב, לא מייד אלא אחרי שהווינדווס מתחיל לעלות, מתחיל רעש חזק מאוד (כנראה של מאווררים). הקטע המוזר הוא שכשאני מכבה את המחשב ממש מייד ואח"כ מייד מדליק שוב הרעש נחלש מאוד ועם הזמן ממש נעלם (חוזר הרעש השגרתי של המאווררים). מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by david2k,

שלום פתחתי פה נושא לא מזמן על בעיית סאונד במחשב פתאומית וזה קורה רק ביוטייב ובמשחקים. בתוכנת דיבור ושירים זה עובד רגיל רק במשחקים וביוטייב זה קורה לי אמרו לי לעדכן דריבר לא מזמן עדכנתי זה עבד חלק במשך שבועיים ככה ואז זה חזר לא מזמן.. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים