עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by almog14,

שלום לכולם. יש לי בעיה שמופיעה בשני מחשבים שונים על שתי OS שונות xp32 ן 7 64: הכפתור האמצעי של העכבר בחלק מהתוכנות אינו מבצע את הפונקציות הרגילות. בדפדפן אינטרנט הוא אכן פותח טאב חדש בלחיצה עללינק, אבל זורק אותי לראש הדף הנוכחי. בסייר הקבצים (המחשב שלי...) הוא עושה פעולה שהיא כנראה שילוב של ctrl+A, + ctrl+C. ובתוכנה אחרת שאני עובד עליה הוא נותן פעולה שמקבילה רק ל ctrl+C ובתכנה שלישית הוא אכן נותן את אופציית הגרירה, אך רק לפרק זמן של שתי שניות רצופות. ניסיתי להחליף עכבר, ולא עזר. למיטב זכרוני הבעיה התחילה בשני המחשבים כשהיה מחובר אליהם עכבר B110 של לוג'יטק. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה של התמיכה בעכבר של לוג'יטק וגם לא עזר. אנא עזרו.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by GMTK,

שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by digixd,

רציתי ליצור מהמחשב שלי שמחובר לאיטרנט רשת אלחוטית אד הוק אני מקווה שמי שמכיר יוכל לעזור לי בבעיה אחרי שאני רושם הכול וממשיך לבא הוא מכין תרשת ואומר שהרשת מוכנה ועכשיו צריך להיות לי כפתור רק לינק לעשות שיתוף רשת זו באיטרנט או משהו כזה שהיה לי תמיד ועכשיו האפשרות הזו תעלמה לי למה ? ואיך אני פותר תבעיה ? תודה לעזורים קשה להסביר תבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by etelsh4,

יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. שלום, יש לי גלקסי נקסוס הכל טוב ויפה יש לי אופציות בהגדרות להוסיף רשת VPN שדרכה לפי מה שהבנתי אני יכול להתחבר למחשב הביתי ולקבל גישה לתוכן שבו.. אז ככה, א. אם מישו יוכל להסביר לי מה בדיוק אפשר לבצע בפועל עם החיבור הזה (דרך הפלאפון) ב. איך אני יוצר רשת במחשב ומתחבר אליה.. ג. אם יש צורך בטווח מסויים בין המחשב לפלאפון.. תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by azaz,

חייב את עזרתכם במציאת לינק להורדה. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. זה מחשב נייד דגם טושיבה.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eART,

שלום פורום תמיכה טכנית , כבר כמה חודשים בזמן הפעלת המחשב במסך שלפני טעינת הווינדוס מופיעה לי ההודעה הבאה: Verifying DMI Pool Data ......... !K8 NPT Data Change...Update new Data to DMI מכאן קורה אחד מ2 הדברים הבאים: הווינדוס עולה כרגיל, כל הפונקציות בו עובדות ואין שום בעיה. גם לא מבחינת ביצועים עד כמה שידוע לי. והאפשרות השנייה היא שהמסך הזה פשוט נשאר והווינדוס לא עולה, ובנוסף לעיתים מופיעה לי Boot from CD/DVD בנוסף ביחד עם התופעה הזאת החלה באותו הזמן תופעה שהמחשב שלי "מתקתק" באופן מוזר (נשמע כאילו מישהו משחק עם הברזל של דיסקט FLOPPY) כל כמה שניות / דקות לסירוגין. חיפשתי פתרונות ולא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי, חוץ מהעובדה שזה קורה בהרבה לוחות של Gigabyte (הלוח הוא…

13. Started by oferl31,

היי לוח אם GA-MA78GM-US2H כרטיס מסך מובנה ATI Radeon HD 3200 Graphics כרטיס קול Realtek High Definition Audio ATI HDMI Audio כמו שאפשר לראות בקובץ המצורף,אני לא מצליח לראות את HDMI AUDIO במאפייני השמע. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד .התקנה כוללת של כל ה CCC... שום דבר. ניסיתי גם דרך האשף של CCC .שום דבר שם לא מתייחס לסאונד. אני כבר לא יודע מה לעשות מעבר לזה. אודה לכם מאד על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  14. היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pure perfection,

צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itay145,

שלום. קניתי מחשב חדש התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והכל (הכרטיס זה GTX 560 TI ) ומדי פעם רשום לי שהדרייבר של הכרטיס מסך נפל וזה תיקן אותו עכשיו זה לא תמיד מתקן ובזמן שזה לא מתקן על המסך יש לי מלא כתמים של ירוק. מה עלי לעשות? נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ד"א.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ofir667,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש ומסך Dell U2312HM. כל פעם שאני מפעיל מצב שינה במחשב - המסך נכנס למצב של power save mode ומכבה את עצמו. כשאני רוצה להפעיל שוב את המחשב אז לוקח המון זמן עד שהמסך מדליק עצמו בחזרה. אני חושב שה"בעיה" (אם זה בעיה בכלל) היא במסך, כי כשאני מזיז את העכבר כדי להוציא אותו ממצב שינה המחשב מתחיל לפעול כמעט מיד ורק למסך לוקח זמן. ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך ולא הצלחתי לעשות כלום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by EtaiNess,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך (קישור להודעת התייעצות מהפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526263.msg4492870#msg4492870). דגם הכרטיס - Ninja 6450 1GB GDDR3 דגם לוח האם - Intel DQ965GF לאחר הכנסתו למערכת, והתקנת הדרייברים שהגיעו איתו כמובן, אני עדיין לא מסוגל להפעיל אותו ולעבור לתצוגת DVI. הכרטיס מסך לא מופיע גם ב-Device Manager, ויש שם אזהרה שככל הנראה חסרים דרייברים ל-PCI Simple Communications Controller. חיפשתי ועד עתה לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים... מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by extremex,

שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Ymac,

שלום, על לפני יומיים המחשב היה בסדר (הבעיה מוכרת מהעבר ונפתרה מעצמה) ופתאום החלו להופיע ריצודים על המסך ונקודות בכל מיני צבעים (ורוד) וריבועים שחורים קטנים בטקסטורה מוזרה וכל מיני בעיות.. כל פעם שניסיתי לצפות ביוטיוב קרה אחד משני הדברים: המחשב קיבל מסך כחול, הדריבר קרס או קפיאה פתאומית שמסתיימת בריסט ולאחר העלייה אומרים לי שהיה BSOD.. הדריברים מעודכנים, ניסיתי לשנמך (כמובן עם מחיקת הקודמים) הביוס מעודכן, הכרטיס חדש יחסית (מאוגוסט). הקודים הם: 124, 116.. אני בלי OC (חיפשתי בגוגל על 124 ורוב מה שהיה כתוב היה קשור לאוברקלוק) אני לא מחפש פתרון (אני כן..) אני רוצה לדעת מה הוא הגורם ואז לחשוב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  21. יש לי מחשב בן 4 שנים, לא מזמן פתחתי נושא לגבי האיטיות של המחשב, הומלץ לי להשקיע כי אין טעם אלא רק על כונן SSD אם ארצה שיפור, החלטתי כרגע להמשיך ככה ובימים האחרונים המחשב נתקע הרבה, אני פותח אינטרנט גולש כמה דקות והמחשב ממש נתקע, בחיים הוא לא היה נתקע, הבעיה היחידה שעלתה לי בראש זה הארדיסק, האם יכול להיות שהוא התעייף ועומד למות? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by noodle,

שלום לכם, הבעיה: המחשב קורס (מתבצע כיבוי של המחשב) בתחילת המשחק skyrim, אז חיפשתי ברשת פתרונות והגעתי לתוכנה furmark שאמורה לבדוק את המחשב במאמץ, הדלקתי את התוכנה לחצתי "Burn in test" והמחשב קרס אחרי 10 שניות, לא היו תוכנות שרצות ברקע. צירפתי תמונה של speedfan. image upload בחלונות הריקים האלו אמור להיות נתונים נוספים, אבל לא מופיע שם שום דבר (גם כאשר הרצתי כאדמיניסטרטור). כפי הנראה הכל עולה באש, המחשב נמצא על שולחן ואין שום דבר שחוסם את פתחי האיוורור. המפרט : dell vostro 3500 i5 560m 4GB ram geforce 310m windows 7 pro x64 eng מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. יש לי לוח אם P55-US3L של גי'גבייט. לאחרונה צצה לי הודעה בחלונות 7 (64) שיש עדכון ל USB 3.0 host controller, עם קישור שמוביל לאתר לא מתפקד של אינטל. בנסיון להוריד מאתר הדרייברים של אינטל, מופיע רק עדכון ללוחות של אינטל, ואכן ניסיון התקנה שלו נכשל על "דרישות מינימום". בדף לוח האם באתר של ג'יגבייט לא מופיע דרייבר לעדכון ל USB. יש למישהו רעיון איך לעדכן? או שפשוט להתעלם מההודעה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eviatarp,

מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך:ATI Radeon HD 4850 הבעיה התחילה לפני כשבוע ועם הזמן המחשב נתקע לעיתים תכופות יותר ויותר אז מה שקורה זה שגם בפעולות פשוטות כמו לפתוח תקייה או להפעיל סרטון המחשב לפעמים נתקע, העכבר אפשר להזיז אותו ולראות אותו זז על המסך רק המחשב לא מגיב ואם אני עושה CTRL+ALT+DEL לוקח לו מלא זמן להגיב ולפעמים אפילו כותב לי הודעה שאינו יכול להשלים את הפעולה. בדקתי וירוסים עם Nod32 ניקיתי ספיים עם Spyware Doctor עדכנתי דריוורים עם Driver Genius ניקיתי את המחשב עם Ccleaner ושום דבר שעשיתי לא עבד הבעיה קרתה לי גם לפני ולאחר שפרמטטי את המחשב היא נפתרה ועכשיו היא חזרה אז אם מישהו יכול לעזו…

• 29 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by THE-BIG,

קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים