עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HaimTS,

אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום , קניתי ארד דיסק SSD ושמתי עליו WIN10 , עכשיו על ארד דיסק הרגיל שניתקתי כרגע מ SATA יש WIN7 , עכשיו אני מעוניין לחבר את SATA אך אני לא רוצה שיתן לי לבחור בין WIN אלה שישים לי את ארד דיסק הרגיל כארד דיסק עם כל המידע ללא WIN7 ושיעלה אוטומטי עם WIN10 על SSD , הכוונה WIN10 עם SSD יעלה ובכוננים בWIN10 אני יראה את הכונן ארד דיסק הרגיל כמו כל כונן אחר . איך עושים את זה ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bluz,

כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון. מקפיץ לי הודעה בנוסח: זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר). מה זה אומר? שגיאה בזיכרון? לא מספיק זיכרון? תודה לעוזרים הערה: הזכרונות עובדים בDUAL CH.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מאיר פלג,

שלום אתמול אני פתאום נכנס למחשב והוא מראה שגיאה כזו DISK BOOT FAILURE .INSRET SYSTEM DISK AND PRESS ENTER בש לא מבין אך פתאום המחשב נדפק והכי מצחיק שאין לי אפשרות להיכנס לסיפ מוד שאני מפעיל את המחשב יש לי רק את האפשריות האלו: DEL-BIOS XPRESS RECOVERY -F9 FOR BOOT NEUN -F12 לא מבין את זה יאללה בבקשה תעזרו לי

5. Started by Enable,

המערכת שלי כזאת Asus-p5k/epu e8400 4gb ram HD6850 thermaltek 500w מאז שהחלפתי לכרטיס הזה אני מרגיש שיש נפילות FPS מעצבנות כאלה רוב הזמן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המשחק שהורדתי [THE WHITCHER 2] אבל אז שניסיתי לשחק אפילו ב COUNTER STRIKE SOURCE קבלתי את אותה בעיה. ניסיתי להתקין את הדרייוורים החדשים ביותר, ולפרמט אבל זה לא עזר. יכל להיות שיש בעיה בכרטיס וצריך לעשות לו איזה בדיקת מאמץ או משהו? אם כן יש הסבר איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע. בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול... ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי... הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם. אם יש למישהו רעיו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אלחנן דובק,

יש ברשותי מחשב HP Elitebook 2560p שהגיע עם ווינדוס 7 מותקן שדרגתי אותו לווינדוס 10 ואני רואה שחסר לו המון דרייברים באתר שלהם אין לו דרייברים לווינדוס 10 השאלה אם יש מה לעשות או להחזיר אותו לוויננדוס 7 תודה

8. שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הסי די רום והצורב לא נשרפו כי הם מוציאים את המגשים שלהם , אבל בשבוע שעבר היתה סופת ברקים (מי שלא זוכר) ונשרף לי כרטיס רשת ועוד משהו שבאותו הזמן מצאתי שיש לי במחשב וירוס ולא שמתי לב אם הכוננים שלי נעלמו אחרי הפסקת החשמל שהיתה בעקבות סופת הברקים או בגלל הוירוס . למישהו יש רעיון מה הבעיה? : ויש לי תמונה לעלות בקשר לבעיה שלי ושחכתי את הכתובת של הפורום של אורט תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Uri Lugassi,

המחשב משתגע , בתחילה הוא היה נתקע לאחר עליה , ביצעתי איפוס להגדרות ביוס והוא השתחרר טיפה ועכשיו הוא נתקע אחרי 10 דקות עבודה ומופיע מסך כחול , נראה לי כמו בעיית התחממות של המעבד , כי כשהוא קר אפשר לעבוד 10 דקות בערך אבל לאחר שהוא נתקע פעם ראשונה כל הדלקה מחזיקה 2 דקות ולפעמים מופיע מסך כחול. מצורפות תמונות של התקלה ומפרט המחשב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BRPOQNT,

אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ORLY9992,

לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מקבל מסך כחול כל הזמן שאני משחק בBlack ops. הנה הניתוח של קובץ הDUMP: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini012511-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eran185,

שלום . מע' ההפעלה ( WIN XP) לא עולה. מה שאני רואה זאת ההודעה : boot from atapi cd rom failure disk boot failure insert system disk and press enter. וכשאני מכניס את הדיסק - שום דבר לא עובד. לא מצליח לעשות "תיקון" לא "פירמוט" . למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, לצערי כאשר ניסיתי לראות סרטים הוא אמר שיש לי בעיה ב OVERLAY והסרט קפץ כאשר היה נפרש לכל המסך (כיון שה OVERLAY לא עבד) . החלפתי דריברים הסרתי אפילו את ה DIRECTX (כן יש תוכנה מיוחדת לכך) אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה ימים אחי הציע שאולי מקור הבעיה הוא המסך, הוא הוריד את הצבעים מ 32 ל 16 BIT ואכן זה עבד, החלפתי DRIVER למסך, השתמשתי ב GENERIC של WINXP אך כלום לא עזר, אני לי מושג מה לעשות. יש לי Diamond Viper 770 TNT2 (שום מילה על הכרטיס!) וכן CTX EX950F . הכל עובד על לוח ASUS A7V133 AMD גיגה1 .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by הלל ארואס,

שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kob23,

נפני חודש היה לי LG FLATRON משהו כזה 17 אינצ' מסך שטוח הוא נדפק לגמריי אז לקחתי מדוד שלי מסך שהוא לא היה צריך גם MAG 17 אינצ' שטוח אותו דבר כימעט אבל מאז היה לי בעיה בפינות בצבעים זה תמיד בין 1 ל3 פינות שבהם הצבעים הפוכים זה רנדומלי אבל עוד לא היה לי בכל 4 הפינות את זה זה רב הפעמים ב2 הפינות למטה... הצבעים הפוכים נגיד כחול זה ירוק ירוק זה אדום-בורדו צהוב זה גם כזה סגול כתום כזה זה ממש מציק אמרו לי שזה ממנגטיות או משהו כזה.. וזה רק בפינות עכשיו למשל זה ב2 הפינות הימניות למעלה ולמטה.. מה עושים? עריכה: שאני עושה בהגדרות של המסך(העיגול הזה שיש במסכים של MAG שאני עושה DEGAUSS זה כזה מרעיד את המסך ומתקן את הצבעים בפינות אבל זה לא הורס את המסך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eliom,

שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by CyberBot,

LEXMARK E325DN במחשב אחד היא מחוברת בLPT מחשב שני USB עכשיו הבעיה שהיא מדפיסה רק מהLPT ואני צריך את הUSB יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אילן סלע,

שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה

25. Started by pssheba,

ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים