תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. ברשותי דיק קשיח נייד של חברת WD 320GB לא יודע מה בידיוק קרה אך כאשר אני רוצה להעתיק עליו קבצים או למחוק ממנו קבצים הוא לא נותן לי. מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים שמתקן לחברה גדולה מאוד מחשבים והם הביאו לי מחשב דוס שצריך לסדר. יש לי את התוכנה שלהם על דיסק קשיח שכאשר אני מחבר אותו הוא עולה אבל אני חייב להעשות לו העתק לדיסק קשיח נוסף. אם אני רק מעתיק את הקבצים זה לא עוזר התוכנה לא עולה לבד. נסיתי לעבוד עם תוכנות גוסט שונות אבל זה לא עזר לי. הבנתי שאני חייב לעשות אותו דיסק קשיח עם בוטבל אבל אני לא יודע איך עושים זאת. המערכת הכי ישנה שעבדתי איתה הייתה 3.11 וגם אותה אני לא ממש זוכר. תודה מראש, לירון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר, אחרי שחיברתי את הכל פתאום המחשב לא פועל. אני מדליק אותו, המאווררים פועלים ותוך כמה שניות הוא נכבה. איך אני מסדר את זה? זה יום שישי ואין לי לאן לפנות... אשמח לעזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אצלי בעייה במחשב הנייד (קצת ישן) שהוא משמיע רעשים של חרחור מצד שמאל מתחת למקלדת וזה קורה לסירוגין +בעוצמות שונות המחשב עצמו במצב טוב ואף פעם לא היו איתו בעיות ומעוניין לדעת מה הפתרון לזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי התחיל לקרטע כשאני מפעיל משחקים skyrim u וGTA V או כל משחק עם עם הרבה פרטים על המסך. חשוב לציין שהמשחקים האלה היו עובדים בלי קירטועים בהגדרות גבוהות אבל רק לאחרונה אני נתקל בבעיה הזו. זה מה שעשיתי עד עכשיו: פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש מחקתי והתקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס מסך אבל עדיין הבעיה נשארת להלן המפרט של המחשב: שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 10 Pro גירסה 10.0.17134 גירסת Build 17134 יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת DESKTOP-VSNBF3P יצרן המערכת Gigabyte Technology Co., Ltd. דגם המערכת To be filled by O.E.M. סוג המערכת x64-based PC מעבד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים הרכבתי את המחשב שלי ובאתי לחבר את הקונטרולר של המאווררים שלי (ANTEC PRIZM) ליציאת הRGB בלוח אם עכשיו בלוח אם היציאת RGB היא בעלת 4 פינים ובקונטרולר של המואווררים הכבל הוא של 3 פינים קיים מתאם שיכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה? תודה על העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הכי קשור לפורום הזה אבל.... בזמן האחרון כל המשחקים פועלים לי לאט ואפילו תוקעים את המחשב לפעמים המפרט שלי טוב: E6300 ATI 1900 ו 1024 ?MB זיכרון ויש לי את הדריבר הכי חדש לכ.מסך 7.5 משחקים כמו GTA:SA , כומפני אוף הירוס וטומד ברידר החדש, שאמורים לעבוד חלק עובדים ממש לאט... מתי שנתקע המשחק ואני עושה ריסט למחשב מופעים על הצג נק' צבועוניות עד לעליית הווינדוס חייב עזרה דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש של סמסונג והתקנתי אותו על המחשב... עכשיו, לפני שהיה לי את הצורב הזה היה לי צורב רגיל. ברגע שהתקנתי את החדש הגדרתי את הישן כSLAVE והחדש נותר MASTER... כשאני נכנס לביוס אני באמת רואה שהמצב הוא כזה... למרות כל זאת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס משום מה מופיע לי רק הצורב החדש... מישהו יודע מה הבעיה? באיזה שלב טעיתי? תודה והמשך יום טוב!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקלה בהדלקת המחשב, המחשב מקבל חשמל אך בהדלקה הראשונה לא עושה BIP והמסך לא נדלק רק לאחר שמכבים ומדליקים לגמרי מספר פעמים נשמע BIP אחד ואז המסך נדלק אם אני מדליק את המסך ידנית מופיע NO SIGNAL אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי WIN XP שעובד מצוין. אבל בזמן האחרון יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את ה EXPOLORER הEXPLORER נתקע לחצי דקה בערך ורק אז מתחיל לעבוד. כלומר הוא מראה את אתר הבית שלי ואז נתקע בו חצי דקה ופתאום עובד. יש למשהו מושג מה לעשות? אולי זה איזושהי תוכנה על המשחב שצריך להוריד?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! נתקלתי בתקופה האחרונה במספר בעיות הקשורות למערכת הקבצים שלי. בעיה מספר אחת: כל פעם שאני מנסה בסנדרה לעשות "בדיקת-מהירות -העברת-קבצים" התוכנה קופאת ונתקעת עד למצב שצריך לסגור אותה ע"י הטסק מנגר. מה לעשות? חשוב לציין שזה קורה בהמון גרסאות של התוכנה. בעיה מספר 2: כאשר אני נכנס להגדרות של אקספלורר אני יכול למחוק את ה"קוקיז" אבל נסיון למחוק את שאר הקבצים גורם לחולן להתקע. סגירה ע"י הטסק מנגר של RNDLL22 פותרת את הבעיה אך עדיין כל פעם שאני מנסה זה חוזר על עצמו. בעיה מספר 3 (המוזרה ביותר): כאשר אני מוריד קובץ התקנה כל שהוא (משחק,דרייבר וכדומה) הקובץ מאבד לאחר תקופה מסוימת את האיקון שלו והופך לרקע לבן (תמונה מצורפת) חלק מהקצים לא נפתחים במצב החדש אך עדיין מופיע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן DVD של חברת LG. הייתי מעוניינת בהדרכה איך לפרוץ אליו ולשנות את האיזור שלו לMULTI-ZONE. תוווודה, מדאם נקרופאגוס. :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר 3 ת'רדים ללא פתרון------(ראה דפים אחרונים בגרפיקה ותלת מימד, מפרטי מחשב) עשיתי איחוי להרד דיסק. אנשים שונים הציעו לי לעשות פורמט למרות שהם לא שמו לב לעובדה שניסיתי את הכרטיס מסך אצל חבר והוא עבד אותו הדבר. כלומר, על 20 FPS בunreal על 1024X768 בלי AA,AF ותופעה דומה בut2003 - על 30 פריימים... עכשיו אם אתם שואלים אותי, פורמט לא יכול לעזור כי עובדה שבשני המחשבים הוא עבד אותו הדבר... : תהיתי אולי בגלל הsp1 הביצועים ירדו...עד כה לא ענו לי בקשר לזה... ??? עריכה - בשני המחשבים הכרטיס הוציא ב3dmark 2001 באזור 9000.... ניסיתי הכל חוץ מפירמוט ואני לוקח את זה כמוצא אחרון... : החלפתי דרייברים, עדכנתי משחקים ולא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-