תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך (ATI Radeon 9500 Pro), ע"י כבל RCA ל-RCA, וע"י מתאם RCA ל-Composite על הכרטיס מסך. מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל את התצוגה על הטלוויזיה, למרות שעבדתי לפי הוראות היצרן (תמונה מצורפת). מישהו יכול לעזור לי? יש לי win2000 ודרייברים מעודכנים (כולל גרסת ה-control panel של הכרטיס)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD מעבד: INTEL QUAD 9400 מערכת: XP PRO SP3 הבעיה: כל פעם שאני שומע סאונד מהמחשב (כל סאונד) אז הסאונד כל פעם "מקערטע" לי. כאילו אני משמיע דיסק עם שריטה. אך זה קורה לי בכל סאונד שאני שומע מהמחשב - גם סאונד שאני שומע מהאינטרנט. אני כבר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר - אך לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם התקני ה- קדמי ואחורי שיטת הוודו לא עבדה מחקתי את ההתקני ה-usb מערכת הפעלה 8 לוח foxconn 9457ad תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחד הדברים הטובים וגם המפגרים באנטי וירוס נוד32 זה שהוא מוצא את הוירוסים ואת חלקם מוחק לבד. (אני יודע יש אפשרות לסרוק בלי למחוק בסריקה מותאמת אישית) 2 שאלות: 1. איך אני מגדיר לו להפסיק לסרוק אוטומטית (יש לו תזמונים מוגדרים כנראה, והוא גם עושה סריקה אחרי שהמחשב נדלק) שזו הסריקה שמוחקת אוטומטית. 2.יש קבצי DLL מסויימים שהם שייכים למשחקים והוא תמיד מוחק לי אותם, וזה ממש מתיש לעשות בכל פעם reinstall. יש אפשרות להגדיר לאנטי וירוס הזה להתעלם תמידית מקבצים מסויימים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שזו כנראה בעיה עם ההתקנה של הכרטיס רשת.. הלוח אם שלי הוא כזה: msi g41m4-(ms-7592) עזרתכם? תודה מראש!! - - - תגובה אוחדה: - - - לויסטה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו מסכים כחולים, הרצתי בדיקות לכולם, כל הדאמפים מראים בעיות זיכרון, אבל הזיכרונות די חדשים, הקטע שהמסכים הכחולים קורים לרוב כשאני פותח קבצים ב Winrar, ממש כבר 4-5 פעמים בפתיחה של קובץ זה קורה. ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולהוציא, אבל לא כ"כ עזר כי מסכים כחולים לא באים תמיד באותם זמנים. הרצתי memtest לכמעט 7 שעות, ואין שום בעיה (פעם היו לי אותם בעיות ו memtest פעל בערך 17 שעות ברצף וגם לא היה שום בעיה). הדרך היחידה לנסות לסדר את הבעיה היא להביא זיכרונות חדשים ולהיות איתם לתקופה בשביל לבדוק? ד"א, אם אני אתקין מחדש את winrar, יכול להיות שהבעיה תיפטר? אולי משהו נדפק בה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות קניתי מחשב חדש, הורדתי כמה משחקים ולאחרונה, בזמן משחק, המחשב נתקע ונופל. המסך הופך שחור והוא נעושה רסטרט לעצמו. בשבוע האחרון זה הגיע לרמה שכל פעם שאני טוען את השמירה שלי בסטארקרפט 2 המחשב נתקע וקורס. חוץ מזה, הUSB3 לא מזהה כוננים שמתחברים אליו (או כל דבר אחר). יש למישהו אולי רעיון איך לפתור את זה? * אני לא יודע אם זה משנה, אבל זה המפרט שקניתי: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB ספר כח: Seasonic PSU 620W זיכרון: Kingston 4GB X2 הארד דיסק: Samsung 1TB Sata II 32MB
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי כזאת Asus-p5k/epu e8400 4gb ram HD6850 thermaltek 500w מאז שהחלפתי לכרטיס הזה אני מרגיש שיש נפילות FPS מעצבנות כאלה רוב הזמן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המשחק שהורדתי [THE WHITCHER 2] אבל אז שניסיתי לשחק אפילו ב COUNTER STRIKE SOURCE קבלתי את אותה בעיה. ניסיתי להתקין את הדרייוורים החדשים ביותר, ולפרמט אבל זה לא עזר. יכל להיות שיש בעיה בכרטיס וצריך לעשות לו איזה בדיקת מאמץ או משהו? אם כן יש הסבר איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חברים הורדתי את המשחק far cry 4.. הכל הותקן חלק שמתי את הקראק ברגיל וכמובן עשיתי את העדכון..רק הבעיה שאני מנסה להפעיל אותו אחרי הכל הוא נותן הודעות שגיאה של קבצי dll שחסרים לי..ניסיתי להוריד כל מיני dll למיניהם אבל כלום..למישהו יש רעיונות אולי? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי רעש מעצבן מהמחשב (לא מהמסך) - מעין HISS, צפצוף חלש בתדר גבוה אין לי מושג מאיזה רכיב הוא מגיע רעיונות איך להפטר ממנו? תודה SPECS: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue Compucase Midi Tower CI 6A19 GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IBM 60GB 2nd HD Hercules Game Theater xp 7.1 LITE ON 52X24X52 Toshiba 16x48 DVD Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card MAG 17" CRT
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך מחשב, כשאני מדליק אותו הוא נידלק לשנייה מראה לי תמסך וישר ניכבה יש לציין שהמנורה שלו ממשיכה לעבוד הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך החלפתי כבלים ולא הישתנה כלום, המחשב עובד כרגיל בחיבור לטלווזיה בלי בעיה מה יכולה ליהיות הבעיה במסך ואם זה אפשרי לתקן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לךא ידעתי איפה לפרסם את זה אז שאלתי פה. עכשיו הדלקתי את המחשב והמסך שלי נהיה כהה מאד לא שום סימן מפתיע. חיברתי את המסך הישן והכל מופיע בסדר...אז ככל הנראה המסך הוא הבעיה... יש עדיין אחריות הדגם הוא BENQ FP222W מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אצין שזה לא בעיה בבהירות או משהו כי עשיתי מקסימלי ועדיין לא עזר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב: p-4, 2.66 אינטל 478 לוח אם ECS P4VXASD2+ זכרון ddr256. לפני מספר ימים הוספתי למחשב סלוט נוסף של זכרון Kingston 512 ובהתחלה עבד בסדר והופיע שיש לי 768 או 786 זכרון (לא זוכר מדויק). אבל אחרי יום התחילו הבעיות: לפעמים שאני עושה רסטרט והמחשב עולה מופיע שיש לי רק 512 MB ולפעמים מופיע שיש לי 768/786 MB - סתם ככה משתנה. לפעמים שאני עושה רסט שמצריך בדיקת זכרון לפני שהכל עולה הוא כותב לי להכנס להגדרות ביוס ואם לא אז הוא מאפס לי את השעון והתאריך שאני נכנס לווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לפתור אותה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-