עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by __MIKO__,

יש לי מחשב סלרון 700(אני מבקש לגחך בנימוס...) 320MB SDRAM , WINDOWS XP וכרטיס גרפי גי-פורס 4 64 MB. הבעיה היא שבמשחקים כדוגמת: warriros, age of mithology, ואפילו tennis masters - תגובת המחשב איטית מאוד. אפילו כאשר אני משנה את הגדרות המשחק למינימום המחשב עדיין איטי. השאלה היא מה הבעיה שלי ואיפה ? האם המעבד? הכרטיס? הזכרון...???? האם אולי הבעיה תמונה בקינפוג של המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Joolmus,

חבר שלי קנה מחשב חדש, והרצנו לו 3DMark 2001, והוא קיבל 6000 אני לא מצליח לחשוב על הבעיה.. המפרטף AMD 3000 Abit NF7 Gigabyte Radeon 9600 512DDR כמו שאמרתי, הוא קיבל 6000 התקנתי בהתחלה את ה-Chipset Drivers ואז התקנתי את הדרייברים של גיגהבייט לכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה או מה יכול לגרום לזה? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lobazain,

לא מזמן קניתי מחשב חדש: P4 1.7 asus p4s8x לוח אם asus ti4200 כ.מסך samsung ddr 333 256mb זכרון ויש לי בעיה שמטרפת לי ת'שכל: המחשב עושה לי לפעמים מסך שחור ונתקע, לא משנה כמה ctrl alt del אני עושה זה קרה לי במקרים הבאים: 1. לעתים תכופות בהרצת nfs hot pursuit 2 2. NBA 2003 לא עולה בכלל, כלומר מסך שחור בכל נסיון הפעלה 3. בפעם האחרונה ששברה את גב הגמל היתה היום, תוך כדי קידוד DVD ל- AVI בתוכנה DVDX, וגלישה באינטרנט, עבר פתאום המסך ל וstandby ואיתו כל המחשב. כלומר האור בעכבר האופטי כבה, והמנורה של ה harddisk לא דלקה. אם אתם חןשבים שזה הכרטיס מסך אז לא נראה חי כל כך, כי הרצתי אותו ב3dmark בלי בעיות בכלל וגם קיבלתי 7300. יכול להיות משהו בספק כח? אולי לוח, דרייברים, טולי אפילו מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן. לא מזמן קניתי מחשב. AMD 2000+ השאר כבר לא ממש משנה.. על המעבד הגיע היטסינק (שעד היום אין לי מושג איף פותחים) ומאוורר מקורי בצבע כחול. כאשר פותחים את המחשב המעבד מרעש בצורה נוראית ואח"כ עוד נרגע קצת (הכל באופן יחסי). בהזדמנות אני אתפוס דציבל-מטר ואומר לכם את הנתונים. בינתיים take my word for it זה די רועש. מצד שני, אולי אין ברירה, בכל זאת Athlon.. מישהו אמר לי שזה לא אמור להיות ככה.. זה אמור להיות יותר שקט. אני מחפש אנשים עם אותה הבעיה (אולי אפילו אותו מאוורר שבא עם המערכת כולה) שאולי התגברו עליה (אולי אני פשוט אלך למעבדה ואדרוש מאוורר אחר)? יש למישהו עצות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לאחר 3 ת'רדים ללא פתרון------(ראה דפים אחרונים בגרפיקה ותלת מימד, מפרטי מחשב) עשיתי איחוי להרד דיסק. אנשים שונים הציעו לי לעשות פורמט למרות שהם לא שמו לב לעובדה שניסיתי את הכרטיס מסך אצל חבר והוא עבד אותו הדבר. כלומר, על 20 FPS בunreal על 1024X768 בלי AA,AF ותופעה דומה בut2003 - על 30 פריימים... עכשיו אם אתם שואלים אותי, פורמט לא יכול לעזור כי עובדה שבשני המחשבים הוא עבד אותו הדבר... : תהיתי אולי בגלל הsp1 הביצועים ירדו...עד כה לא ענו לי בקשר לזה... ??? עריכה - בשני המחשבים הכרטיס הוציא ב3dmark 2001 באזור 9000.... ניסיתי הכל חוץ מפירמוט ואני לוקח את זה כמוצא אחרון... : החלפתי דרייברים, עדכנתי משחקים ולא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

ההרדיסק הראשי שלי התפגר לפני שבועיים ואתמול התקנתי מחדש את המחשב על הרדיסק אחר , הבעיה שעכשיו המחשב לא מוצא לי דרייברים לכרטיס קול (live platinum 5.1) ניסיתי את הדרייברים המקוריים (2000) והם לא עובדים , ניסית להוריד את הדרייברים מהאתר של כריאייטיב וגם לא עובד, יש שם רק איזה עדכון לדרייברים שטוען שבכלל הכרטיס קול שלי לא מותקן . על ההרדיסק הישן היה לי גם איכס פי והוא עבד עם הדרייברים מהדיסק המקורי .. חשבתי שאולי הכרטיס זז טיפה כשהחלפתי הרדסיק אבל המחשב מזהה לי התקן מולטימדיה לא ידוע (הכרטיס קול שלי ...) אז אני יודע שהוא מחובר ... למישהוא יש רעיון , או דרייברים לכרטיס שפועלים על האקספי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by guyby,

קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by My Gnexi,

שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קצת הקדמה קודם: הכל קרה כשהחלפתי כ.מסך ל R9 290, ובאותו זמן חיברתי גם ספק כוח ישן וככל הנראה לא תקין, כי ברגע שהפעלתי את המחשב הוא נתקע ישר כשהגיע לווינדוס. לאחר מכן קניתי ספק חדש והכל היה נראה תקין.. אבל ברגע שלא נוגעים במחשב כמה שעות (לא בזמנים קבועים) הוא לא מגיב, המסך לא מתעורר (אין מצב שינה או משהו) בעצם המחשב קופא, אני רואה שהאורות במקלדת לא נדלקים, למשל בלחיצה על Caps Lock. ניסיתי להסיר דרייברים ישנין וחדשים עם DDU, לא עזר. *תוך כדי עבודה זה לא קורה... בכל מקרה, אתמול קניתי מעבד, לוח וזיכרון חדשים. בעצם רק 3 דברים יש מהמחשב הקודם: SSD, כ.מסך וספק כח (וכמובן שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש) היום, לאחר מספר שעות שלא הייתי בבית, חזרתי ושוב זה קרה.. איך לדעתכם לאבחן את ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. היי לכולם,יש לי 2 סלוטים של pci-e1 (הקטן) שאני מחבר לכל אחד מהם בנפרד לוח הכל עובד רגיל שניהם תקינים אבל שאני מחבר לשניהם יחד משהו אז שאני עושה כיבוי הוא מפעיל לי מחדש את המחשב, כאילו לוחץ לי על הכפתור הדלקה ממש, אותו דבר קורה גם שאני מחבר שהמחשב כבוי, איך שאני מכניס לסלוט השני הוא מדליק לי את המחשב, מה הבעייה פה? מה גורם לזה לעשות את זה???תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Avisason,

אהלן, מס' קבצים שהעברתי מדיסק-און-קי לדסקפטופ בלתי נראיים . כאשר אני מסתכל על הדסקטופ דרך RAR או מנהל הקבצים הם כן מופיעים ורצים, אבל כשאני בדסקטופ הם לא נמצאים . חשוב לציין שניסיתי כל אופציה של ביטול קבצים חבויים. ** הכוונה היא לסרטי הוידיאו שנקראים MAINCH05 תודה רבה. מצורפות תמונה להמחשה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכם, אתמול בלילה המחשב עבד פיקס.. היה מזג אוויר גרוע ובבוקר לא הייתה כלל בעיה עם המחשב שנשאר דולק כל הלילה. בבוקר ראיתי כמה בעיות שהמחשב פירסם אך לא הזיז לו. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא נכבה לבד ואמר משהו על CMD.EXE שעשה בעיות בסגירה. כיביתי ידנית את המחשב. כשהדלקתי שוב, הוא הראה לי עלייה רגילה של המסך עד הצגת התמונה של הלוגו של מיקרוסופט שמתחתיו יש את הפס הכחול הרץ שמראה שהוא מעלה אותו - מייד אחרי זה קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב איתחל עצמו לבד. ככה כמה פעמים עד שהתייאשתי וכיביתי אותו. ניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב אך הפעם המחשב בכלל פועל ל 5 שניות בלי תצוגת מסך ומאתחל עצמו מחדש. אין לי מושג מה הבעיה, אך יש לי ממש דברים חשובים על המחשב של עבודה שבלי זה אני פשוט גמור…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KindaLost,

פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by הלל ארואס,

שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, בבדיקת מהירות ב- https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/speedtest הפינג המתקבל הוא 350MS. בבדיקה ב- https://www.speedtest.net הפינג הוא 14MS. * לקוח "שוק סיטונאי" של 019. אשמח לקבל הסבר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי כמה דקות שמחשב דלוק המסך מחליט להתכבות סתם וזה לא התסדר עד שמחקתי את הדריברים של Nvidia במצב בטוח ועכשיו המחשב עובד חלק אבל כל פעם שאני מתקין תדריברים (גם חדשים וגם ישנים) המסך מתכבה אחרי כמה דקות , מה הבעייה זה התחיל לי היום בבוקר ולא התקנתי שום דבר שגרם לזה או משהו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eran185,

שלום . מע' ההפעלה ( WIN XP) לא עולה. מה שאני רואה זאת ההודעה : boot from atapi cd rom failure disk boot failure insert system disk and press enter. וכשאני מכניס את הדיסק - שום דבר לא עובד. לא מצליח לעשות "תיקון" לא "פירמוט" . למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברגע שאני מוריד קבצי txt למחשב שהם בעברית כשאני פותח אותם כל המילים בעברית מופיעות לי כאילו הם נרשמו כך: .äòéîåú ùäéä ìê òí àéùúê áìéìä ùðøöçä יש לי ווינדוס 7.. ניסיתי להוריד את כל הגרסאות של העברית דרך windows update.. יש לכם אולי איזה רעיון או פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dor123,

שלום לכולם. ב-14/11/2016 03:19:34 הופיע במחשב של אימא שלי מסך כחול. פרטים: ================================================== Dump File : 111416-12386-01.dmp Crash Time : 14/11/2016 03:19:34 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x82c396f5 Parameter 3 : 0x9388dc20 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+c96f5 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה משתמשים Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני סוחב כבר זמן רב את התקלות הבאות: - מחשב נתקע לגמרי (קופא) + לפעמים ג'ליצ'ים של סאונד - BSOD עם הודעות memory management וכד' - קריסות וריסטרטים וכו'. חשדתי שמדובר בכרטיס מסך ובדרייברים שלו, אבל ליתר ביטחון החלטתי לפרמט הכל ולבודד את הבעיה. אחרי הפרמוט וההתקנה מחדש של הכל - כולל דרייברים חדשים מאתר היצרן - הבעיות ממשיכות להופיע. דבר נוסף שגיליתי הוא שהדרייברים שמומלצים ע"י היצרן מתקינים את הכרטיס הלא נכון על המחשב שלי. כלומר על המחשב מותקן הכרטיס AMD radeon R7 200 series. שזה כרטיס שונה לגמרי ממה שיש לי (sapphire HD 7770) מה עלי לעשות? היכן אוכל למצוא דרייברים עדכניים שלא מקריסים לי את המחשב כל הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.