עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by janan,

lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי לוח אם Z68 z68ma-d2h-b3 עם 4 חריצי הרחבה זיכרון 2 בצבע לבן ו 2 כחול שאני שם בצבע הכחול 2 זכרונות 1333 ובסלוט הלבן 1333 ואחד 1600 ה 1600 תוקע את המחשב ואין BOOT , את הזיכרון 1600 בדקתי ב MEMTEST עם התוכנה 39 סיבובים הוא תקין לגמרי מה מסתבר ? שאם אני שם את הזיכרונות הפוך ה 1600 ו ה 1333 בצבע הכחול ו 1333/1333 בצבע הלבן אז יש BOOT למה ? מישהו נתקל בזה ? אפילו שמתי את ה 1600 לבד בלי אף זיכרון בסלוט הלבן ואין BOOT מה יכולה להיות הבעיה ? זה קרה לי בעוד לוח אם Q65 ורק שינוי של המקומות עשה BOOT ה 1600 עולה רק שהוא בסלוט הראשון שקרוב למעבד למשל במקרה הזה הצבע הכחול .

3. Started by CybeR_CoM,

ראיתי שיש פה עוד ת'רד בנושא אבל המקרה שונה. אני יכול להשאיר את המחשב דולק גם שנה והוא לא יעשה ריסטארט אבל כשאני למשל נכנס למשחק כלומר, מאמץ של המחשב (מאמץ די קל למען האמת) אז לפעמים המחשב פשוט עושה ריסטארט. עכשיו זה לא קורה כל פעם זה קורה פעם ב... מה המוזר לי שגם אם אני מפעיל למשל את PRIME95 במשך 3 שעות אפילו ומעמיס רצח על המחשב הוא לא עושה שום ריסטארט זה קורה רק כשאני נכנס למשחקים או יוצא מהם. המתחים שלי בסדר גמור גם במאמץ, עשיתי אימות ודאי ובדקתי עם רב מודד ישירות את הספק ואת כל החיבורי חשמל ללוח. מה יכול להיות הבעיה? נ.ב. הטמפרטורות גם בסדר גמור מעבד38 במאמץ 26 לוח 27 מעבד 19 לוח בIDLE

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  5. קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  7. היום החלפתי ספק וכרטיס מסך ספק: SEASONIC 350W וכרטיס מסך: ATI HD 4770 הכל עבד בסדר ועכשיו המחשב מתכבה לי כח כמה דקות מה לעשות? גם המחשב עובד מאוד לאט.. וניתקע.. ???[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 20:00:12 יש לציין שהכל התחיל בזמן ששיחקתי... באמצע המשחק המחשב נכבה.. ואז אחרי 2 דקות ואחר כך עכשיו אחרי חצי שעה..

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by nahum8,

חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by fas,

משהו מאוד מוזר קרה לי במחשב - ניסיתי לפתוח קובץ מסוים עם מציג התמונות של ווינדוס ומאז כל קובץ במחשב כמעט נפתח עם מציג התמונות, ועכשיו שום דבר במחשב לא עובד. בבקשה, אם מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by tuka,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by tzahi211,

פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by 114508534,

חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by etelsh4,

אתמול ראיתי סרטונים ביוטיוב שמתי על מסך מלא וזה היה על כל האורך, עכשיו זה ככה: זה היה יותר גדול כשסימנתי שזה יהיה על "Large Player", אפשר לשנות את זה איכשהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי קניתי מחשב עם 2 גיגה זיכרון (ככה אמור ליהיות). יש דרך שאני יכול לבדוק שזה באמת מה שקיבלתי?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by zoharavn,

שלום לחברי הפורום קרה לי דבר מוזר במחשב... לפני יומיים היה לי וירוס במחשב וכל סיומות האופיס שונו ל-fmcsuch, מצ"ב תמונה ניסיתי לשנות בחזרה לסיומת המקור ועדיין הקבצים לא נפתחים, גם במחשב אחר. יש למישהו רעיון?? שבוע טוב, זהר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. מי שזוכר את הבעיה עם לוח אסוס שלא מזהה מעבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178601.0 לעניין- אני עורך וידאו,מי שלא מכיר, וזו מערכת עריכת וידאו של עבודה. היופ פירקתי את המעבד וחשכו עיניי- רגל אחת עקומה לגמרי. זהו סוקט ישן 478, ובמעבד יש רגליים בולטות- אחת מבהם הפינתית ביותר- התעקמה לצורת "ר" וגם התעקמה פנימה. זו שליידה התעקמה מעט. את השנייה סידרתי , את זו שהתעקמה היא נשברה לגמרי, כצפוי. התלחתי ליישר אותה (כשהיא על השולחן), עם 2 פיצטות, וכרגע היא ישרה. נכון לעכשיו- אני אנסה להלחים אותה בזהירות, אבל אני יודע שגם אם אצליח, כשאני ירכיב את המעבד היא תשבר שוב, כי בסוקט הישן הגוף הלבן דוחף את המעבד הצידה, ובטוח שהי לא תיהיה ישרה פלס כמו כולם. האם יש אחריות על זה?…

• 49 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. ובכן, אתמול בבוקר, לפני היציאה לבית הספר, ישבתי מול המחשב - כשלפתע הוא התחיל לעשות רעשים של כונס אוויר ככה בפתאומיות. תיארתי לעצמי שזה סתם אבק מצטבר באחד המאווררים (ספק\מעבד) שגורם לרעש. כשחזרתי, הוצאתי את המחשב החוצה, ישבתי עם שואב אבק, ניקיתי את כל המאווררים, פירקתי את הספק, את המאוורר שלו, ושוב ניקיתי. אח"כ השתמשתי בפן (לשיער) כדי להעיף עוד דברים שהשואב לא הגיע אליהם. ניקיתי יסודי, אפשר היה לאכול מהלוח אם שלי. חיברתי שוב - ורעש של ג'קסו. עכשיו,לאחר בדיקה מעמיקה, המאורר שעל המעבד תקין ולא מרעיש. השאלה מה אני עושה כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה. החלפה של המאורר בספק? החלפה של כל הספק? אולי משהו בצירים של המאורר חורק וזקוק לשימון? הרעש כבר מתחיל לשגע אותי לגמריי, ואודה…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  18. אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מחשב עם לוח של asis p5w dh delux עם socket 775 של אינטל רכשתי את התוכנה driver whiz ולאחר שעדכנתי את הדרייברים המומלתים יש לי בעיות ב usb כמו עכבר ומקלדת אלחוטית שפעם עובדים פעם לא כמו הארד דיסק חיצוני שלא מזוהה הבעיה כנראה ב ich7 usb universal ואיני מצליח להחזיר את זה למצב הקודם, גם אחרי שעשיתי שחזור של כמה ימים אחורה זה לא עזר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by SecretAgent,

שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי בעיה במחשב, כמעט כל יישום שאני מנסה לפתוח, בעיקר תוכנות והתקנות בסיומת exe זה מראה לי את התקלה הזאת: מישהו יכול לעזור לי ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Headache,

המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\

• 1 תגובה
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.