עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, חדש כאן. מקווה שמכאן תבוא הישועה. אני עתיד לרכוש בזמן הקרוב מסך 34 ברזולוציה 3‎440 x 1440 @ 1‎44Hz אני מעוניין לחבר למסך זה 2 מחשבים, של העבודה וביתי ובו זמנית לחבר גם סט יחיד של מקלדת ועכבר. בדקתי את האופציות שיש לי אך לא בטוח שהגעתי לפתרון. אופציה ראשונה - לרכוש KVM מעלי אך ממה שראיתי ה KVM בעלי לא יודע להוציא יותר מ 60HZ מה שאומר שלא אצליח איתו להגיע ל 144HZ ושלא לדבר על כך ש מדובר על KVM עם חיבור HDMI. אופציה שנייה - לחבר פשוט ישירות את המסך למחשבים. ביתי ל display port והעבודה ל hdmi אבל אז נשארתי עם סט מקלדת ועכבר ואני פחות רוצה לחבר כל פעם מחדש למחשב שבו אני עובד. אני גם לא בטוח מה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן. הגיע אלי היום כרטיס זיכרון לסלולרי minisd 2gb. הכרטיס נרכש במזרח הרחוק אם זה משנה, והפלאפון שאני משתמש בו הוא nokia6280. הכנסתי את הכרטיס לפלאפון ועד כאן הכל טוב - גם שאני בודק בהגדות של דרך הפלאפון רשום שהוא 2GB מה שאומר שזה לא זיוף. הבעיות מתחילות שאני מנסה להעביר קבצים דרך הUSB. אחרי החיבור של הUSB למכשיר אני לוחץ דאבל-קליק על האייקון של הפלאפון דרך המחשב שלי, ומופיעה ההודעה הבאה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/1.jpg?t=1229460813 אני לוחץ על " format disc" ואז מופיעה ההודעה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/2.jpg?t=1229460814 ואחרי לחיצה על start - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/3.jpg?t=1229460815 וכאן זה נגמר, כש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adirnasri,

אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by okpimp,

לא בטוח שזה הכי קשור לפורום הזה אבל.... בזמן האחרון כל המשחקים פועלים לי לאט ואפילו תוקעים את המחשב לפעמים המפרט שלי טוב: E6300 ATI 1900 ו 1024 ?MB זיכרון ויש לי את הדריבר הכי חדש לכ.מסך 7.5 משחקים כמו GTA:SA , כומפני אוף הירוס וטומד ברידר החדש, שאמורים לעבוד חלק עובדים ממש לאט... מתי שנתקע המשחק ואני עושה ריסט למחשב מופעים על הצג נק' צבועוניות עד לעליית הווינדוס חייב עזרה דחוף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Aganathon,

קניתי היום מחשב חדש : פנטיום 4 2.4 ג'יגה : 800 מגה הרץ היפר-טרדינג לוח אם Asus P4P800 2 זיכרונות TwinMos 256 - צ'יפים TMD7 משהו ספק Hec 300AR-T מארז סופרטלנט אלומיניום שחור + 5 מאווררים + חלון כל שאר הדברים עברו מהמחשב הישן (2 הרדיסקים צורב דיוידי כרטיס מסך (MSI Ti 4200) כרטיס קול (SB Live) התקנתי הכל לבד, וממש לא היו בעיות (חוץ מחתך עמוק באצבע ;D). בהתחלה חשבתי לא לעשות פורמט, ופשוט להשאיר את הווינדווס (XP) מהמחשב הישן. הדלקתי את המחשב, נכנסתי לביוס. הגדרתי את כל מה שצריך. שמרתי, כיביתי, הדלקתי את המחשב. במקום הצפצוף הקצר הרגיל, היו שני צפצופים גבוהים - אין לי מושג מה זה אומר, ולא כתוב בחוברת. מופיעה הבדיקה של הבוט, המחשב לא מזהה את ההרדיסק השני (IBM דסקסטר). החלפתי קב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by psychuil,

המחשב של בת זוגתי (מעבד AMD 6000+, לוח אם של אסוס, 4670 ו5 ג'יגה זכרון) קופא כשניה או שתיים אחרי שהוא עולה. בsafe mode הכל עובד מושלם. ניסיתי להתקין מחדש וינדוס על דיסק אחר, גם קופא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yoel12,

שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?

10. Started by arielmi,

היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by just_me,

המפרט שלי: AMD64 3000+ S-754 ABIT KV8 PRO XFX GFORCE6600GT 128MB NCP 512DDR 3200 הבעיה: אני מקבל רק 2200 ב 3DMARK05 כשאני אמור לקבל מעל 3300 עכשיו ניסיתי לעדכן ביוס זה לא עזר גם פירמוט לא עזר עידכון דרייברים ל AGP לא עזר יש לי את הדרייברים האחרונים נואש - עזרה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ctx,

לפני שלושה שבועות קניתי מחשב חדש, הורדתי כמה משחקים ולאחרונה, בזמן משחק, המחשב נתקע ונופל. המסך הופך שחור והוא נעושה רסטרט לעצמו. בשבוע האחרון זה הגיע לרמה שכל פעם שאני טוען את השמירה שלי בסטארקרפט 2 המחשב נתקע וקורס. חוץ מזה, הUSB3 לא מזהה כוננים שמתחברים אליו (או כל דבר אחר). יש למישהו אולי רעיון איך לפתור את זה? * אני לא יודע אם זה משנה, אבל זה המפרט שקניתי: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB ספר כח: Seasonic PSU 620W זיכרון: Kingston 4GB X2 הארד דיסק: Samsung 1TB Sata II 32MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך עם חיבור AGP יש לו תמיכה כפול 8 הבעיה שהכרטיס מסך בהגדרות אצלי בווינדוז זה מראה כיאילו הוא כבוי הAGP והרבה משחקים לא עובדים בגלל זה ניסיתי לאפשר את ההגדרות בBIOS שיהיה תמיכה בX8 אבל עדין בהגדרות של הווינדוז זה מראה שאין שהוא כבוי ראו תמונה הינה עוד פרטים בקשר לAGP לפי מה שהבנתי הבעיה נובעת מהלוח אמ או בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה שצריך לבטל אותו כדי שתיהיה גישה מלאה לכרטיס המסך הלחוד או שצריך להפעיל דרך הBIOS את הAGP או שקיימת בעיה אחרת בכל אופן סוג הלוח אמ הוא EP-8RDA+ מחשב מסוג AMD 2600

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yamdan,

שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 1_Nike_1,

המדפסת מדרבקת דפים ריקים ופשוט לא "יורקת" עליהם אף טיפת דיו. הקטע הוא שראשי הדיו מחוברים כמו שצריך והם בנוסף גם חדשים. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…

21. Started by zag_zag,

חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך (ATI Radeon 9500 Pro), ע"י כבל RCA ל-RCA, וע"י מתאם RCA ל-Composite על הכרטיס מסך. מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל את התצוגה על הטלוויזיה, למרות שעבדתי לפי הוראות היצרן (תמונה מצורפת). מישהו יכול לעזור לי? יש לי win2000 ודרייברים מעודכנים (כולל גרסת ה-control panel של הכרטיס)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי. יש לי בעיה מוזרה כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7: אחרי המסך שבו הוא טוען קבצים המסך הופך לשחור עם הסמן של העכבר ושום דבר אחר לא מופיע, מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ibo,

שלום. לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD מעבד: INTEL QUAD 9400 מערכת: XP PRO SP3 הבעיה: כל פעם שאני שומע סאונד מהמחשב (כל סאונד) אז הסאונד כל פעם "מקערטע" לי. כאילו אני משמיע דיסק עם שריטה. אך זה קורה לי בכל סאונד שאני שומע מהמחשב - גם סאונד שאני שומע מהאינטרנט. אני כבר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר - אך לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם התקני ה- קדמי ואחורי שיטת הוודו לא עבדה מחקתי את ההתקני ה-usb מערכת הפעלה 8 לוח foxconn 9457ad תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by didi1145,

הבנתי שזו כנראה בעיה עם ההתקנה של הכרטיס רשת.. הלוח אם שלי הוא כזה: msi g41m4-(ms-7592) עזרתכם? תודה מראש!! - - - תגובה אוחדה: - - - לויסטה מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים