עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bigshock147,

שמעו כל פעם שאני משחק פתאום באמצע המשחק יש לי שגיאה כזאת windows cannot find 'c users\Neria'.make sure you typed the name correctly and then try again אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ronmar,

יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב... מה צריך לעשות? במה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sango,

שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Alexkmr,

הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by saarxee,

שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר, אחרי שחיברתי את הכל פתאום המחשב לא פועל. אני מדליק אותו, המאווררים פועלים ותוך כמה שניות הוא נכבה. איך אני מסדר את זה? זה יום שישי ואין לי לאן לפנות... אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IdAn.e,

שלום לכולם... הכבל של הפלופי נהרס אצלי וקניתי חדש, ועכשיו כשחיברתי אותו הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב הודעה ואפשר ללחוץ F1 אם אני רוצה להמשיך ולהתעלם מזה...כרגע הפלופי כאילו לא מחובר... מה אני עושה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ethernet,

משום מה זה לא נכנס לי כונן דיוידי שלי... כשאני מכניס דיסק זה לא קורא לי את התוכן של הדיסק... למישהו קרתה בעיה דומה והוא הצליח לפתור אותה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xena,

יש לי כונן של IBM והגיע זמנו ליצור סקטורים פגומים... כמו כל IBM טוב וזקן. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תוכנה או דרך שבה אפשר לדלג על סקטורים פגומים. נניח משהו כמו Partition לכונן כך שהשטח המוקצה יהיה רק זה ללא הסקטורים הפגומים. האם יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. הייתי כבר אצל שלושה טכנאים שונים אבל אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש לי 3 הארדיסקים 2 הארידסקים סמסונג 103hd פלאשפוינט משהו כזה. כל אחד מהם הוא 1 טרה ועוד הארדיסק סמסונג 203hd אותו הארדיסק רק 2 טרה שקניתי אחרי אחריהם מאז אותו יום שהרכיבו לי את הארדיסק 2 טרה כשאני פותח תיקייה, מעביר שירים הנגנים מדיה מעביר/ מעתיק קבצים המחשב נתקע לכמה שניות, עושה רעש ואז מבצע את הפעולה. ניסיתי להוציא את הארדיסק של ה2 טרה ועדיין זה עושה בעיות יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט. Ud5 הקירור נראה בסדר, ניקיתי את המחשב מאבק, משתמש רק באינטרנט מדיה משחקים כבדים פירמטתי כבר 10 פעמים את המחשב. ניסו להעביר מraid לשני ויעברו דרך g3 (אני רושם בערך את הדברים, כי אני בקושי זוכר). כבר שנה שהמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rap_tr,

אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה קטנה, הכונן ההקשיח שקיבלתי, מבצע פירמוט מהיר, אך בפירמוט מלא, הוא נתקע על 0 אחוז וזהו, לא זז. כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שבפירמוט מהיר, הוא מבצע אותו, מעתיק קבצים, עושה רסטרט, לאחר מכן כאשר הוא מסיים את חלון טעינת המערכת עם הקוביות הרצות למטה, מופיע לי מסך כחול, עם כמה שורות של בעיה. מישהו נתקל בבעיה מסוג זה? כמו כן, חיברתי אותה דרך מתקן ככונן נייד למחשב, הוא רואה אותו, ניסיתי לבצע פירמוט מלא דרך המערכת, אך שוב הוא נתקע, אך פירמוט מהיר גם ככונן נייד במחשב האחר שלי שאני מחבר אותו, הוא מבצע. כמו כן, הכונן מופיע מודגש בכחול. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, לצערי כאשר ניסיתי לראות סרטים הוא אמר שיש לי בעיה ב OVERLAY והסרט קפץ כאשר היה נפרש לכל המסך (כיון שה OVERLAY לא עבד) . החלפתי דריברים הסרתי אפילו את ה DIRECTX (כן יש תוכנה מיוחדת לכך) אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה ימים אחי הציע שאולי מקור הבעיה הוא המסך, הוא הוריד את הצבעים מ 32 ל 16 BIT ואכן זה עבד, החלפתי DRIVER למסך, השתמשתי ב GENERIC של WINXP אך כלום לא עזר, אני לי מושג מה לעשות. יש לי Diamond Viper 770 TNT2 (שום מילה על הכרטיס!) וכן CTX EX950F . הכל עובד על לוח ASUS A7V133 AMD גיגה1 .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני משתמש בשני כרטיסי מסך: GeForce 9400 - מחובר ב DVI למסך מחשב ראשי GeForce 210 - מחובר למסך מחשב נוסף ב DVI ולטלוויזיה ב HDMI שולחן העבודה שלי בעצם מחולק ל שלושה חלקים שונים (חלק ראשי, ועוד שתי הרחבות) שני הכרטיסים ישנים אבל מספקים את הצרכים שלי (לפחות עד עכשיו)... Windows 7 Google Chrome כשאני צופה בקטע וידאו (למשל, סרטון בפייסבוק או קטע וידאו באתר MAKO) כאשר הכרום פתוח על המסך הראשי - הכל עובד סבבה אבל אם אעביר את הדפדפן לאחד המסכים האחרים - הוידאו ייעצר ויתחיל לבצע BUFFERING מחדש, ימשיך להתנגן, ולאחר כמה שניות יבצע שוב BUFFERING וחוזר חלילה... חשוב לציין: התקלה לא מתרחשת כלל בצפיה ב Youtube התקלה כל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yortem,

מה אני צריך לקנות? ואיך מסירים אבק שכבר נהיה דביק על המאווררים ושאר ציוד. ואילו עוד סיבות נוספות יכולות להיות למחשב שעושה רעש ממש חזק בהתחלה שמדליקים אותו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, לפני כמה חודשים החלפתי מעבד במחשב והחזרתי את הקירור שלו בצורה לא כל כך תקינה (בדיעבד). זה היה מציג לי בהפעלת המחשב הודעות של התחממות CPU ומאוורר CPU תקול, אבל בסופו של דבר מעלה את המחשב. אתמול קרסה המערכת ומסתבר שגם נמחקה מערכת ההפעלה - אין לי מושג איך, לא הייתי על המחשב בכלל. איך פתרתי בינתיים? בחרתי באפשרות IGNORE בביוס ואז התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. שאלות שלי רציתי לדעת האם המאוורר של המעבד אכן תקול לחלוטין ואיך אני יכול לבדוק את זה? האם יש באמת קשר בין הבעיות שתארתי לאיבוד מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה יש לי את המחשב כבר שנה עוד מעט ועד עכשיו הישתמשתי רק במסך מחשב ולאחורנה קניתי טלוויזיה LED לחדר ורציתי לחבר בינהם כשהטלוויזיה תהיה מחוברת עם כבל HD והמסך מחשב עם DVI אבל משום כשאני מחבר את זה שום צג לא מראה כלום פשוט המסך נכבה ואומר NO SIGNAL INPUT והטלוויזיה גם לא מזהה כלום ואז כדי שהמסך מחשב יציג שוב תמונה אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולנתק חיבור אחד. זה ניראה כאילו הכרטיס מסך לא מצליח להיתמודד עם שני צגים שזה ממש מוזר כי יש לי חבר שעושה את זה עם 8800GT. ניסיתי לשבור את הראש עם זה וניסיתי לחבר את המסך מחשב דרך HD ו DVI ושוב זה לא נותן תצוגה באף אחד מהם.. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA-MA770T-UD3P מעבד PHENOM 720 X3 זיכרון 2GB מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate כרטי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by just_me,

המפרט שלי: AMD64 3000+ S-754 ABIT KV8 PRO XFX GFORCE6600GT 128MB NCP 512DDR 3200 הבעיה: אני מקבל רק 2200 ב 3DMARK05 כשאני אמור לקבל מעל 3300 עכשיו ניסיתי לעדכן ביוס זה לא עזר גם פירמוט לא עזר עידכון דרייברים ל AGP לא עזר יש לי את הדרייברים האחרונים נואש - עזרה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני כמה שבועות ביקשתי עזרה באשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 (לוח MSI MS-6147) והיום בדקתי את הרכיבים והכל עבד. המאורים עובדים , הספק עובד רק לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר 2 מסכים ואף אחד לא עבד, אני חושב שהבעיה היא בלוח (כ.מסך מובנה). אני לא יכול לחבר כרטיס אחר. האם קיימת דרך לחבר את המסך בדרכים אחרות? או שאין מה לעשות? כי לתקן את החיבור בלוח לא נראה לי כלכך משתלם, ולקנות כרטיס מתאים גם לא. יכול להיות גם שאני טועה והבעיה לא נובעת מהחיבור הנ'ל. מה עוד יכול לגרום לזה? (הזכרונות או רכיב אחר?) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yuvalkob,

יש לי fly video 2 ואני לא יכול לראות טלוויזיה במחשב על כל המסך (אולי 70 % ממנו) וגם שאני רואה טלוויזה התמונה לא איכותית.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים