תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום ושבוע טוב לחברי הפורום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי . מצורף המפרט שלו. כאשר וינדוס מותקן על הSSD. לאחרונה הוא התחיל לזוז לאט (ממש לאט) כלומר עיקר הבעיה היא בהדלקה ובכיבוי( הדלקה לוקחת כ5-8 דקות וכיבוי אותו הדבר) וכן הגעה ל MY COMPUTER ולתקיות דרך סייר ( 10-15 דקות זמן טעינה) חשוב לציין: 1 - שאני עובד עם תוכנות כבדות - אדובי למיניהן ו SOLIDWORKS- אבל הן עולות במהירות הרגילה שלהן ולא נתקעות והכל זורם במהירות התקינה שלהם כמו גם גלישה באינטרנט - כרום נפתח במהירות והכל זז בסדר. 2 - הבעיה בזמן טעינה קיימת גם כשהמחשב הרגע נדלק ואין אף תוכנה שפועלת ברקע. אשמח לקבל הצעות לפיתרון לניקוי המחשב או רעיונות / הסברים למה הטעינה של תיקיות והדלקה וכיבוי ככ איטיים- בהשוואה ללפני שנ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש-Chaintech Geforce FX 5600.משום מה אני לא מצליח בשום אופן לגרום לו לעבוד ביותר משמונה ביט צבע ו640X480 רזולוציה.. כאשר אני מנסה ערכים גבוהים יותר,המחשב קופא עם מסך שחור..ובגלל שערכים יותר גבוהים הם ברירות המחדל כיום,המחשב קופא לי כל פעם שהוא מנסה לטעון את WINXP PRO שמותקנת אצלי עם DIRECTX 9 (גם עם 8.1 הוא לא פעל). דרייברים-ניסיתי את כולם! את הגרסה הכי עדכנית מהאתר של נווידיה,את הדרייברים שבאים עם הכרטיס ואת הדרייברים מהאתר של Chaintech.שום דבר לא עוזר ואני נאלץ להעלות את הוינדוס כל פעם במצב VGA..בלי יכולת לעשות שום דבר משמעותי עם הכרטיס.. המפרט שלי בקצרה:P4 2.4GHZ 533FSB Intel D850EMV2 Mobo 256RDRAM PC800 (לא להציק בעיניין הזה,אוקיי?) הלוח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב שכשהוא עולה אז הוא עושה מסך כחול ואז עושה ריסטרט ישר הבעיה קיימת גם בSafe Mode וההארד דיסק תקין (בדקתי אצל חבר זה עבד מעולה) זיכרון ראם אין בעיה החלפתי מעבד נוקה (איך בודקים אותו?) כרטיס מסך החלפתי כרטיס רשת לא מחובר כבל IDE 40 PIN אין בעיה כבל IDE 80 PIN אין בעיה ספק כוח החלפתי דיסקטים אין בעיה DVD רום אין בעיה הארד דיסק אין בעיה וזהו... אין לי עוד חלקים אני לא מצליח לראות את המסך כחול כי הוא ממש מהר יש דרך לעצור אותו? מה אני עושה? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון שקיבלתי את המחשב שלי אבל עוד פעם בעיות.... הארד דיסק שלי עובד במחשב אחד אבל במחשב שלי הוא לא עובד וגם הארד דיסק אחד לא עובד במחשב שלי ניסיתי להחליף כבל אבל זה לא עזר וכאשר הכבל נתונים מנותק מארד דיסק ורק החשמל מחובר הוא עובד (שומעים אותו) וכאשר הכבל נתונים מחוברהוא פשוט לא עובד ולא שומעים ממנו ציוץ. מה הבעיה? איך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פתאום אחרי שהמחשב התקין עידכוני אבטחה,אז כשהדלקתי את המחשב ואני מזיז את העכבר במסך אז העכבר מקרטע (נעצר באמצע וממשיך...) למישהו יש פיתרון? תודה. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל אם לא אז לא לכעוס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי dir 825 d link הצלחתי להפעיל אותו ואפילו אלחוטי היום בבוקר חיברתי אותו שוב אך ללא תגובה לא מסתכרן עם הוט ואי אפשר להכנס אליו בכלל מה לעשות ניסיתי לאפס כמו שכתוב כלום לא מגיב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רקע - עורך וידיאו ותמונות ולכן תמיד ברשותי מחשבים די חזקים מערכת הפעלה 'WIN10 64 BIT זיכרון 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte rx 5700 xt 8g נתקל בבעיות א. אחרי Reset או הדלקה שאני מבצע , צריך לפעמים לבצע את זה פעמים כמו כן קצת לוקח יותר זמן עד שאני מקבל את החלונות ב. בחיווי תקלות ב- LED על המסך אני מקבל חיווי של קוד "40" לא תמיד ג. משום מה אם אני אשאיר דיסק נשלף או תקליטור כשאני מדליק , אז בכלל הוא יהיה תקוע מבלי שאפילו אראה את הלוגו של AMD אפילו כונן C מוגדר לבדו כ- BOOT תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בCDROM ASUS X50. הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבד והיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי. הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2" הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליב למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(מחשב בן 6שנים) אם אני מחבר את העכבר אז המחשב נתקע בעלייה עוד לפני הביוס אם אני מסר את העכבר א ז המחשב עולה לוינדוס XP, לאחר מכן אני מחבר א העכבר->עושה ריסטרט-> ואז מחשב עלה שולוינדוס איך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגלות תסיסמא של אינטרנט רימון או לעקוף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא הקצב ריענון ,בדקתי את זה! אז מה זה??? כרטיס SUMA G-FORCE 4 TI 4200
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי רעש מעצבן מהמחשב (לא מהמסך) - מעין HISS, צפצוף חלש בתדר גבוה אין לי מושג מאיזה רכיב הוא מגיע רעיונות איך להפטר ממנו? תודה SPECS: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue Compucase Midi Tower CI 6A19 GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IBM 60GB 2nd HD Hercules Game Theater xp 7.1 LITE ON 52X24X52 Toshiba 16x48 DVD Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card MAG 17" CRT
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, הכונן ההקשיח שקיבלתי, מבצע פירמוט מהיר, אך בפירמוט מלא, הוא נתקע על 0 אחוז וזהו, לא זז. כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שבפירמוט מהיר, הוא מבצע אותו, מעתיק קבצים, עושה רסטרט, לאחר מכן כאשר הוא מסיים את חלון טעינת המערכת עם הקוביות הרצות למטה, מופיע לי מסך כחול, עם כמה שורות של בעיה. מישהו נתקל בבעיה מסוג זה? כמו כן, חיברתי אותה דרך מתקן ככונן נייד למחשב, הוא רואה אותו, ניסיתי לבצע פירמוט מלא דרך המערכת, אך שוב הוא נתקע, אך פירמוט מהיר גם ככונן נייד במחשב האחר שלי שאני מחבר אותו, הוא מבצע. כמו כן, הכונן מופיע מודגש בכחול. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נואש בבקשה תגידו בדיוק מה הבעיה ואיך לפעול. תמונה: http://pics.sendit.co.il/0806/ee71a5fcff.jpg קבצי Minidump: http://rapidshare.de/files/28439685/Blue.zip
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . מע' ההפעלה ( WIN XP) לא עולה. מה שאני רואה זאת ההודעה : boot from atapi cd rom failure disk boot failure insert system disk and press enter. וכשאני מכניס את הדיסק - שום דבר לא עובד. לא מצליח לעשות "תיקון" לא "פירמוט" . למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-