עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shimshon shamayev,

שלום, הסוללה בלפטופ לא נטענת ולא דולקת נורת טעינה. כשהמחשב עובד רק עם מטען הוא בקושי זז. מצורף ניתוח ביצועי המחשב, צריך להחליף סוללה או מטען? תודה

2. Started by The-Devil,

אהלן יש לי מעבד Quad q9300 כרטיס מסך של 8800GT 4 גיגה זכרון ומאז שקניתי את המחשב היו לי כול מיני בעיות שפתרתי כמו זכרונות דפוקים של OCZ (הוחלף) ומסכים כחולים בגלל הצ'יפסט לאחרונה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וכול בעיות המסכים הכחולים נעלמו אבל עדיין המחשב לפעמים מגיב לי בצורה משונה שהוא כאילו נתקע לשתי שניות ורק אז ממשיך הרצתי Memtest והכול תקין למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??? אני מריץXP 32BIT האם יכול להיות שבגלל שיש לי ארבע ליבות הוא עושה את זה?? תודה רבה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kliftag,

שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Or ei,

אני במחשב של חבר שלי ויש לו סטיק של 256 שמזוהה כ128 יש איזה דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lartzi,

קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MortaL,

היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jackhammer,

האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bomsa400,

היי מהיום הראשון שקניתי את המחשב המאוורר הקדמי של ZALAMAN מרעיש מאוד. זה לא בא יחד עם המארז בדר"כ , ביקשתי שיוסיפו לי אותו. פתחתי את המארז, המאוורר נראה נקי, קשה לי לראות אם יש משהו שמפריע לו. בטוח שזה הוא כי כשניתקתי אותו היה שקט מופטי. מה אפשר לעשות? לרסס משהו? לוותר על המאוורר הקדמי (יש לי שם חוץ מה SSD גם דיסק HDD שצריך איוורור) אפשר לגשת לחנות להגיד להם שהוא מרעיש והם יסדרו את זה במסגרת האחריות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by danielbr,

טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איך אני יודע שיש לי כרטיס רשת של base-T 100 או base-T 10 וכרטיס רשת אלחוטית בתקן 802.11b או 802.11g ?? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ranko,

המחשב שלי מציג כול 3 ימים בערך הודעת שגיאה כחולה,צירפתי תמונה וקוד של השגיאה,אשמח לקבל עזרה. בנתיים עשיתי וידוי ובדקתי את הכרטיס מסך,את החום של המחשב את החום של המעבד,יצא תקין,וגם פרמטתי את המחשב. אם ספק כוח חלש,גם יכול לגרום לתצוגת מסך כחול? קוד השגיאה: ‏‏קוד שגיאה 1000000a, פרמטר1 000084b4, פרמטר2 0000001c, פרמטר3 00000000, פרמטר4 804e5df1.‏‏ תודה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:56:36 המסך הכול[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by CXC,

אם צריך פרטים תגידו, אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danielblum,

המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by barakaaron,

שלום. את המחשב שלי אתם יכולים לרארות בצד, ומערכת ההפעלה שלי היא XP. ומשום מה לפעמים המחשב עושה ריסטארטים מוזרים... בדרך כלל הוא לא עושה את זה במשחקים... בדרך כלל זה קורה שאני סתם בשולחן העבודה הוא מריץ משהו קליל... בדקתי אם זאת בעיה של חום וזה לא בעיה של חום. כי אחרי שהוא עושה ריסטארט אני נכנס לביוס ורשום לי שמעבד על 47 ו "System Back" על 35. אז מה זה יכול להיות? הספק אולי? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה , ברשותי מחשב מדגם asus x555la-xx546h אני מעוניין לשדרג את האחסון ואת הזיכרון אשמח להמלצות. כמו כן אשמח אם תאשרו לי , שהציוד הבא תואם לדגם המחשב. מבין אחסוני הSsd הבאי מה מומלץ. 1. https://ksp.co.il/?uin=45227 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=39797 מבין הזכרונות הבאים מה מומלץ ספויילר ספויילר 1. https://ksp.co.il/index.php?uin=20765&select=.1038..316..99. 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=29060&select=.1038..316..99. הבנתי שהמכשיר לא יכול לעבור סך זיכרון של 8Gb ויש כבר ארבע מובנה , אשמח א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NeTaNeL2006,

שלום אני חדש פה ויש לי בעיה חמורה בכרטיס מסך! טוב אז ככה יש לי לוח אם: ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 לא יודע אם יש צורך אבל שיהיה וכרטיס מסך מדגם: eVGA GeForce 7900GT CO 256MB PCI-E טוב אז ככה יש לי את המחשב שבוע וחצי בערך, וה 7900 עבד מעולה הכל עבד כמו שצריך אתמול השארתי את המחשב דלוק בלילה להורדות (וזאת לא פעם ראשונה שהוא דלוק בלילה זאת הפעם השלישית או הרביעית בערך) היום אני קם בבוקר המסך לא נידלק אני מפעיל מחדש את המחשב ואז רואה את כל התצוגה נידפקה לגמרי, יש הרבה פסים עם כל מיני נקודות צבעוניות מסודרים לפי טורים ומהבהבים בכל מיני צבעים לוינדוס אי אפשר להיכנס במצב רגיל הוא עושה מסך כחול ועושה ריסט בשניה אפילו לא מספיקים ליקרוא את השגיאה, אפשר להיכנס רק במצב בט…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ezana,

שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ethernet,

משום מה זה לא נכנס לי כונן דיוידי שלי... כשאני מכניס דיסק זה לא קורא לי את התוכן של הדיסק... למישהו קרתה בעיה דומה והוא הצליח לפתור אותה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by The-Fox,

שלום, לחבר שלי יש צורב של ימהה מהסדרה הדפוקה... מהירות כתיבה: 16X שיכתוב: 10X קריאה: 40X דגם : CRW 2100, לא זוכר לגבי ה EVK, כלומר את סיומת המדויקת, אנ ירק יודע שהוא IDE. והוא לא מצליח לצרוב בכלל.. פה ושם איזה דיסק צדיק ! יש איזשהיא דרך לפתור את זה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xena,

יש לי כונן של IBM והגיע זמנו ליצור סקטורים פגומים... כמו כל IBM טוב וזקן. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תוכנה או דרך שבה אפשר לדלג על סקטורים פגומים. נניח משהו כמו Partition לכונן כך שהשטח המוקצה יהיה רק זה ללא הסקטורים הפגומים. האם יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RJ1,

אני קצת עובד עצות.. לפני חודש פרסמתי בפורום הודעה אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537031.msg4582673#msg4582673 אני כולי תקווה שאולי הפעם מישהו יציל את המחשב שלי. המחשב שלי כבר דיי זקן.. בן יותר מ-6 שנים. אני שומר עליו ממש טוב והוא ממשיך לתפקד בתור מחשב פשוט. בחודש שעבר הוא קפא פעם בכמה שבועות ועוד איכשהו הסתדרתי עם זה. עכשיו הוא קופא לי כל חצי שעה. קופא הכוונה: העכבר לא זז, המוזיקה משמיעה צפצוף כזה של תקוע ועל המסך לא קורה כלום. אחרי דקה-שתיים הקפיאה משתחררת והמחשב ממשיך לתפקד. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, עדכנתי הכל, התקנתי מחדש ובדקתי את המערכת תחת עומס. שום דבר לא עזר או הראה סימנים של מקור הבעיה. אפילו שאבתי אבק והחלפתי בין הSo…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכל בכותרת תודהה מראש! עריכה: זה המידע שהוצאתי דרך התוכנה CPU- Z www.karavila.net/cpuz.htm

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ITAMAI,

יש לי חבר שרצה לקנות רם חדש אבל אמרו לו שיש לוrd-ram ואני בטוח שאין לו אבל אני רוצה לבדוק להיות בטוח אז אתם מקירים תוכנה שתוכל לומר לי איזה סוג רם יש לו????

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים