תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני רוצה לעדכן את הדרייוורים לכרטיס מסך, אבל לא כל כך בטוח בתוצרת איזה חברה כרטיס מסך שלי!? ??? אולי לרובכם השאלה נראת קצת טיפשיט אבל מחוסר ידע בזה , אני לא רוצה להרוס את המחשב . תעזרו לי בבקשה למצוא את המקום שבו רשום מה מו ומי הכרטיס מסך! תודה מראש , Intelee. ;D נ.ב. אולי NVIDIA, אבל שוב אני לא כל כך בטוח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם סוקט 775 DDR2 המחשב נדלק אך כלום לא עולה על המסך אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
משום מה זה לא נכנס לי כונן דיוידי שלי... כשאני מכניס דיסק זה לא קורא לי את התוכן של הדיסק... למישהו קרתה בעיה דומה והוא הצליח לפתור אותה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Asus zenbook UX305c. אחרי נפילה הוא לא עובד בכלל, לא מגיב בהדלקה או בטעינה (אפילו במטען אחר). פתחתי אותו והכל נראה בסדר, וכל החיבורים תקינים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קצת קשה לנסח כותרת נורמאלית, אז אפרט כאן בתקווה שאשפי הפורום יבינו את הבעיה. בעבר צרבתי דיסק MP3 , ושמרתי את הצריבה , כלומר כל פעם הייתי מוסיף שירים, הדיסק אבד, והשירים מהמחשב נמחקו, אבל יש לי את הקובץ השמור בתוכנת בצריבה NERO בווינדוס 98 אבל הגרסה המשודרגת (SECOND EDITION) כבוד!!! אני רוצה לצרוב את השירים בדיסק חדש, אבל הוא דורש ממני את הדיסק המקורי שהשירים נצרבו בו, איך אני יכול לצרוב את אותה צריבה בדיוק לדיסק חדש, או לחילופין, להוריד את השירים מהתוכנת צריבה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב גיימינג של פעם, עם קירור מים למעבד וגם לכרטיס מסך יעודי 260, לוח אם P5NT DELUXE, ספק TAGAN 1300. יש לי גם חבר עם קארמה אנטיטכנולוגית ופעם אחת, ברגע של היסח דעת, הוא רק נגע במחשב, הכל השתבש. הלכה הכניסת LAN בלוח אם, נשרפה היציאת רשת בסוויטצ' והמחשב נכבה וכל ניסיון להדליק אותו נגמר בצפצופים מוזרים. מדי פעם הוא עלה, אפילו תפקד כמה ימים, עד רסטרט או התקנה כלשהי. עד שהגעתי לאי תגובה טוטאלית, יענו מסך שחור. וזהו. פירקתי את כרטיס מסך, ניקיתי הכל, החלפתי צנרת, החלפתי קירור מעבד, החלפתי אפילו כרטיס מסך למשהו בסיסי, רק לבדוק שמשהו עובד. אבל לא. החשש שלי היה (אחרי שניסיתי הכל) שזה הספק. פתחתי אותו ותוך שנייה ראיתי קבלים מנופחים (קבלי כניסה של 1200 uF) . החלפתי ס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שזו כנראה בעיה עם ההתקנה של הכרטיס רשת.. הלוח אם שלי הוא כזה: msi g41m4-(ms-7592) עזרתכם? תודה מראש!! - - - תגובה אוחדה: - - - לויסטה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב לבד לשעתיים+ הוא קופא אני לא יכול להזיז את העכבר וגם המקלדת לא מגיבה. מה יכול לגרום לדבר כזה?? המחשב לא היה עמוס ולא עשה שום פעולה.. מחשב יחסית חדש אני אותו בחור מהכרטיס מסך שהתחממם מערכת הפעלה windows 7 64bit home premium, מעבד intel 5 4670 אם צריך עוד פרטים אני אפרט
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות קניתי מחדש חדש(מפרט בצד), ועוד על ההתחלה המחשב התחיל לקפוא מדי פעם , אבל לא בתדירות גבוהה יחסית הכוונה לקפיאה : אם שומעים מוזיקה, השיר נתקע, העכבר קופא ולא זז, ואין מה לעשות חוץ מלעשות ריסט. (חשוב מאוד: העכבר לא דולק בכלל, כאילו הוא לא מחובר, אין לו את הלייזר האדום. כנ''ל לגבי המקלדת, היא לא מגיבה לכפתורים כמו CAPS LOCK והשאר. הNUM LOCK נשאר דלוק, אבל שאני מנסה לכבות אותה היא לא מגיבה) אני בד''כ נשאר כמה ימים עם המחשב דלוק, לא עושה אפילו ריסט אחד, והכל עובד חלק.. היום אחרי שבוע של ימים בלי ריסט(ובלי קפיאות) המחשב החליט לקפוא, בעבודה *בסיסית וקלה* של דפדפן(40 לשוניות, בסביבות 600-700 מגה ראם עם ניצול סי פיו זניח) ודברים קלים כמו מסנג'ר, בבילון, וJDOWNLOAD…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שבועיים בערך המחשב של אמא שלי רץ מאוד איטי אז אמרתי שאוסיף לו זיכרון. היה 256Mb של זיכרון אז הוספתי עוד 256, העניין הוא שהוספתי סתם זיכרון ממחשב אחר וזה גרם לכך שנשרף המחשב. עכשיו אחי סידר את המחשב שם מחדש והכל עובד סבבה אבל גם כן מאוד איטי, אני רוצה להוסיף זיכרון ממחשב אחר. מהם התנאים להוספת זיכרון? כלומר, האם הם חייבים לשדר על אותו תדר (800MHz) למשל וכו'. איך אני יודע מה התדר של כל כרטיס? מה חשוב לפני שאני מוסיף זיכרון? איך אני יודע אם הוא מתאים ללוח אם? אנא ספקו לי את כל הפרטים כדי שאוכל להוסיף זיכרון ולא אשרוף את המחשב שוב חחח תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בין שנתיים בערך, בלי שום המהרות משום סוג, ומסך בין 5 בערך. בזמן האחרון המחשב פשוט נסגר בלי שום אזהרה ובלי הודעה.. בהתחלה חשבתי שזה המסך שנכבה, כי המחשב לא נסגר לגמרי, אבל בדקתי אם מסך חדש, והתופעה חוזרת גם עם המסך החדש. יש רעיונות מה יכול לגרום לזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ויש לי בעייה שה- USB2 לא עובד הגעתי למצב שפתחתי את המחשב כדי לראות מה רשום על הלוח, ואכן כתוב ליד החיבורים של ה USB שזה SUB2 אני לא מבין גדול בחומרה לדוגמה ה-DiskOnKey אני מזהה שזה לא עובד במהירות של 2.0 בבית ובעבודה כן וגם בכל פעם שאני מחבר משהו הWindows מודיע שזה לא חיבור מהיר (וניסיתי לחבר לכל חיבור שקיים במחשב) אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את לוח האם הזה: Gigabyte GA-8ANXP-D Intel 925X LGA 775 די מפוצץ בפיצ'רים, ניסיתי להשתמש במתאם paralel ata -sata לכונן ata133 רגיל של maxtor הכבל הוא רק לכונן אחד, אז הגדרתי את הכונן בתור master חיברתי אותו דרך המתאם, נדלק המחשב עסה looking for idea devis.... master....not found slave...liteon 52x32x52 ואז הוא אבר הלעה, והיגה ל invalid boot disk replace disck and pres any key יענו לא מצא בוט אבר לכונן דסקתים (שני אצלי) וגם שם לא מצא והוא רוצאה דסקט אחר, ניסיתי להקנס ל bios שמה הוא לא ראה את ה HD ניסיתי ללחת לide devis ולעסות חפס ורק מצתי את ה CD אז נחנסתי ל matrix raid settings ויש הוא מצא אותו ואמר לי שהוא (הHD) מחובר על הכונקתור 0 (יש 0 1 2 3 4 5 6 7[8 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-