תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפעמים בזמן עבודה לפעמים שהוא ב STAND BY, המחשב פשוט קופא, עם שני HD שונים גם עם XP וגם עם 7. כנראה מדובר בבעיית חומרה, מאחר וזה קורה עם שני דסקים שונים ושתי מערכות הפעלה שונות יש למישהו רעיון ? תודה למתייחסים סטיק זכרון דפוק
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה מעצבנת מאוד עם המחשב כבר כחודשיים. כשאני מדליק את המחשב הוינדווס מתחיל לעלות, לא מצליח ומופיע לי מסך כחול לשנייה[מלא בתנותים], המחשב עושה ריסטארט, ואז העניין חוזר על עצמו עוד כמה פעמים. לאחר כמה פעמים שהוא לא מצליח, Windows recovery tool מופעל ומנסה לתקן את הבעייה, לאחר שלא מצליח "Startup repair cannot repair this computer automaticlly" יש יל את האפשרות לשלוח או לא לשלוח את הבעייה למיקרוסופט ולאחר מכן יש לי את האפשרות ללחוץ על Finish כדי שהמחשב יתכבה. לאחר לחיצה על Finish הוא נכבה סופית. מדליק את המחשב מחדש ויש לי את האפשרות של לבחור בWindows recovery tool או ב Normal mode. ניסיתי גם ככה וגם ככה, לאחר עוד כמה פעמים המחשב כן עולה כשאני ממשיך לבחור בNo…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להתקין WIN7 אך הוא נתקע במן לולאה אין סופית של "ההגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש של המחשב"... בכל מקרה, התקנתי XP, עובד! מה שאני יכוך לומר לכם: מעבד: intel core 2 quad q9450 לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון: 2GB מישהו יכול להדריך? לתת עצות? לעזור? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמה שאלות: בזמן משחק, המחשב נתקע ועל הצג מופיעים נקודות לבנות או קוים אלכסונים, והדרך היחידה היא לאתחל את המחשב: האם בהכרח הבעיה נמצאת בכרטיס המסך? האם כול שאר האפשרויות (סרטים,אינטרנט) במחשב מסוגלים לעבוד כאשר כרטיס המסך במחשב תקול? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני בודק אם אצלי במחשב הגירסה היא המלאה ולא הסטרטר ? תודה מראש על עזרתכם !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, 1) אני לא מצליח לגשת להודעה שלי. אני שוב פעם חוזר אליכם בקשר לבעיה עיקרית שמטרידה אותי עכשיו: כאשר אני לפעמים (בעיקר בג'מייל) מקליד טקסט סימן מקלדת קופץ כל הזמן. בדרך כלל זה קורה גם כאשר אני נכנס לאתרים אחרים, אבל בעיקרון זה קורה בג'מייל. אני לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות. האם הבעיה קשורה לבעיה של בקר מקלדת או אולי הגדרות מקלדת לא נכונות? 2) אני רוצה לחבר את מחשב הנייד הזה לאל-פסק? זה בדרך כלל דבר מומלץ לעשות, לא? רק אם אפשר הסבר פשוט איך לעשות. יש לי אל-פסק ADVICE. תודה מראש, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת כדלהלן: Gigabyte GA990XA-UD3 AMD FX4100 2X4GB 1333MHZ DDR3 GSKILL SAPPHIRE HD6850 SS520W S12II WIN7 X64 ULTIMATE בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב אז עושה לי BSOD כמה פעמים , על SERIAL.SYS או על irql not less or equal או על services אבל לרוב נותן לי BSOD על ה irql not less or equal כשאני עושה ריסט או מכבה ומדליק בדרך כלל הוא מעלה לי מסך שווינדואז נתקל בתקלה ואם אני רוצה להעלות קונסולת תיקון אני לוחץ כמה פעמים עושה לי כאילו ריסטרט עד שבסוף מרוב העקשנות שלי הוא מחליט להעלות או את התיקון או את הווינדואז או שפשוט הוא עולה לי רגיל עדכנתי ביוס לגרסא הכי עדכנית ללוח אם הנל שזה F10 של ג'יגה בייט המסך מחובר בכרטיס מסך ליציאה הבודדת של הDVI (יש שתי שורות , אחת עם…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB .... לכרטיס מסך יש שתי יציאות DVI אבל הן קצת שונות אחת מהשנייה .... בקיצור, חיברתי כבל אחד למסך מחשב ורואים הכל כרגיל והכל טוב ויפה ככה : וכבל שני חיברתי לטלוויזיה אבל בטלויזיה אני רואה משום מה צבע מוזר מאוד ושונה מהצבע הרגיל שאמור להיות : ( טלויזיה PANASONIC) ניסיתי לבדוק בהגדרות של התוכנה NVIDIA אולי הצבעים שונים בין המסכים אבל בדקתי ואותם ההגדרות על שני המסכים.... אשמח לקבל פתרון לבעיה שלי ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ובזמן העבודה איתו הוא פתאום התחיל להגיב לאט (העכבר נגרר באדישות) והתצוגה נהייתה לא ברורה. גם לאחר כיבוי והפעלה מחדש אני מקבל עוד במסך הטעינה את אותו דבר. נתתי לו קצת זמן לנוח, ניקיתי את המאווררים, ניסיתי לנתק ולבדוק ללא חלקי זיכרון\H.D וכו'.. ללא הועיל. ??? אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון, תודה מראש. תמונת מסך :
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי בעיה הכניסה הקידמית של הכרטיס קול לא עובד ויש שם גם חיבור usb והוא כן עובד הוא מחובר טוב ללוח אם. מאחורה הכניסה עובדת מישהו יודע אולי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי הודעת שגיאה שחוזרת על עצמה בהפעלת כמה תוכנות + כמה משחקים. וגם לא מאפשרת לי למחוק/להיכנס אל התוכנות ואו המשחקים שהופיע לגבם ההודעה. יש פתרון לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לגבי מחשב שלאחרונה פירמטתי. חשוב לי לציין שכבר חיפשתי בגוגל פתרונות לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו מדוייק (אחד אמר לנקות, אבל אני בטוחה שאין קשר למהירות.) מדובר במחשב פנטיום, 2.00GHZ 1GB זיכרון. לפני הפירמוט הווינדוס עבד בסדר, ועכשיו אחרי הפירמוט, כשאני גוללת למטה באינטרנט/לוח הבקרה, זה זז לאט. התקנתי כבר את הדיסק הזה על מחשב אחר וזה עבד חלק. רק במחשב הזה זה עושה את זה. ניסיתי ווינדוס אחר, ואותה בעיה. אשמח לפתרונות. (מערכת הפעלה של ווינדוס XP PRO, SP3) תודה, הילה
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-