עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Michael Zed,

עד לפני כשבוע,כאשר הייתי לוחץ על מקש ימני בעכבר הייתה לי האפשרות ללכת אל הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה,שבה יכולתי לכוון את גודל המסך ידנית. עכשיו כל מה שיש לי זה הסטנדרט. תצוגה , מיין לפי , רענן , הדבק , הדבק קיצור דרך , חדש , הגדרות תצוגה , והתאם אישית . איך אני מחזיר את הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by okpimp,

לא בטוח שזה הכי קשור לפורום הזה אבל.... בזמן האחרון כל המשחקים פועלים לי לאט ואפילו תוקעים את המחשב לפעמים המפרט שלי טוב: E6300 ATI 1900 ו 1024 ?MB זיכרון ויש לי את הדריבר הכי חדש לכ.מסך 7.5 משחקים כמו GTA:SA , כומפני אוף הירוס וטומד ברידר החדש, שאמורים לעבוד חלק עובדים ממש לאט... מתי שנתקע המשחק ואני עושה ריסט למחשב מופעים על הצג נק' צבועוניות עד לעליית הווינדוס חייב עזרה דחוף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oDot,

שלום לכולם מידי פעם המחשב עושה ביפ מוזר (לא מהרמקולים).. מה זה יכול להיות? Q6600 GA-P35C-DS3R 2GB CROSIAR

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by falken,

סתכלו בזמן האחורן המחשב התחיל להכניס אותי לחלון כחול כזה תמיד שאני נכנס למשחקים ששם רשום שיש בעיה בממורי סטיק והוא אומר לבדוק עם הממורי עם זה לא פעם ראשונה =/ היום רציתי לבדוק עם המשחב מתחתם נכנסתי לeverest וצילמתי לכם תמונה זה נראה בסדר ? http://img141.imageshack.us/img141/9271/57132149.jpg תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by whitiger19,

חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DoGow,

היום, אחרי מספר שבועות שהמחשב עושה רעשים החלטתי לפתוח אותו ולבדוק איזה מהמאוורים עושה את הרעש. פתחתי וגילתי שמאוור אחד גוסס, שמתי בו שמן וניקיתי אותו ואני מקווה שהוא יחזיק לזמן הקרוב עד שאני אקנה חדש. בכל אופן הבעיה הופיעה אחרי שחיברתי את המחשב שוב - כנראה שהמחשב לא מקבל חשמל, אבל המאוורים עובדים (איך זה אפשרי בכלל?) .חיברתי את המסך והוא נותן הודעה של " No Singal" , וגם כונן הDVD לא מגיב (הנורה לא נדלקת והוא לא יוצא). רציתי לדעת אם מספיק להסתמך על שני אלו בשביל להגיד שהבעיה היא בספק? חשוב לציין שהכל עבד נהדר עד שניקיתי (ובדקתי חיבורים מספר פעמים - עד כמה שאני ראיתי כל הדברים שצריכים להיות מחוברים מחוברים ! ). אני יכול לצרף תמונה אם משהו לא מובן.... תודה מראש. (ההודעה …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה אני משחק הרבה משחקי FPS ברשת בעיקר MOHAA ו COD מדי פעם באמצע המשחק התמונה קופאת והסאונד נפסק , והמחשב לא מגיב לשום דבר ואשפר לעשות רק reset :-X . זה לא קורה כל הזמן, יש ימים שזה לא קורה בכלל, ויש ימים שכמעט כל הזמן.( כמה פעמים בשעה). בבקשה תעזרו לי מפרט: windows xp profesional Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800 Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL club-3d,ATI RADEON 9600 XT+128MB/DDR 2X256 512MB DDR/400 ספק כוח הספק 300w עריכה: help MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב שלי מקבל לפעמים מסכים כחולים כשהמערכת עולה. ממש אחד אחרי השני, או כמה דקות אחרי שהמערכת עלתה.. חבר שמבין אמר לי שזה קוד f4 וזה קשור לאיחסון שלי.. יש לי ssd חדש דגם Kingston v300 על מערכת Windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי בטיפול במעבדה, אשמח לרעיונות לטיפול כדי למקד אותם.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Chiba,

היי, יש לי בעיה עם צריבה של דיסקים- הצורב קולט את הדיסק הריק ומבצע את הצריבה (אני משתמש בNero burning rom ו- CDburnerXP) בסוף הצריבה (בכל מהירות צריבה) הוא מאשר שהחומר נצרב לדיסק בהצלחה... אבל הדיסק נשאר ריק (ומוכן לצריבה נוספת, כאילו לא ביצעתי צריבה כלל) החלפתי לצורב אחר והבעיה חוזרת על עצמה, המחשב פורמט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה אשמח לעצות או פתרונות... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by danirdd92,

הודעה ראשונה שלום לכולם! אני חייב לציין שאני לא מומחה גדול בכל הנושא הזה אבל ברגע שאני ניתקל בבעיה אני מתחיל לחקור דברים יותר לעומק, לא מצאתי את התשובות ברחבי גוגל אז פניתי אליכם אני מקווה לימצוא פה את הפיתרון! אני משתמש בווינדוס 8 X64 שמותקן על SSD וכמובן יש לי עוד כונן לכל הקבצים שלי. כשרק התקנתי את המערכת הפעלה אז מן הסתם עברתי והתקנתי דרייבר דרייבר בלי באמת לדעת במה מדובר. עכשיו אחרי שהעמקתי טיפה וגיליתי כמה שווה לי להשתמש ב IRST ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל אני ניתקל ב FETAL ERROR אני גם לא יכול למחוק את הדרייבר הקודם של IRST שמשום מה בכלל לא מופיע לי בדרייברים ובכללי לא באמת עובד. Uploaded with ImageShack.com חשוב לציין שהיום הפעלתי בBIOS את האפשרות להשתמש בIR…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by arieler,

שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by david1882008,

שלום יש לי בעיה במסך מחשב, כשאני מדליק אותו הוא נידלק לשנייה מראה לי תמסך וישר ניכבה יש לציין שהמנורה שלו ממשיכה לעבוד הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך החלפתי כבלים ולא הישתנה כלום, המחשב עובד כרגיל בחיבור לטלווזיה בלי בעיה מה יכולה ליהיות הבעיה במסך ואם זה אפשרי לתקן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Nightbeat,

כשקיבלתי את המחשב המאווררים בביוס היו מוגדרים לFULL ON, כלומר מקסימום מהירות הורדתי את הרמות לLEVEL 3 לכל המאווררים, וסימנתי שיהיה אוטומטי מעל 50 מעלות למעבד הבעיה היא, שהמעבד עובר את ה50 מעלות המאווררים חוזרים למהירות מקסימלית וגורמים לרעש בלתי נסבל, אפילו בתוך המארז XL R2 שאמור להיות שקט כביכול אפשר לקבל עצה על איך להגדיר את המאווררים לעבוד? אני אוכל להגדיל את הטמפרטורה המינימלית לפני שהמאווררים עוברים למצב AUTO, השאלה היא בכמה. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sash0,

שלום לכולם הנני משתמש במע׳ הפעלה linux kali, הזמנתי מהאיביי 4 כרטיסי רשת אלחוטיים (לינק), נתקלתי בבעיה שהkali לא מזהה אף אחד מהם, אך ב windows יש זיהויי והם עובדים כהלכה, חשוב לי לציין שבעבר רכשתי כרטיס רשת כזה זהה מאותו דגם והלינוקס כן מזהה אותו [+] lsusb עליו [LEFT]root@kali:~# lsusb Bus 001 Device 005: ID 148f:5370 Ralink Technology, Corp. RT5370 Wireless Adapter Bus 001 Device 007: ID 148f:7601 Ralink Technology, Corp. Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@kali:~# [/LEFT] לא השקעתי דקה אחת על התקנת דרייבר שה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברשותי נייד של דל - ווסטרט 3300. רצה עליו ווינדוס7 (64ביט), הדרייבר של ה BT מותקן היטב ובכל זאת אינני מצליח להתחבר לאביזרים. למשל עכבר שיש לי - מיקרוסופט לייזר 5000, אני מצליח לסרוק להתקנים חדשים ולאתר אותו, אני מצליח להוסיף אותו כאביזר אבל בסיום פעולת האשף הזה, אינני מצליח להשתמש בו. כנ"ל הטלפון שברשותי, אייפון, אני מצליח לחבר אותו כ BT אבל לאחר מכן כשאני רוצה באמת להשתמש בו בתור מודם (למשל), אינני מצליח להתחבר באמת. אני קצת אובד עיצות...אשמח לדעה בנידון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by UV1,

אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eyal.vl,

שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני רוצה להעביר קבצים אבל הם עוברים לי באיטיות יתר על המידה בהעברת מהכונן החיצוני . זה התחיל לפני כחודש חודשיים , מאז פרמטתי את המחשב ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.. יש לי 6 חיבורים 2 מקדימה 4 מאחור : עכבר/מקלדת על חוטית / ארד דיסק חיצוני 500 GB / וחיבור לשלט על חוטי יש לי WIN 7 וזה גם המערכת שהייתה לי לפני הפרמוט הארד דיסק הוא של WD חיבור USB 0.2 הנה כמה תמונות שיפשטו את דברי : המערכת שלי : http://img832.imageshack.us/img832/5216/capture3fd.jpg מהירות העברת הקבצים מהחיצוני לאחד הכוננים הפנימים : http://img835.imageshack.us/img835/5823/capturegn.jpg מהירות העברת הקבצים ממפנימי לפנימי : http://img138.imageshack.us/img138/4676/capture2cb.jpg ח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. צהריים טובים לכולם. יש לי HP pavilion 14 אינץ'. Model : 14-ce3002nj NVIDIA® GeForce® MX250‎ (זיכרון GDDR5 ייעודי של 4‎ GB) נקנה לפני כ - 3 וחצי שנים. התקלה : מסך מרצד. גם ב"מנהל משימות". הכל מעודכן, כרגע על win11. להכניס למעבדה ולהחליף מסך מניח שיעלה לי איזור ה700-800 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי להחליף מסך באופן עצמאי, ואם כן היכן מוצאים? amazon ודומיו לא מצאתי. או לרכוש מחשב חדש בתקציב של 1000 ש"ח אולי יד 2. אשמח לדעתכם. נ.ב. - רכשתי את המחשב בזמנו בסכום ב4200 ש"ח ודי מאכזב לגלות שהמחשב לא שמיש לאחר 3 שנים. זה בנוסף לעוד מס' בעיות שבג…

25. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, יש לי מחשב Asus zenbook UX305c. אחרי נפילה הוא לא עובד בכלל, לא מגיב בהדלקה או בטעינה (אפילו במטען אחר). פתחתי אותו והכל נראה בסדר, וכל החיבורים תקינים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.