עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pc34,

שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nikita,

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by BD1,

שלום אני חדש פה בפורום באמת פורום ברמה מעל ומעבר משתמשים כתבות ומאמרים לעניין והכל מפורט ומתוייק ממש אהבתי.. אז זה העניין.. אני קרוב לקנות מחשב בזמן הקרוב אבל לפני הייתי רוצה להבין כמה דברים לגבי כמה דברים.. אז אם תוכלו לעוזר לי יהיה אשש לגבי מעבדים.. כפול ליבה, מרובע ליבה לא הבנתי מה ההבדל מעניין אותי העניין. אוברקלוקינג? אם אפשר הסבר קטן בכייף ככה.. אני רוצה להתחיל להרכיב את המחשב ורוצה לראות במה שווה להשקיע ובמה לא.. ד''א אני מקווה שאני בפורום הנכון.. חח תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by natcat,

איך אפשר לשחזר קבצים שהועברו מתיקיה אחת ב- desktop לתיקיה אחרת ובתקיה החדשה הם מופיעים כריקים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by talaus,

עידכנתי את הBIOS בתוכנה Asus Online שיש במדור הורדות לגרסה הכי חדשה וכשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לי לBIOS וכותב ERROR שכנראה נובע מכך שגרסאת הBIOS לא תומכת בזכרונות שליץ איך אני חוזר לBIOS הישן? דרך אגב אני ממחשב אחר כי אי אפשר לעשות במחשב השני שום דבר חוץ מלהכנס לBIOS, כשיוצאים ממנו הוא מראה מסך שחור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. גם בתוכנה sandra וגם בתוכנה speedfan כתובים שלושה טמפרטורות השניים העליונים בסדר אבל השלישי הוא 127 מעלות!?!?! איך זה יכול להיות? בביוס כתוב שהטמפרטורה של המעבד היא 35 מעלות וגם שמתי לב שהאיפה שכתוב את הטמפרטורה הגבוהה זה תמיד נשאר על 127 מעלות help :-X עם זה באמת היה 127 מעלות אז המעבד כבר היה נשרף ועוד שיחקתי בכמה משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Or94,

שלום, יש לי כרטיס זכרון שהיה בפלאפון שלי (SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA) מסוג MICRO SD בגודל 32GB. שבוע שעבר הפלאפון כתב לי שהוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב הנייד שלי והמחשב זיהה אותו אבל לא יכולתי לגשת לקבצים שלו ולא יכולתי לראות כמה מקום פנוי בו. הבנתי שפורמט הקבצים שלו הוא RAW אז השתמשתי בתוכנה לשחזור של IBOYSOFT משהו כזה. התוכנה עבדה ושיחזרה חלק אבל לא סיימה ונתקעה באמצע ומאז הכרטיס לא מזוהה במחשב בכלל. ניסיתי כרטיס זכרון אחר עם אותו קורא והוא כן מזוהה. האם ניתן לעשות משהו?

11. היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום המסך עובד הכרטיס מסך עובד בדקתי חיבורים אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר. ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו. מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה . מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי מחשב עם לוח אם gah87d3h ומעבד i5-4690K לפני יומיים הפסיק לעבוד -ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא נדלק וישר נכבה בלופים מהירים של שניה כמובן שהמסך בכלל לא מגיע להדלקה. החשוד המיידי היה ספק אבל כשבדקתי עם אחר לא נפתרה הבעיה. בדקתי גם את הזכרונות ע"י החלפה שלהם ולא עזר. ואני חושד שזה הלוח אם. ניסיתי לחבר כבל USB לטלפון מאחת היציאות USB של המחשב כי אם אני זוכר טוב הוא אמור להיטען גם כשהמחשב כבוי. האם זה שזה לא מטעין אני יכול לומר בוודאות שזה הלוח תקול ? עוד דבר אני זוכר שהרכבתי את המחשב היתה בעיה שהביוס לא היה מתאים למעבד הזה והיה צריך לעדכן אותו כדי שיתמוך ע"י זה שצריך למצוא מעבד מדור קודם ואז לעדכן אני לא בטוח אבל יש מצב שגם היה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר הכל חיברתי את המחשב לחשמל ולמסך …

14. Started by RONEN1N,

שלום אז... הכל התחיל כשהדיסק אונקי כנראה התנתק באמצע פעולה וכשחיברתי אותו מחדש הוא ביקש לפרמט מאז אפשר לפרמט את הדיסק רק לFAT32 ואם בוחרים פרמוט לNTFS מקבלים את השגיאה "ל-Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" (תמונה) ואחרי השגיאה הזאת אם מנסים לפרמט לכל פורמט שיש מגיעה השגיאה הבאה "הדיסק מוגן מפני כתיבה." (תמונה) עד להפעלה מחדש ואז אפשר לפרמט כמו שאמרתי רק ל-FAT32. בתקווה שהבנתם אותי... מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LitalOsi,
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, ניסיתי למצוא לכך תשובה דרך "גוגל" וחיפוש פה אך לצערי לא הצלחתי. יש לי במחשב הנייד שני חיבורים כאלה ועוד חיבור USB אחד. בחיבור ה- USB אני משתמש באופן קבוע לעכבר (לא אוהב עכבר אלחוטי) ואני צריך עוד חיבור בשביל האייפון (כמודם, גם פה - לא אוהב את הנקודת גישה האלחוטית). מצאתי כבל של APPLE מצד אחד "Lightning" לאייפון ומצד שני חיבור USB C. האם אוכל לחבר אותו לחיבור ה - Thunderbolt במקום? תודה למשיבים !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 והצבע של המחשב כאילו מרוח על המסך והאייקונים עצמם מתושטשים. וזה לו קשור למסך כי יש לי כמה מערכות הפעלה על המחשב שזה לו ככה ושאני פותח את ההגדרות ברזולוציה הוא נותן לי רק 3 אפשרויות להקטין ולהגדיל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by edensegal,

פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MOFRA,

יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, פנטיות 2 450, 128 מגה זיכרון, והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 אמ איקס 440 64 מגה זיכרון. הכל התחיל כאשר פתאום המחשב נכנס למסך הכחול המרגיז וכשעשיתי ריסט הוא לא זיהה את הכרטיס, התקנתי אותו מחדש, שום משחק לא פעם בטענה שיש שגיאה מסוימת, סרטים לא פעלו גם. לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך אחר, ג'יפורס 4 64 מגה, הכל עבד טוב, לא היו שום בעיות, עד ששוב אותו הדבר קרה, ומאז כלום לא עובד, זתומרת בוינדוס יש גרפיקה, סרטים עובדים, אבל משחקים לא עולים, הודעה שגיאה משהו c++ (?). אחרי כמה זמן הצצתי בחלקים, נגעתי במעבד, הוא היה רותח בצורה לא נורמלית, יש מצב שהכרטיס נשרף? אם כן, למה הכל עובד כרגיל חוץ ממשחקים תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amityair,

היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אייל פינקו,

יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by liorelbaz,

ישלי מחשב: amd phenom x6 1075t gigabyte 990xa shappire 6850 1gb crossfirex 4gb ram ואני משחק במשחק ASSASINS CREED BLACK FLAG הוא מריץ לי אותו ב30 FPS עשיתי בדיקה ולפי הבדיקה גיליתי שאני אמור להריץ אותו ללא בעיות אז למה ישלי 30 FPS? בבקשה תעזרו לי למה ישלי בעיה בהרצת משחקים שהמחשב אמור להריץ חלק עריכה: זה ההגדרות המומלצות למשחק ושלי עוברות: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=width: 49%, align: left][TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: tbl0, width: 5%]CPU:[/TD] [TD=class: tbl0, width: 95%]Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or better or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 49%, alig…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים