עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מורדו,

אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. וזו האזהרה: warning! cpu has been change or Overclock fail. Pleas re-enter CPU setting in te CMOS setup and remember to save before quit!! אני מעולם לא נגעתי בהגדרות ובטח לא עשיתי OC לאחרונה עשיתי FDISK לכונן C וחילקתי אותו למחיצות (אולי לא חילקתי נכון?? כי המחשב עובד..)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dani,

יש לי תכנה במחשב שקוראים לה StarFuck שהיא יעני נגד התכנית הגנה Starforce. בקיצור היא מבטלת את הסי די רום. עכשיו היא לא מחזירה אותו המחשב לא מזהה את הסי די רום.. מישהו יודע איך להפעיל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הזמנתי מחשב חדש, ורציתי לדעת, איך מגדירים שיהיה רק כונן אחד (לדוגמא C) ולא שניים, שלושה וכו'. זה בהתקנת הווינדוס? בבניית המחשב עצמו? אני רוצה לדעת מה להגיד לפנדס. זה דיי דחוף. - תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IMT,

שלום אני חדש בפורום, אז אם השאלה לא שייכת, או ששואלים אותה בלי סוף, סליחה מראש. אני צריך עזרה בזיהוי לוח האם שלי הוספתי תמונה עם כל המידע שהצלחתי להשיג על הלוח אם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by motorola,

אוקיי המחשב קורס ככה מדי פעם..(וזה מעצבן לאללה צירפתי למטה קבצי מינידאמפ(כל התיקייה)) כבר פירמטתי אותו כמה פעמים כרגע אני רק עם דרייבר של צ'יפסט+כ.רשת בלבד!אז כנראה הבעיה באחד מהם או חומרה.. חשוב לציין שהמחשב באחריות לעוד כמה חודשים ואם תהיה בעיה יחליפו לי.. מעבד:e2180 לוח-אם:asus p5gc-mx/1333 קשיח:160 סמסונג סטה 2 זכרונות:2 ג'יגה לא יודע חברה כ.קול:hd realtek כ.מסך:מובנה של אינטל 950 מערכת הפעלה:windows xp sp3 (ניסיתי גם 2 וקורס גם) יאללה חברים תודה לעוזרים ניסיתי לפרט כמה שיותר.. נ.ב אין שום אוברקלוק למחשב,והמתח של הזכרונות אין אפשרות לשנות בגלל שהלוח נותן אוטומט ואי אפשר לשנות.. התזמונים של הזכרון הם 4-6-6-15-5 ניסיתי גם 5-5-5-18-5 ולא עזר.. תודה לעוזרים [attachment de…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dj_poo,

יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט שקניתי לפני שנתיים עכשיו העכבר בא עם יציאת USB אבל המקלדת לא באה עם יציאת USB עכשיו קניתי KVM USB ואני צריך מתאם USB בשביל המקלדת אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מצאתי כמה אבל לא תומכים במקלדות אני ישמח לעזרה ממישהו ממכם תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by godis,

שלום, המחשב שלי עושה לי בעיות.. הוא לא זז... הCPU נמצא כל הזמן כמעט על 100 וזה ממש מוזרר.. המפרט שלי: מעבד E6300 לוח: P5B-VM זיכרון: 1G KINGSTON 667MHZ X2 דיסק קשיח: wd 250 16mb זה לא הגיוני מה שקורה.. המחשב הזה אמור להיות חיהה.. אבל הוא לא זז לי.. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלפני כמה זמן אני איפסתי את הלוח אם . ויש מצב שזה שינה משהו בהגדרות של ה2 מעבדים.. מה אפשר לעשות? בבקשה תעזרו לי.. אני משתגע המחשב לא זז...=\\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. נתתי למישהו לעשות פירמוט למחשב ואתמול המקלדת עבדה והעכבר לא אז חיברתי אותו דרך היואסבי וגם המקלדת וגם העכבר עבדו. היום הדלקתי תמחשב והעכבר עבד דרך היואסבי והמקלדת לא (אין לה חיבור יואסבי) אבל לפני שהמע' הפעלה עולה המקלדת כן מגיבה, אחרי שהמע' הפעלה עולה אז המקלדת דלוקה אבל אבל לא מגיבה (גם המקשי Num Lock Caps LOck SCroll Lock לא מגיבים) חייב עזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. היי אתמול הרמקולים שלי עבדו והיום הדלקתי את המחשב והרמקולים לא עובדים הדלקתי את הכפתור וזה מראה אור ירוק כמו תמיד איך אין סאונד הוצאתי וחיברתי את הכבל הירוק והוינדוס מראה שהרמקולים לא מחוברים מדובר על רמקולים 2.1 של לוג'יטק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Aviv5545,

יש לי WIN7 וזה פעל כמעט חודש ללא תקלות עד שלפני כמה ימים פתחתי תמחשב ואחרי הטעינה של הווינדוס יש מסך שחור כזה ולוקח לשולחן העבודה משו כמו 15 דקות לעלות. כל פעם שאני פותח את המחשב זה קורה לי וכאשר כבר שולחן העבודה עלה כל איזה 10 שניות המחשב נתקע לשניה או שלפעמים הוא היה בסדר גמור. יש לי מחשב מעולה עם נתונים טכנים ככה שזה לא קשור. אז בקיצר חשבתי שזה בעיה ב 7 אז פרמטתי חזרה ל XP ההתקנה הייתה בסדר והכל רק שאחרי ההתקנה ה WINDOWS ה WIN טען את עצמו ועוד פעם הוא כבר תקוע 15 דקות על מסך שחור. אם זה קרה בשתי windows אני משער שזה כבר בעיה בחומרה מה נראה לכם איזה רכיב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ORLY9992,

לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yoel12,

שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?

15. Started by Alony21,

קבלתי מחשב לפני שנה ואני צריך להחזיר אותו אני רוצה למחוק את כל הקבצים והתוכנות שהתקנתי עליו בשנה האחרונה האם יש דרך אלגנטית להחזיר אותו למצב בו קיבלתי אותו מלבד לחפש את כל הקבצים\תוכנות שיצרתי\הורדתי ולמחוק? כבר בדקתי בגיבויים ולצערי אין איחזור מהתאריך בו קיבלתי את המחשב אז זה לא אפשרי

16. Started by Tzach_n,

אהלן חברים. לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי. אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר. חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד. הבאתי את המחש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מיכאל9375,

שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by marco789,

האים ssd זה יכול לעבוד על לוח ex58ud4 האים יהיה boot באפשרות העלאה אשמח להתיחסותכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום קניתי והרכבתי לפני כחודש, מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i7-5820k, כרטיס מסך gtx-970, לוח אם asus x-99/a, זכרון 16GB ddr4. מארז fractal design r5 וספק כח seasonic 650w x-seriers gold. הבעיה/תופעה שיש לי היא שכל 2 או 3 הדלקות אני מקבל מסך של הביוס שבו הביוס מתריע לי שהיו power surges (ספייק מתח או זרם) מספק הכח. צירפתי תמונת מסך של ההודעה. האם המשמעות היא שספק הכח בעייתי ועלי להחליפו במסגרת האחריות ? נ.ב לא שמתי לב לחוקיות בהופעת ההתראות הללו לשימוש שלי במחשב (משחק או רק גלישה באינטרנט).

21. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מבוסס G2020 (פנטיום על בסיס IVY) בעל כרטיס מסך HD4000 מסורס (תומך OPENCL וDX11 וכו') עכשיו- הפיצר המעניין של QUICK SYNC לא אמור לעבוד במעבד הפשוט אלא רק בגירסאות הI5~I7. אבל משום מה כל התוכנות מראות לי את האופצייה כקיימת- איך אני מוודע סופית? לא יודע איך להשוות כי אין לי דרך ספציפית להשוואה. בנוסף מצאתי סימוכין גם באתר יפני: http://zigsow.jp/portal/own_item_detail/229252/ כניראה אינטל בטעות הפעילה פיצ'ר זה בדריבר האחרון- מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ למחשב אני שם לב שהמעבד שלי רץ במשך מספר דקות על תדר מקסימלי (3.4G) ולאחר מכן יורד לתדר מינימלי (1.6G), הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד לא עולה מעל 65 מעלות לכן אני לא רואה שום סיבה שהמעבד ירד בתדר. הרי הוא יכול להגיע לטמפרטורה של מעל 80 מעלות, לא? דבר נוסף שאני שם לב זה שמהירות המאוורר של המעבד היא על 200RPM ולא עולה, יכול להיות שמוגדר שהיא תעלה רק מעל טמפ, יותר גבוהה ממה שהוא מגיע אליו? ראו מפרט בפרופיל. עריכה: בדקתי בביוס ואכן מוגדר למאוורר של המעבד שיכנס לפעולה רק מ80 מעלות ומעלה. עריכה 2: שינית את ההגדרות בביוס לכך שהטמפ הרצויה היא 50 מעלות והטמפ שבה המאוורר על 100% היא 60 מעלות. ואכן לא בוצע throttleing down. עכשיו השאלה הגדולה ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wild_3d_raptor,

לאתרים לוקח שנה להיכנס ויש כאלה שניטענים חלקית .... לאייסיי לא מתחבר ... למסנגר גם לא ... לאיימייל גם לא ליפעמיים מצליח להתחבר לאייסיי ... האנטי וירוס נורטון אתמול החליט פיתאום שלא בא לו לעבוד יותר כי הוא חושב שהוא לא מקורי ... מה עושים ? כמו מה זה ניראה ????????? בתודה עמית [לא קראנו עדיין את חוקי הפורום ?]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ofir123,

נכון שקיבלתי את המחשב שלי אבל עוד פעם בעיות.... הארד דיסק שלי עובד במחשב אחד אבל במחשב שלי הוא לא עובד וגם הארד דיסק אחד לא עובד במחשב שלי ניסיתי להחליף כבל אבל זה לא עזר וכאשר הכבל נתונים מנותק מארד דיסק ורק החשמל מחובר הוא עובד (שומעים אותו) וכאשר הכבל נתונים מחוברהוא פשוט לא עובד ולא שומעים ממנו ציוץ. מה הבעיה? איך אני פותר אותה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.