תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, אחרי הפסקת חשמל בסופ"ש, תצוגת המחשב התחילה להבהב: https://streamable.com/v9wp9 בדקתי עם מסך אחר וכאבל אחר, ועדיין ההבהוב נמשך. הנחתי שמדובר בתקלה בלוח אם.(כרטיס מסך מובנה בלוח אם) . שמתי את המחשב במעבדה למימוש האחריות, ונטען שם שההבהוב ממשיך גם עם לוח אם חדש. אם ככה מה שנשאר זה רק מערכת הפעלה.. לא? נראה לכם הגיוני שזה נגרם בעקבות הפסקת חשמל? והאם יש דרך לתקן זאת? או רק לפרמט? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול. אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לא נמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול. התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהוא מטעין את הקבצים. הנה העיקר של ה dump file: *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys Unable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 ) לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משער שלא אבל אני רוצה לוודא האם מבחינת המחשב אפשר להריץ 4k? האם המסך יכול להריץ 4k (כנראה עם הגודל שלו זה גם ככה לא ישפיע, אבל מעוניין לוודא).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי לוח asus maximus xii hero Z490 מעבד I9 10900K זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI ספק כוח אנטק 1300W המחשב על אוברקלוק בקטנה כבר חודשיים בערך ופתאום אני עובד בווינודוס לא תחת עומס פתאום נכבה לגמריי המחשב ונדלק מגיע לביוס איפסתי את ההגדרות חשבתי מזה שוב לפניי שעולה לווינדוס נכבה ונדלק הוא הגיע למצב שהלדים בזכרונות נדלקו וגם של הלוח אבל כל המאווררים לא נדלקו פירקתי את הספק כוח כי זה נשמע משהו בחשמל שמתי אחד זהה כמו שלי חדש עדיין עושה את הבעיה החזרתי את הספק שלי וכרגע הכול עובד עשיתי בנצמרק של 3DMARK שצורך הרבה חשמל והכול עבר בלי בעיות יש לי גם מגן ברקים של GPT שהמחשב מחובר אליו האם זה יכול להיות הבעיה? מישהו נתקל או יכול להגיד לי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישהו מתעסק עים הקיט הזה בארץ 8086K Delidhttps://www.youtube.com/watch?v=9EEV9kLVqbw ?? הייתי רוצה לנסות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, הכונן ההקשיח שקיבלתי, מבצע פירמוט מהיר, אך בפירמוט מלא, הוא נתקע על 0 אחוז וזהו, לא זז. כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שבפירמוט מהיר, הוא מבצע אותו, מעתיק קבצים, עושה רסטרט, לאחר מכן כאשר הוא מסיים את חלון טעינת המערכת עם הקוביות הרצות למטה, מופיע לי מסך כחול, עם כמה שורות של בעיה. מישהו נתקל בבעיה מסוג זה? כמו כן, חיברתי אותה דרך מתקן ככונן נייד למחשב, הוא רואה אותו, ניסיתי לבצע פירמוט מלא דרך המערכת, אך שוב הוא נתקע, אך פירמוט מהיר גם ככונן נייד במחשב האחר שלי שאני מחבר אותו, הוא מבצע. כמו כן, הכונן מופיע מודגש בכחול. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי ארדיסק פנימי עם לא מעט סרטים, משחקים וסדרות, וכשנגמר לי המקום בארדיסק ההוא, הבאתי ארדיסק עם שטח כפול ממנו והעברתי אליו את הכל. את הארדיסק הישן שהתרוקן שמתי במגירה. עבר זמן והארדיסק החדש התקלקל ואיתו אבד כל התוכן.. כעת אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לארדיסק הישן והריק שבמגירה ולשחזר ממנו את כל הדברים שהיו עליו.. אני יודע שיש תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו, ואני מעוניין לדעת אם זה אותו הדבר גם לגבי קבצים שהועברו.. חשוב לי לציין שמאז שכל הקבצים הועברו מן הארדיסק הישן, הוא עדיין נותר ריק באותו המצב עד עכשיו מבלי שהעברתי אליו כלום.. וחשוב לי להדגיש זאת משום שהבנתי שבעייתי לשחזר קבצים שהועברו לשטח שלהם קבצים חדשים.. אז אני שוב מדגיש שלא הועבר לארדיסק הישן כלום ואני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מוזרה, מדי פעם שאני מכניס דיסק לכונן המחשב פשוט קופא והביוס מתאפס. אחרי הפעלה מחדש הכל כאילו בסדר... למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל מסוג אינספירון 15 סדרה 5000. יש לי עליו שלשה כרטיסי מסך אחד הבסיסי של ביוס השני של אינל אייץ די 620 והשלישי של AMD הדרייברים של כרטיסי המסך יש נם. וכשאני פותח במתאם תצוגה אני רואה שהכרטי מסך של אינטל וכשאני מסיר את הכרטיס של אינטל אני רואה שזה הבסיסי . איך אני מגדיר שהכרטיס מסך הראשי שלי יהיה של AMD? תודה מראש, מייק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי למצוא לכך תשובה דרך "גוגל" וחיפוש פה אך לצערי לא הצלחתי. יש לי במחשב הנייד שני חיבורים כאלה ועוד חיבור USB אחד. בחיבור ה- USB אני משתמש באופן קבוע לעכבר (לא אוהב עכבר אלחוטי) ואני צריך עוד חיבור בשביל האייפון (כמודם, גם פה - לא אוהב את הנקודת גישה האלחוטית). מצאתי כבל של APPLE מצד אחד "Lightning" לאייפון ומצד שני חיבור USB C. האם אוכל לחבר אותו לחיבור ה - Thunderbolt במקום? תודה למשיבים !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום רב ותודה לכם אם תעזרו לי, אני לא בדיוק מומחה מחשבים, יודע לתקן תקלה פה ושם אבל לא בדיוק מומחה. קניתי מחשב לפני בערך שנה וחצי, pentium 4 2.4 GH כרטיס מסך של Ati Radeon 9600 זכרון ram 512 mb יש לי בעיה שקורה לי כל הזמן, לאחר שאני מפעיל משחק כלשהו, המשחק עולה, אך לאחר כמה זמן המחשב פשוט מפסיק לעבוד, שומעים מן צליל כזה של "פיפ" והעכבר נתקע, והתפרון היחיד הוא לאפס את המחשב. הדבר לא קורה כשהמחשב פועל באופן סדיר. כשקניתי את הכרטיס מסך, המוכר שלי אמר לי שהוא בא ללא מאוור ויש לו שיטת קירור חדשה. אני לא יודע אם הבעיה היא שהרכיבים מתחממים כי אני לא יודע איך לבדוק את זה, ובאמת שאין לי מושג מה הבעיה של המחשב, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה PS2 לא יודע כמה מקשים בדיוק.... הבעיה היא שאני לוחץ על רווח+למעלה+שמאלה הוא עושה צליל כזה מעצבן שאומר כאילו שלחצתי על יותר מדי מקשים.... ואם אניח לוחץ: רווח+למעלה+ימינה זה עובד..... בלי רעשים מה שמעצבן אותי בזה זה במשחקים כשאני רוצה לפנות בזמן שאני לוחץ על הגז וה"בלמים" ולפנות שמאלה אי אפשר..... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי סידירום של אקטימה X50 אני יודע שזה דגם בעייתי ולפעמים המחשב ניתקע בגללו יש דרך לתקן את זה תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר, אחרי שחיברתי את הכל פתאום המחשב לא פועל. אני מדליק אותו, המאווררים פועלים ותוך כמה שניות הוא נכבה. איך אני מסדר את זה? זה יום שישי ואין לי לאן לפנות... אשמח לעזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום, אשמח לקבל עצות לפיתרון בעיה שמטרידה אותי זמן רב. אני מתעסק הרבה בעריכת וידאו ופלאש. כשאני "מתגל" (מהמילה TOGGLE - לוחץ על ציר הזמן כדי לעבור לזמן שונה) בוידאו ובעיקר בוידאו אינטרנטי (פלאש) בשלב כלשהו (שלא ניתן לצפות בו) המחשב נתקע (העכבר עדיין זז). אחרי דקה, המחשב קורס למסך הכחול: הביעה הופיע פתאומית לפני הרבה זמן והחמירה עם הזמן ,עד למצב כיום שמופיע כל פעם. הערה : יש לי גם UBUNTU שבו זה אמנם לא קורה - אבל גם חשוב להבין שמשום מה הUBUNTU לא מצליח לנגן את הוידאו בHARDWARE ACCELERATED ולכן סוחט את המעבד עד כדי תקיעות בוידאו. המחשב שעליו מדובר: מעבד: E4400 זיכרון: [3GB DDR2 [1+1 ,512+512 כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT מה שניסיתי לפתרון הבעיה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם המחשב מאט ללא סיבה, הסאונד מתעוות והוידאו מגמגם. זה קורה בעידכוני אנטיוירוס ובמשחקים כבדים. הרצתי את התוכנה S&M וכאשר היא מגיעה לבדיקת הדיסק התופעה מופיעה לכל אורך הבדיקה (ולדעתי גם מאריכה אותה). איך אוכל לדעת מה הבעיה בדיסק ואם אוכל לתקן אותו או שצריך להחליף? תודה מראש עריכה: הבדיקה לא מצאה בעיות, כמו גם WD Data Lifeguard Diagnostics הדיסק הקשיח הוא Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-