תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחי יש בעיה בהפעלת המשחק "Maple Story". המשחק פעל לו לפני כן, אבל לפי מה שהוא אמר לי, אחרי כמה ימים הוא פשוט הפסיק לפעול. בדקתי, התקנתי, הסרתי, עידכנתי דרייברים ומה לא, וזה עדיין לא עובד. מה שקורה הוא שכשמפעילים את המשחק, נהיה מסך שחור (מה שכנראה אמור להיות כשמפעילים משחק) ולאחר מכן זה חוזר לווינדוס כאילו כלום. אין לי פיתרון לבעיה הזו לאחר מה שניסיתי וחשבתי שתוכלו לעזור לי. מוכרת הבעיה? יש פיתרון?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מסך מחשב קעור,ניתקתי אותו וחיברתי מסך רגיל שטוח. תוכן המסך והתמונות על גביו מוצגות לי בצורה קמורה זאת זאת אומרת מעווותות (הפוך מהמסך הקעור שהיה לי) איך אפשר לסדר זאת שיוצג לי על גבי המסך הרגיל תמונות רגילות כמו שהם? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על אזעקת השווא, לחיצה כפולה צילמתי, alt_f4 חולצתי מהמודול... win8 מבלבל אותי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע זה אפילו אני מפש חורש ועדיין כלום אני ממש חייב את הדרייברים ואני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול. אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לא נמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול. התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהוא מטעין את הקבצים. הנה העיקר של ה dump file: *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys Unable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 ) לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מעבד: AMD PHENOM II X4 955 כרטיס מסך:nvidia geforce 9800 gt קירור: שניי מאווררים thermaltake-1225 כשאני משחק משחקים במחשב והמחשב במאמץ המחשב מתחיל לצפצף ושהוא מתחיל לצפצף אני פותח את המארז ומפעיל מאוורר תעשייתי כדיי לקרר אותו אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב את הדיון הזה וצלמתי תמונה והעלתי הכל דרך מסך הפוך... לחצתי במשחק מסויים ALT ימיני +BACKSPACE והמסך התהפך לי כמו בתמונה תבבקשה תגידו לי איך אני יוצא מהמצב הזה ותודה רבה (מחשב נייד אם זה חשוב) עריכה אני מצטער אבל לא רואים את המסך ההפוך (אני ממחשב אחר) ורואה שהתמונת המסך שצלמתי היא בזווית הנורמאלית .. אבל רק כדי להגיד לכם את המצב .. שורת המשימות אצלי היא בצלע השמאלי של המסך (הכל הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז... הכל התחיל כשהדיסק אונקי כנראה התנתק באמצע פעולה וכשחיברתי אותו מחדש הוא ביקש לפרמט מאז אפשר לפרמט את הדיסק רק לFAT32 ואם בוחרים פרמוט לNTFS מקבלים את השגיאה "ל-Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" (תמונה) ואחרי השגיאה הזאת אם מנסים לפרמט לכל פורמט שיש מגיעה השגיאה הבאה "הדיסק מוגן מפני כתיבה." (תמונה) עד להפעלה מחדש ואז אפשר לפרמט כמו שאמרתי רק ל-FAT32. בתקווה שהבנתם אותי... מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי HDD 4GB של WD שנשבר לו הפלסטיק בתוך החיבור SATA שלו, ניסיתי במגוון טריקים ואף לחבר את הפלסטיק עם דבק מגע אבל הHDD לא מזוהה ע"י המחשב. הכונן מכיל המוון מידע וגיבויים ואני לא מעוניין לזרוק אותם לפח או לשלם עשרות אלפי שקלים להצלת המידע, אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון, או מעבדה/טכנאי שיכול לעזור כיוון שהHDD תקין לחלוטין חוץ מאותו חיבור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה בשבוע האחרון הלחצן השמאלי במקלדת של פותח את ההתחל לא עובד לי אלא רק מעלה לי בקטן מימין "KEY DISABLED" (באותה צורה שזה רושם לי אם הCAPS LOCK עובד או לא) אשמח אם מישהו ידע לתת לי פתרון וגם אם אפשר גם איך זה פתרום קרה תדוה מראש ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, מדי פעם במחשב שלי, לא משנה מה אני עושה באותו הרגע, יש את ה*בום* הזה שהמחשב עושה כשיש בעיה, למשל אם אתם מנסים להעתיק משהו מ-CD בזמן שאתם מפעילים אותו, אז שומעים את הצליל הזה, הבעיה היא שהוא מושמע מדי פעם, בלי קשר לכלום, אין שום הודעה או משהו כזה, רק הבום הזה וזהו, זה מפריע בגלל שהמחשב עף לי החוצה בזמן משחקים, מישהו יודע איך אני מפסיק את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-