עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by chris_topher,

שלום לכולם. נעלתי תיקייה בעזרת המדריך הזהhttp://www.2all.co.il/Web/Sites5/InCOOl/PAGE83.asp ושכחתי את הסיסמה! מה אני יכול לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RONEN1N,

שלום אז... הכל התחיל כשהדיסק אונקי כנראה התנתק באמצע פעולה וכשחיברתי אותו מחדש הוא ביקש לפרמט מאז אפשר לפרמט את הדיסק רק לFAT32 ואם בוחרים פרמוט לNTFS מקבלים את השגיאה "ל-Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" (תמונה) ואחרי השגיאה הזאת אם מנסים לפרמט לכל פורמט שיש מגיעה השגיאה הבאה "הדיסק מוגן מפני כתיבה." (תמונה) עד להפעלה מחדש ואז אפשר לפרמט כמו שאמרתי רק ל-FAT32. בתקווה שהבנתם אותי... מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lader,

לא רואים כלום על המסך למה זה קשור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by khsur1,

שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, ברשותי HDD 4GB של WD שנשבר לו הפלסטיק בתוך החיבור SATA שלו, ניסיתי במגוון טריקים ואף לחבר את הפלסטיק עם דבק מגע אבל הHDD לא מזוהה ע"י המחשב. הכונן מכיל המוון מידע וגיבויים ואני לא מעוניין לזרוק אותם לפח או לשלם עשרות אלפי שקלים להצלת המידע, אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון, או מעבדה/טכנאי שיכול לעזור כיוון שהHDD תקין לחלוטין חוץ מאותו חיבור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by JezpeRR,

יש לי בעיה שגורמת לקפיצות של חלונות של error פתאום... רשום שם על משו כמו: generic host process for win32 services שהוא עשה פעולה לא בסדר והוא יצטרך להסגר או משו על app לא בידיוק מבין...לאחר שבדקתי באיזה קובץ מדובר ראיתי שזה ה- services.exe קראתי על זה באינטרנט ודיברו שזה איזה וירוס...אז סרקתי וסרקתי ולא עלה דבר! לאחר מכן קראתי שזה בעיה של חוסר עדכון (update) אז ניסיתי לעשות עדכונים אבל לא הצלחתי מנהל העדכונים של הווידווס לא עולה לי...בלי שום טענה או משהו כזה. פשוט לאחר לחיצה לא עושה כלום...ובטריי (tray) יש סימן של אבטחת ווינדווס ורשום לי שהעדכונים לא פעולים ועל אף שניסיתי להפעיל אותם הם לא עבדו. עצות? תודה רבה שחף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eli8099,

קיבלתי מחשב מחבר והוא אומר שהמחשב לא עולה לפי איך שאני מעלה אותו זה נראה שיש עליו ווינדוס 10 אך הוא טוען המון זמן ולא מעלה אז לקחתי אונקי שהשתמשתי בו הרבה פעמים להתקין מחדש ווינדוס על מחשבים אחרים (עם רופוס וכ"ו) אבל הוא גם לא מעלה לי בכלל כאילו הוא מזהה ב F12 את האונקי אני לוחץ על ENTER שיעלה מהUSB אבל אז הוא נותן לי מסך דולק ושחור מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. יש לי מחשב כבר סביבות השנתיים וחצי. עד כה הוא עבד מצויין, לאחרונה יש לי בעיה שהמחשב כשהוא עולה אינו מצליח לקרוא את הכונן דיסקים. הוא נתקע זמן מה על הקריאה של הדיסק כאשר הוא בודק אם יש בו דיסק bootable להתקין מערכת הפעלה. ורק לאחר 5 דקות מצליח לעלות חלק. הורדתי את האופציה שהמחשב יקרא את הדיסק מהביוס. אך רציתי לדעת איך אפשר לתקן זאת שלא אצתרך לחכות 5 דקות בישביל שהכונן יעבוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Galicious,

אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי אוזניות razer electra v2 עם חיבור USB שלפעמים מפסיקות לעבוד באופן ספונטני באמצע משחק. ניסיתי לבטל את האפשרות "allow the computer to turn off this device to save power " בהגדרות של הUSB, אבל זה לא עוזר. במידה ואני מוציא ומחבר בחזרה את האוזניות אז הן עובדות, אבל אם אני עושה הפעלה מחדש למחשב, אז הוא לא מזהה את האוזניות כשהוא עולה שוב. מישהו יודע מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

פרמטתי את כונן סי אצלי בכדי להתקין ווינדווס מחדש, כשרציתי לעשות BOOT מהדיסק של ווינדווס לא יכלתי וזה בגלל ששמתי לב שהביוס בכלל לא מזהה כונני סידירום... הבעיה צצה פיתאום מבלי ששיניתי משהו בחומרה אצלי... ניסיתי להחזיר את הביוס להגדרות הDefault שלו וגם לא הולך... ניסיתי לחבר רק כונן אחד וגם לא עזר למישהו יש פיתרון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by elite group,

עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע א…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by toptomy,

שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoni1234,

חג שמח לכולם! הגעתי למבוי סתם , ואתם כנראה העזרה האחרונה ואולי למישהו יהיה רעיון. משום מה היום גיליתי שכל תקיית המוזיקה שהייתה לי על המחשב נמחקה. אין לי מושג איך, למה זה קרה.. אבל זה בוודאות קרה במהלך ה-24 שעות האחרונות. אני מחבר את זה לאיזה סינכרון כנראה שעשיתי עם האייפון... בכל מקרה, ניסיתי עשרות תוכנות שחזור מידע שעבר, ובכולם אני מצליח לאתר את התיקייה ולשחזר אותה. אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את קבצי ה MP3 שהיו בה. אני רואה את הקבצים, הם בגודל המקורי שלהם, אבל כשאני מנסה לפתוח אותם קופצת הודעה שגיאה שלא ניתן להריץ קבצים מסוג זה... למישהו אולי יש רעיון איך ניתן לסדר את זה? המון תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפעמים דקות לפעמים שעות אבל הוא נתקע... זה לא בגלל החום כי המעלות של המעבד ממש אחרי שאני יוצא מהמשחק הן בסביבות ה 50.. בפעם האחרונה שעשיתי memtest הכל היה בסדר עם הזכרונות.. מה עוד זה יכול להיות? וזה מה שאני מקבל לאחר שהמשחק ניתקע זאת הודעת השגיאה הבאה:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב , לצערי הרב את הודעתי הראשונה אני רושם בפורום תקלות , ברשותי מחשב כבן 4 ימים , מדובר בAMD 3500 שהורכב על לוח אם של DFI העונה לדגם N4F UTRA INFINITY ברוב טיפשותי בעצת מישהו שחשבתי שמבין , עשיתי עידכון BIOS דרך אתר החברה ומשום מה לאחר הREST המחשב לא עולה והצג שחור , ונשמעות צלילי נקישה מכיוון הלוח אם.. ניסיתי להוציא את הג'מפר שכיכול מאפס את הBIOS אבל ללא הועיל.. למישהו יש פיתרון מלבד " תתקשר לחנות ויחליפו לך" .. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. הפנייה שלי היא די שונה.. אין לי אף בעיה... אני רוצה לגרום בעיה... איזהשהו בנאדם צריך לקחת את המחשב של אחותי מחר לבדיקה במעבדה... והוא בראש שהמחשב לא עובד.. המחשב עובד בסדר גמור..(אפילו יותר מדי בסדר..) השארתי את המחשב 13 שעות עם התוכנה טוסט בלי מאורר למעבד דולק... בבוקר אחרי ה13 שעות הגוף קירור פשוט היה רותח כמו אש... אבל המעבד לא רצה להישרף... אני רוצה לדעת איזה דרכים אפשר פשוט להרוס את המחשב העמיד הזה.. זה פנטיום 3 667.. בן 7 שנים... לא רוצה למות...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים