עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח asus maximus xii hero Z490 מעבד I9 10900K זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI ספק כוח אנטק 1300W המחשב על אוברקלוק בקטנה כבר חודשיים בערך ופתאום אני עובד בווינודוס לא תחת עומס פתאום נכבה לגמריי המחשב ונדלק מגיע לביוס איפסתי את ההגדרות חשבתי מזה שוב לפניי שעולה לווינדוס נכבה ונדלק הוא הגיע למצב שהלדים בזכרונות נדלקו וגם של הלוח אבל כל המאווררים לא נדלקו פירקתי את הספק כוח כי זה נשמע משהו בחשמל שמתי אחד זהה כמו שלי חדש עדיין עושה את הבעיה החזרתי את הספק שלי וכרגע הכול עובד עשיתי בנצמרק של 3DMARK שצורך הרבה חשמל והכול עבר בלי בעיות יש לי גם מגן ברקים של GPT שהמחשב מחובר אליו האם זה יכול להיות הבעיה? מישהו נתקל או יכול להגיד לי …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gabish,

מי מבין טוב בהגדרות של אאוטלוק 2013? צריך עזרה 1. לוח השנה בעמודת המשימות לביצוע יתן לי את הפגישות הקרובות ולא רק של אותו היום. 2. האם אפשר לצמצם את העמודה שתהיה יותר צרה. 3. האם אפשר לשנות את צבע הרקע של הלוח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sony vaio,

שלום לכולם צריך בבקשה עזרה מאיפו אני משיג דיסק שחזור מערכת של מחשב נייד סוני דגם VGN-N320E תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by thebestnickname,

אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי בעיה קשה עם המחשב וזה מחשב חשוב ללימודים... אם מישהו יצליח לאבחן לי את התקלה אני אהיה אסיר תודה כי זה ממש רציני... המחשב זורק לי את ההודעה שצירפתי בתמונה, כאשר בהתחלה הוא היה עושה את זה רק כאשר הייתי פותח יישום כלשהו ואז ההודעה היתה מופיעה וסוגרת לי את אותו היישום, וכעת ההודעה סתם מופיעה ומונעת ממני לתפקד עם המחשב... ניסיתי לפרמט (לא ב-quick) והתוצאה היתה שהוא נתקע (לילה שלם) על 20%. היום בבוקר ניסיתי לפרמט אותו (עם quick ) והתוצאה היתה סיום הפירמוט בהצלחה. האם הלך ההארד דיסק או שאולי ה-motherboard (מקווה שלא) הלך ? :'( תודה ! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן חברים ! אני משחק פיפא 2011 ופתאום המסך שלי התחיל להשתגע והחליף צבעים לדעתי זה לא בעיה במסך אולי הדרייבר של הכרטיס מסך לא מותקן נכון או שלא יודע מה כי גם שאני מפעיל תמחשב מחדש הכל בסדר וחוזר להיות טוב הינה תמונה : חייב עזרה תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי בשבוע שעבר FX 5900ULTRA של ASUS ובתוך ערכת הדריברים הטמפרטורה בממוצע היא 65מעלות צלזיוס הייתי מוניין לקבל חוות דעת אם זה תיקני (מאנשים עם אותו כרטיס ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yoni1234,

חג שמח לכולם! הגעתי למבוי סתם , ואתם כנראה העזרה האחרונה ואולי למישהו יהיה רעיון. משום מה היום גיליתי שכל תקיית המוזיקה שהייתה לי על המחשב נמחקה. אין לי מושג איך, למה זה קרה.. אבל זה בוודאות קרה במהלך ה-24 שעות האחרונות. אני מחבר את זה לאיזה סינכרון כנראה שעשיתי עם האייפון... בכל מקרה, ניסיתי עשרות תוכנות שחזור מידע שעבר, ובכולם אני מצליח לאתר את התיקייה ולשחזר אותה. אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את קבצי ה MP3 שהיו בה. אני רואה את הקבצים, הם בגודל המקורי שלהם, אבל כשאני מנסה לפתוח אותם קופצת הודעה שגיאה שלא ניתן להריץ קבצים מסוג זה... למישהו אולי יש רעיון איך ניתן לסדר את זה? המון תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shfl,

שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד ביום שישי בבוקר. הפסיק לעבוד זה אומר שלא נדלק בכלל! פשוט אין תגובה כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה. אני מייחס את זה לרעם חזק שהיה בלילה ופשוט הפיל את החשמל בבית. המפסק קפץ והיה צריך להעלות אותו בחזרה כדי שהחשמל יעבוד בכל הבית. קיצר, חשבתי שאולי הבעיה בספק הכוח. קניתי ספק כוח חדש. הכנסתי אותו במקום הספק הישן יותר ועדיין המחשב נאלם. אין קול ואין עונה, בשעת הדלקתו. כאן התחלתי לחשוב שאולי זה לוח האם. חיכיתי בלית ברירה להיום שיש עם מי לדבר בחנויות המחשבים. התקשרתי לאיזו חנות ושם אמרו לי לנסות לנתק את כל החיבורים של הספק, מלבד החיבור ללוח האם עצמו. עשיתי את זה ועדיין המחשב סרב לעבוד. אחרי כמה זמן פשוט ניסיתי להדליק מחדש ולפתע יש רעש, מהומה, המאווררים עובדים…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eli8099,

קיבלתי מחשב מחבר והוא אומר שהמחשב לא עולה לפי איך שאני מעלה אותו זה נראה שיש עליו ווינדוס 10 אך הוא טוען המון זמן ולא מעלה אז לקחתי אונקי שהשתמשתי בו הרבה פעמים להתקין מחדש ווינדוס על מחשבים אחרים (עם רופוס וכ"ו) אבל הוא גם לא מעלה לי בכלל כאילו הוא מזהה ב F12 את האונקי אני לוחץ על ENTER שיעלה מהUSB אבל אז הוא נותן לי מסך דולק ושחור מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אורח עפרה
    Started by אורח עפרה,

שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים. אחד הדברים הטובים וגם המפגרים באנטי וירוס נוד32 זה שהוא מוצא את הוירוסים ואת חלקם מוחק לבד. (אני יודע יש אפשרות לסרוק בלי למחוק בסריקה מותאמת אישית) 2 שאלות: 1. איך אני מגדיר לו להפסיק לסרוק אוטומטית (יש לו תזמונים מוגדרים כנראה, והוא גם עושה סריקה אחרי שהמחשב נדלק) שזו הסריקה שמוחקת אוטומטית. 2.יש קבצי DLL מסויימים שהם שייכים למשחקים והוא תמיד מוחק לי אותם, וזה ממש מתיש לעשות בכל פעם reinstall. יש אפשרות להגדיר לאנטי וירוס הזה להתעלם תמידית מקבצים מסויימים? תודה

16. Started by nafrez,

שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MatrixDevil,

אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eliom,

שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בימים האחרונים ??? הרבה פעמים כשאני משאיר אותו פתוח והולך לכמה שעות, אז כשאני חוזר אני רואה שהוא מכובה, כאשר נורת ה Power מהבהבת ואין לי אפשרות להדליק מחדש את המחשב. האפשרות היחידה היא להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב ורק אז להדליק את המחשב וזה דבר שחוזר על עצמו כל הזמן! באמצע פעולה שלי במחשב וזה לא משנה מה הוא נפסק! מישהו יודע מה עלי לעשות, ומה בכלל מקור הבעיה?!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by itsik1231995,

המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זוכרים את הפסקת החשמל ה"יזומה" שחברת החשמל בצעה אתמול בכל הארץ? - המחשב הישן שלי לא בדיוק התעורר ממנה... כשמנסים להדליק את המחשב, לפעמים הוא נדלק לשניה ומיד כבה (מערכת ההפעלה לא מספיקה לעלות) ולפעמים הוא לא נדלק כלל, שום רמז להגעת חשמל. יש מצב שזה הספק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orengr,

היי יש לי מחשב P3 , בזמן האחרון הוא החל להכבות לאחר כמה שעות . בלפני יום המחשב כבה ומסרב להדלק .. ניסיתי לנתק את כל האביזרים ולאתחל רק עם כרטיס מסך , וללא הצלחה . יש רעש כשאני מדליק , הארות דולקים אבל המחשב לא עולה לביוס . פירקתי את המעבד ונראה לי שהחומר בין צלעות הקירור והמעבד התייבש , יש קשר ? אשמח להצעות , תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RoeyTNT,

אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. המחשב מחובר למסך דרך כבל DMI אני רוצה את הטלויזיה כמסך נוסף. אני מחבר אותה למחשב דרך כבל HDMI (יש לי כרטיס מסך שתומך ב 6 מסכים במקביל) שאני נכנס לתפריט כדי להוסיף את המסך טלויזיה ,הוא מזהה את המסך,שאני רושם לו "הרחב שולחן העבודה לצג זה",הוא רושם לי"לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה.... מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים