תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3 עם לוח של אינטל. רכשתי לאחרונה הארד דיסק של MAXTOR 20 GB. שמתי אותו במחשב שלי ובעוד שני מחשבי פנטיום שלוש, בשלושתם הייתה בעיה "DISK FAILURE", הפעלתי PM8 והוא גם לא מצליח למצוא שיש עוד דיסק. הדיסק הוא עובד בטכנולוגיית ATA 133, יכול להיות שבגלל זה אני לא מצליח להפעיל אותו שכן הלוחות שבמחשבים שלי לא תומכים בזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הגיע אלי היום כרטיס זיכרון לסלולרי minisd 2gb. הכרטיס נרכש במזרח הרחוק אם זה משנה, והפלאפון שאני משתמש בו הוא nokia6280. הכנסתי את הכרטיס לפלאפון ועד כאן הכל טוב - גם שאני בודק בהגדות של דרך הפלאפון רשום שהוא 2GB מה שאומר שזה לא זיוף. הבעיות מתחילות שאני מנסה להעביר קבצים דרך הUSB. אחרי החיבור של הUSB למכשיר אני לוחץ דאבל-קליק על האייקון של הפלאפון דרך המחשב שלי, ומופיעה ההודעה הבאה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/1.jpg?t=1229460813 אני לוחץ על " format disc" ואז מופיעה ההודעה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/2.jpg?t=1229460814 ואחרי לחיצה על start - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/3.jpg?t=1229460815 וכאן זה נגמר, כש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש מראה טמפרטורה של 57 מעלות בסרק ל GPU כרטיס המסך הוא 7600GT המארז מאוורר עם 4 מאווררים האם זה סביר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי תופעה מוזרה באיזו מערכת ACER ASPIRE X1700 כשמפעילים את המערכת (XP) היא עולה עד כדי מסך שחור כשמופיע הסמן של העכבר. (מצב סטטי) ניסיתי לבצע התקנה מחדש של המערכת וגם בהתקנה היא נתקעת באמצע וחודלת מלהמשיך ולסיימה. בבדיקת MEMTEST יש גם כניסה למצב סטטי.(חודלת מלהמשיך מעבר ל18 אחוז) גם בהרצה של WINPE המערכת נכנסת למצב סטטי ולא עולה. בבדיקת הHDD עם תוכנה של היצרנית (HITACHI) הSMART תקין. למישהו יש רעיון? האם זה נשמע כמו לוח לא תקין? מדובר על מערכת שהגיעה עם ויסטה מהיצרן במצב AHCI וששונתה לIDE NATIVE MODE על מנת להתקין XP. יש לציין שהמערכת עבדה כחודשיים ללא בעיה. המון תודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש לגמרי חוץ מהלוח אם זיכרון ומעבד שקניתי יד שנייה, המחשב מכבה את המתח לגמרי מעצמו אחרי חצי שעה לשעתיים. אני חושש שרוב הסיכויים שזה אולי בלוח אבל אולי יש לכם כיוון. * הדרך היחידה שלי לאושש אותו מהכיבוי זה רק עם אני מוציא את הפינים שמספקים מתח ללוח ומחזיר אותם חזרה, רק אז הוא חוזר לעבוד, גם אם אני מוציא את החשמל מהספק לא עוזר. אני אשמח לאיזה שהוא כיוון בעיניין, הלוח הוא h77-ds3h GYGABYTE .. תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, שבוע שעבר הבן שלי התחדש במחשב נייד גיימינג של Asus דגם - ROG Zephyrus S17. המחשב נקנה כמחודש בהנחה משמעותית (KSP) עם אחריות לשנה וישנה בעיה קטנה אך שבלתי אפשרי לשחק איתה - במהלך משחק, ישנה תקיעה מוזרה של כל מצב קליטה - זאת אומרת שהמקלדת, העכבר או שלט לא מגיבים לכמה שניות, ואז התגובה חוזרת. אין קפיאות, התמונה ממשיכה, זו לא בעיה של רשת כיוון שזה קורה בכל משחק, כולל כאלו שהם לא מולטי פלייר או משתמשים ברשת. מאתגר להראות את הבעיה (צריך לצלם את המשחק + ההקלדה או שימוש בשלט) אך מנסה להשיג את התמיכה של אסוס, ובנתיים כותב גם כאן בתקווה לקבל עוד חוות דעת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא על כונן C וכל שאר התוכנות נמצאות על כונן D. כונן D קרס רנדומלית 3 פעמים בשבועיים האחרונים אז קניתי חדש ורציתי לדעת האם צריך לטפל/לנקות את הRegistry אחרי ההחלפה (אולי עם תוכנה כמו CCleaner)? כבר גיביתי ומחקתי את כל הדברים/תוכנות שאני לא צריך אבל אני מניח שעדיין יהיו ערכים שמתייחסים לכונן D הישן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, אני מתמודדת עם בעיה מוזרה ולא מצליחה לגשת לאתר שלי https://vitamin022.blogspot.com/ מהמחשב האישי שלי. פרטי הבעיה: אני מנסה להיכנס לאתר דרך דפדפנים שונים (כרום, פיירפוקס, אדג') ולא מצליחה. הודעת השגיאה שאני מקבלת היא לרוב "האתר לא נגיש" או "חיבור נכשל". מה שמוזר הוא שאני כן מצליחה לגלוש לאתר מכל מכשיר אחר – טלפון נייד (גם ב-WiFi וגם בנתונים סלולריים), טאבלט, ואפילו ממחשבים אחרים. ניסיתי לאפס את הראוטר, לנקות קאש וקוקיז בדפדפנים, לבדוק הגדרות פיירוול במחשב, ואף לבדוק אם קיימת בעיה ב-Hosts file – ללא הצלחה. המחשב שלי מחובר לאינטרנט כרגיל, ואני יכולה לגשת לכל אתר אחר ללא בעיה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש רעיונות נוספים מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח…
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, חדש כאן. מקווה שמכאן תבוא הישועה. אני עתיד לרכוש בזמן הקרוב מסך 34 ברזולוציה 3440 x 1440 @ 144Hz אני מעוניין לחבר למסך זה 2 מחשבים, של העבודה וביתי ובו זמנית לחבר גם סט יחיד של מקלדת ועכבר. בדקתי את האופציות שיש לי אך לא בטוח שהגעתי לפתרון. אופציה ראשונה - לרכוש KVM מעלי אך ממה שראיתי ה KVM בעלי לא יודע להוציא יותר מ 60HZ מה שאומר שלא אצליח איתו להגיע ל 144HZ ושלא לדבר על כך ש מדובר על KVM עם חיבור HDMI. אופציה שנייה - לחבר פשוט ישירות את המסך למחשבים. ביתי ל display port והעבודה ל hdmi אבל אז נשארתי עם סט מקלדת ועכבר ואני פחות רוצה לחבר כל פעם מחדש למחשב שבו אני עובד. אני גם לא בטוח מה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי בעיה אחרי התקנת משחקי מחשב במחשב. אני מתקין משחק מחשב מסויים מסמן לו בV שיעשה לי אייקון של המשחק בשולחן העבודה ואחרי ההתקנה לא נוצר לי האייקון.מה עושים? אני חייב לציין שזה קורה לי בהתקנות של CODEX של plaza האם אפשרי לתקן את זה? יש תוכנה מסויימת שתעזור לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים קרה לי משהו פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה הביוס היתחיל להיתאפס לי כמובן ישר הלכתי החלפתי סוללת ביוס עשיתי עידכון למקרה חרום אך גם אחרי עם אני יוציא את החשמל לכמה שניות זה שוב יתאפס מישהו מכיר קרה לו ????? נ.ב זה מחשב בריקס של גיגהבייט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-