עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by khsur1,

שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elite group,

עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע א…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Asafb25,

שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maor6,

זאת בעיה של הרבה זמן.. אני ניכנסת לפנקס, לוח בקרה , כל דבר אחר הוא מעלה לי הודעה ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. ניסית אלפי קראקים.. עשית מדריכים , מחקתי עדכון מסויים שאומר לסדר את זה אבל שום דבר לא עוזר.. מה שגם שזה מפריע מאוד עכשיו התקנתי משחק ואחרי 15 דק' של משחק הוא יוצא ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט 64BIT גירסה 7600... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by insane95,

היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rgb00,

שלום לכולם, גיליתי שבזמן שלא עבדתי על המחשב, נמחקה תוכנת האבטחה Eset שהיתה מותקנת. מצאתי את תיקיית ESET Security ב Program Files ריקה מכל תוכן. יש בפורום שלהם כמה דיווחים של משתמשים שמתארים את אותה תופעה. אני מעוניין לפרמט את המחשב בצורה הכי אפקטיבית כדי להתחיל מחדש בראש שקט. א. הבנתי שיש אפשרות לעשות ב Windows 10 'Reset this PC' ולבחור Remove Everything. עד כמה שזכור לי, עדיף לפרמט את המחשב דרך ה BIOS ואז להתקין מחדש את Windows. ב. האם פירמוט המחשב יספיק במקרה הזה? או שיש סיכוי שגם הביוס נפרץ? תודה למגיבים. החומרה שלי - Mini PC מהדגם הזה: https://www.gigabyte.com/il/Mini-PcBarebone/GB-BLCE-4105C-rev-10#ov

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itsik1231995,

המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קניתי מTMS מחשב חדש. עוד לא הספקתי להשתמש בו ולהתקין עליו תוכנות כי עוד לא חיברתי לאינטרנט. הדלקתי אותו מספר פעמים, מתוכן פעמיים הופיעה על המסך השורה "operating system missing" והמחשב לא עלה כמובן. קצת מפתיע בהינתן העובדה שהזמנתי מערכת הפעלה (windows 7) ב380 ש"ח. כרגע המחשב דלוק ונראה שהוא עובד בסדר אבל קצת מפחיד אותי שזאת תקלה שתתנקם בי בשלב כלשהו. האם זו תקלה מוכרת? מישהו יודע מה יכול לגרום לכך או איך לתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לאחר פירמוט והתקנה דרייבים USB לא מזהה אף אתקן חיצוני או עכבר אלחוטי מה ניתן לעשות אם זה תודה רבה

15. Started by TheBill,

הי אנשים הרכבתי מחשב חדש והכל עבד יופי (מפרט בסוף). יום אחד אני לוחץ על הכפתור - כלום. יש רעש של התחלת עבודת מאוורר ספק ומאוורר CPU, לחלקיק שנייה, וזהו. פותח נורת בקרת חיבור חשמל על לוח האם מאירה. בודק חיבורים - כלום מפרק התקנים (דיסקים, CD, כרטיסים) - כלום נשארתי עם ספק, לוח אם, זיכרון ומעבד. בודק מצב זיכרון - יושב טוב. כנ"ל מעבד+ היטסינק+ מאוורר (+חיבורי חשמל). אני בשלב של להשיג ספק אחר ולבדוק אולי יש בו בעייה, אחרת העניין בלוח-אם (אולי) או במעבד. יש למישהו רעיון? מפרט (מה שעדיין מחובר): P 4 2.4C Asus P4P800 deluxe Geil 2*256Mb DDR 3200 PSU, Case: Generic

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי עכבר של מייקרוסופט USB OPTICAL WHEEL MOUSE והוא פשוט נכבה לשנייה וחוזר לפעול מיד אחרי וזה מציק. ניסיתי להחליף פורטים מאחורה וזה לא עזר. הלוח אם הוחלף לא מזמן לאחר שהקודם נדפק(P8P67) רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rivki1985,

הי אני מנסה לעשות שיחזור על הכרטיס זיכרון של הנייד שלי אבל שאני מכניסה את הפלאפון למחשב הוא מזהה אותו רק כמכשירים ניידים וכשאני מפעילה את התוכנת גיבוי הוא לא מזזה את המכשירים הניידים רק כונן קשיח או דיסק CD יש פתרון? מצורף קובץ צילום מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lader,

לא רואים כלום על המסך למה זה קשור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pc34,

שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by toptomy,

שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום היום רציתי להוסיף הרד דיסק למחשב חיברתי אותו כסלייב והוא עבד אז החלטתי להכניסו באופן קבוע לצורך זה הייתי חייב לפרק את הזכרונות (512m ddr ) כשהזרתי את הזכרונות נראה לי ששמתי לא טוב והמחשב לא נדלק כפי שצריך (כאמור נדלק אבל לא מצפצף ולא מדליק את המסך) ניתקתי את המחשב מהחשמל וגיליתי כי הכרטיס זיכרון חם מאוד (חשבתי שעשיתי קצר כי לא חיברתי נכון) הלכתי לאופיס דיפו וקניתי זיכרון של קינגסטון גם 512m ) הכנסתי למחשב והדלקתי והמחשב התנהג כאילו לא הכנסתי שום זכרון (הצפצופים הידועים) ניסיתי להחליף סלוט אבל גם זה לא עבד לוח האם שלי הוא asus p4s800 mx נדלק המאווררים פועלים וגם הנורה , אנא עזרו לי באבחון הבעיה רן המיואש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yoni1234,

חג שמח לכולם! הגעתי למבוי סתם , ואתם כנראה העזרה האחרונה ואולי למישהו יהיה רעיון. משום מה היום גיליתי שכל תקיית המוזיקה שהייתה לי על המחשב נמחקה. אין לי מושג איך, למה זה קרה.. אבל זה בוודאות קרה במהלך ה-24 שעות האחרונות. אני מחבר את זה לאיזה סינכרון כנראה שעשיתי עם האייפון... בכל מקרה, ניסיתי עשרות תוכנות שחזור מידע שעבר, ובכולם אני מצליח לאתר את התיקייה ולשחזר אותה. אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את קבצי ה MP3 שהיו בה. אני רואה את הקבצים, הם בגודל המקורי שלהם, אבל כשאני מנסה לפתוח אותם קופצת הודעה שגיאה שלא ניתן להריץ קבצים מסוג זה... למישהו אולי יש רעיון איך ניתן לסדר את זה? המון תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי את המארז CM 690 ושאני מחבר את המיקרופון בחיבור הקדמי הוא לא עובד. שאני מחבר אותו ללוח מאחורה הוא עובד. לחיבור של הקול מקדימה יש שני חיבורים,HD AUDIO וAC97. ניסיתי לחבר את שניהם ללוח ועדיין לא עבד. אגב,איזה מהם אני צריך לחבר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים