עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dolphin,

כאשר אני מדליק את המחשב ההודעה הזו צורחת ברקע "system failed CPU test"-מה לא בסדר? פרטים: ASUS P4C800 DELUX P 4 2.8GHX 800FSB WINXP PRO 1GB RAM יש לי מארז של:thermaltake 3 עם 7 מאווררים וספק כוח של 400WATTS כאשר שמתי את ה-p4 2.8 533MHZ הלוח עבד. החלפתי מעבד(p4 2.8 800mhz) לחדש וכאשר הכנסתי אותו שוב אותו הדבר. החלפתי גם בין ספקי הכוח מ-400 ל-500 ועדיין אותה הודעת שגיאה. החלפתי בין כרטיסי מסך-אותה הודעה. החלפתי בין הזיכרונות- ואותה הודעה. לא עשיתי כלל oc. מישהו יוכל לעזור? הצילו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by morans,

שלום לכולם! הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי הודעה שקובץ מסוים לא נמצא, בחיפוש בגוגל נמצא שזה כנראה וירוס. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware מצאה אותו והסירה אותו אבל עדיין הגדג'טים בצד מופיעים מוזר (מצורפת תמונה) מישהו נתקל בזה? יודע איך לסדר את זה? תודה! מורן [attachment deleted by admin]

3. שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …

4. יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RX7,

המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by asafmanor,

קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by edensegal,

פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, פנטיות 2 450, 128 מגה זיכרון, והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 אמ איקס 440 64 מגה זיכרון. הכל התחיל כאשר פתאום המחשב נכנס למסך הכחול המרגיז וכשעשיתי ריסט הוא לא זיהה את הכרטיס, התקנתי אותו מחדש, שום משחק לא פעם בטענה שיש שגיאה מסוימת, סרטים לא פעלו גם. לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך אחר, ג'יפורס 4 64 מגה, הכל עבד טוב, לא היו שום בעיות, עד ששוב אותו הדבר קרה, ומאז כלום לא עובד, זתומרת בוינדוס יש גרפיקה, סרטים עובדים, אבל משחקים לא עולים, הודעה שגיאה משהו c++ (?). אחרי כמה זמן הצצתי בחלקים, נגעתי במעבד, הוא היה רותח בצורה לא נורמלית, יש מצב שהכרטיס נשרף? אם כן, למה הכל עובד כרגיל חוץ ממשחקים תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kdani,

מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LAKOTA,

שלום חבריא, מחשב אחד הלך "קאפוט", נקנה מחשב חדש. השאלה שלי היא כזו, הכונן במחשב הישן חולק לשתי מחיצות אחת לווינדוז ואופיס, החלק האחר לשאר הדברים שעושים עם המחשב. במחשב החדש הארדיסק החדש מחולק כמו בישן. השאלה שלי היא איך אני מוחקת את החלונות מהארדיסק הישן, אך לא מוחקת את המחיצה האחרת בטעות, ואיך אני מחברת את הארדיסק הישן למחשב החדש, כאשר הארדיסק החדש צריך להיות הדומיננטי? בבקשה אם אפשר לכתוב בסבלנות רבה כי ההבנה שלי בתחום זה חלודה. רב תודות לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Psychedelic,

שלום ,קניתי מחשב באוגוסט,המפרט בצד. הכול היה בסדר לחודש ,לאחר זמן מה התחילו לי מסכים כחולים. שמתי את המחשב בחנות לתיקון,אמרו לי הכול תקין,קיבלתי חזרה. המחשב עבד תקין שבוע,לאחר כיבוי של המחשב התחילו לי מסכים כחולים שוב. הלכתי לחנות שוב,אמרו בעיה בזכרונות,ניקו את הסלוט את הזיכרון והכניסו חזרה הכול פעל תקין כולל בדיקת memtest. לפני שעתיים כיביתי את המחשב כדי להתקין לחבר ווינדוס,ניתקתי מהחשמל,חיברתי לאחר שעתיים שסיימתי לעבוד על המחשב והופ מסכים כחולים. פרקתי את המחשב והכנסתי והוצאתי את הזכרונות,נכון לשעה זו המחשב רץ בסדר בלי מסכים כחולים,יתכן שהזכרונות רגישים מידי ? מה עלי לעשות במצב כזה? לשלוח לחנות שוב שיחליפו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום המסך עובד הכרטיס מסך עובד בדקתי חיבורים אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר. ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו. מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה . מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by D.J.C,

שלום לכולם!!! אולי מישהו יכול לעזור לי נעלמו לי הכוננים של הצורב cd מהמחשב אולי מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותם בתודה d.j.c

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sharkitxt,

תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Discreet,

CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. אני מאוד זקוק לדעת אם מעבד מסוים שנמצא כרגע בבעלותי הינו תקין, אך ללא התקנת המעבד. הייתי מאריך כאן בפרטים, אבל באמת שאין צורך - וזה לא יתרום להבנת השאלה. מדובר בלוח אם בן כמה חודשים. יש דרך לבדוק תקינותו ללא התקנת מעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ORrrr,

אז ככה, מאז התקנתי את ה AGP Miniport של הצ'יפסט שלי אם אני נכנס CS נגיד, אז אחרי הקונסול כמה שניות פתאום הודעת שגיאה כזאת HL.exe bla bla lba... וגם ניסיתי לתת לו הרצת 3Dmark2001SE והוא נפל ועשה ריסטרט למחשב על המבחן הראשון.. הצילו? :[

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nikita,

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itzik00,

שלום, הבעיה שלי כדלקמן : בני הקטן בן ה 5 הוא פריק מחשבים נכנס לאינטרנט מוריד משחקים ומפוצץ לי את המחשב בזבל. לפני מספר ימים הוא תקע את המחשב, אשתי שתחייה הורידה את המחשב בצורה ברוטאלית באמצעות לחיצה ארוכה על ה start כאשר חזרתי מהעבודה ניסיתי להדליק את המחשב אך המחשב ניכנס ל loop אני מקבל מסך כחול עם הלוגו של אינטל לאחר מכן מנסה לעשות אתחול וחוזר חלילה ניסיתי לעלות ב safe mode אותו סיפור, נכנסתי ל bios הדיסק מזוהה. פרקתי את הדיסק וחיברתי אותו באמצעות קבל מתח חיצוני ומחבר usb למחשב השני, הדיסק החדש מזוהה יש אפשרות לגשת לפרטישנים ולפתוח קבצים. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ואיך לפתור אותה מבלי לפרמט את הדיסק ? תודה, איציק.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ariel234156,

שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

25. Started by udi,

שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים