עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה במחשב קצת ישן. הכונן מוגדר שיעלה ראשון, אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא כאילו לא מזהה את הבוט. הדיסק תקין נבדק ב2 מחשבים אחרים [דיסק מקורי]. חבר שלי קנה כונן חדש מהניילונים התקין וגם לא עוזר. הארדיסק תקין הוא טוען את המערכת הישנה [רק שהיא לא עולה כמו שצריך]. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by -impreza-,

תעזרו לי חבריםם כל חצי שעה שעה המסך הזה מופיע ואז אני צריך לעשות ריסט http://sizmedia.com/my.php?i=bitmyg51qdqo.jpg מה הבעיה? איך פותרים? בבקשה אין לי כוח לזה כבר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by שניצל,

המחשב שלי מת אתמול, פתחתי אותו וגיליתי שנשרף אחד הכבלים שמחבר בין הספק ללוח האם. חיפוש קצת בגוגל העלה שקוראים לו P4 Connector או 12V power connector, והוא נראה ככה: http://www.cartft.com/image_db/P4-P4-Stecker.jpg הבעיה העיקרית היא שגם המחבר שבקצה של הכבל נשרף, וגם חתיכה קטנה ממנו נשברה בתוך המחבר שיושב על לוח האם. יש משהו שאפשר לעשות? אני מניח שאצטרך לקחת את המחשב לתיקון... כמה אמור לעלות לתקן דבר כזה? (ואם כבר, אז יש למישהו המלצה לחנות או טכנאי באיזור צפון תל אביב?) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avihy_1989,

שלום רב, היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים) לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד. הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר, ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הייי לכולם .. יש לי בעיה ... כל פעם שאני משחק במשחק לא משנה איזה אחרי כמה שניות יש רעש של סירנה מהמחשב... יש לציין כי כל החלקים לא מתחממים (ז"א הטמפרטורות נמוכות יחסית) ......... אשמח לקבל עזרה... המפרט הוא... p4 2.6C Abit IC7 MAX3 Tyan R9600PRO WINXP יש לציין כי גם אם OC ובלי המחשב עדיין מצפצף

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by oded6188,

אהלן קניתי מחשב נייד חדש של אסוס Zenbook UX31LA לנייד יש רק יציאות מסוג USB3 אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 שיש לי על disk on key יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות BOOT מה-Disk On key? תודה

10. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yortem,

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by דורון מושקוביץ,

קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shafir,

התקנו במחשב X.P ומאז בכונן A כתוב: "צריך לאתחל את הדיסק", ואינו מסוגל לקרוא כלום. אם אפשר לתת רעיון איך לפתור את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Theoldadam,

שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ziv124,

אני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה there was a problem starting winjbl32.rom the specified module could not be found אוקיי אני מתאר שזה רכיב חשוב לפי השם, מה הבעיה..? הקובץ לא נמצא? לא פועל? איך אפשר לתקן? אני ממש לחוץ מזה..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Asusman,

יש לי מחשב. המחשב שלי דיי לייד החלון בחדרי. ליפני כשבועיים קניתי שולחן חדיש למחשב,עם מדף עליון שמרים את המסך. למרות זאת,שמתי שם את המחשב.. (שהיה די קרוב לחלון,חששתי שאולי חלילה הוא יפול. לכן תמיד אני סוגר את החלון.) פשוט,זה היה כל כך נוח שלא רציתי להזיז בשום אופן. בקיצור, אתמול יצאתי לחבר, כשחזרתי, (בערך בסביבות 7 - 7 וחצי) אני פיתאום רואה משהו נופל מלמעלה! פיתאום אני קולט שזה כופסא של משהו,זה מחשב ! (אני גר בתל אביב בבתים הישנים עם הטריסים העתיקים האלו.. שמתחת יש מסעדה עם שולחנות,ויש שם גם דוכן של ספינג' (משהו טעים ) בקיצור.. יו.. שקלטתי שזה המחשב שלי נכנסתי ללחץ. המחשב נפל,קודם כל המארז היתפוצץ ממש! (אני גר בקומה שלישית וזה גבוהה מאד) המחשב עצמו נפל על השו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם .. חיברתי לא מזמן את האודיו של המחשב בכבל קוקסיאלי (דיגיטלי) ובהגדרות של הכרטיס קול במחשב הוא נותן אפשרות ל2 ערוצים בלבד שבאתר של גיגהבייט רשום במפורש שהלוח תומך עד 7.1 ערוצים. אשמח לעזרה מדובר בלוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tovtov,

שלום, סוף סוף קניתי מחשב חדש (בחלקים), ואני מתכוון להרכיב אותו בסוף השבוע הזה. המחשב כולל: מעבד AMD3000 - VENICE לוח אם - FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - 512M דיסק קשיח - WD 160G sata2 כרטיס מסך - GIGABYTE X700 PRO צורב - NEC 3520 מארז - Chenbro PC61163 Black Sirtec 310W Case פעם ראשונה בחיים שלי שאני הולך להרכיב מחשב. יש לכם המלצות וטיפים להקל על המלאכה, מהניסיון שיש לכם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש לפני לא הרבה זמן, את המפםרט שלו אתם יכולים לראות בצד.. יש כל כך רבה בעיות שאני פשוט לא יכול לכתוב את כולם לכן אני אכתוב רק את העיקריות... נתחיל לאט לאט... 1. המחשב עושה ריסט מתי שהוא רוצה, למשל היום שיחקתי אנריל והוא פתאום עשה ריסט באמצע, ואיך התעצבנתי.. עוד שניה הייתי שובר משהו. בכלל לא רק במשחק הוא עושה את זה אלא מתי שבא לו למשל סתם גולש באקספלורר והכל.. 2. הכרטיס קול שלי חרא בווינודוס אני שומע טוב והכל מוזיקה... אבל באנריל (אני יודע אני מכור) שומעים את זה מעוות למשל במפה מסויימת אני הולך שם ופתאום הסאונד ניהיה מעוות ולא מבינים מה קורה והוא גם ניהיה יותר חלש... 3. הכי עצוב חטפתי קריזה אז הלכתי לביוס להוציא שם את העצבים שלי, עשיתי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by יוליוס,

יש לי בעיה שהתחילה היום באינטרנט אקספלורר פתאום לא ניתן לצפות בפייסבוק בסרטונים ובכתבות. מופיע לי מסך שחור והודעה flash unavailable למרות שהתקנתי מחדש לא עזר . בכרום אין בעיה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, 9 מחשב נייד של לנובו נקנה לפני כשבועיים. במרבית המקרים כשצופים בוידאו אונליין (יוטיוב,YNET וכד') במסך מלא גם במחשב וגם בטלויזיה המחוברת בכבל HDMI המחשב יוצא למסך הכניסה של WINDOWS והתצוגה בטלויזיה מתנתקת. כאשר זה קורה אי אפשר להכנס לnvidia control panel ומקבלים הודעת שגיאה (מצורפת). לאחר ריסוט הבעיה נפתרת עד הפעם הבאה. ניסתי לעדכן לדרייבר הכי חדש אך לא עזר. מערכת ההפעלה הינה WINDOWS 10 כרטיס המסך הינו geforce 920mx רעיונות? או בעיית חומרה ולשלוח לאחריות?

24. Started by Teac,

שלום , אני מנסה לפתור בעיה כלשהי.. ואני לא ממש מצליח.. אני מקבל כמה שגיאות כשהמחשב עולה.. לוח האם הוא: ASUS P5P800S הנה תמונה של השגיאה: ניסיתי המון דברים .. לא עוזר ואין אפשרות להיכנס לBIOS ..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

פרמטתי את כונן סי אצלי בכדי להתקין ווינדווס מחדש, כשרציתי לעשות BOOT מהדיסק של ווינדווס לא יכלתי וזה בגלל ששמתי לב שהביוס בכלל לא מזהה כונני סידירום... הבעיה צצה פיתאום מבלי ששיניתי משהו בחומרה אצלי... ניסיתי להחזיר את הביוס להגדרות הDefault שלו וגם לא הולך... ניסיתי לחבר רק כונן אחד וגם לא עזר למישהו יש פיתרון?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים