עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משחק heroes 3 הישן, כשאני נכנס אליו המסך מתקטן וצריך להתאמץ כדי לראות. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה

2. Started by gabish,

מי מבין טוב בהגדרות של אאוטלוק 2013? צריך עזרה 1. לוח השנה בעמודת המשימות לביצוע יתן לי את הפגישות הקרובות ולא רק של אותו היום. 2. האם אפשר לצמצם את העמודה שתהיה יותר צרה. 3. האם אפשר לשנות את צבע הרקע של הלוח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Decktor,

שלום לכולם המחשב של אמא שלי פיתח בעיה מוזרה המסך התחיל להפוך לכחול בצורה מוגזמת לגמרי הייתי בטוח שזה המסך (זה המסך שקניתי יחד עם ה SX 20 Mhz 386 שקנו לי ליום הולדת 12) אז החלפתי אותו למסך 17" מהמחשב השני שלי הכל עבד פרפקט כמה חודשים עד עכשיו שפתאום הכל נהיה צהוב בצורה מוגזמת מה שכן לפני שבוע שמתי את המסך הישן על מחשב אחר והוא עובד מעולה בקיצור יש לנו Celeron 300A עAti 3D Rage Pro (atir3) o (מישהוא יכול לאמר לי מה זה ה ATIR) שכנראה הכרטיס מסך שלו הלך מה שרציתי זה לוודא שזה לא יכול להיות משהו אחר כדי לא להוציא סתם ככה כסף על כרטיס מסך חדש ואז לגלות שזה לא הבעייה תודה מראש דקטור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב שלי התפגר... יש לו כל מיני בעיות מוזרות: הכרטיס קול פתאום החליט לשבות - הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים, הוינדוס לא מזהה אותו גם אם אני מחליף סלוטים. זה קרה פתאום! פרטים של המחשב (למרות שאפשר ללחוץ על המפרט): Asus A7V-133c Athlon "TB" 1.13/266 Toshiba 128mb 100MHz Cas 2-2-2 Apache CyberSound ACS200 אני מנסה לחשוב על דברים שהתקנתי שיכלו לגרום לזה אז לא מזמן התקנתי את ה- VIA 4-in-1 וגם עדכנתי את הביוס ל- 1009 והתקנתי דרייברים של nVIDIA. אני די בטוח שזה הביוס. בקיצור, אחרי שהפעלתי את המחשב כמה פעמים כדי לשחק עם הכרטיס קול המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות יותר - אני לוחץ על ה POWER ויש מסך שחור (המחשב עולה רק על 850MHz מעבד ו 100MHz זיכרון). החזרתי את ההגדרות של הביוס לבר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בזמן שהמחשב עולה שורת הפקודה נפתחת ונסגרת מיד מדובר בוינדוס 8.1 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by imac,

הוא אומר שיש BOOT ERROR 1962 ובדקתי שיש COMMAND.COM ושאר קבצי ההפעלה אבל הוא מבקש ממני כל הזמן את הדיסקט (דרך אגש התקנתי WIN95)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roee01,

שלום לכולם! יש לי מקלדת אלחוטית ש/ל לוג'יטק עובדת חלק. לאחרונה קניתי עכבר אלחוי של TEAC. כל פעם שאני מחבר אותו הוא עובד לכמה דקות ונתקע. חיברתי את העכבר למחשב של אחי הקטן עובד חלק. בשתי המחשבים WIN 7 32 BIT . אחרי שראיתי שהעכבר עובד במחשב השני לקחתי את הסט של מיקרוסופט (שמחובר למחשב של אחי הקטן) למחשב שלי. ושם העכבר עובד חלק והמקלדת עובדת גם אבל לא כנדרש. כל המקשים לא עושים את התפקיד שלהם. מגיד שלוחצים על מספר 4 זה עושת את האות נ.. חחח יש למישהו פתרון לאחת מהבעיות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד Dell Vostro 5568 החלפתי לו כיסוי עליון palmrest (מעל המקלדת) וכשניתקתי את המקלדת מהלוח-אם הפלסטיק הלבן שלוחץ ומהדק את הפס המחבר נשבר לשניים. הצלחתי לחבר את הפס בלי הלחצן ולהדק, אבל עכשיו המקלדת לא עובדת בכלל. צירפתי תמונה. אני זקוק לעזרה - מה אני צריך לעשות כדי לתקן את ולחבר את הפס שמחבר בין הנקלדת ללוח אם וכך היא תעבוד? תודה מראש

10. Started by TotaL Unlimited,

חברים קרה לי משהו פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה הביוס היתחיל להיתאפס לי כמובן ישר הלכתי החלפתי סוללת ביוס עשיתי עידכון למקרה חרום אך גם אחרי עם אני יוציא את החשמל לכמה שניות זה שוב יתאפס מישהו מכיר קרה לו ????? נ.ב זה מחשב בריקס של גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benfree,

שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?

12. שלום לכם, אתמול בלילה המחשב עבד פיקס.. היה מזג אוויר גרוע ובבוקר לא הייתה כלל בעיה עם המחשב שנשאר דולק כל הלילה. בבוקר ראיתי כמה בעיות שהמחשב פירסם אך לא הזיז לו. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא נכבה לבד ואמר משהו על CMD.EXE שעשה בעיות בסגירה. כיביתי ידנית את המחשב. כשהדלקתי שוב, הוא הראה לי עלייה רגילה של המסך עד הצגת התמונה של הלוגו של מיקרוסופט שמתחתיו יש את הפס הכחול הרץ שמראה שהוא מעלה אותו - מייד אחרי זה קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב איתחל עצמו לבד. ככה כמה פעמים עד שהתייאשתי וכיביתי אותו. ניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב אך הפעם המחשב בכלל פועל ל 5 שניות בלי תצוגת מסך ומאתחל עצמו מחדש. אין לי מושג מה הבעיה, אך יש לי ממש דברים חשובים על המחשב של עבודה שבלי זה אני פשוט גמור…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ag43,

הרכבתי מחשב מחלקים שנקנו בKSP. המארז הוא מארז +ספק גנריים שKSP מוכרים. כל פעם שאני נוגע יחף בתוך המחשב או ביציאות USB וכדומה אני מקבל "זרם". איך ניתן להפסיק את התופעה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by efi1988,

efi1988חבר מתחיל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shimon aknin,

שלום חבר'ה קניתי מחשב HP חדש עם windows 10, לאחר התקנת העדכונים של HP הבחנתי שכבר לא ניתן לגלול כלל עם הtouch pad, אלא עובד כתזוזת סמן רגילה... (פונקציות נוספות של לוח המגע חדלו). ניסיתי לחפש פיתרונות ברשת, ניסיתי ליישם אותם ובסוף נכנעתי ואיפסתי את המחשב (reset this pc). כשהוא סיים את האיפוס, לוח המגע חזר לתפקד רגיל אבל נשארתי עם בעיה חדשה הקשה ימנית עם העכבר על הdesktop לא עושה דבר מלבד סימן המתנה. מצאתי פתרונות שאמרו להיכנס לregedit ולמחוק מdirectory כל מיני קבצים כמו igfxcui, igfxDTCM ו-NvCplDesktopContext- עשיתי זאת והעכבר מתפקד רגיל וטוב עכשיו. השאלות: 1. האיפוס גורם נזק כלשהו? טעיתי כשאיפסתי? 2. מחיקת הקבצים עלו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אוקי שמעו, שאלתי פה בפורום לא מזמן למה יש לי ריצודים על המסך, אמרו לי לחבר אותו ליציאה הלבנה בכרטיס מסך(לא יודע איך קוראים לזה). אז שקניתי את הכרטיס מסך קיבלתי איתו את הממיר הזה, הוא קטן כזה עם פלסטיק שקוף מסביבו, הכרטיס מסך שלי הוא READON 9600. אז חיברתי אותו לחיבור הלבן עם הממיר הזה אבל אני רואה את המסך בגוון ירוק... וכאשר אני מחבר אותו לחיבור הכחול, ללא הממיר הזה אני רואה את הכול בסדר אבל מידי פעם יש לי רצודים במסך וזה מציק. הנה תמונה של הממיר: http://img243.imageshack.us/img243/4768/dscf8704zt5.jpg והנה מה שאני חושב שזה הבעיה: אם תסתכלו בתמונה שאני עכישו אביא טוב אתם תראו שיש לי שמה פין אחד כזה בשורה האמצעית שהוא נכנס קצת לבפנים, האם זו הבעיה שהמסך שלי הוא ירוק? הנה ה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Michael Zed,

עד לפני כשבוע,כאשר הייתי לוחץ על מקש ימני בעכבר הייתה לי האפשרות ללכת אל הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה,שבה יכולתי לכוון את גודל המסך ידנית. עכשיו כל מה שיש לי זה הסטנדרט. תצוגה , מיין לפי , רענן , הדבק , הדבק קיצור דרך , חדש , הגדרות תצוגה , והתאם אישית . איך אני מחזיר את הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .

21. Started by orrm,

שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gals605,

שלום לכולם, יש לי 32GB RAM DDR4 2400 במחשב. משום מה המחשב מאפשר לי להשתמש רק ב5GB בערך, כאשר אני נכנס למנהל המשימות ובודק במה המחשב משתמש, רשום שיש לי 22,500MB בשימוש ו65% בתפוסה של הזיכרון במחשב. כאשר אני מנסה לברר מה תופס לי את המקום, זה לא מופיע לי ורק מצוין שאני משתמש בסביבות ה500MB. מישהו יודע לאן נעלם הזיכרון הזה ומה יכול לשחרר לי אותו? מפרט למי שרוצה: MSI x99s Gaming 7 i7-5820k 32GB DDR 4 2400 Windows 10 Education 64bit

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. INTEL 965L 7600GS. אין אפילו TVOUT ב BOOT!! החלפתי כבלים ודרייברים ואיפסתי ביוס ועדכנתי לגירסא החדשה ביותר ושום דבר. אפילו בתוכנה לא רואים אפשרות של מסך שני לאיפשור. מישהו מכיר תקלה בכרטיסי מסך שרק ה TVOUT לא עובד? הכרטיס באחריות, לממש?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים