עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב מחובר למסך דרך כבל DMI אני רוצה את הטלויזיה כמסך נוסף. אני מחבר אותה למחשב דרך כבל HDMI (יש לי כרטיס מסך שתומך ב 6 מסכים במקביל) שאני נכנס לתפריט כדי להוסיף את המסך טלויזיה ,הוא מזהה את המסך,שאני רושם לו "הרחב שולחן העבודה לצג זה",הוא רושם לי"לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה.... מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by thebestnickname,

אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ביום שישי קניתי חלקי מחשב משומשים (חלקם), אחד החלקים הוא דיסק קשיח של WD בנפח 80GB וחיבור SATA. יש לי דיסק התקנה של WinXP עם SP1, אני מעוניין להתקינו על הדיסק הקשיח החדש ובדרך גם לחלק אותו ל-2 מחיצות (24GB ל-WinXP ו-50GB לשונות). כבר בהתחלה הבנתי שב-SATA זה לא יהיה פשוט, כי כבר קראתי על זה איפשהו עוד כשהיה לי IDE. אין לי שום דיסקטים או דיסקים שאמורים להגיע על הלוח אם. המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA יש גם דיסק קשיח ישן של 14GB שאני משתמש בו כרגע. חשוב לציין - כרגע ה-80GB מחובר ואני לא רואה אותו ב-My Computer. יעזור לי מאוד אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות כדי: 1. לחלק את ה-80GB SATA ל-2 מחיצות. 2…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן חברים ! אני משחק פיפא 2011 ופתאום המסך שלי התחיל להשתגע והחליף צבעים לדעתי זה לא בעיה במסך אולי הדרייבר של הכרטיס מסך לא מותקן נכון או שלא יודע מה כי גם שאני מפעיל תמחשב מחדש הכל בסדר וחוזר להיות טוב הינה תמונה : חייב עזרה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CyberBot,

יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים , רציתי לדעת אם יש מקום כלשהו ( עדיף באשדוד והסביבה אם אפשר ) שבו ניתן לתקן לוח אם שמקצר ועיקר הבעייה היא פין שנשבר בתוך התושבת של המעבד וזה מה שכנראה גורם את הקצר , הפתרון לפי דעתי הוא פשוט להלחים פין ברזל קטנטן לתוך החור שבו חסר כעת פין . לוח אם GIGABTE P35-DS3L for INTEL SOCKET 775 . באמת שחבל לי לזרוק את הלוח אם המצויין הזה תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בהמשך לשרשור הקודם בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554941-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VSVnufmsVqU עליתי על חוקיות מסויימת, מוזרה משהו יש קריעה כאשר HDMI מעביר לרסיבר גם תמונה וגם קול מה שמוזר זה שהמסך עם הקריעה הוא בכלל השני, זה שמחובר למחשב ב DVI בכל מקרה, הצלחתי להתגבר על הקריעה בדרך עקיפה, ע"י הגדרת הוצאת קול דרך חיבור אופטי מהמחשב לרסיבר אני לא מעוניין להשאר עם הקונפיגורציה הנוכחית. שימושית היא לא נוחה וגם אני מפסיד יכולת השמעת תכנים LOSSLESS אני משתמש בכרטיס מסך HD7850 עם דרייבר מעודכן לאחרון עודכן גם דרייבר לכרטיס קול ניסיתי להשתמש ביציאות HDMI ו- DVI של הלוח אם , אין שינוי בחוקיות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MOFRA,

יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by caroncaron,

שלום, הוינדוס במחשב הנייד שלי לא עולה ולאחר ניסיון של repair דרך התקנת הוינדוס הוא נותן לי שגיאת error loading ולא מגיעה לטעינה בכלל. ניסיתי להתקין puppy linux עם USB כדי לתת גיבוי לכל הקבצים אך זה לא נותן לי אפשרות אפילו לראות את הקבצים שנמצאים בכונן הקשיח. האם ישנה עוד דרך כדי לגבות את כל הכונן או דרך אחרת לתקן את המערכת של וינדוס 10 שככל הניראה לא ניפתחת ביגלל וירוס? אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Slavik111,

הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב. הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)") 1- אין צפצופים. 2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק. האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה). בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים. הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh בתודה, נתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, פנטיות 2 450, 128 מגה זיכרון, והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 אמ איקס 440 64 מגה זיכרון. הכל התחיל כאשר פתאום המחשב נכנס למסך הכחול המרגיז וכשעשיתי ריסט הוא לא זיהה את הכרטיס, התקנתי אותו מחדש, שום משחק לא פעם בטענה שיש שגיאה מסוימת, סרטים לא פעלו גם. לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך אחר, ג'יפורס 4 64 מגה, הכל עבד טוב, לא היו שום בעיות, עד ששוב אותו הדבר קרה, ומאז כלום לא עובד, זתומרת בוינדוס יש גרפיקה, סרטים עובדים, אבל משחקים לא עולים, הודעה שגיאה משהו c++ (?). אחרי כמה זמן הצצתי בחלקים, נגעתי במעבד, הוא היה רותח בצורה לא נורמלית, יש מצב שהכרטיס נשרף? אם כן, למה הכל עובד כרגיל חוץ ממשחקים תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח עפרה
    Started by אורח עפרה,

שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ronen100,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?

18. Started by tamirzz,

אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

21. מדובר על המחשב של אחי, נשרפו לו לוח האם + ספק בשבוע שעבר. רכשתי חדשים והרכבתי בעצמי. המפרט שלו: Pentium 4 3.2Ghz MSI 478 motherboard 2x256mb ddr GeForce 6600GT WD 120GB Sata כשניסינו להעלות את הווינדוס הוא מגיע למסך כחול- ללא שורה המציינת את הבעיה. ניסיון להפעיל במצב safe mode- גורם לריסט של המחשב. טוב, אמרתי לעצמי שזה לוח אם חדש והדרייברים לא מותקנים- נתקין התקנת שדרוג של XP וניתן לו לזהות את החומרה: * הווינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח: Windows did not find any hard drive... * כשאני רוצה להיכנס ע"י R ל-recovery console אותה הודעה הנ"ל מוצגת. * תחת Fdisk הכונן הקשיח מוצג כקיים. * החיבורים של הכונן הקשיח תקינים. מה אתם ממליצים לנסות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Xilver,

אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maxos,

יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. משחק heroes 3 הישן, כשאני נכנס אליו המסך מתקטן וצריך להתאמץ כדי לראות. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים