תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ איתכם : לפעמים המחשב שלי עובד בהספקים גבוהים (למעשה זה מה שקורה רוב הזמן) --> כתוצאה מכך הוא מתחמם מאוד. כשההספקים נורמליים הוא מתקרר והכל בסדר! מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה: להחליף מאוורר, להחליף sink heat, משחה תרמית . --> כלום לא עזר. הבעיה היא כנראה משהו בתוכנה, משאב יקר שגוזל אנרגיות מהמחשב. מצורפת תמונה להמחשה של ההספקים הגבוהים. כל עצה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם צריך פרטים תגידו, אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש: i5-2500K CPU @ 3.30GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 WD Caviar Black 1TB 64MB (WD1002FAEX) SATA3 6Gb/s התקנה חדשה של win7 64bit . האם להתקין תחת הגדרה של IDE to AHCI? יתרונות וחסרונות? והאם ניתן להחליף לאחר התקנה. אם בעתיד אני רוצה להוסיף ssd מה אז? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חיברתי היום בפעם הראשונה את המחשב ל-LCD ואני נתקל בבעיות של הגדרת הרזולוציה.. לא יודע מה עשיתי ובמה נגעתי.. כרגע אני בנקודת מצב הזו : http://imageshack.us/f/191/27849779.jpg/ כמה פרטים: *הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680X1050 *הרזולוציה המקסימלית של הLCD שלי היא 1980X1020 (אם אני זוכר נכון). בשורה התחתונה: על הצג מחשב אני רוצה להיות על 1280X1024 ובטלוזיה אני רוצה להיות על המקסימום שזה 1980X1020.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה PS2 לא יודע כמה מקשים בדיוק.... הבעיה היא שאני לוחץ על רווח+למעלה+שמאלה הוא עושה צליל כזה מעצבן שאומר כאילו שלחצתי על יותר מדי מקשים.... ואם אניח לוחץ: רווח+למעלה+ימינה זה עובד..... בלי רעשים מה שמעצבן אותי בזה זה במשחקים כשאני רוצה לפנות בזמן שאני לוחץ על הגז וה"בלמים" ולפנות שמאלה אי אפשר..... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אולי מישהו יכול לעזור לי נעלמו לי הכוננים של הצורב cd מהמחשב אולי מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותם בתודה d.j.c
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?
-
כאשר מחברים את השנאי לחשמל, דולקת נורה אדומה קבועה בספק (כרגיל) אבל נורת החיווי במסך נדלקת בצבע צהוב לשנייה אחת ונכבית, והמסך לא נדלק כמו מקודם (נורת יחווי אדומה). רעיונות? (המסך מתוצרת סין או משהו provision 2k17lcd )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס אך אין לי אפשרות לבצע boot דרך ה flash drive. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את האתר הזה שבו מכניסים טקטס, לוחצים SHOW והוא מראה את הטקט בכל מיני גופנים ומה שנשאר לעשות זה רק להעתיק אבל הבעיה היא שזה לא עובד עם עברית. מישהו מכיר דרך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגלות תסיסמא של אינטרנט רימון או לעקוף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב והיא כשאני מדליק אותו לא מופיע כלום על המסך , חיברתי את המחשב למסך אחר אבל זה לא עזר אותה בעיה וגם בדקתי אותו מסך על מחשב אחר והוא עבד אז זה אומר שהבעיה לא במסך והבעיה האת קרתה אצלי מזמן אבל אז נפתרה אחרי שניקיתי את האבק מתוך המחשב והפעם עשיתי אותו דבר אבל זה בכלל לא עזר אז רציתי לדעת מה הבעיה בדיוק יש מצב שהיא בכרטיס המסך תעזרו לי דחוף
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק ב A.V.A ובעוד כמה משחקים: הבעיה שאני באמצע המשחק אז יש לי תקיעות כל המחשב תקוע ואחרי חצי דקה הוא חוזר לעצמו או שכל המחשב תקוע והמסך כולו בצבע אחיד כל פעם צבע אחר ויש רעש מוזר באוזניות ואפשר לסדר את זה רק ע"י הפעלה מחדש. יש לי win 7 64bit והמפרט שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz לוח אם: intel dg31pr זיכרונות: 2gb +2gb (KINGSTON 800Mhz) כרטיס מסך: ati readon hd 4670 1GB ספק כוח: ezcool real 300w דיסק קשיח : SAMSUNG HD322IJ (ראשי) WDC WD800JD הדרישות מערכת למשחק : The Minimum System Requirements For Alliance of Valiant Arms: Operating System: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 2.4Ghz Memory: 1 GB Hard Drive: 1.6 GB Free Video C…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים בטלויזיה,החיבור נעשה דרך כבל HDMI ,עכשיו הבעיה שהכרטיס קול (ההתקני שמע)לא מזהה את האודיו של הטלוויזיה (וגם לא את הרמקולים של המסך מחשב) בכדי שהם יפעלו צריך לעשות ריסטרט למחשב ואז שנייהם מופיעים (גם החיבורים של הטלוויזיה וגם של הרמקולים במחשב) אבל מה,אחרי כמה ימים שניהם נעלמים ואז צריך לעשות שוב ריסטרט למחשב,איך מקבעים את שני החיבורים האלה שלא יעלמו מהמחשב ? קיים אצלי גם חיבור לרמקולים למחשב שמחובר כמובן למחשב והחיבור אף פעם לא נעלם. אשמח לעזרה,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-