תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חברס. לאחרונה המחשב סבל מנפילות פתאומיות לא מוסברות , ואני מדגיש פתאומיות. בדקתי כל מה שאפשר, אפילו הטמפרטורות מצויינות. היה חשש זה הספק המעפן אבל אני עדיין לא חושבב שזה הוא. במחשב שלי יש שני סטיקים של 256MB PC3200 = ביחד 512MB. עכשיו מבדיקה אקראית של המחשב ראיתי בEVEREST שרק סטיק אחד של 256MB מזוהה. עדיין הסטיק השני מחובר ואני חושש שזה הוא ה"אשם". יש לציין שלאורך הבוטים שלאחר הנפילות היו לפעמים צפצופים ממושכים מהלוח אם שמעידים על בעיה מעין צפצוף ארוך שלא נפסק והמחשב לא עולה. אני שואל, האם הגיוני שזה הזכרון שגרם לנפילות? אני יכול לדעת איזה סטיק זה בהנחה שהסטיק שנמצא בDIMM 2 מתוך ה3 בEVEREST הוא זה שמזוהה ופועל וזה שהוא לא האמצעי הוא הבעייתי? בתודה ובברכת חג שמח, ניב…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום הבאתי הביתה בשמחה ובששון לוח חדש (abit nf7) מעבד חדשדש (athlon xp tbredb 1700) חיברתי אותם לradeon9500pro וחיכחתי ידיי בהנאה והתבאסתי ....המערכת פועלת לאט מאוד ויש בעיות סאונד עם ה-live! שיש לי, (אחד מהרמקולים לא עובד עם הכרטיס ועם הסאונד של הלוח הוא עובד חלש מאוד , אז זו לא בעיית חומרה) אפילו ב3dcrap03 קיבלתי ב-300 נקודות פחות ממה שקיבלתי עם הגרוטאה שהיתה לי לפני כן....ולכן הגעתי למסקנה המתבקשת שיכול להיות שזה ספק הכוח הקטנטן שלי (250) שעושה את כל הבעיה, האם זה באמת כך? הספק יכול לגרום לעבודה איטית של חומרה? ואם כן למה כדאי להחליף ל-300 או ל400? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אל תתייחסו למפרט בצד אני במחשב אחר... פעם אחרונה ששיחקתי היה צפצוף ביוס, לפני שסגרתי את המשחק שמעתי שני צפצופים קצרים ואחד ארוך ואז יצאתי שלא יישרף לי כלום... בדקתי מהר טמפ', הכרטיס מסך שלי ידוע להתחמם כי הוא ישן והמאוורר בו חורק, אני מחכה שישרף ואקנה אחד אחר פשוט וזול. 60 מעלות ויכול להגיע במאמץ של הרבה זמן ל 80 או אפילו 120!! והמעבד AMD Athlon 3000+ 64bit היה על 62 מעלות... יכול להיות שזה הוא? כי אם כן אני אפרק את הקירור ואחליף משחה טרמית כי בטח פג תוקפה לפני שנתיים... ואני לא הצלחתי להוציא את הצלעות קירור, יש כזה קלאץ' מלמעלה שהזזתי ועוד משהו מחובר אליו שלא נותן לי להוציא את זה... אז אם מישהו איך אני מוציא את זה אני אודה לו..
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום מאז שאני זוכר את המחשב שלי איתי הייתה לי בעיה שהוא פשוט היה קופא-עכבר לא מגיב (אין גם את האורות מהעכבר), מקלדת לא מגיבה וגם בה נכבים אורות, יש קולות מוזרים מהרמקול/אוזניות. ובמחשב שלי יש נורה לhardisk ונורה לחשמל ושזה קורס הנורה של ההארדיסק נכבת, ואני התקנתי windows 7 מחדש הבעיה ממשיכה, אין שום תוכנות וירוס סרטון שממחיש את התקיעה: https://www.youtube.com/watch?v=LvWHSabFLIY&list=UUUWMxcC74XvsDon8suXb9HA כל הסרטון שומעים את הרעש הנוראי הזה מהאוזניות (דמיינו לכם איזה רעש זה עושה לי בראש) ואני מראה שהמקלדת לא מגיבה אפילו לקונטרול אלט דליט ואין לי מושג מה לעשות בחנות שנקנה המחשב (ksp) לא מצאו שום תקלה יכול להיות שהתקלה אצלי בבית במשהו? הדבר החיד שאני יכול לעשות זה לס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי אופיס כמורה ממשרד החינוך קופצות לי הודעות . מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
ערב טוב חברים, יש לי איזה בעיה במחשב פנטיום 4 ישן למדי עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 מלפני לא מעט שנים. כבר כחודש שהוא לא עובד ואני חושד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך. העניין הוא שלאחר מספר דקות של עבודה הוא או נתקע ולא מגיב, התצוגה נהיית שחורה והמסך לא מזהה סיגנל, או שהוא פשוט נהיה שחור מיד ללא תקיעה מוקדמת. לעתים רחוקות יותר, הוא נתקע, ואז נותן מסך כחול כאשר אומר שהייתה בעיה עם ה-ati2davg או ati2vag או משהו בסגנון הזה. לא בדקתי אם המאוורר או ה-HS התנתקו מהכרטיס או משו, אבל תהיתי אם למישהו מכם יש רעיון לסיבת הבעיה בהתאם ל"סימפטומים".... תודה רבה נ.ב אחרי תקיעה אחת, תקיעה שניה יכולה להתרחש עוד בשלב של עליית המערכת ולאו דווקא בתוך windows.....
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כתבתי תדיון הזה בפורום כרטיסי מסך, חשבתי שזה המקום המתאים, אבל עכשיו נראה לי שפה יותר יעזרו לי.... טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... ביטלתי ת SLI דרך הדרייבר גם לא עזר, הורדתי את ההגדרות רזולוציה הכל למינימום גם לא עזר . אני כבר ל…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חבר'ה הבעיה הזאת של הריסטארטים מאוד מלחיצה אותי,הוינדוס הוא xp pro ,ואיפשרתי כך שיעשה מסך כחול שיציג את הבעיה במקום ריסטארט...וזה מה שהמסך הכחול מראה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ועושה ריסט ככה כל הזמן מה יכולה להיות הביעה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה של רעש...אני לא בטוח ממה הרעש הזה.נשמע רעש שהמחשב ממש מתאמץ,ועושה רעשים של התאמצות חזקים. המפרט שלי זה: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר ספק של המארז,וקירור שבא עם המעבד. עכשיו נראה לי שאני צריך לשים ספק יותר חזק ולשים קירור למעבד ולכרטיס מסך כי הכרטיס מסך מתחמם מהר. אני רק משער.אני לא מומחה.בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הספק של המארז יספיק למחשב הזה?אם הקירור שבא עם המעבד יספיק למחשב ולטמפרטורה המתאימה כדי לעבוד איתו כמו שצריך?ומה עושה את הרעש הזה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ברגע שאני מעט מעמיס על המחשב הוא מתחיל להפעיל רעש של מן אזעקת אמבולנס מכוון המארז, השערה שלי או כרטיס מסך או ספק. זה קורה ברגע שאני אפכיל משחק או שיותר מדי דברים יהיו פתוחים בו זמנית. איך אני יכול לבדוק את זה ומה עלי לעשות. בתודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מפעיל את המחשב אחרי כמה דקות ספורות הוא פשוט נתקע ואי אפשר להזיז את העכבר או לעשות איתו שום דבר. פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והבעיה לא עוברת. לאחר פעם שניה שפירמטתי התקנתי Asus Probe וראיתי שם ש 3.3V+ הוא ברמה של 2.8 מה זה אומר? האם זו יכולה להיות הבעיה או שיש לכם רעיון איך למה זה יכול להיות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שטויות כמו ווירוסים שהיו עליו והביצועים עליו תמיד היו טובים ללא שום בעיות. אחרי הפרמוט, שבו התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וכל מני דרייברים מהדיסק של הלוח אם וכו', התחלתי לשחק כל מיני משחקים ושמתי לב שכל כמה זמן מתחילים להיות לי ממש פריזים שכל המשחק נתקע ל2-4 שניות, שבפריזים יש LOOPING לסאונד האחרון ששמעתי ואם אני רצתי קדימה לפני הפריז, אז גם באמצע שאני בפריז הדמות שלי תרוץ קדימה. (בעיה דומה לשל מישהו אחר בפורום) בכל מקרה, אין לי מושג איפה הבעיה כי לפני שפרמטתי את המחשב לא היו לי שום בעיות אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. הנה המפרט שלי: Core i5 3570K @ 4.5Ghz Gigabyte UD3H-Z77X 8 GB …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב שלי יש לי מחשב XP פרופישוניול יש לי איטנרנט ARRIS יש לי מודם arris tm602a לא מוצא את הדרייבר של של הכרטיס רשת אבד לי הדיסק ואין לי מושג מה לעשות אין לי איטנרנט כרגע בבקשה ממכם מי שיכול לעזור לי למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלו אני יודה לו הוא נראה ככה :
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-