עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by redead,

במזל טוב קניתי מעבד חדש AMD 4200 DUAL 939 ומחר אני הולך להתקין אותו מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני מתקין מעבד הייתי רוצה לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים אליו לב או לדעת? דרך אגב המעבד הגיע בבוקס זאת אומרת כולל מאורר חדיש..

4. Started by shimon aknin,

שלום חבר'ה קניתי מחשב HP חדש עם windows 10, לאחר התקנת העדכונים של HP הבחנתי שכבר לא ניתן לגלול כלל עם הtouch pad, אלא עובד כתזוזת סמן רגילה... (פונקציות נוספות של לוח המגע חדלו). ניסיתי לחפש פיתרונות ברשת, ניסיתי ליישם אותם ובסוף נכנעתי ואיפסתי את המחשב (reset this pc). כשהוא סיים את האיפוס, לוח המגע חזר לתפקד רגיל אבל נשארתי עם בעיה חדשה הקשה ימנית עם העכבר על הdesktop לא עושה דבר מלבד סימן המתנה. מצאתי פתרונות שאמרו להיכנס לregedit ולמחוק מdirectory כל מיני קבצים כמו igfxcui, igfxDTCM ו-NvCplDesktopContext- עשיתי זאת והעכבר מתפקד רגיל וטוב עכשיו. השאלות: 1. האיפוס גורם נזק כלשהו? טעיתי כשאיפסתי? 2. מחיקת הקבצים עלו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SHATZ,

שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש לפני לא הרבה זמן, את המפםרט שלו אתם יכולים לראות בצד.. יש כל כך רבה בעיות שאני פשוט לא יכול לכתוב את כולם לכן אני אכתוב רק את העיקריות... נתחיל לאט לאט... 1. המחשב עושה ריסט מתי שהוא רוצה, למשל היום שיחקתי אנריל והוא פתאום עשה ריסט באמצע, ואיך התעצבנתי.. עוד שניה הייתי שובר משהו. בכלל לא רק במשחק הוא עושה את זה אלא מתי שבא לו למשל סתם גולש באקספלורר והכל.. 2. הכרטיס קול שלי חרא בווינודוס אני שומע טוב והכל מוזיקה... אבל באנריל (אני יודע אני מכור) שומעים את זה מעוות למשל במפה מסויימת אני הולך שם ופתאום הסאונד ניהיה מעוות ולא מבינים מה קורה והוא גם ניהיה יותר חלש... 3. הכי עצוב חטפתי קריזה אז הלכתי לביוס להוציא שם את העצבים שלי, עשיתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. דבר ראשון תודה שנכנסתם לעזור לי. אני נואש המחשב מבצע ריסטרטים על כל דבר שאני מבצע אליו לחץ בדקתי בmemtest וב30-40% מצא מעל 60 שגיאות אני לא יודע מה לעשות עכשיו ראיתי במקומות שאמרו להחליף כרטיס זיכרון אני לא יודע אבל איזה יש הרבה סוגים ואני לא יודע עם יפעל טוב במחשב שלי. הפרטים של הזיכרון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 03/17/2003-nVidia-nForce-6A61BA1BC-10 Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 265 MHz Bandwidth 2121 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 166 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Band…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yonatan.cohavi,

Windows לא מכבה את המחשב היא רק עושה ריסטרט. לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-HD3H-B3 מ. הפעלה: Windows 7 SP1 ספק: FSP 600W SILVER מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Teac,

שלום , אני מנסה לפתור בעיה כלשהי.. ואני לא ממש מצליח.. אני מקבל כמה שגיאות כשהמחשב עולה.. לוח האם הוא: ASUS P5P800S הנה תמונה של השגיאה: ניסיתי המון דברים .. לא עוזר ואין אפשרות להיכנס לBIOS ..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nik55,

אני מכניס דיסק תוכנה או מוסיקה ..עולה לי החץ הקטן עם תמונה קטנה של דיסק ..אבל לא פןתח..גם ישירות בכונן לא נפתח כלומר לא מראה שיש דיסק בכלל .. זה חלונות XP כונן די וי די של סוני בן 3 בערך.. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sony vaio,

שלום לכולם צריך בבקשה עזרה מאיפו אני משיג דיסק שחזור מערכת של מחשב נייד סוני דגם VGN-N320E תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לפני מספר חודשים המחשב התחיל להשתגע לי, יש לי אותו כבר 4 שנים בערך.. המחשב היה עושה ריסטרט כשהייתי משחק (אחרי הרבה זמן), או שהמסך היה פשוט קופא. באחד הפעמים שהוא עשה ריסטרט, והמחשב עשה צפצוף של שנייה והמסך לא נדלק - המסך הראה כאילו הוא מחפש סימן עם לעבוד על "דיגיטל" או "אנאלוגי". ככה זה היה כל פעם שניסיתי להדליק את המחשב: מסך שחור, צפצוף של שנייה (נשמע כאילו הצפצוף נקטע באמצע אבל ממשיך רצוף), וחיפוש סימן על המסך. האם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי בעיה קשה עם המחשב וזה מחשב חשוב ללימודים... אם מישהו יצליח לאבחן לי את התקלה אני אהיה אסיר תודה כי זה ממש רציני... המחשב זורק לי את ההודעה שצירפתי בתמונה, כאשר בהתחלה הוא היה עושה את זה רק כאשר הייתי פותח יישום כלשהו ואז ההודעה היתה מופיעה וסוגרת לי את אותו היישום, וכעת ההודעה סתם מופיעה ומונעת ממני לתפקד עם המחשב... ניסיתי לפרמט (לא ב-quick) והתוצאה היתה שהוא נתקע (לילה שלם) על 20%. היום בבוקר ניסיתי לפרמט אותו (עם quick ) והתוצאה היתה סיום הפירמוט בהצלחה. האם הלך ההארד דיסק או שאולי ה-motherboard (מקווה שלא) הלך ? :'( תודה ! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד ביום שישי בבוקר. הפסיק לעבוד זה אומר שלא נדלק בכלל! פשוט אין תגובה כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה. אני מייחס את זה לרעם חזק שהיה בלילה ופשוט הפיל את החשמל בבית. המפסק קפץ והיה צריך להעלות אותו בחזרה כדי שהחשמל יעבוד בכל הבית. קיצר, חשבתי שאולי הבעיה בספק הכוח. קניתי ספק כוח חדש. הכנסתי אותו במקום הספק הישן יותר ועדיין המחשב נאלם. אין קול ואין עונה, בשעת הדלקתו. כאן התחלתי לחשוב שאולי זה לוח האם. חיכיתי בלית ברירה להיום שיש עם מי לדבר בחנויות המחשבים. התקשרתי לאיזו חנות ושם אמרו לי לנסות לנתק את כל החיבורים של הספק, מלבד החיבור ללוח האם עצמו. עשיתי את זה ועדיין המחשב סרב לעבוד. אחרי כמה זמן פשוט ניסיתי להדליק מחדש ולפתע יש רעש, מהומה, המאווררים עובדים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) Disk Drive Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600JD-00HBB0 ATA Device (149 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device GIGABYTE Video Adapter ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 המחשב ממש מרעיש כשהוא עובד עם סידירום בפנים... אבל גם בלי הוא ממש מרעיש.. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? איך? והכי חשוב! מה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shimi g,

התקנתי לפני כמה חודשים את הלינוקס כדואל-בוט והוא עבד בלי שום בעיות שלשום כשכיבתי את המחשב בחרתי בהתקנת עדכוני תוכנה ומאז כשאני בוחר באופציה של האובנטו (בדואל-בוט) עולה לי המסך המצ"ב אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי כי זה ממש תוקע אותי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ירוחם לונג,

קניתי מחשב מחודש של דל E5410 i5, לאחר כמה חודשים (כבר אין אחריות) המטען הפסיק להטעין את המחשב, המחשב נכבה לחלוטין, ניסיתי בטריה אחרת מטען אחר וכלום לא עזר. הלכתי לטכנאי הוא אמר לי שככל הנראה הלך הלוח אם. רציתי להזמין בעצמי חדש ולחסוך עלויות, ואיך שזה נראה יש שתי סוגים ואני לא יודע מה מתאים לשלי: ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Socket-G1-Laptop-Motherboard-P-N-D1VN4-/141437767344?pt=Motherboards&hash=item20ee590eb0 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Intel-Motherboard-59DMW-48-4GN01-011-/131321491754?pt=Motherboards&hash=item1e935ef12a#viTabs_0 שניהם במחירים סבירים משומשים. אשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים התאמה.…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ב-3DMARK 2001 בדמו קטע קטן שרואים נהר ושני עצים (ממש לפני תחילת ה LOADING השני) עקב בעייה טכנית אני לא יכול "לצלם" את התמונה ולשמור בקובץ אנישים אני צריך את זה דחוף להיום Apocalypse256@hotmail.co.il דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אנונימי 22,

ככה אני צריך עזרהה דחוףף יש לי בעיה כזאתי.....המחשב מידי פעם נתקע לי והמנהל משימות לא נפתח אלא רושם שגיאת ישום והוא לא נפתח והמחשב ממש נתקע וזה כולל הכל ושאני מנסה לעשות כיבוי קודם מעלה מסך כחול ורק אז הוא עושה הפעלה מחדש...אני מציין שהמסך הכחול לא קבוע אלא מידי פעם אבל התקיעות ומה שקורה למנהל משימות זה ממש הולך ונעשה לעיתים קרובות יותר ויותר. תודה למי שיוכל לעזור לי (:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום כולם! חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות. הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך). כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט. אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג. בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by wok2000,

נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי גלקסי נקסוס הכל טוב ויפה יש לי אופציות בהגדרות להוסיף רשת VPN שדרכה לפי מה שהבנתי אני יכול להתחבר למחשב הביתי ולקבל גישה לתוכן שבו.. אז ככה, א. אם מישו יוכל להסביר לי מה בדיוק אפשר לבצע בפועל עם החיבור הזה (דרך הפלאפון) ב. איך אני יוצר רשת במחשב ומתחבר אליה.. ג. אם יש צורך בטווח מסויים בין המחשב לפלאפון.. תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים