תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שהמחשב שלי הוא לעצמו REBOOT סתם ככה שאני משחק משחקים במחשב.. אני לא ממש מבין את הבעיה כי אין לי וירוסים או SPYWARES והמחשב שלי לא חם בכלל בבקשה שמישהו יגיד לי מה גורם לכך תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום אני מצרף קובץ:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עושה רעשים כאילו הוא נדלק אבל אין שום תגובה במסך או ברמקולים והוא לא מגיב בכלל (לא באמת עולה). לפעמים הוא כן מצליח לעלות ואז הכל עובד מצוין. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אממ קניתי לפני שבוע בערך מיקרופון עם אוזניות מאופיס דיפו בסך 35 ש"ח וכאשר ניסיתי אותו האוזניות עבדו אך המיקרופון לא עבד לי. ניסיתי את המיקרופון במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. המרט שלי זה: CPU : AMD Athlon Xp 2200+ 1800Mhz Tbred Mobo : EpoX 8RDA3I Rev 2.1 Mem : Infineon PC2700 512MB GFX : RADEON 9600Pro - Sapphire HDD : WD 800JB 80GB 8MB winxp pro catalyst 4.2 nvidia nforce driver : 2.45 כמו כן אני חייב לציין ששמתי את המיקרופון בחיבור הנכון וכל ההגדרות של המיקרופון במחשב היו מתאימות אנא עזרו לי
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ G510 Lenovo. FREE DOS כאשר אני מנסה להתקין את Windows 8.1 יאני מקבל את הודעת השגיאה: Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks. אני ניסיתי לפתןר את הבעיה ובטעות מחקתי את אחת המחיצות, system partition of 1000 MBץ. האם אני אמור לשחזר את המחיצה שמחקתי בכדי להתקין את ה WIN 8.1? ובכלל איך אני מתמודד עם הודעת השגיאה. אנא עיזרו כי אני ממש אובד עיצות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי UPS Gamatronic לא זוכר כמה VA כרגע אבל זה לא משנה כל כך,יש לי תנור בבית שכל הזמן עושה קצר,החלטתי לטפל בו אבל הוא שוב גרם לקצר והפיל את המתג הראשי בבית,המחשב שלי נכבה לגמרי,ה UPS דלק כאילו אין הפסקת חשמל wtf :s05: ל UPS מחובר המחשב,מסך 17,מודם,נתב...אחרי שהחזרתי את החשמל,בדקתי את ה UPS,הוצאתי את השקע שמחזיק את המחשב,מסך,מודם,נתב...והוא כן החזיק. מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי צורב LG X 16 GSA-4167B הבעיה איתו היא שכשאני מכניס דיסק הוא הוא לא מגיב, (אמנם המנורה על הצורב מהבהבת כשמכניסים אבל לא יותר מזה) וכשאני לוחץ על האייקון של ה-DVD כדי להפעיל אותו בעצמי הוא אומר לי להכניס דיסק , מה קרה לו?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1000 256 sdram Windows XP pro + service pack 1 יש לי את הבעיה הזאת ממזמן כבר ניסיתי לפרמט את הכונן שבו נמצא הוינדוס ומיד אחר כך להתקין אנטיוירוס ופיירוול ואת כל העידכונים האפשריים מהאתר של מייקרוסופט אבל זה לא עזר. המחשב נתקע באמצע פעולה בתוך הוינדוס כשאני סתם באיסיקיו או באינטרנט גם כשאני לא מכביד עליו וגם לפעמים במהלך משחק במחשב בבקשה תעזרו! מיואש :-[
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה עם המחשב. כשאני מדליק אותו הוא עולה כמו שצריך פעם ב... מה שקורה בימים האחרונים הוא שאני מדליק את המחשב, אין תצוגה במסכים, העכבר והמקלדת לא נדלקים, הסידירום מהבהב ואחרי בערך 30 שניות המחשב נכבה , ונדלק אחרי כמה שניות. לאחר מכן אם לא מכבים את הספק, המחשב ממשיך בלופ הזה של נדלק-נכבה לבד... מישהו ניתקל בבעיה כזו? אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר מגיע אליי SSD חדש ואני מפרמט את המחשב. לפי המדריך הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 כתוב להעביר למצב AHCI רק אם אין מערכת הפעלה מותקנת כלל. אבל,אין לי איך לעשות את זה בגלל שאני עושה REINSTALL WINDOWS,ולפי ה FAQ באתר של מיקרוסופט - אין אפשרות רק להסיר את ווינדוס,אלא רק REINSTALL. כותב המדריך הזהיר ממעבר ל AHCI כאשר יש מערכת הפעלה מותקנת ואמר שיגרום למסכים כחולים - אז אוכל להמנע מזה ובכל זאת לעבור ל AHCI אם אני לא יכול רק להסיר את הווינדוס? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי משמיע צפצוף לאחרונה, גם כשהוא כבוי. כשאני מכבה אותו מהכפור שעל ספק הכוח / מוציא אותו מהחשמל הצפצוף נפסק לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות? לאחרונה גם לא כל כניסות הUSB עובדות "בניסיון הראשון" אם זה נשמע למישהו קשור.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי לכולם. החלפתי כרטיס מסך כי הישן שלי נשרף. יש לי מחשב די ישן אך סביר, הכרטיס מסך החדש הוא - geforce fx5500 256mb. עכשיו, כשאני מנסה להפעיל חלק מהמשחקים שיש לי, המשחקים כן עולים (שומעים את הסאונד), אבל לא רואים כלום, כאילו המסך לא מעלה את התמונה, ויש הודעה קטנה על המסך: Out of range H: 68.5kHz V: 85Hz Max: 1280x1024 הורדתי עידכונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA, ניסיתי להעלות את ה refresh rate בהגדרות של הכרטיס מסך ל 85, אבל זה נתן לי את אותה הודעת השגיאה כמו שזה נתן לי שניסיתי להעלות את המשחקים שלי. המקסימום שזה יכול לקבל זה 75Hz. איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ההארדיסק מאקסטור SATA 160GB יחיד עם לוח אם GIGABYTE - K8NF - 9 . שאלתי לחבר את ההארדיסק לאיזה מהחיבורי SATA בלוח - לחבר את ההארדיסק היחיד. SATA 0,1,2,3? למישהו יש את הלוח אם הזה ויכול לעזור לי בהגדרות ה-BIOS שלו?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-