תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בשני מחשבים נייחים ששניהם מריצים ווינדוס 10, אני לא מצליח להתחבר להתקני בלוטות' שמשויכים כבר במחשבים, וגם להסיר אותם מהרשימה אני לא מצליח. מה שעשיתי עד עכשיו זה להריץ את התוכנה CCLEANER + ADVANCED SYSTEM CARE, ניסיתי להפעיל מחדש את ה-SERVICE שנקרא Enable Device Association והרצתי את הבדיקה SFC /SCANNOW בחלון CMD וזה גם לא עזר. אשמח לעזרה, תודה עדכון: זה רושם לי "That didn't work. Make sure your bluetooth device is still discoverable, then try again"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי במחשב של אחותי בחדר כונן SATA מסדרת deskstar של HITACHI ושמתי לב שהכונן ממש מרעיש, יש לה גם כונן של SAMSUNG ואותו בקושי שומעים... רק את ה-deskstar של hitachi... חשבתי שאולי הכונן פגום אז עשיתי בדיקה עם התוכנה מאתר היצרן והתוכנה רושמת שאין בעיה בכלל... האם הכוננים של hitachi פשוט מרעישים? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הרעש? (אל תגידו לי להחזיר כי זה בלתי אפשרי, קיבלנו את זה במתנה...) בכל זאת, חדר שינה... ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם/ן יש לי נקות אינטרנט בממד, ואני רוצה להוציא אותה משם ג בגלל הקרינה וגם בגלל הקליטה המוגבלת. מה עלי לעשות ? יש חדר בבית בו יש נקודה שבעבר היה בה חיבור לטלפון, האם אני צריכה לקחת את הכבל רשת והראוטר מהממ"ד ופשוט לחבר את הכול לנק' החדשה? או להזמין טכנאי ? תודה מראש, אביב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בפעם האחרונה ששלחתי את המחשב שלי לתיקון הוא היה במעבדה שלהם במשך 3 שבועות וחזר רק היום בערב. כששלחתי את המחשב בפעמים הראשונות כל פעם הם החזירו לי וטענו שאין שום בעיה. הבעיה קודם כל היא שהמחשב במשחקים כבדים מאוד כדוג' באטלפילד 2 עובד חלק אין קירטוע אחד ופתאום אחרי 10-20 דק' הוא פשוט נתקע ומאלץ אותי לעשות ריסט. בסוף אחרי 8 פעמים שאבא שלי נסע אליהם (וכל נסיעה זה 50 דק' לכל כיוון וממש כבר לא נעים לי!!!) הם החליטו לעשות בדיקה נרחבת למחשב ולראות אם אכן יש חלקים פגומים. הם בצעו סריקה וכל מה שנראה להם חשוד הם פשוט החליפו לי אותו. להלן התיקונים שהם עשו: 1)לפני כמה זמן למשל שדרגתי את המחשב ל-1024 MB עם 400ddr. אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שהגורם לבעיה היא …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ההארדיסק של מערכת ההפעלה כשאני מדליק את המחשב זה טוען הכל ואז שמגיעה המסך של Operating System Loading הוא יורד שורה כאילו אין מערכת והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואין אפשרויות כלוחצים קליק ימני הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור גם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר עליו משהו בגלל שיש משהו עם בקר או של הBIOS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המעבד 12770 i7 לוח אם: msi pro z690 ddr4 wifi זיכרונות: Gskiil 32 (16*2) gb 3600 cl 18 קירור נוזלי: 240 של ארקטיק ובכל הבדיקות שאני עושה לו הוא מקבל ציון נמוך ב25 אחוז לפחות מהיכולת האמיתית שלו. שמתי לב שהוא תקוע לי על 65W ו2.1 GHz והטמפ' שלו הוא 25 מעלות במאמץ, נראה לי שהטורבו בוסט של המעבד נעול לי, למרות שבביוס הטורבו בוסט של אינטל מופעל, והגדרתי לו בOC לעבוד על 225W, יש לי windows 11, הוא לא נמצא על חיסכון בחשמל, והוא נותן למעבד מתח של 100%. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב של אחיין שלי ניסיתי להתקין משחקים די חדשים ולא עובד כלום בגלל כל מיני שגיאות שמופיעות (אם יהיה צורך אני ארשום אותם) הרכיבים של המחשב הם אלו: inteli3-3240 cpu @3.40 GHZ זיכרון : 4.00 GB מערכת הפעלה ווינדוס 7 . מה עוד צריך בשביל לדעת אם המחשב בכלל מתאים למשחקים נגיד כמו FIFA2014/15 , GTA יש איזה אתר שיכול לבדוק את זה לא ? מה עוד יכול להיות ? המחשב אחרי פרמוט ,דרייברים מעודכנים תודה,חג שמח .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום :-\ בדיוק היום קיבלתי את הזיכרונות (G.SKILL 2GB HZ) דווקא אחרי שפרסמתם את הביקורת :s05: אני כבר לא יודע מה לעשות, אוףףףףףףףף !!!!!!!! מסכים כחולים ותקיעות כל הזמן, בבקשה אני צריך את העזרה שלכם. המפרט שלי בחתימה. אני יוכל להחזיר אותו לחנות לדעתכם ולבקש אחר ?!?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי windows XP . בהתחלה לא שמתי לב לבעיה בתצוגה והתקנתי גירסת דרייברים חדשה יותר לכרטיס המסך שלי מ - nvidia אז התחלתי לשים לב שיש בעיות בתצוגה - מדי פעם מופיעים קווים רוחביים (לא יודע איך לתאר את זה) על המסך והם נעלמים אחרי כמה מאיות בערך (ממש מהר). חשבתי שזה קשור לדרייברים שהורדתי שגיליתי שיש להם תיקון ל - refresh rate . בסוף התקנתי בכלל גירסת דרייברים יותר חדשה 30.82 והבעיה לא נפתרה. ניסיתי להחליף רזולוציות, עומק צבע , קצב רענון ולא היה שינוי. יכול להיות שבקצב הרענון היה שינוי אבל זה היה בקצב של 60 hertz שזה נמוך מדי (גם הורס את העיניים לא?) בקיצור , מה זה יכול להיות ?(יכול להיות שמשהו נדפק במסך / כרטיס מסך? (למרות שלא נראה לי כי במשחקים אין את הבעיה) המחשב שלי גם הי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב לפני שנה הרצתי עליו הכל (משחקים. תוכנות .וכו) בצורה טובה ביותר - ועכשיו אחריי שנה שאני מפעיל משחקים כמו arma 3 או fallout 4 שנחשבים למשחקים כבדים מבחינת גרפיקה ודרישות הוא עושה לי כיבוי והדלקה מחדש כל פעם שאני נכנס למשחק אחריי שניה וחצי שאני בפנים . בדקתי את הנושא באינטרנט לעומק ..(לפחות ניסיתי ) אמרו לי לבדוק קודם כל את הכרטיס מסך עם תוכנה בשם fur mark , אז הורדתי אותה והפעלתי טסט על המחשב ואכן הוא קרס לי ולא עבר את הטסט .....הוא קורס לי ישר על ההתחלה ..... אז רציתי להיות בטוח שזה הכרטיס מסך ... (יש לומר שאין בעיה של טמפרטורה כי המאווררים של הכרטיס עובדים וגם של ה cpu ) אז ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו למחשב של אחי שגם לו יש מחשב חז…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה יש לי מחשב שאליו מחובר צורב. כשאני מכניס דיסק ואו מתחיל לקרוא אותו פשוט המתח נופל. ניסיתי במחשב השני שלי ואין בעיה כזאת. יש לציין שקניתי צורב דיוידי חדש והוא עובד טוב על שני המחשבים. רעיונות? הספק הכן עלום שם המארז KSP הכי זול. הקטע שזה לא קרה בשנה וחצי האחרונות ולא הוספתי חומרה כל שהיא למיטב זכרוני
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I have a virus in my computer and in my flash drives .the virus hides files and makes shortcuts no matter what I try to do by cmd and deleting the virus from regedit and restarting the flash drives, the virus comes back.(I have a problem with the hebrew keyboard so I write in English but I hope to fox it soon
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הקלטה באיכות מאוד ירודה. עם הרבה רעשי רקע וקול דיבור נמוך. איך אפשר להעלים את הרעשים ולהגביר את הקול לרמה שאוכל רק לשמוע. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-