עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by uriby,

לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by s.tal,

שלום, ביומיים האחרונים אני לא מצליחה לגשת לשום אתר באינטרנט (פרט לyoutube ולgoogle drive שעובדים כרגיל) כאשר הגישה בלפטופ היא עם wifi, תמיד מופיע לי אותו מסך של "לא ניתן לגשת לאתר הזה ל-www.ynet.co.il נדרש זמן רב מדי להגיב." ולמטה כתוב ERR_CONNECTION_TIMED_OUT כשאני גולשת על האינטרנט של הפלאפון/ מחברת כבל רשת ללפטופ אין את הבעיה הזו, וגם לכל שאר המכשירים שעובדים עם הwifi הזה אין את הבעיה הזו.. מישהו מכיר ויכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elite group,

עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע א…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by efee123,

שלום, יש בבעלותי מחשב ישן p4 לוח אם של msi ומעבד אינטל ליבה 1 2MHZ. כרגע הביאו ליידי מחשב ישן שאין להם מה לעשות איתו וברצוני לדעת אם אפשר לעשות איזושהיא הכלאה בין 2 המחשבים. בגדול מה שהצלחתי לראות שיש : לוח אם intel d865gb/d865perc או intel N232 אחד מהם הוא הנכון.. ולגבי המעבד איך אני יודע איזה מעבד יש במחשב? לגבי כרטיס מסך: fx5200. אני יודע שיש מעט פרטים זה מה שאני יודע כרגע. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by orstav,

שלום יש לי מחשב מעבד: AMD PHENOM II X4 955 כרטיס מסך:nvidia geforce 9800 gt קירור: שניי מאווררים thermaltake-1225 כשאני משחק משחקים במחשב והמחשב במאמץ המחשב מתחיל לצפצף ושהוא מתחיל לצפצף אני פותח את המארז ומפעיל מאוורר תעשייתי כדיי לקרר אותו אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אני מאוד זקוק לדעת אם מעבד מסוים שנמצא כרגע בבעלותי הינו תקין, אך ללא התקנת המעבד. הייתי מאריך כאן בפרטים, אבל באמת שאין צורך - וזה לא יתרום להבנת השאלה. מדובר בלוח אם בן כמה חודשים. יש דרך לבדוק תקינותו ללא התקנת מעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מוזרה, מדי פעם שאני מכניס דיסק לכונן המחשב פשוט קופא והביוס מתאפס. אחרי הפעלה מחדש הכל כאילו בסדר... למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RoeyTNT,

אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Jonnyboy,

שלום, קוראים לי יונתן אורן. לפני כמה דקות אחדות הסטנד של המחשב התהפך וכל המחשב נפל, לא נפל מבחינה חשמלית, פשוט נפל פיזית והכל נתקע, הייתי צריך לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. לכן, אני רוצה לבדוק ששום בעיית חומרה נגרמה, לא לספק, לכ.מסך למעבד ללוח האם וכו' המחשב מריץ משחקים ונדלק כראוי אך אני רוצה לבדוק שהכל בסדר, ולא רק מבחינה חיצונית. איך אני עושה בדיקה כללית כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Slavik111,

הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה קורה לפעמים על ההתחלה ולפעמים אחרי כמה זמן (לפני קו הסיום כשהיתי מקום ראשון הוא נתקע ), המחשב לא חם בזמן הזה, יש דריברים CATALYST 7.79 ואין לי מושג מה הגורם ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sappy,

או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גם בתוכנה sandra וגם בתוכנה speedfan כתובים שלושה טמפרטורות השניים העליונים בסדר אבל השלישי הוא 127 מעלות!?!?! איך זה יכול להיות? בביוס כתוב שהטמפרטורה של המעבד היא 35 מעלות וגם שמתי לב שהאיפה שכתוב את הטמפרטורה הגבוהה זה תמיד נשאר על 127 מעלות help :-X עם זה באמת היה 127 מעלות אז המעבד כבר היה נשרף ועוד שיחקתי בכמה משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hagay21,

מה פשר השגיאה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש כפי שאמרת מארז אנטק 1080 עם ספק TRUE פאואר 430 וואט המוזר הוא שלפעמים פעם בהרבה זמן משהו כמו שלושה שבועות בין הראשון לשני הוא עושה רעש כמו טיק טיק של הכיבוי של המחשב אבל הוא לא נכבה וגם לא מפריע לשום עבודה סדריה של המחשב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לרעש המוזר דבר נוסף כאשר המחשב עושה ריסט לא צפוי בווינדוס אקס פי הוא מוציא הודעה שהכונן קשיח הראשי פגום אבל אחרי כיבוי זה מסתדר אם תוכלו לענות לי על זה ואם יש דרך לפתור אותה או שזה בסדר לא לדאוג אני אשמח תודה AMD XP 2000+ MUSKIN PC3200 2*256MB DDR ANTEC 1080B TUREPOWER 430W GAINWARD GF4 Ultra750 XP GOLDEN SAMPLE 128MB GTXP 6.1 ASUS DVD 16X 48X ASUS A7V333 GLOBALWIN CAK II 38 YAMAHA 20X10X40 CRW2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ^HocK^,

כאשר אני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows protection Error.מה זה אומר? או שלפעמים זה מציג לי את ההודעה הבאה: Error - Himen.SYS has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed שמישהו פליז יסביר לי למה זה לא עולה? והאם זה יכול להיות שהלוח אם שלי נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NoName,

חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

קיבלתי היום את המעבד 1300 סלרון, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב ואני מקבל הודעה של: check your pc and signal cabel. ניסיתי לחבר מחדש את המעבד, בדקתי אם הכול מחובר, והכול בסדר. ניסיתי לאפס ביוס. הלוח אם : pcpartner, via apollo 133A (VT82c694x) Chipset. מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך לעשות עידכון ביוס? (למי שזה לא ברור, אני משתמש במחשב אחר)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.