תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה (כחודש אני מניח, הצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו רק בזכות הטחינות בצבא :<), כשאני מדליק את המחשב, ואת המסך כמובן, התצוגה לא עולה - זאת אומרת שאני רואה מסך שחור, כשבפועל אני שומע צלילים של ווינדוס מהאוזניות שהמחשב באמת נדלק. המסך עצמו כנראה במצב "השהייה", לפי הנורה המהבהבת שבדר"כ נדלקת כשהמסך עובר להשהייה אחרי שהוא לא היה בשימוש פרק זמן מסוים. אותה הבעיה קורה גם אחרי שאני מחליף מסכים (יש לי גם טלוויזיה שמחוברת באמצעות HDMI), מסך המחשב פשוט נשאר (הוא נכנס להשהייה אחרי שהתצוגה עוברת רק לטלוויזיה) בהשהייה גם אחרי שהגדרתי שהוא יציג, וגם אחרי שאני משאיר אותו דלוק והוא נכנס להשהייה אוטומטית אחרי 15 דקות בערך. הצלחתי איכשהו לגרום לו להידלק ע"י כיבוי והדלקה אינספורית וגם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והעברתי את ההארדיסק הישן שלי, ומאיזשהי סיבה העברית הפכה לג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר להפוך את זה חזרה לעברית? ד"א, זה לא כל העברית. את השמות של הקבצים אני עדיין רואה בעברית, רק התוכן (תגיות שירים, תוכן מסמכים) הפך לג'יבריש... תודה רבה, גל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי שום ת'רד שנוגע לבעייה שלי... הבעייה היא שיש לי סידירום ACERX52 וצורב LITEON X40 (מהירות קריאה) ושניהם גם לפי מבחני מהירות וגם לפי צריבות מדיסק לדיסק פשוט מאכזבים... יש לי ווינדוס 98 ממש עכשיו פירמטתי... תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה יש ליציאה מאחורה הירוקה אבל היא מוציאה לרמקולים שלי כאילו ערוץ 1 .. יש לי את הרמקולים Altec Lansing v4121 קניתי אותם חדשים בדקתי אותם על הMP3 הם עובדים מעולה..אבל כשאני מחבר אותם ליציאת הירוקה מאחורי המחשב הם פשוט משמיעים קול רק ברמקול אחד למעשה יש שני רמקולים וסאב והם משמיעים רק ברמקול אחד וברמקול השני שהוא הקונטרולר גם הם משמיעים ממש אבל ממש חלש.. בהתחלה הייתי בטוח זה בהגדרות שאחד מוגדר יותר חזק מהשני אבל ההגדרות בסדר גמור.. דרך אגב הלוח אם שלי הוא P35-DS3L REV 1 של גיגהבייט.. אני אל יודע מה הבעיה..ואני חושב שהיציאה מאחורה התקלקלה.. עצות או משהו..תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באמצע משחק המסך פשוט הפך לאפור. המסך פועל אבל כמו שאמרתי רואים רק אפור ולא רואים את התפריטים של המסך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם כאשר אני מדבר בסקייפ או מקליט סרטונים יש לי רעשי רקע סטטיים מהמיקרופון ואני לא מצליח לסדר את זה. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ DMP שנוצר לאחר מסך כחול.הבעיה הזאת מופיעה אצלי גם אחרי פירמוט. אשמח שתעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה של הקובץ ואך מסדרים אותה. הורדה: http://www.upf.co.il/file/7551.html
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני בודק על איזה מהירות ATA רץ הצורב שלי הדיסקים הקשיחים וכל הבוללשיט הזה אני לא מצליח למצוא את זה ב SISOFT SANDRA.?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלפתי מהקרטונים את חלקי המחשב החדש וכשרציתי לחבר את המסך נתקעתי עם כבל VGA זכר/זכר ויציאת זכר מהמחשב. שאלתי חברים ולכולם יש VGA נקבה ביציאה מהמחשב. בקרטון של המסך לא מצאתי פיתרון. קיוויתי למחבר נקבה/נקבה שיגאל אותי מיסורי. האם יציאת VGA זכר מקובלת? האם ניתן לחבר את המסך ליציאת ה DVI בלבד? כשניסיתי לחבר את המסך עם מתאם VGA ל DVI לא קיבלתי תגובה על המסך.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שאני חושב שמקורה בחומרה. מדי פעם (לא כל יום) השעון שחלונות מציגה, כמו גם התאריך, מראה את השעה של משהו כמו 12 שעות לאחור. זה קורה פעם פעמיים בשבוע, אני מדליק את המחשב בבוקר, ורואה תאריך ושעה של אתמול. אני מכוון, ואז הכל בסדר, לפעמים יום, לפעמים יותר, עד שזה חוזר. אני חשבתי שאולי זו הבטריה שעל לוח האם (אודה לכם על רעיונות אחרים). הסתכלתי עליה, היא מסוג ליתיום CR2030. חיפשתי בחנות ולא היה להם, היה להם רק CR2032....מה ההבדל ? אפשר להשתמש בזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש לחלוטין: i7-4770 קירור: Artic Freezer i11 לוח אם: Gygabyte H87 HD3 בזמן גלישה רגילה באינטרנט (אתרי חדשות טיפוסיים כמו ווינט) אני שומע את המאוורר מעלה ומוריד טורים (מהירות סיבוב) כל מספר שניות שזה ממש מעצבן. כשאני מנטר את מהירות המאוורר וטמפרטורות המעבד (באמצעות התוכנה HWiNFO64) אני רואה הרבה תנודות מוזרות בטמפרטורת ליבות המעבד, ובמהירות המאוורר. ראו את התמונות הבאות (ראו ערכי מנימום ומקסימום בצד ימין) 1 כאשר שום דבר לא פועל ברקע: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_zps3cf51557.jpg 2 כאשר דפדפן האינטרנט אקפלורר 11 פתוח: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_IEOpen_zps0…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על לוח PT880 Neo ומשום מה הוא לא מזהה לי את ה HD , בהתחלה הוא כתב לי שהוא לא מוצא שוטף ל HD שמותקן כדי לעשות RAID אחרי ריסטראט ממצב התקנה (לחיצה על F3) כשהוא לא מצא HD בפעם הראשונה, לא היה לי ראיד ומעולם לא התעסקתי איתו בנשא הזה , מאיפה זה בא לו אל תשאלו אותי :-\. בכל מקרה - ניסיתי כל דבר אפשרי בביוס , ביטול כל פונקציה שקשורה ב RAID או באופציות של איחסון. ניסתי להריץ התקנה מהמערכת הפעלה (שד"א , אם אני לא לוחץ על ה :lamer: (כל מקש) הOS שלי שמותקנת כן עולה.) אבל אני חייב לפרמט את הנבלה , היא מלאה בווירוסים... ויש לי דברים מאוד חשובים בכונן D, האם יש דרך להתקין דרך OS ולפרמט רק את C תו"כ....? אם אני יריץ DOS אולי דרך דיסקט נראה לכם שזה ישנה את המצב? ח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס קרס כמה פעמים, מסכים כחולים.. ה uTorrent גם עשה בעיות.. הראה שהקבצים ירדו 100% אבל הם לא באמת... הבנתי שאלו בעיות RAM או HDD. לפני חודשיים או שלושה הזכרונות עשו לי בעיות והחליפו לי אותם.. הם דנדשים.. גם ה HDD שלי חדש מאד (חודשיים או שלושה).. ניתקתי את כל הדיסקים האחרים, החלפתי כבלים, הזזתי את הזכרונות לסלוטים השניים שלי, שומדבר לא עוזר.. דרך אגב.. שכחתי לציין שלפני 8-9 חודשים שלחתי את הלוח אם שלי למעבדה וגם אותו החליפו לי.. מה יכול להיות שגורם לבעיות האלו לחזור כל הזמן? אולי ספק כוח? (אנמרקס ליברטי בן 2 -3שנים) אולי מעבד? (C2D בן 2-3 שנים) דבר נוסף ואחרון, הנה פוסט שלי מלפני 4 חודשים שבסופו של דבר החלפתי את ה HDD שלי.. מאז, כל פעם שהייתי מחבר את …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי דיסק SATA2 של Western-Digital, דגם WD2500KS. לאחר פירמוט התקנתי את מערכת ההפעלה על הדיסק (XP), חיברתי אותו כראשי וניתקתי את הדיסק הישן - דיסק IDE רגיל ואיטי. הדבר המוזר הוא שהדיסק החדש עובד הרבה יותר לאט מהדיסק הישן. אני רואה את זה בעיקר במשחקים שהיו עובדים לי חלק לחלוטין, עכשיו מקרטעים בצורה נראית לעין. למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה ואיך מטפלים בבעיה? בתודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כ3 שבועות התקנתי מחדש WINDOWS XP. מאז ללא תקלות כלשהן. רק אתמול (מוזר אבל אחרי שאחותי שיחקה לי במחשב!) המחשב לאחר ההדלקה מציג בDOS שורה שאומרת כך : CPU is unworkable or has been changed. please recheck - CPU SOFT MENU כדי לעבור את זה אני פשוט לוחץ F1 . אבל אחרי שהופעל הוינדוס , אני שומע צפצוף בערך אחרי 5 דקות והמחשב קורס , לא מסוגל לתפקד והפתרון היחיד הוא ריסטרט... מה עושים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כרטיס GPU חדש (RTX 2080). אם אני מחבר את המסך ליציאה הסטנדרטית- רואים את המסך. אבל כשאני מחשב ליציאת ה- GPU, אין שום תגובה על המסך. רעיונות איך ל"דבג"? האם מדובר בבעיית ספק? ואיך אני בכלל יכול לדעת שה- GPU מותקן היטב ומגיב? תודה וחג שמח דרור
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי שירשור על הבעיה גם בפורום תוכנה- אפשר למחוק אותו (כי נראה לי לא רלוונטי שם) יש לי בעיה מוזרה: המסך של הלפטופ שלי (פרובוק 4530S של HP) נכבה אם אני לא נוגע בו דקה. בדקתי בכול תוכנות בקרת צריכת החשמל שמצאתי במחשב, בדקתי עם מטען, בלי מטען... כל מה שיכולתי לחשוב עליו. לא מצאתי פיתרון. יש לכם אולי רעיונות למקומות שאפשר למצוא בהם איזה פונקציה שמשכתבת את התוכנת בקרה של HP והניהול צריכת חשמל של הוינדוס? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! לאחר פירמוט מחשב התקנתי 2 דרייברים עיקריים - דרייבר אינטרנט ודרייבר של ATI . לאחר מסך ווינדוס המחשב קורס ומופיע מסך כחול עם תקלת 0X000116 שהיא לכאורה תקלת דרייברים . פירמטתי את המחשב פעמים נוספות וניסיתי להתקין את הדרייבר 12.3 של ATI אך התקלה המשיכה ולאחר מכן פירמטתי פעם נוספת והתקנתי גרסא 12.1 של הדרייבר אך גם זה לא מנע את התקלה . הטמפ' נראות סבירות והמחשב לא עבר עוד OC ,הנה המערכת : I5-2500K CF6870 z68mx-ud2h-b3 ספק כוח 700W ,אני לא בטוח בשם החברה אבל תאמינו לי שזה ספק איכותי . אשמח לעזרה ,תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המפרט: i5 3470 8GB Ram Gigabyte GA-B75M-D3H 2TB Seagate 7200 HD 7970 3GB 5DDR מארז של TMS עם 500W של סיאסוניק LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אחריי כמה זמן הוא היה נתקע ברמות מטורפוות, בדקתי וגילייתי שיש ניצול של 100% מה CPU (!!!!) פרמטתי, ועכשיו הוא עוד פעם נתקע רצח אבל עם ניצול של 25CPU בזמן שאני רק בטיםספיק, אינטרנט, וסקייפ. וגם באנטרנט הוא לא עובד חלק בכלל, נתקע מלא ויש לאגים רציניים בכתיבה! אני על Windows 7 64bit . תמונה מהתהליכים: http://gyazo.com/749b764fa3514d93b7a61d2a2d148ce4
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-