עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by trxman,

שלום לכולם, חג שמח! :> לחבר שלי יש בעייה קטנטנה - הוא התקין Winxp HomeEdition בכונן C ו - Winxp Pro בכונן די. המחשב בוחר להפעיל אוטו' את אקספי הום. איך אפשר לגדיר למחשב שיפעיל את Pro ? נ.ב אני לא ממש בטוח שקיים DualBoot בין HE ל Pro .....חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yairbergel,

שלום חברים, שמתי לב שאני משתמש ב CHROME נוצר מצב שאני מגיע ל 90% + שימוש בזכרון RAM של 4GB וזה בסופו של יום תוקע לי את המחשב ולא מאפשר לי לפתוח עוד יישומים במקביל, אני מצרף תמונת מסך, אשמח לשמוע ממכם מה אפשר וכדאי לעשות, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התקנתי במחשב של אחותי בחדר כונן SATA מסדרת deskstar של HITACHI ושמתי לב שהכונן ממש מרעיש, יש לה גם כונן של SAMSUNG ואותו בקושי שומעים... רק את ה-deskstar של hitachi... חשבתי שאולי הכונן פגום אז עשיתי בדיקה עם התוכנה מאתר היצרן והתוכנה רושמת שאין בעיה בכלל... האם הכוננים של hitachi פשוט מרעישים? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הרעש? (אל תגידו לי להחזיר כי זה בלתי אפשרי, קיבלנו את זה במתנה...) בכל זאת, חדר שינה... ???

4. Started by hagay21,

מה פשר השגיאה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rambonzo,

כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, בעקבות הבעיות המוקרות של ה R9-290 של חום ורעש מאוורר נוראי חבר שלי הביא לי גוף קירור ישן שהיה לו. הוא טוען שהוא גוף קירור חזק ושאמור להתמודד עם הכרטיס שלי. בנוסף ראיתי הרבה איזכורים אליו אבל בגרסא השנייה שלו בשימוש עם ה R9-290. כשניסיתי לחבר את הגוף הזה הוא קודם כל היה שקט הרבה הרבה יותר ואף שמר על טמפרטורה נמוכה (46 מעלות בערך) לא במאמץ. אבל כאשר הכרטיס מסך עובד במאמץ (overwatch לדוגמא) המעלות מטפסות לאט לאט למעלה עד שהכרטיס מגיע ל 95-94 מעלות ומתחיל לעשות CHOCKING לעצמו כדי לא להתחמם יותר (והמשחק מקרטע). אשמח להמלצות הארות והערות בנושא האם הקירור מתאים או לא? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? או שזה לא מספיק? האם י…

7. Started by יאיר ברגל,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס הרשת האלחוטי המובנה שלי במחשב הנייד, הוא מתחבר לרשת נשאר מחובר להרבה זמן ואז אחרי זמן מה הוא מתנתק וצריך לאפס אותו, ככה זה כל הזמן קורה פעם אחר פעם וכנראה אני מעריך שיש בעיה עם הכרטיס, ווינדוס אומר שיש איזשהי בעיה עם כרטיס רשת או ETHERNET, אני מצרף קובץ של מה שהווינדוס אומר על הבעיה, רצוי לציין כי אין לי יכולת להחליף את הכרטיס מכיוון שזה עלות גבוהה ללכת לטכנאי אז אולי הפתרון יהיה לקנות כרטיס רשת חיצוני חדש שיקלוט WIFI? תודה לכולם,יאיר [ATTACH]8164[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Chamuelm,

שלום המחשב התחיל להיכבות בפתאומיות (כאילו נותק מהחשמל) לאחרונה, ייתכן שלאחר ניקוי פסח והחלפת מעבד (מ Amd Athlon64 X2 3800+ ל 4800+) הטמפרטורות נראות בסדר למרות שאחד המאווררים די מקרטע... החשד הסביר הוא שהספק הג'נרי עומד למות... אבל לפני שנתחיל להוציא כסף אולי זאת לא הבעיה? אשמח לעזרה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4800+ 1GB RAM לוח אם: MSI K9N6SGM-V ספק כוח ג'נרי EZCool 300W

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by All-In,

טוב אז ככה שלום לכולם. חברים יש לי מחשב די ישן (core2duo) אבל הוא מספיק לי למה שאני עושה. לפני יומיים נרדמתי והשארתי אותו דלוק. כשהתעוררתי עשיתי לו ריסט (אני לא זוכר את הסיבה תאמת או שאולי הוא קרס) בהתחלה הבאה התחילו הבעיות. זמני טעינה איטיים, מסכים כחולים, עצירות. הדבר הבא שעשיתי היה לחפש וירוסים וכד'. עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל חיפוש אחר בוטקיטס ומה לא. אני רוצה לציין שהמחשב עבד בsafe mode וגם בהגדרות אחרות כמו ללא דרייברים או האפשרות השניה שהמחשב לא מתכבה בעת תקלה. למרות שהיה קורס אחרי זמן מה באפשרות השניה וגם העתיק קבצים לאט. החלטתי להתקין ווינדוס 7 מחדש בלי לפרמט. בהתחלה היה נראה שזה עזר עד שניסיתי להתקין סטים ומאז חזרו הבעיות מסכ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by saarxee,

השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ***אלירז***,

שלום, קניתי דיסק קשיח של SAMSUNG 500G HD502HJ . חיברתי אותו למחשב והמחשב כתב "תוכנית מנהל התקן הותקנה בהצלחה" . אבל הבעייה היא שהוא לא מופיע ב"מחשב שלי", אבל הוא כן מופיע ב"מנהל ההתקנים" מה אפשר לעשות בנידון ? תודה מראש!

12. Started by omergrin,

שלוב רב, רכשתי את רכיבי המחשב שלי בשבוע שעבר, עוד לפני הקנייה עברתי על כל המפרטים על מנת לוודא תאימויות חומרה וקראתי את כל המדריכים של הרכיבים, הרכבתי את המחשב בזהירות ויסודיות, אך ברגע שאני מפעיל אותו, המחשב רק נדלק ולא מגיע לPOST! כל חיבורי החשמל תקינים ומחוברים לאן שצריך כמו שצריך הוצאתי והחזרתי את הזכרונות הLED של לוח האם עובד וגם כל המאווררים במחשב עובדים הכנסתי דיסק לכונן הדיוידי וגם הוא עובד בקיצור- אין לי שמץ של מושג למה זה לא עובד! :s05: מפרט: מעבד: Q9550 לוח אם: ASUS P5NT DELUXE כרטיס מסך: BFG GTX260 H2OC זכרונות: CORSAIR 2X2GB DOMINATOR 1066MHZ כונן קשיח: SEAGATE 500GB 32MB BARRACUDA ספק: TAGAN BZ1300W מארז: LIAN-LI PC80 מסך: LG L1953TR

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tomy669,

שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by below_z,

לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by benyben,

מממ...... כדי לא להטריח, לא אספר את כל שקדם לאירוע (אם יהיה צורך, אפרט), אבל האם אוכל לקבל עזרה עם הנושא הבא: [ראו תמונה מצורפת] מה המשמעות ולמה זה קורה? http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אלהש,

יש לי הקלטה באיכות מאוד ירודה. עם הרבה רעשי רקע וקול דיבור נמוך. איך אפשר להעלים את הרעשים ולהגביר את הקול לרמה שאוכל רק לשמוע. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום מדובר על לוח P5B DELUXE עם מעבד 6600E החיבור מתאים רק ישנם 4 פינים פנויים. ואם כן מה נותן ה24 פין?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אם יש לי 2 מחשבים ברשת ומחשב אחד מסוגל להריץ משחקים ומחשב אחד ש.. לא כ"כ בלשון המעטה... האם יש אפשרות כלשהי שהמשחק עצמו ירוץ על המחשב החזק, אבל ישוחק על המחשב השני, דרך הרשת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי לכולם/ן יש לי נקות אינטרנט בממד, ואני רוצה להוציא אותה משם ג בגלל הקרינה וגם בגלל הקליטה המוגבלת. מה עלי לעשות ? יש חדר בבית בו יש נקודה שבעבר היה בה חיבור לטלפון, האם אני צריכה לקחת את הכבל רשת והראוטר מהממ"ד ופשוט לחבר את הכול לנק' החדשה? או להזמין טכנאי ? תודה מראש, אביב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by havtzuel,

הי, חיברתי דיסק Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 על הלוח ASRock H810-HDS מריץ חלונות 7 הדיסק מזוהה ב 1TB במקום 2TB (אין ג'אמפרים) רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SHLOMI71,

קיבלתי שני מחשבי DELL ששמשו בתור סרברים (P3 500 64MB) יש כרטיסי רשת קול ומסך (ATI 4MB) מובנים, אין חריץ AGP. לא מצאתי אפשרות בביוס לבטל את כרטיס המסך, האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI בנוסף? יש אפשרות לעדכן את הביוס ? אם כן מאיפה? תודה מראש שלומי :hideing_behind_computer:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בזמן שהמחשב עולה שורת הפקודה נפתחת ונסגרת מיד מדובר בוינדוס 8.1 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים