עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iamnothere,

שלום לכולם, לפני כחצי שנה שידרגתי את המערכת הפעלה מווינדאוס 7 לווינדואוס 10. לאחרונה המחשב התחיל לעשות המון בעיות והחלטתי לפרמט אותו. השאלה שלי אם ברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש ווינדואוס 7, אני אוכל לשדרג שוב לווינדואוס 10, או שאצטרך להישאר עם ה7? יש לי ווינדואוס 7 מקורי עם סיריאל. תודה לעוזרים

2. בבקשה טיפה עזרה אני חושב שאני יודע למה האכס פי לא מזהה אותו לבד כמו את כל המודמים אולי בגלל שיש לו כניסות ויצאות של סאונד ( כמו לכרטיס קול ) ואני לא מצליח להתקין אותו אני חושב שהוא של ZOLTRIX מכיוון שלקחתי את המודם מחבר שלי ויש לו איזה קופסא בבית של מודם ZOLITIX . אז באתר שלהם יש דריברים אבל הם לא כל כך פועלים לי (כי אין לאכס פי!!) רשום שזה תומך בברית מחדל של אכס פי אבל יש שם גירסה אחת שלא תומכת ( אולי זה מה שיש לי) ואין דריברים לאכס פי שם מה אני יכול לעשות?? אני חייב להתקין את המודם הזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by saharmal,

אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב כי היו בו קצת בעיות ובלאגן...אז כבר החלטתי להעביר אותו לווינדווס 8 ואחת מהבעיות שהיו לפני זה ב7 נשארה. פתאום סתם ככה - תקיות וקבצים משולחן העבודה נעלמים. בהתחלה שנכנסתי לכונן C->משתמשים->משתמש שלי-> שולחן עבודה...הקבצים היו שם אבל אז נעלמו גם משם. וכרגע אין להם שום זכר במחשב...אפילו בחיפוש אני יודע בוודאות שהם לא נמחקו כי המקום הפנוי בדיסק הקשיח נשאר זהה למה שהיה קודם. ואם אני נכנס ל"תמונות" במסך ההתחל של ווינדווס 8 אז התמונות מופיעות שם, אבל לא בשום מקום אחר במחשב. דברים שכבר ניסתי: תצוגה->הצג סמלים בשולחן עבודה - לא עזר. להראות קבצים מוסתרים- לא עזר. סריקת וירוסים ומאלוורים - מצא לי רק כמה קראקים של משחקים ותוכנו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, התקנתי WIN 10 ועכשיו אני רוצה להתקין מחדש את האופיס. אופיס 2007. אין ברשותי דיסק. יש לי מפתח מוצר. מה עושים? תודה רבה! ניבר

6. Started by OreoCookieh,

היי, המחשב עושה הרבה פאדיחות לאחרונה, אתמול עבד פיקס והיום אחרי ההדלקה הוא החליט שלא מתחשק לו לכתוב באנגלית. ז"א לאחר ALT+SHIFT הוא לא עושה מעבר לאנגלית.. מקש הCAPS LOCK עובד כפי שאתם רואים אבל זה הכל. מישהו יודע איך לפתור את זה? בפעם הקודמת שזה קרה לי, לפני שבועיים בערך, פשוט הורדתי עדכון לWINDOWS אבל עכשיו אין מה לעדכן. מצ"ב תמונה שתראו מה המצב ב CONTROL PANEL תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי מכונה וירטואלית של וינדוס 8.1 ועוד מכונה של וינדוס 7 ,שתיהם לא מזהות דיסק און קי בusb3 כשבעבר הם זיהו,וכן לא את הנקסוס שלי שגם בעבר זוהה, תחת removable devices לא מופיעה קטגוריה של usb בכלל במכונה..איך מזהים בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AngelofDeath,

יש לי כמה עדכונים חדשים. כשאני מאתחל את המחשב הוא רוצה להחיל את העדכונים האלה, אבל באחד העדכונים הוא נתקע ולפני ההודעה "ברוך הבא" כשאני נכנס למחשב, הוא פשוט תקוע על 0%. לאחר כמה דקות הוא כותב "כשל בעדכון" או משהו כזה ומכניס אותי לשולחן העבודה. בקיצור אני רוצה לדעת מה העדכון הספציפי שגורם לו להיתקע כל פעם מחדש על 0 ומונע ממנו להתקין עדכונים נוספים חשובים, כדי שאוכל להסיר אותו לגמרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט. בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה, יוני

10. Started by SUB-ZIRO,

יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, בעקבות הבעיות המוקרות של ה R9-290 של חום ורעש מאוורר נוראי חבר שלי הביא לי גוף קירור ישן שהיה לו. הוא טוען שהוא גוף קירור חזק ושאמור להתמודד עם הכרטיס שלי. בנוסף ראיתי הרבה איזכורים אליו אבל בגרסא השנייה שלו בשימוש עם ה R9-290. כשניסיתי לחבר את הגוף הזה הוא קודם כל היה שקט הרבה הרבה יותר ואף שמר על טמפרטורה נמוכה (46 מעלות בערך) לא במאמץ. אבל כאשר הכרטיס מסך עובד במאמץ (overwatch לדוגמא) המעלות מטפסות לאט לאט למעלה עד שהכרטיס מגיע ל 95-94 מעלות ומתחיל לעשות CHOCKING לעצמו כדי לא להתחמם יותר (והמשחק מקרטע). אשמח להמלצות הארות והערות בנושא האם הקירור מתאים או לא? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? או שזה לא מספיק? האם י…

12. Started by All-In,

טוב אז ככה שלום לכולם. חברים יש לי מחשב די ישן (core2duo) אבל הוא מספיק לי למה שאני עושה. לפני יומיים נרדמתי והשארתי אותו דלוק. כשהתעוררתי עשיתי לו ריסט (אני לא זוכר את הסיבה תאמת או שאולי הוא קרס) בהתחלה הבאה התחילו הבעיות. זמני טעינה איטיים, מסכים כחולים, עצירות. הדבר הבא שעשיתי היה לחפש וירוסים וכד'. עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל חיפוש אחר בוטקיטס ומה לא. אני רוצה לציין שהמחשב עבד בsafe mode וגם בהגדרות אחרות כמו ללא דרייברים או האפשרות השניה שהמחשב לא מתכבה בעת תקלה. למרות שהיה קורס אחרי זמן מה באפשרות השניה וגם העתיק קבצים לאט. החלטתי להתקין ווינדוס 7 מחדש בלי לפרמט. בהתחלה היה נראה שזה עזר עד שניסיתי להתקין סטים ומאז חזרו הבעיות מסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב חדש עם 7900 GT ואני משחק משחקים-FEAR למשל א קונטר סטרייק סורס ואני שם את הגרפיקה על ממש גבוה וזה עובד סבבה עד רגעים מסויימים שבהם המסך של המחשב נכבה או שצץ המסך הכחול הזה ועושה לי ריסט בסך הכחול רשום שהבעיה זה NV4_DISP ויש גם טקסטורות שבורות במשחקים וכל מני תקיעות-המסך דולק פשוט לא רואים בו כלום,והנורה שלו מהבהבת מה כל הבעיות האלו? יש לי רת כל הדרייברים ויש לי מעבד חזק 3600 X2 שכחתי לציין שכל הבעיות האלו לא היו קימות עד העדכון הארור של הוינדוס אתמול בצהריים-מאז יש בעיות עריכה:הקריסות כבר הסתדרו בערך, תודה הבעיה עכשיו זה שיש לי באגים בגראפקיה וטקסטורות שבורות במשחקים יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם עם הישנים יותר יש את הבעיה-יש לי גם דירקט איקס האחרון שיצא 9c

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by avi-G,

שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?

15. Started by asili,

קיבלתי את המדפסת הדי ישנה הזו מחבר לצורך הדפסת עבודה גיליתי שלמדפסת הזאת אין דרייברים ל WIN XP פה אני צריך את עזרתכם משהו הצליח להפעיל את המדפסת המדוברת CANON BJC-5100 תחת WINXP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by omergrin,

שלוב רב, רכשתי את רכיבי המחשב שלי בשבוע שעבר, עוד לפני הקנייה עברתי על כל המפרטים על מנת לוודא תאימויות חומרה וקראתי את כל המדריכים של הרכיבים, הרכבתי את המחשב בזהירות ויסודיות, אך ברגע שאני מפעיל אותו, המחשב רק נדלק ולא מגיע לPOST! כל חיבורי החשמל תקינים ומחוברים לאן שצריך כמו שצריך הוצאתי והחזרתי את הזכרונות הLED של לוח האם עובד וגם כל המאווררים במחשב עובדים הכנסתי דיסק לכונן הדיוידי וגם הוא עובד בקיצור- אין לי שמץ של מושג למה זה לא עובד! :s05: מפרט: מעבד: Q9550 לוח אם: ASUS P5NT DELUXE כרטיס מסך: BFG GTX260 H2OC זכרונות: CORSAIR 2X2GB DOMINATOR 1066MHZ כונן קשיח: SEAGATE 500GB 32MB BARRACUDA ספק: TAGAN BZ1300W מארז: LIAN-LI PC80 מסך: LG L1953TR

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IG,

פתחתי שירשור על הבעיה גם בפורום תוכנה- אפשר למחוק אותו (כי נראה לי לא רלוונטי שם) יש לי בעיה מוזרה: המסך של הלפטופ שלי (פרובוק 4530S של HP) נכבה אם אני לא נוגע בו דקה. בדקתי בכול תוכנות בקרת צריכת החשמל שמצאתי במחשב, בדקתי עם מטען, בלי מטען... כל מה שיכולתי לחשוב עליו. לא מצאתי פיתרון. יש לכם אולי רעיונות למקומות שאפשר למצוא בהם איזה פונקציה שמשכתבת את התוכנת בקרה של HP והניהול צריכת חשמל של הוינדוס? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hadarK,

רציתי היום לחבר מיקרופון למחשב, וראיתי שמחשב קולט אותו והכל טוב ויפה, אבל כאשר ניסיתי לדבר הבנתי שלא שומעים כלום, חשבתי בהתחלה שזה משהו בהגדרות וראיתי שהכל בסדר. אם אני לא טועה יש בעיה לא נפוצה למי שיש לוח אם עם כרטיס קול realtek (זה מה שיש לי). אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. ( יציאת האוזניות עובדת). .אם זה יעזור במציאת הפתרון Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח אם שיש לי זה תודה מראש על העזרה ומקווה שתעזרו לי למצוא את הפתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב ברשותי מחשב חדש קווד קור בן שנה לערך קיית בו תקלה קבועה שלא הצליחו לתקן אותה למרות שהחליפו כבר מע' הפעלה, ספק, זכרון, מעבד, ולוח אם התקלה היא שפתאום ללא שום סיבה הניראית לעין המאוורר מתחיל לפעול במהירות מוגברת למשך שניה אחת ואז המחשב נכבה ונדלק מחדש וכאשר הוא מתחיל הוא עושה את זה בפרקי זמן קבועים (כל שעה למשל) וזה יכול להמשך כך במשך ימים ללא הפסקה. כאשר הוא מפסיק את שרשרת הכיבויים ללא שום סיבה הניראית לעין הכל נרגע למשך מספר ימים ואז הריטואל חוזר על עצמו הוחלט על התקנת מע' הפעלה חוקית מלפני יומיים וכעת מחכים לריסט הבא האם יש למי שהוא איזה רעיון לתיקון הבעיה? יגאל lagi90@hotmail.com 054-6558998

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Chura,

מישהו אצל אבא שלי במשרד מנסה להיכנס לתיקיה כזאת : עכשיו הוא אומר שאין הרשאות: שאני עושה מאפיינים לתיקיה : מה אני צריך לעשות ? אגב, וינדווז XP... אם אני יכנס בתור אדמיניסטרייטור זה יסתדר ? כי אני מניח שהמשתמש גם מנהל לא ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם אפשר לאחד כמה איימילים נפרדים מאותו נמען לאיימיל אחד ב GMAIL?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tzvikaboom,

בעיה מוזרה יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Nimrodfeldman555,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?

דיונים חדשים בפורומים