תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום היום קניתי בשעה טובה X1900XT של ספייר עד עכשיו היה לי כרטיס מסך און בורד הרכבתי אותו ועדיין אני רואה רק באון בורד עכשיו בדקתי לראות בביוס אם יש איזה הגדרה ולא היה כלום למישהו יש פיתרון? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תקלת מחשב. המסך, מקלדת ועכבר לא עובדים. המחשב עובד תקין, מאווררים וכו. חייב לציין שהרכבתי מחשב חדש, עשיתי את זה מספר פעמים ואף פעם לא קרה לי מקרה כזה. פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגה בייט GA-7VAX. היום קניתי מעבד AMD XP 2800. לפי מה שהבנתי, אני עכשיו אמור לעבוד ב- 266FSB או 333FSB (על פי האתר, הלוח תומך והביוס מעודכן). http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX.htm לעומת זאת בתוכנת CPUZ ה- FSB שלי נמצא על 166.9 (שעל פי הבנתי ללוח אם הזה אין בכלל תמיכה ב- FSB כזה). מצורפת תמונה של CPUZ. יחד עם זאת תחת Bus Speed מופיע 333.8. יש לי 2 סטיקים של זכרון 512x2 DDR PC2700 שעל פי CPUZ רץ ב- 166.9 השאלה - מה קורה כאן? האם אני פשוט לא קורא נכון את הנתונים או שאני צריך לשנות משהו? ואם כן אז איפה? ה- manual של הלוח כולל בתוכו את הדגמים המתקדמים יותר ושם יש התייחסות לג'מפר שבכלל לא נמצא על הלוח שלי... תודה. [attachmen…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכלפעם שאני פותח קובץ כלשהו שנמצא על דיסק, המחשב נופל... הכונן הוא של סמסונג (כבר החלפתי לפני כשנה וחצי בערך) s203N... הצעות??!?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו תמחשב רציתי להתקין כרטיס טלוויזיה בחריץ PCI (החריץ הלבן בלוח-אם זה שמיתחת לכ.מסך) לא מצאתי בורג להבריג אותו אז שמתי ככה בחאוואה באתי לחבר את המחשב כל הכבלים וכשחיברתי את הכבל של הכרטיס טלוויזיה החדש הכרטיס התנתק לי מהחריץ נפל בתוך המחשב עצמו (כל זה לפני שבכלל הדלקתי תמחשב. הקטע זה שאולי הרסתי משהו עם המצב הזה) פתחתי תמחשב הבאתי בורג סידרתי אתזה חיברתי את המחשב הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענטו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מחשב עם ווינדוז 10. אני פתאום מגלה שתיקיית תמונות ומוסיקה נצפית במחשב נייד אחר שגולש על הרשת שלי (באישור שלי). ביטלתי גילוי רשת ושיתוף קבצים וזה עדיין לא עוזר- זה עדיין מופיע במחשב ההוא (עם ווינדוז 8 ) כשפותחים "מחשב שלי" תחת לשונית "מיקומים ברשת". ביטלתי גם שיתוף לתיקיית תמונות ומוסיקה ועדיין כאילו כלום. איך אני מבטל את האפשרות הזו ששום חומר מהמחשב שלי לא יהיה משותף? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה 10. הגדרתי בו 2 חשבונות אחד חשבון אדמין (אחד עבורי) ואחד חשבון רגיל (עבור הילדים) למרבה הפלא אפשר מהחשבון הרגיל לשנות את הסיסמא של חשבון האדמין או לשנות את ההגדרה שלו לחשבון רגיל אני מניח שיש עוד הרבה אפשרויות בעבר היה בקרת הורים אבל בחלונות 10 זה כבר משהו מסובך יותר שאני לא רוצה להכנס אליו (המחשב מנותק מהאינטרנט ולכן לא רלוונטי) האם יש דרך שבו אני כאדמין יכול לשלוט בהרשאות של המשתמש הרגיל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל המסך, התהפך בצורה כזאת שהשורה הכחולה שלמטה בווינדוס עכשיו בצד ימין והכל בצד ימין.. מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר את זה? אגב זה וינדוס ויסטה, ועשיתי את זה ע"י לחיצה על כפתורים כלהם ככה שאי אפשר לתקן את זה דרך המסך עצמו..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש ומשום מה הוא "לא מוכן" לקבל שום מערכת הפעלה שהיא לא ויסטה. ה Boot לדיסק עולה מצויין, יוצר מחיצות, בוחר באיזה להתקין הכל טוב ויפה. זה מבצע פורמט ראשוני + העתקת קבצים כרגיל ואז מאתחל את המחשב כדי להמשיך בהתקנה. עכשיו כאשר זה מגיע לקטע בו רשום press any key to boot from CD אני עוזב את זה כמובן כדי שזה ימשיך את ההתקנה, אבל לא! המסך קופא ועליו מופיעים ריבועים צבעוניים פזורים באופן רנדומלי. תמונה להמחשה (פה יש רק 2, בדר"כ היו 6-7 פזורים על כל המסך) http://i35.tinypic.com/dq0mqt.jpg ניסיתי להתקין 3 גירסאות שונות שעבדו על המחשב השני ככה שזה לא יכול להיות בעיה בדיסקים. XP SP2 מקורי שיש לי מהמחשב הקודם. XP 64bit XP SP3 ניסיתי להתקין את שלושתן …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בתקלה עד היום עבדתי עם הכרטיס מסך שמובנה בלוח, כעת ע"מ שאוכל לחבר שני מסכים במקביל חיברתי כרטיס מסך מסוג 8400gs למחשב וחיברתי את המסכים,והתקנתי את הדרייברים, אבל לאחר החיבור הסאונד עבר לdisable , ללא אפשרות להחזירו חזרה. ובנוסף בעת ביצוע reset למחשב, המחשב מגיע למסך שחור ואינו מבצע reset וניתן לצאת מהמצב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש, לאחר ניתוק הכרטיס הכל עובד כשורה, חשבתי שיש התנגשות בין הלוח שלי לכרטיס המסויים, וחיברתי כרטיס אחר מסוג ati 2400 והתקלה חזרה. הכרטיס מחובר בpci express ואני משתמש במערכת הפעלה windows server 2003 64 bit אשמח מאוד לעזרתכם בפתרון התקלה! תודה מראה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי דיסק SATA2 של Western-Digital, דגם WD2500KS. לאחר פירמוט התקנתי את מערכת ההפעלה על הדיסק (XP), חיברתי אותו כראשי וניתקתי את הדיסק הישן - דיסק IDE רגיל ואיטי. הדבר המוזר הוא שהדיסק החדש עובד הרבה יותר לאט מהדיסק הישן. אני רואה את זה בעיקר במשחקים שהיו עובדים לי חלק לחלוטין, עכשיו מקרטעים בצורה נראית לעין. למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה ואיך מטפלים בבעיה? בתודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של אסוס, לא באחריות. כאשר אני לוקח אותו, מזיז ממקום למקום, אפילו ממש בעדינות וזהירות - הוא נכבה נראה לי הרגישות בעיקר מורגשת בפינות התחתונות לפעמים גם אחרי המקרה אני לא מצליח להדליק אותו הוא נדלק ונכבה שוב אחרי שניות בודדות. לאחר מספר פעמים אני מצליח להפעיל אותו שוב יש משהו שאפשר לנסות ולבדוק? זה קורה גם כשמחובר לחשמל וגם כשפועל על סוללה תודה
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה מבטלים את זה בביוס ? אני חיפשתי ולא מצאתי שום זכר לזה זה אמור להיות BEEP ON StartUp לא?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב המסך נדלק לשניה ונכבה. כל פעם שמנתקים את כבל החשמל או הנתונים ומחברים מחדש מופיעה תמונה תקינה לשניה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר של הצאקרה 250mm, איפה ניתן הארץ להשיג מאוורים כאלו גדולים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-