תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב לא ממזמן ואז פתאום אני מזיז קצת את העכבר הוא עושה לי פריז לשנייה וככה כל כמה שניות ואני לא יודע מה לעשות תמונה של המעלות: [ATTACH=CONFIG]9670[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אחי הלוח (P4P8X) הלך לעולמו.. די מוזר האמת כי הוא לא היה באוברקלוק או משהו ופתאום ביום בהיר אחד הוא החליט לא להדלק (יש מאווררים בלגן רעש ולא נדלק המסך, אחרי כמה שניו reset לעצמו וחוזר חלילה ניסינו ניתקנו את הספק והכל אחרי כמה ימים שוב פעל המחשב ואז כמה חודשים אחרי הוא החליט לא להדלק באופן סופי עכשיו אני מסתכל על הלוח אני רואה כמה מייצבי מתח שרופים ונראה לי שהם היו ככה הרבה זמן אז למה פתאום למות? ואם אפשר לתקן את זה? (כלומר לשלוח לתיקון או אפילו לבד) או שהם יגידו לי שצריך לקנות לוח חדש ? תודה רבה למייעצים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזו: לאחר הדלקת המחשב, הוא עובד בצורה תקינה 15-20 דקות ואח"כ נכבה מיידית כמו במצב של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הדלקה. פתחתי את המארז ע"מ לבדוק שכל המאווררים עובדים ואכן כולם (ספק, מעבד ו-2 מאווררים של המארז) עובדים בצורה תקינה. פרטי מחשב: פנטיום 4 1 ג'יגה RAM דיסק של 80 ג'יגה לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסתי להתקין את אנטי וירוס panda הגירסה החינמית והוא כתב לי כך וכשאר לחצתי continue התוכנה לא הגיבה. מישהו יודע למה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתאריך 13/2/2016, הופיע במחשב של אימי, המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 021316-17846-01.dmp Crash Time : 13/02/2016 18:11:45 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : 0xb66d1798 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000001 Parameter 4 : 0x8365f883 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+40cbf File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.19135 (win7sp1_gdr.160121-1718) Processor …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה שיש לי לאחרונה סדרות של בעיות במחשב, ובמהלך שרציתי לשפר ביצועים של רכיב Plug and Play עם הדרייברים שעל תקליטור, הבחנתי שהכונן שלי, היחיד שלי, כלל אינו פועל! הLED שמצביע על פעילות הכונן אינו דולק כלל. כפתור הEject גם איננו פועל. אבל מה שמצחיק - לא פתחתי את המחשב ולא נגעתי בו. אז כבר מכאן זה נראה כתעלומה בעיניי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהכונן מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, ואני רואה אותו ב Device manager וכלל אין בעיה שם, ואפילו כתוב את האמרה הידועה the device is working properly. ממש מוזר לדעתי. פתחתי את מחסנית הדיסק בעזרת סיכה, ולא, לא שכחתי שם במקרה דיסק. אין שם כלום. שום כלום. ועד כמה שיכולתי לראות מבלי לפרק את הכונן לגמריי, לא היו עדויות לשום לכלוכים או הפרעות פי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני בערך כשעה התחילהאצצלי בעיה מוזרה בבמקלדת: חלק מהמקשים הפסיקו להגיב או שפשוט עושים דברים מוזרים, לדוגמא אם אני לוחץ DEL זה כותב לי * במקום או שהמקש L כותב לי ףך/;l (תלןי בשפה שמוגדרת) וbackspce עושה את הפעולה של TAB. השאלה היא האם זאת בעיה במקלדת או שבלוח אם/מרכיב אחר... אני לא רוצה לנסוע חצי עיר רק כדי לקבל שוב את אותה הביעה. ניסיתי את המקלדת גם במצב דוס ככה שזאת לא בעיה של מערכת הפעלה ודם אין לי מקלדת חלופית בסביבה לנסות אותה. מישהו יכול אולי לעזור? נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בעזרת המקלדת ה"וירטואלית" שבWINXP.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... המחשב החדש שלי שאני מדבר ממנו כרגע היה בערך שבועיים במעבדה לניצול אחריות כי חשבתי שיש צורך. שלחתי אותו לשם בגלל בעיות ארטיקטים במשחקים, רעשים סטטיים באודיו, מאווררים שמרעישים ברנדומליות ללא סיבה, הארדיסקים שמסרבים להעלות אחד אחרי השני (בעיה זו נפתרה אחרי עדכון ביוס), תקתוקים של כל ההארדיסקים ועוד בעיות קטנות ממש מוזרות שביחד בלתי נסבלות. במעבדה אחרי עדכון הביוס נמסר לי שאין זכר לכל הבעיות שציינתי ונערכו בדיקות מקיפות כמו ביצועים, מתחים ושומדבר לא נמצא דומה למה שאני ציינתי. האמנתי שכל זה נפתר בעדכון ביוס שהוגדר כקריטי- כנראה מהסיבות המדוברות. אבל לא. ברגע שהמחשב הגיע אלי הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה לא משנה מה עשיתי, זה נראה שגם לא היה חיווי מהספק ללוח. לאחר מנוחה זה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווינדווס לא עולה ומציג לי הודעה operating system not found. האם יש מצב לשחזר לXP או שצריך לתקין מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של ASUS ROG עם 1000TB ו 128 SSD אני רוצה לפרמט אותו בשביל לעשות שהמערכת תיהיה על כונן SSD ושהוא יהיה כונן D וכל שאר הקבצים יהיו על כונן C הוא ה1000TB איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן בן 10 שנים, במשך 10 שנים הוא עבד ממש טוב. אולי נהיה איטי, אבל נשאר טוב. אתמול בערב שמעתי רעשים חזקים מגיעים מהאווררים שלו, כנראה מהספק ונאלצתי לכבות אותו. היום בבוקר הוא לא נדלק. כאשר אני מוציאה את הכבל של הספק - עליי לצין שהחלפתי לכבל חדש ועדיין אותו דבר - ומחזירה הספק עובד לשנייה ואז נכבה, כמנע ל מכונית. פתחתי את המחשב והוצאתי את החיבורים שמחובברים ללוח אם, והחזרתי. אין שינוי. הוצאתי את הנחיבור הקטן שמחובללוח אם, הפעלתי, ולהפתעתי הוא פעל. כמובן שהמסך לא עלה כי חסר חיבור. האם צריכה להחליף ספק? ואם כן, למה? אין ריח של שרוף מהספק, ואתמול הוא עבד מעולה עד לרעשים. בבקשה עזרה - הילה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקלה מתרחשת כל פעם אחרי עליית ווינדוס ובחירת אחד המשתמשים. לא הותקן שום דבר חדש. יש למישהו מושג איך להתחיל לאבחן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח להסיר את הוירוס הזה.. שמתי לב שהTASK הזה מופעל אוטומטי רק כשאני מחובר לאינטרנט. ניסיתי להריץ superantispyware ו Malwarebytes אבל הם לא מוצאים את הוירוס הזה. מדובר על rss.exe שחונק לי את הCPU 100ִִ% עזרה בבקשה. (WIN 7 64 BIT)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Asus zenbook UX305c. אחרי נפילה הוא לא עובד בכלל, לא מגיב בהדלקה או בטעינה (אפילו במטען אחר). פתחתי אותו והכל נראה בסדר, וכל החיבורים תקינים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיבור ספק חדש למחשב, מתקבלת עם ההדלקה הודעת תקלה שמבקשת ממני לבדוק את ה-power details ב-setup. כשנכנסים ל-setup אפשר לראות שב-Hardware Monitor מופיע: Vcore Voltage 1.6V 3.3V Voltage 3.5V 5V Voltage 4.9V 12VVoltage 12.4V 12V Voltage 11.8V- 5V Voltage 0.0V- ברור שהבעיה היא במינוס 5, השאלה מה יכולה להיות הבעיה ? פרטים חשובים: לוח אם ישן Asus P3V133 שלא עשה בעיות בעבר. מדובר בספק חדש FSP 350-60GLN שהפרדתי את 24 הפינים שלו ל- 20+4 כדי שיתאים לחיבור ה-20 פינים של הלוח. המחשב נותן לי להמשיך ל-BOOT רגיל, ה-OS עולה נורמלי והכל עובד כרגיל. מה משמעות הבעיה ? תודה למסייעים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: יש לי במחשב DVD-ROM ו DVD-RW עם ה DVD-RW אין בעיה. ה DVD-ROM (מתוצרת LG) לאחר הדלקת המחשב מסרב להיפתח בלחיצה הראשונה על הכפתור וגם בהוצאה מהווינדוס, הנורה שלו מהבהבת למשך מספר שניות ולא נפתח. לחיצה נוספת עליו גורמת לפתיחתו. התופעה קורה רק שהכונן ריק. כאשר יש בפנים דיסק הוא תמיד נפתח בנגיעה הראשונה. רעיונות??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN 10 ועכשיו אני רוצה להתקין מחדש את האופיס. אופיס 2007. אין ברשותי דיסק. יש לי מפתח מוצר. מה עושים? תודה רבה! ניבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-