תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…
-
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE . איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. אצפה לתושבתכם. אגב האתר הזה מעולה ומרתק. חג חנוכה שמח zehava
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני לא רואה כלום במסך ניסיתי להחליף כרטיס מסך וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לאמא שלי מעבד E5700 ורציתי לשדרג לה את המעבד ל E8400 משומש אבל הסתכלתי על ביצועים באינטרנט ההבדל בינהם הוא 10 אחוז זה הגיוני ? בכל האתרים ההבדל כמעט לא קיים איך זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מסך ישן ('17 של MAG )מהדגמים הגדולים והמאסיביים. הייתה לי שם לאחרונה בעייה שהמסך היה נכבה כל כמה זמן לשנייה אחת ונדלק שוב. לבסוף המסך הזה התקלקל בעקבות קילקול המסך הישן, רכשתי מסך LCD חדש של BENQ, מהמתקדמים, מהירות תגובה 8MS. אחלה מסך! עם זאת, התופעה של כיבוי המסך מדי פעם לשניונת מתרחשת גם במסך החדש. המוזר הוא שזה קורה בגלישה רגילה באתרי אינטרנט אבל לא כשמשחקים במשחקי מחשב מתקליטור. הבעייה הזו משגעת אותי כי אני חושש שהיא זו ששרפה את המסך הישן (אולי זה שרף את הספק שלו) ועלולה לגרום נזק גם למסך החדש. מה יכולה להיות הבעייה? במקביל לכך שהמסך הישן נשרף פתחתי את המארז ומצאתי שהמאורר של כרטיס המסך לא פעל (ופתרתי כך בעייה אחרת שמשחקים היו נתקעים). רכשתי מאורר והתקנת…
-
- 7 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום ! המחשב עובד כרגיל כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא התקנתי או הסרתי חומרה. כעבור זמן אקראי ולא קבוע של פעולה על המחשב מופיע המסך הכחול שצירפתי. לפעמים הכותרת שלו משתנה. זה לא תמיד IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים זה גם PFN_LIST_CORRUPT המספרים בתחתית המסך משתנים. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, כתוצאה מתוכנה זדונית דיסק c אצלי התמלא ובסייר הקבצים נצבע אדום. אינני יכול להדפיס או להעלות קבצים בתוכנות גרפיות שם אני מקבל הודעות אודות חוסר מקום בדיסק c. מפעם לפעם קופצת במסך הודעה שעלי להסיר קבצים מדיסק c כי הוא מלא עד אפס מקום. הורדתי התקנות והדיסק נותר גדוש, מלא וצבוע אדום בסייר הקבצים. בימי קדם, במצב כזה, הייתי מפרמט את הדיסק ומתקין windows xp, 7 מחדש. כיום, ה windows 10 הינו עידכון שבוצע דרך האינטרנט ואין ברשותי דיסק התקנה. שאלתי: כיצד ניתן לפרמט את דיסק c ולהתקין win 10 דרך האינטרנט כפי שבוצע השידרוג למערכת ההפעלה הקודמת? תודה
-
- 7 תגובות
- 7k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתמונה אפשר לראות את התוצאות אחרי הרצה של כ-6 שעות. לא נראה לי תקין במיוחד כמה אלפי שגיאות אבל החלטתי לבדוק כאן לפני שאממש אחריות. מה בדיוק התוצאות האלה אומרות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ליפני יומיים רכשתי מחשב נייד דל דרך קייאספי. שמתי לב שבחלקו האחורי אחד הברגים פשוט נראה אכול ( מצורפת תמונה ) . דיברתי מול התמיכה של דל ונאמר לי שהמחשב יצא ליפני 63 ימים מהמפעל ואני הלקוח היחידי שלו ולא נפתח אף פעם ואין להם מושג למה זה ככה. האם יכול להיות שמחשב נייד עוזב את המפעל ככה? האם יכול להיות שהיבואן פותח אותו בארץ לצורך התקנה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערך שמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלה השאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אתחיל בתיאור הבעיה, לפני כיומיים החלו זמזומים מאזור ספק הכוח(פירוט הדגם במפרט). לאחר בדיקות עם כבל אחר/שקע אחר ובדיקת המתח המגיע מהשקע הבעיה ממשיכה. לאחר שהגעתי למסקנה שהבעיה נמצאת בספק הקיים החלפתי אותו וכעבור שעתיים הבעיה חזרה בידיוק כמו בספק הראשון והיא שמדי כמה דקות הספק מתחיל לזמזם למספר שניות ומפסיק.בנסיון לבודד את התקלה בדקתי האם הבעיה מופיעה רק בעת מאמץ של אחד הרכיבים ופסלתי את המאפיין הספציפי הספציפי הזה,משום שהתופעה מופיעה גם במנוחה של המחשב.שוב אציין שהרעש מגיע מאזור ספק הכוח ככל הנראה מאחד הקבלים עד שהצלחתי לאפיין(מדובר בספק שני בתוך יומיים בו מופיעה התופעה,חדש לחלוטין). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה/האם יש למישהו רעיון אודות התקלה ופתרונה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חדש ובזמן האחרון שמתי לב שהמעבד מתחמם מהר ומגיע ל80-85 מעלות בזמן משחק. מערכת הקירור של המעבד שלי זולה אך בחורף פעלה טוב, הטמפרטורה של המעבד הייתה 70-75 מעלות. הוספתי עוד מאוור שיכניס אוויר למארז זה לא עזר. אני צריך המלצה על מערכת קירור למעבד שתתאים להרבה שעות משחק.( אם יש מערכת שתתמוך באובר קלוקינג בהמשך ולא יקרה ביחס לקירור סטנדרטי גם אפשרי אך לא חייב.) תודה מעבד i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 4.1 GHz קירור Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM כרטיס מסך GeForce GTX1070 G1 Gaming ספק Antec NE550M לוח אם H170 - LGA1151 זיכרון 16GB DDR4 2133Mhz
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-