תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להיות האדמין של המחשב, יש בו 2 משתמשים אחד אני יודע את הסיסמא והשני אני לא יודע זה מחשב שהבאתי אותו ממישו איך אני יכול לדעת מה הסיסמא? אני ניסיתי לעלות את המחשב במצב בטוח לא עוזר זה מבקש את הסיסמא
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום קניתיי נייד dell vostro 3460- מעבד i5 עם כרטיס מסך מובנה של intel hd graphics 4000 בנוסף כרטיס מסך לא מובנה של nvidia geforce gt 630i נאמר לי בעבר שהכרטיסים פועלים במקביל ובעצם המחשב אוטומטי מתמרן בינהם. כאשר יש דרישות גרפיקה גבוהות יותר המחשב אוטומטי משתמש בכרטיס של נוידיה, שהוא החזק יותר. חשוב להדגיש שבמנהל ההתקנים שתי הכרטיסים מופיעים והכל בסדר. אתמול התקנתי pes 2013 כאשר אני מנסה להפעיל זה מה שזה נותן: התמונה הראשונה וזה מה שאני רואה שאני נכנס למאפיינים של המשחק: התמונה השנייה מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב שפתאום הפסיק לפעול , החלפתי ספק לא עזר , מה שמוזר זה שבלי שהמחשב יפעל הנורה על המארז דולקת . ניתקתי הכל ועדיין המחשב לא נדלק .. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, האם הצטברות של אבק מזיקה למכשירים חשמליים, כמו טלויזיה,מחשב,ממיר וכו'?. פרט לנזק של התחממות מחשב שיש בו אבק, האם הצטברות אבק יכולה לגרום לנזקים נוספים שלא קשורים לנזק מהתחממות המחשב? האם גם טלויזיה\ממיר מתחממים יותר בגלל האבק? והאם האבק יכול לגרום למכשירים חשמליים בכלל נזק כלשהו?. תודה!
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב אני בד"כ מגבה בכונן "SEAGMENT FREE AGENT 2.5 המחולק ל-4 תקיות אנשי קשר, מועדפים, Desktop my documents את החומר במחשב לפני שבועיים, מחקתי בטעות מס' אנשי קשר שאינני מוצאת אותם בסל המיחזור. ןמאז לא גיביתי את המחשב. אודה לכם על הדרכתכם כיצד למצא את אנשי הקשר הנעלמים - כיצד לפתח את הגבוי ולראות את תוכנו במחשב, מבלי לגבות עדיין את החומר האחרון. תודה ושבת שלום נישה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המסך dell u2312hm ויש לי בעיה. כל פעם אחרי שאני מכבה אותו ואז מדליק הוא מעלה לי את השגיאה הבאה: (התמונה מצורפת בתחתית ההודעה). יש לי עוד טלוויזיה שמחוברת במקביל והתצוגה בין 2 המסכים מוגדרת על שכפול (מסך אחד שמוצג בצורה זהה על שני המסכים). שאני מדליק את הטלוויזיה היא עובדת ללא בעיה. רק אחרי שאני עושה שינוי כלשהו בהגדרות של המסך, לדוגמה שם רזולוציה שונה ואז מחזיר, המסך dell חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון? אשמח לעזרה!
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ואחרי ההתקנה שאני בא לשחק המחשב נכבה.. המפרט שלי: ווינדוס 7 64 Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 2999 MHz כרטיס מסך gtx 660 oc זכרונות 2 של 2 גיגה כל אחד ספק של סאנשיין 520 לוח אם ep45 ud3l gigabyte
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי בעייה במקלדת האלחוטית אז הורדתי תוכנה שמוצאת דרייברים אבל זה היה בגרמנית ובקיצור אני חושב שעשיתי נזק ומחקתי איתה כמה דריברים (חחח איזה מפגר זה נשמע) טוב אז ככה, יש לי את אותם הרמקולים כבר שנתיים והם בסדר גמור אבל מאז אותו מקרה המחשב פשוט לא מזהה את הרמקולים הורדתי דרייבר לכרטיס קול מהאתר של ASUS וגם לא עזר מה אפשר לעשות?
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שאלה הילד שלי לקח כבל עם פינים שהיה מחובר למסך של המחשב וחיבר את זה עם כבל הטענה של מחשב נייד שהיה מחובר לחשמל מאותו זמן המסך לא עובד כשמפעילים את המחשב האם המסך נשרף? כי עדיין יש לי אות no signal וכ'ו כך שאם המסך היה נשרף אז זה לא היה מראה לי כלום? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך והכל תקין יש רק בעייה אחת האייקונים בתפריט התחלה ובשורת משימות נהיו הפוכים... ולא מצאתי פתרון בנתים יש אפשרות לסדר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי חברה ברשותי מחשב חדש intel i 7 3770k motherboard intel dz77ga-70k 8g ram 1600 ssd 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti nvidia קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 מסך פעם פעמיים ביום בעיקר במזמן משחקים . הנה ה MINIDUMP
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה כל כמה זמן המחשב קורס לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/837/71850176.png/] והדרך היחידה לפתור את זה היא לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות. בעיה זו קרתה גם כששיחקתי הbattlefield 3,גם ביוטיוב. אם האשכול לא שייך לפה בבקשה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה את הכרטיס הנ"ל : http://www.cclonline.com/content/pdfs/ZgCQOtMLP1uRrKHnEUrr4g-3d-3d.pdf חיברתי אותו לסלוט במחשב הנייד שברשותי מדגם HP6460B ל EXPRESSCARD הווינדוס 7 32BIT , מזהה אותו והתקנתי לו את הדרייבר מאתר היצרן (מופיע גם תקין במנהל ההתקנים) אליו חיברתי את הכרטיס קול של RME FIREFACE800 הנ"ל: http://www.zzounds.com/item--RMEFIREFACE התקנתי גם כאן את הדרייבר המצורף ותוכנת הFIREFACE . הבעייה שאין שמע לרמקולים וגם לאוזניות ? התוכנת המיקסר של הFIREFACE פועלת תקין ואני רואה שיש שליטה על הRME (ברמת שינוי פונקציית הנורות בכרטיס). לכאורה , הכל עובד תקין אבל אין שמע. ניסיתי גם להתקין XP 32BIT ועדיין אותה בעייה. החשד שלי שזה משהו שקשור לכרטיס הDYNA…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
ששלום יש לי מחשב די חדש מחובר עם כבר RGB לפלזמה ויש לי עוד פלזה של LG קניתי כבל HD 10 מטר כדי לחבר אותו לפלזמה LG חיברתי את שני הכבלים למחשב ונכנסתי להגדרות לשכפל מסך זה עושה לי את שני המסכים בצבע שחור איזה פתרון יש כדי שזה יעבוד ליי
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פתרון לבעיה ברשת אבל לא מצאתי פתרון, אני אנסה פה. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, מבחינת ביצועים אמור להריץ HDMI 1080P ללא בעיה ואף מעבר. בעת חיבור כבל HDMI מהמחשב אל טלויזית LCD LG FULL HD המחשב הופך להיות איטי (אפילו ללא הפעלת סרט, רק מעצם חיבור הכבל). *הבעיה מתרחשת גם במצב שכפול וגם במצב הרחבה. **כרטיס גרפי מובנה של Intel® HD Graphics 4000 ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים (אפילו שהמחשב חדש והם היו מעודכנים). 2. החלפת כבל HTMI לכבל איכותי יותר. הניסיונות עלו בתוהו, אולי הבעיה יכולה להיות פגם בלוח אם ? אשמח לעזרה מהמומחים. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן מטרידה אותי השאלה מדוע הסאונד על מקסימום בוינדוס 7 אבל אף פעם הבאר הירוק לא מגיע עד למעלה אלא עד החצי. יש לי את המחשב שלי כבר 4 שנים, אני משתמש בכרטיס קול של הלוח ASUS P5Q DELUXE ודרייברים של וינדוס 7. תמיד השמע היה נשמע לי נמוך אבל אף פעם לא עשיתי דבר כדי לפתור את זה. לאחרונה, התופעה החלה ממש לעצבן אותי ואני מוצא את עצמי מכוון את הרמקולים (פשוטים, אבל טובים מבית לוג'יטק) כמעט על הכי גבוהה כדי שאשמע משהו. לאחר שיטוט בגוגל הבנתי ששוה להתקין את הדרייברים המקוריים של לוח האם כדי "להנות" מחוויה מושלמת. כך עשיתי והתקנתי דרייבר SOUNDMAX המתאים ללוח. אין כל שיפור בסאונד והוא עדיין נמוך. יש למישהו כיוון בנושא? צריכים עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היה אצלי היום טכנאי והחליף את לוח האם בנייד שלי, מאז האינטרנט האלחוטי לא עובד, התקנתי את כל הדרייברים שוב ועדיין הוא לא מראה שום שינוי. כשאני מחבר כבל רשת יש לי גלישה, אך האלחוטי לא עובד. אודה לכם אם יש איזשהו רעיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז ככה מהשבוע האחרון במחשב ספיציפי אחד (שהוא גם הכי חזק מבין כל שאר המחשבים בבית) התחילה לי בעייה באינטרנט, מהירות ההעלאה בסדר, אבל מהירות ההורדה לא מגדרת את ה1 MB כאשר המהירות שלנו היא 10 MB ובשאר המחשבים הכל תקין. עשיתי את כל אלו, והבעיה קיימת. - סרקתי וירוסים עם 3 תוכנות - ניקיתי את המחשב עם מספר תוכנות - איפסתי את הראוטר - ניסיתי בדפדפנים שונים - מחקתי דברים לא נחוצים ועדיין האינטרנט ממש ממש איטי... מה שכן שמתי לב שבפקודה netstat -e בcmd כמות הERRORS והDISCARDS מאוד גדולה, אבל לא מצאתי על מה זה מעיד והאם זה יכול להיות גורם הבעיה, במידה וכן, מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלי ווינדוס כמובן ואני בא להתקין ווינדוס XP אחרי שזה טוען את כל הקבצים פתאום רשום: Setup is loading windows משהו כזה ואז בום מסך כחול . במסך הכחול רשום משהו עם Viruses וכאלה .. בקיצור זה לא קרה לי בחיים איך פותרים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s)) NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA 8GB RAM לוח: elitegroup h67h2-m3 ספק: hutnkey hk700-52pp 700W הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת. המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס). GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז. הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס. קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?) אין ספור תו…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, הבעיה המתוארת בכותרת מורכבת קצת יותר, אשתדל לתמצת: על המחשב היה מותקן WinXP שהתחיל לעשות בעיות (לעבוד לאט, להיתקע) עד לשלב שהוא נתקע באיתחולים באופן חוזר על אחד משלבי ה-CHKDSK של חלונות. הוחלט לפרמט ל-Win7. מעט לאחר ההתקנה והורדת עידכונים המחשב החל להגיב באיטיות ולהיתקע. לאחר מכן, כל איתחול לווה ב-CHKDSK שמחק ושינה כל מיני דברים. ניסיתי לבדוק את מצב הכונן עם HD Tune Pro אבל משום מה לא היה שום מידע על הכונן (SMART). כך גם בניסיון בדיקה עם תוכנת WD Data Lifeguard. ניסיתי להחליף כבל SATA ועדיין אותן בעיות. חיברתי את הכונן למחשב אחר, כל התוכנות שלעיל קראו את הכונן כמו שצריך ונתנו חיווי תקין לגבי מצבו. גם הזיכרון נבדק עם MEMTEST - נמצא תקין. מה לעזאזל יכולה להיות הב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-