תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לינוקס מותקן על המחשב, והחלטתי להתקין win במקביל (בשביל הבנק וקופ"ח). יש לי מקום לא מוקצה על הדיסק, ובתהליך התקנת ה XP, יצרתי שם מחיצה ופרמטתי אותה כ- NTFS. לאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה, משהו בסגנון "דיסק לא שמיש" (לא רשמתי את ההודעה המדויקת), וההתקנה נתקעה. למזלי ה XP לא הרס לי את הנתונים על הדיסק, אבל הוא שיבש את המידע על המחיצות, ונאלצתי לתקן את זה מתוך לינוקס על מנת לראות שוב את המחיצות שהיו על הדיסק (כולל מחיצת ה NTFS החדשה שנוצרה בתהליך ההתקנה). לאחר מכן ניסיתי להתקין מחדש את ה XP, אבל הפעם ההתקנה נתקעת מיד לאחר ההודעה "inspecting your hardware configuration, אני מקבל מסך שחור בלי ששום דבר קורה ובלי אף הודעת שגיאה. האם התקנת windows אמורה להיות כל כך קשה? האם י…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע אחד באמצע העברה הכרטיס הפסיק לפעול ונעלם. מאז כל פעם שאני מחבר הוא לא מופיע. ניסיתי למחוק מנהל התקן, בניהול דיסק הוא נמצא עם X אדום עם הודעת שגיאה: data error (cyclic redundancy check) ביצעתי נסיון לתקן דרך CMD עם chkdsk X: /f מהמדריך הבא: https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-fix-cyclic-redundancy-check-data-error/ מפה לשם שום דבר לא עוזר, המכשיר פשוט לא מזוהה. אגב שמזיזים אותו וזז לו קצת ה-USB שומעים צפצוף כזה. לא תמיד זה נשמע. יש דרך לשחזר את הקבצים להציל אותם במצב כזה? תוכנה מומלצת? מצידי לזרוק אותו אחר כך לים העיקר הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שגורם למחשב להתאמץ יש ציפצופים כאלה שמעצבנים לאוזן ניסיתי לבדוק מאיפה בדיוק זה בא אבל לא מצאתי יש למישהו מושג?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך להפעיל משחקים ישנים כמו total club manager 2005 על חלונות 10? כשאני לוחץ פעמיים כדי להפעיל את המשחק, לא קורה כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה לברר משהו אם יש לי מסך מחשב חיצוני רק עם יציאת vga ובמחשב הנייד אין יציאה vga ויש רק hdmi אז איך אני אמור לחבר את המסך החיצוני למחשב הנייד כלומר איזה מתאם ממיר או כבל עלי לקנות למה אני שואל זאת כי יש לציין שלא מזמן הזמנתי כבל מהאינטרנט וכשקיבלתי אותו אז חיברתי אותו למחשב הנייד ליציאת ה hdmi ואת הצד השני חיברתי מאחורי המסך החיצוני ליציאת vga ולא היה לי תצוגה על המסך החיצוני תודה רבה לכל מי שיוכל לצרף לי פה קישור לכבל או מתאם ממיר כלשהוא שאני צריך לקנות ושבוודאות יעבוד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן המפרט שלי : ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 לפעמים המחשב קופא ומצריך אותי ללחוץ על הריסטרט, כשהמחשב עולה הוא לא מציע להעלות במצב בטוח. בהתחלה זה היה קורה בהתקנה של משחקים שונים, ועכשיו לפעמים זה קורה פעם ב.. כשאני מפעיל איזה תוכנה. וזה תמיד אקראי. לא תוכנה מסויימת. דרך אגב מותקן אצלי winxp pro sp3 32 עשיתי בדיקה עם REAL TEMP 3.0 + PRIME95: מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד ) האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעזרה לבעיה שמציקה לי כבר המיון זמן:אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים מהמחשב הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל אחרי שאני מכבה את הטלוויזיה כל תוכנה שאני מנסה לפתוח במחשב הולכת לטלוויזיה ואין שום דרך אחרת חוץ מאשר להדליק את הטלוויזיה להעביר לערוץ hdmi ולגרור משם את התוכנה חזרה למסך המחשב..ככה כמעט כל תוכנה שאני פותח וגם אחרי שהעברתי חזרה למסך המחשב אחרי הפעלה מחדש שוב כל תוכנה נדקלת בטלוויזיה במקום במסך המחשב... מישהו אולי מכיר פתרון לדבר המציק הזה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כונן קשיח חדש Western Digital 800 וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכנון הקיים של Seagate 40G. אחרי הרבה ניסיונות שונים הצלחתי למצוא סידור בג'אמרים ובכבלים כך שבביוס זוהו שניהם, אבל הSeagate שעליו הווינדוס היה על סלייב, והמחשב עצמו לא עלה (boot error). כשניסיתי שוב עם הכונן הישן, הוא לא עבד, לא משנה איפה חיברתי אותו ומה היה הסידור בג'אמפרים. או שבביוס הוא לא זוהה, או שהוא הוגדר כסלייב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו היה 2 גיגה זיכרון 667 של קינגסטון לפני כמה ימים הוספתי 2 גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ביחד זה נותן לי 4 בדואל אז זהו שלא, המחשב מזהה לי רק 3.07 גיגה במקום 4. לוח האם שלי הוא asus commando וממה שאני יודע הוא תומך בעד 8 גיגה. אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון ששני הזיכרונות זהים והלוח תומך עד 8 גיגה. זה מראה לי 3.07 גם בביוס וגם בוינדוס, אבל כאשר אני משתמש ובודק ב cpu-z הוא מראה לי 4 גיגה מישהו יכול לעזור לי בנושא? או לככון אותי?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המיקרופון לא מגיב בשום צורה.... כל הדרייברים מעודכנים גם הביוס מעודכן אין שגיאות במנהל ההתקנים נראה שההתקן עובד כראוי toshiba satalite s50 ווינדוס 10 Conexant SmartAudio HD microphone זה השם מנהל ההתקן חיפשתי אחרי התקלה בגוגל - ניסיתי הרבה גירסאות של הדרייבר להתקין ולמחוק שום דבר לא עזר עידכנתי את הביוס וגם לא עזר. מישו שמע על התופעה הזאת במחשבים של toshiba satalite ? מחיפושים ניראה שהתקלה דיי נפוצה בעיקר במעברים מוינדוס 7 ל-10. אני חושב כבר על הכיוון שכנראה החומרה של הרכיב של המיקרופון פשוט לא תקינה. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם: לוח אם - P31-S3G של ג'יגהבייט 2 GB זיכרון מעבד E6550 כ.מסך - 8600GT של ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (ללא מאוור רק צלעות קירור) מידי פעם במיוחד כשמשחקים המחשב נופל ברגע שהמחשב נופל מופיע על המסך - מסך בצבע אפור המחשב לא נכבה אלא משתתק - אין אפשרות לעשות ריסט ואין אפשרות לכבות את במחשב ע"י הכפתור גם בלחיצה ארוכה אלה רק ע"י הוצאת כבל החשמל של המחשב חום הכ.מסך עומד ללא מאמץ על 60 מעלות (לא יצא לי לבדוק בעומס) במעבד עומד על כ 50 מעלות (פלוס מינוס של 5) מדוע זה קורה? האם זה בגלל חום הכ.מסך? או משהוא אחר? איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב (מחשב חדש פחות משנה וחצי) לאחר מנוחה ארוכה (כלומר התקלה לא התרחשה תחת מאמץ) וגלשתי בדפדפן כרום, אולי רק שני טאבים היו פתוחים. המחשב עבר למסך כחול ובו הודעת השגיאה irql_not_less_or_equal והוא עשה DUMP כלשהו עשיתי ריסטרט והמחשב עלה למשך 8 שניות בערך ואז שוב נכבה ואז שוב ניסה לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. לאחר שניתקתי אותו מהחשמל לכמה דקות המחשב שוב חזר לעבוד וקיבלתי הודעה אם אני רוצה שחלונות יחפש לי את הפתרון לבעיה העתקתי את הכתוב מהדו''ח: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000100 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FF…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-