תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך 1. ATi All-in-wonder 32MB PCI Bus 2. Radeon 9000 Plus 64MB by Gigabyte-AGP אני לא מצליח להפעיל את אפשרויות המולטימדיה של ה AIW כאשר הוא אינו כרטיס המסך הראשי וה9000 בDisable במידה ושניהם "פועלים" כל שימוש מלבד דו מימד גורם למסך כחול וRestart למחשב ניסיתי דרייברים ישנים וחדשים על ה XP שלי כרגע אני בביוס מוגדר על Init First PCI ועושה Enable-Disable כל פעם שאני רוצה לעשות Capture וכדומה דיי מציק בהתחשב בכך שיש לשחק עם כניסת המוניטור כל הזמן שלא לדבר על כך שהמחשב מושבת כשאני רוצה להקליט תוכניות טלביזיה לעזרתכם אודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ASUS ROG GL703GE ובמצב מנוחה המעבד על 55-59 מעלות, במצב משחק הוא מגיע לסביבות 85 מעלות.. יש אפשרות להוריד את הטמפרטורה? יש איזשהי סיבה שהוא מתחמם ככה? המחשב 17'
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב מיני pc חיברתי את המחשב באמצעות כבל dp למסך ובטעות חיברתי ל-out ולא ל-in המחשב עבד ולא היתה תצוגה על המסך ונאלצתי לכבות את המחשב בצורה ידנית ואת המסך על מנת לחבר את הכבל ל-in האם גרמתי נזק כלשהו למחשב בגלל שכיביתי אותו ידנית ולא דרך מערכת ההפעלה מכיוון שלא היתה לי תצוגה על המסך ברצוני לציין שזאת פעם ראשונה שאני מכבה אותו בצורה ידנית דרך הכפתור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לפטופ חדש של חברת HP מדגם tx2620ej. יש למחשב בעיה של איטיות כאשר אני מנסה להציג אתרים עם סירטוני FLASH או כל מני דברים דומים... לדוגמא במשחק החווה בפיסבוק הוא לא זז לי! הוא ממש נהיה איטי כמו מחשב ישן... כמובן שהתקנתי מחדש את הדריברים לגרסאות הכי עדכניות ואפילו התקנתי WINDOWS 7 ולא עזר. אני עובד גם עם השועל וגם עם אקספלורר,בשניהם זה קורה. אפילו שלחתי את המחשב ל HP בגלל איזה בעיה נוספת שהיתה לי והם גם החליפו לי מסך וגם לוח אם למחשב וזה לא עזר. מישהו עוד נתקל בזה? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בטלפון כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted. לאחר שנסיון repair באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אני אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם הדחופה יש לי מחשב חדש ואינטרנט של בזק (חיבור רשת) כשאני במחשב הכל תקין ,אבל כשאני מכבה את המסך,מתכבה לבד, או שיש שומר מסך האינטרנט מתכבה, החייגן מראה שהוא עובד אבל כשאני מנסה להכנס לאתרים הוא לא נותן לחי, ולפעמים אני צריך או להתחבר מחדש או להפעיל את המחשב מחדש אציין שהורדתי את צריכת החשמל מכרטיס הרשת וגם הגדרתי שהכוננים הקשיחים לא יתכבו (בזק בינלאומי ותשתית אומרים לי שזה לא בעיה שלהם) דרך אגב עם מחשב אחר הכל בסדק מישהו יכול לעזור HELPPPPPP
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנסתי לביוס סתם ואז פתאום טראח!!!!!!! המחשב נתקע ואז מפעילים אותו והוא נתקע בלוגו של הפנטיום 4 מה יכול להיות שקרה ??? הסוללה שעל הלוח נגמרה : אני חייב את המחשב יש לי לסיים עבודת שורשים :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש , והשקעתי דיי הרבה כסף בכרטיס מסך (במיוחד בשביל משחקים) radeon 9700 pro ונראה שעדיין אני לא יכול לשחק משחקים מסויימים בצורה חלקה , בגלל המסך... ה refresh rate שלו כנראה נמוך... אני משחק תמיד על : 1024 - 768 32bit 85hz 85 זה המקסימום שהמסך יכול אני חושב , ונראה שזה לא מספיק.. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לסדר את זה? תוכנה או כל דבר... כי זה דיי מציק , ואין לי ממש עוד 1000 פלוס למסך חדש. והאם רמת הצבע משפיעה.. זאת אומרת אם יהיה הבדל בין אותה רזולוציה עם אותו רפרש רייט , אבל פעם עם 16 צבע ועם 32... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב של clevo מחשב שהכול נמצא במסך ונשרף לו הספק כוח כבר שלחתי את המייל הזה לחברה > hi i own a lp200t computer and it's psu is dead. i tried to find a new one but no success becuase it's not standart. i'd like to ask if it possible to find it somewhere? if no, can you send me please a color diagram for that psu that shows what voltage each wire provides so i can to change a standart psu to fit this computer? thanks מה לעשות אנשים מישהו יכול לעזור לי ?... או לחכות לתשובה מהיצרן ?.. למה אני צריך תמחשב הזה .....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והתקלה חוזרת רזולוציית מסך נמוכה640 על 480 פיקסלים . איכות צבע נמוכה ביותר 4 סביות . אני מנסה להעביר את רזולוצית המסך ליותר גבוהה אך הסמן לא זז. באיכות הצבע ניכנסתי למיתקדם אח"כ צג וגם שם לא ניתן לשנות כלום זה לא נותן . אשמח לקבל עזרה. תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח ישן קצת. פתאום אני כבר לא רואה כלום במסך.. כאילו הוא לא מחובר בכלל.. ניסיתי כמה מסכים. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולחבר לחיבור שבלוח אם ישירות.. ועדיין לא מתחבר למסך.. מה לעשות...?:huh:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכנס למחשב ל safe mode והמחשב הוציא לי את ההודעה על המסך out of range וגם שאני מנסה להחזיר למצב הקודם הוא תקוע במצב של out of range אשמח לפיתרון ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל אולי זה יאפס אותו יש לי מסך LG האם אני יכול לחבר את כבל המסך של מחשב הנייח למחשב הנייד שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון פשוט יש לי המון! הפסקתי OC בדקתי זכרונות והארדיסיקים הכל תקין! טמפרטורת מאמץ 36 מעבד ו31 לוח. אין לי כבר שמץ של מושג מה לעזאזל יכול לגרום לכל כך הרבה(לאו דווקא במשחקים גם סתם בעבודה רגילה). דרייברים מעודכנים ביותר. אני לא נותן ת'הודעה עצמה פשוט יש שלל של שגיאות...לרוב זה IRQL_NOT משהו OR EQUAL . יכול ליהיות שזאת לא בעייה חומרתית פשוט פאק תכנה? מה אני עושה?!?!?! ספק אולי? די תעזרו לי לצאת מה^רא הזה!!!!! עריכה: לרוב התקלה היא DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL המפרט בחתימה ממש לא מעודכן(לא חושב שזה משנה) ושחכתי להזכיר,משום מה המעבד תמיד על 100% כשאני במשחק(CTRL ESC ...ובודק)בעיית חומרה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול כשסיימתי את העבודה כיביתי את המחשב הנייד והיום כשבאתי להדליק בבוקר המחשב עבד מספר דקות עד לכיבוי פתאומי. בהדלקה מחדש ראיתי שהסוללה על 0% (בזמן טעינה מחדש). בדקתי ב-Event Viewer וסך הכל נראה תקין 6006 כיבוי מסודר בשעה שש בערב, הדלקה בעשר בבוקר, כיבוי פתאומי לאחר מספר דקות ואז הדלקה נקיה לאחר עוד מספר דקות. זה קורה לי כבר פעם שניה. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-