עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OhayoNB,

שלום, נכנסתי עם Fraps ל-Far Cry 4, ישר שנכנסים למשחק זה טוען קצת ואז מראה את הלוגו של UBISOFT, של NVIDIA ושל המנוע של המשחק, ואז רשום Far Cry 4 ואז התפריט.. עד שאני מגיע לתפריט, אני רואה ב-Fraps שה-FPS עולה ל2800, ושהוא עולה זה בהתחלה מ-250 ל2800 בערך ואיתו עולה רעש מוזר מאוד מהמחשב ובתפריט זה יורד חזרה ל280 אז הרעש מפסיק, זה מאוד מוזר אין לי כל כך איך להסביר, ה-FPS עולה בצורה מוגזמת עד ל2800 ושומעים צפצוף מהמחשב, ואין לי מושג מאיפה זה בא.. כשהגעתי לתפריט, הפעלתי את ה-vSync.. יצאתי מהמשחק ונכנסתי שוב, ה-FRAPS נעול על 60 והרעש הפסיק.. מישהו יודע מה היה שם ? ולמה ה-FPS עלה בצורה כזו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by מיכלז,

יש לי מסך led של phlips ואתמול היתה לי הודעה על המסך monitor screen lock. אחרי שהצלחתי לעשות unlock נעלמה לי התמונה מהמסך.כשאני מדליקה מחדש את המחשב אני רואה את ההפעלה של המחשב וכניסה לwindows( אני רואה את המסך כנוסה שרשום בו ברוך הבא) ואס נעלמת לי התמונה מהמסך.אני רואה את הסמן של המסך אבל חוץ ממנו כל המסך שחור.מה ניתן לעשות???*אשמח לכל רעיון,

4. שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by cptnbuffy,

שלום ! לאחר פירמוט מחשב התקנתי 2 דרייברים עיקריים - דרייבר אינטרנט ודרייבר של ATI . לאחר מסך ווינדוס המחשב קורס ומופיע מסך כחול עם תקלת 0X000116 שהיא לכאורה תקלת דרייברים . פירמטתי את המחשב פעמים נוספות וניסיתי להתקין את הדרייבר 12.3 של ATI אך התקלה המשיכה ולאחר מכן פירמטתי פעם נוספת והתקנתי גרסא 12.1 של הדרייבר אך גם זה לא מנע את התקלה . הטמפ' נראות סבירות והמחשב לא עבר עוד OC ,הנה המערכת : I5-2500K CF6870 z68mx-ud2h-b3 ספק כוח 700W ,אני לא בטוח בשם החברה אבל תאמינו לי שזה ספק איכותי . אשמח לעזרה ,תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. (פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כשאני מתקין משחק כלשהו וגולש באינטרנט אז מופיע לי הודעה למטה ורשום לי שיש כמות מועטה מידי של זיכרון וירטואלי. ויש לי 1G זיכרון לא נראה לי שזה צריך להוות בעיה. וגם שאני מפעיל את התוכנה 3DMARK05 יש לי אותה בעיה.בהתחלה הכל עובד טוב מאוד ורואים את המשחקים האלה באיכות מעולה ואחר כך זה יוצא חזרה לווינדוס רשום לי את הבעיה הזאת עם הזיכרון הוירטואלי ואז זה חוזר לתוכנה הזאת(3D MARK) ורואים הכל באיכות מגעילה וזה רץ על 1-2 FPS. אני חייב עזרה זה כל כמה זמן מופיע לי. אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה תודה רבה מצורף תמונה-למטה בצד שמאל [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tulip42,

לפני 8 חודשים נשרף הלוח אם קניתי לוח אם מעבר של חברת ASROCK שם הכרטיס 775DULA-880PRO ASROCK י ש לי: זכרונות של CORAIR 512x2 400MHz כרטיס מסך של ATI 9600xt מעבד 3MHz INTEL ספק כוח 350W עם השילוב הנ"ל היו לי אין ספור תקלות כאשר אני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחקים כמו FARCRY או COMPANY OF HEROES מרוב תסכול ויאוש וחלטתי לקנות כרטיס מסך חדש - חששתי שהכרטיס הקודם נהרס עם הלוח אם - קניתי את 8600GTS LEADTEK - ללוח יש כניסה עבור הכרטיס - היום אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס יש לי המאפיינים רק 3 רזולוציות 800X600 1024X768 1280X1024 אני לא יודע מה לעשות הכול תקוע, עולה בקושי רב קיבלתי ציון ב 3DMARK של 1803 אחד הגרועים... חוץ מלצבוע את הקופסה הזו בכחול ו"לזרוק" לים מ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום המעבד שלי נידבק לגוף קירור! עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)? או שזה אסור?!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by vsync,

שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי windows 64 bit ואני משתמש בכרטיס מסך geforce gtx 460 והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך אתמול. בזמן ההתקנה קיבלתי מסך כחול ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: http://oi44.tinypic.com/25j8vpy.jpg אשמח אם תוכלו לעזור לי לטפל בזה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by natanel20,

היי , קניתי ממישו ביד 2 מסך LCD LG במחיר יחסית נמוך (250 שקל) קיצור נקיתי ממנו אתמול אותו והפעלתי את המסך בבית המסך עבד כמה דקות טוב ולאחר כמה דקות יש כל פעם הפרעות כאלו במסך נגיד בלויזיה שאין פתאום קליטה כזה אז יש טשטוש , אז זה משו כזה רק שהטשטוש הוא בעצם תמונה שמתבלבלת בין התמונות אחת בתוך השניה מהכרטיסיות וכאלו קיצור משו משגע .. זה קורה בהרבה אתרים יחסית (פייסבוק שאני לוחץ על תמונה , ועוד מספר אתרים) ולפעמים בכל המחשב גם במסך הראשי.. בדקתי את הכבל , והבעיה לא בכבל החלפתי חדש ועדיין יש אותה תקלה בדקתי ב-2 מחשבים שונים וזה עדיין אותו תקלה של הטשטוש.. למישו יש מושג היכן הבעיה?? איך אפשר לסדר את זה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, במידה ואני בעל רשת (ראוטר , ספק , תשתית) ואני פותח את הרשת למספר אנשים , שכל אחד יכול להתחבר לרשת האינטרנט . 1. האם קיימת תוכנה לפיקוח וניהול המשתמשים ? 2. האם קיימת תוכנה שבה אוכל לראות מה כל משתמש עושה \ גולש מהרשת שלי? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hedva,

ערב_טוב בעיית_*קלדת_*וזרה אין_אפשרות_לעשות_רווח,_לכן_קו_תחתון אין_אפשרות_לעבוד_עם_אותיות_40,50_לכן_יש_כוכבית *קש_E*TER_וגם_בקספס_ש*עליו_לא_עובדים תודה_*ראש_ל*ציל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kroiz,

שלום רב. המחשב החל לצפצף אז פתחתי את המארז וראיתי שיש מאוורר, די קטן, שלא מסתובב. אני רוצה לפרק את המאוורר כדי לראות עם אני יכול לשחרר אותו או כדי לקחת אותו לחנות ולבקש - כזה. הסתכלתי בספר של לוח האם ולא מצאתי אך לפרק אותו, ניסיתי גם קצת לבד אבל אני מפחד להפעיל כוח. לוח האם הוא - Abit במחשב שרכשתי לפני 9 שנים. צרפתי תמונה - אולי למישהו זה יראה מוכר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by D_N_A,

למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI. הכל היה טוב. אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום! למה זה לא עובד? יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by G@L,

כשאני מדליק את המחשב זה אומר לי שיש בעייה במשהו וכותב לי: ERROR: Can't write ESCD או משהו דומה... יש לי לוח Asus A7V-133c ובגלל הבעייה הזו אני לא יכול לעשות BOOT או להתקין וינדוס

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA D חיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה, עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהם תגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה.. כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קניתי מארז: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 יש לי לוח אם: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm עכשיו, המארז די קטן, יש לי מארז MIDI ATX נוסף, ובכל זאת ההבדלים ביניהם גדולים. משום מה המארז שקניתי הרבה יותר קטן מהמארז MIDI ATX הישן שלי. אבל בכל זאת הלוח אם שיש לי נראה לי קטן ומתאים למארז. אני פירקתי את לוח האם והעברתי אותו למארז החדש. אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1) במארז החדש אין חוברת הדרכה, ויש עם המארז כל מיני ברגים שאין לי מושג איפה למקם אותם. 2) אני הכנסתי את לוח האם לתוך המארז, אבל איפה שיש בלוח האם את היציאות של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו', אז זה לא התאים למה שמורכב על המארז. מקווה שהבנתם. מה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן לכולם, יש לי מארז קיים עם כרטיס 1050 שאני רוצה להחליף בכרטיס 1070 שחבר הביא לי. שתי שאלות קטנות - 1. האם ההספק של הספק מספיק לדעתכם? 2. הכרטיס החדש דורש כבל כוח נפרד בחיבור, האם זה הכבל שמחובר בתמונה? ובעצם, האם יש לי מקום במארז כזה לכרטיס יחסית גדול? *** הסתדר****

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.