תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב של חבר שלי הפסיק לעבוד. הביא אותו אליי שאעזור לו ואני רואה שהקבלים נפוחים ויש שם שחור כזה. האם יש מה להתעסק עם זה או לזרוק לפח? (אולי להחליף קבלים או שאולי יש פתרון כלשהו ששווה לנסות לפני הפח ) הסימפטום הוא שכשמחברים את המחשב לחשמל הוא מיד נדלק ואי אפשר לכבות אותו (גם ע"י גישור הפינים בלוח אם ישירות, כך שנשללה תקלת לחצן על המארז), אין ביפ של פוסט למרות שהכל מנותק מלבד הזכרונות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך חדש של סמסונג מדגם Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS וכרטיס מסך מדגם gtx1070 לכרטיס מסך מחוברים 2 כבלים. אחד למסך מחשב HDMI ל HDMI והשני DVI ל HDMI שמחובר לטלוויזיה. לאחר כיבוי או הכנסה למצב שניה של המחשב המסך מחשב נכבה ונדלק לאחר כמה דקות או שעות. ברגע שהוא נדלק הוא נכנס ללופ של כיבוי והדלקה בכל כמה דקות. כשהכבל שמחובר לטלוויזיה מנותק זה לא קורה. האם אפשר למנוע את המצב הזה מבלי לנתק את הכבל שמחובר לטלוויזיה? (זה לא היה קורה לי במחשב והמסך הקודמים)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב_טוב בעיית_*קלדת_*וזרה אין_אפשרות_לעשות_רווח,_לכן_קו_תחתון אין_אפשרות_לעבוד_עם_אותיות_40,50_לכן_יש_כוכבית *קש_E*TER_וגם_בקספס_ש*עליו_לא_עובדים תודה_*ראש_ל*ציל
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini111408-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Fri Nov 14 00:22:17.437 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 day…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכנס למחשב ל safe mode והמחשב הוציא לי את ההודעה על המסך out of range וגם שאני מנסה להחזיר למצב הקודם הוא תקוע במצב של out of range אשמח לפיתרון ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל אולי זה יאפס אותו יש לי מסך LG האם אני יכול לחבר את כבל המסך של מחשב הנייח למחשב הנייד שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של ביליון . כיצד מגדירים נתב מחדש , הכתובת 192.168.1.1 לא עובדת... הייתי החברת אייס שנעלמה מהשוק בלי לתת מענה ללקוחות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יכול להיות הסיבה שבתקופה האחרונה כאני פותח גוגל משורת המשימות (אצלי זה מוצמד לשורת המשימות) נפתח עוד איקון כמו בתמונה שצירפתי Doc1.pdf
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר היום אני יושב על המחשב וסתם ככה בא לי פתאום להסתכל על החלון של המארז ומה אני רואה ... המאוורר של המעבד לא מסתובב נכנסתי קצת ללחץ ופתאום אני רואה שהוא מתחיל להסתובב שוב וככה הוא עושה כל הזמן מסתובב אחרי זה עושה מנוחה ואז ממשיך להסתובב אז רציתי לדעת עם זה תקין.... ועם זה יכול לפגוע בביצועים של המעבד כי אני לא רואה ממש ביצועים גבוהים עם ה 6300 לעומת המעבד פנטיום 4 הרגיל שהיה לי...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי היום טלוויזית לד חדשה לחדר (mag 40 אינץ אם זה משנה) ועכשין חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל hdmi ואני לא מקבל תמונה של המחשב בטלוויזיה, כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון שאתם מפעילים את המחשב אז הוא עושה רעש כזה ברררר (כאילו אתה מ,ניע את האוטו אבל חלש יותר ;D) כמה שניות וזה נפסק ואז מחשב ממשיך את הboot ... אז זה קורה לי הרעש הזה באמצע שמחשב עובד וזה יכול להקפיא אותו לכמה שניות ואז הוא חוזר לעבוד רגיל או שזה מקפיא אותו והוא מת, צריך ריסטרט מישהו יודע מה קרה לו ? Abit IC7 bios27 P4 2.8C בלי OC עכשיו Twinmos 400mhz 256mb*2 WD 80 GB SE תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כחודש, התחלתי לאט לאט לשחק במשחקים מהשנים האחרונות שפספסתי כשלא הייתי בתחום. קודם התחלתי עם NFS SHIFT שאיתו לא היו לי בעיות וסך הכל הייתי מבסות מהמחשב, ולאחר מכן עברתי לקרייסיס. היום הלכתי לחנות מחשבים הקרובה והשתדרגתי לי עם עוד סטיק של 2 ג'יגה זיכרון ועכבר MX518 כדי להיות מוכן ב100% למשחק אך כמה הייתי גדולה העכזבה כאשר כבר בשעה השניה של המשחק הוא התחיל לעשות לי צרות. באמצע המשחק הכל נתקע וכשאני פותח את task manager אני רואה שתי שורות - Crysis - Running crysis DX10 - Mar 11 2008 - Not Responding ניסיתי להריץ חיפוש ברשת, ונתקלתי בעוד מס' רב של פוסטים דומים ברחבי הרשת אך ללא פתרון באף אחד מהם. אשמח לקבל הכוונה ופתרון במידה והבעיה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... קניתי DVD-RW ובבית יש לי CD ROM עכשיו כשהוספתיי את את DVD RW המחשב עכשיו לא יודע שיש CD-ROM ו DVD-RW פשוט לא יודע המחשב שיש מה לעשות בשביל שהמחשב ידע ש ה CD-RW ן DVD -RW מוותקנים במחשב .????
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אז.. החלפתי משחה טרמית וכונן למחשב, ומאז המאורר עובד הרבה יותר ממה שזכור לי. שמתי הרבה מידי משחה טרמית , אז החלפתי שוב , וגם אז היה קצת יותר מידי, והחלפתי שוב , ועדיין - המאורר עובד יותר מידי . התנהגות המעבד זהה בכל שלושת המקרים , ככה שאני חושב שזה פחות קשור לטיב השמת המשחה. משחה טרמית MX4 , מחשב נייד dell vostro 5459 . המחשב מתחמם לאיטו ל55 מעלות , מפעיל את המאורר , מתקרר ל40 , וחוזר חלילה. מדובר על התקנה נקייה של WIN , יכול להיות שלdell הייתה תוכנת שליטה שונה על המאוררים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנסתי לביוס סתם ואז פתאום טראח!!!!!!! המחשב נתקע ואז מפעילים אותו והוא נתקע בלוגו של הפנטיום 4 מה יכול להיות שקרה ??? הסוללה שעל הלוח נגמרה : אני חייב את המחשב יש לי לסיים עבודת שורשים :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני לוחץ על הכפתור של ה POWER הוא פשוט לא מגיב (עכשיו הוא בטעות נדלק אחרי משו כמו 70 לחיצות לא יודע איך זה קרה) בדקתי את החיבורים ואת הכפתור עצמו הכל נראה תקין. במה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לקצר אותו כך שידלק ללא צורך בכפתור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-