עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alonpartuk,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרוס הנה הלוג. המחשב שלי win xp sp3 Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 Processor : AMD Athlon 64 3000+ Physical Memory : 3072 MB Video Card : NVIDIA GeForce 6600 GT

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אחרי שאתמול יצאה גירסה חדשה של דרייבר 10.8 מבית ATI, רצתי להתקין ומאז התחילו הבעיות. לא ממש שמתי לב איך זה התחיל אבל אחרי שביצעתי או יותר נכון ניסיתי לבצע הסרה של הדרייבר הישן 10.7, משהו השתבש. בהתלה עוד לא ממש שמתי לב שיש בעייה והתקנתי את ה-10.8, ומה שקרה זה שבמסך סיום ההתקנה במקום שיופיע וי ירוק, הופיע לי סימן שאלה צהוב, והיה רשום שהיו בעיות במהלך ההתקנה ויש להסתכל בLOG. בLOG עצמו רשום שהותקנה בהצלחה DRIVER INSTALL PACKAGE, אבל אין לי דרייבר מותקן, ובמשך 4 שעות ניסיתי כמעט כל גירסה אפשרית שהיה ניתן למצוא ברשת להורדה, ולא ממש הצלחתי. כרגע לא מותקן לי דבר ואני עם דרייבר ג'רני של WIN 7. ניסיתי להסיר לגמרי את הדרייברים שקיימים לי במחשב, עם DRIVER SWEEPER וDRIVER CLEANER PRO…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benyben,

לפטופ בן 3 שנים, עם הארד דיסק קובנציונאלי - בעל כמה פינים? אני שואל כי אני רוצה לרכוש מתאם, ורשום: converts a 44 pin laptop hard drive to use like a regular 40 pin IDE hard drive. לכן אני רוצה לוודא שזה יתאים (האם שלי הוא בעל 44 פינים?) תודה [אגב, הפכתי את האתר של החברה, ואת גוגל - ורק התבלבלתי יותר]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ניסיתי להתקין וונדוס 7 התקין הכל טוב ויפה סיים להתקין עשה ריסט למחשב ואז תמיד שהעתי למסך של הboot זה עשה ריסט או שהופיעה הודעת שגיאה 0xc0000428 משהו שהוונדוס לא מקבל את החתימה של המוצר הנערף ניסיתי להתקין עוד 100 גירסאות מדיסקים שונים מאנשים שונים ותמיד אותה בעיה פרשתי באתי להתקין xp בחזרה שוב בעיה b0100800 אותו דבר בעיה עם החתימה של המוצר. מה עושים ? צריך לשנות משהו בביוס ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SlyFox,

רציתי לדעת כיצד אני בודק את הביצועי מחשב שלי ואם יש איזו בעיה מסדר אותה תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אריקבר,

וינדוס XP SP3 יציב ומריץ כל דבר ללא שום בעיה כולל משחקים סרטים וגלישה רק כאשר מפעילים וידאו מהWEB (יוטיוב וכו') המחשב נכבה וצריך ריסטרט לאחר הריסטרט הוא מתחיל באופן עצמאי מסך כחול עם DISKCHECK

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים אני משתמש במחשב נייד לנובו C940 4K שבו מאיץ גרפי של IRIS INTEL אני עובד עם פיירפוקס ומריץ סרטונים בד"כ שניים במקביל ולאחר כמה זמן הסרטונים מתחילים לגמגם ולהיות איטיים ולהאט את המחשב ! האם הבעיה בפיירפוקס או בבכרטיס הגרפי או בשניהם ?

8. שלום, הבעיה התחילה הבוקר. המחשב נדלק, מראה את הלוגו של הלוח אם ואחר כך מופיע הסמן של העכבר עם קו תחתון שמהבהב פעמיים-שלוש ואז ריסטרט. במסך שמציג את הלוגו, המקלדת לא מגיבה (או שכן והמחשב לא קולט את זה) אז אני לא יכול להיכנס לביוס. פעם ב10 הדלקות המחשב כן נדלק כרגיל והווינדוס עולה. i5-4570 H81M-HD3 AMD Radeon R9 280X (המחשב מזהה אותו כ-AMD R9 200 Series) Samusng 860 EVO 8GB RAM Windows 10 20H2

9. היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!

10. Started by Lapua23,

שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה

11. אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא יודע האם זהו הפורום המתאים לשאלה, אז אני מפרסם את זה פה: לאחרונה אני חווה בעייה של זמזום בתדר נמוך (אני חושב ש-25hz) מהרמקולים שלי (Logitech LS11 סטריאו), כאשר אני מגביר את העוצמה שלהם, או כאשר אני משוחח בסקייפ דרך המיקרופון שלי (Speedlink SL-8702-SBK) והרמקולים, במקום דרך האוזניות/מיקרופון USB שלי. כאשר אני מזיז את המיקרופון, זה גורם לרעשי רקע, וגם כאשר אני מדבר למיקרופון, שומעים הד מהרמקולים. ממה הבעייה הזו יכולה לנבוע? עדכון: הבעייה נעלמה לאחר שניתקתי המיקרופון מיציאת המיקרופון שבלוח האם, אך חזרה לאחר שחיברתי אותו בחזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by janan,

מחפש תוכנות להסרת וירוסים וניקויי כללי של המחשב ללא פירמוט.. כמו כן אל תגידו לי nod32 ואנטי וירוסים. מחשב תוכנות טובות לניקוי המחשב לאחר שיש בו וירוסים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן , ביצעתי עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך ולאחר ריסטרט מופיע לי מסך שחור עם הודעה "INPUT NOT SUPPERT" עשיתי דרך מצב בטוח הסרה מלאה של הדרייברים דרך התכונה "Driver Sweeper" והורדתי את העידכון ישירות מהאתר של AMD ושוב מופיעה אותה הודעה , עוד פרטים: כרטיס מסך AMD RADEON HD 6870 לוח אם GIGABYTE 78LMT-S2P מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT המסך מחובר למחשב בחיבור D-SUB בדקתי והדרייבר תואם למערכת ולכרטיס מסך תודה .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yahel shafir,

שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קיבלתי מחשב לתיקון שהלוח בו היה דפוק, אז קנינו בשבילו לוח אם יד2 והרכבנו וחיברתי את הכל למחשב, כשאני מדליק את המחשב אז הוא מצפצף פעם אחת והכל תקין. ניסיתי גם לחבר לכרטיס המובנה והמסך עדיין לא נדלק. האם חשוב לחבר את הג'מפרים האלה? http://prntscr.com/3b3p5k כי בעקרון חיברתי את הג'מפרים של ההדלקה, הפעלה מחדש והנורות של הקשיח. מה עוד יכול להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yaniv8,

שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי, אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רב יהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה הינה מפרט: מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gimel,

שלום, יש לי בעבודה אל פסק של חברת GAMATRONIC שזקוק להחלפת מצבר. המעבדה שלהם נותנת שירות רק בירושלים ולא בא לי לנסוע עד אליהם בשביל להחליף את המצבר. יש מקום לקנות מצבר באיזור המרכז ולהחליף לבד? מה הסכנות?

20. Started by Ariel Reys,

שלום, אני פרמטתי את המחשב לא ממזמן ואז פתאום אני מזיז קצת את העכבר הוא עושה לי פריז לשנייה וככה כל כמה שניות ואני לא יודע מה לעשות תמונה של המעלות: [ATTACH=CONFIG]9670[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nivster,

יש לי WINXP ודיסק שהלך, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות לו low-level format

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TX,

אז ככה אני מתכוון לעדכן את הביוס שלי, הלוח אם שלי הוא Asus A7V133. אני יודע שלא מומלץ לעשות זאת, אבל במקרה שלי, רק אם מעדכנים את הביוס הלוח אם תומך במעבדי Athlon XP עד 2200... ואני כניראה יצטרך. בכל מקרה, לפי האתר של אסוס, צריך לעשות boot disk ולהכניס לתוכו את התוכנה aflash.exe ואת הקובץ ביוס מעודכן xxx.awd . אז ניסיתי לעשות boot disk מהווינדוס (יש לי Win XP) ע"י מקש ימני על A, בחירה פורמט, וסימון של Start up disk... שהפעלתי את המחשב עם הדיסקט הזה, היה איזה הודעת שגיאה על ה display driver, אבל הוא המשיך כרגיל, ואחרי זה הפעלתי את התוכנה aflash.exe, בחרתי באפשרות לשמור את הביוס הנוכחי על הדיסקט, רשמתי שם בלי סיומת (בטעות), הוא סיים, אחרי זה רציתי לעשות אחד עם סיומת, ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. בעיה מוזרה בטירוף... פתחתי את המחשב היום עבדתי עליו איזה 10 דקות אייסיקיו ווינאמפ מירק אימייל כל השטויות, פתאום בום משום מקום הוא עושה ריסט לבד... הופיע לי מן כזה מסך כחול שכתוב System Failiure.... אמרתי אולי פתחתי איזה תוכנה שגרמה לו לקרוס לא יודע... אולי העמסתי עליו... לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהאייסיקיו השארתי את המחשב דולק ואחרי רבע שעה עוד ריסט משום מקום.... אני עשיתי עכשיו סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום.... אחרי הסריקת וירוסים אני יעשה Ad-Aware ונראה אם יש משהו... אני אתמול זוכר ששיניתי את ההארד דיסק שלי מ FAT32 ל NTFS כי זה אמור להיות יותר טוב ולתמוך יותר טוב בווינדוס אקס פי.... השינוי עבר בהצלחה ואתמול עבד חלק רגיל... זה השינוי היחיד שעשיתי למחשב מאתמול להיום... לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.