תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט קפא כשרואים שהעכבר זז . מה שישר שולל כרטיס גרפי ומעלה חשד שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה. אז ניסיתי לפרמט את הפרטישן ולהתקין מחדש. רק מה.... ההתקנה אומרת שאי אפשר לפרמט את הפארטישן. שגיאה לא ידועה. האם זה אומר שהלך על ההארד דיסק? או שאתם מכירים טריקים שימושיים להציל אותו מבעיטה חזרה לSkypc. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות של בעיית זכרiן CANT READ CANT write יש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברה הפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעם מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 320. החלפתי דיסק SSD מ 250GB ל 1 טרה של SAMSUNG. אני מנסה לעשות RECOVERY עם הכלי Digital Download Recovery Service של לנובו אך בסיום אני מקבל הודעה שה RECOVERY נכשל ואני צריך לאתחל מחדש את תהליך ה RECOVERY. ניסיתי עוד פעם ושוב אותה הודעה. פירמטתי את כונן ה USB וניסיתי ליצור Digital Download Recovery Service מחדש אני מקבל את ההודעה הבאה: Recovery Media has already been requested for this machine. Please enter the serial number for a different machine or Contact Us for further assistance. שלחתי להם אבל עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח בבקשה לעזרה. שבת שלום ושנה טובה. שגיא
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי חבילה של 100 מגה של הוט עם ראוטר הוטבוקס 1. תמיד בחדרים קיבלנו בערך 40 מגה. לפני כמה ימים לפתע פתאום המהירות הפכה להיות בין 2-5 מגה. הייתי עם נציגת שירות כשעה וחצי בטלפון בו היא ניסתה לשנות כל מיני דברים (תדרים, ריסטים ועוד) שלא עזר. היום הגיעו סך הכל 4 טכנאים, אחד מהם גם טכנאי רשתות שעבד על הקופסה בחוץ. הם שינו את הקונקטורים (לא שאני יודע מה זה אומר), החליפו את הראוטר לראוטר חדש מהפלסטיק שנקרא הוטבוקס 2 ועשו כל מיני שינויים. בשורה התחתונה אחרי כל השינויים, המהירות נשארה אותו דבר... כמה מגה בודדים. הטכנאי האחרון אמר לי שהוא לא יודע מה להגיד לי, ושהם עשו כל דבר אפשרי. מה אני אמור לעשות עכשיו???
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש כמה סדרות שאני רוצה לצפות בהן בוואלה VOD, אבל הם חסומים לגישה מחו"ל, ואין אותן עם כתוביות כלשהן בשום אתר אחר. ניסיתי עם hidemyass אבל זה לא עובד. האם למישהו יש רעיון כיצד להתגבר על המכשול? תודה
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן רכשתי היום ווינדוס 8.1 פרו והתקנתי נתקלתי בעניין שאני לא מצליח להיכנס לביוס של הלוח ע"י לחיצה DEL\F2 חפרתי באינסוף מדריכים והבנתי שיש אפשרות בווינדוס שצריך להיכנס אליה אבל משום מה היא לא מופיעה אצלי כדי להיכנס לביוס אני חייב לנתק מהחשמל לאפס ביוס וכ'ו ( לא אידיאלי מבחינתי אם אני רוצה להתעסק בOC ) אני חדש בכל עניין הווינדוס הזה ואשמח לעזרה!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון [חודש] יש לי בעיה במחשב שלי. [אני עכשיו במחשב של אבא שלי...] יש לי מחשב דיי ישן... [כמעט שלוש שנים] המפרט הוא: מעבד 2667 533 MHZ לוח Asus P4SGX - MX 256X2 סטיקים של זיכרון [133MHZ] SDRAM geforce 5500 256mb agp x8 ספק jtc 500W [כן אני יודע שזה חיקוי גרוע וחרא ספק] WD 80Gb 8mb צורב וכונן [סתם לא ממש חשוב] motherboard chipset SIS650gx טוב ניראה לי אפילו יותר מידי פרטים חחחח בקיצור כבר חודש שהמחשב עושה לעצמו ריסטים המעבד מגיע ל70 מעלות [אפילו שאני כותב את ההודעה המחשב עשה לעצמו ריסט בלי שאני יגע בו בכלל יזיז את העכבר] סרקתי את המחשב עם 3 אנטי ווירוסים [spy sweeper|nod32|kasepersky| הכי מעודכנים הגירסאות הכי חדשות] לא נמצא כלום. הדבר היחיד שעולה לי בראש …
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
העכבר MX900 הוא טוב למשחקים??????? ??? כמו אחיו MX510????????? האם שווה את הכסף???? אני צריך עכבר עם Bluetooth!!!!!!! כי חיברתי את המחשב לטלויזיה ורציתי לשלוט על המחשב מהסלון
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב לאחר הרכבת מחשב חדש, מדי פעם בעת עבודה על המחשב, המחשב עושה ריסטרט עצמאי ובמסך הראשוני בעת עלייתו מחדש מופיעה הודעה על כך שהריסטרט נעשה בעקבות בעיה רגעית במתח.... (ראו תמונה מצורפת) האמת שאני לא מבין כ"כ למה, כי המחשב מחובר דרך אל פסק תקני, ספק הכוח מתפקד טוב (כך לפחות אני מאמין...) קראתי קצת בפורומים בחו"ל שזה כביכול נושא מוכר ויש אפשרות לבטל את אופציית הריסטרט האוטומטי בלוחות אם כמו שיש לי... האם זהו מצב מוכר? פתרון למישהו? אודה לתשובתכם
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בס"ד כמו שאתם רואים בתמונה למטה יש לי הפרש של 15 מעלות בין הליבות ורציתי לדעת איך מתקנים את הבעיה הזאת? נ.ב. מה זה aux [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, אין לי מושג אם זה הפורום הנכון - אז תגידו לי אם לא. עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך. אתמול הוחלף הקירור של המעבד (Athlon XP 1700+), ומאז המחשב לא עולה. מה זה אומר? הוא לא מצליח להגיע לשלב שבו בוחרים משתמש (windows XP) = לפני שהוא מגיע למסך הזה המסך הופך לשחור, ונשאר ככה. ב- safe mode המחשב כן עולה. בד"כ הייתי מאשים את מערכת ההפעלה, אבל בעצם שום דבר בתצורת המחשב לא השתנה, רק הקירור של המעבד, והמחשב לא ממש אמור להיות מודע לזה... לכן אני חושד שאולי דפקו איזה משהו כשהרכיבו את הקירור החדש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה שהמחשב עולה רק ב-safe mode ? יש מצב שזו בעיית חומרה? אולי נדפק משהו במערכת ההפעלה? (למרות שאני בספק) כמו כן, אשמח לאיזה-שהם הוראות כדי שאוכל…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שלאחרונה בדקתי אותו והוא לא מאה אחוז הכרטיס מסך מתחמם מאוד ובדקתי את העניין ושמתי לב שהמאוורר עליו לא מסתובב ניקיתי מלא אבק אבל זה לא עזר ניסיתי דרך msi afterburner ולא עבד אמרו לי לראות אם התנתק משו אני לא בטוח הנה תמונה מה אני עושה? כרטיס ATI Radeon 5770 HD תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד של Asus מדגם UL20A , עם ווינדוס 7 ו3 גיגה ראם. בקיצור המחשב של קרובי משפחה. התופעה: המחשב אינו נדלק. לחיצה על כפתור ההדלקה גורמת לכך שמופיע אור כחול בכפתור ההדלקה, לאחר כמה שניות הדיסק הקשיח נכנס לפעולה. אולם המסך נשאר שחור ואין תצוגה. ניסיונות לפתרון הבעיה: 1. שימוש בצג חיצוני (כולל ניסיון ללחוץ FN+8 כדי להחליף תצוגה) 2. הוצאת הדיסק הקשיח 3. החלפת הצ'יפים של הRAM 4. ריקון הסוללה וטעינה מלאה מחדש. עד כה כלום לא עוזר. החשד שלי: ממה שהבנתי זה דגם שמגיע עם פונקציה בשם Asus Grphix כלומר יש כרטיס מסך ייעודי של Nvidia וכרטיס מסך מובנה של Intel כאשר בפתור מחליף ביניהם.. ייתכן שאחד הכרטיסים האלה מפריע למחשב לתת תצוגה? קראתי באינטרנט על כל מיני טקסי וודו מוזרים אבל אני…
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כונן מקסטור חיצוני של חבר הפסיק לעבוד. פרקתי את המעטפת ובפנים נמצא כונן סיגייט ST3500320AS עם Firmware:SD81. בחיבור הכונן לחשמל הוא מזמזם קלות כל 2 שניות בערך ומעבר לזה לא עושה דבר (לא מזוהה בביוס). מישהו מעוניין לתת דיאגנוזה? החומר שבפנים חשוב לחבר הזה... :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם יש לי שאלת שמטרידה אותי כבר הרבה זמן האם יש אפשרות לעשות RECOVERY למחשב נייח כמו שיש במחשבים ניידים שלוחצים F12 וזה משחזר לי תמחשב להתקנה של הוינדוס והדרייברים נקיי כמו שקניתי אותו (ללא צורך בדיסק של ווינדוס). אם יש אפשרות כזו אפשר מדריך בעברית. תודה רבה רבה לעונים/ות ושבת שלום ומבורך.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו הבנתי שיש איתם המון בעיות!!! והמחשב לשי מטרתו היא משחקים! אז קודם כל כמה זמן ייקח עד שהמשחקים יעבדו עליו טוב? איזה פתרונות יש לזה? האם כדאי לקנות מעבד אחר במרום הדיולקור? כמו ה-3200 חד ליבה? מה אתם ממליצים... תודה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תראו... יש לי מסך samsung syncmaster 793df עם דרייבר מעודכן למסך..... הבעיה- המסך מחליף מיידי פעם לטורקיז וחוזר בחזרה ולפעמים לוקח איזה חצי דקה עד שהוא חוזר לנורמל.... אני כבר החלפתי את המסך והוא עדיין ממשיך להחליף צבעים. החשד- אולי יש בעיה בחיבור של הכרטיס מסך או בכרטיס מסך עצמו... מה אני עושה? ???
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-