תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! קמתי היום בבוקר (יום שישי) והמחשב היה דלוק כי תוכנות שיתוף הקבצים פעלו. שמתי לב שהעכבר לא דולק, וניסיתי להזיז אותו והוא לא זז! חשבתי שהלך העכבר אבל גם הסורק, והGamepad מחוברים למסך וגם הם לא פועלים. ניסתי לחבר את הדברים האלה לUSB שבמחשב וזה עובד. למישהו זה קרה פעם? ניתן לתקן את זה? (מדובר במסך LG Flatron 995FT בן שנתיים וקצת) אודה לעוזרים :'( שבת שלום!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מחבר כדי לתקן לו אותו אבל בהתקנה של וינדוס אני מקבל מסך כחול שכותב Bad Pool caller עשיתי בדיקה לזכרון עם MEMTEST וזה לא גילה שום דבר המעבד הוא Athlon 1600+ עם לוח של גיגה בייט KT400 כמוכן גם הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב והכנסתי כרטיס מסך שאני בטוח שעובד כמו שצריך. אני נואש אני לא יודע מה לעשות והוא דיי לחוץ עם המחשב בבקשהב תעזרו לי תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא מוציא לי אבקה לבנה על כל משטח שהוא עובד עליו. יש למישהו מושג מזה???
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי באינטרנט מה זה אומר, זה מצביע על תקלה בזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה שהיא תגרם. קניתי מחשב חדש, הוצאתי מהישן את ההדריסק והספק ושמתי בחדש. המחשב סתם עמד בחדר בצד. הבאתי את המחשב לחבר והוא חיבר לו ספק והרד דיסק. כשהוא הדליק את המחשב הנ"ל קרה. הזכרון בסדר, הכל ניראה בסדר. אבל זה עושה את הציפצופים =\ הוא ניסה לשחק עם הזכרונות אבל כלום לא עזר. רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי 2 מחשבים חדשים לוח : GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 BOX זיכרון : ADATA 2G Ram DDR3 1333 MHZ דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB (HD502HJ) מארז ATX עם ספק 450W אתמול סוף סוף הרכבתי אותם. ומאז יש לי בעיה. כל 5-10 פעמים שאני מדליק את המחשב אני שומע רעש !!עצבני!! מהדיסק הקשיח שהוא "דופק את הראש בצדדים" המחשב ממשיך לנסות לעלות ואז הוא כותב שאין מע' הפעלה. אני מכבה את המחשב \ מרסט אותו ואחרי 2-3 פעמים העניין נרגע והכל עולה כאילו כלום לא קרה. הבעיה קוראת בעיקר (על הפעם הראשונה כמעט) מתי שאני מנסה לבטל את CQN או לחילופין משתמש בפונקציה של Unlock Core. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי להחליף ספק וזה לא עוזר. הב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשירשור שלי בנושא "בעיה באחד מרכיבי המחשב", כאמור מדובר על WINXP על מחשב P4. אני אחרי פירמוט, אחרי איפוס ביוס ואחרי ניקוי המחשב והעברת זכרון מ SLOT ל SLOT אחר. היום עם עליית ה WIN שוב קיבלתי את ההודעה: System Error Error code c0000218, parameter1 e16bbbb8, parameter2 00000000, parameter3 00000000, parameter4 00000000. מה משמעות ההודעה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל יום המחשב שלי נתקע- כלומר התמונה קופאת ותוך כדי שומעים ברגע כמו רעש זימזום מעצבן כזה, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב ב"כוח" כלומר על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי, רוב הפעמים זה קורה תוך כדי משחק (BATTLEFIELD 3 אם כי זה גם קרה לי בALAN WAKE ובTRIBES) אך זה גם יכול לקרות סתם ככה או תוך גלישה באינטרנט, בנוסף זה לא נראה כתלוי בזמן השימוש- זה יכול לקרות אחרי כמה דקות של שימוש אבל זה יכול גם לקרות אחרי כמה שעות אם בכלל... לפעמים לאחר קצת זמן של התקיעה אני מופנה לBSOD מאשים משהו אחר, אך בדר"כ התמונה פשוט קופאת. בנוסף לאחר שאני עושה RESTART המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים כאשר המסך בדר"כ לא מגיב כלומר נכנס לSLEEP MODE כאילו הוא לא קולט את המחשב ואני צריך לכב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שה מוזר פה זה כרטיס חדש MSI AMD Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 אני מפעיל נגיד 4-5 חלונות ביוטיוב הוא קורס משחזר את עצמו כמה פעמים ואז מסך כחול אם אני מחלץ משחק נגיד מתקיה המחשב במאמץ פותח את האינטרנט הוא קורסס התקנתי את הדרייבר כמה פעמים עכשיו מה שמוזר שתמיד מראה לי שיש עדכון גרסה חדשה לcatalyst control אני מתקין וזה נשאר על אוטו גרסה חחח עכשיו עשיתי לו OC ממש קטן וברגע שהתחיל לזייף החזרתי להגדרות יצרן כמו כן אני חושד שזה אולי מההתקנה של הווינדוס 7 לא יצאה לי כול כך טוב ויש לי 2 ססטם Program Files .Program Files x86 אבל בהתקנות תמיד אני משתדל שזה היה רק בProgram Files x86 אז מה אתם אומרים כרטיס מסך דפוק או התקנה ברגיל הוא עובד במאמץ קורס
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם קניתי אתמול מחשב חדש ואני לא מצליח לראות חלק מהסרטים כמו שצריך הורדתי סרט באיכות גבוהה מאוד ששוקל 13 גיגה וככה זה נראה מה אני צריך לעשות? שימו לב שהתמונה ממשיכה לצד שמאל משום מה זה מראה חצי תמונה. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם: לוח אם - P31-S3G של ג'יגהבייט 2 GB זיכרון מעבד E6550 כ.מסך - 8600GT של ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (ללא מאוור רק צלעות קירור) מידי פעם במיוחד כשמשחקים המחשב נופל ברגע שהמחשב נופל מופיע על המסך - מסך בצבע אפור המחשב לא נכבה אלא משתתק - אין אפשרות לעשות ריסט ואין אפשרות לכבות את במחשב ע"י הכפתור גם בלחיצה ארוכה אלה רק ע"י הוצאת כבל החשמל של המחשב חום הכ.מסך עומד ללא מאמץ על 60 מעלות (לא יצא לי לבדוק בעומס) במעבד עומד על כ 50 מעלות (פלוס מינוס של 5) מדוע זה קורה? האם זה בגלל חום הכ.מסך? או משהוא אחר? איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, אולי תוכלו לעזור. התקנתי היום חלונות 7 שרכשתי. בתום ההתקנה לא היה סאונד כלל. המחשב אינו חדש, אלא בן שנה, ועד עכשיו עם חלונות XP היה סאונד מצויין. לפי ה - Device Manager, הדרייבר מותקן כראוי. עשיתי עדכון דרייבר, והוא כתב שהדרייבר מעודכן. הורדתי מהאתר של יצרנית לוח האם דרייבר וניסיתי אותו, זה התקין משהו, אבל כלום לא השתנה. ניסיתי לחבר אוזניות כדי לראות אם זה הרמקולים, אבל כלום. ניסיתי אפילו את כל אחד מהחיבורים של כרטיס הקול (לא רק את הירוק), אבל נאדה. האמת היא שאין לי מושג ירוק למה אני לא שומע סאונד. נכנסתי להגדרות כרטיס הקול, שיניתי את ברירת המחדל מחיבור HDMI לחיבור השני, גם זה לא עזר. שום דבר לא עוזר. התקנתי בעבר חלונות 7 על מחשבים אחרים, אף פעם ל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי היום טלוויזית לד חדשה לחדר (mag 40 אינץ אם זה משנה) ועכשין חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל hdmi ואני לא מקבל תמונה של המחשב בטלוויזיה, כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש. פעולות שבוצעו: התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 64bit ולאחר מכן את כל הדרייברים. (דיסק ההתקנה של הלוח אם). למארז שקניתי יש בפאנל הקידמי יציאת שמע וכן יש את היציאות שמע האחוריות של הלוח אם. הבעיה: כאשר אני מחבר את הרמקולים ליצאה הקדמית יש סאונד, כאשר אני מחבר ליצאה האחורית (תזכורת ללוח אם) אין סאונד. בנוסף, שאני מחבר את הרמקולים ללוח אם אני מקבל את ההודעה הרגילה שמערכת ההפעלה זיהתה את החיבור (כמובן לכניסה הירוקה..), כפי שציינתי אין סאונד. אשמח לדעת מה אפשר לעשות ו/או מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel core 2 quad 4GB RAM PS: hec 400W GPU: ATI radeon 4800 OS: win7 64bit לוקח למחשב שלי בדר"כ 4-5 דקות להתעורר ממצב שינה. לאחרונה ניסיתי לחבר למחשב מסך נוסף אך הדבר החמיר את המצב לכדי זה שלקח לו כ-10 דקות להדלק. אתמול המחשב קרס לגמרי ורק ניתוק של אחד המסכים הפעיל אותו מחדש. אני מנסה לצמצם את מקור הבעיה כדי לדעת איזה רכיב להחליף וכרגע אני חושב שזה כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לתת לתת לי את דעתכם בנדון או שתתנו לי עצות איך למצוא את מקור הבעיה. תודה ליעד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה הבעייה,יש חלשמל הכל רץ ההארד דיסק הכל,אפילו יש קולות שהוא עולה "כרגיל",פשוט המסך לא נדלק,אז אני חושב שהוא לא עושה פוסט,למרות שזה נשמע כאילו הוא אפילו מעלה ת'ווינדוס... ניסיתי לנקות הכל להחליף סטיק זיכרון,להחליף ת'מיקומים שלו\הם הכל ואותו דבר... מה אתם חושבים שהבעייה?הכרטיס מסך? אני חושב שראוי לציין שלא מזמן ניסיתי לעגל(עיגלתי) כבלים אצלו,אולי זאת הבעייה?(למרות שגם בלי שום כונן כמו דיסקים פלופי או דיסק קשיח הוא אמור להראות ביוס,לעשות post והאמת שגם ניסיתי לנתק את כולם)...כמו כן ראוי לציין(די ברור אני חושב)שזה מחשב ישן... תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב Prof. Win2k מחובר למודם ADSL דרך כרטיס רשת מחשב שני, WinXP Home מחובר לראשון דרך HUB. לאחרונה, שיחקתי מעט עם ההגדרות במחשב השני, ועכשיו אני מצליח לראות דרכו אינטרנט. (הSHARING עובד) הבעיה, שמאז, אני לא מצליח לראות את הכוננים של המחשב הראשון, וגם הפוך: המחשב הראשון לא מצליח לראות את המחשב השני, וגם לא את המדפסת המשוטפת שמוגדרת בו. אני משתמש באותו שם של רשת, אבל כל מחשב רואה רק את עצמו. (לפני ששיחקתי עם ההגדרות, שיטוף האינטרנט לא עבד, אבל ראיתי כוננים וגם יכטתי להדפיס) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש , והשקעתי דיי הרבה כסף בכרטיס מסך (במיוחד בשביל משחקים) radeon 9700 pro ונראה שעדיין אני לא יכול לשחק משחקים מסויימים בצורה חלקה , בגלל המסך... ה refresh rate שלו כנראה נמוך... אני משחק תמיד על : 1024 - 768 32bit 85hz 85 זה המקסימום שהמסך יכול אני חושב , ונראה שזה לא מספיק.. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לסדר את זה? תוכנה או כל דבר... כי זה דיי מציק , ואין לי ממש עוד 1000 פלוס למסך חדש. והאם רמת הצבע משפיעה.. זאת אומרת אם יהיה הבדל בין אותה רזולוציה עם אותו רפרש רייט , אבל פעם עם 16 צבע ועם 32... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-