עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by matan770,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ממיקרוסופט ישראל,אמרו לי שיש לי גרסה שלא תומכת בעברית. אז הבנתי שיש לי גרסה אנגלית עם סקין עברית. הורדתי ממיקרוסופט ארה"ב באנגלית והוא אומר שאין אפשרות משהו.. מה הבעייה לדעתכם? מחקתי כבר את שני הגרסאות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Omry,

היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mic3mic4,

הי, פתאום, ללא כל פרובוקציה מצידי, המסך שלי מתחיל לעשות בעיות. כשאני מדליקה את המחשב , המסך כאילו נכבה ונדלק מייד - יש לי מסך שחור לחצי שניה, כל כמה שניות. אי אפשר לעבוד ככה. כשהמחשב כבוי, ישנה הודעה שרצה על המסך שאומרת "check signal cable" ורשום אנלוג. לא שיניתי כלום במחשב, בכבלים או במסך. הוא מחובר שנים למחשב ללא שום בעיות. כשבדקתי מה המצב של כרטיס המסך (דרך ה device manager) נראה שהוא עובד כמו שצריך. רעיונות היכן הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? המסך הוא של סמסונג, דגם syncMaster T220P. תודה רבה!!

4. יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי בעיה בchipset ששל הלוח אם אני חושב ושאלתי כבר בפורום גרפיקה ושלחו אותי לפה. אז ככה יש לי: sis 648 chipset וכרטיס Geforce 6600 le הבעיה שלי שאני משחק במשחק ואחרי כמה שעות מתחילים לי הארטיפקטים ורק ריסט עוזר. הלוח של MSI והכרטיס של גיגה ביט הם אתם צריכם יותר מידע שאלו הכל.. שמתי יש בעיות עם הSIS וסידרת 6XXX אז מי שהיא לו בעיה כזות או שיודע שיגיד בבקשה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yosi1978,

שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by CRYSMAN,

טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gregos1990,

שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by megan,

היי שמי מייגן, אני חדשה כאן יש לי בעיה די רצינית בשבילי לפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaver אחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיה המחשב קרס לי לגמרי וכל הדפדפנים עד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלום אתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלורר וגם שם כמעט ואין לי גישה לכלום וזה מטריף אותי לגמרי עכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגל זה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלם ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב ולא עזר לי בכלל וזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסך ואין לי גישה לכלום אפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני לא יודע מה מקור הבעיה או מה הפתרון.... תודה רבה מראש ויום טו2...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לתופעה מרגיזה. היום בשעות אחה"צ המחשב הפסיק לזהות התקני USB שחיברתי מקדימה, וגם הפסיק להשמיע קול, כאשר הוא פתאום לא מזהה את כרטיס הקול ולא מאפשר לי להתקין את הדרייבר מחדש. לוח האם הוא: Asus P5LD2-SE, המעבד הוא Core 2 Duo E6300 וכפי שכבר הבנתם, אין למחשב 3 שנים. לא מזמן החלפתי כרטיס מסך כי כרטיס המסך שלי הלך, שמתי במקומו ATI HD4350, לא צריכה להיות בעיה עם הספק כי זה ספק של HEC עם הספק 300W. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום המחשב LENOVO LIGION Y530 נקנה לפני מס חודשים ולאחרונה הווינדוס עולה ממש לאט ,כמה דק לפחות , לאחר מכן המחשב כבר רץ יחסית רגיל . על המחשב מותקן נורטון אנטי וירוס וSTEAM עם משחק אחד בגדול אז לא אמורה להיות בעיה של עומס על הדיסק קשיח. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 1_AviV,

מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bykeking,

אתמול סתם ככה המחשב נתקע, עשיתי ריסט והוא פשוט לא עולה. (המחשב מריץ flyakiteosx) כשאני מדליק אותו זה מגיע עד לחלק שהווינדוס נטען ואז כשאני אמור לעבור למסך ההתחברות זה פשוט נהיה מסך שחור. אחרי כמה פעמים שעושים ריסט זה עולה ואז יש הודעת שגיאה לגבע הקובץ programs files\ common files\ symantec shared\ validate.dat אם אני לוחץ על להתחבר המחשב עולה לשנייה ואז אני מקבל מסך כחול. בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! בנוסף, מי שיכול להמליץ לי על תכנאי טוב באזור השרון ויכול לשלוח לי בפרטי אני אודה לו מאוד!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing (חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו) אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה: 1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב 2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו. 3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו. 4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה. ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by raanann,

שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים

21. Started by tototom,

הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.

22. Started by Guy950,

שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TomL94,

היי חברים. ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb. נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה. מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן. בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת. אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by naorsa,

כשאני רוצה לאפס/ריסט ל windows 8.1 דרך הגדרות/שחזור הוא מבקש ממני לפניי שמתחיל את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה יש אפשרות/דרך שהוא לא ייבקש וזה יהיה שמור אצלו איכשהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים