עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי דיסק קשיח עם קבצים חשובים עליו,אבל כשמחברים אותו למחשב הוא גורם לקצר והמחשב נכבה מייד,יש אפשרות להוציא ממנו קבצים? אם כן איך ואיפה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gal2229,

פתאום שהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה כזאת שאני מנסה להכנס לכונן D או לפתוח קבצים שבכונן D. מה אני עושה? אחד עובד לי ואחד לא..(יש לי 2) יש לי דברים חשובים בכונן D. נ.ב בדקתי כבר חיבורים והכל הכל מחובר כמו שצריך מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ברגע אחד באמצע העברה הכרטיס הפסיק לפעול ונעלם. מאז כל פעם שאני מחבר הוא לא מופיע. ניסיתי למחוק מנהל התקן, בניהול דיסק הוא נמצא עם X אדום עם הודעת שגיאה: data error (cyclic redundancy check) ביצעתי נסיון לתקן דרך CMD עם chkdsk X: /f מהמדריך הבא: https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-fix-cyclic-redundancy-check-data-error/ מפה לשם שום דבר לא עוזר, המכשיר פשוט לא מזוהה. אגב שמזיזים אותו וזז לו קצת ה-USB שומעים צפצוף כזה. לא תמיד זה נשמע. יש דרך לשחזר את הקבצים להציל אותם במצב כזה? תוכנה מומלצת? מצידי לזרוק אותו אחר כך לים העיקר הקבצים.

4. Started by ybe,

כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaniv_appX,

חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by joker8834,

שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Natasha Grudsky,

יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?

8. Started by Jeka90,

לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי חלקים והרכבתי מחשב החלקים הם : Intel I5 6400 Gigabyte gigabyte b150m-d3h (ddr4 Corsair Vengeance LPX 1X4GB DDR4 2400MHZ CL14 WD Caviar Blue 1TB Antec 350w . לאחר הרכבה המחשב נדלק, הותקן windows 10 , לא הייתה שום בעיה או איטיות בהתקנה, הכל זרם כמו שצריך. שעה לאחר סיום ההפעלה ושימוש רגיל במחשב (דפדוף באינטרנט) המחשב לפתע קפא. לאחר לחיצה על כפתור הריסטרט המחשב פשוט נתקע על העיגול המסתובב בעליה של windows , נורת הדיסק דלקה קבוע וגם לאחר שעה המחשב סירב לעלות. כשניסיתי להכנס ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה המחשב נתקע באיזור הכניסה למחיצות הדיסק הקשיח. לקחתי דיסק קשיח שלי והתחלתי הת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by reyrey_200,

בזמן האחרון אני מקבל די הרבה מסכים כחולים בויסטה הורדתי את התוכנה bluescreenview והנה כמה מהפרטים, אני מפרסם את זה פה בכוונה כי אני לא יודע לפענח: זה האחרון- ================================================== Dump File : Mini012810-01.dmp Crash Time : 28/01/2010 13:42:14 Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Bug Check Code : 0x100000ea Parameter 1 : fffffa80`0563f060 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+71db File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\Mini012…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by user1552,

הספק שלי התפוצץ מקצר לאחר שהוא היה על 150 וולט במקום 220 ועכשיו חברתי למחשב ספק אחר ולקח לווינדוס איזה 10 דקות לעלות והמחשב עובד מאוד איטי. יכול להיות שבגלל שהספק כוח נשרף אז עוד חלקים במחשב התקלקלו? המחשב היה מכובה שהספק כוח שלי התפוצץ מהקצר. חשוב לציין שיש ל SSD והמחשב מתפקד בצורה מאוד איטית. איך ניתן לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SAP,

שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר

15. שלום , מדובר בSOCKET 775 .לוח של MSI P43 NEO המחשב נדלק אבל לא מגיע להתקנת WINDOWS XP HOME EDITION. ההתקנה עולה דרך CD,אפשר לפרמט את הHDD.אבל כשזה מגיע לחלק של אחרי הPOST. מסך שחור לא עולה כלום! בדקתי את הHDD והוא תקין על מחשב אחר ההתקנה עולה כרגיל [כמובן שיש הודעת שגיאה כי זה לא אותה חומרה] מה אפשר לעשות!?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום ולכולם וערב טוב. קניתי דיסק קשיח חדש (2TB) ולוח אם חדש(P5 של אסוס). התקנתי ווינדוס חדש על הדיסק קשיח הישן שיש לי 500GB, עכשיו הווינדוס לא מזהה את הדיסק קשיח החדש שלי. הביוס מזהה, הווינדוס משום מה פשוט לא מזהה וניסיתי לנתק ולחבר, כלום. יש לציין שהארד דיסק מופיע גם במנהל התקנים, פשוט לא מופיע ב"מחשב" יש למישהו עצה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SharP,

אז ככה .. בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי 10 דקות הוא נדפק .. מיד הבנתי שזה הספק .. עכשיו .. אני בעל AMD 1700+ ואמרו לי שצריך להישתמש עם זה רק עם ספק מעל 300 WATT אני חיברתי תספק הישן שלי כרגע שהוא 235 WATT והוא עובד(הורדתי את ההרד דיסק השני ו2 הסידי) אבל ... הוא מחמם את המחשב ב 10 מעלות האם זה לא מסוכן להישתמש בספק הזה יום אחד ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, במחשב שלי אין חיבורי SATA לכן קניתי כרטיס PCI בעל חיבורי SATA. לאחר חיבור כל הרכיבים הדרושים והתקנת הדרייברים, המחשב לא עולה(הווינדוס לא עולה). הוא נתקע במסך שבו הוא מראה כמו תמיד את מערך הרייד שקיים, ומתחתיו את הנתונים החדשים לגבי כרטיס ה-SATA ונתוני הארד דיסק החדש, אך לא ממשיך משם את תהליך הההפעלה הרגיל. אשמח לפתרון לבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Game5,

שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 128mb שקניתי לפני 3 חודשים ב 600 ש"ח. הכרטיס אמור להיות טוב אבל במחשב שלי הוא לא מראה את זה. ב 3Dmark05 קיבלתי 2202 , ראיתי שאחרים עם אותו כרטיס הצליחו לעבור את 6000 (הם קיבלו 8000). אני מניח שהם רימו או עשו אוברקלוק אבל אלה שקיבלו מתחת ל5000 לפי דעתי זה נכון... אבל בכל מקרה עם כרטיס כזה צריך להוציא לפחות 3000 נקודות (בלי אוברקלוק). התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס הזה (אני חושב הכי חדשים). למישהו יש מושג מה לעשות כדי שהכרטיס יפעל טוב (כמו שהוא צריך לפעול) ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mic3mic4,

הי, פתאום, ללא כל פרובוקציה מצידי, המסך שלי מתחיל לעשות בעיות. כשאני מדליקה את המחשב , המסך כאילו נכבה ונדלק מייד - יש לי מסך שחור לחצי שניה, כל כמה שניות. אי אפשר לעבוד ככה. כשהמחשב כבוי, ישנה הודעה שרצה על המסך שאומרת "check signal cable" ורשום אנלוג. לא שיניתי כלום במחשב, בכבלים או במסך. הוא מחובר שנים למחשב ללא שום בעיות. כשבדקתי מה המצב של כרטיס המסך (דרך ה device manager) נראה שהוא עובד כמו שצריך. רעיונות היכן הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? המסך הוא של סמסונג, דגם syncMaster T220P. תודה רבה!!

23. Started by נועם צור,

איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?

24. אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום המעבד שלי נידבק לגוף קירור! עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)? או שזה אסור?!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים