תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה שבמהלך שימוש רגיל במחשב, ללא שום הרצת תוכניות כבדות, לפתע פתאום הכל קופא, סמן העכבר נתקע ושום לחיצה עליו או על המקלדת לא עוזרת. מסך המחשב ממשיך להיות דלוק ולהראות את מה שזה לא יהיה, אבל פשוט אין לי שום שליטה על המתרחש ואך ורק כיבוי ידני של המחשב והדלקה מחדש מטפלת בבעיה. הקיפאון הזה קורה באופן רנדומלי לחלוטין ונדמה שאיננו תלוי כלל בעומס על המחשב שכן הוא יכול לקרות אף בעת שימוש פשוט בדפדפן. יהיה לי קשה גם להראות את הבעיה לחנות טיפול במחשבים שכן הסיכוי שייתקע להם בדיוק בעת הבדיקה מאוד נמוך. זה יכול לקרות לפעמים אחת לשבוע ולפעמים כמה פעמים ביום, מרגיש רנדומלי לחלוטין. מה נדמה לכם יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אני מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא אז תפנו אותי למקום הנכון בבקשה. 2. מחשב נישא של ASUS דגם UX430U שנרכש מ-KSP ב- 08/2018 (אאל"ט אחריות ל-3 שנים). 3. המספר הסידורי נמחק. 4. את שירות הלקוחות של KSP ו/או ASUS לא ניתן לתפוס (שלחתי מיילים) 5. כדי לפתוח קריאת שירות ב- ASUS צריך את המספר הסידורי שנמחק כאמור. 6. ישנה דרך לחלץ את המספר הסידור של המחשב עצמו? (לא של מערכת ההפעלה) 7. התקלה אגב, מסכים כחולים (BSOD) רנדומליים, או כשמעמיסים אותו (הפעלת מספר אפליקציות כבדות במקביל). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחי יש מפרט ישן: pentium4 2.86GHZ לוח אם gigabyte 81945P-G לאחרונה שהוא ניסה להפעיל את המחשב הוא לא ראה תמונה בכלל, היה לו כ.מסך (X1300 או משהו כזה), שמתי לו 8500GT ואכן יש תמונה. (הוא לא משחק ודברים כאלה) היו לו 2 זכרונות של סאמסונג 256X2, הוצאתי אותם ושמתי לו יש הישנים שלי של סאמסונג 512X2 667MHZ (הזכרונות שלו לא היו 667 אז הוצאתי אותם) המחשב עובד בסדר, עד לרגע שאני מפעיל איזה לדוגמא איזה סרטון ביוטיוב, אם זה מוסיקה רק או וידאו, ואז המחשב פשוט נתקע, רואים איזה מסך כחול והוא עושה ריסט מעצמו. מה יכול להיות הסיבות לכך? (שאלה אחרת אם מישהו יודע לגבי הלוח הזה או בכלל, למה כל פעם שהמחשב עולה, הוא שואל לגבי התקנה של איזה RAID או משו כזה) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי מרצד כל הזמן ניסתי כל מיני דברים התקנתי דריברים בדקתי תחיבור אבל לא עזר ... מזה כבר יכול להיות וזה מסך חדש... :'(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעבר ווינדוס ויסטה, וכשהייתי מחפש קובץ, הוא היה מחפש לפי שמות הקבצים, ואם רציתי, הייתי יכול לסמן לו שיחפש גם בתוך הקבצים, בתוכן שלהם. לפני כמה חודשים עברתי לווינדוס 7, ואני רואה שהדיפולט שלו זה לחפש בתוך הקבצים. כשאני עושה חיפוש פשוט, אני יכול לקבל מאות תוצאות... איך אני מונע ממנו שיחפש בתוך הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. בבעלותי לפטופ של HP. לא מזמן נשבר חיבור החשמל שלו וכרגע החיבור לא עובד כלל - המחשב מרוקן ולכן גם לא נדלק. מדובר על שקע שחור ועגול בצידו של הלפטופ (שוב - התקלה היא בשקע שבלפטופ עצמו). היכן מומלץ לתקן את התקלה, ומה המחירים שאתם מצפים לשלם על דבר כזה? הלכתי לנחות אחת ורצו על התיקון הפשוט הזה מחיר מופרז לחלוטין של 450 ש״ח, כמובן שלא הסכמתי. באיזור רעננה-נתניה-כפר סבא, אפשר גם הרצליה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי WIN8 מקורי ביצעתי את השדרוג ל 10(64BIT) הכל עבר חלק, עכשיו לבעיה המסך פתאום קופא והעכבר נתקע שמתי לב שזה קורה בעיקר בצפייה ישירה של סרטים. ב YouTube הוא לא נתקע אבל אם נגיד שאני שם שיר אז שומעים הרבה לאגים ויש קפיאות קטנות כאלה של המחשב אבל הוא ממשיך לרוץ. באתרים אחרים הסיפור שונה ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. הרצתי על המחשב סרט עם VLC והכל עובד טוב היום החלטתי לפרמט ולהתקין שוב WIN10 הפעם התקנה נקייה ועדיין אומנם הבעיה הסתדרה טיפה אך עדיין יש קריסות על המחשב מותקנים דרייברים של הכ.קול REALTEK שמותאם ל WIN10 דרייבר לכ.מסך של ATI לצערי הגרסה האחרונה היא מ 2013 ומותאמת ל 8.1 (hd4850)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לפטופ חדש של חברת HP מדגם tx2620ej. יש למחשב בעיה של איטיות כאשר אני מנסה להציג אתרים עם סירטוני FLASH או כל מני דברים דומים... לדוגמא במשחק החווה בפיסבוק הוא לא זז לי! הוא ממש נהיה איטי כמו מחשב ישן... כמובן שהתקנתי מחדש את הדריברים לגרסאות הכי עדכניות ואפילו התקנתי WINDOWS 7 ולא עזר. אני עובד גם עם השועל וגם עם אקספלורר,בשניהם זה קורה. אפילו שלחתי את המחשב ל HP בגלל איזה בעיה נוספת שהיתה לי והם גם החליפו לי מסך וגם לוח אם למחשב וזה לא עזר. מישהו עוד נתקל בזה? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי : ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 לפעמים המחשב קופא ומצריך אותי ללחוץ על הריסטרט, כשהמחשב עולה הוא לא מציע להעלות במצב בטוח. בהתחלה זה היה קורה בהתקנה של משחקים שונים, ועכשיו לפעמים זה קורה פעם ב.. כשאני מפעיל איזה תוכנה. וזה תמיד אקראי. לא תוכנה מסויימת. דרך אגב מותקן אצלי winxp pro sp3 32 עשיתי בדיקה עם REAL TEMP 3.0 + PRIME95: מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי חלקים והרכבתי מחשב החלקים הם : Intel I5 6400 Gigabyte gigabyte b150m-d3h (ddr4 Corsair Vengeance LPX 1X4GB DDR4 2400MHZ CL14 WD Caviar Blue 1TB Antec 350w . לאחר הרכבה המחשב נדלק, הותקן windows 10 , לא הייתה שום בעיה או איטיות בהתקנה, הכל זרם כמו שצריך. שעה לאחר סיום ההפעלה ושימוש רגיל במחשב (דפדוף באינטרנט) המחשב לפתע קפא. לאחר לחיצה על כפתור הריסטרט המחשב פשוט נתקע על העיגול המסתובב בעליה של windows , נורת הדיסק דלקה קבוע וגם לאחר שעה המחשב סירב לעלות. כשניסיתי להכנס ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה המחשב נתקע באיזור הכניסה למחיצות הדיסק הקשיח. לקחתי דיסק קשיח שלי והתחלתי הת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צרבתי ( Win 10) קבצים רבים (וחשובים) לתקליטו RW מסוג DVD. התקליטו התמלא במלוא התפוסה וב Properties) כל העיגול צבוע כחול, לא נותר מקום פנוי. בסייר אינני רואה קבצים על גבי התקליטור למרות שכאמור הוא מלא וגדוש בקבצים. קיימת דרך להציל את הקבצים ? מחקתי אותם מהדיסק אחר הצריבה. למי שמתפלא מדוע אני מוחק קבצים חשובים מהדיסק מבלי לוודא קודם שהצריבה עלתה יפה אענה שהעלאת הקבצים נעשתה בהדרגה במשך מספר ימים והדיסק הכיל את אותם ואף פרש אותם בסייר. רק אחרי שצרבתי את הקובץ האחרון שכפי הנראה לא הספיק לו המקום, הם נעלמו. אהיה אסיר תודה למי שיסייע בידי לאתר את הקבצים האבודים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת אינטרנט של 3com homeconnect לצערי איבדתי את הדיסק של הדרייברים, אבל הורדתי חדשים מהאתר של 3com ואני לא מצליח להתקין! ברגע שאני לוחץ על הsetup, המחשב חושב קצת וזהו - ממשיך כאילו לא קרה כלום. אני עובד עם ווינדוס אקס פי... למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי מספר פעמים להתקין Windows Vista Ultimate 64bit (על פני חומרה תואמת, אין לי כרגע את המפרט המלא, ניסיתי גם 32bit, אותה תופעה), אך כל ניסיון התקנה (תמיד התקנה מקורית עם רישיון, וניסיתי כמה כאלה) היה מלווה מספר ריסטרטים לא צפויים באמצע התהליך, שבסופו של דבר הסתיים בהצלחה, למרות הכל. גם בעבודה השוטפת הייתי נתקל בממוצע פעם ביום בריסטרט לא צפוי (לא בעיית התחממות), וכאשר הייתי מכבה (באופן מסודר) את המחשב, ומדליק אותו מחדש, זה היה מלווה ב3-4 ריסטרטים, עד שהמחשב היה מצליח לעלות ולהשאר דלוק כהלכה. חזרתי ל 32bit XP Pro, היו עוד קצת בעיות, מעט מעוד ריסטרטים בהתחלה, אך הם פסקו לחלוטין, וכעת אין שום בעיה, גם כאשר אני מכבה (באופן מסודר) ומדליק את המחשב שוב. ההשערה שלי היא שיש לי ב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי גברברים, חזרתי הביתה בערב, הדלקתי את המחשב (שהיה כבוי מליל יום קודם), השתמשתי בו מספר דק' בלבד ואז המסך כאילו נכבה לרגע וכשהוא חזר המחשב קפא - עכבר, מקלדת - שום דבר לא הגיב. כשעשיתי RESTART הוא כבר לא הצליח לעלות (נתקע בפס הציקלי של חלונות 7). לא רק זה, אלא שב-BIOS, בחלון הפתיחה של המחשב ובממשק של Win7 מדיסק ההתקנה במסך יש הרבה נקודות ו/או פסים מוזרים. גם ה-REPAIR מדיסק ההתקנה לא הצליח לתקן את הבעיה. שלפתי כרטיס מסך, החזרתי, ניתקתי את 2 הדיסקים וכונן ה- DVD, עדיין יש את התופעות המוזרות על המסך. עשיתי memory diagonsitc מדיסק ההתקנה ובאמצע הדיאגנוזה המחשב נכבה ונדלק שוב בעצמו לאחר איזה 10 שניות. מאז עוד פעמיים שניסיתי המחשב אינו מצליח לעבוד כמה דקות מבלי להיכבות. אז מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-