תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה וזה עוד כלום הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה... הצילו !!! מפרט מחשב: לוח אם asus p3b-f bios revision 1005 מעבד פנטיום 3 45…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כונן קשיח חדש Western Digital 800 וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכנון הקיים של Seagate 40G. אחרי הרבה ניסיונות שונים הצלחתי למצוא סידור בג'אמרים ובכבלים כך שבביוס זוהו שניהם, אבל הSeagate שעליו הווינדוס היה על סלייב, והמחשב עצמו לא עלה (boot error). כשניסיתי שוב עם הכונן הישן, הוא לא עבד, לא משנה איפה חיברתי אותו ומה היה הסידור בג'אמפרים. או שבביוס הוא לא זוהה, או שהוא הוגדר כסלייב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב,אני כבר מיואש מהמחשב ורגע לפני שמחליף לוח ,תעזרו לי להחליט סופית 0x0000008e 0x00000050 0x000000d1 ועוד אחד או שניים,ולעולם לא נוצרה תיקיית minidump המספר הראשון מופיע בתדירות הכי גבוהה החלפתי ספק,זכרונות,כרטיס מסך,עדכנתי כל הדרייברים הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח,למעשה נשאר רק לוח ומעבד אגב,יש סיבה מדוע לא נוצרו קבצי minidump?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. הבוקר הופתעתי לגלות שהמחשב לא נותן אות למסך על אף שהוא נדלק. האינסטינקט הראשוני שלי היה שהכרטיס המזדקן שלי שבק חיים. אך מתברר שלא כך הדבר. הדבר הראשון שניסיתי זה להעביר את התצוגה לכרטיס מסך המובנה במעבד. התצוגה עבדה. לאחר מכן נזכרתי, שיש ללוח הזה עוד סלוט של pci-e, ניסיתי אותו על אף שבקושי הצלחתי בגלל הצפיפות (לוח מיני וכרטיס עצום ממדים), והפלא ופלא ישנה תצוגה. לאחר שהבנתי שהבעיה אכן בסלוט עצמו ניסיתי מספר דברים. 1. לנקות היטב את הסלוט. 2. איפוס ההגדרות בביוס. 2. איפוס מלא cmos + הוצאת סוללה. 3. ניסיתי להפעיל את המחשב כשאני לוחץ על הכרטיס בזוויות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb. נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה. מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן. בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת. אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש: TOSHIBA Satellite P75-A7200. ניסיתי למצוא את הגדרות של פד העכבר, ולהגדיר את הלחצנים. הקליק הימני לא פעיל או שפעיל רק עם שתי אצבעות. איפה אני יכול למצוא את ההגדרות שאחראיות לתפעול של העכבר, כבר בדקתי את כל ההגדרות שאני מכיר (Contol Panel -> Mouse) תודה מראש, איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא מחשב ישן AMD 3000+ s-754 1gb kingston לוח אם של epox 160GB דיסק קשיח היה בעיית קריסה למחשב עקב כך שהמעבד היה מתחמם הורכב מאוורר חדש למעבד AC alpine7 בעיית הכיבוי כבר לא קיימת אבל מופיע מסך כחול ניסתי לפרמט כבר 6 פעמים כל פעם מסך כחול הוחלף דיסק קשיח הוחלף זיכרון והוחלף ספק כח עדיין מסך כחול לא משנה מה אני עושה ניסתי לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטריה והחזרת וגם איפוס הגדרות שום דבר לא עובד .. Uploaded with ImageShack.us האם המחשב הלך?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 20:48:23 טוב הסתכלתי היום על הלוח אם שלי וראיתי שכל ה-6 קבלים שליד המעבד נפוחים כנראה זה גורם הבעיה http://www.yesky.com/imagesnew/hardware/0131/Athlon64/pic/EPOX/754/5.jpg התמונה ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך (קישור להודעת התייעצות מהפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526263.msg4492870#msg4492870). דגם הכרטיס - Ninja 6450 1GB GDDR3 דגם לוח האם - Intel DQ965GF לאחר הכנסתו למערכת, והתקנת הדרייברים שהגיעו איתו כמובן, אני עדיין לא מסוגל להפעיל אותו ולעבור לתצוגת DVI. הכרטיס מסך לא מופיע גם ב-Device Manager, ויש שם אזהרה שככל הנראה חסרים דרייברים ל-PCI Simple Communications Controller. חיפשתי ועד עתה לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים... מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי הseurce boot לא היה פעיל, ובשביל להפעילו עשיתי פעולה בBIOS, שאחריה המסך לא נדלק ואין גם גישה לBIOS בכלל. פשוט המסך עם בלאק-אאוט טוטאלי. הפעולה שעשיתי זה שהשבתתי את הCMR בכדי להגיע לseurce boot שיהיה פעיל. בנוסף עשיתי פעולה בשביל זה שעשיתי UPDATE לאחד מהKEYS שבBIOS. כרגע מה שניסיתי לפעול ולא עזר, הוצאתי את בטריית CMOS והחזרתי אחרי כמה דק'. תודה לכולם!
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
אודה על קבלת המלצה לראוטר מהשורה הראשונה שישדר בשתי התדירויות, חשובה לי העוצמה כדי שיגיע אות חזק מחדר פנימי למרפסת (מצלמת רחוב). מחובר להוט באיכות עד 200 G אבל ברור שבעתיד נעלה גבוה יותר (ידוע לי שזה תלוי כמובן גם במכשיר שמתחבר) אין לי בעית מחיר, חשוב שיוכל להתבר טוב עם 3 מצלמות, מחשב נייד, מחשב קבוע וכמה טלפונים סלולרים. המליצו לי על D-Link DIR-880L Wireless AC1900 אבל בהמלצות אמזון כתוב שעוצמת האות לא מספקת מבקש לדעת בנוסף אם ארכוש מחו"ל, האם יש חשש שישלחו ראוטר עם תדרים שאינם טובים לתקנים בארץ ? היכן עדיף לרכוש ומה מומלץ ביותר ? תודה עבור תשובה כוללת.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ראיתי את ההגדרה הזו בביוס אבל אני לא יודע על איזו הגדרה לשים אותה אני לא עושה overclock בכלל וגם לא מתכנן לעשות אבל מישהו יכול להגיד מה הכי עדיף לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב. כאשר אני משתמש בו שימוש אינטנסיבי (משחקים\תוכנות עריכה כבדות), המסך קופא ואחרי כמה שניות הופך לשחור ולאחר מכן המחשב עושה ריסט (כאשר לא תמיד הוא עולה ישר אחרי זה) בהתחלה חשבתי שהלך הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין גירסאות שונות של דרייברים לכרטיס מסך ללא הצלחה וכשהחלפתי לכרטיס מסך אחר, הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לעבוד עם המחשב בלי כרטיס מסך בכלל (עם הכרטיס מסך המובנה) והבעיה לא חוזרת. ניסיתי לעשות stress test על כל אחד מהחלקים במחשב (על המעבד, על הכרטיס מסך הרגיל שלי- לא המובנה, על הזכרונות, על ההארד דיסק) וכל הבדיקות הסתיימו בהצלחה (הרצתי ללמעלה משעתיים על כל חלק ולא היו שגיאות) אני מתלבט …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי הארד דיסק 1TB של WD ושמתי לב שכל פעם שאני מנסה לאחות אותו אני מקבל מסך כחול! יש למישהו רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סורק ULTIMA 2000 USB של ARTEC. סורק זול ופשוט. המחשב שלי הוא XP SP1. הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם, התקנתי ועשיתי ריסט כמו שהם ביקשו. הכנסתי את הסורק לכניסת יואסבי. המחשב זיהה את הסורק והתקין אותו. אני מנסה לסרוק, בפעם הראשונה הוא עושה קצת קולות ואז אני מקבל את ההודעת שגיאה שאפשר לראות מטה. פעמים הבאות שאני מנסה לסרוק אני ישר מקבל את ההודעה הזאת. ניסיתי עכשיו להתקין את הסורק במחשב של אבא שלי בדיוק באותה דרך, והסורק עבד. ההבדלים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בין המחשבים שלנו הם ששלו זה XP לא SP1 ושהוא USB1 בעוד אני USB2. אני דיי מתוסכל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את העניין הזה, תודה מראש. עריכה: שכחתי להוסיף פרט חשוב, במחשב שלי, איפה שהסורק לא עובד מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה המהירה וקיבלתי שגיאה מצורפת תמונה,זו יכולה להיות הבעיה שגורמת לקפיאות שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מידי פעם יש לי רעש מוזר מהמחשב של דיסק שחותכים איתו ברזל וזה בא והולך בתקופות לפעמים זה נשמע ואז לא שומעים את זה שבוע שבועיים ואז זה חוזר... יש לכם מושג מה זה? יכול להיות שזה מהארד דיסק? (אבל לא נראה לי כי אם זה היה אז היה רעש תמידי לא?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מדי 15 דקות לערך, "לאגים" (הLATENCY קופץ לשמיים) למשך כ30-40 שניות ואז שוב הכל בסדר. זה מורגש לדוגמא במשחקי רשת בשרת ישראלי יש לי פינג 30-50 נגיד, פתאום (כל 15 דקות) הפינג קופץ ל1000 ואני דיי תקוע במקום למשך 30 שניות ואז זה משתחרר ושוב יורד ל30-50. מקום נוסף בו זה מורגש זה בתוכנת דיבור TEAMSPEAK שמה גם רואים שהפינג קופץ לסביבות 1000 למשך 30 שניות ואז יורד חזרה. תמיד אומרים לי שאני "LAGGER" בTEAMSPEAK כשזה קורה כי לא שומעים אותי כמו שצריך. אבל גם בזמן הלאגים האלו אני שומע אותם כמו שצריך (אולי עם LAG או בלי אבל לא קטוע, הם שומעים אותי קטוע) בזמן שאני משחק אין תוכנות שיתוף או הורדה פעילות או משהו שיכביד על האינטרנט. זה לא היה מאז ומתמיד וזה התחיל לפני כשנה ולא היה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-