עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by udi,

יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RainCheck,

ניסיתי מספר פעמים להתקין Windows Vista Ultimate 64bit (על פני חומרה תואמת, אין לי כרגע את המפרט המלא, ניסיתי גם 32bit, אותה תופעה), אך כל ניסיון התקנה (תמיד התקנה מקורית עם רישיון, וניסיתי כמה כאלה) היה מלווה מספר ריסטרטים לא צפויים באמצע התהליך, שבסופו של דבר הסתיים בהצלחה, למרות הכל. גם בעבודה השוטפת הייתי נתקל בממוצע פעם ביום בריסטרט לא צפוי (לא בעיית התחממות), וכאשר הייתי מכבה (באופן מסודר) את המחשב, ומדליק אותו מחדש, זה היה מלווה ב3-4 ריסטרטים, עד שהמחשב היה מצליח לעלות ולהשאר דלוק כהלכה. חזרתי ל 32bit XP Pro, היו עוד קצת בעיות, מעט מעוד ריסטרטים בהתחלה, אך הם פסקו לחלוטין, וכעת אין שום בעיה, גם כאשר אני מכבה (באופן מסודר) ומדליק את המחשב שוב. ההשערה שלי היא שיש לי ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותו ניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר... מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..) אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by matityahoo,

האם ספק POWER REBEL RB 550 מתאים ללוח asus p5ql-am ??? ומעבד pentum r d 2.8 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ybe,

כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cabbage,

הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by reyrey_200,

בזמן האחרון אני מקבל די הרבה מסכים כחולים בויסטה הורדתי את התוכנה bluescreenview והנה כמה מהפרטים, אני מפרסם את זה פה בכוונה כי אני לא יודע לפענח: זה האחרון- ================================================== Dump File : Mini012810-01.dmp Crash Time : 28/01/2010 13:42:14 Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Bug Check Code : 0x100000ea Parameter 1 : fffffa80`0563f060 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+71db File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\Mini012…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אין לי כבר מושג מה לעשות, אבל כל עזרה תתקבל בברכה. המחשב עובד מצויין, אבל ברגע שאני מפעיל משחק עם 3D כמו C&C או Freedom Fighters תוך 2-120 שניות אני מקבל מסך כחול. יש לי Gigabyte 8SG667 Nvidia TI4200AGP 128 DDR 300 512Mb Pentium 2.4 בצעתי את הפעולות הבאות: עברתי בין מערכות הפעלה (כן תאמינו עשיתי את זה) ועכשיו אני עם Window2000 Pro Sp3 שדרגתי את הDirectX מ8.1 ל9.0 ל9.0B הוצאתי לסירוגין את הזיכרון הוצאתי את כל הכרטיסים האחרים החלפתי דריורים של NVIDIA מ41 עד 45 ועד הגרסה האחרונה שדרגתי את הBIOS עד הגרסה האחרונה F5 פתחתי את המכסה וכוונתי ישירות מאוורר ביתי אולי זה בעיית חום הורדתי את הEasyTune של GigaByte והורדתי מהירות מעבד ל1.8 ולסיום אפילו החלפתי את כרטיס המסך בחנות …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום , מדובר בSOCKET 775 .לוח של MSI P43 NEO המחשב נדלק אבל לא מגיע להתקנת WINDOWS XP HOME EDITION. ההתקנה עולה דרך CD,אפשר לפרמט את הHDD.אבל כשזה מגיע לחלק של אחרי הPOST. מסך שחור לא עולה כלום! בדקתי את הHDD והוא תקין על מחשב אחר ההתקנה עולה כרגיל [כמובן שיש הודעת שגיאה כי זה לא אותה חומרה] מה אפשר לעשות!?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yortem,

לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TBomber,

בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liloli,

שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM

20. Started by Gimel,

היי, אז יש לי סוני VAIO 13 PRO שעושה מלאאאא בעיות. בגדול הוא מתחמם, מאבד את הכונן הקשיח ונתקע. לפעמים הוא סתם נתקע. יש מעבדה שיכולה לטפל בו, או שזה מקרה אבוד?

21. Started by AmitS85,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע למחשב הנייד שלי Dell Inspiron 15 5000 series: בחיבור של ה-USB Type C אני לא מצליח להכניס כבל ולהשאיר אותו בפנים.. האם זו תקלה במחשב או שלא מדובר בחיבור מתאים וצריך סוג כבל שונה (כמו Thunderbolt אולי שאני בכלל לא בטוח אם יש הבדל בחיבור עצמו מ-Type C סטנדרטי כמו בטלפונים)? ודבר נוסף רק, האם מטען של 45 וואט לטלפון של סמסונג יכול להטעין לי גם את המחשב הנייד? ראיתי למשל שהמטען המקורי שלי למחשב הוא גם 45 וואט ומטעין לי את המחשב. תודה רבה וחג שמח

22. יש לי דיסק קשיח עם קבצים חשובים עליו,אבל כשמחברים אותו למחשב הוא גורם לקצר והמחשב נכבה מייד,יש אפשרות להוציא ממנו קבצים? אם כן איך ואיפה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, במחשב שלי אין חיבורי SATA לכן קניתי כרטיס PCI בעל חיבורי SATA. לאחר חיבור כל הרכיבים הדרושים והתקנת הדרייברים, המחשב לא עולה(הווינדוס לא עולה). הוא נתקע במסך שבו הוא מראה כמו תמיד את מערך הרייד שקיים, ומתחתיו את הנתונים החדשים לגבי כרטיס ה-SATA ונתוני הארד דיסק החדש, אך לא ממשיך משם את תהליך הההפעלה הרגיל. אשמח לפתרון לבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yaniv_appX,

חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים