תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן. מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזו מזמן ואין פתרון אז אני אשאל שוב מדובר במערכת נייח עם XP HOME שהלוח היה תקול והחלפתי לוח ואני לא יכול לפרמט בשום אופן כי יש שם תוכנת אוטוקאד 2005 נדירה ואני לא מצליח לעבוד עם תוכנות שרטוט יותר גבוהות מזה ככה שאסור לי לפרמט. הXP מנסה לעלות ומרסטט. התקנתי עם ERD את XP MAGIC שמה שזה עושה זה להכניס 5 קבצים לתוך תיקיית דרייברים בC וזה לא מצליח. ניסיתי לעשות REPAIR עם דיסק של XP HOME, גם לא מצליח הלוח הוא אותו סוקט בדיוק האם אפשר לגבות רק את תוכנת השרטוט למרות שאין לי את קובץ ההפעלה ואז לפרמט ולהתקין מחדש? יש סיכוי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב קרס לי וכתב cdd.dll נכנסתי לאתר הזה שמורידים משם את כל קבצי ה DLL אבל לא מצאתי את הקובץ הזה.=\ אז מה הבעיה? באיזהשהו דרייבר? תודה בכל אופן יום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה ביציאות ה USB במחשב הם מזהות לי רק עכבר ואת כל שאר ההתקנים כשאני מחבר אותם אז רושם לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED חשבתי שצריך USB 2.0 אז קניתי בקר PCI עם 4 חיבורים של USB 2.0 והוא בכלל לא עובד...לגמריי! יש לי XP SP3...הוינדוס מזהה את הUSB אך עדיין לא עוזר. נכנסתי ל BIOS והכל שם על ENABLE ...אין לי מושג מה לעשות. אפילו פירמטתי את המחשב- כי חשבתי שזה משהו בהגדרות ועדיין כלום! אשמח מאוד אם תעזרו. תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה רגילה, עכשיו יש לי בעיה איתו קניתי דיסק קשיח חיצוני של Hitachi XL1000 7200rpm 1TB USB2, כדי שיהיה לי דרך פשוטה להוריד לתוכו סרטים וליראות אותם, עכשיו הדלקתי אותו והמערכת לא עולה וכשהוא לא מחובר המערכת עולה, אני לא מבין מה הבעיה או שאני לא יודע משהו ? צריך עזרה דחוף בנושא עם יש מישהו שיכול לעזור זה יהיה נחמד, אני צריך תשובה למה המערכת לא עולה כשחיבור הUSB של הכונן מחובר, אולי כוננים כאלו לא עולים ביחד עם הWIN ? או שזה בעיה אחרת ? למישהו כבר היה בעיה דומה ? הכונן הקשיח הראשי הוא D והכונן החיצוני הוא E. המיפרט של המחשב מעבד PD 805 לוח אם ASUS P5 משהו עם צ'יפ של P915 זיכרונות 512MBX2 ביחד 1GB כרטיס מסך GF9800GT 512MB תקול רק 2D עובד ספק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור לי.. כל וידיאו שאני מריץ באינטרנט הוא מתחיל עם סוג של פיקסלים כאלה שחורים הנה תמונה: http://joxi.ru/12MjwlJhB4j0AJ http://joxi.ru/Rmzk7NdTPWy52O
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס כתוספת זכרון לסמארטפון כאשר הכרטיס הזה עוד באחריות הסמארטפון שאני משתמש בו זה גלקסי 2. יום אחד אני מקבל הודעה שהכרטיס פגום איך אני יכול לבדוק שהכרטיס באמת לא תקין? וכך אנצל את האחריות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של 013 ואני רוצה שגם עם המחשב אני יוכל לגלוש מה האופציות העומדות בפני תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט מה זה אומר, זה מצביע על תקלה בזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה שהיא תגרם. קניתי מחשב חדש, הוצאתי מהישן את ההדריסק והספק ושמתי בחדש. המחשב סתם עמד בחדר בצד. הבאתי את המחשב לחבר והוא חיבר לו ספק והרד דיסק. כשהוא הדליק את המחשב הנ"ל קרה. הזכרון בסדר, הכל ניראה בסדר. אבל זה עושה את הציפצופים =\ הוא ניסה לשחק עם הזכרונות אבל כלום לא עזר. רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך שחור אין שום תצוגה. ניסיתי אם מסך אחר אותו דבר. ומחשב נדלק והכל. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב. חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי. אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז... עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט. בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+ (יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן. למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(פתחתי תרד במקום אחר בטעות ואני לא יודע איך למוחקו, סליחה מראש). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. **עדכון** - שיניתי את ה HDMI ל DVI וזה עדיין קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי מספר פעמים להתקין Windows Vista Ultimate 64bit (על פני חומרה תואמת, אין לי כרגע את המפרט המלא, ניסיתי גם 32bit, אותה תופעה), אך כל ניסיון התקנה (תמיד התקנה מקורית עם רישיון, וניסיתי כמה כאלה) היה מלווה מספר ריסטרטים לא צפויים באמצע התהליך, שבסופו של דבר הסתיים בהצלחה, למרות הכל. גם בעבודה השוטפת הייתי נתקל בממוצע פעם ביום בריסטרט לא צפוי (לא בעיית התחממות), וכאשר הייתי מכבה (באופן מסודר) את המחשב, ומדליק אותו מחדש, זה היה מלווה ב3-4 ריסטרטים, עד שהמחשב היה מצליח לעלות ולהשאר דלוק כהלכה. חזרתי ל 32bit XP Pro, היו עוד קצת בעיות, מעט מעוד ריסטרטים בהתחלה, אך הם פסקו לחלוטין, וכעת אין שום בעיה, גם כאשר אני מכבה (באופן מסודר) ומדליק את המחשב שוב. ההשערה שלי היא שיש לי ב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-