עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yossi555555,

שלום לכולם משום מה במצב רגיל כרגע אני במצב SAFE MODE עם רשת המחשב שלי לא מגיב כשאני מפעיל את הWINDOWS הוא עולה רגיל ואחרי כמה זמן מופיעה הודעה המחשב שלי לא מגיב איפה להתחיל ?? תוכנות?? אשמח לעזרה תודה שבת שלום עשיתי שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר וזה עובד אבל המחשב איתי מאד הוא חושב הרבה לפני שכל דבר נפתח! לא מגיב מהר כבעבר בקיצור מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברצוני לחלץ קובץ ממחשב שלא עולה (קובץ אימג'). לקחת את הhd ולחבר למחשב אחר, א"א משום שזה hd מובנה בתוך המחשב ולדעתי א"א לפרקו. העלתי מערכת הפעלה bootable מדיסק אונקי ומצליח להגיע לקובץ אלא שהוא גדול ולא נותן להעתיק. הבנתי שזו בעיה שהמערכת עובדת עם מערכת קבצים FAT שיש לה מגבלה בגודל הקבצים. מצאתי תוכנה בשם epm_free_instaler וברצוני לשנות איתה את מערכת הקבצים ל NTFS ואז להעתיק את הקובץ. אלא שהתוכנה משום מה רוצה חיבור לאינטרנט ואינני יכול לתת לה חיבור לאינטרנט במערכת הפעלה שהיא רק bootable. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי לחלץ את הקובץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ghtm,

היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YAIR,

http://www.techtv.com/techtv/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ybe,

כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים

10. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Bug2000,

לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני משתמש בתוסף של גוגל כרום, תרגום. כשאני לוחץ על תרגום, זה מתרגם לי לאנגלית בתור ברירת המחדל, אני צריך לעבור ידנית לצורך תרגום עברית. נכנסתי להגדרות - מתקדם - שפות, במטרה להגדיר את זה לעברית, אבל לא ניתן לבחור העדפות שפה שם. מסומן בכחול "הוסף שפות", אבל בלחיצה על זה זה לא מגיב ולא נפתח כלום. האם יש פתרון לזה? היה לי את זה גם לפני ההתקנה של הדפדפן מחדש, וגם כעת לאחר התקנה מחודשת. מצ"ב תמונה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maoram9,

היי ושלום לכם קיבלתי הפניה מחבר אל הפורום שלכם ואמר לי רק דרככם לבדוק את הנושא. אז קודם כל המפרט של המחשב מעבד: i7 940 2.93ghz socket 1366 לוח אם :gigabyte x58-usb3 socket 1366 כמובן כרטיס מסך:gtx260 ישן מאוד אומנם אבל יש לי אחד חדש שעדיין לא השתמשתי עקב התקלה ספק כוח של 500 וואט אני לא זוכר את החברה.. זיכרון ראם : 6Gb של Kingston דיסק קשיח יש לי 3 דיסקים 1 של 250 גיגה השני של 1 טרה והשלישי של 750 גיגה כולם של אותה החברה (WD (WESTERN DIGITAL חשוב לציין שעל הכונן של ה250 גיגה מותקן הווינדוס 7 אולטימייט של 64 סיביות. חלקים חדשים שנרכשו ולא הותקנו עדיין :8GB RAM של G.SKILL 1333MHZ כרטיס מסך NVIDIA gt730 2gb ddr5 וכונן SSD 128 גיגה של trunscend החלקים שכתובים כאן נקנו במ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rabelsi,

שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ilaibenamar,

שלום. קניתי היום לפטופ Asus N56 מסך "15.6 מעבד Intel® Core™ i7-3610QM דיסק קשיח 750GB, ראם 8 ג'יגה. ישר מהחנות, הלכתי לקיי.אס.פי וקניתי כונן SSD 256GB של OCZ Agility 4, 2.5 inch אפילו שילמתי לטכנאי 60 שקל שיתקין במקום (!) הוא התקין והסתכלנו במסן של הביוס שהכל מופיע, היה בסדר והלכתי הביתה להתקין מערכת הפעלה. בבית לא הצלחתי למצוא את ההארד דיסק, לא עם Gparted, כדי לעשות פרטישן, ולא עם אף סטאפ, לא של לינוקס (מינט) ולא של ווינדווס 7. הסתכלתי בביוס וראיתי שהדיסק לא מזוהה שם. עשיתי כמה הדלקות וכיבוי, ופעם אחת הוא כן הופיע שם, חילקתי למחיצות ואיתחלתי, ושוב לא מזוהה. החזרתי את הדיסק המקורי עם המערכת הפעלה, והכל עבד סבבה. יכול להיות שהדיסק לא תקין? מה הבעיה??? עיזרו לי, שילמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by XpdX,

המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by coperl,

רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ronen Smith,

שלום לכולם, לפני כמה דקות שידרגתי את ה - RAM במחשב הנייח שלי . היה מותקן עליו 2 כרטיסים של 2G ( כל אחד ) בתדר 1333 שידרגתי ל - 2 כרטיסים באותו התדר אבל כל אחד מהם הוא 8G ( חשוב לי לציין כי הכנסתי אותם לאותו חריצים שהישנים היו בהם קודם לכן ). אחרי שהדלקתי את המחשב , הכל עבד חלק , הבעיה היא עם הסאונד ( צלילים ). משום מה אני לא מצליח לשמוע ברמקולים שום דבר מלבד צלילי מערכת ( כמו כאשר אני מגביר את הווליום או מוריד ) אני על מערכת הפעלה WINDOWS 10 יש סיבה שזה קרה ? יש דרך לתקן את זה או שאני אכלתי אותה וסתם הפסדתי כסף וצריך לחזור לכרטיסי זיכרון הישנים ? אשמח לעזרה.

21. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני כל פעם מסתבך עם הדרייברים של המעבד / לוח אם ובסוף מתקין מהדיסק את הלא הכי עדכני. פשוט כל פעם שאני מפרמט אני מוריד מראש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך ושומר אותו על DOK, אבל עם המעבד / לוח אם פשוט אין לי מושג מה להתקין אז אני מתקין דרך הדיסק, אבל זה לא הכי עדכני. אז רציתי לשאול מה צריך להתקין מהתחום הזה? המעבד שלי זה i5 4590 והלוח אם זה H81M-HD3 של GIGABYTE תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Cabbage,

הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by marlboro,

רעש מוזר שאפר להגדיר כתקתוקים שמגיע מספק כח, (ספק 520W לא ג'נרי) זה לא מגיע מהמאוורר שלו, הספק נקנה לפני שנה בערך, מוזר, אולי ישנו עוד מאוורר פנימי יותר בספק ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SAP,

שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר

דיונים חדשים בפורומים