עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by KamaL,

שלום לכולם יש לי מחשב DESKTOP מאוד מרעיש, לאחר בדיקה מסתבר שהמאוורר של המעבד הוא הסיבה העיקרית. ברגע שהוא דלוק ואני מנסה לעצור את המאוור לשנייה, המחשב נהיה שקט מאוד. המעבד מיועד לשימוש משרדי, PHOTOSHOP LIGHTROOM ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם PREMIERE. חשוב להדגיש שאני לא משתמש בו למשחקים בכלל, לכן אין צורך בקירור משמעותי. המעבד הוא INTEL i5-4440 לכן אני מחפש המלצה למאוורר, שיהיה בעיקר שקט, במחיר סביר (עד 200 ש"ח). מעדיף ברשת KSP משום שיש חנות ממש קרובה אלי. https://ksp.co.il/?select=.1066..182.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&a…

3. Started by reem,

כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  4. היי. אשמח אם תעזרו. לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה... יש לי עסק גדול ויש בו 4 טלוויזיות. לטלוויזיות עובר כבל של הממיר של יס (כבל אחד שעובר דרך כולן). אני רוצה לחבר את המחשב או מעין מצגת כזו שמידי פעם תציג תמונות עם מבצעים אבל עם אותו כבל שמתחבר לממיר (שכבר קיים) כי כדי להעביר כבל vga אן hdmi צריך להפוך את כל התקרה וזה בעייתי. איך אפשר לעשות את זה, יש מתאם שיכול לעשות את זה ושגם מחליף אוטומטית איך שאתה מגדיר אותו? (למשל כל שעה יציג את המבצעים ל2 דקות ויחזור לממיר של יס).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MB והוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככה אבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחולים אבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים? וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by or_cohen,

אוקיי אז יש לי בעיה במחשב של ריסטרטים ומסכים כחולים, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה חומר ודברים אבל שום דבר לא עזר וגם עם הקבצי דמפ שיש בנעוץ בעזרה שמה עשיתי במסך כחול מופיע בערך ככה: לפעמים ככה: driver_irql_not_less_or_equal לפעמים ככה: BAD_POOL_HEADER וגם ככה: page_fault_in_nonpaged_area ורשום מלא דברים ואז מספרים (אם צריך אני ירשם אותם) ורשום את הקובץ הבא: wanarp.sys בין היתר מופיעים הקבצים הבאים: win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys וגם רשם את זה: beginning dump of physical memory עשיתי חיפוש על הקובץ ומצאתי דברים אבל הכול באנגלית וגם לא מצאתי הסבר משהו טוב ומה שיש בעברית לא עוזר ... דרך אגב הייתי אצל טכנאי וגם הוא לא יודע המחשב עושה ריסטרט…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Impreza,

שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתם לא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני.. בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיות ועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל. למה הם לא נכבים?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by xori,

אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yosef13,

בס"ד שלום לכם.. המחשב של אמא שלי בבית נתקע לאחרונה הרבה פעמים. היום המחשב נתקע שוב, והיא הוציאה מהשקע את החשמל שח כל המחשב, לאחר מכן הwindows לא עלה והארד דיסק משמיע קולות מוזרים.. כשהעלתי ווינדוס מהבוט בדיסק אונקי הכונן גם לא הופיע שם.. אשמח לעזרה. נ.ב. מצורפת הקלטה של הרעשים מהדיסק קשיח תודה רבה הקלטה בעיה בדיסק קשיח.zip

13. Started by LiorBracha,

היום בבוקר השארתי את המחשב דלוק והלכתי לעבודה, חזרתי והמחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו ולא הצלחתי. אז כיביתי את הספק מתח והדלקתי אותו וניסיתי שוב להדליק את המחשב, עכשיו כל מה שהוא עושה זה להדליק את המאווררים ל2 שניות ונכבה ומדליק את עצמו שוב ושוב נכבה ועוד פעם ועוד פעם. אין צפצופים, כשהמחשב מכובה אני מצליח להטעין ממנו מכשיר USB... I7 3770 16GB הארד דיסקים: SSD128 HDD1T HDD3T ניסיתי להעלות את המחשב גם עם ניתוק של הארד דיסק אחד כל פעם וזה לא צלח.

14. קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  15. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by motkesabari,

אין בעיה של טמרפטורה תוך כדי משחק .. ה FPS יורד ועולה לא יציב .המפרט הוא כזה Intel® CoreTMi5-4440 GA-H87M-HD3 In Win Power Man IP-S350BQ3-3 V2.2 350W 8 gb ram asus gtx 650 ti 1gb Toshiba 3.5in 500GB DT01ACA050 תמונה של טמפרטורות במנוחה: http://up407.siz.co.il/up1/izunnydm2jd5.jpg האם הבעיה היא בספק ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by dog,

קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. כשאני דולק את המחשב הוא לא עולה הוא המתחיל לעשות רסיטים ברבה ואז עולה המחשב ללא OC GA EP43 DS3L C2Q Q9400 2X1GB 800MHZ 2GB 600MHZ HD4850 EZCOOL 500W עשיתי פירמוט למערכת לא עזר ,שמתי מעבד C2D גם אותו בעיה אני חושש שהלוח לא תקין יש מצב? חשוב לציין אחרי שהוא עולה הוא יציב מאוד אני משחק IV ועוד משחקים והוא נשאר דלוק כל השבוע ולא נכבה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by borg,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני יומיים התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט ועלה בלי דרייבר לכרטיס מסך. בנוסף לזה התחילו להופיע לי פסים לבנים לאורך המסך. ניסיתי להתקין דרייבר אחר, אבל זה לא עזר. כאשר אני מפעיל GPUZ אני רואה את כל התדרים על אפס, ובנוסף ב DEVICE MANAGER מופיע סימן קריאה ליד כרטיס מסך. עשיתי התקנה נקיה של וינדוס והבעיה לא נעלמה. האם זה אומר שכרטיס מסך של מת או שיש לזה פתרון? תודה לעוזרים. .המחשב שלי:P5QD TURBO, Q9550, GTX470, CORSAIR XMS2 4GB 1066MHZ וספק כוח של צ'יפטק 750W

• 7 תגובות
    • 8.1k צפיות
  23. Started by royi106,

מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אם הפורום חוקי נא להגיד זה לא כתוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפני כשנה וחצי הרכבתי לחבר מחשב. לוח גיגהבייט,פנטיום, וכרטיס מסך של GAINWARD. כרגע יש בעיה- אני מדליק את המחשב- ובמקום לראות את השורות של הדוס, עם ההפעלה של המחשב, רואים הכל בצורת "ציורים" - הכל צבעוני ומרוח ,פסים רחבים... המחשב לא עולה... הכרטיס מסך נשרף...? האם זה משהו אחר? ניסיתי לפרק, להוציא זכרונות, לא הולך...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.