עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 0xIDE,

שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. שלום היה לי פעמיים מסכים כחולים בזמן שראיתי סרטים דרך המדיה פלייר קלאסיק. הנה הקבצים שהיו בminidump . http://f2h.nana10.co.il/e3tix2azjz9z http://f2h.nana10.co.il/m3tfyrfhk8w1 מה לעשות ? תודה! דרך אגב, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה איזה קובץ רשום בMinidump? כי התוכנה לא עובדת לי חח.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. שלום לכולם.חיברתי שני מסכים לאותו המחשב, הכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה קטנה.המסכים הם אחד ליד השני, המסך השמאלי הוא הראשי והימיני הוא המורחב .ושאני עובר ממסך למסך אני צריך להעביר את העכבר מהמסך השמאלי לימיני אני מושך אותו שמאלה במקום ימינה אם העכבר במסך הראשי אני צריך להזיז אותו שמאלה ואז הוא יעבור למסך המשני מצד ימין.השאלה היא איך אני יכול לשנות בהגדרות שאם העכבר במסך הראשי ואני רוצה להזיז אותו למסך הימיני אני אזיז אותו מצד ימין של המסך הראשי לצד שמאל של המסך המשניתודה מראש

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  5. שלום פתחתי פה דיון בשבוע שעבר על זה שהמחשב שלי קופא אקראית. החלפתי כרטיס מסך לאחר שהנחתי שזו הבעיה וזה לא ממש עזר.. מה עושים? תודה!

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by deqution,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by segev21,

בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by azorder,

יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?

11. שלום כולם, המפרט שלי בצד. יש לי 3 קבצי DMP של מסכים כחולים שקרו בהפרש של כמה ימים בעת כניסה למצב שינה, כל פעם מצביעים על משהו קצת אחר: 1. BUGCODE_USB_DRIVER - usbhub.sys 2. BUGCODE_USB_DRIVER - rdprefmp.sys 3. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE - ntoskrnl.exe בהנחה שמדובר בבעית USB: יש לי HUB של המסך שלי שמחובר, כרטיס רשת, עכבר רגיל + אלחוטי. כרגע אני חושב שמדובר בדרייבר. אבל עשיתי לאחרונה עדכון BIOS גם (היו לי בעיות עם BIOS הקודם שהמחשב לא היה נדלק אחרי כיבוי מלא, כרגע זה גם ממשיך...). מישהו יכול לעזור בזה?

12. מצ"ב שלושה מסכים כחולים שקיבלתי בשבוע האחרון. אני פשוט מגיע ל'התחל' > 'כיבוי' > "מצב שינה" ואחרי דקה בערך מקבל אותם. כשאני מנסה לחזור ממצב שינה המחשב נתקע. אני חייב לכבות ולהדליק אותו ואז הוא שואל אותי האם להתחיל הפעלה חדשה ואין לי ברירה אלא להסכים. לפטופ מדגם Dell 5110 שעבד באופן תקין במשך שנה וחצי. http://pastebin.com/7p4UrVEJ http://pastebin.com/M9Xes880 http://pastebin.com/TjV0DHhg בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by Yosi123,

ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by getsome,

טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  16. הלפטופ שלי (dell) הפסיק לזהות את ההארדיסק החיצוני של segate. עד לפני חודש הוא זיהה אותו בלי שום בעיה. מחשבים איחרים מזהים בקלות את ההארדיסק, והלפטופ מזהה הארדיסקים אחרים. ממש לא בא לי לקנות הרדיסק חדש רק כדי להעביר אליו הכל, אז בבקשה עזרההה הלפטופ בן שנה כמעט וההארדיסק שנתיים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש מחברת tms יש לי אותו פחות מחודש אפילו ולאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מדליק את המחשב הוא ישר או אחרי כמה שניות יש רעש מוזר ניסיתי ליבדוק מזה פשוט עצרתי ידנית את המאורר השמאלי של הכרטיס מסך ועזבתי ישר כדי לתת לו להיסתובב שוב והרעש הפסיק ..עכשין כל הזמן שאני מכבה את המחשב ואז מדליק הרעש חוזר . וכדי להפסיק אותו צריך לעצור לרגע את המאורר .של הכרטיס מסך.. הכרטיס מסך הוא :(radeon hd6850 אני ממש מאוכזב . מה אתם אומרים ? אני יכול לממש תאחריות כמובן וזה מה שאני יעשה .אבל השאלה היא אם יחליפו את כל הכרטיס מסך כולו או שיתקנו אותו ? תודה ..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by pAnAhI,

שלום. מופיעה לי לאחרונה בעיה מוזרה : '>http://jpg.co.il/view/50c2a91b37f4e.png/"] התקנתי לאחרונה Wondershare Video Converter Pro, באופן חוקי לחלוטין. אולי זה נגרם מכך למרות שאני בספק.. יש למישהו מושג לגבי הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by אופיר34,

שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון יש לי כרטיס מסך ATI 6670 , מחוברים אליו 2 מסכים (אחד בחיבור DVI , והשני ב VGA ) שניהם מתפקדים בסדר גמור (כל אחד בפני עצמו ) הבעיה מתחילה , שאני משחק במשחק במסך אחד , אני רוצה שבשני יהיה פתוח דפדפן , עד כאן בסדר. ברגע שאני עושה ריפרש או מנסה לגלוש המשחק במסך שני ממוזער באופן אוטומטי מישהו נתקל בתופעה כזו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by barbone,

שאני אומר קשה זאת אומרת שניסתי כל פתרון אפשרי. הבעיה-אין אינטרנט במחשב הנייח (XP SP3) במחשבים הניידים יש אינטרנט זאת אומרת הקו תקין. 1. בדיקה IPCONFIG חוזרת הודעת שגיאה שקשורה לTCP IP ולא מתקבל אף IP 2. אין אפשרות לעשות פינג. 3. בוצע ניסיון תיקון לחיבור חוזרת הודעת שגיאה-->לווינדוס לא היתה לבצע שאילתה לTCP IP הפעולה נכשלה 4. הסרת כרטיס רשת והתקנתו מחדש-לא עזר 5. חיבור לכרטיס רשת אחר שיושב במחשב -לא עזר 6. ביצוע תיקון WINSOCK FIX לא עזר 7. ביצוע NETSH -לא עזר 8. הסרה כללית של פורוטוקל TCP IP והתקנתו מחדש כולל מחיקה של WINSOCK +WINSOCK2- לא עזר! 9. סריקת וירוסים- לא עזר אין וירוסים. אין דברים כאלה. יש למישהו עצה נוספת?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by eliorbb,

שלום. קניתי מחשב חדש עם דיסק ושמתי עליו את הדיסק קשיח הישן שהיה לי. עכשיו רק ה ssd מוצג ושום דיסק קשיח לא מוצג ב"מחשב" שלי. אחד מהדיסקים קשיחים כן מוצג ב device manger אבל השני בכלל לא למישהו יש פתרון? אני יודע שפעם היו עושים אחר סלייב וכ'ו לא יודע אם עכשיו גם צריך וגם לא זוכר איך יש לי עוד שאלה הוספתי למארז החדש מאוור 120 מ"מ מהמחשב הישן מה עדיף שהוא יכניס או יוציא אוויר? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני חווה בעיית מסך כחול, שמלווה כל פעם בהודעה אחרת. את הצילומים אביא בהמשך. הבעיה מתרחשת בזמן אקראי, ללא כל סימן מקדים ואף ללא נגיעה במחשב, בזמן טיסה בסימולטור טיסה FSX. פירמטתי את המחשב פעמיים, הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים מהאינטרנט, חיפשתי עשרות פעמים בגוגל אך שום דבר לא הועיל. אחרי עשרות מסכים כאלה, הופיע אתמול אחד שהפנה לבעיה בדרייבר של ATI ומספר פעמים גם לדרייבר שקשור לDirectX. לכן אני כבר חושד שמדובר בפגם פיזי בכרטיס מסך (HD Readon 5850 1GB) ואני אומר זאת משום שהבעיה קוראת באופן אקראי, סתם ככה, בעת מאמץ של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה עליי לעשות - האם לרכוש כרטיס מסך חדש או שיש דרך לדעת האם הבעיה היא אחרת? האם ה…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים