עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShadowFlame,

יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by duk4u,

אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אודה על קבלת המלצה לראוטר מהשורה הראשונה שישדר בשתי התדירויות, חשובה לי העוצמה כדי שיגיע אות חזק מחדר פנימי למרפסת (מצלמת רחוב). מחובר להוט באיכות עד 200 G אבל ברור שבעתיד נעלה גבוה יותר (ידוע לי שזה תלוי כמובן גם במכשיר שמתחבר) אין לי בעית מחיר, חשוב שיוכל להתבר טוב עם 3 מצלמות, מחשב נייד, מחשב קבוע וכמה טלפונים סלולרים. המליצו לי על D-Link DIR-880L Wireless AC1900 אבל בהמלצות אמזון כתוב שעוצמת האות לא מספקת מבקש לדעת בנוסף אם ארכוש מחו"ל, האם יש חשש שישלחו ראוטר עם תדרים שאינם טובים לתקנים בארץ ? היכן עדיף לרכוש ומה מומלץ ביותר ? תודה עבור תשובה כוללת.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם יהיה שינוי בביצועים במפרט מחשב אם המפרט יהיה עם ATX או M-ATX? כאילו אם אני משתמש בכרטיס גרפי נניח 980TI... בבקשה לענות תשובות מקצועיות... זה חשוב... תודה מראש לעוזרים!!!:Recovered_Gif_905:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yirmi_opp,

יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by joker8834,

שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כבר תקופה שאני סובל מנקודות על המסך, שנראים טוב כאשר רקע המסך כהה , בנוסף לזה. יש כל מיני עיוותים משונים כאשר אני מזיז דברים, או זז עם העכבר. 1. ממה התופעה נובעת 2. איך פותרים את הבעיה הזו dell inspiron n5010 מעבד i5 m480 4GB ram 700gb דיסק קשיח כרגע עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 התופעה הייתה גם בלינוקס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by marlboro,

רעש מוזר שאפר להגדיר כתקתוקים שמגיע מספק כח, (ספק 520W לא ג'נרי) זה לא מגיע מהמאוורר שלו, הספק נקנה לפני שנה בערך, מוזר, אולי ישנו עוד מאוורר פנימי יותר בספק ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב. חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי. אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז... עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט. בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+ (יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ifiter78,

שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Santa ^^,

היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. (פתחתי תרד במקום אחר בטעות ואני לא יודע איך למוחקו, סליחה מראש). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. **עדכון** - שיניתי את ה HDMI ל DVI וזה עדיין קורה.

15. אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Liran -,

אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זיכרון של 2GB כל אחד ואני רוצה לשדרג לעוד כרטיס אחד של 4GB כדי שסה"כ יהיה לי 8GB. איך אני יודע איזה כרטיס יכול להתאים? 1. מצרף תמונה של אחד הכרטיסים שיש לי היום. 2. מצורפות תמונות של הנתונים כפי שמופיעים בתוכנה cpuid cpu-z תודה מראש, אלעד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוזניות HEADSET פשוטות שיש לי אותם כבר חודש - פתאום הREALTEK מזהה לי התקן שמע חובר ונותק וחוזר חלילה ללא הפסקה! זה חיבור קדמי במחשב ובמקביל המסך שלי שגם לו יש רמקולים מחובר מאחורה. אז כל פעם שהאוזניות מתנתקות השמע עובר למסך וזה משגע! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ולכולם וערב טוב. קניתי דיסק קשיח חדש (2TB) ולוח אם חדש(P5 של אסוס). התקנתי ווינדוס חדש על הדיסק קשיח הישן שיש לי 500GB, עכשיו הווינדוס לא מזהה את הדיסק קשיח החדש שלי. הביוס מזהה, הווינדוס משום מה פשוט לא מזהה וניסיתי לנתק ולחבר, כלום. יש לציין שהארד דיסק מופיע גם במנהל התקנים, פשוט לא מופיע ב"מחשב" יש למישהו עצה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זה תיקייה של מישהו מהאיסיקיו שלי...שכאילו לשם מתקבלים הקבצים ממנו או משו..וזה לא נמחק זה התיקייה OLaa_D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Matanki,

אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, המחשב התחיל להרעיש בחוזקה, ניסיון פענוח קצר הוביל אותי למאוורר של כרטיס המסך (GEFORCE7300GS כאמור בכותרת) האם ישנה אפשרות להחליף אותו (כלומר את המאוורר) או שצריך להחליף את כל הכ.מסך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by toys in space,

הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Jeka90,

לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים