תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שמתרחשת מאז שקניתי את המחשב אבל עכשיו הבעיה חוזרת לעיתים קרובות יותר וזה הופך לבלתי נסבל. המחשב נכבה (קורס) / אני מכבה אותו בצורה מסודרת. כשאני מנסה להדליק אותו, לא קורה שום דבר - לא נדלק בכלל (כאילו לא מחובר לחשמל). לאחר הוצאת הכבל מהספק והחזרה שלו אחרי מספר שניות. המחשב נדלק והכל עובד בלי שום בעיה. בנוסף, לפעמים קורה שהמחשב נדלק ולא קורה כלום - אין צפצוף (שמודיע שהכל בסדר), התצוגה לא נדלקת וכן הלאה. הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב. מנתק את החשמל ו/או מבצע פריקה חשמלית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד hp והוא לא נדלק. המטען (שנאי) מוציא צפצופים מוזרים והנורה של הטעינה ליד החיבור במחשב לא נדלקת. (בדקתי בכמה שקעי חשמל). האם אפשר להסיק כי הבעיה היא בוודאות מהמטען?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד נדלק באופן מלא, לא נדלק באופן מלא הכוונה שהמתח נדלק (מנורת החיווי על המארז עצמו נדלקת), המאוררים נדלקים אך אין את הציפצוף של ההדלקה וכמובן שלמסך לא יוצאת תמונה. עצות? נ.ב: הבעיה קיימת כבר שנים, אך כעת כשהחלטתי לקנות מחשב חדש ואת הישן להעביר לחמי הגיע הזמן לתקן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זיכרון של 2GB כל אחד ואני רוצה לשדרג לעוד כרטיס אחד של 4GB כדי שסה"כ יהיה לי 8GB. איך אני יודע איזה כרטיס יכול להתאים? 1. מצרף תמונה של אחד הכרטיסים שיש לי היום. 2. מצורפות תמונות של הנתונים כפי שמופיעים בתוכנה cpuid cpu-z תודה מראש, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה שלא יודע בכלל איך לבודד אותה או לפתור אותה. אצלי בסלון יש תצורה הבאה : מחשב נייח - מחובר בHDMI לרסירבר . מרסירבר מחובר לרמקולים ולטלויזיה . בדרך כלל מדליק קודם רסירבר. אחר כך מחשב וכך המחשב מזהה שיש רסירבר ודרכו מעביר סאונד. אבל אצלי הבעיה היא כזאת - נניח ואני לא משתמש במחשב, אז אני סך הכל סוגר טלויזיה, שם בMUTE את הרסירבר(לא סוגר אותו). כשאני חוזר אחרי זמן מה, מדליק טלויזיה , מגביר ווליום וזהו . זה במצב הנורמטיבי . אבל עכשיו הבעיות מתחילות שלפעמים היה איזה "נתק" (אולי זה נגרם ממצב שינה) ואז הוא יותר לא מזהה את הרסירבר. כמה שאני מנסה - מנסה לרענן DEVICES , הוא לא מזהה שיש רסירבר ואין מנו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להחליף בין הכוננים המחוברים למחשב הנייד שלי ולא יודעת איך. מה שמחובר זה כונן לדיסקטים (וכנן A). על מנת שאוכל להשתמש בכונן תקליטורים, אני צריכה לשלוף את הכונן הקטן ובמקומו להכניס את כונן התקליטורים. בדקתי ואין לי מושג אין משחררים את הכונן. מישהו אמר לי עם פלייר או טסטר מהצד כזה לנסות. לא נראה לי הגיוני שיש צורך להפעיל לחץ כבד על הענין. מי יודע כיצד עושים זאת??? תודה מעומק הלב. אני זקוקה למחשה הניידר להגיש עבודה דחופה ולא מצליחה להשתמש בתקליטור העבודה לשם כך. רק שאצליח לעבור את הבחינה. בתודהנ מעומק ליבי. לטה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את הנייד דולק ללילה הוא בד"כ קורס ומתקבלת ההודעה הזו: dumpcheck אומר לי שככל הנראה נגרם ע"י epfw.sys מישהו יול לעזור לי עם זה? עריכה: צרפתי את קובץ הDUPM (למקרה ולא פיענחתי נכון) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP והשנאי שלו נשרף ואני לא מצליח למצוא מקום לקנות חדש המפרט שלו הוא כזה: Input: 100-240V ~ 2A(2A) 50-60Hz Output: 18.5V (18.5v) --- 6.5A (6.5a) 120W כיוון שהמחשב הוא יד שנייה גם אין לי אחריות ככה שגם אם רציתי לשלוח לHP זה לא יתן כלום אם יש למישו פיתרון אני אשמח מאוד לשמוע עליו! תודה רבה מראש לעוזרים! ??? ??? ??? :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. המחשב עולה רק אחרי שאני מוציא את הסוללה מהלוח-אם ומאפס את הביוס, אחרי זה הכל עולה ועובד כמו שצריך, אני עושה ריסטרט, ושוב לא עולה עד שאני מאפס שוב ומדליק את המחשב. שאני אומר לא עולה הכוונה שלי היא שהמחשב כאילו עולה, המאווררים וכיו"ב עובדים, אבל המסך לא מקבל שום אות, שוב, עד שאני מאפס את הביוס. המסך תקין - בדקתי עם אחר דיסק קשיח - גם בדקתי עם אחר זכרונות - גם בדקתי עם אחר כרטיס מסך - כנ"ל מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רנדומליות . בתקופה האחרונה אני סובל בהמון תקלות בהארד דיסק . מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעבוד מאחורי הקלעים לצורך איתור ותיקון תקלות בדיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד INTEL I3, עם 2 GB זכרון ועליו מ"ה WIN 7 64 ביט. במחשב צורב DVD SAMSUNG *22, שלא היה בשימוש מסיבי. לאחרונה שמתי לב שהצריבה נהיית מאוד איטית (WIN מציג כ 70 KB/SEC), למשל לסרט של כ 1.4 GB יכול לקחת משהו כמו שעתיים צריבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, בעת גם העתקת קבצים ל DISK ON KEY או דיסק חיצוני דרך ה USB נהיית מאוד איטית (לעמות מה שהיה לפני כמה חודשים). איך אפשר לבדוק למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה זכרונות חדשים 2 סטיקים של 512 לdual DDR והכול עבד מצויין שבוע לאחר מכן אחרי שהעמסתי את המחשב עם אימיול וF.E.A.R. המחשב הראה לי סימני מצוקה שחסר לו זיכרון באופן קריטי אז עשיתי לו ריסט כדי שיתאפס אחרי הריסט המחשב כבר לא עלה הוא רק הגיע למסך הראשון שהוא עושה את הבדיקת זכרון והראה את הדבר הבא Main Processor :AMD Athlon XP 2500+ <CPUID:06A0> ניסיתי לנתק את החשמל ולהפעיל שוב אבל זה לא עבד מישהו יודע מה יותר הגיוני שזה יהיה? לוח האם או המעבד? ומה אני יכל לעשות? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות שמחוברים דרך יציאת USB ורמקולים שמחוברים דרך יציאה רגילה... אני רוצה שישמעו בהם ביחד. הורדתי את התוכנה של Realtek אך אני לא מצליח להגדיר את שניהם אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה (שתיהם מחוברים בחלק האחורי של המחשב) לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H77 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-