עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Winmax1990,

אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשב הריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן.. לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרה מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק? האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כשמדליקים אותו נשמע צפצוף ארוך (בערך 10 שניות) ואחריו עוד כאלה. יש לו מעבד Celeron (הוא לא יודע להגיד לי איזה) לוח אם של Abit 256 MB Ram DDR 333Mhz מה לדעתכם הבעיה? (זה קצת דחוף) תודה! עריכה: שיט! לא יודע מה קרה לי ששמתי את זה פה, מישהו יכול להעביר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Santa ^^,

היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא יודע מה מקור הבעיה או מה הפתרון.... תודה רבה מראש ויום טו2...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Maor Ben Shimon,

אהלן, כתור הכיבוי של המחשב שלי נתקע (נכנס פנימה), למישהו יש איזה מדריך לפתיחת המחשב? האם זו אמורה להיות פעולה פשוטה או שעדיף לחכות לשיות של האחריות? אני סטודנט ודי לחוץ על המחשב ולא יכול לתת אותו למס' ימים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ShadowFlame,

יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, יש תיקייה באחד המחשבים ברשת הביתית שהיינו רוצים לגבות באופן אוטומטי כל כמה ימים לשני מחשבים אחרים באותה רשת (המחשבים עם ווינדוס 7 ו-8). מדובר בתיקייה בנפח של כ100GB ולכן רצוי תוכנה שתדע לגבות רק קבצים חדשים שנוספו או שעודכנו, או לחילופין למחוק גיבויים קודמים אחרי פרק זמן מסויים כדי לא למלא את הכונן. רצוי שתהיה תוכנה חינמית ולא תגזול משאבים רבים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by .::Void::.,

היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. האם יהיה שינוי בביצועים במפרט מחשב אם המפרט יהיה עם ATX או M-ATX? כאילו אם אני משתמש בכרטיס גרפי נניח 980TI... בבקשה לענות תשובות מקצועיות... זה חשוב... תודה מראש לעוזרים!!!:Recovered_Gif_905:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yirmi_opp,

יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by matan770,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ממיקרוסופט ישראל,אמרו לי שיש לי גרסה שלא תומכת בעברית. אז הבנתי שיש לי גרסה אנגלית עם סקין עברית. הורדתי ממיקרוסופט ארה"ב באנגלית והוא אומר שאין אפשרות משהו.. מה הבעייה לדעתכם? מחקתי כבר את שני הגרסאות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cabbage,

הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SuperKiller2,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, כאשר משחקים ששיחקתי בהם לאורך זמן ובלי בעיות, התחילו לקפוא ולבסוף לקרוס: הקפאה שלא "מפשירה" שהברירה היחידה היא לאתחל, ולעיתים קריסה עם מסך כחול. לפני כל תקיעה המחשב (כנראה הדיסק הקשיח) היה משמיע קולות נקישה לכמה רגעים, המשחק היה נתקע לעשר שניות, *השחקן במשחק היה נהרג...* ואז המצב היה חוזר לקדמותו למשך כמה דקות ואז שוב ככה... עד שהוא היה קורס. כעת אפילו אם אני משנה את הגדרות הגרפיקה למינימליות ביותר, המחשב עדיין קורס (לפני שצצה הבעיה יכלתי לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר מבלי להיתקע אפילו לרגע). חוץ מהמשחקים, לא ראיתי שום שינוי אחר בתפקוד המחשב. אתמול פירמטתי את המחשב בתקווה שאולי זה מה שיתקן את הבעיה, אך היא לא נעלמה. לכן, אני חושב שהבעיה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען) אז המחשב ממתאתחל מחדש לפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Device seriall ch1 master : No Device" עזרה בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כבר תקופה שאני סובל מנקודות על המסך, שנראים טוב כאשר רקע המסך כהה , בנוסף לזה. יש כל מיני עיוותים משונים כאשר אני מזיז דברים, או זז עם העכבר. 1. ממה התופעה נובעת 2. איך פותרים את הבעיה הזו dell inspiron n5010 מעבד i5 m480 4GB ram 700gb דיסק קשיח כרגע עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 התופעה הייתה גם בלינוקס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המסך שלי מרצד כל הזמן ניסתי כל מיני דברים התקנתי דריברים בדקתי תחיבור אבל לא עזר ... מזה כבר יכול להיות וזה מסך חדש... :'(

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by razos,

היי אני חדש אז קודם כל שלום חח ויש לי בעיה.... המחשב שלי פשוט בעמצה שאני בדברים עושה לי מסך כחול עם כיתוב עליו ואז עושה לעצמו ריסט כלומר נכבה ונדלק לבד כזה.. עשיתי איפוש לאינטרנט וזה לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?

21. Started by D.O,

שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by udi,

יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. OK , אז ככה לפני כחודש, קניתי מחשב חדש מבוסס I7 6700 + STRIX GTX970 , ולאחרונה יש קטעים שמופיעים לעתים נדירות, אבל עדיין מופיעים, ארטיפקטים גסים ולאחר מכן פריז של המחשב שדורש אתחול מהכפתור במחשב, חשוב לציין שזה לא קרה לי פעם אחת בזמן מאמץ, אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט באתרים כמו פייסבוק ו-YouTube. עוד דבר שחשוב לציין באירוע של היום (15/06/16), המחשב כמעט חזר מזה, קרו הארטיפקטים, התצוגה נפלה וחזרה והווינדוס הציג לי פעם ראשונה, הודעה שהדרייבר של NVIDIA קרס והועלה מחדש, ואז שניה למחר כן היו שוב ארטיפקטים ופריז שהסתיים בתמונה המצורפת שאילצה אתחול. בנוסף צרפתי סרטון (שצולם בסלולרי שלי, מצטער מראש על האיכות) על פריז שקרה לפני כשבועיים: אשמח לעזר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי מארז, ספק, לוח-אם, מעבד וכונן קשיח. מלבד כבלי SATA לחבר ללוח. ומשחה טרמית למעבד על הלוח. יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? ואם אפשר בבקשה להפנות אותי למדריך איך להרכיב מעבד על לוח-אם עם המשחה הטרמית? ואיך מחברים את הכפתור הפעלה בקדמת המחשב והיציאות USB ללוח-אם? ושאלה אחרונה. כשחנויות לוקחות על הרכבה ובדיקת מאמץ כסף. אחרי שאני מרכיב אותו, אני צריך לעשות בדיקה כלשהי? מזה הבדיקת מאמץ הזו? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Liran -,

אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים