תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, זקוק לעזרה לגבי הבעיה הבאה: בגלישה ב- Chrome הדפדפן כאילו נתקע, לא מציג כלום בזמן שבתחתית מצד שמאל מופיעה ההודעה "Establishing secure connection". בניסיון גלישה עם Edge לאותו אתר (במקרה זה ynet), אין שום בעיה והכל תקין. כבר ניסיתי להתקין מחדש את המחשב, ותקופה מסוימת זה עבד בסדר ופתאום חזר בדיוק לאותה הבעיה. מערכת ההפעלה היא Windows 10 Pro 64 bit Engilsh. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? המעניין הוא שיש לי מחשב נוסף בדיוק אותו דבר מבחינת החומרה, מחובר על אותה רשת, ושם אין את הבעיה הזו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון קרה פתאום שיוטיוב נראה אצלי כמו בתמונה גם אי אפשר להפעיל אף סרטון וזה אצלי רק בכרום, על כל דפדפן אחר עובד רגיל מחקתי היסטוריה ונתוני גלישה אבל זה לא עוזר, מי שיכול לעזור לי תודה ענקית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה ביציאות ה USB במחשב הם מזהות לי רק עכבר ואת כל שאר ההתקנים כשאני מחבר אותם אז רושם לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED חשבתי שצריך USB 2.0 אז קניתי בקר PCI עם 4 חיבורים של USB 2.0 והוא בכלל לא עובד...לגמריי! יש לי XP SP3...הוינדוס מזהה את הUSB אך עדיין לא עוזר. נכנסתי ל BIOS והכל שם על ENABLE ...אין לי מושג מה לעשות. אפילו פירמטתי את המחשב- כי חשבתי שזה משהו בהגדרות ועדיין כלום! אשמח מאוד אם תעזרו. תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם gigabyte p35-DS3l הכרטיס קול הוא מובנה על הלוח אם. לפני מספר ימים החלטתי לשחק במשחק ואני שמתי לב שלא שומעים כלום. ניסיתי לשמוע שירים מהמחשב ולא שמעו כלום. בדקתי חיבורים, אין בעיה. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש פעמיים וזה לא פתר את הבעיה. שמתי לב שבכלל הוא לא מזוהה,ז''א מה שמוזהה רק זה ATI HD Audio rear output. ואין למטה ולא בלוח בקרה את התוכנה של הכרטיס קול לאחר בכלל לאחר התקנה והסרה והתקנה. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בעיה, שמסתבר קיימת ללא מעט אנשים, סוג של התנגשות בין וינ 10 לדרייברים של amd. הבעיה היא שכשמחזירים את המחשב ממצב שינה בהרבה מקרים מקבלים מסך שחור ויש צורך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. ניסיתי כל מיני כיוונים שאנשים הציעו ולא עזר. במספר פורומים קראתי שאנשים התקינו דרייבר ישן יותר וזה פתר להם את הבעיה. כשאני מתקין דרייב ישן אחרי ריסטרס זה מחזיר את הקודם שהיה. וזה גם אחרי שהסרתי לחלוטין, כולל ניקוי כל התיקיות. עזרה ממישהו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז יש לי סוני VAIO 13 PRO שעושה מלאאאא בעיות. בגדול הוא מתחמם, מאבד את הכונן הקשיח ונתקע. לפעמים הוא סתם נתקע. יש מעבדה שיכולה לטפל בו, או שזה מקרה אבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשני מדליק את המחשב הוא מגיע לשולחן עבודה ואחרי כמה שניות מופיע לי מסך כחול ורשום בו הרבה דברים ואחרי שניה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כך שלא הספקתי לקרוא מה שרשום שם,ממה שהספקתי לראות היה רשום שם משהו עם MEMORY. יכול להיות בגלל ששיניתי את הזכרון מ2T ל1T? כי בהתחלה ששיניתי(לפני שבועיים) לא קרא כלום ורק עכשיו זה קורא.זה יכול להיות בגלל זה? כעת אני מדבר מהמחשב הישן כי אני לא יכול לעשות כלום במחשב החדש. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. במחשב שלי בבית התנתקתי מהמשתמש באתר כאן, ואינני מצליח להתחבר אליו חזרה. כשאני כותב שם משתמש וסיסמא הדפדפן טוען את הבקשה וחוזר לאותו דף בדיוק בלי הודעה שיש שגיאה בנתונים או משהו כזה. ניסיתי לאפס הגדרות דפדפן, לבטל תוספים וכהנה וללא הועיל. ניסיתי לשחזר סיסמא דרך המייל, לחצתי על הקישור במייל ובמקום להפנות אותי לדף בו אני אמור להזין סיסמא חדשה, הופנתי לדף הראשי של הפורומים כאן, כאילו שלעולם לא שלחתי בקשה לאיפוס סיסמא, וחוזר חלילה... כרגע אני כותב ממחשב אחר בו יש לי LOG-IN אוטומטי לאתר כאן. יש בעיה ידועה באתר או שמשהו אצלי התבלגן? אודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מסוג wmv במחשב הורדתי חבילת קודים: K-LITE CODEC PACK והתקנתי במהלך ההתקנה ניתנה לי ההודעה הבאה: unable to register the DLL/ocx:load library failed; code 31" התקן הצמוד למערכת אינו מתפקד" לחצתי התעלם והמשכתי להתקין! התוכנה הותקנה ואז כשניסיתי לפתוח את הקובץ המבוקש בעזרת הנגן קיבלתי את ההודעה: unknown file format ואני לא יודעת מה לעשות! אני עובדת על הפתיחה של הקובץ הזה כבר כמה שעות פה! בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי אני אובדת עצות! ונואשת ממש! תודה! :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הצריבה של נרו 6 אז המחשב מתרסט לי פתאום...פעם אחת היה כתוב לי שיש ארור בווינדוז וללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשב עכשיו הוא מתרסט לי בלי שום הודעה כל מי שיכול לעזור לי זה דחוף בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. ??? יצרתי מחיצה ( C=20G,D=60G)בעת התקנת windows XP,לאחר ההתקנה לא הופיע לי המחיצה השניה(D),כרגע אני יכול להשתמש רק ב- C שיצרתי ואין לי שום גישה ל-60G נוספים. מה עלי לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד חצי שעה מגיעה אליי המשלוח עם המפרט שלי!! (P4 ,TI 4200..) אבל הבעיה היא שעוד לא קניתי ספק טוב! יש לי כרגע 230V האם יש סיכוי שהמערכת שלי תעלה?? והאם זה יכול לפגוע איכשהו בחומרה??? (אני יהיה זהיר!) :
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-